In het make-up tasje van… Hanne

make-uptasje_hanne00

Op het make-uptasje van Roos reageerden jullie heel positief en ik moet eerlijk zeggen dat het voor mij ook heel goed voelt lezeressen in deze rubriek een plek te geven. Vandaag is Hanne aan de beurt. Ik vond het heel leuk dat Hanne me foto’s van haar make-uptasje stuurde. We hebben regelmatig contact via Twitter en ze heeft er echt werk van gemaakt met mooie foto’s!

make-uptasje_hanne01

Hanne is 20 jaar en zoals ik dankzij Twitter al gauw ontdekte, groot fan van Taylor Swift. En ze is onderweg om visagist te worden! “Ik ben bezig met een opleiding tot visagiste. Mede hierdoor is mijn stash de laatste jaren flink gegroeid en past het niet meer in een make-up tasje maar ligt het netjes opgeborgen in 2 ladekastjes.

De producten die ik op de foto heb gezet zijn de producten die ik absoluut niet kan missen in mijn stash en die ik eigenlijk altijd meeneem als ik buiten de deur slaap, of ergens anders mijn make-up opdoe. Ik ben vooral gek op lipsticks, blushes en highlighters.”

make-uptasje_hanne02

Ik werd gelijk verliefd op Hanne’s make-uptasje. Het is dezelfde als op de foto bij de inleiding, maar hij heeft twee verschillende kanten en komt van Forever 21. “Dit is het make-up tasje wat ik het allerliefst gebruik, hij is zo schattig!”

make-uptasje_hanne03

“Dit zijn echt mijn favorieten wat betreft basis make-up. MAC Studio Fix Fluid en MAC Pro Longwear Concealer (beide in NC15). De foundation geeft zo’n mooie dekking zonder cakey te zijn en de concealer is de beste die ik tot nu toe geprobeerd heb!

Ik breng de foundation aan met de Expert Face Brush van Real Techniques. De concealer Breng ik aan met mijn vingers en blend ik met de Miracle Complexion Sponge, ook van Real Techniques.

Ik poeder het geheel af met mijn Real Techniques Powder Brush in combinatie met MAC Prep and Prime Transparent Finishing Powder Pressed.

Mijn wenkbrauwen vul ik in met Brow Zings van benefit (eerst de wax, dan de poeder in light brown), hiervoor gebruik ik de Brow Brush van Real Techniques en kam ik door met een borsteltje van Hema.”

make-uptasje_hanne04

Ik spot gelijk de Benefit Roller lash, die vind ik ook heel fijn! En de NYX Jumbo Pencil in Milk, een paar jaar geleden gebruikte bijna elke beautyguru op YouTube die! Leuk om te zien.

“Voor mijn ogen begin ik altijd met de oogschaduwbasis van Catrice. Mijn favoriete palette is het Naked 1 van Urban Decay, ik hou ontzettend van de tinten die erin zitten en je kunt er veel kanten mee op. Dit is dan ook mijn ‘go to’ palette.

De kwasten zijn de Detail Shader van Real Techniques (onder het oog), Luxe Soft Definer van Zoeva (om te blenden), Eyes 201 van Kiko (highlighter binnenste ooghoek en wenkbrauwbot), MAC 217 (hele ooglid en arcadeboog, mijn absolute favoriet! Met deze kwast kun je een hele look maken als je wilt!) en de Petit Eye Blender van Zoeva (detailwerk in de arcadeboog/buitenste ooghoek).

Met het NYX Jumbo Pencil in Milk kleur in mijn waterlijn in. Ik maak de ooglook altijd af met de L’Oréal Super Liner Perfect Slim en een likje Roller Lash Mascara van Benefit.”

make-uptasje_hanne05

“Mijn 3 favoriete Blushes: Rockateur van Benefit, Sunbasque van MAC en Pretty Coral van Bobbi Brown. 3 hele verschillende kleuren, voor elke look wat! Ik breng blush het allerliefst aan met de Luxe Sheer Cheek van Zoeva.

De Bronzer is van The Body Shop (kleur 03) en deze breng ik graag aan met de Luxe Face Paint van Zoeva. Ik heb veel highlighters, maar Mary-Lou Manizer van The Balm heb ik pas sinds kort en is nu al absoluut mijn favoriet. Die breng ik aan met de Luxe Highlight van Zoeva.”

We hebben dezelfde favoriete highlighter! Ik vind Mary-Lou ook prachtig.

make-uptasje_hanne07

Net als ik, heeft Hanne veel lipstick. Ik kan me voorstellen hoe moeilijk het moet zijn geweest een paar favorieten te selecteren.

“Ik heb beschamend veel lipsticks, maar ik heb 5 verschillende uitgekozen om hier te laten zien. Voor elke gelegenheid zit er wel één tussen. Ik draag bijna alleen maar matte lipsticks, soms met een klein glansje maar nooit veel en absoluut geen glitters!

De eerste is Sleek Heartbreaker. De tweede Rimmel by Kate Moss in de kleur 111, deze rood is gewoon altijd goed, als ik niet veel tijd heb of geen inspiratie dan pak ik deze erbij. Dan Please Me van MAC, die kocht ik in New York als eerste MAC lipstick. Ik gebruik hem nog steeds met heel veel liefde. Daarnaast Brick-O-La van MAC en tot slot Relentlessly Red, ook van MAC.”

make-uptasje_hanne08

“Als laatste mijn favoriete Parfum, Daisy Dream van Marc Jacobs, die ik ben gaan ruiken na een review van Vera. Ik was op slag verliefd!”

Hanne, heel erg bedankt voor je leuke foto’s en enthousiaste tekst!

Wil jij ook kans maken om je make-uptasje in deze rubriek voorbij te zien komen? Stuur dan een foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

PS: Bekijk hier ook de andere make-uptasjes.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 7 oktober 2015 | 55 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Svenja op 7 oktober 2015 15:04

Leuk om weer een kijkje in een make-up tasje van een van je lezeressen te krijgen Vera. Vind het altijd zo leuk om te zien wat andere meiden graag gebruiken op het gebied van make-up. Hanne heeft een hoop mooie producten! Love the Naked palette! En wat een hoop mooie MAC lipsticks, Relentlessly Red is laatste tijd ook echt een favoriet van mij <3 Fijn en inspirerend artikel!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 oktober 2015 15:06

Wat een prachtige producten! Ik zie ook veel van mijn favorieten terug (love)

[Beantwoorden]


Door Juliette - Tjuly op 7 oktober 2015 15:20

Blijft leuk om te zien!
Hanne heeft mooie producten in haar tasje zitten! (love)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 7 oktober 2015 15:28

Weer een heel leuk artikel, Vera (en Hanne!). Wat een mooie producten van prachtige merken.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 7 oktober 2015 15:32

Echt een toffe reeks is dit! Mooie producten! En oh, dat flesje van de parfum! Ik denk dat ik die review heb gemist, want halelujah, wat een prachtig ding.

[Beantwoorden]


Door PinkFairy op 7 oktober 2015 16:10

Echt super leuk om te zien! Vind Naked palette ook nog steeds erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Emma op 7 oktober 2015 16:19

Ik vind dit echt een super leuk artikel om te lezen, even in iemands make-up tasje te mogen gluren ;-) Ik herken een aantal favorieten van mezelf, altijd leuk om te zien! Ik ben benieuwd in wiens make-up tasje we de volgende keer een kijkje mogen nemen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 oktober 2015 16:21

Lekker weer bij iemand in de make up tas gluren. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 7 oktober 2015 16:32

Wat geinig dat dit toilettasje twee kanten heeft. Je gebruikt mooie merken en producten, Hanne. Knap dat je als lipstickverslaafde een vijftal lipsticks uit je stash hebt weten te vissen. Ik vind de tinten erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 7 oktober 2015 16:33

Dat past toch niet allemaal in dat tasje ?!
Wel herkenbaar dat er bij staat dat ze dit meeneemt uit slapen.
In mijn tas zitten nl. alleen maar ‘voor nood’ dingen, die er ook niet uit zien omdat ze soms al jaren er in zitten en een batterij lipspullen.
Leuke rubriek overigens !!

[Beantwoorden]

Hanne antwoordt op 7 oktober 2015 om 18:55:

Hahahaha het past er echt allemaal in!! Zit wel
Bom en bomvol!

[Beantwoorden]


Door Margot op 7 oktober 2015 16:41

Wat leuk om te zien en wat een prachtige lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 7 oktober 2015 16:42

Daisy dream is hier ook favo. De foundation van Mac staat op mijn lijstje, ik hoor er zoveel goeds over!

[Beantwoorden]


Door Merel op 7 oktober 2015 16:47

Ik lees deze rubriek altijd met veel plezier. Zo leuk om te lezen wat andere meiden bijna elke dag gebruiken. Mooie producten gebruikt Hanne. Het Naked 1 palette zou ik ook heel graag willen aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 7 oktober 2015 16:48

Ah! Dit vind ik nou ontzettend cool om te zien! Altijd leuk om even bij iemand anders zijn spullen te mogen kijken. Mooie producten zitten er in jou stash zeg!

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 7 oktober 2015 17:01

Wauw wat een mooie producten, zitten fijne merken tussen! Het make-up tasje is ook zo leuk, ^^)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 oktober 2015 17:02

Ik vind deze rubriek echt leuk om te lezen! En als dat maar een klein deel van je stash is ben ik heel benieuwd naar de rest! Mooie producten :) vooral die lipsticks.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 oktober 2015 17:03

Ohhh ik vind dit zo leuk om te zien!!!!!!

[Beantwoorden]


Door Ina op 7 oktober 2015 17:19

Leuk om te zien, mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 7 oktober 2015 17:24

Erg leuk om te zien dit!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 7 oktober 2015 17:43

Super leuk om te zien!
Ik wil graag mijn make-up stash uitbreiden, alleen veel is duur.
Ik zou graag een makeuptasje zien met alleen budget producten <3

[Beantwoorden]


Door Jana op 7 oktober 2015 18:02

Wat een mooie producten heeft ze! We hebben heel wat dezelfde favorieten zoals de MAC foundation en concealer. Brick-o-la van MAC lijkt me ook heel mooi, die onthou ik voor mijn volgende bezoekje aan de winkel!

[Beantwoorden]

Hanne antwoordt op 7 oktober 2015 om 19:13:

Die is echt supermooi, zeker nu in het najaar! Ik zou hem zeker eens proberen als je bij MAC bent!

[Beantwoorden]


Door Luna op 7 oktober 2015 18:56

Wat een mooie verzameling make up :)

Als je dit leest Hanne: hoe bevalt de lipstick van Sleek? Ik zag ‘m ertussen liggen en ik sta regelmatig voor het Sleek schap te twijfelen, of ik wel of niet voor een Sleek lipstick ga. Blijft die bijvoorbeeld lang zitten?

[Beantwoorden]

Hanne antwoordt op 7 oktober 2015 om 19:09:

Deze matte lipstick vind ik heel fijn! Mooi mat maar niet zo droog als bijvoorbeeld de matte lipsticks van MAC. Hij blijft supergoed zitten, heb nog 2 kleuren en die zijn net zo fijn! Zeker een aanrader!!

[Beantwoorden]

Luna antwoordt op 7 oktober 2015 om 20:00:

Okay dank je wel :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 oktober 2015 19:06

Wauw wat een ontzettend mooie luxe producten!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 7 oktober 2015 19:06

Die foundation lijkt me zo fijn!

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 oktober 2015 19:21

Wat een prachtige producten heb je Hanne, mag je trots op zijn!

[Beantwoorden]


Door Rowan op 7 oktober 2015 19:59

Ik vind dit echt een hele leuke rubriek, Vera! Zoals je zelf al zegt, het is leuk om lezeressen ook aan het woord te laten. En Hanne maakt echt mooie foto’s. :)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 7 oktober 2015 20:04

Al die prachtige lipsticks, en dan ook nog het Naked palette! Ja, dit is een heel mooi gevuld tasje :)

[Beantwoorden]


Door Fleur Sophia op 7 oktober 2015 20:06

Oh wauw, wat gebruikt ze mooie producten! Wederom weer leuk om te lezen ook!

[Beantwoorden]


Door Melisa op 7 oktober 2015 20:09

Ik moet Marc Jacobs ook maar eens gaan besnuffelen in de parfumerie. Lees er zoveel over dat ik nu toch wel een beetje benieuwd ben geworden!

[Beantwoorden]


Door Farah op 7 oktober 2015 20:58

Wat leuk dat je hier ook volgers laat zien, Ik heb veel dezelfde producten als deze dame. En de mary lou manizer wil ik ook zo graag nog een keertje proberen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 oktober 2015 21:02

Wat een mooie merken en producten!

[Beantwoorden]


Door Dana op 7 oktober 2015 22:00

Leuk om te zien! Brick-o-la is recent ook een favoriet van mij geworden (love)

[Beantwoorden]


Door Syl op 7 oktober 2015 22:01

Wat een geweldig make-up tasje! Om jaloers op te worden.

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 oktober 2015 01:03

Wat een mooie foto’s en wat een heerlijke producten. De kwasten vind ik mooi en lijken me erg fijn..En lipsticks, yeahh! Ik snap dat het lastig is om 5 mooie te selecteren :-)!

[Beantwoorden]


Door Grim&Glam op 8 oktober 2015 06:09

Ik ben gek op de blush van Benefit en Mary-Lou Manizer is onvervangbaar! Ik vind dat make-up tasje ook helemaal geweldig!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 oktober 2015 06:46

Erg leuk om te zien. Die parfum mag natuurlijk niet ontbreken, ruikt echt heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 8 oktober 2015 07:16

Leuk om te zien!! En wat een mooie producten heeft zij!!!

[Beantwoorden]


Door Willemse op 8 oktober 2015 09:04

Wat grappig dat je er ook parfum bij hebt zitten
Dat zie je vaak niet in een toilet tasje
Ik heb ook ALTIJD een tas verstuiver of klein flesje bij, al is het maar een sample
Zonder lekker geurtje voel ik me zo kaal.
Bad hairday, uitgelopen make up, als je lekker ruikt voel je je meteen weer opgefleurd vind ik altijd

[Beantwoorden]


Door Forever Health & Beauty op 8 oktober 2015 09:59

Wat een leuk artikel weer! En wat heeft Hanne mooie producten in haar tasje, goede smaak! De Naked 1 blijft ook mijn favoriet, zulke mooie kleuren en goed te combineren.

[Beantwoorden]


Door Hanne op 8 oktober 2015 11:28

Wow, effe raar momentje toen ik op de homepage kwam. Ik moest even denken of ik iets had gemaild naar Vera, haha :D
Leuk dat een naamgenootje even gek is van make-up! Super leuke tasje ook trouwens ^^
xoxo

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 oktober 2015 11:45

Super leuk om te lezen en hele fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 8 oktober 2015 11:48

Weer leuk om te lezen! En wat veel MAC lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Lindse op 8 oktober 2015 11:56

Heel erg leuk om te zien. Wat een prachtig lipsticks heb je Hanne! X

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 8 oktober 2015 13:30

Wederom heel erg leuk om te zien! Hanne heeft prachtige producten in haar tasje zitten, ik ben zelf ook helemaal weg van Rockateur. Ben bijna aan m’n tweede toe haha! Zelf ben ik niet zo weg van Marc Jacobs geuren, maar vind de flesjes altijd zo schattig (love)

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 8 oktober 2015 16:46

Het blijft leuk om zo in andermans tasje te kunnen neuzen!

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 8 oktober 2015 17:53

Leuk om te zien! Het luchtje van Marc Jacobs is ook hier een groot favoriet.

[Beantwoorden]


Door Natalie op 8 oktober 2015 19:12

Wat een leuk artikel, en wat een mooie producten heb je Hanne!!

[Beantwoorden]


Door Tahnee op 9 oktober 2015 13:46

Ahh dat tasje! Super cute, en wat een mooie producten zitten erin.
Please me is ook echt nog steeds 1 van mijn favorieten, al denk ik dat ik binnenkort wel om een nieuwe moet :D Zelf heb ik de normale Daisy in m’n tasje, ook dankzij Vera’s review haha.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 9 oktober 2015 16:09

Heel leuk om te zien en dat tasje is gewoon te schattig. Zelf gebruik ik echt stukken minder als go to make-up. Meestal gewoon mascara, matterend poeder en een felle lipstick om de aandacht af te leiden. Die 3 dingen heb ik dan ook altijd bij me :)
xx

[Beantwoorden]


Door Andrea op 11 oktober 2015 16:41

Dit vind ik echt een leuke rubriek! Het doet me denken aan beautygloss forum van vroeger, waar iedereen haar stash kon showen ;)
x

[Beantwoorden]


Door Roos op 12 oktober 2015 22:01

Wat een leuke inhoud zit er in je tasje! Heel anders dan dat van mij ????????

[Beantwoorden]