Miskopen

Een video over miskopen, waarom niet? Iedereen doet wel eens een miskoop en vandaag laat ik je die van mij zien. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 7 mei 2015 | 99 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Lesley op 7 mei 2015 07:34

Haha super grappig om ook eens te zien dat jij miskopen hebt! Die Nikes vind ik nog best leuk ;-) maar snap het wel van de kleuren.

[Beantwoorden]


Door Yara op 7 mei 2015 07:37

Origineel zo’n video, leuk!

[Beantwoorden]


Door EminasLifestyle op 7 mei 2015 07:38

Leuke video! Weer eens wat anders. Wat een ingewikkelde bh inderdaad haha!

[Beantwoorden]


Door Sandra - Beautybysandra op 7 mei 2015 07:38

Erg leuk om te zien. Ik koop ook regelmatig miskopen. Ik heb een paar geweldige roze hoge hakken in mijn kast staan die met bandjes boven mijn voet vast zitten. Helaas zijn die bandjes te ruim. Ik dacht dat met een zooltjes op te lossen, maar dat ging dus niet… Met als resultaat dat ik ze echt nog nooit aangehad heb.

[Beantwoorden]

Claudia antwoordt op 7 mei 2015 om 14:30:

Zijn het riempjes? Want dan kan je extra gaatjes maken zodat ze toch passen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 7 mei 2015 07:48

Wat een heerlijke en originele video, super tof om te zien Vera!

[Beantwoorden]


Door Kim | Kimsbloglife op 7 mei 2015 07:50

Leuk om te zien! Ik doe zelf helaas ook regelmatig miskopen, maar ik kan ze vervolgens dan weer niet wegdoen omdat ik het zo’n zonde van het geld vind. Stom eigenlijk, want daardoor hangt m’n kast bomvol! De laatste tijd probeer ik wel al iets sneller dingen weg te doen!

[Beantwoorden]


Door Celeste op 7 mei 2015 07:50

Wat een leuke video! Keertje wat anders inderdaad. Ik heb ook echt heel vaak miskopen haha. Wel jammer van die broeken trouwens, je zou zeggen dat die merken juist minder snel zouden slijten. En wat een ingewikkelde bh trouwens haha! Lijkt me inderdaad niet ideaal.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 7 mei 2015 08:00

Leuke en originele video! Slijtende broeken zijn inderdaad súper vervelend. Ik heb een tijd geleden twee mooie Levi’s Curve ID broeken gekocht die ook dunner en stretchy zijn, en ik ben ook door de eerste heen aan het gaan inmiddels (oké, wel 2 jaar bijna non-stop gedragen). Dingen impulsief kopen omdat het afgeprijsd is is voor mij ook heel bekend! Al heb ik daar wel ook mijn Mulberry portemonnee door gekocht, en dat is dan wel weer een prachtige aankoop waar ik nog steeds heel blij mee ben.

[Beantwoorden]


Door Susanne op 7 mei 2015 08:05

Hahaha dat bh verhaal! Wat een onding idd :crazy: Wat heb je met je oog make-up gedaan? Ik zie iets aan je maar kan niet thuisbrengen wat, iets met je eyeliner of nepwimpertjes? Vind t heel leuk trouwens :ja:

[Beantwoorden]


Door Marit op 7 mei 2015 08:07

Hahaha, ‘Ja, niet schrikken, iedereen draagt ondergoed.’ Geweldige opmerking! En een super originele video trouwens, leuk!

[Beantwoorden]


Door Anne op 7 mei 2015 08:16

Ik heb ook altijd zo’n impulsieve inkopen! Verschrikkelijk haha een week daarna vind ik het meestal niet meer mooi!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 7 mei 2015 08:26

Leuk om te zien. Bij mij vallen de miskopen de laatste tijd wel mee eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Jaimy op 7 mei 2015 08:41

Hee Vera,

Ga aub terug naar de winkel met die jeans, dit is niet normaal! Ook al heb je de bon niet meer. Deze ‘fouten’ worden ook vergoed door de leverancier, dus je hoeft je echf niet schuldig te voelen ofzo. Het is echt jammer van het geld hoor!
Leuke video ;)

[Beantwoorden]

Annemiek antwoordt op 7 mei 2015 om 10:36:

Ja dat dacht ik ook meteen. Zulke slechte kwaliteit hoef je niet te pikken hoor! Is echt geen probleem om zulke dingen terug te brengen.

[Beantwoorden]

ane antwoordt op 7 mei 2015 om 15:46:

lekkere zachte g-star broeken.. noooooit kopen. na 3x mee gestopt elke keer een gat bij het kruis na een paar x dragen

[Beantwoorden]

Annelien antwoordt op 7 mei 2015 om 23:10:

Inderdaad! Meteen teruggaan. Ik had het laatst nog met een broek van Noisy May/Vero Moda. De broek was 5 maanden oud en BAM een gat ingescheurd bij mijn dijbeen, ik ben terug geweest met het afschrift van mijn bank en heb gewoon een nieuwe broek uit mogen zoeken. Misschien heb je pech, misschien is het een productiefout of deugd de broek echt niet maar beroep je altijd op de klantenservice! Mocht deze broek weer scheuren ga ik ook gewoon terug om alsnog mijn geld te vragen. Simple as that :) meestal doen ze binnen 6 maanden sowieso wat voor je.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 7 mei 2015 08:42

Oh, die bh miskoop snap ik helemaal. Je denkt gewoon hoe ‘handig’ dit er uit ziet en niet over hoe onhandig (en onsexy!) je hem aan en uittrekt

[Beantwoorden]


Door rebecca op 7 mei 2015 09:01

Super leuke video!!.
jammer genoeg heel herkenbaar.
maar een kleine troost iedereen heeft dit wel haha.

[Beantwoorden]


Door yasmin op 7 mei 2015 09:02

Misschien kan je de tas gebruiken als opberger ofzo? Cameraspullen, bikini’s, … of als beautycase. Ze is een beetje doorzichtig dus kan wel.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 7 mei 2015 09:03

Originele video! Ik doe gelukkig weinig miskopen, maar als het zo is, is het bijna altijd iets wat ik online gekocht heb. Dan kan soms zo tegenvallen in het echt.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 mei 2015 09:14

Ja leuk, dit soort video’s zijn altijd tof! Jammer wel van je miskopen natuurlijk, vooral als je er best wel wat geld voor hebt betaald. En je Nikes vind ik gaaf, maar ik snap wel wat je bedoelt, ze zijn gewoon niet echt Vera-achtig.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 7 mei 2015 09:16

Leuke video! Wel echt balen van die bh zeg, ik vind hem er zo mooi uitzien, maar dat je hem niet normaal aan en uit kunt trekken is wel erg onhandig! Dat van die jeans vind ik trouwens ook wel vreemd, je zou verwachten dat een wat duurder merk ook wat betere kwaliteit levert die wat langer meegaat.

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 mei 2015 09:29

Super leuke video!
En ik zou graag een zomer shoplog van je zien ^^)

[Beantwoorden]


Door Simone op 7 mei 2015 09:32

Oeh, vooral die broeken, wat onwijs zonde! Vooral als je iets wel mooi vind, maar ze dus kapot gaan. Ik heb dat ook al een aantal keer gehad met broeken van Supertrash.

[Beantwoorden]


Door Iris op 7 mei 2015 09:35

Ik zou het leuk vinden als je The Investment Tag van Mascha doet! :)

[Beantwoorden]


Door Irma op 7 mei 2015 09:42

Super leuke en originele video!
Zou je misschien in een video kunnen laten zien hoe je jouw haar zo doet met dat vlechtje? Staat je super leuk!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 7 mei 2015 09:44

Wat een leuke video! Ik heb ook zo’n bh van een ander merk, maar dat is ook echt zo’n worsteling die ik bijna niet alleen uit kan krijgen. Ik doe gelukkig. Ik vind je Nikes juist echt super leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 mei 2015 09:46

Ah miskopen doen is nooit leuk! Ik heb er zoveel gemaakt. Maar gelukkig valt het tegenwoordig wel mee. Misschien dat ik beter nadenk, of beter oplet, weet het niet precies. Maar ik doe niet zo heel vaak meer een miskoop.

[Beantwoorden]


Door Margot op 7 mei 2015 09:46

Wat jammer van die bh! Hij is heel mooi, maar je moet ‘m natuurlijk wel fatsoenlijk aan kunnen trekken.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 7 mei 2015 09:53

Ik trek mijn bh eigenlijk meestal over mijn hoofd aan en uit. Klinkt misschien raar maar ik vind het moeilijk om je bh achter je rug zelf dicht te doen.

[Beantwoorden]

pauline antwoordt op 7 mei 2015 om 15:49:

een vriendin van mij heeft hier ook moeite mee en doet hem dicht op haar buik en draait hem dan om. ieder z’n manier denk ik dan! ^^)

[Beantwoorden]

Sheela antwoordt op 7 mei 2015 om 19:21:

Ja, dat doe ik ook soms. Leuk dat ik niet de enige ben :)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 7 mei 2015 10:03

Wat een leuke video!! :D Om dat deel van die BH heb ik echt zo keihard moeten lachen xD Wel jammer natuurlijk dat het een miskoop is

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 mei 2015 10:06

Aan welk goed doel ga je het doneren? Ik heb een grote schoonmaak gehouden in m’n kast en ik wil het ook doneren. ^^)

[Beantwoorden]


Door Lot op 7 mei 2015 10:06

Hoi Vera,

Ik had onder de douche ineens een idee voor een artikel. Namelijk: een artikel met fijne haarmaskers onder de 30/40 euro. Ik ben namelijk altijd op zoek naar goede maskers en koop ze ook regelmatig maar ben dan toch vaak teleurgesteld over wat ze daadwerkelijk voor mijn haar doen. Zo een artikel zou dus een hele hoop geld en frustratie besparen!

[Beantwoorden]


Door Eva op 7 mei 2015 10:48

Wat zijn je favorite body butters

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 mei 2015 10:50

Fijn om te zien dat “zelfs” jij wel eens miskopen hebt! :)
Leuk dat je dit deelt.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Esmee op 7 mei 2015 10:56

Ik heb een vraagje :$ Nu jij toch die nike air max niet aan doet, ben je bereid die te verkopen? Ik vind ze namelijk super tof!!

[Beantwoorden]

ane antwoordt op 7 mei 2015 om 15:47:

… ze zegt nog zo ga niet vragen of iets te koop is want ze gaat het doneren (wat nog veel beter is ook!)

[Beantwoorden]

Eva H antwoordt op 7 mei 2015 om 15:51:

RT :)

[Beantwoorden]


Door Justine op 7 mei 2015 11:04

wat balen zeg, de meeste items kosten ook nog eens een flinke duit! Ik moet zeggen dat ik die Nikes wel echt fantastisch vind. Zulke zoek ik al een tijdje! Wat is precies de naam/model? :)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 7 mei 2015 11:13

Leuke video!
Miskopen zijn (helaas) ook bij mij niet onbekend. Maar ik heb over het algemeen ook héél weinig items die ik na een paar keer dragen nog leuk vind. Scheelt gelukkig wel dat ik niet hele dure kleding koop, maar misschien is het toch een goed idee om eens te investeren in wat mooie stukken.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 mei 2015 11:23

Hahaha die tumbnail! Leuke video.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 7 mei 2015 11:25

Haha super leuke video!! Ik heb gelukkig nooit heel vaak miskopen, maar als ze het wel zijn, zijn ze ook echt goed mis ook, haha!

[Beantwoorden]


Door Kim op 7 mei 2015 11:35

HAHA die thumbnail Vera :crazy:. Leuke video om te zien! Ik draag trouwens mijn tassen altijd om mijn arm.. Dat vind ik meestal er gewoon mooier uitzien, haha. :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 7 mei 2015 12:03

Leuk om eens een miskoop video te zien! De Furla tas is een beauty maar ik laat hem ook altijd om dezelfde reden staan haha Ik denk dat hij vooral mooi staat in huis <3 en de bh, Miss Etam heeft ze ook en die zijn een stuk makkelijker aan en uit te trekken ;-)

[Beantwoorden]


Door Manon op 7 mei 2015 12:13

jeetje wat jammer van die broeken zeg en die bh echt vervelend met aantrekken! Waar doneer jij aan?

[Beantwoorden]


Door Romy op 7 mei 2015 12:23

Lipgloss.. Nee, mij niet gezien. Zou je de Nikes niet dragen onder een druk geprinte broek? Want het lijkt mij niet mooi om drukke schoenen te dragen met een drukke outfit. Ik zou misschien toch nog even wachten met het wegdoen. Ze zijn heel mooi basic en kunnen naar mijn mening onder veel outfits. Straks krijg je spijt.. Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 7 mei 2015 12:38

Phew, wat een ingewikkelde bh, moet een gebruiksaanwijzing bij geleverd worden! :-) Jammer dat je die Furla tas niet handig vindt. Inderdaad vervelend dat je ‘m enkel in je hand kan dragen. Jammer ook van dat leren jasje uit de Alexander Wang collectie. Ben ook niet zo voor die bomberjack snit.

Vroeger deed ik echt vaak miskopen. Nu gaat ’t beter, alleen aan broeken durf ik me nog wel eens te mispakken.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 7 mei 2015 12:38

Leuk om te zien wat je miskopen zijn. Haha, die bh is echt grappig, zou ook niks voor mij zijn!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 7 mei 2015 13:11

Wat die broek betreft.. Ik had met met een truitje van de H&M. Dat mocht je op 30 graden wassen, voor de zekerheid op de hand gewassen en was toch zeker 10 cm gekrompen. Vrij apart maar toch terug gegaan naar de winkel en alles uitgelegd. Ik kreeg uiteindelijk(zonder de bon) toch mijn geld terug in de vorm van een kadobon. Een goede winkel levert die service gewoon.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 7 mei 2015 13:14

Ah die tas van Furla heeft echt een prachtig kleurtje! Ik draag juist nooit dat lange hengsel en altijd alleen maar aan me arm haha. Wat stom van die broeken, zo duur en slijten ze al zo snel!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Astrid op 7 mei 2015 13:35

Wat een leuke video en heerlijk herkenbaar zo grappig ik vind die nikies dus echt ge-wel-dig juist haha

[Beantwoorden]


Door Elina op 7 mei 2015 13:47

Leuke video, Vera! De jas staat je trouwens echt wel prima

[Beantwoorden]


Door tessa op 7 mei 2015 14:24

leuke video! Ik ben ’n heerlijke impulsieve koper. Waardoor ik ook weleens miskopen doe, helaas. Vooral met schoenen op een of andere manier. En ik koop ook veel jurkjes en uiteindelijk draag ik ze nooit of 2 keer, omdat ik altijd voor comfy ga, whaha.

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 7 mei 2015 14:28

Aaah ik vond dit echt een leuke video, ik kwam net terug van bloedprikke en dit maakte me weer helemaal vrolijk. ik moest zo hard lachen aan het eind van over je lipgloss dat je het nooit meer moest kopen hahaha. Mag je echt vaker doen van dat soort dingen want je bent echt grappig. En je hebt helemaal gelijk over die bhs het is niet iets wat we nog nooit gezien hebben ;) Toffe video

[Beantwoorden]


Door Claudia op 7 mei 2015 14:33

Kan je dat jasje van Vera Wang niet op eBay zetten of zo? Misschien wilde iemand die heel graag, maar was die te laat?

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 7 mei 2015 14:35

Leuk om te zien! (love)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 7 mei 2015 15:02

Leuke video: origineel idee en eens leuk om te zien dat ik niet de enige ben die soms spijt heeft van impulsaankopen!

Ik denk dat de site die je bedoelt Vente-Exclusive is? Leuke site met veel korting op bekende merken, maar je moet inderdaad maar gokken of iets past? Je hebt, denk ik, wel een maand de tijd om te ruilen…

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 7 mei 2015 15:13

Hele leuke video en ik vind je echt wel mooi staan met die jas hoor!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 7 mei 2015 15:22

Ik heb er ook zo’n hekel aan wanneer die tassen alleen kleine hengeltjes hebben ;p ik moet ze op ze minst over mijn schouder heen kunnen dragen

[Beantwoorden]


Door Mieke op 7 mei 2015 15:43

Haha leuk filmpje! Ik snap je miskopen. Ik heb dat ook een keer gehad met g-star broeken. Ik ben toen gewoon naar de winkel gegaan en kreeg een nieuwe maar het bleef gebeuren. Toen ben ik ook gestopt met het kopen van g-star broeken zo zonde van het geld…en inderdaad! tassen met lange hengsels (noem ik het maar) zijn zo veel fijner. Ik krijg anders zo’n last van mijn rug na een dag shoppen!

[Beantwoorden]


Door Lys op 7 mei 2015 15:49

Mijn hart breekt bij het zien van die Air Max’en, ze zijn zo mooi! Jammer dat je ze niet (meer) leuk vindt :o nu ja, ik ben er zeker van dat je iemand anders er heel gelukkig mee kan maken!

[Beantwoorden]


Door Eva H op 7 mei 2015 15:50

Orginele video, super leuk!! Misschien kan je ook een keer net als jiami een keertje een korte “serie” opnemen alleen dan natuurlijk met iets anders!! Mij lijkt dat iniedergeval super leuk ik hoop dat je er wat aan hebt. -Xx-

[Beantwoorden]


Door pauline op 7 mei 2015 15:51

dat van die bh doe ik vaak zelf, bandjes kruisen en dan over mn hoofd aan en uit :) ik vind dit mooi zitten, het duwt alles een beetje meer samen zeg maar haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 7 mei 2015 15:56

Haha lipgloss, heel herkenbaar ja!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 7 mei 2015 16:07

Leuke video! Je tas vind ik best mooi van kleur, maar echt jammer van de hengsels! Zo’n soort tas heb ik zelf ook, maar helaas vind ik hem helemaal niet handig!

[Beantwoorden]


Door bente op 7 mei 2015 16:19

Je haar zit zo leuk! hahaha ik moest het even kwijt.
Jammer van die broeken, heb dat ook wel eens mee gemaakt met mijn dure broeken dan baal je echt.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 7 mei 2015 16:45

Wat zonde van die broeken! Ik heb dat ook wel eens gehad…

[Beantwoorden]


Door Beautyvanille op 7 mei 2015 16:52

Had zo’n video nog niet eerder gezien, maar dit is echt leuk! Echt super hahaha. Heel herkenbaar! Leuk! xo

[Beantwoorden]


Door Nicole op 7 mei 2015 17:20

Leuk om te zien! Ik heb ook zo’n tas die ik nooit gebruik omdat er geen lang hengsel aan zit, en hij is dan net weer te klein om op mijn schouder te hangen. Die bh lijkt me ook heel erg irritant!

[Beantwoorden]


Door julia op 7 mei 2015 17:26

ik vind die nikes en die jas super leuk! zo zonde van die broeken , ik heb het zelf ook wel eens gehad , zo balen altijd

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 7 mei 2015 17:38

Leuk om te zien, maar natuurlijk wel super jammer altijd. Ik baal ook altijd als ik een miskoop gedaan heb. Ik heb het heel vaak met schoenen en dan vooral hakken. Dan denk ik in de winkel dat ik er makkelijk op kan lopen… maar uiteindelijk is het na 50 meter al te veel van het goede en dus belanden ze achter in de kast… xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Manouk op 7 mei 2015 18:02

Achja het overkomt ons allemaal wel een keer haha! Zo’n bh model had ik ook een keer voor het sporten, snap het nut nog steeds niet.

[Beantwoorden]


Door Iris op 7 mei 2015 19:11

Wat een leuke video! Vroeger maakte ik vrij veel miskopen, maar sinds ik kleedgeld heb gebeurt dat een stuk minder. liefs, iris

[Beantwoorden]


Door Laura op 7 mei 2015 19:39

Bij 4:25 lijkt het net alsof je het (voor de kijker) rechter bandje kunt losmaken aan de voorkant, dus zeg maar boven de cup.
Dat heb ik inderdaad ook bij zo’n bh, maar dan kun je dat plastic dingetje er los van schuiven. Kan zijn dat het maar zo lijkt op video, maar misschien kan het wel en dan kun je de bh alsnog weer gaan gebruiken ;)

[Beantwoorden]


Door José op 7 mei 2015 19:40

Wat balen van die tas, ik vind hem namelijk erg gaaf!

[Beantwoorden]


Door Astrid op 7 mei 2015 21:15

Haha die worsteling met de BH komt me bekend voor – haast al mijn sport BH’s zijn zo. Reuze onhandig, maar voor een sport BH is het dan wel weer nuttig ivm comfort tijdens het sporten. :P

Zelf heb ik gelukkig heel weinig miskopen, maar het blijft vervelend. :boo:

[Beantwoorden]


Door Amelie op 7 mei 2015 21:23

Wat zonde van die broeken, van die dure exemplaren zou je toch verwachten dat ze juist langer mee gaan… Ik had ooit zo’n broek met zon soort plastic laagje wat een nepleer effect geeft, en toe ik daar een keer mee fietste was ook alles van mijn kruis afgesleten. Miskopen zijn altijd jammer, gelukkig heb ik er niet vaak meer.

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 7 mei 2015 22:13

Ik doe zo vaak miskopen, een lipkleur die echt niet staat, een bh die totaal niet lekker zit of een onderbroek die je echt overal doorheen ziet.. Zo jammer van die broek, hij klinkt namelijk echt geweldig! Zo’n bh als jij laat zien heb ik ook, maar die vind ik super fijn zitten alleen het aandoen is echt een hel haha!

[Beantwoorden]


Door Kim | Notendopje.nl op 8 mei 2015 07:31

Haha ooooh ik ben zo’n held in miskopen doen. Gelukkig qua kleding nu al een stuk minder dan vroeger, maar nu ik me wat meer met make-up bezig houd heb ik daar juist weer super veel miskopen in gedaan. Knalrode lippenstift die helemaal niet blijft zitten en veel te duur was, enz. :D

[Beantwoorden]


Door Kim | Notendopje.nl op 8 mei 2015 07:34

Hee en wat zit je haar superleuk trouwens!

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 8 mei 2015 08:21

Leuk idee om je miskopen te laten zien! Ik heb in de loop der jaren toch ook wel wat dingen verzameld waarvan ik er van overtuigd was dat ik het echt wel zou gaan dragen, maar niets is minder waar natuurlijk. Je Nikes vind ik wel echt mooi, al kan ik me goed voorstellen dat ze ook wat saai zijn om mee te combineren haha

[Beantwoorden]


Door Linda op 8 mei 2015 08:47

Die Nikes zijn super mooi <3 En die jas ook, haha.

[Beantwoorden]


Door Inge op 8 mei 2015 09:11

Wat een leuke video. Ik baal altijd van miskopen maar fijn om te weten dat ik niet de enige ben.

[Beantwoorden]


Door Romy Morgan op 8 mei 2015 09:14

Haha die BH op je hoofd, love it!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 8 mei 2015 14:12

Hahah die tumbnail is echt geweldig! Leuke video ook, weer eens wat anders! Wel zonde zeg van die designertas… En die BH, die vind ik echt ontzettend mooi maar ik kan me voorstellen dat het irritant is. Zo jammer!

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 8 mei 2015 15:35

Kun je bij die bh niet het ST tekentje loshaken? Waar de twee bandjes achter bij elkaar komen? Daar leek een lusje te zitten. Wellicht kun je dat eruit schuiven. Of zit dat permanent vast? XXX

[Beantwoorden]


Door Eva | Creativity & Chocolate op 8 mei 2015 15:57

Wat een leuke en originele video. Wat betreft de broeken. Ik zou er mee terug gaan. Dat zou namelijk echt niet mogen gebeuren. Zelfs bij Esprit mag je binnen 6 maanden of een jaar terug komen met items dus zou ik bij deze merken ook zeker doen!
De Furla tas hik ik inderdaad ook steeds aan tegen die korte hengels, zo jammer…xx

[Beantwoorden]


Door The Bag Hoarder op 8 mei 2015 21:07

Jammer van die Furla tas, maar in de uitverkoop moet je eigenlijk net zo kritisch zijn als normaal. Maar ja, als je 50-70% korting krijgt op een artikel dan is je boerenverstand zo verdwenen kan ik uit eigen ervaring zeggen haha :crazy:

[Beantwoorden]


Door calll op 8 mei 2015 22:33

Zonde dat je (en andere lezeressen) de filosofie achter de bh niet snapt. Ik denk dat ST een look-a-like van Marlies Dekkers maakte. Ik heb alleen maar Marlies Dekkers ondergoed en veel ervan moet idd ook over het hoofd. Ik heb er geen moeite mee, maar die bh’s voelen ook als goede kwaliteit.

[Beantwoorden]


Door Eef op 8 mei 2015 22:58

Leuke video eens een x wat anders
Kan je je schoenen niet opleuken door t Nike teken met nagellak in te kleuren dezelfde kleur als je zolen ??

[Beantwoorden]


Door Claire op 9 mei 2015 09:57

Wat een leuk item! En troost je Vera, je bent echt niet de enige. Ik heb dat zelf nl. met oogpallets; Ik vind ze geweldig. Zo mooi al die verschillende vaak chique doosjes. Maar ik draag zelden oogschaduw haha (: (waarom koop ik ze dan… :hmm: ) Of al die bruisballen terwijl ik zelden in bad lig…. :ja: Mooie kanten bh’s, liefst heel chique, terwijl ik toch altijd grijp naar de gladde versie omdat deze niet doorschijnt hahaha…Qua kleding merk ik dat ik aanschaf wat mooi staat maar thuis alleen grijp naar datgene wat lekker zit. Oja en als je down bent, ff in een dipje hangt wil je vooral veel kopen om jezelf op te beuren. Het liefst met vele tassen weer naar huis… :love: Een tijdelijk geluksmomentje. Herkennen jullie dit of ben ik hierin de enige? (A)

[Beantwoorden]


Door Lisanne - ByLisanneNL op 9 mei 2015 10:36

Een super leuke, vermakelijke, originele en herkenbare video om te zien. Zo zie je maar weer dat iedereen wel eens een miskoop, of meerdere, heeft gedaan. Ik moet wel zeggen; de Nike Airmax vind ik echt super! Ik snap je punt heel goed, alleen juist omdat deze wat simpel is, lijkt het mij super gemakkelijk te combineren.

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 mei 2015 12:09

Leuke video! Misschien kun je je Nikes opleuken met veters in een toffe kleur?

[Beantwoorden]


Door Demi op 9 mei 2015 12:44

Super leuke video! En je haar zit ook onwijs leuk zo (love)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 11 mei 2015 16:35

Wat een leuk en origineel idee! :D
x

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 juli 2015 01:43

Oooh ik heb ook zo’n BH, maar vind het heerlijk zitten! Vooral tijdens werken (ik werk in de horeca) draagt het heerlijk. En dat over je hoofd, joh dat is zo gepiept.

[Beantwoorden]