Hoe gaat het met mijn huid? | update

huid_update01

Er kwamen een aantal vragen en hele lieve complimenten over mijn huid (dankjewel!), waardoor ik besloot weer eens een update te schrijven. Nu lijkt het misschien een beetje alsof er heel wat aan de hand was of is met mijn huid en ik wil het niet overdrijven, maar dat het nu zo goed gaat vind ik wel het benoemen waard.

huid_update02

Dit zijn de producten die ik het meest gebruik.
Hannah Cleansing Oil, Clearity Cream, Remodeling Cream en Touch Of Silk.

Sinds eind vorig jaar ben ik in behandeling bij Hannah en gebruik ik enkel producten van dit merk. Je hebt ze al kunnen zien in mijn ochtend routine en de Get UNready With Me video. In dit update artikel kwam er wat kritiek op de producten, die ik best kan begrijpen. Toch heb ik besloten mijn gevoel te volgen, mijn huid in de gaten te houden en alle tips – hoe lief ook – me niet te laten beïnvloeden. Dat gaat ook niet, want elke huid is anders en ieder mens heeft andere wensen en voorkeuren. Er is geen goed of fout.

Het gaat heel goed met mijn huid. Mijn huid is rustig, minder rood en een stuk minder onzuiver. Natuurlijk schommelt het nog steeds wel eens, door mijn hormonen of door weersveranderingen. Daar kan ik niet zoveel aan doen en dat heb ik dan ook zo veel mogelijk geaccepteerd.

huid_update03

Ik kan niet voorspellen of de producten van Hannah voor altijd goed bij me blijven werken, want mijn huid zal ook weer veranderen. Nu ben ik heel tevreden, hoewel ik stiekem nog wel een beetje droom van een totaal egale teint. Ik vrees dat dat er (voorlopig) niet in zit, maar dit is al zo’n vooruitgang dat je me zeker niet hoort klagen.

Ik blijf in behandeling, zodat mijn huid goed in de gaten wordt gehouden. Dat geeft me een fijn en zeker gevoel. Ik krijg regelmatig de vraag of ik Hannah aanraad, maar zoals ik in de tweede alinea al zei is elke huid anders. Voor mij werkt dit goed, maar dat betekent niet dat het ook voor jou en jouw huidtype werkt. Ik zou willen dat ik de antwoorden had en dat het zo simpel was.

Tot zo ver mijn update! Bedankt voor het lezen en ik wens je een heel fijn weekend!

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life Verzorging | 30 mei 2015 | 42 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Kirsty op 30 mei 2015 15:09

Wat fijn dat het zo goed gaat met je huid en de producten van Hannah goed bij je werken! Dat doet toch al heel veel voor hoe je je voelt, tenminste bij mij wel!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 mei 2015 15:11

Wat fijn om te horen dat het nu zoveel beter gaat met je huid! Ik heb zelf ontzetted veel geluk gehad met mijn huid. Nooit echt acne gehad en afgezien het feit dat mijn huid gevoelig is en ik dus echt wel op moet letten met wat ik gebruik, is mijn huid heel rustig. Ik gebruik het liefst zo min mogelijk producten, houd het allemaal lekker natuurlijk en reinig trouw mijn huid elke dag. Ik heb gemerkt dat dat, ondanks het feit dat ik een hele makkelijke huid heb, alsnog heel veel goed doet. Ik hoop voor je dat alles blijft werken en je nog lang mag genieten van een rustige, mooie huid.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 30 mei 2015 15:12

Wat fijn dat de producten zo goed voor jouw huid werken. Elke huid is inderdaad anders en ik heb het gevoel dat mijn huid redelijk snel aan producten wennen. Het werkt een maandje super en daarna gaat het weer terug naar ‘zijn oude staat’. Ik ben nu Paula’s Choice aan het testen en tot zover bevalt het me erg goed!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 30 mei 2015 15:19

Fijn dat het beter met je huid gaat!

[Beantwoorden]


Door Denise op 30 mei 2015 15:21

Je hebt helemaal gelijk, iedere huid is anders, dus iedere huid zal ook anders behandeld moeten worden. Je ziet er in ieder geval stralend uit! <3

[Beantwoorden]


Door anna op 30 mei 2015 15:41

Heel fijn dat de producten van Hannah zo goed werken voor je huid. Mijn huid kan eigenlijk alles wel hebben en ik merk dat het fijn werkt om af te wisselen met verschillende merken en producten.

[Beantwoorden]


Door Julia op 30 mei 2015 15:43

Huidproblemen zijn zo lastig! Ik heb last van acne. Het is gelukkig al stukken minder maar mijn huid blijft onzuiver. Ik denk ook niet dat ik hier ooit nog vanaf zal komen, maar dat is ook niet erg. Het hoort nu bij mij en ik heb het geaccepteerd :-) En gelukkig bestaat er hele goede foundation en concealer!

[Beantwoorden]


Door Kim op 30 mei 2015 15:45

Wauw, wat ziet je huid er mooi uit, Vera! Super. :)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 30 mei 2015 15:49

Fijn dat het zo veel beter gaat met je huid. Ik heb zelf een basisroutine waar ik eigenlijk dagelijks naar mijn huid kijk en dan producten toevoeg of juist die dag niet gebruik. Het is inderdaad een kwestie van je huid leren kennen en verchillende producten uitproberen én heel veel geduld.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 30 mei 2015 15:51

Ik ben zelf zo blij met mijn huid, maar ik kan me wel inbeelden hoe vervelend is dat je zo op jiuw huid moet letten en hem altijd zo ‘streng’ moet verzorgen. Maar je ziet wel al veel verschil bij vroeger. Fijn dat de producten goed voor jou werken

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 mei 2015 15:53

Fijn dat het goed gaat met je huid! Inderdaad, iedere huid is anders. Zelf gebruik ik het liefst zo min mogelijk huid producten. Zo gebruik ik nooit foundation. Ik denk ook vooral dat hoe meer je je huid dicht gaat stoppen met bijvoorbeeld foundation, hoe roder de huid wordt.

[Beantwoorden]


Door Wietse op 30 mei 2015 16:02

Fijn dat het beter met je huid gaat ☺️❤️

[Beantwoorden]


Door Camilla || tintedlips op 30 mei 2015 16:50

Fijn dat het steeds beter gaat, je ziet inderdaad verschil!

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 mei 2015 16:53

Je huid ziet er ook heel goed uit nu! Zolang het goed blijft werken voor je gevoel lekker gebruiken. Is volgens mij best lastig als je een wat lastigere huid hebt.

[Beantwoorden]


Door Rowan I My Pink Fairytale op 30 mei 2015 16:53

Wat fijn dat deze producten zo goed helpen! Hopelijk blijft het zo of wordt het zelfs nóg beter!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 30 mei 2015 17:27

Wat fijn dat het zo goed gaat met je huid! Hopelijk blijft het zo goed gaan of gaat het zelfs nog beter! Houd je ons op de hoogte? Jij ook fijn weekend!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 30 mei 2015 17:33

Wat fijn Vera, je huid ziet er prachtig uit!
Ik ben heel erg benieuwd hoe het zich ontwikkelt.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Femke op 30 mei 2015 17:55

Goed dat je de gegeven kritiek naast je neer hebt kunnen leggen. Zoals je zelf al zegt, iedere huid is anders.. Het gaat er bij de behandeling van jouw huid natuurlijk om, hoe JIJ de producten ervaart en wat voor veranderingen jij zelf merkt. Erg fijn dat deze producten voor jou tot nu toe goed werken :-).

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 mei 2015 18:47

Je huid is echt mooi, ik vind dat er amper nog roodheid te zien is :-)

[Beantwoorden]


Door Lucindainwonderland op 30 mei 2015 20:30

Wauw, je kan echt goed verschil zien in je huid. Het is echt een stuk minder rood en ziet er gewoon lekker gezond uit. Qua verzorging vind ik ook dat je je eigen gevoel moet volgen. Er zijn genoeg mensen die denken het beste te weten, maar jij weet toch altijd zelf wat het beste voelt voor jouw huid. Blijf bij wat jij prettig vindt. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Renée op 30 mei 2015 20:40

Fijn dat het zoveel beter gaat met je huid. Dat kan zoveel onzekerheid veroorzaken.. Je huid ziet er inderdaad al amper rood meer uit!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 30 mei 2015 21:06

Fijn dat het zo goed gaat met je huid en dat de producten van Hannah fijn voor je werken!

[Beantwoorden]


Door britt op 30 mei 2015 21:58

Ik ben heel blij voor je Vera! Het is goed dat de producten goed voor je huid werken en ik hoop dat het goed blijft gaan met je huid. Voor jouw ook nog een goed weekend.

[Beantwoorden]


Door Judith op 30 mei 2015 22:11

Wat is je huid verbeterd Vera! Daar mag je zeker trots op zijn :)

[Beantwoorden]


Door Tamara op 30 mei 2015 22:19

Wat goed dat je huid al beter word! Mijn huid is zelf ook best vervelend aan het doen en ik baal er best van. Fijn weekend!

[Beantwoorden]


Door Alette op 30 mei 2015 22:19

Je huid ziet er op de foto inderdaad een stuk rustiger uit! Fijn dat je de producten hebt gevonden die voor jou werken :)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 30 mei 2015 23:11

Super fijn dat dit werkt voor je huid!!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 mei 2015 23:49

Fijn om te lezen dat het beter met je huid gaat! Ik heb zelf ook regelmatig last van acne (op dit moment de gevolgen ervan, dus littekentjes). Ben nu ook wel benieuwd naar deze Hannah producten.

Liefs

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 31 mei 2015 09:34

Je huid ziet er inderdaad erg mooi en rustig uit! Fijn! :)

[Beantwoorden]


Door Ness op 31 mei 2015 09:59

Toen ik al halverwege in de 20 was, kreeg ik opeens een beetje acne na mijn vakantie?! Ik voelde me enorm ongemakkelijk en het deed soms pijn. Ik ben toen op eigen houtje andere producten gaan kopen en het hielp niks. Dan maar naar de dermatoloog geweest en ik kreeg een lijstje mee met producten uit de apotheek en het hielp enorm! Maar je moet doen waar je jezelf goed bij voelt! Je huid ziet er al veel beter uit! Veel succes nog! :wave:

[Beantwoorden]


Door Robin op 31 mei 2015 10:19

Hi Vera

Ik ben ook in behandeling bij Hannah (mede door jouw blog!) omdat ik erg rode wangen heb/had. Voor mij werkte de oil niet maar de milk wel. Het kan even duren voor je roodheid weg is maar het is ook niet in 1 dag gekomen dus geef het tijd! Gelukkig merk je net als ik al veel verschil!

Ik hoop dat je wel uiteindelijk het resultaat bereikt wat je wil!

Liefs Robin

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 31 mei 2015 13:19

Wat leuk dat je goed werkende producten voor je gevonden hebt

[Beantwoorden]


Door Mandy | MakeupyourMandy op 31 mei 2015 13:57

Er zij n maar weinig mensen gezegend met een mooie egale huid. Gelukkig! Maar ik vind je huid er goed uitzien hoor. :) Fijn dat deze producten bij jou werken. :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 31 mei 2015 14:30

Wauw, je huid ziet er inderdaad goed uit! Natuurlijk is het niet egaal en dat is jammer, maar ik heb het ook wel een beetje hoor (niet qua onzuiverheden, wel qua roodheid); dat is toch ook deels je huidtype. Dit is in elk geval al heel fijn lijkt me :)

[Beantwoorden]


Door Amy op 31 mei 2015 14:59

Je huid ziet er super uit! Ik vroeg me alleen af waar je die leuke oorringetjes vandaan hebt, al tijdje opzoek naar kleine ringetjes namelijk haha

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 31 mei 2015 15:47

Wat fijn dat het beter gaat met je huid, ik duim dat het ook in de toekomst zo blijft!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 31 mei 2015 15:59

Je huid ziet er goed uit :)
Het is inderdaad het beste dat je niet alle tips opvolgt, iedere huid doet zijn eigen ding en wat goed is voor een andere is dat zeker niet voor een ander.
xx

[Beantwoorden]


Door Nicole op 31 mei 2015 16:59

Ah wat fijn om te horen dat je huid nu een stuk rustiger is! Het was mij ook al zeker opgevallen! Je moet inderdaad dat doen wat het beste bij jou past en het beste voor jou werkt (:

[Beantwoorden]


Door Manon op 31 mei 2015 20:06

Je huid ziet er inderdaad een stuk mooier uit! Heel fijn voor je, hopelijk blijft het vooruit gaan! (love)

[Beantwoorden]


Door Jenny op 1 juni 2015 11:36

Vera wat zie je er goed uit zonder make-up!

[Beantwoorden]


Door April | April's Life Blogs op 1 juni 2015 18:41

Fijn om te horen dat het zo goed gaat met je huid!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 2 juni 2015 01:07

Het ziet er goed uit! Fijn voor je Vera!

[Beantwoorden]