In het make-uptasje van… Anne

make-uptasje_van_anne01

‘Stel, je huis staat in brand en je mag maar één make-upproduct meenemen, wat kies je dan?’ deze vraag ken je vast wel. Anne’s huis brandde afgelopen zomer terwijl zij met haar ouders op vakantie was, grotendeels uit. Gelukkig waren ze op dat moment niet thuis, maar van hun spullen was niks meer over. Ook niet van Anne’s make-upcollectie en dus zijn de producten die ze nu nog heeft, de enige die ze ook nog echt gebruikt.

make-uptasje_van_anne02

make-uptasje_van_anne03

Ik ken Anne omdat zij mij een jaar of vier geleden interviewde voor haar opleiding. “Voor de allereerste schoolopdracht in het eerste jaar van mijn studie, moest ik iemand interviewen. De meeste klasgenoten interviewden hun ouders, maar ik wilde het groots aanpakken en dus mailde ik jou. In een caféetje in Arnhem heb ik je toen mogen interviewen.”

We hadden gelijk een klik en hielden na het interview nog wel eens een contact. Vorig jaar mailde ze me dat ze graag eens zou helpen met filmen. Voor een lookbook die binnenkort online komt, kon ik wel wat hulp gebruiken en dus zocht ik contact met Anne. We hebben gefilmd, maar haar make-uptasje moest natuurlijk ook op de foto.

make-uptasje_van_anne04

De kwasten zijn van Biotherm, Etos en Jane Iredale. “Ik ging een keer naar de schoonheidsspecialiste van mijn moeder, daar kocht ik de kwasten van Jane Iredale. Ik ben er tevreden over, het is een mooi merk.”

make-uptasje_van_anne05

Ook zittem er een primer van Catrice, een concealer van Miss Sporty en een BB Cream van Estée Lauder in het tasje. “Meestal gebruik ik niet zoveel make-up, alleen de BB Cream van Estée Lauder. En af en toe nog wat concealer, deze heb ik net nieuw.”

make-uptasje_van_anne06

“De poeder van Jane Iredale gebruik ik om de BB Cream te matteren. En ik ben me meer in het contouren aan het verdiepen, daarom heb ik de Shading Powder van Essence gekocht. De Benetint van Benefit heb ik al heel lang, die gebruik ik vooral voor mijn lippen. Hij geeft ze net een mooiere kleur, terwijl het lijkt alsof ik niks op heb.”

make-uptasje_van_anne07

“De eyebrow kit van Jane Iredale heb ik van mijn moeder gekregen en heel veel gebruikt, die ziet er niet meer uit! En ik gebruikte eerst vooral oogpotlood, toen ging ik over naar eyeliner, maar nu gebruik ik toch vaak weer oogpotlood.

De Essence mascara vind ik ook heel fijn. Ik heb ook dure mascara’s gehad, maar deze vind ik net zo goed.”

make-uptasje_van_anne08

“Dit was op een paar dingen na, alles wat ik mee had op vakantie. Thuis had ik nog veel meer liggen, veel oogschaduwpalettes en lipproducten bijvoorbeeld. Het enige wat ik er nu nog bij zou willen kopen is lipliner, dat mis ik enorm.”

Wil jij als vaste lezeres ook je make-uptasje in deze rubriek voorbij zien komen? Stuur dan een foto van jezelf, je make-up tasje en je favoriete producten met een korte beschrijving van wie je bent, naar info@veracamilla.nl.

Bekijk hier ook de make-uptasjes van Justine, mijn moeder en Merel.

Twitter Facebook
Categorie: In het make-uptasje van... | 23 september 2015 | 30 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Akosua op 23 september 2015 15:11

Wel bijzonder dat dit haar hele make-upcollectie is. Op vakantie neem ik meestal de multifuntionele producten mee, of dingen die niet al te duur zijn. Maar na dit verhaal ga ik die tactiek toch wel heroverwegen.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 23 september 2015 15:18

Jeetje, wat een nachtmerrie zeg! Het lijkt me wel fijn om alleen maar producten te hebben die je ook écht veel gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Beau op 23 september 2015 15:25

Jeetje wat lijkt me dat erg om mee te maken zeg!
Uiteindelijk heb je wel een mooie, compacte make-up collectie en heb je er geen dingen tussen zitten die je maar zelden gebruikt.

Vera, ik vind dit echt een leuke rubriek!

[Beantwoorden]


Door Beauty Charm op 23 september 2015 15:36

Wat lijkt mij het vreselijk om mee te maken dat je huis grotendeels afbrand. De collectie die je nu nog hebt ziet er mooi en compact uit.

[Beantwoorden]


Door Janneke op 23 september 2015 15:48

Jeetje, wat een heftig verhaal! Dan heb je ineens inderdaad een heel compacte collectie in je tasje zitten. Ziet er wel uit alsof het hele fijne producten zijn. En oh ja, ik ben het eens met wat al meerdere keren is gezegd: ik vind dit een leuke rubriek!

[Beantwoorden]


Door Patricia op 23 september 2015 15:55

Wat heftig zeg! Dat lijkt me echt verschrikkelijk om mee te maken. Ik zou wel denken: wat is make-up nog als je bijvoorbeeld ook al je foto’s en andere dierbare dingen kwijtraakt?! Leuke rubriek en bijzondere rubriek, Vera!

[Beantwoorden]


Door Margot op 23 september 2015 16:02

Wat lijkt dat me naar, als echt alles ineens weg is. Maar leuk om te zien wat ze nu gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Femke op 23 september 2015 16:45

Wauw, wat heftig natuurlijk als heel je huis afbrandt en daarmee ook je spullen. Gelukkig dat het dan maar weer spullen zijn! Als dit alle make-up van Anne op dit moment is, zijn dit wel mooie producten :-)! Ik heb de mascara in de koraalkleurige groene variant, ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 23 september 2015 17:02

Wat vreselijk lijkt me dat, als je huis en al je geliefde spullen afbranden.. hele leuke rubriek vind ik dit wel!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 23 september 2015 17:05

Wow heftig dat haar huis afbrandde!! Niet zo’n leuke reden waarom ze nu alleen dit nog over heeft. Maar het zijn wel hele mooie producten

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 23 september 2015 17:12

Wauw, wat heftig!! Vreselijk dat al je spullen ineens weg zijn. Make-up lijkt me dan nog het minst belangrijkst, eerlijk gezegd. Desalniettemin heb je toch nog mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 23 september 2015 17:23

Komende week komt er een artikel op mijn blog waarin ik vertel & uitleg dat ik mijn stash ‘beu’ ben. Jeetje, dan zie ik dit artikel voorbijkomen. Heftig dat je huis afbrandt. Alles is dan ineens weg! Niet alleen je stash, maar ook je persoonlijke bezittingen zoals foto-albums, spullen van vroeger, etc.
Ik ben nieuwsgierig naar de primer van Catrice. Momenteel gebruik ik er één van Garnier. Als die op is, ga ik misschien deze kopen.

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 23 september 2015 17:32

Super leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Nathalie | Insideandout.nl op 23 september 2015 17:38

Jeeeetje wat rot van haar huis zeg! Mijn oprechte medeleven hier <3

[Beantwoorden]


Door Marijke op 23 september 2015 18:04

Indrukwekkend! Zowel de reden waarom als de inhoud.
Mooi artikel :wow:

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 23 september 2015 18:43

Hi,
Leuke serie vind ik dit, in het make-up tasje van..
Wel heftig verhaal. maar gelukkig waren ze zelf niet thuis!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 23 september 2015 18:52

Oh bah, wat naar dat haar huis afbrandde terwijl ze op vakantie was! Brand ken ik maar al te goed en dat is absoluut geen pretje.

Vind haar inhoud van het tasje er als nog heel mooi uitzien. Hopelijk groeit haar collectie snel weer uit! She deserves it.

[Beantwoorden]


Door Fleur sophia op 23 september 2015 19:05

Ik vind dit zo leuk om te lezen! Misschien stuur ik zelf ook nog wel een keer foto’s van mijn make-up tasje! :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 23 september 2015 20:39

Die kwasten lijken me über fijn! <3 Maar wat heftig zeg, dat haar huis is afgebrand.

[Beantwoorden]


Door Denise op 23 september 2015 20:40

Ah no, wat erg! Gelukkig waren ze niet thuis, maar enorm jammer van alle dierbare spullen. Mooi make-up tasje! <3

[Beantwoorden]


Door Sara op 23 september 2015 21:29

Jeetje, wat ontzettend heftig lijkt me dat. Om ineens vrijwel niets meer te hebben. Een erg leuke rubriek overigens. Volgens mij zijn de meeste vrouwen over het algemeen nieuwsgierig naar de inhoud van andermans (make-up)tasjes. Ik vind het heerlijk om te bekijken wat vriendinnen van me allemaal gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 23 september 2015 22:04

Ik vind deze rubriek zo interessant!

[Beantwoorden]


Door Romana op 24 september 2015 00:28

Ik houd van deze rubriek!!

Wat erg van het huis maar wat fijn dat zij niet gewond zijn geraakt!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 24 september 2015 06:50

Mooie producten, maar wat een heftig verhaal. Sjonge!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 24 september 2015 09:38

Ik vind die mascara van essence niet zo heel erg fijn helaas. Iets te klonterig. Die concealer van miss sporty wil ik ook nog proberen!
x

[Beantwoorden]


Door Julia op 24 september 2015 10:35

Wat erg dat je zo veel spullen kwijt raakt door een brand.. Maar alsnog een heel leuk make-up tasje met een toffe inhoud!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 september 2015 12:35

Ah wat verschrikkelijk! Leuk om eens producten te zien die ik nog niet ken! (Jane Iredale)

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 24 september 2015 12:40

Jeetje wat naar, zon brand! Wel een leuk make-uptasje met mooie dingetjes :)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 24 september 2015 16:59

Heel heftig!! Maar echt nog steeds een hele toffe rubriek!

[Beantwoorden]


Door Andréa op 26 september 2015 16:14

Oh dat is wel heel erg om mee te maken! Gelukkig zijn zij er in ieder geval niet gewond door geraakt, dat is toch het belangrijkste :).
x

[Beantwoorden]