Nat haar stijlen? Kan dat? | eerste indruk Remington Wet 2 Straight

Ik vraag me al jaren af of het mogelijk is: nat haar stijlen. Vandaag probeer ik het uit met de Remington Wet 2 Straight stijltang. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Grim&Glam op 8 oktober 2015 07:25

Haha. Leuke eerste indruk. ik moest lachen om je reacties.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 8 oktober 2015 07:33

Super gaaf :D Ik deed wel eens met de normale stijltang als mijn haar nog niet helemaal droog was. Klinkt echt alsof je haar aan het koken is haha

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 8 oktober 2015 07:53

Super leuk! Ik vind het eigenlijk heel mooi, ook al is het niet kaars recht. Fijne tang!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 8 oktober 2015 07:58

Het is inderdaad altijd een heel gedoe als je je haar wilt stijlen! Super tof dat je een stijlstang speciaal voor nat haar hebt gevonden! Ik vind het resultaat eigenlijk verrassend mooi. Vind het ook wel mooi dat je haar niet helemaal kaarsrecht is geworden, alhoewel dat natuurlijk wel de bedoeling is van een stijltang!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 8 oktober 2015 08:05

Hmm, ik weet niet zo goed wat ik ervan vindt. Ik vind het effect een beetje lijken op ‘föhnen maar zonder het volume’. Je haar zal wel wat mooier zitten dan wanneer je het aan de lucht laat opdrogen, maar echt recht vind ik het niet en dat had ik stiekem toch wel verwacht van een tang als deze!

[Beantwoorden]


Door Esmee op 8 oktober 2015 08:19

Een stijltang gebruik ik eigenlijk nooit, het idee van nat haar en een tang is even iets anders! Het effect vind ik mooi, mijn voorkeur gaat toch naar een normale tang.
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 8 oktober 2015 08:25

Wauw, cool! Het lijkt me een heel handige tang, maar ik vind vooral volume belangrijk, dus ik hou het voorlopig bij m’n haardroger! Superleuke video, trouwens =D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 oktober 2015 08:26

Ik vind dit er heel goed uitzien! Met föhnen en stijlen ben ik al snel een half uur of langer kwijt dus het zou leuk zijn als ik een aantal stappen over zou kunnen slaan. Deze tang zou dat wel doen voor mij, dus ik ben zeker nieuwsgierig. Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Djodie op 8 oktober 2015 08:45

Handig ding! Ga ik zeker halen.. ik denk dat je de tang iets langzamer over je plukken moet halen, je hebt net als ik, dik haar, en met zo’n snelheid krijg ik het op droog haar niet eens stijl.. :-)

[Beantwoorden]


Door mamasruntheworld op 8 oktober 2015 09:17

Woe wat anders! Het zit zo niet in je systeem om haar nat te stijlen. Ik zou het wel willen uit proberen.

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 oktober 2015 09:18

Een idee om het stijler te krijgen is om je haar va tevoren door te borstelen en met de kam mee te stijlen. Zo is het haar glad en pakt de stijltang beter! Desondanks vind ik dat het resultaat er nu ook mag wezen! Maar de borstel & kam zijn wel dingen die kapsalons ook altijd gebruiken ;-)!

[Beantwoorden]

Ilse antwoordt op 13 oktober 2015 om 13:08:

Dit wilde ik inderdaad ook zeggen! Dat werkt echt een stuk fijner ^^)

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 14 oktober 2015 om 12:47:

Leuke video! Je kan het inderdaad beter eerst voorzichtig doorborstelen. Daarna met de borstel mee stijlen. Werkt makkelijker en wordt het mooi glad en stijl.

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 8 oktober 2015 09:20

Ik hou het wel bij mijn CHI tang op droog haar :) Dan oogt mijn haar ook glanzender en gezonder. Ik herken het knetterende geluid maar ben dan ook altijd bang voor meer schade aan mijn haar :-)
Wel echt een geweldige review :-)

[Beantwoorden]


Door manon op 8 oktober 2015 09:21

Wat een handige tang! Ik had hier nog nooit van gehoord! Maar handig dat je niet eerst hoeft te föhnen en dan nog tangen. Vind het resultaat ook mooi!

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 8 oktober 2015 09:21

Je krijgt de plukken niet helemaal stijl omdat je zoals Djodie zegt, misschien iets te snel over de plukken gaat. Ook zal het resultaat gladder en meer stijl zijn, als je de pluk eerst borstelt/kamt.. Omdat je haar nu een beetje warrig door de stijlplaten gaat.. :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 oktober 2015 09:21

Ziet er goed uit! Ik denk dat omdat je haar dik is dat sommige plukken ook niet echt “handdoekdroog” waren… dat het daarom dan ook lastig was om die plukken te stijlen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 8 oktober 2015 09:55

Ik vind het resultaat wel erg mooi eigenlijk! Leuke eerste indruk!

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 oktober 2015 10:04

Ik heb ook een stijltang waarmee je nat haar zou kunnen stijlen, ik heb het alleen nog nooit geprobeerd eigenlijk! Ik vind het effect nu ook best mooi met nog wat slag erin, ja leuk!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 oktober 2015 10:04

Super mooie lippenstift heb je op!

[Beantwoorden]

Diana antwoordt op 8 oktober 2015 om 23:45:

Dat vond ik ook al, welke is het?

[Beantwoorden]


Door Shaz op 8 oktober 2015 10:07

Het scheelt onwijs qua tijd. Ik zou zoiets zeker willen uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Syl op 8 oktober 2015 10:21

Voor die ene keer per jaar dat ik mijn haar steil maak, droog ik het wel eerst met een föhn ofzo.

[Beantwoorden]


Door C.C. op 8 oktober 2015 10:24

Volgende keer borstel/kam gebruiken dan geeft het wel een stijler effect.

[Beantwoorden]


Door Kim | Kimsbloglife op 8 oktober 2015 10:39

Leuk! Mijn stijltang is al oud en het contact is niet meer zo goed, dus ik kijk al even uit naar een nieuwe… Dit is natuurlijk wel handig! Hoewel het geluid me een beetje bang maakt haha! Daardoor lijkt het alsof je je haar er echt kapot mee ‘brandt’… Maar misschien zit dat gewoon in m’n hoofd en is dat helemaal niet zo. Toch nog even over nadenken, misschien schaf ik deze ook wel aan!

[Beantwoorden]


Door Lillyshuid op 8 oktober 2015 11:02

Ik vind het echt super cool! Scheelt heel veel tijd en dat het niet mega stijl is, nja dat vind ik niet zo erg!

[Beantwoorden]


Door Wies op 8 oktober 2015 11:15

Ik vind het juist mooi dat het niet kaarsrecht stijl is. Ik vind je haar echt mooi zitten op het einde!

[Beantwoorden]


Door Marion op 8 oktober 2015 11:32

Fijn filmpje, herken me heel erg in het plukjes verhaal. Gaat bij mij ook door elkaar, waardoor ik vaak een beetje in de war raak. Ben dan ook niet iemand die heel goed is met haar.

[Beantwoorden]


Door lisa op 8 oktober 2015 11:49

Je had het haar eerst moeten borstelen. Nu is de structuur rommelig en kan je stijltang nooit je haar mooi recht maken..

[Beantwoorden]


Door amber op 8 oktober 2015 11:51

Ik heb deze styletang zoon 1,5/ 2 jaar terug ook gehad. Alleen zag die er toen nog anders uit. (Oudere type).
Mijn mening over deze styletang: ik vond het goed werken, ook ik heb slag in mijn haar net als jou! Alleen je moet wel meerdere malen over dezelfde pluk heen gaan! Als je dat doet word je haar wel kaars recht. Als ik nml mn droge haar style met een andere styletang moet ik ook meerdere malen over een pluk heen gaan anders word die niet style. De style tang is helaas na ongv 9 maanden stuk gegaan, lag ergens aan het snoer, maar met de 12 maanden garantie heb ik gewoon mn geld terug gekregen. Mijn zus had toen die tijd ook die styletang gekocht en zij heeft er nog steefs plezier van.

[Beantwoorden]


Door Lindse op 8 oktober 2015 11:57

Hmm effect valt tegen vind ik persoonlijk. Je krijgt een beetje droogföhnen zonder volume idee. Vind het niet echt heel stijl.. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 oktober 2015 12:09

Wauw dit is echt iets voor mijn beste vriendin! Zij föhnt haar haar eerst en daarna pakt ze gelijk de stijltang erbij. Ik vind het effect erg mooi bij jou (niet te plat).

[Beantwoorden]


Door desiree op 8 oktober 2015 12:21

ik heb al een paar jaar een tang die op nat haar kan worden gebruikt, als je het echt kaars recht wilt hebben zal je het toch je haar in stukken moeten verdelen, en de pluk die je gaat stijlen door moeten kammen dan zal je haar ook echt stijl worden :)

[Beantwoorden]


Door manon op 8 oktober 2015 12:41

Ik stijl mijn haar nooit, heb altijd al zo plat haar hahaha

[Beantwoorden]


Door patricia op 8 oktober 2015 13:15

Het is zo slecht om je haar nat te stylen. Het zijn meer verkoop truucjes. Je bent je haar echt aan het verbranden. Altijd zorgen dat het gaar goed droog is. Ten eerste houd het langer en is gewoon veel beter voor je haar

[Beantwoorden]


Door Gaby op 8 oktober 2015 14:36

Leuk dat je deze stijltang hebt gekocht voor een review :)! Dat kan ik echt waarderen, iets ‘raars’ willen uit proberen, dat houdt je blog ook lekker origineel.

Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik de review niet zo heel goed vind. Ik heb nog steeds de vragen; waarom ‘mag’ je geen gewone stijltang gebruiken op nat haar? (wat gebeurt er dan), en de vraag: wat heeft deze stijltang dat het opeens wel mag? waarom is deze stijltang niet schadelijk? en ik vind het argument in de handleiding ‘de stoom is niet schadelijk, want dat is de verdamping van het water’ een heel raar argument. Je kan wel weten waardoor de stoom komt, maar dat betekent toch nog niet dat het niet schadelijk is?

Kortom, ik mis wel wat informatie en een beetje een kritische houding. Nu weet ik alleen of het wel of niet ‘werkt’, maar niet wat het verschil is met het gebruiken van een normale stijltang op nat haar. Ik vermoed namelijk dat er heel weinig verschil is, en dat we een normale stijltang niet gebruiken omdat dat ‘niet hoort’ (maar niemand weet waarom) en deze wel omdat er op de verpakking staat ‘dat het kan’ (maar niemand weet waarom).

ik zou het heel tof vinden als er nog een verdiepend artikel zou komen met deze info :)

[Beantwoorden]

Mal antwoordt op 8 oktober 2015 om 22:55:

Zoek het lekker zelf op, je hoeft vera niet kwalijk te nemen dat ze je geen uitgebreide uitleg geeft..

[Beantwoorden]

Lin antwoordt op 9 oktober 2015 om 01:53:

Toevallig weet ik zo uit mijn hoofd het verschil tussen deze tang en een gewone tang wanneer het aankomt op het stijlen van nat haar.
Deze tang heeft (zoals Vera liet zien) die kleine gaatjes er in die de stoom afvoeren. Een gewone tang heeft dat niet. Het water blijft tussen de platen en je haar zitten en gaat als het ware ‘koken’ wat er voor zorgt dat je haar veel te heet wordt –> erg slecht voor je haar.

Nu is drogen aan de lucht natuurlijk nog steeds het beste voor je haar, maar voor af en toe kan het drogen van je haar met deze tang wel. Na elke wasbeurt zou ik niet aanraden, want je haar wordt (ook bij deze tang) nog steeds erg heet.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 8 oktober 2015 14:38

Leuk dat je er zo enthousiast over bent haha, maakt het filmpje gelijk heel vrolijk!

Nieuw is het idee alleen niet, ongeveer 9 jaar geleden bestonden er ook zulke tangen. Ik heb hem zelfs nog (al gebruik ik hem nooit meer), volgens mij is ie ook van Remington of Babyliss, zou ook kunnen.

Wat anderen trouwens zeggen is wel waar, als je je haar eerst kamt wordt het een stuk stijler! :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 oktober 2015 15:40

Wat is dit een ideaal ding zeg! Lijkt me onwijs handig.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 8 oktober 2015 15:48

Ah ik hou van dit soort filmpjes! Leuk dat je dit uitprobeert en het resultaat valt me niet tegen. Toch heb ik er niet zo´n fijn gevoel bij als mij haar sissend door de stijltang gaat..

[Beantwoorden]


Door Sylvana op 8 oktober 2015 15:53

Waar kan je deze stijltang bestellen of kopen? Kan hem op internet in de bekende webshops niet vinden

[Beantwoorden]


Door Sylvie - streetstylewoman op 8 oktober 2015 16:15

wauw haha, heb er al meerdere over gehoord maar goede uitvinding! Ik wil het liefst ook altijd na het douchen stijlen dit s top.

http://www.streetstylewoman.wordpress.com

[Beantwoorden]


Door anne op 8 oktober 2015 16:48

Zelf gebruik ik zo’n soort stijltang van Remington al 7 jaar. Maar mij lijkt de rede dat je haar niet heel stijl word, dat je het niet per plukje kamt en er dan met de stijltang doorheen gaat. Zo doe ik het zelf altijd.

[Beantwoorden]


Door JJ op 8 oktober 2015 17:03

Meid, wat kom je toch slecht uit je woorden. Ik zou sommige stukken echt opnieuw opnemen en in veel beter Nederlands vertellen. Het hoeft heus niet journaalwaardig, maar je eerste zin is al zo slecht dat ik dan al met kromme tenen zit.

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 8 oktober 2015 17:53

Whaat, ik zou bang zijn dat mijn haar er gelijk afbrand haha. Maar het ziet er echt goed uit!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 8 oktober 2015 18:41

Lijkt me echt handig deze stijltang! ik heb net als jij dik haar en het duurt erg lang voor het droog is.. waar kocht je deze stijltang?

[Beantwoorden]


Door Julia op 8 oktober 2015 18:51

Ik was hier al zo lang benieuwd naar!

[Beantwoorden]


Door dilaar op 8 oktober 2015 20:19

Mij viel direct je mooie lipstick op! Welke is het?

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 oktober 2015 20:41

Oh leuk om te zien! :) wist inderdaad niet dat dit kon en daarbij werd mij ook altijd gezegd dat nat haar borstelen slecht is. Ik doe het wel altijd gewoon, haha!

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 oktober 2015 22:11

Wat voor olie gebruik je in je haar voor het stylen? Gebruik je die ook voor je je haar föhnt?

[Beantwoorden]

Vien antwoordt op 9 oktober 2015 om 00:48:

ik denk dat het l’oreal elvive extra ordinary oil was zo snel aan de fles te zien, maar weet het niet helemaal zeker!

[Beantwoorden]


Door lynn op 9 oktober 2015 14:37

Mijn interesse werd direct gewekt door het onderwerp van het filmpje. Wat ik alleen erg jammer vind is dat je het niet ‘goed’ doet, de haren niet verdeeld. Wanneer je dat met bijv een Chi tang niet doet krijg je ook geen geweldig stijl resultaat terwijl dat wel een erg goede tang is. Ik snap dat je het wellicht zelf altijd zo doet maar het zou effectief zijn voor ons als bezoekers als je dat voor het filmpje wel had gedaan. Je steekt al altijd zoveel energie in je site, het zou zonde zijn om dat niet ook toe te passen. Wel heel tof dat je met iets vernieuwends komt. Liefs x

[Beantwoorden]


Door Esmée op 9 oktober 2015 15:48

Dit is echt de ultieme oplossing voor mij! Ik douche altijd ’s ochtends en dan is föhnen en stijlen zo’n gedoe. Hij komt meteen op m’n wishlist. x

[Beantwoorden]


Door Sanne op 9 oktober 2015 17:31

ik zou als ik jou was echt je wenkbrauwen wat inkorten ;-)

[Beantwoorden]


Door Ashley op 9 oktober 2015 22:04

Waar heb je hem vandaan?

[Beantwoorden]


Door M op 10 oktober 2015 11:38

Ik denk dat het haar stijler wordt als je het eerst helemaal ontklit en goed borstelt/kamt. Het lijkt me een fijn ding!

[Beantwoorden]


Door Angèle Ligthart op 11 oktober 2015 09:42

Hee Vera, waarom gebruik je geen roterende föhn borstel? Kan op nat haar, geeft volume en maakt het stijler. ^^) even goed een leuk filmpje, liefs xx

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 oktober 2015 16:39

meh, het lijkt me te lang duren en je krijgt ook niet die mooie gepolijste look zonder te fohnen

[Beantwoorden]


Door Estrella op 15 oktober 2015 14:31

Het lijtk me doodeng moet ik zeggen! Ik heb zelf al jaren een stijltang van Chi en ben daar erg tevreden over. Ik vind het niet erg dat mijn haar eerst moet drogen.

[Beantwoorden]