Kruidvat Spa Secrets Morocco, Japan & Bali

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali01

Spa Secrets is de nieuwste aanwinst in het Kruidvat assortiment. De drie lijnen Treasures of Morocco, Traditions of Japan en Miracles of Bali moeten het betaalbare alternatief voor luxe Rituals producten worden. Nadat ik de presentatie bezocht had, dook ik de badkamer in met de nieuwe producten die niet duurder zijn dan € 4,99.

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali02

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali03

De verpakkingen vind ik mooi. Vooral de shower gels en de potten body cream en sugar scrub, omdat de driehoekjes hierbij ingekerfd zijn. De producten in de lijnen varieren. Een shower foam hebben ze alle drie en bijvoorbeeld ook een scrub, maar het soort scrub is bij elke lijn anders. Leuk! Bekijk hier alle ingrediënten.

Treasures of Morocco – Argan Oil & Rose

Shower foam 200 ml € 3,99
Shower cream 250 ml € 2,99
Sugar body scrub 250 ml € 4,99
Body oil 250 ml € 4,99
Hand cream 75 ml € 2,99

Miracles of Bali – Coconut & Frangipani

Shower foam 200 ml € 3,99
Body cream 250 ml € 4,99
Shower gel 250 ml € 2,99
White sand body scrub 200 ml € 3,99

Traditions of Japan – Bamboo & Lotus Flower

Shower foam 200 ml € 3,99
Shower gel 250 ml € 2,99
Body lotion 250 ml € 4,99
Jelly body scrub 200 ml € 3,99

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali04

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali05

Treasures of Morocco

Ik vind Treasures of Morocco producten het lekkerst ruiken. De geur van argan oil & rose is zacht, licht bloemend en kalm. Een fijne, makkelijke en ontspannende geur.

Shower Foam: ik ben dol op shower foam, ik vind dat zo’n heerlijk product! Deze van Kruidvat werkt ook erg goed. De foam komt als een doorzichtige gel uit de bus en verkleurt dan naar een witte, luchtige foam. De foam voelt heerlijk zacht en romig aan. Echt een verwenproduct. Super lekker!

Sugar Body Scrub: hier was ik ontzettend benieuwd naar vanwege de luchtige, jelly suiker substantie. Hij viel me helaas een beetje tegen. De scrub voelt zacht aan, maar ik had gehoopt dat hij meer als een zeezout scrub zou werken en lekker grof en grondig zou scrubben. Door de zachte substantie lijken de korrels maar moeilijk mijn huid te raken en kan ik niet scrubben zoals ik dat zou willen.

Body Oil: dit vond ik een verrassend product en het is iets wat ik bijna nooit gebruik. De olie is dun en vettig en smeert daarom heel makkelijk uit en trekt razendsnel in. Heel intens voedt hij niet, maar voor de laatkomers en snoozers is het een aanrader.

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali06

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali07

Miracles of Bali

Miracles of Bali heeft een duidelijke bloemengeur. Van de drie lijnen vind ik bij deze lijn met coconut water & frangipani de geur het meest duidelijk en heersend.

Body Cream: geen boter, maar een crème. Een makkelijk uitsmeerbare, maar toch ook lekker dikke crème wel te verstaan. Ik vind hem fijn. Hij trekt snel in en voedt mijn huid voldoende. Wel denk ik dat hij voor de extreem droge huid – zeker in de wintermaanden – misschien nog niet helemaal doet wat je nodig hebt. In vergelijking met de body butter van The Body Shop trekt deze body cream sneller in, maar verzorgt hij wel iets minder intens.

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali08

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali09

Traditions of Japan

Traditions of Japan wordt gepresenteerd als de unisexgeur en hoewel je natuurlijk gewoon moet gebruiken wat je lekker vindt, vind ik het wel slim dat Kruidvat hier aan gedacht heeft. Deze lijn met bamboo & blue lotus heeft een frisse en toegankelijke geur.

Jelly Body Scrub: dit vind ik ook een hele lekkere. Deze jelly body scrub is namelijk heel zacht, maar wel met een stevige korrel. De jelly substantie verandert onder het stromende water van de douchekop in een vol schuim, wat heerlijk zacht aanvoelt. Maar niet getreurd, de grove korrels geven je toch ook die oppepper die je huid nodig heeft. Dit vond ik een fijne verrassing!

kruidvat_spa_secrets_morocco_japan_bali10

De Spa Secrets producten vind ik alles behalve voorspelbaar. Ik ben heel erg blij geworden door de diversiteit en ik vind het super goed dat Kruidvat niet bang is iets anders te doen. Er zitten producten tussen die ik niet had verwacht en dat maakt het voor mij alleen maar leuker. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit en bovendien voelen de producten luxe aan. Ze passen absoluut in het straatje van Rituals en dat vind ik heel erg knap aangezien alle drie de Spa Secrets lijnen een stuk lager geprijsd zijn.

Een verwenmoment inlassen zou ik zeker doen met Spa Secrets, het liefst met Treasures of Morocco, want dat is mijn favoriete geur. Het zijn lekkere producten om kado te doen, maar ook om zelf te gebruiken. Ze zijn betaalbaar, waardoor dat mogelijkheid geeft om ook voor jezelf wat (vaker) luxe in huis te halen.

Kruidvat Spa Secrets is nu verkrijgbaar bij Kruidvat filialen en in de webshop.


Reacties

Door Maaike op 2 juni 2015 06:10

Ik denk dat Kruidvat hier een goede zet plaatst. Ik ben benieuwd naar de geuren. Van goedkopere budget merken vind ik die vaak toch niet zo spannend, dan wel echt lekker. Dus als ik deze in de winkel zie ga ik zeker even kijken.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 2 juni 2015 06:13

Wauw, leuk van Kruidvat dat ze dit uitbrengen! Vooral de douchefoam spreekt me erg aan, aangezien ik dat altijd heerlijk vind maar Rituals me altijd nét iets te prijzig is voor douchegel. Ik denk dat Treasures of Morocco ook de lijn is die mij het meest aanspreekt, als ik het zo lees.

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 juni 2015 06:24

Kruidvat heeft zeker een goede set gedaan om deze lijn uit te brengen. Het doet me denken aan Rituals, maar dan iets simpeler. Ik ben in ieder geval om en wil zeker producten van deze collectie gaan testen.

Liefs
Kim

[Beantwoorden]


Door Kelly caresse op 2 juni 2015 06:29

Wat een goede zet van Kruidvat om zo’n productlijn te ontwikkelen. Ik ben er zelf ook heel nieuwsgierig naar. Echte verwenproducten die ook leuk zijn om cadeau te geven

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 2 juni 2015 06:33

De producten klinken echt geweldig! Ik ben zo benieuwd naar de geurtjes, ik ga er zeker even naar kijken!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Do op 2 juni 2015 06:55

Wat leuk dat Kruidvat met een nieuwe lijn komt, naar aanleiding van je vlog was ik hier al erg benieuwd naar :) Ziet er goed uit en erg leuk om te geven als cadeau!

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 2 juni 2015 06:56

Als je dit zo ziet, zou ik het niet snel aan een ‘huismerk’ koppelen en juist dat vind ik heel leuk gedaan, oog voor detail enzo… Ben wel heel benieuwd wat ik zelf van de geuren ga vinden, maar uitproberen, dat gaat er zeker wel van komen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2015 om 09:21:

Ja, heel slim ook :ja; Daardoor geef je het eerder kado.

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 juni 2015 06:59

Ik ben ontzettend benieuwd naar deze nieuwe lijnen van Kruidvat, zodra ik er ben ga ik deze producten zeker even ruiken!

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 juni 2015 07:01

Ik ben ook echt verliefd op de verpakkingen van deze nieuwe lijn. Zoals jij de geuren beschrijft denk ik dat Treasures of Morocco ook mijn favoriet zou zijn. Lijkt me het ultieme spagevoel hebben. Inderdaad ook goed dat er zoveel variatie is qua geuren. Kan niet wachten om ze zelf ook uit te te proberen :-)

[Beantwoorden]


Door Anniek op 2 juni 2015 07:01

Wat tof dat Kruidvat met deze producten uitkomt! Inderdaad lekker gedurfd, en eens even wat anders dan anders, leuk. De verpakkingen zijn ook gaaf, vooral met die driehoekjes in de potten. Ik ga zeker eens even kijken naar deze producten, al is het maar als cadeautje!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 2 juni 2015 07:07

De verpakkingen vind ik prachtig. Had ik niet echt van Kruidvat verwacht. De producten klinken daarnaast ook nog goed.

[Beantwoorden]


Door regina op 2 juni 2015 07:23

Heyy vera,
Je hebt een klein foutje gemaakt. De laatste twee foto’s kloppen niet met de tekst.
Liefs,
Regina

[Beantwoorden]

Joëlle antwoordt op 2 juni 2015 om 07:30:

Dat zag ik ook ja. Je hebt Traditions of Japan Miracles of Bali genoemd en omgekeerd.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 2 juni 2015 om 09:21:

Oh thanks! Ga het gelijk aanpassen.

[Beantwoorden]


Door Sandra - Beautybysandra op 2 juni 2015 07:27

Het lijken me fijne producten voor een klein prijsje en zien er ook nog eens super leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 juni 2015 07:28

Wat een leuke producten! Ze doen me wat aan de producten van rituals denken

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 2 juni 2015 07:45

Dit vind ik zo’n leuke verrassing van Kruidvat! Treasures of Japan spreekt mij qua geur het meest aan en ik denk dat ik daar wel de showergel van zou willen proberen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 2 juni 2015 07:51

Wat zien de verpakkingen er leuk uit! Ik ben benieuwd naar de geuren.

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 juni 2015 08:02

Ik vind dit echt een fantastische lijn, ben nu al fan! Fijn dat Kruidvat er voor gekozen heeft om hun eigen merk er niet op te zetten, ziet er een stuk mooier uit :-)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 2 juni 2015 08:02

Het ziet er zo luxe uit! Zoiets had ik helemaal niet van Kruidvat verwacht, maar ik ben zeker nieuwsgierig :D

[Beantwoorden]


Door Svenja op 2 juni 2015 08:17

Wauw, wat een prachtige lijn heeft Kruidvat uitgebracht. Je zou echt niet verwachten dat het van Kruidvat is, eerder van bijvoorbeeld Rituals. Echt een goede zet dus van Kruidvat. De verpakkingen vind ik prachtig en de producten klinken heerlijk. Ik ben vooral benieuwd naar de Bali lijn! Ik ga maar snel een bezoekje brengen aan het Kruidvat <3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 juni 2015 08:37

Klinkt erg goed! Hele duidelijke en fijne review en kruidvat slaat hiermee echt een andere weg in.

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 juni 2015 08:43

Wauw! Wat een toffe lijn, het ziet er echt goed uit ook. Had ik eerlijk gezegd niet verwacht van Kruidvat, goede zet!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 juni 2015 08:47

Wauw wat een prachtige, Rituals achtige lijn heeft Kruidvat neergezet. De verpakkingen vind ik echt heel erg tof en wat een fijne prijsjes!

[Beantwoorden]


Door Sanae op 2 juni 2015 08:55

Dat ziet er allemaal erg goed uit! Ik ben benieuwd. Dankjewel voor je fijne review.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 2 juni 2015 09:03

De lijn ziet er leuk uit, maar ik heb snel gekeken naar de ingrediënten en die vallen toch wel tegen. De body cream ziet er goed uit, maar voor de rest veel minerale olie, parfum en SLES, niet de meest hoogwaardige ingrediënten. Dus voor mij is voorlopig alleen de bodycream het proberen waard.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 2 juni 2015 09:26

Deze producten lijken me heerlijk. Gelukkig leer ik ze straks wat beter kennen

[Beantwoorden]


Door Camilla || tintedlips op 2 juni 2015 09:31

Zo leuk dat budgetmerken steeds met verbeterde producten komen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 juni 2015 09:32

Ik wil zeker wat hiervan gaan proberen, ik weet alleen nog niet welke lijn, want alles lijkt mij wel lekker haha! Eerst maar eens wat opmaken, want ik heb nog een aardige voorraad en dan mag ik wat uitkiezen van mijzelf :)

[Beantwoorden]


Door Kim | dansenindestorm op 2 juni 2015 09:33

De lijn ziet er heel erg mooi uit. Super luxe, voor een fijn Kruidvat prijsje!
Hierboven lees ik wel dingen terugkomen over de ingrediënten, maar ik moet zeggen dat ik het nog steeds ‘lastig’ vind om hier echt op te letten. Vaak zijn de ‘goede’ producten erg duur. Dit ziet er zo ontzettend mooi uit, ik denk dat ik wel eens een kijkje ga nemen. :)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 2 juni 2015 09:37

Ohh wat zien die producten er goed uit. Erg leuk dat Kruidvat hiermee komt, straalt ook zeker luxe!

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 juni 2015 09:41

Oh wauw de verpakkingen zien er zo mooi uit, ik ben benieuwd naar de geuren!

[Beantwoorden]

Yara antwoordt op 2 juni 2015 om 09:42:

Wauw, ziet er mooi uit en klinkt heerlijk! Ik ben erg benieuwd naar de geuren!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 2 juni 2015 09:51

Scrubben is echt zoiets wat ik moet doen van mezelf (om een fris huidje te behouden) maar ik doe het gewoon niet graag. Daarom koop ik ook geen dure Rituals/Sabon scrubs meer, het blijft toch maar staan. Daarom ben ik nu extra nieuwsgierig naar deze producten van Kruidvat! Lekker budget! Ik ga morgen direct kijken in de winkel :)

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 juni 2015 10:00

Wauw, ze zien er echt prachtig uit! Ik weet alleen niet zeker of de geuren iets voor mij zijn.

[Beantwoorden]


Door Salina op 2 juni 2015 10:15

Wat een mooie producten, je zou inderdaad niet verwachten dat ze zo’n lage prijs hebben. Goede zet van Kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 juni 2015 10:21

Wauw, dat ziet er uit als een ongelofelijk fijne lijn! Ik ben er reuze benieuwd naar geworden.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 juni 2015 10:40

De verpakkingen zijn echt heel leuk! De producten doen me hierdoor inderdaad een beetje aan Rituals denken. De geuren klinken ook bijzonder! Leuk dat er niet alleen de standaard douchegel, scrub en bodybutter bij horen, maar ook bijvoorbeeld de olie.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 2 juni 2015 10:42

Echt een super leuke zet van Kruidvat, ik ga de producten zeker bewonderen!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 2 juni 2015 10:43

Ik moest even gniffelen om je uitslapers en laatkomers uitspraak ;)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 2 juni 2015 11:08

Ik ben enorm benieuwd naar de nieuwe producten! Ze zien er goed uit, een iets goedkopere variant van Rituals, maar dat mag ze niet minder lekker maken! :) Deze week maar even kijken of ik al wat kan scoren.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 2 juni 2015 11:22

Mooie lijn, goede prijzen en prachtig luxe ogende verpakkingen. Ik ben nu ook super benieuwd :) xo Daisy

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 2 juni 2015 11:24

Na het zien van de producten ben ik wel enthousiast. Maar ik heb nog zoveel producten staan dat ik die echt eerst op moet maken. De gele lijn lijkt mij trouwens wel het lekkerst ruiken.

[Beantwoorden]


Door Minke op 2 juni 2015 11:58

Die Japanse scrub lijkt me erg fijn en makkelijk voor onder de douche!

[Beantwoorden]


Door Anna op 2 juni 2015 12:07

Wow dit ziet er heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 2 juni 2015 12:18

Ik ben er echt héél erg nieuwsgierig naar geworden. Ze zien er ook gewoon leuk uit, die producten!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 2 juni 2015 12:19

De producten zien er goed uit en ze hebben een hele leuke verpakking.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 juni 2015 12:58

Wat een mooie chique producten. En leuk dat ze nog steeds lekker goedkoop zijn!

[Beantwoorden]


Door J op 2 juni 2015 13:04

Oooh, alleen om de verpakking moet ik ze al hebben! Ik ga binnenkort maar eens bij Kruidvat snuffelen dan :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 2 juni 2015 13:25

Wat een leuke producten zeg!
Is de spons ook te koop? Ik zie hier namelijk geen prijs bij maar hij kwam wel terug in je vlog :)

[Beantwoorden]


Door Rowan I My Pink Fairytale op 2 juni 2015 14:05

Ik vind de producten er heel mooi uit zien! Ik zou echt niet zeggen dat dit een ‘huismerk’ is.

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 juni 2015 14:26

Wauw eerst de etos en nu komt de kruidvat met een prachtige lijn!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 2 juni 2015 14:35

Wat een prachtige producten! Kan niet wachten om naar de Kruidvat te gaan :)

[Beantwoorden]


Door Judith op 2 juni 2015 15:20

Heel leuk dat kruitvat dit uitbrengt… Maar WHY OH WHY stoppen ze nog altijd microplastic in hun scrubs? Als we nog prachtige visjes willen zien zwemmen en sushi willen eten moeten we vooral zo door blijven gaan…. :( Vera, aan jou het verzoek of jij (en andere bloggers) meer aandacht willen schenken aan dit soort zaken waar iedere aardbewoner bij gebaad is.

[Beantwoorden]


Door Judith op 2 juni 2015 15:24

Wat een prachtige producten! Ik had op het eerste niet verwacht dat deze producten van de Kruidvat zouden zijn. Volgende keer in de Kruidvat maar gelijk even kijken/ruiken. :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 2 juni 2015 15:40

Wauw, wat een prachtige producten. Omdat ik helemaal fan ben van Bali, en ook van kokosnotengeur, lijkt me de Bali-variant echt heeeerlijk!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 juni 2015 16:08

Ah ik ben vooral super benieuwd naar de rode lijn. Lijkt mij heerlijk zwoel. Pareltjes, die foto’s van jou!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 2 juni 2015 16:08

Er lijken me wel fijne producten bij te zitten die inderdaad een leuk alternatief zijn voor Rituals :-)

[Beantwoorden]


Door Mieke op 2 juni 2015 16:40

Ik vind het super dat Kruidvat een lijn als deze uitbrengt, en ik ga ook zeker even snuffelen in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Hester op 2 juni 2015 16:47

Misschien komt het ook door je foto’s, maar het ziet er helemaal niet heel cheap uit! Natuurlijk zie je het er nog wel een beetje van af, maar niet op een negatieve manier. Good job Kruidvat!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 juni 2015 17:11

Wauw, wat een mooie producten. Ze zien er erg luxe uit maar ze hebben hele lieve prijsjes. Zo’n foam wil ik zeker wel een keer gaan proberen (love)

[Beantwoorden]


Door R op 2 juni 2015 17:25

Oh, wauw! Ze klinken echt fantastisch! Alleen heb ik laatst voor mijn 13e verjaardag al heel veel douche en bad spul gekregen, dus ik denk dat ik hiermee nog eventjes wacht ^^)

[Beantwoorden]


Door Merel op 2 juni 2015 18:05

Oh wauw!! Ik wil ze (love) haha.

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 2 juni 2015 18:24

Lekker uitgebreid artikel! (love)

[Beantwoorden]


Door anna op 2 juni 2015 18:35

Oh wat een fijne producten, leuke review! De verpakkingen zijn trouwens ook super mooi en leuk gedaan, Kruidvat is echt goed bezig.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 juni 2015 18:36

Wat klinkt dit goed!! En heerlijk goedkoop! Even wachten wel tot ik mijn badspullen opgemaakt heb.

[Beantwoorden]


Door Ines op 2 juni 2015 18:53

De verpakkingen zijn heel erg leuk gedaan!

[Beantwoorden]


Door Marijke I easydailyfood op 2 juni 2015 18:55

Wauw wat ziet dit er luxe uit. Erg mooi en klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 2 juni 2015 19:27

Fijne review heb je geschreven! Ik ben erg benieuwd naar de geuren. Ik ga ze zeker even opzoeken in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 2 juni 2015 19:54

Mmm ziet er heerlijk uit. Vooral de shower foam lijkt me lekker

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 2 juni 2015 20:30

Deze lijn lijkt me echt top. Ga hem binnenkort zeker even checken. Prachtige foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 2 juni 2015 22:15

Oh man, ik word zo hebberig van deze lijnen! Ik heb ze vandaag ook in de winkel gezien en geroken. Het liefst zou ik zowel de complete Bali als Japan lijn meenemen <3
x

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 2 juni 2015 22:47

Wauw, ziet er uit als een erg vernieuwende collectie! Ga ik zeker weten snel proberen!

[Beantwoorden]


Door Marijke - de beste versie van jezelf op 2 juni 2015 23:23

Puur afgaande op de geur vind ik Miracles of Bali het allerlekkerst. De Marokko versie rook ook erg lekker, Japan vond ik net een tikje te fris. Geweldig dat kruidvat met deze producten komt.. Elke keer naar Rituals is toch een kostbare hobby :)

[Beantwoorden]


Door Dana op 2 juni 2015 23:32

dat is verrassend, gelukkig schiet ik al op met het opmaken van mijn producten (love)

[Beantwoorden]


Door lousaa op 3 juni 2015 07:03

Gaaf. Al denk ik dat ik een kruidiger geur wat mis. Dit klinkt allemaal wat weeïg.

[Beantwoorden]


Door Evy op 3 juni 2015 14:41

Al die producten zien er heerlijk uit! En die buitenlandse sferen spreken me erg aan. Ik ga ze zeker even opzoeken in de winkel. xxx

[Beantwoorden]


Door Ilja op 3 juni 2015 15:57

Oh wauw, wat klinkt dat allemaal heerlijk zeg (love) Ook zeker een puntje erbij voor de verpakkingen trouwens!

[Beantwoorden]


Door Feraatje op 4 juni 2015 09:40

Hey Vera! Blijft de geur ook een beetje lang hangen na gebruik in de douche???? Nice artikel!

[Beantwoorden]


Door Katia op 6 juni 2015 12:21

Mooie producten, ook om mee op reis te nemen :-)

[Beantwoorden]


Door Saar op 8 juni 2015 20:22

Ik vind de rode ook het lekkers! Vind je die niet naar de parfum Si ruiken? Is het eerste waar ik aan moest denken als ik deze rook, maar kan aan mij liggen! :-)

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 13 juni 2015 18:48

Ik zag ze deze week in de reclame staan van Kruidvat, dus ik ga volgende week eens kijken in de winkel :) Liefs! x

[Beantwoorden]


Door Di Va op 12 juli 2015 11:29

miracles of Bali….heerlijke lijn en geur
Jammer dat er niet ook een body lotion van deze lijn is.
Hoop dat deze nog komt

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 7 december 2015 17:51

Is deze lijn van kruidvat zelf?

[Beantwoorden]


Door Anne op 21 maart 2016 16:59

Zoveel enthousiaste reacties………..en helaas maar 1 persoon die verder kijkt dan de mooie verpakking, lekker geur en goedkoop etc.
Natuurlijk is dat aantrekkelijk, maar bedenk dat alles wat je smeert in je bloedbaan komt…………ook alles wat giftig is.
Zelfs nog sneller dan wanneer je iets giftigs zou eten, want dat gaat eerst nog langs je lever die probeert het gif te filteren. Wat je op je huid smeert gaat rechtstreeks via je bloed naar je cellen…………Jammer dat er nergens op internet een ingredientenlijst van deze producten te vinden is, eerst dat lezen en dan juichen………..Eigenlijk zou je alles wat je smeert ook moeten kunnen opeten, dan is het veilig. Durft iedereen dat hierbij??

[Beantwoorden]