NYC HD Color Quattro Eye Shadow 823 A kiss on the Hudson

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson01

NYC blijf ik een van de leukste low-budget merken vinden. Of het nou de nagellak of de Expert Last Lip Lacquer is. Ik heb nog niet vaak over de oogschaduws van het merk geschreven, maar doordat er twee nieuwe toevoegingen aan het assortiment zijn gedaan, werd ik verleid dat met de NYC HD Color Quattro Eye Shadow in A kiss on the Hudson toch weer eens te doen.

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson03

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson02

Ik vind de kleurcombinatie in het paletje heel mooi. Champagne, perzik en bordeauxrood. De HD Colors Quattro Eye Shadows bestaan al langer, maar deze variant is nieuw. Central Park Lavendel is ook een nieuw paletje wat toegevoegd is aan de lijn, hierin zitten paarstinten. Allebei zijn ze vanaf 11 mei verkrijgbaar bij Kruidvat.

NYC HD Color Quattro Eye Shadow 823 A kiss on the Hudson € 4,29

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson04

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson05

1 Highlight – 2 All Over Lid – 3 Crease – 4 Contour

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson06

De oogschaduws zitten tussen mat en glanzend in. Nummer 1 is iets glanzender, nummer 4 iets matter. Ik vind de eerste drie oogschaduws goed gepigmenteerd, maar van de laatste bordeauxrode kleur had ik meer verwacht.

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson07

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson08

De oogschaduws vormen samen een zacht geheel. De oogschaduws lopen mooi in elkaar over en blenden soepel. Heel geschikt voor een goed draagbare ooglook, maar weer iets anders dan bruin. De bordeauxrode oogschaduw blijkt hier toch ook best goed te werken, gelukkig!

Even een tip tussendoor: ik heb hier de Miss Sporty Studio Lash The Miaow Eyeliner gebruikt die ik je van harte kan aanbevelen. Een perfect dupe van de L’Oréal Super Liner Perfect Slim eyeliner.

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson09

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson10

MAC Studio Fix Fluid NW10
NYX HD Concealer – review
Catrice Prime And Fine Mattifying Powder
e.l.f. Blush Palette Light

Smashbox Eye Primer
Miss Sporty Studio Lash The Miaow Eyeliner
Benefit Roller Lash
Catrice Eyebrow Set – review

Bobbi Brown Art Stick Rose Brown – review

nyc_HD_color_quattro_eye_shadow_a_kiss_on_the_hudson11

Ondanks dat de NYC HD Color Quattro Eye Shadow in A kiss on the Hudson de WOW-factor misschien een beetje mist, vind ik hem op de juiste manier gebruikt toch wel heel mooi. Ik draag hem graag zoals je in de foto’s hierboven kunt zien, met een 90’s lipkleur, een beetje blush en een verder grotendeels matte huid. Op deze manier vind ik hem heel mooi.

De kwaliteit vind ik prima, de kleuren passen goed bij elkaar en brengen netjes aan. Een leuk, betaalbaar paletje.

NYC HD Color Quattro Eye Shadow 823 A kiss on the Hudson € 4,29 – te koop bij Kruidvat.

Twitter Facebook
Categorie: Low-budget | 29 april 2015 | 63 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Cheyenne op 29 april 2015 06:02

Hoewel ik de kleurencombo wel mooi vind, houd ik zelf van een wat sterker pigment (dat lijkt me voor Wet’ n Wild palettes beter), al is de look wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 29 april 2015 06:03

Als je wilt beginnen met oogschaduw of van hele zachte kleuren houdt ziet dit palette er inderdaad prima uit. Zelf heb ik al veel te veel andere oogschaduwpalettes die veel gepigmenteerder zijn, dus voor mij is zoiets niks. Fijne review (love) .

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 april 2015 06:18

Mooie zachte, every day look heb je hier mee gemaakt. De kleurtjes zijn wel een beetje standaard, maar het geheel oogt mooi. Geef mij toch naar de wat duurdere paletten. Kost wat, maar dan heb je ook wat en kun je er zelf voor kiezen hoe zwaar je de look aan zet.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 29 april 2015 06:28

Ik mis een beetje de drama die ik op basis van de verpakking had verwacht. Ik geef de voorkeur aan meer gepigmenteerde oogschaduws dan kan je de look net zo licht of donker maken als je zelf wilt.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 29 april 2015 06:51

Ziet er niet verkeerd uit. Het wow effect is niet aanwezig, maar zeker niet verkeerd!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 29 april 2015 06:54

In het doosje vind ik hem een stuk beter tot zijn recht komen dan op de ogen zelf en dat is natuurlijk super jammer. Ik denk dat als ik deze zou kopen hij uiteindelijk alsnog achterin mijn kast beland en ondanks dat hij budget is, is dat gewoon zonde. Nee dit is het niet voor mij. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anniek op 29 april 2015 07:03

Ik vind hem er super uitzien! Die wow-factor heeft hij inderdaad niet, maar dat is ook niet altijd nodig. Soms is less more ;) De look die je ermee gemaakt hebt vind ik super tof, heel zacht en inderdaad nét wat anders dan de standaard bruine look. Mooie lipstick heb je ook op!

[Beantwoorden]


Door Wies - Nature of Happiness op 29 april 2015 07:20

Niet helemaal voor mij weggelegd, die kleuren. De lipstick die je draagt is wel prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 29 april 2015 07:24

Mooie zachte basic kleuren <3 Perfect voor een mooie dag make-up!

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 29 april 2015 07:25

Leuk paletje en mooie look heb je er mee gemaakt! Zelf heb ik zo’n NYC paletje liggen in ook wat neutrale kleuren, maar meer bruin. Die ga ik er maar weer eens bij pakken, want de kwaliteit is best oké.

[Beantwoorden]


Door Sandra - Beautybysandra op 29 april 2015 07:27

Wat een mooie kleurtjes. Niet heel speciaal, maar wel gewoon mooi voor een basic ooglook!

[Beantwoorden]


Door Lesley op 29 april 2015 07:33

Deze kleuren zijn mijn favoriet in make-up. Ik heb deze ook zien liggen maar heb hem niet mee genomen omdat ik twee soortgelijke palettes al heb. Als ik het zo vergelijk zijn die andere wel iets beter qua pigmentatie..

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 29 april 2015 07:37

Dit is wel een heel mooi draagbaar palette! De kleuren zijn zacht en lief, maar toch met contrast. Erg fijn voor de zomer.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 29 april 2015 07:41

Ik heb een palletje van NYC met vergelijkbare kleuren en deze is al lange tijd favoriet. Vooral de donkerste kleur is heel fijn om te gebruiken. Fijne review en mooie look heb je gemaakt!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 29 april 2015 07:44

Ziet er mooi uit! Dat soort kleurtjes zijn altijd handig om te hebben. En ik heb die eyeliner liggen maar nog niet geprobeerd.. Snel doen dus! :D

[Beantwoorden]


Door Amy op 29 april 2015 07:47

Dit is een prachtig paletje met natuurlijke kleuren, voor een every day look… Leuk! Het zijn wel kleurtjes die ik heel graag draag en voor een budget product prima pigmentatie maar ik denk dat ik deze toch oversla omdat ik al palettes heb met deze kleuren.

[Beantwoorden]


Door Eline op 29 april 2015 07:57

Wat een schattig palletje! Het is echt een basis pallet, maar als je een lieve look wil maken is deze perfect ^^

[Beantwoorden]


Door Danielle op 29 april 2015 08:40

Ik had er toch wat meer van verwacht. Persoonlijk vind ik de pigmentatie wat te min, maar die eyeliner klinkt wel super!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 29 april 2015 08:44

Mooie kleuren, al vind ik de pigmentatie wat tegenvallen. Je hebt wel een mooie natuurlijke look ermee gemaakt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 april 2015 om 09:38:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door ilham op 29 april 2015 08:46

Leuk paletteje maar niet bijzonder. Voor 1.49 heb je bij de Action een veel beter paletteje ^^)

[Beantwoorden]


Door Margot op 29 april 2015 08:55

De swatches vallen me erg tegen, maar je look si wel weer mooi!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 29 april 2015 09:02

Oeh wauw, ik vind hem mooi!
Misschien is de pigmentatie niet perfect maar ik vind dat eigenlijk niet zo ramp. Op je ogen is de look juist heel mooie doorlopend en subtiel. Ik ben er dol op!
liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 29 april 2015 09:12

Je look vind ik weer schitterend, Vera! Prachtige tinten die mooi bij elkaar passen. Alleen het pigment had van mij iets sterker mogen zijn.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 29 april 2015 09:13

Ondanks de pigmentatie vind ik deze oogschaduw wel mooi! Het zijn allemaal lichte kleuetjes en hoe het verwerkt is in de ooglook vind ik ook heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 29 april 2015 09:13

Hele mooi draagbare look :D En bedankt voor de tip over die eyeliner, die van mij is namelijk net op gegaan!

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 29 april 2015 09:29

Wat een zoetig paletje! In het doosje vind ik de kleuren erg mooi en spreekt het palet me erg aan, maar op je ogen vind ik het effect toch een tikkeltje mwah. De kleuren combineren zeker goed, maar had iets meer pigmentatie en een iets intenser effect gehoopt.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 29 april 2015 09:33

Mooie foto’s weer Vera!
Ik vind NYC altijd mooie make-up voor beginners. Ik kan alleen niet goed uitleggen waarom. De kleurencombinatie vind ik van dit palette wel heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 29 april 2015 09:54

Ik vind het een leuk paletje! Voor mij mist hij inderdaad een beetje de wow-factor, maar als je net begint of nog niet zoveel paletten hebt is dit denk ik wel een hele leuke aanwinst!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 29 april 2015 10:07

Prachtig oogschaduw paletje! Zelf heb ik ook zo’n soort paletje van L’Oréal en die kleuren vind ik zo mooi! Heel draagbaar! :)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 29 april 2015 10:09

Bij de swatches lijkt die laatste kleur inderdaad weg te vallen maar in je look komt hij net naar voren. Een heel mooi budget palette als je het mij vraagt.

[Beantwoorden]


Door anna op 29 april 2015 10:39

Wauw, wat een mooie tinten! Ik vind de kleurencombinatie echt geweldig voor de zomer, prachtige lipkleur er ook bij. Dit palette gaat op mijn wishlist!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 29 april 2015 11:03

Wat een mooie foto’s! (love) Dit palette is erg mooi, ik vind vooral de perzikkleur heel erg mooi. Wel jammer van die bordeaux kleur, die had ik erg mooie gevonden.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 april 2015 11:04

Wat een mooie kleurtjes zeg! Hij valt me zeker niet tegen.

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 29 april 2015 11:06

De kleurtjes zien er in het doosje echt prachtig uit. Ik vind het jammer dat de donkerste kleur niet heel gepigmenteerd is, want zo is het moeilijk om diepte in een ooglook te krijgen. Toch vind ik dat je een heel mooie look hebt gemaakt, zeker in combinatie met de lipkleur!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 29 april 2015 11:11

Ik vind hem leuk! Ik heb ook al een ander palette van dit merk, die ook niet echt de WOW-factor heeft, maar toch is hij top voor zo’n prijs :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 29 april 2015 11:14

Wat een leuk palette! Het pigment had van mij wat beter gemogen, maar ach voor dat prijsje is het gewoon prima! De look die je hebt gemaakt vind ik echt prachtig, zeker in combinatie met een 90’s lip kleur!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 29 april 2015 11:43

Ik vind de kleuren er heel mooi uit zien!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 29 april 2015 11:46

Ik vind deze palette mooi voor iedere dag en de prijs valt ook goed mee. Mooie look heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 29 april 2015 11:53

Ik heb ‘m ook! Fijn palette voor elke dag!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 29 april 2015 11:53

Ik vind je look heel mooi en klassiek! Jammer dat de kwaliteit niet super is, maar de namen van NYC vind ik wel altijd zo leuk!
x

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 29 april 2015 12:02

Jammer van de slechte pigment maar ze staan je wel goed :)

[Beantwoorden]


Door Anne-Lotte op 29 april 2015 12:17

Jouw ooglooks zijn altijd zo ontzettend mooi!!

[Beantwoorden]


Door manon op 29 april 2015 12:52

Super mooi is die!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 29 april 2015 14:05

Dat ziet er niet verkeerd uit!

[Beantwoorden]


Door Elise op 29 april 2015 14:26

Dit noem ik nou echt eeen “Vera Camilla palette”, precies de tinten die je zo onwijs mooi staan. Afgelopen maanden vind ik NYC niet meer zo bijzonder maar wauw deze tinten zijn pretty!ww

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 29 april 2015 14:50

Mooie zachte kleuren! Ziet er goed uit

XO

[Beantwoorden]


Door Sarah op 29 april 2015 14:54

Ik vind dit palletje echt zeer mooi en een goede kwaliteit hebben voor de prijs. <3

[Beantwoorden]


Door Bianca op 29 april 2015 14:56

Mooi doosje voor een neutrale dagdagelijkse look!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 29 april 2015 16:52

Mooie kleuren en het is zeker betaalbaar!

[Beantwoorden]


Door Anne-Sterre op 29 april 2015 16:57

Wat een fijne kleurtjes, best iets voor mij. Thanks voor de tip!

[Beantwoorden]


Door Lys op 29 april 2015 18:56

Ik heb echt een zwak voor dit soort kleuren ^^) volgens mij heb ik een aantal gelijkaardige oogschaduws in het W7 In The Nude pallet, maar ik ga voor de zekerheid toch een keer het NYC-schap bekijken, want dit pallet ziet er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 29 april 2015 19:58

De tinten zijn erg mooi! Wel vind ik inderdaad de pigmentatie ook niet zo geweldig.

[Beantwoorden]


Door Julie op 29 april 2015 21:10

Ik had van de laatste kleur inderdaad ook wel wat meer verwacht! :-) Maar op zich is het een leuk palette voor beginners vind ik!

[Beantwoorden]


Door Shannen op 29 april 2015 21:14

Jammer dat ze niet zo heel erg gepigmenteerd zijn, maar als je inderdaad voor een zachte look wil gaan, zijn ze perfect! Ik heb ook een paar van NYC en het is echt hit or miss voor mij!

Bisous, Shannen x (coeurbelgique.blogspot.be)

[Beantwoorden]


Door Sara op 29 april 2015 21:48

Mooi kleurtjes en inderdaad absoluut geschikt voor een zachte look. Prachtig ook met zo’n donkere lipstick als je draagt. Wauw. Je hele look is echt prachtig.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 29 april 2015 22:19

Beetje jammer dat het toch vaak dezelfde kleuren zijn :/

[Beantwoorden]


Door Liz op 30 april 2015 02:18

Ik heb hem vandaag ook gereviewd voor op mijn blog, en die staat in de planning. Ik heb er een vergelijkbaar mening over, ik vind het toch echt wel een tof palette! Jammer dat NYC een beetje aan de kant word geschoven, vind ik. Ik heb er nog aardig wat producten van liggen!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 30 april 2015 12:05

Het lijkt me een prima palette voor everyday!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 30 april 2015 23:35

Je hebt er een erg mooie look mee gemaakt zeg!

[Beantwoorden]


Door aliss op 3 mei 2015 12:51

wauw wat een prachtige kleuren en wat staat het jouw toch zo erg mooi, ga hem zeker halen

[Beantwoorden]


Door rachel op 4 mei 2015 11:35

mooi palette maar balen van het pigment van de donkerste kleur! Fijne review (duidelijk en overzichtelijk) X

[Beantwoorden]


Door Anne op 14 mei 2015 13:37

Hee ik heb deze ook! Hij ligt bij mijn vriendje, als neutraal paletje als ik daar zin heb in oogschaduw. Ik vind hem vrij kruimelig, maar voor de rest prima werken. Wel jammer dat NYC niet dierproefvrij is, daar ging ik net mee aan de slag nadat ik dit doosje had aangeschaft.

[Beantwoorden]