Revlon Colorstay Normal/Dry Skin 110 Ivory

revlon_colorstay_foundation_110_ivory01

Ik kon geen tweede Revlon Colorstay in gebruik nemen zonder er wéér geen review over te schrijven. Twee jaar geleden kocht ik mijn eerste flesje, die maakte ik op. Onlangs kocht ik een nieuwe, omdat deze foundation me eigenlijk best goed beviel. En vandaag review ik hem, eindelijk!

revlon_colorstay_foundation_110_ivory02

revlon_colorstay_foundation_110_ivory03

Dit is de Revlon Colorstay voor de normale/droge huid. Er is tevens een variant voor de gecombineerde/vette huid, daarvan is de verpakking iets anders. Hoewel ik deze foundation in Londen kocht, is hij ook in Nederland verkrijgbaar bij DA en in diverse webshops zoals Bol.com.

Heel fijn vind ik dat zelfs de lichtste kleur tegenwoordig ook gewoon hier te koop is! Volgens mij wel enkel online, maar toch! Goed nieuws.

Revlon Colorstay foundation 110 Ivory € 19,95

revlon_colorstay_foundation_110_ivory04

De foundation heeft geen pompje. In het begon vond ik dat wel een nadeel, maar ik moet eerlijk zeggen dat het went. Tegenwoordig kan ik de juiste hoeveelheid eruit krijgen zonder te knoeien.

revlon_colorstay_foundation_110_ivory05

revlon_colorstay_foundation_110_ivory06

110 Ivory

revlon_colorstay_foundation_110_ivory08

Zonder foundation – met foundation

revlon_colorstay_foundation_110_ivory09

Zonder foundation – met foundation

De dekking van deze foundation vind ik erg goed. Hij camoufleert op de juiste plekken, maar laat nog wel wat huid doorschijnen. Daarom ligt de foundation er nooit te dik of te zichtbaar op.

De finish van de foundation is mat, ondanks dat hij aangeraden wordt voor de normale tot droge huid. Mijn huid is best droog, waardoor ik het persoonlijk mooier had gevonden als er heel subtiel een lichte glans in had gezeten. Hoewel de foundation niet te dik en best natuurlijk op de huid ligt, had dat hem net nog even iets minder poederig gemaakt.

revlon_colorstay_foundation_110_ivory10

Full-face

Ik ben tevreden over de kleur van de Revlon Colorstay foundation 110 Ivory. Hij is niet te geel of te roze en lijkt aardig in de buurt van mijn eigen huidskleur te komen.

revlon_colorstay_foundation_110_ivory07

Ik ben blij dat ik hem weer in mijn bezit heb, de Revlon Colorstay. De foundation dekt super, 110 Ivory is lekker licht en hij blijft goed zitten. Ik poeder de foundation liever niet af omdat hij al mat genoeg is, maar toch blijft hij heel lang mooi.

Zonder al teveel moeite houdt de foundation het zo 8 uur vol op mijn droge huid, maar ook op mijn vettere T-zone. Ik vind dat de Revlon Colorstay meer liefde verdient, het is een top foundation!

Revlon Colorstay Normal/Dry Skin € 19,95 – te koop bij DA.


Reacties

Door Janneke op 18 mei 2015 15:05

Hee Vera, fijne foundation, ziet er echt goed uit!
Er staat wel een foutje onder je een-na-laatste foto, je hebt het daar over Rimmel ipv Revlon. Kan gebeuren ;)
XXXXX

[Beantwoorden]

karlijn antwoordt op 24 mei 2015 om 13:47:

en er staat ook ergens dit: In het begon vond ik dat wel een nadeel dat moet begin zijn hahah x

[Beantwoorden]


Door Joyce op 18 mei 2015 15:05

Wauw, wat een mooie naturelle foundation. Hij past echt precies bij jouw huidskleur. En wat een verschil met en zonder foundation. Leuke review!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 18 mei 2015 15:10

Ziet er goed uit, past goed bij je huidskleur. Klein typfoutje alleen: Rimmel Colorstay foundation 110 Ivory ;)

[Beantwoorden]


Door ilham op 18 mei 2015 15:16

Staat je goed :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 18 mei 2015 15:20

Wat geeft hij een mooi resultaat zeg! Ik moet hier ook maar naar gaan kijken, er zijn niet veel lichte foundations zoals deze!

[Beantwoorden]


Door Saartje op 18 mei 2015 15:25

Wat een goede foundation! Hij dekt heel mooi en ook de kleur past super bij je huid!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 18 mei 2015 15:30

Een van me favoriete foundation ! Athans ik gebruikte de variant voor de vettere huid.

[Beantwoorden]


Door Hester op 18 mei 2015 15:32

Die ziet er héél erg goed uit! Goede kleur, mooie dekking en natuurlijk effect. Ik zou alleen een beetje klunzen met de verpakking/opening, maar daar wen je aan zoals je zei haha. En echt kopen zou ik ‘m niet zo snel denk ik, want ik heb geen extreem lichte kleur nodig, maar het is wel fijn dat ‘ie er gewoon is en dat jij ‘m gevonden hebt ^^)

[Beantwoorden]


Door Manon op 18 mei 2015 15:34

Deze kleur past perfect bij jou en de dekking is ook super

[Beantwoorden]


Door Denise op 18 mei 2015 15:36

Inderdaad perfect voor jou huid! <3

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 18 mei 2015 15:43

Zelf heb ik deze foundation ook een hele tijd gebruikt, maar naar mijn ervaring sluit hij de huid echt af waardoor ik heel veel onderhuidse huidskleurige bultjes kreeg, die op den duur uitgroeiden tot acne. Zou hem dan ook alleen aanraden voor een avondje uit, maar zeker niet voor dagelijks gebruik! Vooral niet voor jou Vera, omdat je al een vrij onrustige huid hebt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:27:

Dat is vervelend :-( Mijn huid reageert er gelukkig wel goed op.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamaraT op 18 mei 2015 15:45

Fijne review van deze goede foundation! Ik ben erg benieuwd geworden naar de lichte variant, die lijkt me namelijk perfect!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 18 mei 2015 15:45

Mooi effect! Fijn dat er zo’n lichte kleur is!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 18 mei 2015 15:52

Oeh dit lijkt me echt een fijne foundation! Als ik hem zie ga ik hem zeker eventjes testen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door R op 18 mei 2015 15:53

Hij ziet er mooi uit! Alleen jammer dat hij zo veel kost, is helaas boven mijn budget… :-(

[Beantwoorden]


Door Lisa op 18 mei 2015 15:59

Wat een prachtig resultaat! In België is Revlon denk ik wel te koop in grotere Galleria Inno filialen :).

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 18 mei 2015 16:09

Dat ziet er goed uit! Fijn om te weten dat er nog zulke lichte én hoogdekkende én foundations voor de droge huid bestaan. Momenteel is mijn huid iets meer gebruind dan gebruikelijk, dus kan ik nog prima overweg met mijn donkerdere foundations. Maar als het najaar nadert weet ik welke ik moet kopen.

[Beantwoorden]


Door Eline op 18 mei 2015 16:12

Wat een mooie dekking. Heel natuurlijk en wat fijn dat de lichtste kleur ook in Nederland verkoopbaar is! Echt heel mooi, het lijkt me wel lastig dat hij geen pompje heeft, maar de dekking vind ik echt heel goed.

[Beantwoorden]


Door Nena op 18 mei 2015 16:17

Ik heb m een tijdje gehad maar er was al snel te veel dekking vond ik. daarbij vond ik het feit dat er geen pompje is toch wel vervelend, op het begin loopt dat er nog fijn uit maar als ie leeg geraakt moet je echt hard kloppen op je hand :D ik had serieus blauwe plekken daarvan!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 18 mei 2015 16:21

Dat was destijds een heel geliefde foundation, ik heb hem ooit gehad voor de gecombineerde huid maar ik kon de geur moeilijk verdragen. Verder was hij wel erg fijn

[Beantwoorden]


Door Ilse op 18 mei 2015 16:23

De dekking ziet er goed uit! Lijkt mij een fijne foundation.

[Beantwoorden]


Door Syl op 18 mei 2015 16:30

De dekking vind ik erg mooi! Hij haalt de roodheid goed weg. Alleen mag foundation van mij wat meer glimmen.

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 mei 2015 16:30

Dat klinkt goed! Mooie foto’s ook weer!

[Beantwoorden]


Door Veerle op 18 mei 2015 16:41

Ik hoor hier maar heel af en toe iets over maar wat is ‘ie mooi! Zoals ik het op de foto’s zie lijkt het precies de dekking waar ik naar op zoek ben. Ga hem snel uitproberen. :) En wat zijn de foto’s trouwens weer mooi, wauwie. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:28:

Dankje! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anne op 18 mei 2015 16:54

Wauw ik vind deze je echt prachtig staan! Ik zou m graag ook zelf uit willen proberen maar helaas is Revlon niet dierproefvrij, dus ik zet mijn zoektocht voort :yes:

[Beantwoorden]


Door Camilla || tintedlips op 18 mei 2015 17:07

Wat zie je er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 18 mei 2015 17:09

Ik vind dit een ontzettend fijne foundation! Ik kocht die van mij in London. Alleen heeft Revlon een halfjaar geleden aangekondigd uit de Benelux te gaan, dus bij (bijna) alle winkels in Nederland en België is Revlon uit de schappen verdwenen. Kan best zijn dat een paar winkels het nog heeft hoor, maar helaas is het nu een stuk slechter verkrijgbaar. Ook is er een versie van deze foundation met een pompje, helaas is die echt nergens te koop…op ebay en webshops bieden ze alleen de oude versie aan :( Ik vind Revlon echt een geweldig merk maar het is zo slecht verkrijgbaar, echt heel jammer.

Wel een hele goede review verder, ziet er goed uit :)

[Beantwoorden]

Eline antwoordt op 28 januari 2016 om 16:32:

Dit was altijd mijn favoriete foundation, maar inderdaad zo slecht verkrijgbaar! Na lang zoeken kwam ik hem eindelijk tegen op parfumania.nl. Daar hebben ze trouwens veel meer producten van Revlon! Helaas wel de versie zonder pompje, maar in ieder geval beter dan niets! (love)

[Beantwoorden]


Door Dounia op 18 mei 2015 17:11

Ik heb deze foundation weer herondekt de afgelopen week. Was helemaal vergeten dat ik deze zo fijn vond! Leuke review! X

[Beantwoorden]


Door Dana op 18 mei 2015 17:41

Wat fijn dat je een goede foundation hebt gevonden voor je lichte huid en hij is niet eens zo duur! (love)

[Beantwoorden]


Door Pascale op 18 mei 2015 17:53

Je huid ziet er super goed uit! Je hebt bijna geen rosacea meer. Misschien kan je een update doen over je huid en wat voor producten je gebruikt. :)

Liefs Pasale

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:28:

Het gaat heel goed, ben er ook heel blij mee. Zal binnenkort weer eens update doen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 18 mei 2015 18:02

Is echt een goede match! ik heb hem zelf in de oily variant en vind hem heel fijn!
x

[Beantwoorden]


Door Jessie op 18 mei 2015 18:18

Hoe doe je dat dan met blush/bronzer als je niet afpoedert? Dat gaat altijd heel erg vlekken bij mij namelijk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:29:

Met deze foundation heb ik daar geen last van, vlekt helemaal niet!

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 mei 2015 18:28

Wauw die matcht echt heel erg goed! Hij is ook helemaal niet super duur. Erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 18 mei 2015 18:46

Amerikaanse Youtubers zijn ook helemaal weg van deze foundation! Voor mij is ‘tie net te dekkend, niet iets wat ik zelf graag draag. Mooie “na” foto, met al je make-up op! :$

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 18 mei 2015 19:00

Ziet er erg goed uit! Hele duidelijke review, Vera!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 18 mei 2015 19:37

Ziet er zeker goed uit :D Ook fijn dat het een goeie dekking geeft!

[Beantwoorden]


Door Lisaa op 18 mei 2015 19:41

Ziet er goed uit! Hij dekt echt goed, bedankt weer voor je goeie review ^^)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 18 mei 2015 20:00

Wauw, deze foundation geeft een goede dekking. Ook fijn dat hij zo licht is! Vind het alleen jammer dat hij geen pompje heeft. Persoonlijk vind ik dat toch wel handig.

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 18 mei 2015 20:03

Hi Vera. :hey:
Wat een leuke review :gaap: . Ik heb deze foundation kort gereviewed op mijn insta account en als ik een echte review had gemaakt, zou ie hier heel dicht bij in de buurt komen.
Ik herken me heel erg in de ervaringen met deze foundation.
En ik vind het erg leuk om te lezen dat ‘ie nog te koop is bij de DA want bij ons in de Etos is ‘ie eruit omdat Revlon is gestopt in de Benelux. Ik hoop dat de DA hem nog even houd, geweldige foundation.
P.S. volg sinds kort je blog en al een tijdje je youtube videos. SUPER LEUK :love: en ik leer er ook heel van!
XXX Cheyenne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:30:

Stopt Revlon in de Benelux? :O Dat is slecht nieuws…

[Beantwoorden]

Sarah antwoordt op 24 mei 2015 om 12:31:

Ja, zie de comment die ik eerder al plaatste haha! Ik geloof vanaf vorige kerst al. Het is hier niet meer winstgevend genoeg en ze wilden zich meer focussen op andere landen. Logisch want in Amerika loopt het volgens mij veel beter dan hier. Heel jammer.

[Beantwoorden]


Door kelly op 18 mei 2015 20:13

Wow, wat een verschil met je instagram fotos.
Heb jij het syndroom van down?

[Beantwoorden]

Six antwoordt op 18 mei 2015 om 20:58:

Wat een misplaatste opmerking! Te gênant voor woorden. Kelly ga je schamen!

[Beantwoorden]

Ik antwoordt op 19 mei 2015 om 23:24:

Kelly is een beetje jaloers denk ik

[Beantwoorden]

Six antwoordt op 19 mei 2015 om 23:35:

Jaaaaa, dat zal het zijn! :-)


Door Silkeblogs op 18 mei 2015 20:19

Wat een mooie foundation! En een goede review!

[Beantwoorden]


Door Loes op 18 mei 2015 20:31

wauw die klinkt ideaal! Wel iets duurder dan ik normaal voor een foundation zou betalen, maar de kleur en dekking zijn wel echt perfect voor mij denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Cherissa Blans op 18 mei 2015 21:14

Ziet er goed uit hoor! De prijs valt ook wel mee, de dekking is precies goed. Blijvertje zou ik zeggen!

[Beantwoorden]


Door Elise op 18 mei 2015 21:18

Zou je hem eens kunnen swatchen naast de Mac SFF in NC 10? Als de tint overeen komt ga ik hem ook kopen! (Ik zoek iets dat net zo licht is als NC 10 maar een minder roze ondertoon heeft, liefst geel.)

[Beantwoorden]

Elise antwoordt op 18 mei 2015 om 21:19:

NW 10 bedoel ik -oeps foutje-

[Beantwoorden]


Door Jana op 18 mei 2015 21:22

Mooi! Ik denk dat deze voor mij net iets te mat is maar de kleur zit alvast goed ^^)

[Beantwoorden]


Door Romina op 18 mei 2015 21:27

Ziet er wel goed uit! ^^ Al ben ik het met je eens dat er iets van een glansje in zou mogen zitten. Zou het toch iets natuurlijker maken ^^ Hoewel ik zelf een vettere huid heb, ben ik persoonlijk ook niet meer zo voor de matte foundations. Ze zien er bij mij vaak heel onnatuurlijk uit..

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 18 mei 2015 21:34

Oh, deze vind ik mooi!

[Beantwoorden]

Mascha antwoordt op 18 mei 2015 om 22:00:

:lol: die foundation heb ik ook :yay: :love:

[Beantwoorden]


Door Josanne op 18 mei 2015 22:25

Door Vivian op 18 mei 2015 22:28

Ik gebruik deze foundation (alleen dan in de kleur Buff) sinds ik in Londen ben geweest in oktober en sindsdien kan ik echt niet meer zonder! Ik heb hem een tijdje terug voor de tweede keer online besteld omdat hij nergens te verkrijgen is bij mij in de buurt. Mijn eeuwige zoektocht naar de perfecte foundation is eindelijk geëindigd, haha. Hij dekt echt top!

[Beantwoorden]


Door Nathalie / insideandout.nl op 18 mei 2015 22:40

Wow die kleur lijkt voor je gemaakt, echt wat een voltreffer! Als het hetzelfde is in het echt als op de foto’s zit je gebakken!

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 18 mei 2015 23:00

Fijne review!

XO

[Beantwoorden]


Door Esther op 19 mei 2015 09:17

De foundation ziet er ontzettend mooi uit, hij had van mij alleen iets meer glimmend mogen zijn voor een gezonde glans.
Vera; jij bent toch een aantal maanden geleden begonnen met Hannah producten voor je rosacea? Ik ben erg benieuwd wat je bevindingen tot nu toe zijn, ik kan wel zien dat je roodheid minder vurig is.
Ik ga in juni naar het Hannahhuis en wordt behandeld door de moeder van Nikkietutorials ivm mijn couperose. Ik wil meteen een aantal producten meenemen, die hopelijk mijn roodheid ook gaan verminderen.
Zou jij een keer een artikel kunnen schrijven over jouw proces met Hannah?
Ik ben daar heel benieuwd naar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:32:

Ik ga binnenkort een update maken, maar ben heel tevreden. Het gaat heel goed met mijn huid :ja:

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 mei 2015 10:36

Ik vind hem wel mooi, maar vind hem ook te mat eigenlijk.

x

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 mei 2015 10:38

Hij haalt de roodheid wel mooi uit je gezicht weg!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 mei 2015 10:56

Hij ziet er echt heel erg goed uit op je huid!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 mei 2015 10:59

Vind het resultaat er echt prachtig uitzien! Mooie foto’s heb je ook gemaakt. Deze wil ik nu wel graag hebben :)

[Beantwoorden]


Door annaa op 19 mei 2015 11:28

Wauw, wat is ‘ie mooi! De kleur is perfect voor je en de dekking is zo goed. Alleen is deze foundation denk ik niet heel geschikt voor mijn vette huid.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 19 mei 2015 12:40

Zo leuk dat het eindelijk gemakkelijker wordt om lichte foundations te kopen,
maar als je hem niet kunt testen is via internet bestellen nog
steeds niet ideaal natuurlijk. De kleur past echt mooi bij je, perfect gewoon!
Alleen jammer van de verpakking, ik vind pompjes zo makkelijk werken :)
xx

[Beantwoorden]


Door Sanne Marlijn op 19 mei 2015 15:28

Oh wauw wat een prachtige dekking geeft deze foundation. Lijkt me toch wel apart zo zonder pompje, ik heb van L’oreal een foundation die ook zo’n grote opening heeft en ik schiet altijd uit. Heb zelf nog nooit een foundation van Revlon getest, maar volgens mij moet ik dat maar eens gaan doen! De rest van je make-up is ook ontzettend mooi. Ik hou van de manier waarop jij je eyeliner doet!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 mei 2015 20:00

Lijkt mij een fijne foundation ook al heeft ie geen pompje (wat mij lastig lijkt). Staat je mooi! Ik houd ervan als de huid er nog een beetje doorheen schijnt, is een stuk natuurlijker.

[Beantwoorden]


Door Lien op 19 mei 2015 20:01

Even muggenziften: in je eerste zin met driedubbele ontkenning staat één ontkenning te veel ;)! Hihi! Ik moest hem wel even 3x lezen hoor.

Mooie foundation hoor!! De kleur past erg goed bij je eigen huidskleur. En ik vind het prijsje best zacht.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:33:

Goed dat je het zegt, ga er naar kijken!

[Beantwoorden]


Door ellen op 19 mei 2015 21:04

Totaal iets anders dit, misschien is het al vaker gezegd, maar als je op het logo rechts op je site van Versus A drukt (daarboven staat ‘ik blog ook op’), dan krijg ik een lege pagina te zien met ‘not available’. Als ik gewoon via google naar Versus A gaat dan doet het ie het wel ;-). Miss handig om te weten!

[Beantwoorden]


Door Heleen Schrijvershof op 19 mei 2015 21:51

Mooi Vera! Dekking boven glans wat mij betreft, want dat los je zo weer op met een highlighter :-D. Prachtige foto’s ook weer

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 mei 2015 22:00

Ik ben echt al lange tijd aan het zoeken naar een goede foundation. ik gebruikte de foundation van Biotherm (maar helaas de kleur die ik gebruikte echt nergens meer te vinden als je deze foundation al ergens tegen komt).. Ik heb persoonlijk vaak best wat last van velletjes op mijn voorhoofd en bij mijn neus, dus een matte foundation werkt voor mij helaas niet zo goed. Ik vind hem bij jou erg mooi staan op de foto’s!

[Beantwoorden]


Door Ik op 19 mei 2015 23:26

Ik kan hem nergens vinden online :((((((

[Beantwoorden]


Door Sanae op 20 mei 2015 10:08

Ziet er goed uit! Een subtiele glans was inderdaad niet mis geweest, maar alsnog ziet het er natuurlijk uit doordat het toch nog wat doorlaat.

[Beantwoorden]


Door mandy op 20 mei 2015 10:24

Zover ik weet wordt Revlon al sinds een aantal maanden niet meer in de winkels in Nederland verkocht. Bij de Etos is Revlon vervangen door Pupa Milano, ik ga ervan uit dat dat ook het geval is bij de DA drogist, maar misschien heb ik het mis.
De meest populaire webshops zoals Boozyshop en The Makeupspot verkopen volgens mij ook geen Revlon meer?

[Beantwoorden]


Door salssa op 20 mei 2015 14:28

Hoi! ik heb deze voor 3 euro op de bgparty gekocht! jaaa je hoort het goeed 3 freaking euro!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 mei 2015 09:27

Mooie dekking, maar voor 20,- vind ik hem te duur. Dan haal ik liever voor een tientje meer een foundation bij MAC.

[Beantwoorden]


Door Anissa op 23 mei 2015 13:14

Ik heb naar aanleiding van dit artikel de foundation gekocht in deze kleur, maar dan in de versie voor de gemengde/vettige huid. Hij kwam gisterochtend binnen en wat ben ik onder de indruk. Ik ben al jaren op zoek naar de perfecte foundation, ik heb een heel lichte huid en veel acne littekens, sommige hele droge en andere hele vettige plekken in mijn gezicht. Dus ik zocht een lichte, zeer dekkende foundation die zeer langhoudend is, want bij mij zit alle foundation na een paar uur al lelijk. En volgens mij heb ik hem gevonden. Aan het einde van de dag zat de foundation nog bijna perfect, nog nooit eerder meegemaakt.Ik heb letterlijk alles geprobeerd, van de allerduurste foundations tot de budget versies van bijvoorbeeld Essence, maar wat ben ik gelukkig ^^) Hij benadrukt wel de droge plekken op mijn huid, maar dat is logisch, dus ik ga denk ik voor deze plekken de versie bestellen voor de droge huid. Nu hopen dat ik hier geen puistjes van krijg, en zo niet, dan is dit echt een topper!

[Beantwoorden]


Door Dirkje op 9 juni 2015 21:38

Heb deze een tijdje geleden gekocht bij een DA die ging sluiten, dus had 70% uitverkoopkorting ^^ woehoe.
Hij is inderdaad vet goed! Ik heb een huid die normaal tot vet is, als ik ‘m dan afpoeder blijft hij toch bijna wel de hele dag mooi. ’s Ochtends mat en aan het eind van de middag een beetje meer glans natuurlijk, maar niet als een olie als je snapt wat ik bedoel haha.
En als laatst is de kleur supermooi, heel licht! (net welke kleur je koopt natuurlijk)

[Beantwoorden]


[…] dat Revlon DA drogist aan het verlaten is en dat vind ik best jammer. Het merk heeft onder andere hele fijne foundation en onlangs kocht ik nog twee kleuren Colorburst Matte Balm in Londen. Maar niet getreurd: het merk […]


Door veracamilla.nl | 90’s make-uplook op 11 juni 2015 07:30

[…] ColorStay foundation – review Bobbi Brown Foundation Stick Catrice Prime And Fine Mattifying Powder Catrice Eyebrow Set – […]


[…] Foundation kreeg mijn aandacht na het lezen van een review van Vera Camilla. Een fantastisch product, maar het was een foundation geschikt voor een normale/droge huid. En […]


Door Annemiek op 3 januari 2017 21:47

Wauw! Wat een mooie foundation! Ik had er wel vaker wat over gehoord, en bovendien zit ik een beetje met hetzelfde probleem. Ik heb namelijk ook echt een hele lichte huid (bij mij komt dat vooral omdat ik rood haar heb ). Onder andere Door het “lichte huid probleem” ben jij echt een inspiratiebron voor mij! Ik ga zeker de foundation uitproberen.????????

[Beantwoorden]