Likes/dislikes april ’15

De likes/dislikes video van april bevat veel low-budget producten, voornamelijk van Essence! Van de Cinderella collectie bijvoorbeeld. Ook laat ik een hele fijne low-budget eyeliner zien en iets minder fijne blush duo’s. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 3 mei 2015 | 44 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Liset - Beautydagboek op 3 mei 2015 07:41

Wat balen van die Essence duo blushes, want ze zien er heel cute uit! De lipliners van Essence vind ik de moeite waard om even naar te kijken, ik was ze alweer vergeten na je review. Oeps! De Bobbi Brown art stick staat al op mijn wishlist, die mag ik volgende maand van mezelf kopen :).

[Beantwoorden]


Door Tineke op 3 mei 2015 08:10

Wat jammer van de Essence blush, die zien er inderdaad erg mooi uit!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 mei 2015 08:37

Wat een boel likes! De lakjes van Essie zijn inderdaad mooi. Heb zelf Cozy in Cashmere gekocht. Ook het hemelsblauwe lakje van L’Oreal vind ik heel mooi. Die gaat nog op de wishlist.

[Beantwoorden]


Door Do op 3 mei 2015 08:53

Leuke video weer! Ik heb gisteren ook de highlighter van Essence gekocht, ik ben er erg benieuwd naar. Ik wil ook heel graag de Bobbi Brown Art Stick, maar de kleur die ik wilde hadden ze helaas niet meer bij de Douglas. :)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 mei 2015 08:53

Wat super leuk zoveel budget producten!! (love) Ik ben erg benieuwd naar de eyeliner van Miss Sporty!

[Beantwoorden]


Door Marthe | Normal Beauty op 3 mei 2015 09:13

Die eyeliner lijkt me echt heel tof. Ik vroeg me in het begin van het filmpje al af welke eyeliner je had gebruikt, omdat hij zo mooi diep zwart was. Ik dacht eigenlijk dat het een gel liner was, zo zwart is hij. Echt tof dat hij van zo’n budget merkje is! :ja:

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 3 mei 2015 09:14

Zo’n videos vind ik altijd super leuk om te zien omdat je zo eerlijk bent!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 3 mei 2015 09:14

Oh wat een heerlijke video weer!
Verheug me hier altijd weer op.
Ik ben ontzettend benieuwd naar die eyeliner van miss sporty!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 3 mei 2015 09:36

Wat veel leuke likes! De Bobbi Brown Art Stick vind ik echt prachtig en wil ik zeker in de winkel gaan bekijken, ook de Essie lakjes zijn mooi! Wel jammer van de Essence blush. De pastelgele trui staat je goed trouwens! :yes:
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Akosua op 3 mei 2015 09:56

Leuke video, weer. Over de Essence lipliners hoor ik zulke wisselende verhalen, maar voor die kleine prijs wil ik het risico wel nemen. Die eyeliner van miss Sporty ziet er mooi uit, ik ben ook fan van de L’Oréal eyeliner dus deze moet ik zeker uitproberen.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 mei 2015 10:27

Die hartjes van Essence zijn inderdaad super schattig maar ik ben blij dat ik ze niet gekocht heb. De highlighter van de Cinderrella collectie heb ik wel en hij is zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 mei 2015 10:35

Wat een leuke video weer! Ik ben zo enorm benieuwd aan het worden naar de Bobbi Brown art stick.

[Beantwoorden]


Door Eva H op 3 mei 2015 10:43

Leuke video! Vera ik moet eerlijk zeggen door jou ga ik weer veel te veel kopen ;-) haha er zitten weer mooie producten bij zelf ben ik benieuwd naar de ar tstick van bobbi brown, de eyeliner van miss sporty en de highlither van essence! -Xx-

[Beantwoorden]

Eva H antwoordt op 3 mei 2015 om 10:44:

*art stick

[Beantwoorden]

Eva H antwoordt op 3 mei 2015 om 10:44:

Highlighter

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 mei 2015 10:44

Leuke video! Ik wil zelf ook nog wel graag iets uit de Essence Cinderella collectie bemachtigen, bij voorkeur de highlighter haha! En dat terwijl ik bij MAC Cinderella ook al goed los ben gegaan :P

[Beantwoorden]


Door ilham op 3 mei 2015 10:48

Flink wat veelbelovende budgetproducten. I like :D

[Beantwoorden]


Door Minke op 3 mei 2015 10:52

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 mei 2015 10:55

Die lipliners wil ik echt proberen, wel jammer van die blushes!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 3 mei 2015 10:57

Super leuke video! Het nagellakje van L’Oréal had ik al voorbij zien komen op je blog, maar nu ben ik erg in de verleiding gekomen om hem toch te kopen; hij is zooo mooi! ♥
De Essence Cinderella Highlighter heb ik ook al in mijn bezit, net als de Miss Sporty Eyeliner. Ik ben er erg benieuwd naar! De lipliners van Essence wilde ik laatst ook gaan bekijken in Kruidvat, maar onze Kruidvat heeft alleen de oude liners.. jammer!

[Beantwoorden]


Door Joyce - Beamingbeautynl op 3 mei 2015 11:17

Wat veel mooie budgetproducten! Ik hoop dat er morgen ook nog wat van de Cinderella collectie ligt!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 mei 2015 11:33

Ooohh ik had precies hetzelfde met die kruidvat blarenpleisters! Was ik lekker een dagje Amsterdam, krijg ik een blaar… En dan koop je onwijs slechte blarenpleisters :( :(
Ik ging laatst opzoek naar de miaow eyeliner maar hij was al uitverkocht. Ik ben toen naar huis gegaan met de DA eyeliner pen en wow die is ook goed! Het is een pen met haartjes in plaats van een vilten punt. En hij blijft tenminste zitten op mn ogen..!

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 mei 2015 12:17

Oehh, die lakjes van Essie zou ik graag eens proberen, wat een fijne kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 3 mei 2015 12:18

Jammer van de blush, hij zag er heel mooi en schattig uit. Misschien dat ik die highlighter ga kopen, die vind ik ook wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Ina op 3 mei 2015 12:32

Fijn dat bijna alle producten budget zijn deze maand. Ik vond de blush ook enorm tegenvallen maar gelukkig zitten ze nog in een cute doosje.

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 3 mei 2015 12:45

De Zoya lakjes zijn echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 mei 2015 12:49

oehh die cinderella highlighter heb ik nog ongeopend liggen :O

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 mei 2015 12:53

Ik vind de Bobbi Brown Art Sticks echt super! Heb zelf Hot Berry. Die Cinderella highlighter van Essence is trouwens mooier dan die van MAC vind ik, oeps.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 3 mei 2015 13:02

Het is inderdaad weer het seizoen dat de schoenen weer voor blaren zorgen. Ik koop ook altijd standaard compeed, want dan weet ik gewoon zeker dat het goed zit, dan maar wat meer betalen. Voor de rest ook hele mooie likes. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Andrea op 3 mei 2015 13:25

De eyeliner ziet er erg goed uit! Ik vind het zo leuk hoe enthousiast je bent in je video’s, word er helemaal vrolijk van :)
x

[Beantwoorden]


Door anna op 3 mei 2015 13:26

Leuke video! Jammer van de blushes van Essence, ze zagen er zo veelbelovend uit! Ik ga zeker weten nog wel een paar lipliners van Essence aanschaffen. Zo slecht die blaren pleisters, ik ga ook altijd voor compeed. Ook al blijven blaren bij mij heel lang open, dus ik moet ze echt voorkomen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 mei 2015 13:30

Aah wat jammer van die blushes! Die nagellakjes van Essie lijken me echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 3 mei 2015 13:32

Heel jammer van de duo blushes, ze zien er zeker super schattig uit!
De beste blarenpleisters blijven toch die van Hansaplast

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 mei 2015 14:29

Ik heb zowat de hele Essence Cinderella collectie gekocht. De highlighter is erg mooi en de blush kon ik gewoon niet laten liggen.
Alleen jammer dat mijn Kruidvat irritant plakband gebruikt die de verpakking verwoest.

Ik ben trouwens nu al nieuwsgierig naar eventuele samenwerkingen van MAC met Disney Belle en het beest met Emma Watson.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 3 mei 2015 14:57

Erg leuke producten! De highlighter van de essence cinderella collectie heb ik afgelopen week gekocht en ik vind hem prachtig

[Beantwoorden]


Door Nynke op 3 mei 2015 16:13

Leuke producten! Leuk dat het ook veel budgetproducten zijn. De duo blushes van Essence heb ik zelf ook en ik was er ook niet tevreden over.. Ik ga binnenkort snel even kijken voor die nieuwe highlighter van de LE van Essence (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 3 mei 2015 18:06

Je praat soms heel erg snel waardoor het een beetje lastig is om te volgen, wel super leuke video altijd!

[Beantwoorden]


Door N op 3 mei 2015 18:40

ohhhh vera die lipkleur vind ik je echt niet staan *oeps*
Verder weer leuke video :)

[Beantwoorden]

evi antwoordt op 6 mei 2015 om 12:51:

Jawel, prachtig juist!! Welke is dit?

[Beantwoorden]


Door Kim op 3 mei 2015 20:12

Fijne video weer Vera! Erg leuk om te zien :D.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 3 mei 2015 20:24

Leuke video weer!

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 3 mei 2015 21:02

Hele leuke video! Ik heb een paar dagen geleden de Essence highlighter gehaald, IN LOVVVEEEE <3 ^^)

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 mei 2015 21:17

Ben helemaal verbaasd dat die blarenpleister bij jullie er zo snel afgaat… Ik gebruik ze preventief. Heb 1 paar sneakers waarvan ik weet dat ik blaren op mijn hiel krijg.. Maar ik trek die pleisters er zelf af na 4 dagen omdat ze juist zo goed blijven zitten :O

[Beantwoorden]


Door Claire op 6 mei 2015 09:49

Fijne review, thanx Vera! Ik waardeer het zo dat je als beauty-blogger oprecht zegt wat je vindt. Ook als het een mega dislike is, daar hebben we als kijkers wat aan! Zelf gebruik ik zowel luxere als goedkopere make-up en ben altijd zeer blij met de make-up van de….????….Hema (love) De concealer-stick vind ik bijv (nr. 1) perfect net zoals de foundation. Mooi dekkend en toch natuurlijk en transparant. Kosten €3,00!!! :yay: :wave: Toch zie ik bij bloggers zelden Hema make-up voorbij komen. How come??

[Beantwoorden]