Gratis shopper bij Optimel Puur

optimel_puur_shopper01

Nu het steeds vaker lekker zonnig en een stuk warmer is buiten, vind ik het fijn er ’s middags even uit te gaan. Boodschappen doen en daarna lekker in het gras liggen met een tijdschrift, wat te drinken en een gezond tussendoortje. Tot rust komen en genieten, alleen of met een vriendin. De boodschappen doe ik in een handige shopper, zo’n katoenen tasje die je kunt hergebruiken. Bij Optimel Puur krijg je nu zo’n tasje gratis!

optimel_puur_shopper02

optimel_puur_shopper03

Je kunt de shopper zelf houden of aan iemand anders geven. Suz en ik gebruiken de shopper samen, voor boodschappen, maar ook als we outfitfoto’s gaan maken, om de camera en andere spullen in te doen. Ik vind die momenten samen heel fijn. Relaxed, even weg van de computer en met genoeg tijd om te kletsen en te overleggen.

Optimel Puur bevat geen suiker en zoetstoffen. De smaak van yoghurt is fris en met een vleugje fruit. Optimel Puur is er in de smaken bosvruchten, perzik en rode vruchten. Mocht je deze nieuwe varianten willen proberen, dan heb je geluk. Je krijgt bij aankoop van een verpakking Optimel Puur namelijk een code waarmee je op de website de shopper kunt bestellen.

Wat is voor jou genieten?

Advertorial.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 2 mei 2015 | 8 reacties

Reacties

Door Amber Ambiebambi op 1 mei 2015 17:17

:yay: Ik denk dat ik maar even richting de supermarkt moet :omg: Wat handig! :-) Ps; Leuke smileys :ja: :hey: :duh:

[Beantwoorden]


Door JenniferZ op 1 mei 2015 19:47

Best een leuke shopper, maar zelf drink ik niet echt veel optimel hahah

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 2 mei 2015 00:27

Foto’s zijn erg tof geworden! Mooi!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 2 mei 2015 08:24

Ik drink echt nooit optimel, maar de tas is erg leuk! Handig voor allerlei spulletjes.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Andrea op 2 mei 2015 13:48

Ik vind het tasje verrassend leuk!
x

[Beantwoorden]


Door Sarah op 2 mei 2015 15:01

Het tasje ziet er leuk uit! En de foto’s zijn echt supermooi, vooral de laatste :love: :love:

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 2 mei 2015 15:23

Wat een prachtige foto’s zeg!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 2 mei 2015 18:56

De shopper is wel leuk, maar aangezien ik niet in Nederland woon,
zou ik zo niet meteen kunnen zeggen waar ze in België Optimel Puur verkopen
en eerlijk gezegd: ik heb al 1000 tasjes denk ik :p
xx

[Beantwoorden]