Ik ga op reis en ik neem mee… Ecotools Essential Eye Set

ecotools_essential_eye_set01

Of het nou een vakantie of een weekendje weg is, je 26-delige kwastenset meenemen is nooit heel handig en goed opbergen is lastig. Ik neem daarom graag setjes met kleine kwasten mee, zodat als ik dat wil wel de hoteldeur uit kan met een volledige ooglook. Bijvoorbeeld zoals naar Londen afgelopen week, met genoeg ruimte in mijn koffer voor nieuwe geshopte make-up!

ecotools_essential_eye_set02

ecotools_essential_eye_set03

Deze 6-delige Essential Eye Set is zoals de naam al verklapt enkel voor de ogen. Als je naar de foto kijkt zie je maar 5 kwasten, waardoor ik best even een tijdje gezocht heb naar de 6e kwast. Waren ze die vergeten? Wat bleek: het etuitje waar de kwasten in zitten telt als 6e deel in deze ‘Six Piece Essential Eye Set’. Een beetje suf wel als je het mij vraagt.

Ecotools Six Piece Essential Eye Set € 18,99

ecotools_essential_eye_set04

ecotools_essential_eye_set05

1. Large Eye is de grootste oogschaduwkwast die ik ooit heb gehad. Enorm! Eigenlijk zocht ik al tijden naar zoiets, dus ik ben hier wel heel blij mee. Hij kan gebruikt worden voor het aanbrengen van oogschaduw op het bewegend ooglid, of highlighter op het wenkbrauwbot.

2. Angled Crease is een soort kwast die ik nog niet kende. Een schuin afgesneden kwast voor in de arcadeboog. En ik moet zeggen, dat werkt eigenlijk prima.

3. Highlighting is bedoeld voor highlighter, maar ik zie hier toch duidelijk een blending kwast. Voor highlighter werkt hij ook, maar voor blenden werkt hij nog net iets beter.

4. Smudge is bedoeld voor het vervagen van oogpotlood en oogschaduw langs de wimperrand, maar kan ook heel goed gebruikt worden voor het gericht kleur aanbrengen in de outer v en arcadeboog.

5. Petite Eye Shading vind ik fijn voor de binnenste ooghoeken.

ecotools_essential_eye_set06

Petite Eye Shading – Large Eye
Highlighting – Angled Crease
Smudge

ecotools_essential_eye_set07

Ik vind Ecotools een heel fijn en goed merk. Handvatten van bamboe en synthetische haren: helemaal cruelty free. Super! Maar ook over de kwaliteit ben ik te spreken. Dit schattige setje maakt me blij, met handige, maar ook bijzondere kwasten. Ik vind bovendien de set vrij compleet en ik heb er weinig op aan te merken. Zachte haren die niet uitvallen, mooi aanbrengen en blenden.

Perfect voor op reis, onderweg in je handtas of voor in de kwastenbak op je kaptafel. Want eigenlijk is het zonde deze fijne kwastjes alleen voor uitstapjes te bewaren.

Ecotools Six Piece Essential Eye Set € 18,99 is te koop bij DA.

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten | 2 mei 2015 | 50 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Akosua op 2 mei 2015 06:13

Belachelijk dat het een 6-delige set noemen, als ze het een 5-delige hadden genoemd met gratis etui was je er blij mee geweest, nu is het zo teleurstellend, maar gelukkig is de kwaliteit goed. Ik neem op vakantie meestal vijf kwasten in totaal mee, dus voor oog- en gezichtsmake up en dan fullsize. Het neemt niet zo veel ruimte in beslag en werkt toch makkelijker.

[Beantwoorden]


Door anouk op 2 mei 2015 06:32

Super handig dat ze samen in een etui zitten. Je zou er ook nog een gezichtskwast bij kunnen doen en dan ben je klaar. Ideaal. En ze zien er ook nog eens mooi en vrolijk uit

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 2 mei 2015 06:57

Lijken me ook erg fijne kwasten. Maar inderdaad een beetje raar dat ze het etui meetellen als zesde deel :O

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 mei 2015 07:04

Op reis probeer ik altijd zo min mogelijk met kwasten te werken. Cream eyeshadow en zachte oogpotloodjes zijn dan echt mijn go to producten. Ik neem enkel een kwast mee voor gezichtspoeder en blush en verder doe ik alles met mijn vingers. Schilt sjouwen en ruimte!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 2 mei 2015 07:12

Ik heb deze set ook. De kwasten blijven mooi en werken fijn, alleen de grootste kwast gebruik ik bijna nooit. Ook ik zat te zoeken naar de zesde kwast haha.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Nynke { Lifetastic } op 2 mei 2015 07:21

Wat raar dat het een 6-delige set heet. Wel erg handig dat ze allemaal samen in een etui zitte. Zelf zou ik niet zoveel kwasten meenemen ;)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 2 mei 2015 07:29

Oeh, wat klinkt deze fijn! Wel een beetje misleidend inderdaad dat het een 6 stuks set wordt genoemd. Ik zou ook zoeken naar de zesde kwast, haha. Desalniettemin klinken de kwasten zacht en goed in gebruik!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 2 mei 2015 07:42

Ik zou mij ook suf gezocht hebben naar het zesde kwastje en misschien zelfs wel terug gegaan zijn om een nieuwe te vragen. Dus het feit dat ze als zesde het etui ook meerekenen vind ik een niet al te geslaagde marketing truc. Toch, als je naar de kwasten kijkt, lijkt mij dit absoluut niet verkeerd. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Isabella op 2 mei 2015 08:06

Ik hoor altijd zoveel goeds over Ecotools! Misschien moet ik de stap maar eens zetten om de kwasten ook daadwerkelijk een keer te kopen:)

[Beantwoorden]


Door Do op 2 mei 2015 08:11

Fijne review! Ik ben erg benieuwd naar deze kwastenset, ik heb zelf al een aantal kwasten van EcoTools en ik ben er erg tevreden over :) De prijs is ook niet verkeerd trouwens ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 2 mei 2015 08:41

Klinkt goed, lijkt me handig voor onderweg! Stiekem ben ik zelf inmiddels pro in het maken van ooglooks met 1 kwast haha (maximale luiheid).

[Beantwoorden]


Door ilham op 2 mei 2015 08:56

Ziet er goed uit. Al ben ik ben ik het wel met je eens wat 5/6-delig betreft.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 2 mei 2015 08:56

De set ziet er mooi uit! Al moet ik zeggen dat ik zelf liever een selectie maak van 2-3 kwasten uit mijn normale kwastenset en die meeneem op vakantie dan dat ik een totaal nieuwe set zou kopen :).

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 mei 2015 09:03

Een heel mooi setje. Je ziet gewoon hoe zacht ze zijn!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 mei 2015 10:00

Mooi setje en mooie look! Zo’n klein setje lijkt inderdaad me mega handig voor reizen e.d.
Inderdaad duf dat ze het etuitje meerekenen. Aan de andere kant heet dit setje 6 piece, dus dat betekent niet dat het gaat over 6 kwasten. Kloppen doet het dus wel. Daarnaast: als het als reisset bedoelt is dan is het etuitje juist logisch. Zo, mijn gedachten begonnen even te werken hahaha. ;)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 mei 2015 10:18

Ze zien er lekker zacht uit! Dat etuitje is op zich wel handig, maar wel gek dat ze dat meetellen. Dan had ik liever nog een kwast erbij gehad.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 2 mei 2015 10:19

Het ziet er super handig uit!! Ik snap dat je deze wilt hebben als je veel op reis gaat :D
Wel echt stom dat het etuitje als een onderdeel gezien wordt, maar dat doen vele bedrijven helaas -.-

[Beantwoorden]


Door Lieke op 2 mei 2015 10:35

Ah leuk, deze heb ik. Ooit op de boot gekocht van Engeland naar Frankrijk, voor zo’n 10 pond geloof ik. Het setje is me heel goed bevallen, het zijn ongeveer de enige oogschaduwkwasten die ik gebruik.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 mei 2015 10:38

Ze lijken mij erg fijn werken! Ik heb nog nooit kwasten van dit merk gehad trouwens. Ben wel benieuwd :)

[Beantwoorden]


Door Margot op 2 mei 2015 10:38

Wat een schattig setje! Wel suf dat ze de etui meetellen inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 2 mei 2015 11:09

Wat een handig setje dit, juist wat je nodig hebt!

[Beantwoorden]


Door Jennifer | Jenniferz op 2 mei 2015 11:12

Wat een handige set zeg! Ik wist niet dat DA zulke fijna kwasten had :) Ik ga eens kijken of ze ook grotere kwasten sets hebben want ik ben wel benieuwed!

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 2 mei 2015 11:29

Jaaaa ik heb deze ook! Op de kop getikt in New York voor een paar dollar. Ik vind het ook een superfijn setje. Die grote oogschaduwkwast is inderdaad huge, de grootste die ik ooit heb gezien en gehad. Vind ‘m erg fijn werken om een lichte tint aan te brengen over het gehele ooglid, omdat je mer een lichte kleur toch niet mega precies hoeft te werken. Leuk dat jij er ook tevreden over bent!

[Beantwoorden]


Door Ulrike op 2 mei 2015 11:38

Dat 6-delige is inderdaad een beetje flauw, maar de kwastjes lijken me wel ontzettend goed! Ook fijn om mee te beginnen, want dit zijn naar mijn gevoel echt essentials. Weet iemand of dit merk ook verkocht wordt in België?

[Beantwoorden]


Door Dien op 2 mei 2015 11:40

Vind de kwasten echt leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Sara op 2 mei 2015 11:47

Ecotools is inderdaad een prettig merk. Ik heb er ook een kwastenset van en ook ik ben er erg over te spreken. Inderdaad wel een beetje suf dat ze het etui als 6e item in deze reeks zien.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 mei 2015 11:51

Wat een leuke set! Ik vind het alleen wel gek dat ze het etuitje meerekenen als onderdeel van de set, maar met de kwasten lijkt mij verder niks mis. Ziet er prima uit!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 2 mei 2015 13:11

Dat lijkt me een hele fijne set! Wel raar dat ze het etuitje als een zesde deel rekenen, maar ja, als de kwasten maar fijn zijn!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 2 mei 2015 13:39

Ik ben hier stiekem wel heel erg benieuwd naar geworden, zou ze dan ook voor ‘gewoon’ gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Minke op 2 mei 2015 13:52

Klinkt goed! Alleen passen mijn gewone kwasten ook net in mijn make-uptasje, dus ik heb ze niet echt nodig :P

[Beantwoorden]


Door Andrea op 2 mei 2015 13:52

Leuk setje! Ik heb al genoeg kwasten maar dit is zeker leuk voor een beginner of iemand die vaak reist ;)
x

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 mei 2015 14:18

Wat handig zo een klein setje. Toch vind ik het altijd wel fijn om mijn eigen favoriete kwasten bij te hebben.

[Beantwoorden]


Door Marleen op 2 mei 2015 14:21

Ze zijn zo leuk en ze lijken me super handig! xx

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 2 mei 2015 15:43

Heel mooi setje, wel wat dom dat het een “6-delig” setje is maar eigenlijk gewoon maar 5-delig!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 2 mei 2015 15:56

Ik gebruik eigenlijk nooit oogschaduw op vakantie. Op vakantie probeer ik het zo simpel mogelijk te houden, dus wel foundation en concealer etc. maar geen ingewikkelde ooglooks. De kwasten zien er wel erg goed uit.

[Beantwoorden]


Door Aimée op 2 mei 2015 17:32

Wat een fijn setje! Vind ecotools sowieso een heel fijn kwastenmerk. Misschien dat ik deze wel ga kopen, al ga ik wel even uitzoeken of ik ze ook los kan krijgen, zou ook fijn zijn.
Als iemand dit setje gaat kopen: let wel even op of de inhoud klopt. Ik heb een keer zo’n zelfde set gekocht maar dan met kwasten voor het gezicht en daar ontbrak bij alle tasjes wel een kwast die er gewoon in hoorde te zitten.

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 2 mei 2015 18:55

De kwasten zien er wel heel mooi en praktisch uit,
heel handig voor op reis maar zelf gebruik ik eigenlijk
nooit zoveel kwasten (ik ben geen pro in ooglooks maken)
xx

[Beantwoorden]


Door Lotte | The Budget Blog op 2 mei 2015 19:41

Ziet er uit als een hele goede set!

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 2 mei 2015 19:57

Handig en een mooie set!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 mei 2015 20:32

Ziet er goed uit zeg! Ik ben op zoek naar nieuwe oogschaduwkwasten, dus dit review komt goed uit. Toch denk ik dat ik eerder voor Real Techniques zal gaan, heb daar ook supergoede dingen over gelezen.

[Beantwoorden]


Door Romy op 2 mei 2015 21:50

Toevallig :) Afgelopen woensdag postte ik ook een review over deze set. Gelukkig komen onze meningen aardig overeen

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 2 mei 2015 22:07

Ik vind het ook wel suf dat Ze het zakje als zesde deel rekenen

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 2 mei 2015 22:41

Wat belachelijk dat het etui wordt meegerekend. Vind ik persoonlijk niet kunnen!

[Beantwoorden]


Door Hilary Nirvana op 3 mei 2015 04:41

Great brush makes me want to purchase them now

xoxo
http://hilarynirvana.blogspot.com/

[Beantwoorden]


Door anna op 3 mei 2015 09:46

Wat een leuk setje, ze zien er mooi uit! Wel echt super stom dat het etui het zesde deel zou moeten zijn, onzin!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 mei 2015 11:28

Haha wat een grap om het etui mee te rekenen, ik zou zelf ook naar een 6e kwast zoeken. Verder lijkt het mij een heel fijn set!

[Beantwoorden]


Door Wies | Nature of Happiness op 3 mei 2015 17:47

Leuk setje met handige kwasten! Wel vind ik dat andere kwasten een stuk mooier zijn dan die van Ecotools…

[Beantwoorden]


Door Amelie op 3 mei 2015 22:44

Deze wil ik al heel lang kopen! Ecotools is echt een fijn merk en deze zijn zo handig denk ik!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 4 mei 2015 14:56

Ziet er goed uit. Ik vind Ecotools ook altijd erg fijn! :)

[Beantwoorden]


Door lieke op 4 mei 2015 23:19

wauw vera dit is de eerste keer dat ik je site bekijk en wauw wat doe jij het goed als ik je vergelijk met andere blogs van andere bloggers vind ik die van jou er echt wel boven uitspringen hoe jij de foto’s maakt hoe jij het er allemaal bij verteld ik geniet zo erg van joun site he nu al terwijl dit pas de eerste keer is dat ik dit bekijk ik ga zeker nog ff verder kijken weetje het meest geniet ik van de foto s van de producten die achtergrond heel simpel maar zo mooi ik weet niet ik geniet er gewoon van in geniet van jou hoe je alles doet ik ben echt trots op je hoe ver je al bent gekomen

[Beantwoorden]