VLOG | Kruidvat & L’Oréal event | Veel nieuwe producten!

Vandaag een nieuwe vlog in een andere stijl! Ik ging naar twee events, van L’Oréal/Maybelline/Essie en van Kruidvat. Ik kreeg een heleboel nieuwe producten te zien, zoals een oogschaduwpalette en nieuwe lipsticks bij L’Oréal en een compleet nieuwe lijn verwenproducten bij Kruidvat. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door Liset - Beautydagboek op 31 mei 2015 07:56

Leuk om twee events in één te zien! Het L’oreal event ziet er prachtig uit, ik ben heel benieuwd naar het nieuwe palette, volgens mij gaat dat echt een hit worden. Grappig om Jeffrey in de keuken op de achtergrond te zien bij je unboxing, haha. Hij was volgens mij al lekker bezig met koken! De ‘vissenkom’ bij Kruidvat was inderdaad groot, hopelijk was ie lekker ;). En ik vind persoonlijk een vlog met praten leuker dan muziek omdat je dan meer de sfeer meekrijgt die daar was. Maar je moet doen wat je zelf het leukst vind en wat inderdaad haalbaar is met lawaai dat er soms is op een event :).

[Beantwoorden]


Door Joyce op 31 mei 2015 08:12

Leuke vlog. Het palette van L’Oréal ziet er echt mooi uit

[Beantwoorden]


Door Maaike op 31 mei 2015 08:28

Het palette van L’Oreal is top. Ik heb de rose variant in Engeland gekocht. Ik hoop ook echt dat we die hier ook kunnen krijgen, want die vind ik net wat mooier en specialer dan de beige variant. Oh en ik vind de vlogs zo heel leuk. Zo krijg je een veel beter idee wat er gebeurt.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 31 mei 2015 08:35

Ah prachtig paletten en die nieuwe lijn van Kruidvat ziet er ook onwijs lekker uit! Leuke vlog weer.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 31 mei 2015 08:59

Super leuke vlog! Ik heb zelf ook gevlogt bij Kruidvat, wat een heerlijke producten he? Geel is bij mij wel mijn favoriet, dan de rode. Ik heb overigens dezelfde henna tattoo laten zetten ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 31 mei 2015 09:11

Wat een onzettend leuke vlog! Ik vind het altijd onwijs leuk, en misschien wl de leukste vlogs ala je naar een event gaat! Xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 31 mei 2015 09:28

Ik heb deze events al op veel verschillende blogs laten zien en wat ziet hij er ook in jouw vlog weer mooi en gezellig uit…wat een mooie producten. Ik ben echt ontzettend benieuwd naar de reviews :-).

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 31 mei 2015 09:46

Leuke vlog zo van twee events. Ik houd wel meer van dit soort, dan de sfeerbeelden met muziek… want die skip ik meestal. Ben wel benieuwd hoe die kruidvat producten ruiken. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lotje op 31 mei 2015 10:03

Hele leuke vlog en wat een leuke producten!! Ben benieuwd naar de reviews! Ik denk dat ik een mix van zowel wat extra informatie (praten) als wat sfeerbeelden met muziek het leukste vind! (love)
Keep up the good work! <3

[Beantwoorden]


Door Loranne op 31 mei 2015 10:07

Super leuke vlog!! :) zo heb je als kijker een duidelijker beeld van zo’n evenement! :) goed bezig!

[Beantwoorden]


Door isabel op 31 mei 2015 10:12

Het palette van L’oreal lijkt me echt wel leuk. En ik vind 20 euro ook echt nog wel goed betaalbaar voor zulke mooie nudes.
Ik ben echt benieuwd naar de revieuws, zeker van de kruitvatproducten. :)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 31 mei 2015 10:21

Oooh, die Spa Secrets lijnen van Kruidvat zien er goed uit! Daar ben ik wel heel benieuwd naar. Leuke vlog! Ik vind het altijd wel het leukst als je gewoon praat. Af en toe een stukje met muziek eronder is ook leuk hoor, maar soms zie je weleens vlogs waarin 2 minuten lang alleen producten zijn gefilmd met een muziekje eronder, dat vind ik dan wel saai. Dus afwisseling is goed, maar praten is leuker!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 31 mei 2015 10:25

Leuke vlog!! En wat zat je make up mooi bij het Loreal Event!! Stond je heel mooi, en dat kleurtje van je shirtje paste er ook heel goed bij! Ik vind deze manier van vloggen leuker als je meer praat en minder muziekjes tussendoor!

Xxxx marieke

[Beantwoorden]


Door Kim op 31 mei 2015 10:45

Beetje veel herhaling, maar goed: leuke vlog! :)
Ik vind de vlogs waarin je veel praat en minder muziek te horen is erg leuk!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Tamara op 31 mei 2015 10:47

Wat zit je make up mooi! Die essie nagellakjes zien er echt mooi uit! Leuk dat je lipstick is gegraveerd! En leuke lijn van kruidvat. ^^)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 31 mei 2015 10:53

Ik vind deze vorm van vloggen leuker. Ik vind het gezellig als je veel in de camera kletst, heb ik wat meer het gevoel dat ik er ook bij ben :)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 31 mei 2015 10:53

Ik vind je vlogs echt heel leuk Vera!
Al die make-up ziet er prachtig uit.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Dionne op 31 mei 2015 11:10

Wat een leuke vlog! Ziet er uit als een heel event! Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Sandy op 31 mei 2015 11:11

Wat een leuk vlogverslag zeg! Ik ben zelf vooral benieuwd naar het palette en de Kruidvat Spa Secrets producten (love)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 31 mei 2015 11:55

Leuke vlog! Die Kruidvat Spa Secrets producten lijken mij wel wat, ben er erg benieuwd naar! Ik vind trouwens op zich een vlog met vooral praten het leukst, maar soms is dat niet haalbaar door lawaai en dergelijke en dan vind ik het ook niet erg als er vooral sfeerbeelden zijn, zolang het maar niet vijf minuten lang alleen sfeerbeelden zijn. Korte stukjes sfeerbeelden vind ik prima.

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 31 mei 2015 11:56

Leuk die interactie met de andere bloggers ^^) “Vind je die niet lekker?!” hihi.. Zonder de sfeerbeelden en muziek lijkt het alsof ik meer contact met je heb, of ik echt mee ben en niet naar een promo ofzo zit te kijken. Het heeft iets persoonlijks. Niet dat ik die andere filmpjes minder vind, maar dit is wat me opviel.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 31 mei 2015 11:59

Ik vind de mix van sfeerbeelden en praatje fijn, want dan zie je nog wat van het event en je weet ook meteen waar het over gaat.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 31 mei 2015 12:02

Leuke vlog! Ik vind beide manieren wel leuk, die sfeerbeelden met muziek mogen er misschien wel tussendoor.
De roze lipsticklijn van L’Oreal ziet er echt pretty uit! Alleen vind ik de geur van hun lipsticks echt verschrikkelijk, dus dat bespaart me weer geld.
Wel heel jammer van het embargo, ik ben zo nieuwsgierig!! Op een ander blog (vergeef me, ik weet niet meer welke) las ik wel dat Makeup Revolution naar Nederland komt…

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 31 mei 2015 12:09

Hoi Vera! Allebei de manieren van vloggen vind ik goed. Als je de sfeer laat zien met een muziekje erbij vind ik het leuk, maar ook als je dingen vertelt over bijvoorbeeld de producten en je eerste mening daarover. Gecombineerd is het denk ik het leukste om naar te kijken.
Ik ben trouwens erg benieuwd naar de nieuwe Kruidvat producten! Die ga ik zeker bekijken in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Rahma op 31 mei 2015 12:18

Ik kan altijd echt genieten van jouw vlogs!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 31 mei 2015 12:19

Leuke vlog, ik ben nu wel heel nieuwsgierig naar het merk wat in september uitkomt. Qua vlog geef ik zelf de voorkeur aan vlogs waarin gesproken wordt, behalve als het heel luidruchtig is zoals bij het L’Oréal event.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 31 mei 2015 12:23

Leuke vlog, zo twee events in één! Ik ben vooral benieuwd naar de oogschaduw palette van L’Oréal en de douche foam van Kruidvat. Qua vlogs vind ik deze manier waarin gesproken wordt leuker dan muziek, het is dan toch een beetje persoonlijker. Maar als er teveel lawaai is, dan begrijp ik wel dat muziek beter is.

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 31 mei 2015 12:26

Ik vind event vlogs toch echt wel de leukste vlogs! Het lijkt me geweldig om uitgenodigd te worden voor events, maar met zo’n vlog ben ik er een soort van bij haha

[Beantwoorden]


Door Estelle op 31 mei 2015 12:40

Ik vind het zo leuk dat je video’s zo luchtig zijn.
Dat je niet de hele tijd serieus over make up praat maar dat je soms ook grapjes maakt en dat soort dingen! Liefs

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 31 mei 2015 12:49

Wauw, indrukwekkend, al die nieuwe dingen ! Ik ben echt al ontzettend nieuwsgierig naar het nieuwe merk!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 31 mei 2015 13:13

Oehh wat een mooie producten. Ik ben erg nieuwsgierig naar dat nieuwe merk haha nog even geduld dus.
Je vlogs zijn super leuk. Ik denk dat de afwisseling van sfeerbeelden en praten erg goed is. Het ligt er misschien ook aan of de situatie het toe laat om veel te kletsen of dat sfeerbeelden beter zijn. Ik vind het allebei leuk

[Beantwoorden]


Door Jennifer | JenniferZ op 31 mei 2015 14:21

Ik vind het erg leuk als je dit soort vlogs doet en wat een boel nieuwe dingen zeg wauw! Ik wouw dat ik miljonair was kon ik alles gewoon in een keer kopen ahahhah :’)

[Beantwoorden]


Door Annelisa op 31 mei 2015 14:45

Leuke vlog! Toch vind ik je oude manier met sfeerbeelden en muziekjes lekkerder kijken, meer tv-achtig ;) Wel leuk dat praten er tussendoor. Misschien een mix van beide?

[Beantwoorden]


Door fashionnewsforgirls op 31 mei 2015 14:58

leuke video

[Beantwoorden]


Door Syl op 31 mei 2015 15:07

Ik ben erg benieuwd naar het palette van L’Oréal. Ik zag hem al eerder bij anderen op instagram voorbij komen.

[Beantwoorden]


Door sylvie op 31 mei 2015 15:22

weer een leuke vlog! heel gezellig om jou vlogs te bekijken altijd :)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 31 mei 2015 15:47

Heel fijn deze manier van vloggen :)

Wilde ook nog een compliment maken over hoe snel de artikelen/blogs/vlogs kwalitatief steeds beter worden en het toch steeds weer vernieuwend is, thumbs up!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 31 mei 2015 15:52

Ohhh wat een leuke blog! Heel gezellig om te zien.

[Beantwoorden]


Door Margot op 31 mei 2015 15:52

Leuk om te zien en wat een mooie henna! Mijn schoonzusje heeft toevallig van de week henna bij mij uitgeprobeerd.

[Beantwoorden]


Door Camilla || tintedlips op 31 mei 2015 16:40

Mee met Vera’s zijn altijd zo leuk! Persoonlijk vind ik het leuker als je praat dan de sfeerbeelden, maar ik snap dat dat niet altijd kan. Dat palette van l’Oreal ziet er echt gaaf uit! Heel cool ook dat je een lippenstift met je naam kreeg, ik zag hem ook al bij Manon. Mocht je zelf een kleur uitkiezen? x

[Beantwoorden]


Door Andréa op 31 mei 2015 16:48

Leuk om zo twee events in één te filmen. Ik word altijd zo vrolijk van jouw filmpjes! Ik ben benieuwd wat die ‘diverse doeleinden’ van de hammamdoek volgens Kruidvat zijn ;)
x

[Beantwoorden]


Door Roshni op 31 mei 2015 17:22

Mee met Vera vlogs zijn altijd de video’s waar ik naar uitkijk. Deze ‘andere’ manier van vloggen is naar mijn idee top. Komt persoonlijker over naar mijn mening! Maar je kunt natuurlijk niet altijd praten tijdens events! Super gezellig zoals je tegen de camera kletst. (love) :ja:

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 31 mei 2015 18:03

Ik heb je vlog halverwege stop gezet, want de belgische bloggers krijgen het kruidvat event pas komende dinsdag. Het was heel moeilijk, maar ik wil dat het een surprise blijft! Ben nu wel heel benieuwd…. >_<

[Beantwoorden]


Door Nicky op 31 mei 2015 18:51

Ik ben nu echt benieuwd geworden naar de nieuwe producten van kruidvat! Als ik ze tegenkom in de winkel ga ik ze zeker even besnuffelen.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 31 mei 2015 19:16

Heerlijk weer zo’n video! Ik kan daar echt van genieten
:)
Ik vind deze manier van filmen iets fijner, omdat ik dan meer informatie krijg en jouw mening over sommige producten. Leuk gedaan!

[Beantwoorden]


Door April | April's Life Blogs op 31 mei 2015 19:28

Ik vind dit soort video’s altijd super leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 31 mei 2015 20:53

Ik ben heel nieuwsgierig naar de producten van Kruidvat!! (love)

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 31 mei 2015 21:45

hele leuke vlog!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 31 mei 2015 22:16

Zo vloggen is mijn persoonlijke favoriet. In alle filmpjes trouwens ik hou er niet van om muziek onder een video te horen of dat hij versneld word afgespeeld of voice overs dat vind ik net zo verschrikkelijk

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 1 juni 2015 01:07

Oooh, die producten van Kuidvat zien er echt heerlijk uit. Ik ben vooral erg benieuwd naar de rode en mintgroene lijn… die klinken beiden erg fijn. Ik ga zeker even de douchefoam bekijken in de winkel (en daar bedoel ik mee… kopen :lol: )

Ik vind trouwend beide manieren van vloggen z’n charme hebben. Ik vind het heel gezellig als je lekker veel kletst in een vlog maar vind sfeerbeelden met muziek ook altijd leuk om te kijken. Misschien is een mix van beide een goede middenweg?! Ik kijk in ieder geval al weer uit naar de volgende vlog :)

[Beantwoorden]


Door Ingrid op 1 juni 2015 07:37

Leuke vlog!
Ook de reactie van de anderen toen je zei dat die gele lijn niet zo jouw ding is ^^) ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 1 juni 2015 10:54

hihi, met je vissenkom :lol:

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 1 juni 2015 11:15

Dit soort filmpjes vind ik altijd leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Renata op 1 juni 2015 13:05

Leuke vlog! Deze stijl bevalt me wel beter, maar kan me voorstellen dat er soms veel lawaai is (zoals bij Lush het geval was). Op die momenten kun je misschien beter inderdaad een muziekje doen.

[Beantwoorden]


[…] grote kans dat ik hem wil hebben. Hoe donkerder, hoe mooier en hoe matter, hoe beter. Bij het event van L’Oréal afgelopen woensdag liet ik in de huls van een lipstick mijn naam graveren. De keuze viel op Color […]


Door Denise op 1 juni 2015 17:20

Ontzettend leuk deze vlogs! Ik vind het zelf veel fijner als ik je hoor praten, top dit!

[Beantwoorden]


Door April | April's Life Blogs op 1 juni 2015 18:39

Oeeh leuk deze vlog! ^^)

[Beantwoorden]


Door Marit op 1 juni 2015 21:20

Hey Vera! super leuke video:) mijn voorkeur gaat uit naar een mix tussen sfeer beelden en jou praten. (love)

[Beantwoorden]


[…] Miracles of Bali moeten het betaalbare alternatief voor luxe Rituals producten worden. Nadat ik de presentatie bezocht had, dook ik de badkamer in met de nieuwe producten die niet duurder zijn dan […]