Makeup Revolution Highlight Palette

makeup_revolution_highlighter_palette01

Zoals ik in de review van het e.l.f. blush palette al vertelde, word ik heel erg blij van blush en blush palettes. Datzelfde geldt ook voor highlighter. Ik kan geen genoeg van deze glanzende poeders krijgen. In alle kleuren, gebakken en met speciale glitters, heel heftig of juist subtiel. In Londen kocht ik bij Superdrug het prachtige Makeup Revolution Highlight Palette.

makeup_revolution_highlighter_palette02

makeup_revolution_highlighter_palette03

Ik had net twee VIVID Baked Highlighters in mijn mandje gelegd, toen ik dit palette zag waar alle drie de VIVID highlighters in zitten. Kassa! Makeup Revolution is vanuit Nederland online te bestellen, bijvoorbeeld bij MakeupMusthaves.nl. Daar kost het Highlight Palette € 9,99 (exclusief verzendkosten). Ik kocht dit palette in Londen voor £8, wat omgerekend zo’n € 10,88 is.

Makeup Revolution Highlight Palette £ 8,00

makeup_revolution_highlighter_palette04

makeup_revolution_highlighter_palette05

Golden Lights – Peach Lights – Pink Lights

makeup_revolution_highlighter_palette06

Na het swatchen van de drie poeders was ik niet gelijk overdonderd door de hoeveelheid glans, hoewel ik dat wel had gehoopt. In de Londense drogist leken de highlighters immers zo mooi. Gelukkig kwam dat gevoel later nog, toen ik het palette ook echt ging gebruiken.

makeup_revolution_highlighter_palette07

Geen highlighter – Golden Lights
Peach Lights – Pink Lights

Op de eerste foto heb ik enkel foundation en bronzer aangebracht, op de foto’s daarna heb ik bij de foundation en bronzer telkens een andere highlighter uit het palette gebruikt.

1

makeup_revolution_highlighter_palette08

Golden Lights

Golden Lights is mijn favoriet uit het palette, hier gecombineerd met de MAC blush Launch Away!. Afhankelijk van hoeveel je aanbrengt, kan deze highlighter subtieler of juist nog glanzender zijn. Ik vind de warme ondertoon mooi en bovendien is het een goede dupe van NARS Albatross.

2

makeup_revolution_highlighter_palette09

Peach Lights

In het doosje lijkt Peach Lights een perzikkleur te hebben, maar aangebracht zie ik toch vooral een koele roze glans. Ook mooi, maar anders dan ik had verwacht. Wederom gecombineerd met de MAC blush Launch Away!

3

makeup_revolution_highlighter_palette10

Pink Lights

Maak ruimte voor Pink Lights, deze prachtige highlighter glanst schaamteloos en keihard. Door de roze kleur is hij prima als blush te gebruiken, zoals ik hier ook gedaan heb. Hoewel een vleugje Pink Lights op de neusbrug ook niet misstaat.

makeup_revolution_highlighter_palette11

Wat een prachtige highlighters! Vooral Golden Lights en Pink Lights vind ik schitterend. Het is een mooi palette met een fijne grote spiegel aan de binnenkant en een eenvoudige glanzend zwarte verpakking. Makkelijk mee te nemen, met genoeg keus voor elke dag en elke make-uplook.

Op het eerste gezicht lijken de highlighters misschien wat stroef en niet zo heel glanzend, maar in gebruik vind ik ze heel erg mooi. Niet te poederig en met meer dan genoeg glans in elke poeder. Ik heb niets te klagen, ik vind het een heerlijk palette!

Makeup Revolution Highlight Palette £8,00 – te koop in diverse webshops.


Reacties

Door Kelly op 8 mei 2015 06:39

Wat een prachtig palette is dit! Ik heb zelf Golden Lights gewoon los en daar ben ik groot fan van! Pink lights ziet er ook heel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 8 mei 2015 06:41

Golden lights is ook mijn favoriet. Pink lights glimt wel echt, wow! Op de foto van pink lights heb je ook een onwijs mooie kleur lipstick op. :yay:
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Akosua op 8 mei 2015 06:42

Dit is echt een erg mooi palette. En je bent ook in één keer klaar met een koele, warme en neutrale kleur.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 8 mei 2015 06:44

Mooie palette! Op het eerste zicht lijken de highlighters inderdaad niet zo glanzend maar op je huid zien ze er mooi uit. Highlighter is een stap die ik veel oversla. Zonde eigenlijk, want het geeft een mooi effect op je huid!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2015 om 15:36:

Ik merk dat ik dat ook vaak doe, terwijl het juist zo mooi is! Probeer het nu in mijn routine te verwerken :ja:

[Beantwoorden]


Door Celeste op 8 mei 2015 06:56

Wat een mooie palette, dacht eerst dat ze niet zo glanzend zouden zijn, maar wat staan ze mooi als ze op je huid zitten! Wat een toffe kleur lipstick heb je op die onderste foto’s trouwens op!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 8 mei 2015 07:00

Wauw, op je gezicht zien ze er inderdaad prachtig uit! Ik moet echt een keer wat van dit merk gaan proberen. Ik hoor alleen maar goede dingen!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 8 mei 2015 07:05

Dit zijn echt stuk voor stuk geweldige highlighters. Ik heb zelf Pink Lights, op zichzelf staand en die is echt super. Maar stiekem denk ik wel dat ik dit palette zo bij elkaar ook nog wel wil hebben. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anniek op 8 mei 2015 07:07

Oeh, looking good! De poeders zijn niet té glanzend, maar geven je gezicht wel echt een mooie, frisse look. Leuk dat je dit palet nog in Londen hebt gekocht. Ik was een 2 jaar geleden in Schotland, en als je dan de Superdrug inloopt is het net of de hemel opengaat, haha! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2015 om 15:36:

Ja, fantastisch! Ik hou van Superdrug.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 8 mei 2015 07:08

Oh wauw, wat een prachtige palette. Alle drie de highlighters zien er prachtig glanzend uit! Op zijn tijd vind ik het echt mooi als een highlighter lekker veel glans geeft! Vooral Pink Lights vind ik erg mooi vanwege de roze/koele ondertoon!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 8 mei 2015 07:19

De highlighters glimmen mooi! Ik vind Peach lights denk ik de meest natuurlijke en daardoor ook de mooiste highlighter van de drie :). Pink Lights vind ik iets te hard/fel van kleur. Het is een mooi setje om alles eens te proberen!

[Beantwoorden]


Door Amy op 8 mei 2015 07:21

Wauw, so pretty! Dit is een heel mooi palette voor de prijs die je betaalt. Mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar kleurtje 1, maar ze staan je allemaal prachtig :)

[Beantwoorden]


Door Sandra - Beautybysandra op 8 mei 2015 07:26

Ze zijn echt prachtig! Toen ik het doosje zag dacht ik mwaa niet zoveel bijzonders. Op de foto’s staan ze erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 mei 2015 07:36

Ik vind ze heel apart! Subtiel maar toch opvallend!

[Beantwoorden]


Door Do op 8 mei 2015 07:37

Wat een mooi pallette! Ik vind vooral Golden Lights erg mooi :smak:

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 8 mei 2015 07:46

Ze zien er heel mooi uit! Die moet ik misschien ook maar eens proberen

[Beantwoorden]


Door Lisanne - ByLisanneNL op 8 mei 2015 07:49

Wauw, prachtige kleuren! Het pigment is precies goed en het geeft ook een prachtig resultaat. Ik ben om!

[Beantwoorden]


Door Anne op 8 mei 2015 08:11

Wauw dit palette ziet er echt prachtig uit! En wat een glans greeft het af… Mijn mac highlighter is bijna zo goed als op dus misschien ga ik deze wel kopen.. ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 8 mei 2015 08:25

Hier heb ik mee in mijn handen gestaan afgelopen week. Uiteindelijk toch maar niet gedaan omdat alleen de middelste kleur me echt aansprak. Die heb ik dus los gekocht. Vandaag wordt een uitgebreide make up testdag dus ik ben benieuwd wat ik er van vind.

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 8 mei 2015 08:28

Liefde voor je lipstick op de laatste foto’s. Echt prachtig en het staat je heel mooi, ook in combinatie met pink lights. :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2015 om 15:37:

Dankjewel :$

[Beantwoorden]


Door Natasja op 8 mei 2015 08:33

Wat een mooie highlighters! Ik vind vooral de Peach erg mooi bij je staan op de foto. Dit palette is echt cheap. Als ik weer een make-up bestelling ga doen, dan bestel ik deze mee :) tnks 4 sharing!

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 8 mei 2015 08:36

Mooie palette! Ik vind die eerste inderdaad een goede dupe van Nars Albatross!

[Beantwoorden]


Door Merin Veronique op 8 mei 2015 08:46

Handig zo’n doosje, lekker compact!

[Beantwoorden]


Door anna op 8 mei 2015 08:54

Ah wauw, wat een prachtig en handig palette is dit. Mooie highlighters!

[Beantwoorden]


Door Romy Morgan op 8 mei 2015 09:17

Wauwie! Ik ben sowieso echt een sucker voor highlighter :love:

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamaraT op 8 mei 2015 09:28

Pink lights is mijn favoriet, als ik ze zo zie. Wow, wat een glans! Ik houd enorm van highlighter en deze vind ik toch wel erg mooi..

[Beantwoorden]


Door Margot op 8 mei 2015 09:35

Heel mooi en leuk om mee af te wisselen!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 8 mei 2015 09:37

Oh wat een prachtig palette zeg!
Fijn prijsje ook, je maakt me hebberig haha!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door lonneke op 8 mei 2015 09:37

Oh wat een prachtig palette zeg!
Fijn prijsje ook, je maakt me hebberig haha!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 mei 2015 09:44

Ze zijn prachtig! Dat had ik niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 8 mei 2015 09:49

Wauw, heel mooi! Ik vind het altijd zo jammer dat je een highlighter op een foto niet heel goed ziet, terwijl ‘ie in het echt prachtig kan zijn. Ze zien er erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 mei 2015 09:49

Yay, mooi! Zo’n paletje is ook handig (hoewel ik het soms wel heb dat ik ‘m minder pak omdat je door de deksel heen niet kan zien welke erin zitten en je dan soms een beetje vergeet, maar dat terzijde haha). Wat ik trouwens altijd ‘jammer’ vind is dat je highglighters van de zijkant zo goed ziet, maar van de voorkant veel minder; maar dan geeft het vaak alsnog een soort gezonde glow aan je gezicht, die alleen wat minder opvallend is.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2015 om 15:38:

Ja, mee eens!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 8 mei 2015 10:05

Prachtige highlighters zeg!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 mei 2015 10:06

Echt leuk, zo’n palette met drie verschillende highlighters! Zulke dingen zie je niet zo snel bij andere budgetmerken. Ik vind ze eigenlijk alle drie mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 mei 2015 10:13

mooi palette! Ziet er allemaal heel erg leuk uit

[Beantwoorden]


Door Julie op 8 mei 2015 10:14

Ze zien er echt heel erg mooi uit, zeker voor die prijs! :-)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 8 mei 2015 10:29

Echt prachtige highlighters! Super mooi.

[Beantwoorden]


Door Loretta op 8 mei 2015 10:38

Ik ben al een hele tijd fan van Makeup revolution! Geweldig merk. :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 8 mei 2015 10:46

De swatches vond ik ook niet zo belovend, maar op de huid zien ze er echt mooi uit!

x

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 8 mei 2015 11:12

Wauw wat zijn ze mooi, ik vind het echt een heel mooi palette!!

[Beantwoorden]


Door Elise op 8 mei 2015 11:21

Wauw echt prachtige highlighters, toevallig weet ik dat mijn zus de twee buitenste heeft. Dit palette zou ik zeker willen aanschaffen. Je foto’s zijn ook weer zo uniek en mooie gemaakt, good job!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 8 mei 2015 11:24

Ja de highlighters zijn echt prachtig. Ik hoop dat ze dit nog in meerdere varianten zullen uitbrengen.

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 mei 2015 11:27

Hé die is mooi zeg!

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 mei 2015 12:00

Ik vind ze alledrie echt heel erg mooi! Ze zien er in de palette niet glanzend uit maar op je gezicht glazen ze heel mooi

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 8 mei 2015 12:24

Ik twijfel heel erg tussen de Makeup Revolution Highlight Palette en de Makeup Revolution Radiance Palette. Ze zien er allebei zo prachtig uit, heeft iemand ze toevallig allebei en welke zou je aanraden?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 mei 2015 om 15:39:

Ik denk dat als je huidskleur donkerder is, vooral het andere palette weer heel erg mooi staat. Maar het is ook een kwestie van smaak :ja:

[Beantwoorden]

Rosanne antwoordt op 11 mei 2015 om 16:19:

Oké super bedankt Vera! Ik heb zelf ook een lichte huid dus dan ben ik er uit haha (:

[Beantwoorden]


Door Tessa op 8 mei 2015 12:51

Oh wauw, dit is echt perfect! Ik vind Golden Lights het mooiste staan.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 mei 2015 13:29

Wat een geweldig paletje zeg! Ik vind de higlighters er erg mooi uitzien, ook op de swatches!

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 8 mei 2015 13:55

wauwie wat mooi Vera! Ik vind het echt goede kwaliteit en daarbij ook een erg fijne review. Ik wil ze eigenlijk ook wel zelf aanschaffen want ben al een tijdje opzoek naar een goede highlighter poeder :)
Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 8 mei 2015 14:24

Ik vind ze er heel mooi uitzien. Ook hoe het product er in de pan uitziet vind ik heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 8 mei 2015 18:10

Ik heb Peach Lights zelf, maar ik zou echt graag Golden Lights nog een keer bestellen!
x

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 8 mei 2015 18:23

Super palet voor een super prijsje! Ik wil ‘m.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 8 mei 2015 19:47

Wauw alweer zo’n mooi palette van Make-up Revolution <3

[Beantwoorden]


Door Amelie op 9 mei 2015 13:53

Echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 mei 2015 14:06

Mooi! Ik vind de subtiliteit van peach lights heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 9 mei 2015 17:13

Ziet er inderdaad prachtig uit, heel mooi!

[Beantwoorden]