The Body Shop Virgin Mojito

the_body_shop_virgin_mojito01

Bij The Body Shop is er ruime keuze uit verschillende geurlijnen en verzorgingsproducten, maar alsof dat nog niet genoeg is, wordt er binnenkort tijdelijk een nieuwe variant aan de menukaart toegevoegd. Maak kennis met Virgin Mojito! Deze cocktail voor je lichaam ruikt naar limoen en munt en is een heerlijke dorstlesser voor je huid.

the_body_shop_virgin_mojito02

the_body_shop_virgin_mojito04

Virgin Mojito is een verfrissende Limited Edition body care lijn, perfect voor hete zomerdagen. Je gebruikt de producten naast je zonnebescherming en waterproof mascara, voor een verkoelend effect. Op de kaart staan verschillende producten, ik review het deel wat over de hydratatie en verfrissing gaat.

Virgin Mojito Body Sorbet € 11
Virgin Mojito Body Splash € 17
Virgin Mojito Body Butter € 16

Naast deze producten zijn er ook een shower gel €7 en een scrub €18 te koop.

the_body_shop_virgin_mojito05

the_body_shop_virgin_mojito06

the_body_shop_virgin_mojito07

the_body_shop_virgin_mojito08

Virgin Mojito Body Sorbet

Afgelopen zomer ontdekte ik de frozen mojito, een heerlijke frisse mojito met ijs. Daar doet deze body sorbet me meteen aan denken! Dit ijsje voor je lichaam werd vorig jaar geïntroduceerd en ik was gelijk fan. Dat er nu dus ook een Virgin Mojito variant van is, vind ik alleen maar leuk.

De frisse limoen en muntgeur, gecombineerd met de zachte en koele substantie van de body sorbet is een match made in heaven. Deze twee maken samen de perfecte verzorging voor het lichaam op een warme zomerdag. De body sorbet is niet geschikt voor de hele droge huid, maar gelukkig verdwijnt vooral de droogheid op mijn benen ’s zomers als sneeuw voor de zon.

Het is de perfecte lichaamsverzorging wanneer het warm is en je huid wel een oppepper kan gebruiken. Met een heerlijke friszoete geur ben je gelijk weer blij!

the_body_shop_virgin_mojito09

the_body_shop_virgin_mojito10

the_body_shop_virgin_mojito11

the_body_shop_virgin_mojito12

Virgin Mojito Body Splash

Hoef je echt helemaal geen verzorging deze zomer, maar enkel een lekkere geur en de verkoeling van een virgin mojito? Dan is er een body splash, een volledig nieuw product in de collectie van The Body Shop. De verpakking vind ik helaas niet zo mooi, met het plastic folie wat rondom de fles zit.

De body splash is net zo vloeibaar als water. Deze hele dunne substantie is daarom zuinig in gebruik, smeert makkelijk uit en trekt super snel in. Je kunt hem alleen, of in combinatie met een van de andere producten gebruiken om de virgin mojito geur te versterken.

the_body_shop_virgin_mojito13

the_body_shop_virgin_mojito14

the_body_shop_virgin_mojito15

the_body_shop_virgin_mojito16

the_body_shop_virgin_mojito17

Virgin Mojito Body Butter

Mocht je nou de hele tijd gedacht hebben: ‘lekker hoor, die geur en dat verfrissende effect, maar ik heb ook een beetje verzorging nodig’. Niet getreurd, er is ook een body butter! En laten de body butters van The Body Shop nou juist bekend staan om hun heerlijke dikke en romige substantie die intens voedt. Dus mocht je ook in de zomer last hebben van een droge huid (of de producten zo lekker vinden dat je back-ups voor de winter koopt), dan kun je met de body butter prima uit de voeten.

Ook in combinatie met deze verzorgende boter vind ik de Virgin Mojito geur lekker. Hij is net zo friszoet als bij de andere producten. De butter heeft wel wat meer tijd nodig met intrekken dan de sorbet en splash, maar met blote benen onder een zomerjurkje maakt dat gelukkig niet zoveel uit.

the_body_shop_virgin_mojito18

Al vanaf het moment dat ik de deksel van de body butter afdraaide ben ik verliefd op de geur van deze collectie. Ik vind het origineel bedacht en super lekker voor de zomer. Ik krijg er dorst van en bovendien spookt de gedachte van een heerlijk zonnig strand met zand dat onder mijn voeten brandt, steeds maar door mijn hoofd.

Mijn favoriet is de body sorbet, maar de body butter bewaar ik ook zeker voor de winter. Heerlijk! Schenk mij nog maar zo’n virgin mojito in.

Virgin Mojito Body Sorbet € 11
Virgin Mojito Body Splash € 17
Virgin Mojito Body Butter € 16

The Body Shop Virgin Mojito is te koop vanaf 9 juni bij alle filialen en in de webshop.


Reacties

Door Joyce op 19 mei 2015 06:11

Zelf drink ik niet zo graag mojito, maar ik vind ze wel altijd heerlijjk fris ruiken. Ik heb wel nood aan een goed verzorgend product, dus probeer ik de body butter misschien wel uit

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 mei 2015 06:20

Deze geur klinkt heel ’s zomers en lekker. Zeker in de bodysorbet (waarvan de geuren me vorig jaar een beetje tegenvielen) lijkt me dit een fijn product. Lekker verfrissend en met een citrus geur eraan is denk ik een hele goede combinatie. Ik ga hem zeker even ruiken als deze uit is.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 19 mei 2015 06:25

De geur is waarschijnlijk echt een topper! Hele duidelijke en fijne review, Vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:25:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 19 mei 2015 06:34

Deze geur spreek mij direct aan, ziet er goed uit.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 19 mei 2015 06:41

Ik ben echt blij dat ze vorig jaar die body sorbets hebben uitgebracht. Die zijn echt heel fijn. Ben ook erg benieuwd naar deze geur

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 19 mei 2015 06:51

Jeetje, toen ik in 2000 bij The Body Shop kwam werken hadden ze maar 3 bodybutters: olive, mango en brazil nut. En kijk nu eens! Deze lijn lijkt me heerlijk fris.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:25:

Dat kan ik me haast niet meer voorstellen!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 19 mei 2015 06:56

Ik liep gisteren nog langs TBS en dacht wat wilde ik ook alweer gaan ruiken…. deze serie dus.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 19 mei 2015 07:05

De Mojito is niet mijn favoriete cocktail, maar de geur vind ik wel altijd erg prettig. Echt wel grappig dat het vandaag een Body Shop feestje is op veel blogs en ik zo bijna alle producten uit de collectie wel heb gezien. Ik wil het in ieder geval erg graag ruiken, maar denk dat het wel goed zit. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Do op 19 mei 2015 07:06

Dit lijkt me echt een heerlijke geur voor in de zomer!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 19 mei 2015 07:07

Oeh, deze lijn lijkt me echt te gek! De geur lijkt me lekker verfrissend met munt en limoen, gelukkig zit de alcoholgeur er niet bij in begrepen ;) De bodysplash lijkt me best tof om eens te proberen trouwens, bijzonder product! X

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 19 mei 2015 07:25

De sorbet klinkt erg fijn, ik heb nog nooit de sorbet geprobeerd! De structuur lijkt een beetje op een slush puppy vind ik en de geur lijkt me onwijs verfrissend!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Sandra - Beautybysandra op 19 mei 2015 07:27

Lijken me fijne producten. Jammer dat je de geur niet door het beeldscherm heen kunt ruiken hihi. Het klinkt in elk geval erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 19 mei 2015 07:47

Hmmmmm, lijkt me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 19 mei 2015 07:54

Oeh wat een lekkere lijn! Ik vind dit wel een hele verrassende combi qua geur. Wat heerlijk! Zelf ben ik fan van de bodybutters, dus daar zou ik voor gaan :).

[Beantwoorden]


Door Denise op 19 mei 2015 08:05

Aaaah weer een nieuwe lijn, heerlijk! Ik ga zo snel mogelijk ruiken <3

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 19 mei 2015 08:24

Ik hoop echt dat deze lijn een fijne vervanging wordt voor Sweet Lemon! Die vond ik in de zomer altijd heerlijk, maar is helaas uit het assortiment gehaald :(. Munt en limoen klinkt in ieder geval als een heerlijke combinatie!

[Beantwoorden]


Door Anne op 19 mei 2015 08:31

Deze producten zien eruit alsof ze ook echt heel fijn zijn! Leuk geschreven.

[Beantwoorden]


Door Simone op 19 mei 2015 08:38

Deze lijn lijkt me zo heerlijk! Ik vind het alleen zo jammer dat de splash niet in een spray verpakking zit.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 19 mei 2015 09:08

De geur lijkt me heerlijk, alleen kan munt op mijn gevoelige huid voor irritatie zorgen. Dus ik houd het deze zomer lekker bij de Fiji Green Tea lijn.

[Beantwoorden]


Door Sanne op 19 mei 2015 09:08

Aaaah dit lijkt me echt heel erg lekker!! De body butter zou ik wel willen hebben ;-) Als de producten te koop zijn, ga ik zeker een kijkje nemen ^^)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 19 mei 2015 09:21

Zo, jij bent snel met je review! Ik vind de geur ook echt goddelijk. Ben echt benieuwd naar de body splash, die ga ik in de winkel maar eens besnuffelen, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:26:

Had de producten al een tijdje in huis, dus geniet er al even van!

[Beantwoorden]


Door Margot op 19 mei 2015 09:21

Ik ben al veel te lang niet meer bij een Body Shop geweest geloof ik!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 19 mei 2015 09:38

Ik ben absoluut geen fan van Mojito drankjes maar de geuren combinatie van citroen en mint lijkt me heerlijk! Ik ben een verzamelaar en momenteel zijn de apple lijn en de frambozen lijn mijn favoriet, maar wie weet worden die nu wel aan de kant geschopt voor deze nieuwe lijn :)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 19 mei 2015 09:42

De bodysplash wil ik ook wel proberen. In de winkel rook deze heerlijk

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 19 mei 2015 09:43

Ik twijfel een beetje of de geur iets voor mij zal zijn. Binnenkort eens gaan snuffelen dus! Zelf vind ik de body butters van TBS heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 19 mei 2015 10:02

De geur lijkt mij erg leker! Vooral de body splash en body butter spreken mij wel erg aan :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 19 mei 2015 10:02

Die geur lijkt mij echt heeerlijk! Volgens mij moet ik weer eens snel een keertje naar The Body Shop gaan…

[Beantwoorden]


Door Melissa op 19 mei 2015 10:07

Dat klinkt supergoed! Mooie verpakkingen ook <3

[Beantwoorden]


Door Naomi op 19 mei 2015 10:28

Deze lijn lijkt me zo lekker!

x

[Beantwoorden]


Door Leah op 19 mei 2015 10:46

Ik was vorig jaar al zo benieuwd naar de body sorbets. Die lijken me zo lekker verkoelend in de zomer!

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 19 mei 2015 10:56

Deze lijn lijkt me heerlijk. Ik hou wel van een mojito op zijn tijd! Vooral de body butter spreekt me aan. Kan ik lekker de hele dag aan mezelf snuffelen in de zomer.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 mei 2015 11:02

Wat een leuke lijn! Ik ben wederom erg benieuwd naar de geur.

[Beantwoorden]


Door anna op 19 mei 2015 11:27

Oeh, ik ben benieuwd naar de geur! Mojito is zo lekker. Vooral de body butter lijkt me fijn.

[Beantwoorden]


Door Julie op 19 mei 2015 11:47

Wat heb je dit artikel weer leuk geschreven Vera! :-) Ik ben nu echt super benieuwd naar de geur, omdat de groene thee lijn niet echt mijn ding is! :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:26:

Dankjewel :ja:

[Beantwoorden]


Door Esmee op 19 mei 2015 12:13

Wauw Vera de foto’s die je maakt voor je artikelen zijn altijd prachtig ! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 mei 2015 om 09:27:

Dankjewel Esmee :$

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 mei 2015 12:24

Ik zie overal deze lijn in eens verschijnen en ben nou super benieuwd naar de geur, hij lijkt mij heerlijk x

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 19 mei 2015 12:38

Ze zien er echt heerlijk uit!! De geur klinkt me erg lekker. Ben benieuwd ^^)

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 19 mei 2015 12:44

De producten doen zo hard denken aan zomer, fantastisch gewoon. Ik ga de body butter (ik vind die van de Bodyshop altijd zo goed) zeker proberen. Als ik dan smeer, kan ik me op een tropisch strand denken met een lekker drankje in de hand. Ideaal toch!
xx

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 19 mei 2015 12:58

Ohhhh dit lijkt me echt een geur die ik geweldig ga vinden.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 19 mei 2015 13:09

Die body butter lijkt me heerlijk! Ik denk dat ik deze binnenkort maar eens ga proberen voor de zomer.. :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 19 mei 2015 13:39

Lijkt me echt perfect voor deze zomer, wauw!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 mei 2015 14:15

Ik ben zo benieuwd naar deze geur! Ga hem zeker snel ruiken zodra hij te koop is.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 19 mei 2015 15:08

Deze geur moet wel goddelijk zijn… dat kan niet anders!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 19 mei 2015 15:29

Lijken me heerlijke producten voor de zomer, ik kan me er niet meteen een geur bij voorstellen dus ben erg benieuwd :-)

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 19 mei 2015 16:46

Heerlijke producten voor de zomer! Ben heel benieuwd naar de geur.

[Beantwoorden]


Door Manon op 19 mei 2015 17:08

De lijn lijkt me erg lekker

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 19 mei 2015 18:38

Lijkt me heerlijk. ‘Helaas’ heb ik al een megavoorraad aan Body Shop producten in mijn kast liggen, dus ik wacht nog even met deze producten aan te schaffen haha

[Beantwoorden]


Door Natasja op 19 mei 2015 18:54

I loooooove Mojito! Vooral de razz variant! Deze lijk lijkt mij super lekker en ultiem voor de zomer en het zomergevoel! Ik loop van de week even langs de wereld om het zelf te ruiken. Kijken of ik t kan weerstaan…!

[Beantwoorden]


Door Rowan II My Pink Fairytale op 19 mei 2015 18:58

Ik wou dat ik het kon ruiken door het scherm van mijn computer heen :( Ik ben zo benieuwd naar de geur! Het klinkt inderdaad als een ‘match made in heaven’.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 19 mei 2015 19:15

Ik krijg helemaal zin in de zomer wanneer ik deze review lees! Ik denk dat ik sowieso de body butter en de body sorbet aan ga schaffen <3

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 19 mei 2015 20:08

Oeh, dit lijkt me een hele fijne lijn! ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Sanae op 19 mei 2015 20:13

Deze producten lijken me ideaal voor de zomer. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 19 mei 2015 21:03

Mmm lijkt mij echt heerlijk fris!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 19 mei 2015 21:30

Oh, wat heb jij mij nieuwsgierig gemaakt naar de geur! Ik ben dol op de cocktail Mojito, dus waarschijnlijk zal ik deze lijn ook heerlijk vinden.

[Beantwoorden]


Door Femke op 19 mei 2015 21:31

Hmmmm, ik heb nog nooit eerder iets van de Bodyshop in huis gehad.. Ongelofelijk toch wel he?! Aangezien ik gek ben op alles met munt, citroen moet ik dit wel lekker vinden! Toch maar eens langs de Bodyshop in de zomer :-)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 19 mei 2015 21:45

Deze lijn klinkt echt heerlijk, ik ben dol op mojito’s!

[Beantwoorden]


Door Oksana op 19 mei 2015 23:14

Ik kocht hem vandaag, is in België namelijk al te koop! HEERLIJK! :) wat een fantastische geur! :) :)

[Beantwoorden]


Door Bertine op 20 mei 2015 17:39

lijken mij echt fijne producten, ook die geur lijkt me wel wat:) vooral die sorbet gaat op mijn lijstje!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 21 mei 2015 01:28

Die virgin mojito producten zien er heerlijk verfrissend uit! :)

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 26 mei 2015 12:38

Deze collectie ziet er geweldig uit! :) Liefs! x

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 9 juni 2015 07:49

Hoii
vandaag is het 9 juni en is de virgin mojito lijn in alle winkels van the body shop ik ga zaterdag naar amsterdam dus ik hoop dat het nog niet uitverkocht is en is er een mini body butter van want 16 euro voor een body butter vind ik een beetje duur

[Beantwoorden]