Fotoverslag opening LUSH Amsterdam Centraal station (+ Kiko & Victoria’s Secret coming soon!)

lush_amsterdam_centraal_station00

De week had niet beter kunnen beginnen dan met de opening van een Lush winkel in Amsterdam Centraal Station. Een filiaal in het station, hoe cool (en handig) is dat? Ik rolde maandagochtend van mijn bed naar de opening waar een ontbijtje, champagne en bruisballen op me stonden te wachten. Ook spotte ik een Kiko en Victoria’s Secret filiaal!

lush_amsterdam_centraal_station01

Aangezien ik in april naar Londen ben geweest met Lush, vond ik de hoeveelheid Lush op mijn YouTube kanaal wel even genoeg. Omdat ik het tóch heel erg leuk vond om naar de opening toe te gaan, besloot ik daarom een fotoverslag te maken.

De winkel zit in een geheel nieuw gedeelte van het Centraal Station. Dit gedeelte is sinds maandag open en je komt er vanaf de achterkant, of via het linker deel van het station heel makkelijk in.

lush_amsterdam_centraal_station02

Er was genoeg te eten bij de opening. Natuurlijk was alles vegan en de cupcakes waren ook nog eens glutenvrij (en heel lekker!)

lush_amsterdam_centraal_station04

Appels met Lush sticker.

lush_amsterdam_centraal_station05

Cupcakes.

lush_amsterdam_centraal_station06

En thee met lavendel.

lush_amsterdam_centraal_station07

lush_amsterdam_centraal_station08

De winkel is niet heel groot, maar ik vind het wel een fijne winkel. Gezellig aangekleed en met volop keuze. Of je nou iets zoekt voor in bad, een lekkere zeep, massage bar, een gift box of iets anders.

lush_amsterdam_centraal_station09

Lush Fun!

lush_amsterdam_centraal_station10

lush_amsterdam_centraal_station15

lush_amsterdam_centraal_station11

lush_amsterdam_centraal_station17

lush_amsterdam_centraal_station12

lush_amsterdam_centraal_station13

De winkel werd geopend door de eigenaar. Woehoe!

lush_amsterdam_centraal_station16

Krystl kwam zingen. Golden Days blijft zo’n heerlijk, vrolijk nummer. Begin je de dag goed mee.

lush_amsterdam_centraal_station18

Ik kreeg een heerlijke handmassage.

lush_amsterdam_centraal_station19

Ahhh, zo lekker! De henna op mijn hand is nog van het Kruidvat event waar ik vorige week naartoe ben geweest.

lush_amsterdam_centraal_station20

Er is ook cosmetica! Als je binnen komt staat er meteen links een kleine stand. Hoe schattig is deze mascara?

lush_amsterdam_centraal_station21

lush_amsterdam_centraal_station22

Zoals ik in de inleiding al vertelde komt er ook een Victoria’s Secret in het nieuwe shopping gedeelte van het Centraal Station. Zo te zien is de winkel best ruim, maar helaas verkoopt ook dit filiaal net als de twee op Schiphol enkel beauty en accessoires. Geen ondergoed of fijne joggingsbroeken dus. Dat vind ik wel een kleine bummer.

lush_amsterdam_centraal_station23

En Kiko! Daar ben ik ook heel erg blij mee. Ik weet nog niet wanneer deze winkels openen, maar hopelijk is het snel.

lush_amsterdam_centraal_station24

De inhoud van de Lush goodiebag (ik kan onderhand zelf een Lush winkel beginnen).

Ik vind het heel leuk en verrassend dat er zoveel winkels en eetgelegenheden openen in het Centraal Station van Amsterdam. Er zit ook een grote Albert Heijn To Go in het nieuwe gedeelte, een Starbucks, Wagamama, Sissy Boy…

Heel handig als je vertraging hebt, als je nog een kadootje wilt kopen voor degene die je met de trein gaat bezoeken, of wanneer je na een lange dag werken lekker in bad wilt. De Lush winkel is elke dag van 7 uur ’s ochtends tot 10 uur ’s avonds open en ik verwacht dat de andere winkels ook zulke openingstijden zullen hebben. Ik ga snel weer eens kijken en hoop dat er dan nog meer winkels en eetgelegenheden geopend zijn.


Reacties

Door Maaike op 3 juni 2015 06:05

Oooh zo fijn dat dit nu allemaal op het station komt te zitten. En stiekem ook fijn dat ik niet meer in Amsterdam werk. Dat zou echt funest zijn voor mijn portemonnee! Dan zou ik elke dag wel even de tijd hebben om te snuffelen. Maar vooral Kiko vind ik een aanwinst. Die zat tot nu toe nog niet op zo’n centrale plek in Nederland en nu is het makkelijk bereikbaar. Top!

[Beantwoorden]


Door Laura - It's Laux op 3 juni 2015 06:07

Wat ziet deze opening er tof uit! Lush weet me toch elke keer weer te verrassen op een originele manier. Vooral die thee met lavendel ziet er erg leuk uit! Wat betreft het nieuwe Victoria’s Secret filiaal: mij maak je hier niet warm of kou mee. Zodra de eerste lingerie winkel opent in Nederland zal ik door het dolle heen zijn, maar die beauty/accessoires winkels vind ik een beetje saai.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 3 juni 2015 06:31

Wat fijn dat er ook een Kiko en VS komen! Daar ben ik echt heel blij mee, lekker rondsnuffelen bij Kiko en de heerlijke geurtjes van VS!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door esmee | lifebyesmee op 3 juni 2015 06:39

Jeetje wat leuk en fijn dat er een Lush zit op centraal station! En ook nog een Victoria Secret en Kiko, super leuk! De foto’s van de opening van de Lush winkel zien er trouwens erg leuk uit!

Liefs Esmee

[Beantwoorden]


Door Joyce op 3 juni 2015 06:43

Al mijn lushproducten zijn net opgebruikt, ik moet dus dringend nog eens een lush winkel opzoeken. Ik weet dat je ook online kan bestellen, maar voor mij is toch de geur doorslaggevend en jammergenoeg kunnen we (nog?) niet ruiken door ons computerscherm :-P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2015 om 12:48:

Ik vind in de winkel shoppen ook handiger (en leuker) :ja:

[Beantwoorden]


Door lousaa op 3 juni 2015 06:44

Kiko! Jeeeee!

Lush ben ik een beetje vanaf. Vind het toch vaak vooral duur en overheersend, maar niet per se lekker voor mijn huid. En vs vind ik gehypt.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 3 juni 2015 06:49

De winkel ziet er leuk uit! Stiekem vind ik het wel een beetje jammer dat dit nu alweer het dérde filiaal in Amsterdam is. Ik heb zowel thuis als waar ik studeer een filiaal in de buurt, maar het echte noorden van Nederland is nog akelig leeg wat betreft Lush. Van mij mag daar de volgende keer wel een filiaal openen!

Kiko is natuurlijk altijd goed, en Victoria’s Secret ook! Al is het stiekem inderdaad wel jammer dat ze nog geen ondergoed verkopen… Dan moet ik alsnog naar London (of naar Amerika, maar daar kom ik niet zo vaak hahaha). Hopelijk is het wel een leuke aanloop en komt er over een tijdje een écht filiaal!

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 3 juni 2015 06:59

Dat betekend binnenkort weer even een tripje die sowieso langs het centraal station van Amsterdam komt, want het zijn wel drie winkels waar ik graag heen wil. Wel jammer dat de VS inderdaad geen ondergoed en kleding gaat verkopen, want dat is het hem nou juist…. Maar goed, hier ben ik ook al wel blij mee. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anniek op 3 juni 2015 07:01

Ah, wat fijn dat al deze shops erbij gaan komen op Amsterdam Centraal! De laatste tijd kom ik vanwege mijn blog redelijk vaak in Amsterdam, dus dan kan ik meteen even kijken ( inslaan ^^ ) bij Kiko, lush en victoria’s secret. Wel jammer dat ze geen ondergoed en kleding verkopen :( Fijn dat het zo gezellig en leuk was! Liefs Anniek

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 juni 2015 07:09

Dit vind ik echt super handig. Vooral omdat ik nog wel eens moet wachten op de trein. Heel handig dat het dan zo dichtbij is! Ookal was het nog fijner geweest als er eens eentje in het Noorden kwam. De dichtstbijzijnde is Utrecht en dat is voor mij ook zon twee uur met de trein.

[Beantwoorden]


Door Do op 3 juni 2015 07:14

Wat leuk dat er een Lush op het station zit :) Ook super dat er ook een Victoria Secret en een KIKO komt, dat zijn toch twee winkels die ik graag bezoek als ik in het buitenland ben :)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 juni 2015 07:15

Ik ben er gisteren even doorheen gelopen en de winkelhaak ziet er prachtig uit.
Inderdaad jammer dat VS geen kleding gaat verkopen, ik heb in Canada daar zo goed kunnen shoppen! Ik las trouwens dat de VS winkel pas 1 september open gaat, dat duurt dus nog even..

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 3 juni 2015 om 07:17:

winkelhal bedoelde ik, die stomme autocorrectie toch..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2015 om 12:48:

Zo lang nog?! Stom! :-(

[Beantwoorden]


Door Sandra - Beautybysandra op 3 juni 2015 07:23

Wat een mooie winkel zeg!

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 juni 2015 07:23

Afgelopen weekend was ik voor het eerst sinds lange tijd eens op A’dam centraal en toen heb ik inderdaad verschillende winkels gespot. Leuk dat het zo’n uitgebreid station wordt. Leuk dat je de opening in een fotoverslag gedeeld hebt!

[Beantwoorden]


Door Malou op 3 juni 2015 07:26

Jeetje wat wordt het station leuk!! Ik ga vanmiddag als ik terug kom uit Utrecht even kijken!!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 3 juni 2015 07:28

Hé wat leuk joh, al die nieuwe winkels! Ik had er geen idee van dat er een nieuw gedeelte in het station zit, haha! En KIKO, jeeeeej!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 juni 2015 07:36

Het ziet er echt tof uit. En wauw; Kiko én Victoria’s Secret. Dalijk wordt Amsterdam Centraal nog leuker dan Amsterdam zelf.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 3 juni 2015 07:41

Amsterdam Centraal is echt een prachtige locatie. En straks ook nog een Kiko en een Victoria Secret maakt het helemaal leuk als je er toch moet zijn.

[Beantwoorden]


Door Yvette op 3 juni 2015 07:48

Als die kiko en vs zijn geopend , heb ik wel meer redenen om naar amsterdam te gaan .
Kan nu al niet wachten :)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 3 juni 2015 07:51

Wat een gezellige winkel is het geworden!! :D
En je kan nooit te veel Lush producten hebben ;)

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 3 juni 2015 07:53

Wat een uitkomst zeg, een filiaal op het station. Ik kom zelf niet zo vaak meer in het centrum sinds ik niet meer in Amsterdam woon, maar op het station ben ik nog weleens te vinden. Scheelt weer een tramritje! Enneh Vera… Lush kun je nooit genoeg hebben op je YT-kanaal ;-)

[Beantwoorden]


Door Femke op 3 juni 2015 08:24

Ik heb echt nog nooit iets gekocht van Lush.. Als ik voorbij zo’n winkel kom wordt ik altijd naar binnen gezogen door die lekkere lucht! Alleen in de winkel loop ik altijd een beetje verdwaald rond omdat ik gewoon niet weet wat ik wil kopen. Jammer dat ook deze Victoria’s Secret geen ondergoed ed. gaat verkopen!!

[Beantwoorden]


Door Emma op 3 juni 2015 08:31

Tja lush dingen maak ik altijd zelf. Niet per se goedkoper maar wel leuker :)
VS heb ik niet zo veel mee. Kiko ben ik wel benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Minke op 3 juni 2015 08:33

Super leuk! Zo is vertraging een stuk minder erg :D

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 juni 2015 08:39

Wat ontzettend fijn dat er een Lush bij komt op het centraal station. Mooi event en leuke goodiebag! <3

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 3 juni 2015 08:40

Wat een leuke toevoeging aan het CS Amsterdam! Ik ben vooral benieuwd naar VS, ik ben nog nooit in een winkel van hun geweest en dat zou nu makkelijker gaan :).

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 juni 2015 08:46

Yeaaaahh Lush op CS! Heerlijk om nog even te snuffelen als je je trein hebt gemist, dat vond ik al lekker bij de Hema, maar LUSH is nog beter. En yeahh voor Kiko! Ik vond Amstelveen al lekker dichtbij voor mij, maar dat is toch weer een heel stuk de andere kant op vanaf het centrum. Veel beter op CS en ik denk dat het zo ook een stuk bekender wordt binnen NL.

[Beantwoorden]


Door petra op 3 juni 2015 09:10

Wat een leuke foto’s, in het alexandrium in Rotterdam komt ook een kiko! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 juni 2015 om 12:49:

Ik hoorde het! Heel tof!

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 3 juni 2015 om 14:51:

Echt? Hier word ik blij van

[Beantwoorden]

petra antwoordt op 3 juni 2015 om 15:14:

Ja maar ik weet niet wanneer hij open gaat, er hangt alleen een bord dat hij komt en dat ze personeel zoeken. Hij komt tegenover de ICI paris

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 3 juni 2015 om 19:16:

Op de website van Alexandrium staat dat hij op 12 juni opent, dus heeeeel snel al. :)


Door Felina op 3 juni 2015 09:14

Zooo vet! De victoria’s secret opent trouwens op 1 september heb ik ergens gelezen :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 juni 2015 09:18

Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Margot op 3 juni 2015 09:20

Al die winkels zijn wel heel fijn! (En slecht voor mijn portemonnee.) Maar jammer dat VS niet met een volledige winkel komt.

[Beantwoorden]


Door Kim | dansenindestorm op 3 juni 2015 09:20

Ahhh, wat een mooie winkel is het geworden! Ik wil ontzettend graag eens een kijkje gaan nemen.
Leuk dat er nog meer nieuwe winkels op Amsterdam CS komen!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 3 juni 2015 09:26

Oeh leuk nieuws, leuke foto’s ook! Stiekem kijk ik nog het meest uit naar Kiko haha, ook dat die in Rotterdam gaat komen. Maar Lush is ook leuk en super handig (en een beetje gevaarlijk ;)) dat hij op het station zit!

[Beantwoorden]


Door Dalinka op 3 juni 2015 09:32

Leuk al die nieuwe winkels. Ik ben vooral blij met Kiko. In Duitsland heb ik toen de halve winkel geplunderd. Ik kom zo langs Amsterdam CS, dus dan neem ik even een kijje bij Lush.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 3 juni 2015 09:37

Dat ziet er uit als een fijne winkel

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 juni 2015 09:39

Lush zat natuurlijk wel al in de stad maar leuk dat er nu ook een op CS zit! MAAR HALLO KIKO daar ben ik wel echt super blij mee! Dan hoef ik niet telkens meer naar Amstelveen voor mijn lievelings mascara

[Beantwoorden]


Door Tamara op 3 juni 2015 09:44

Leuk dat er eens zulke winkels op Amsterdam Centraal komen. Ik ga zeker eens een kijkje nemen als ik in Amsterdam ben.

[Beantwoorden]


Door Pam op 3 juni 2015 09:52

Super mooie foto’s!! Jaloers op die dag :D

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 3 juni 2015 09:57

Ik wacht stiekem nog altijd op een Lush in het noorden van het land. Wat een heerlijke foto’s weer. De hapjes zien er ook lekker uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 juni 2015 09:57

Wauw, zo’n Lush winkel in een station lijkt me echt handig. Wel gevaarlijk voor de portemonnee als je er elke dag passeert haha! :-P

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 3 juni 2015 10:29

Heerlijk al die Lush producten! Ook super handig dat het gewoon te vinden is op het Centraal Station!

[Beantwoorden]


Door Nicky op 3 juni 2015 10:42

Ik ben al heel lang niet meer op Amsterdam Centraal geweest, als alles dadelijk open is hoef ik niet meer het centrum in want veel leuke winkels zitten dadelijk op centraal, ben benieuwd hoe het eruit ziet!

[Beantwoorden]


Door Saskia op 3 juni 2015 11:09

de Lush is potverdorie maar een klein stukje lopen vanaf het station, kom maar eens naar Groningen met die winkels. (A)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 juni 2015 11:11

Wat handig dat Lush nu op Amsterdam Centraal zit! Ik kom daar eigenlijk vaker dan in de Lush in Utrecht (en dat is voor mij de dichtstbijzijnde), dus dit komt mij goed uit :) Leuk ook van VS en Kiko, alleen jammer dat er nog geen lingerie zal worden verkocht, daar zit ik eigenlijk juist op te wachten haha!

[Beantwoorden]


Door fashionnewsforgirls op 3 juni 2015 11:12

leuk zeg

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 3 juni 2015 11:16

Ik ben echt fan van Kiko Cosmetics!! Wat gaaf!! :) Ben benieuwd wanneer die opent! Kan ik meteen bij Lush gaan snuffelen ;-)

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 3 juni 2015 11:27

Om eerlijk te zijn ben ik blijer met de KIKO die op CS gaat komen dan de Lush ;)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 3 juni 2015 11:45

Wauw! Zo gaaf dat er een KIKO komt op het centraal station! Ik kan niet wachten!

[Beantwoorden]


Door Ilja op 3 juni 2015 11:53

Wat heerlijk luxe dat Lush nu ook al op Centraal is, wat boffen wij zeg als Amsterdammertjes ;-) Maar inderdaad echt een bummer dat VS dan niet ondergoed en kleding gaat verkopen..

[Beantwoorden]


Door anna op 3 juni 2015 11:58

O mijn god, een Kiko op het centraal station? Hoe ideaal is dat, ik kom er bijna elke dag, haha! Dit gaat wel heel slecht worden voor mijn portemonnee vrees ik. Ook leuk dat er een Lush komt! Ik vind de producten van Lush heel leuk, maar ik word zo misselijk van al die geuren. Volgens mij ben ik echt de enige, haha, maar doe mij maar een gewone, zachte geur…

[Beantwoorden]


Door Nienke op 3 juni 2015 12:13

Leuk! Ik ben niet vaak in Amsterdam en als ik er ben ga ik meestal toch wel naar de Lush winkels maar toch is het wel handig. Ben ook erg benieuwd naar Kiko! Daarvoor ga ik wel een keer naar Amsterdam

[Beantwoorden]


Door Sanae op 3 juni 2015 12:19

Ik liep er gisteren toevallig langs. Ideale plek!

[Beantwoorden]


Door Rowan I My Pink Fairytale op 3 juni 2015 12:45

Wow, echt superhandig dat er een Lush filiaal op Amsterdam CS zit! Ideaal voor als ik weer eens een keer vertraging heb. :)

[Beantwoorden]


Door Josanne op 3 juni 2015 12:46

Prachtig weer, leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Ilse Danielle Martina op 3 juni 2015 13:28

Ohhh hoe fijn!! Helemaal ook dat VS komt.. wat een verbetering :) Liefs Ilse

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 juni 2015 13:29

Wat een mooi event was het! Geslaagde opening lijkt me.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 3 juni 2015 13:34

Wat leuk dat VS en Kiko komen! Ik hoop echt dat ze ook meer winkels gaan openen in andere steden.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 juni 2015 14:05

Wat een leuke opening! Ik wist helemaal niet dat VS en Kiko in Amsterdam openen. Kan niet wachten!

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 juni 2015 14:29

Ik ben hier zoooooooooooooooo blij mee !!!!!!!!
Al is het wel jammer dat ook deze Victoria Secret alleen maar beauty en accessoires gaat verkopen en geen fijne leggings, joggingbroeken en lingerie maar goed dan hebben we nog excuus om ergens heen te gaan waar ze dit wel verkopen! Ook Kiko helemaal leuk en geweldig dat die op Amsterdam CS komt.

Ik las trouwens dat VIctoria Secret op 1 september opent en Kiko al eerder maar weet niet meer de exacte datum..

Liefsx

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 juni 2015 14:37

Woooh super tof! Ik ga maandag naar Amsterdam, dus dan neem ik zeker even een kijkje. Betekend het dan dat er 3 Starbucks filialen op het station zijn? Wow! :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 juni 2015 14:42

Wat een aanwinst voor het centraal station! Een dikke vette reden om voortaan met de trein naar de stad te gaan <3 En een Kiko in de buurt vind ik ook helemaal top. Wat een leuke nieuwtjes allemaal en heerlijke Lush producten.

[Beantwoorden]


Door Anne-Marie op 3 juni 2015 14:43

Ik moet komende maand 3x in Amsterdam zijn dus dan wil ik zeker even langs deze Lush winkel gaan. Altijd handig als je nog even op je trein moet wachten! :lol:

[Beantwoorden]


Door Floortje op 3 juni 2015 14:44

Ik woon zelf al erg dichtbij de Lush in Amsterdam dus nog eentje op steenworpafstand doet me niet vrij veel, maar de KIKO! Whoa!! Mijn gebeden zijn verhoord! ^^)

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 juni 2015 14:50

Tegenwoordig hoef je voor Victoria Secret niet meer naar Schiphol of Amsterdam. Er zijn tegenwoordig zo veel winkels die het verkopen.
Etos verkoopt de bodysplashes en Chique Cosmetique in Rotterdam verkoopt ook de parfums enz.

Kiko vind ik wel een aanwinst.

[Beantwoorden]


Door Evy op 3 juni 2015 14:58

Wat ziet het er allemaal mooi en heerlijk uit! xxx

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 3 juni 2015 15:00

Leuk zo’n event zeg! Jammer dat t in amsterdan geopend wordt ik bedoel ik woon daar zo ver vandaaan *jank* En geld hetzelfde voor kiko en VS, ik ben echt jaloers ahah

[Beantwoorden]


Door Leiya op 3 juni 2015 15:19

Oh wat heerlijk dat er zulke leuke winkels bijkomen op Amsterdam Centraal! Ik kom er weleens dus dat is super!! Oh en ik ben zooo blij dat er ook een winkeltje van Kiko komt! I love Kiko!!!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 3 juni 2015 16:10

Super leuk!! Zodra de KIKO open is ga ik zeker eens kijken in het nieuwe deel. Jammer dat ik nog nergens kan vinden wanneer hij open gaat :( Ach, lush kan wel even wachten, volgende maand naar de meeeega winkel op oxford street haha :D

[Beantwoorden]


Door April | April's Life Blogs op 3 juni 2015 16:10

Heel leuuk! Ik heb zin in de Kiko & Victoria’s Secret! (love)

[Beantwoorden]


Door Romy op 3 juni 2015 16:25

Oehhh zo leuk!!

[Beantwoorden]


Door Roos op 3 juni 2015 17:33

IK vind het zó ideaal dat hij nu op centraal zit! X

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 3 juni 2015 19:03

Heel leuk om te zien, echt winkels die ik leuk vind!!

[Beantwoorden]


Door Jana op 3 juni 2015 20:04

Dat ziet er gezellig uit (love) Er zou beter in België in een station (Brussel,..) ook een Lush komen hihi :D x

[Beantwoorden]


Door Roshelle op 3 juni 2015 20:10

WAAAA VS! Jammer dat het weer alleen maar accessoires zijn!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 3 juni 2015 20:26

Ontzettend leuke video! ik heb morgen toevallig een review van een Lush product op mijn blog! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 juni 2015 21:58

Oh nom nom, ik heb ontzettend veel zin in cupcakes nu haha! Ziet er leuk uit dat event :)

[Beantwoorden]


Door Deborahschrijft op 3 juni 2015 23:12

Super handig zo in het station!!
Kiko komt trouwens ook in het Alexandrium in Rotterdam!

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 4 juni 2015 07:50

Super handig dat er nu meer leuke winkels op het station komen. Handig om op de terugreis even te shoppen :-)

[Beantwoorden]


Door Merel | LifebyMerel op 4 juni 2015 11:53

Wauw, mooie foto’s! Leuk dat je erbij mocht zijn! ;-)

[Beantwoorden]


Door Beauty& gezondheid op 4 juni 2015 15:03

Wat een super leuk foto verslag!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 4 juni 2015 15:10

ah zo te zien heb jij weer een leuk dagje gehad! (love)
Mooie fotos gemaakt! En super leuk dat er op het station een winkel komt!

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 4 juni 2015 21:55

Jeetje, was het op elk station maar zo’n feest! Dan is die vertraging ineens een heel stuk minder erg (love)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 4 juni 2015 23:32

Heel leuk! En een kiko yay! X

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 5 juni 2015 17:31

Oh, zo tof dat jullie er een in het station hebben! Dat wil ik ook in Belgie :D

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 6 juni 2015 15:15

Ziet eruit als een gezellige opening! Wel jammer dat Amsterdam nu 3(!) Lush filialen heeft en noord- en oostnederland nog helemaal niks hebben.

[Beantwoorden]


Door Grace op 7 juni 2015 07:40

Yess! Eindelijk een blush winkel dicht in mijn buurt ! En de VS en KiKo zijn ook geweldig ! Vanmiddag ga ik een kijkje nemen ! ( het is 5 minuten lopen

[Beantwoorden]


Door lisa heleen op 8 juni 2015 18:47

Vorige week liep ik op centraal rond en toen spotte ik inderdaad al deze nieuwe filialen! Ik ben vooral erg benieuwd naar de Kiko winkel!

[Beantwoorden]