Mijn must haves als beautyblogger

mijn_must_haves_beautyblogger01

Het zijn de producten en tools die ik het meest vaak gebruik, zonder ze functioneer ik niet als beautyblogger. Het zijn de ‘unsung heroes’, de underdogs. Minstens zo belangrijk als mijn camera, computer en de beautyproducten die ik review, en daarom vind ik dat ze vandaag een plek in de spotlight verdienen. Ik laat je mijn must haves als beautyblogger zien. Van reinigingsdoekjes tot een vieze foundationkwast.

mijn_must_haves_beautyblogger02

mijn_must_haves_beautyblogger03

Ik gebruik alles wat op de foto staat, vooral voor het maken en verwijderen van make-upswatches. Ik laat je alles zien!

♡ Spiegel
♡ Reinigingsdoekjes
♡ Nagellak remover
♡ Olie make-up remover
♡ Wattenschijfjes
♡ Foundationkwast
♡ Lip balsem

mijn_must_haves_beautyblogger04

mijn_must_haves_beautyblogger05

Spiegel

Onmisbaar als ik lipproducten swatch. Ik gebruik een klein handspiegeltje, zoals deze van Marc Jacobs Daisy, die ik een keer kado kreeg. Of ik pak de koperen spiegel van Xenos die op mijn kaptafel staat, die vind ik vooral tijdens het opnemen van make-uptutorials fijn.

mijn_must_haves_beautyblogger06

mijn_must_haves_beautyblogger08

Reinigingsdoekjes

Ik ben dol op reinigingsdoekjes! Ik gebruik ze om swathes van mijn armen of lippen te verwijderen. Vooral voor mijn lippen werkt zo’n doekje goed, het is snel en makkelijk in gebruik. Deze staan altijd op mijn bureau en koop ik steeds opnieuw. Meestal bij Albert Heijn als ik toch boodschappen aan het doen ben.

mijn_must_haves_beautyblogger09

Nagellakremover

Nagellakremover kan ook niet ontbreken. Ik koop deze van alle soorten merken, maar meestal van Albert Heijn. Als ik dan toch nieuwe reinigingsdoekjes aan het kopen ben, neem ik gelijk de remover mee. Ik ben niet veeleisend, als er maar geen aceton in zit.

mijn_must_haves_beautyblogger10

Make-up remover met olie

Mochten de make-upswatches nou echt heel hardnekkig zijn, dan pak ik een make-up remover met olie of gewoon alleen olie (olijfolie werkt prima) erbij. Vooral voor matte lipsticks, of van die vloeibare lipkleuren die mat opdrogen, heb ik deze remover wel nodig. Daar zijn reinigingsdoekjes helaas niet krachtig genoeg voor.

mijn_must_haves_beautyblogger11

mijn_must_haves_beautyblogger12

Wattenschijfjes

Voor de olie make-up remover, of de nagellakremover natuurlijk. Dit zijn merkloze wattenschijfjes die ik opgestuurd gekregen heb, maar meestal koop ik ze bij Kruidvat of Albert Heijn. Als ze maar niet pluizen, ben ik tevreden.

mijn_must_haves_beautyblogger13

Gebruikte foundationkwast

Als ik lipswatches maak, gebruik ik daar ook altijd een foundationkwast bij. Als ik een lipswatch eraf gehaald heb, kan er ook wat foundation om de rand van mijn lippen verdwenen zijn. Om dat weer mooi egaal te maken, gebruik ik de foundationkwast die ik vlak ervoor ook voor het aanbrengen van mijn foundation gebruikt heb, zodat er nog een heel klein beetje foundation op zit. Zo maak ik alles weer mooi egaal en voorkom ik dat je op foto’s een witte rand om mijn lippen ziet zitten.

mijn_must_haves_beautyblogger14

Lip balsem

En tot slot: lip balsem. Om mijn lippen na het swatchen van tig lipsticks of lipglosses, wat rust geven. Zo blijven ze mooi en zacht.

mijn_must_haves_beautyblogger15

En dat waren dan mijn must haves! Ik ben benieuwd wat jouw must haves zijn, als beautyblogger, maar ook als fashion-, food-, of een ander soort blogger.

Twitter Facebook
Categorie: Mijn collectie Personal Life | 9 oktober 2015 | 45 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Grim&Glam op 9 oktober 2015 06:08

Leuke post! Ik ben pas net een weekje geleden begonnen met bloggen en kan nu al niet meer zonder de reinigingsdoekjes, haha.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 oktober 2015 06:38

Leuk artikel! De doekjes, watjes, remover zijn inderdaad echt niet aan te slepen! Handcrème hoort er voor mij ook bij, want m’n handen worden altijd droog als ik aan het rommelen ben met diverse producten!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 oktober 2015 06:43

Leuk artikel! Handig om te zien wat je ervoor gebruikt, brengt op ideetjes :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 oktober 2015 06:45

Leuk om te zien! Reinigingsdoekjes zijn echt een musthave, haha. Eigenlijk alles dat je laat zien wel! Ik kan niet zonder mijn vergrotende spiegel. Maakt het maken van lipswatches een stuk makkelijker!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 oktober 2015 06:45

Leuke spulletjes. Ik kan ook niet zonder lipbalm.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 9 oktober 2015 06:49

Leuk om te lezen! Een spiegeltje heb je altijd nodig bij make-up dus dat noem ik geen underdog. De rest inderdaad wel.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 9 oktober 2015 07:02

Zo herkenbaar! Zelf gebruik ik meestal een 2-fase oogmakeupremover om swatches enzo van mijn arm te halen (of Liquid lipsticks van mijn lippen), en olie om een zware fullface look eraf te halen!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 9 oktober 2015 07:11

Ha, leuk idee om dit te laten zien Vera! Mijn musthaves als… van alles en nog wat blogger? Mijn grote spiegel voor mijn video’s, een groot wil vel om te gebruiken als ‘fotostudiootje’ en mijn harde schijf. Een paar van de vele musthaves :)

[Beantwoorden]


Door jeapiebel op 9 oktober 2015 07:22

Wat een leuk dankbaar artikel. Zij zijn zeker ook erg belangrijk.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 oktober 2015 07:29

Heel herkenbaar en leuk om te zien Vera! De reinigingsdoeksjes zijn soms voor swatches inderdaad niet hardnekkig genoeg, dus dan pak ik er ook een reinigingsolie bij :). En net zoals jij werk ik mijn lippen even bij na het lipstick eraf halen. Zelf vind ik mijn softbox ook echt onmisbaar om heldere foto’s te maken :).

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 oktober 2015 07:49

Reinigingsdoekjes en van die make up remover pads van hema of Etos. Onmisbaar bij het maken van swatches. Verder vind dubbelzijdig plakband ideaal. Dan rollen producten niet weg.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 oktober 2015 07:50

Wat een leuk artikel! Vooral de reinigingsdoekjes en nagellakremover is erg herkenbaar! Lippenbalsem is het enige uit het rijtje wat ik bijna niet gebruik. Op de een of andere manier heb ik nooit zo erg last van droge lippen. Verder vind ik het altijd leuk om bepaalde beauty producten op de achtergrond van foto’s te zetten ter decoratie.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 9 oktober 2015 08:02

Ik kan niet zonder wattenstaafjes! Ik heb ze ook altijd in mijn tas zitten, je weet nooit wanneer ze van pas komen. Laatst vloog er een vliegje in mijn oog tijdens het fietsen.. hoppa, wattenstaafje!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 9 oktober 2015 08:24

Heel herkenbaar rijtje. Daar wil ik nog wel een kwastenreiniger aan toevoegen, voor al je snel van look wil wisselen en je een specifieke kwast die je echt nodig hebt net vies heb gemaakt. Vooral ideaal voor kwasten met synthetische haren, want die met dierlijke haren drogen daardoor snel uit.

[Beantwoorden]


Door Femke op 9 oktober 2015 08:30

Leuk en vooral heel herkenbaar rijtje. De tip van de foundationkwast ga ik onthouden :-)!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 9 oktober 2015 08:33

Wat heb jij een prachtig spiegeltje

[Beantwoorden]


Door Maureen op 9 oktober 2015 08:57

Leuk! Laatst kwam ik erachter dat ik geen nagellak-remover meer had en ik ook geen tijd had om nieuwe te halen en vervolgens kon ik me zo ergeren aan mijn nagels haha.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 9 oktober 2015 08:57

Leuk artikel met kenmerkende producten. De lippenbalsem lijkt me erg fijn!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Willemse op 9 oktober 2015 09:24

Wat grappig om te zien dat het veel basic (Kruidvat, AH en eigen merk) producten zijn.
Die werken nml soms net zo goed.
Vaak word er best prijzige make up gereviewd en het is dan wel leuk dat het er gewoon weer afgeveegd word met een beetje olijfolie haha

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 oktober 2015 09:29

Leuk artikel! Ik maak soms ook reviews van producten en dan vind ik het ook fijn om doekjes te gebruiken. Werkt lekker snel!

[Beantwoorden]


Door jose op 9 oktober 2015 09:38

Misschien ook wel een pincet om die eeuwige haartjes die je alleen op de camera ziet van je wenkbrauwen weg te plukken?

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 oktober 2015 09:38

Ik gebruik diezelfde doekjes en die bevallen prima!

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 9 oktober 2015 09:39

Leuk om te zien! En wat is dat spiegeltje van Marc Jacobs schattig zeg!! :-)

[Beantwoorden]


Door Julia op 9 oktober 2015 10:05

Leuk om te lezen en eens te zien was jouw must haves zijn!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 oktober 2015 10:27

Leuk om te lezen, heel erg herkenbaar! Ik gebruik dezelfde doekjes!

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 9 oktober 2015 10:58

Wat slim om op die manier je foundation weer bij te werken, efficiënt!

[Beantwoorden]


Door Aidin op 9 oktober 2015 11:37

Leuk artikel Vera! Ik heb je gisteren gezien op de groenplaats samen met je vriendje. Je stak super blij het zebrapad over haha. Groetjes x

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 9 oktober 2015 11:40

Wat leuk dat je dit deelt!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 9 oktober 2015 12:08

Leuk om te zien! Ik gebruik het meeste watjes of wattenschijfjes.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 9 oktober 2015 12:08

Wat leuk om deze producten ook een keertje uitgelicht te zien, superleuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Aileen op 9 oktober 2015 12:18

Je blog ziet er al goed uit. Je looks zijn echt heel tof! :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 oktober 2015 12:56

Zonder goeie lippenbalsem kan ik ook niet, beauty blogger of niet, da’s altijd een must!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 9 oktober 2015 14:34

Leuk om te zien wat jij allemaal nodig hebt. Zelf gebruik ik ongeveer hetzelfde als ik beautyreviews doe, behalve dan het spiegeltje (maar ik heb een hele grote spiegel op mijn kamer, haha)

[Beantwoorden]


Door Minke op 9 oktober 2015 14:47

Leuk om te zien! Zeker interessant als blogger :)

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 oktober 2015 14:56

Wat een leuk artikel! Ik kan ook niet zonder lippenbalsem en natuurlijk zijn watjes, reinigingsolie en nagellakremover ook onmisbaar! :)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 oktober 2015 15:16

Leuk om te lezen. Reinigingsdoekjes zijn hier ook onmisbaar!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 oktober 2015 16:01

Wat leuk om te zien wat jouw musthaves zijn als beautyblogger! Voor mij is zeker lipbalsem onmisbaar, zeker als je aan het lipswatchen gaat haha.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 oktober 2015 18:00

Wat een mooie, gangbare must haves! Bij mij staan de wattenschijfjes toch wel op nummer één. Die vliegen er bij mij doorheen. Dan volgt een lippenbalsem en nagellakremover. Vrijwel hetzelfde lijstje ;-)

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 9 oktober 2015 18:58

Wat een super leuk artikel!!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 oktober 2015 19:06

Leuk artikel! Deze dingen mogen natuurlijk niet missen.

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 9 oktober 2015 19:07

Wat super leuk om zo’n ‘achter de schermen’ artikeltje te lezen!

[Beantwoorden]


Door Anne op 9 oktober 2015 19:19

Dat spiegeltjee is zoo cute! Ik kan niet zonder wattenstaafjes, elke als ik mascara op doe zit het altijd op me oog, ALTIJD! ahah ze zijn mijn redder
:wave:

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 9 oktober 2015 20:59

Leuk om te zien wat je gebruikt en dat je ook echt niet om de merken geeft.
xx

[Beantwoorden]


Door Sara op 9 oktober 2015 22:59

Super leuk Artikel! Dit vroeg ik me echt al lange tijd af. Tof om dit te lezen en leuk dat je dit wilt delen met je lezeressen en andere bloggers.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 oktober 2015 17:58

Wat een goeie tips, had ik zelf nog niet eerder aan gedacht!

[Beantwoorden]