MAC Wash & Dry

mac_wash_dry01

Zet in je agenda: zaterdag 9 mei, wasdag. De nieuwste MAC collectie is als de stomerij, zo stomend heet. Bij Wash & Dry kun je terecht voor producten in een vrolijke ombre verpakking, waaronder een matte bronzer en knaloranje lipstick. Een stuk leuker dan wasmiddel en wasverzachter.

mac_wash_dry02

mac_wash_dry03

Ik vind de verpakkingen heel erg leuk. Super vrolijk en zomers! De kleuren, het ombre effect en de glans schreeuwen zomer. Ik kan me herinneren dat MAC eerder soortgelijke verpakkingen heeft gehad in een limited edition collectie, maar ik kan hier niks over vinden.

Studio Sculpt Defining Bronzing Powder Delicates € 33,00
Veluxe Pearlfusion Shadow Trio Warm Wash € 28,00
Lipglass Domestic Diva € 20,00
Lipstick Morange € 21,00

mac_wash_dry05

mac_wash_dry06

mac_wash_dry07

mac_wash_dry08

mac_wash_dry09

mac_wash_dry10

PicMonkey Collage

Studio Sculpt Defining Bronzing Powder Delicates

Deze bronzer lijkt op het eerste gezicht mat, maar is dat niet. Er zit een heel klein beetje glans in, wat ervoor zorgt dat de bronzer niet te dof op de huid ligt, maar juist mooi mee straalt. Hij oogt hierdoor des te natuurlijker.

De poeder is fijngemalen en lijkt haast een beetje vettig, zo zacht voelt hij aan. De bronzer verdeelt mooi en blendt goed in. De kleur is ook nog eens aardig licht en niet te warm. Perfect!

Studio Sculpt Defining Bronzing Powder Delicates € 33,00

mac_wash_dry13

mac_wash_dry15

mac_wash_dry16

mac_wash_dry17

mac_wash_dry18

mac_wash_dry19

mac_wash_dry20

mac_wash_dry21

Veluxe Pearlfusion Shadow Trio Warm Wash

Hoe schattig is deze oogschaduw trio? Lekker klein, compact en super vrolijk met de kleurencombi. Hier zie je Warm Wash, met een highlighter, bronskleurige en oranje oogschaduw. Er zit extreem veel glitter in elke oogschaduw en de textuur is ook heel apart. Toch pakken de oogschaduws wel goed en zie ik op mijn ogen genoeg kleur en glitter.

De combinatie vind ik niet zo heel spannend, hoewel ik de highlighter wel erg mooi vind. De  kwaliteit heeft me verrast. Ondanks de glitterende en losse poeder structuur, brengen de oogschaduws mooi aan en blijven ze (met een basis) goed zitten

Veluxe Pearlfusion Shadow Trio Warm Wash € 28,00

mac_wash_dry22

mac_wash_dry23

mac_wash_dry24

mac_wash_dry25

mac_wash_dry26

mac_wash_dry27

Lipglass Domestic Diva

MAC Lipglass in Domestic Diva is een heftig plakkende gloss met een koel roze kleurtje en glittertjes. Ik vind hem niet mooi dekken, niet bijzonder van kleur, niet fijn zitten en met 2 uur niet lang houden. Ik hou dan ook gewoon niet van lipgloss, maar in deze lipglass kan ik gewoon weinig ontdekken wat ik fijn of verrassend vind.

Lipglass Domestic Diva € 20,00

mac_wash_dry28

mac_wash_dry29

mac_wash_dry30

mac_wash_dry31

mac_wash_dry32

mac_wash_dry33

mac_wash_dry34

Lipstick Morange

Maar dan… de lipstick! Die is knal oranje en hoe kan het ook anders: helemaal naar mijn smaak. Ik vind Morange echt prachtig. Hij is super fel en intens. Mat had ik hem misschien nog mooier gevonden, maar vooruit. Hij dekt perfect, voelt zacht aan en blijft vier uur zitten.

Nou weet ik best welke dag het gisteren was, maar oranje lipstick is echt niet alleen geschikt voor Koningsdag. Het is zo’n gave kleur! Kijk wel uit met velletjes, want die benadrukt deze lipstick extra.

Lipstick Morange € 21,00

mac_wash_dry04

Ik ben vrolijk geworden van de collectie en dan met name door de mooie matte bronzer en de prachtige Morange lipstick. De verpakkingen vind ik ook super, dat maakt zo’n product nog net even wat leuker.

De MAC Wash & Dry collectie is vanaf 2 mei te koop bij De Bijenkorf en vanaf 9 mei ook bij de andere MAC counters en in de Pro Store. Online kun je Wash & Dry vanaf 30 april bestellen via MACCosmetics.nl.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 28 april 2015 | 106 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Anneloes op 28 april 2015 06:06

Fijne review! Ik ben er zelf nog steeds niet over uit of ik iets uit deze collectie wil hebben of niet. Ik heb stiekem liever de normale verpakkingen (want anders heb je 1 ander doosje in je stash liggen), en héél spannend zijn de producten niet. Misschien ga ik toch voor een Blush of de highlighter. Oh, en misschien ook leuk voor je lezers: Morange is volgens mij permanent in de collectie bij MAC!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 april 2015 06:31

Wat een heerlijk zomerse collectie :cool: Ik ben nooit een liefhebber van oranje lipsticks geweest, maar Morange verovert nu toch wel een plekje in mijn hart. Misschien ook omdat hij jou zo goed staat!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 28 april 2015 06:35

Wauw, die verpakkingen <3 <3. Ik vind de lipstick echt heel erg mooi! Ik vind deze matte bronzer echt super mooi, maar stiekem ben ik ook wel benieuwd naar de gouden glanzende bronzer uit deze collectie!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 28 april 2015 06:36

Wauw, prachtige verpakking. Deze producten wil je toch in je make-up kast hebben liggen? De verpakking maakt me vrolijk en de producten zijn een feestje om te gebruiken. De lipstick is erg mooi, maar de bronzer is voor mij het pareltje van de collectie!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 april 2015 06:42

De verpakking is fantastisch! De producten zelf vind ik wat minder bijzonder, behalve de lipstick dan. Maar die zit geloof ik in het vaste assortiment niet? De kleur staat je iig fanstastisch.

[Beantwoorden]


Door Do op 28 april 2015 06:48

Wat een leuke verpakkingen. Fijne review ook, ik ben vooral benieuwd naar de bronzer en het oogschaduwpalette :)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 28 april 2015 06:57

Alleen die verpakking is bij mij al helemaal raak en tjah Morange, die lipstick heb ik al een hele tijd in mijn collectie en ben ik super blij mee (alleen wel met de normale verpakking natuurlijk, wat ik nu wel jammer vind). xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anniek op 28 april 2015 07:05

Die verpakkingen zijn zo gaaf! Echt een beetje á la 60’s, tof. De producten spreken me niet heel erg aan, maar die bronzer… Die vind ik stiekem toch wel heel erg mooi. Ik ben benieuwd naar de finish daarvan, en hoe hij aanvoelt! Liefs!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 28 april 2015 07:11

De verpakking is echt zomers, heel leuk gedaan! Toch ben ik van de producten qua inhoud niet helemaal weggeblazen, hoewel ik de bronzer wel erg mooi vind :).

[Beantwoorden]


Door Sandra - Beautybysandra op 28 april 2015 07:17

Fijn review om te lezen. Zelf weet ik nog niet zo goed wat ik van deze collectie vind. Stiekem denk ik dat er niet echt wat voor mij bij zit…

[Beantwoorden]


Door Margot op 28 april 2015 07:36

Wat een zomerse verpakkingen inderdaad! Er zitten alleen geen producten tussen die me echt aanspreken helaas. Al scheelt dat weer voor mijn portemonnee ;-)

[Beantwoorden]


Door Lesley op 28 april 2015 07:41

Die trio oogschaduw vind ik wel erg mooi en de verpakkingen natuurlijk (love) . Ik denk niet dat ik deze ga aanschaffen maar bedankt voor je fijne review!

[Beantwoorden]


Door lousaa op 28 april 2015 07:45

Morange is gaaf, maar dat was ie al.

De bronzer vind ik toch wat glanzend, maar dat kan als er geen shimmer in zit nog wel ok zijn. Ik heb alleen het idee dat de kleur te warm is. Te caramellig. Voor mij moeten bronzers echt een stuk koeler zijn.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 april 2015 07:48

Oeh leuke collectie, toffe verpakkingen! Die lipstick staat je goed :).

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 28 april 2015 07:59

Wat een mooie collectie! De bronzer lijkt mij erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Carien - BlondieBeautyFashion op 28 april 2015 08:01

Wat een leuke verpakkingen! Vooral de bronzer vind ik er erg mooi uitzien!

[Beantwoorden]


Door esmee | lifebyesmee op 28 april 2015 08:03

Wat een fijne zomerse producten! Ik ben dol op MAC dus ik ben erg benieuwd naar deze producten! Ik zou wel graag de bronzer willen hebben ;-)

[Beantwoorden]


Door Syl op 28 april 2015 08:11

Mooie collectie. Ik laat hem alleen liggen omdat ik het net niet bijzonder genoeg vind.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 april 2015 08:14

Mooie collectie! Ik ben niet zo fan van de verpakking, maar het is zeker origineel! Mooi geschreven, Vera.

[Beantwoorden]


Door Wies op 28 april 2015 08:16

Wat een bijzondere verpakkingen! Vooral de bronzer en de lipstick vind ik erg mooi. Ik denk er ook aan om een oranje lipstick te kopen, want dat vind ik toch wel wat hebben.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 28 april 2015 08:19

Hele goede review!! Die lippenstift staat je erg goed :)
En wat grappig dat je je ziet in de weerspiegeling van de verpakking :D

[Beantwoorden]


Door naturalbeauty50plus op 28 april 2015 08:33

Wat een mooie combinatie, vooral het oogschaduw trio met de lipstick vind ik erg mooi! Ik verheug me erop om deze producten in het echt te kunnen bewonderen! Ze staan je erg goed!
grt Anita :wave:

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 april 2015 08:36

Weet je zeker dat de bronzer ‘matte bronze’ is? Volgens mij is het de studio sculpt in ‘delicates’, de gewone bronzer heeft namelijk geen patroontje erin en is ook daadwerkelijk mat.. Anyway, heerlijke producten. Vooral de lipstick staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door ilham op 28 april 2015 08:40

Afgezien van de lipstick vind ik deze collectie totaal niet spannend. Ook vind ik de verpakking wat cheap ogen.

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 april 2015 09:26

Wow wat een mooie verpakkingen! Ik vind de inhoud niet echt geweldig maar dat is natuurlijk persoonlijk. Fijne eerlijke review Vera! Veel Liefs

[Beantwoorden]


Door Natasja | Another Chapter op 28 april 2015 09:53

Ik word niet warm van deze collectie. De verpakking vind ik gaaf en bij de lipstick dacht ik WOW. Maar de andere producten maken me niet warm of koud.

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 28 april 2015 09:55

De verpakkingen zijn super! De producten zelf spreken me niet echt aan. Oranje lipstick trek ik zelf echt niet, helaas :/

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 april 2015 09:57

De verpakking is echt fantastisch! Het lijkt heel erg op de LE verpakking van de Proenza Schouler collectie, dat was vorig jaar de zomercollectie.

[Beantwoorden]


Door Eva H op 28 april 2015 09:59

Leuke, vrolijke en zomerse verpakkingen! Ik was heel benieuwd naar deze collectie maar de oogschaduw en de lipgloss vallen me erg tegen…De bronzer vind ik super mooi maar niet heel bijzonder en de lippenstift vind ik prachtig vooral bij jou staat hij super mooi!! Duidelijke review -Xx-

[Beantwoorden]


Door Jill op 28 april 2015 10:09

Ah de verpakkingen zijn zo mooi, helaas zit er geen product bij die mij echt aanspreekt.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 april 2015 10:14

Mmmm, ik zag de lipstick… en toen dacht ik: die heb ik nodig! De bronzer vind ik ook geweldig mooi staan. Inderdaad niet te donker!

[Beantwoorden]


Door anna op 28 april 2015 10:43

Wat een prachtige verpakkingen! Al ben ik niet helemaal ondersteboven van de producten. Jammer dat de oogschaduws zo glitterig zijn, daar houd ik niet van. De kleurencombinatie is ook nogal standaard, dit hebben goedkopere merken ook… De bronzer vind ik wel erg mooi bij je huid!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 april 2015 10:46

Wauw die verpakkingen zijn zo mooi!! Echt lekker zomers

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 28 april 2015 11:01

Wat een mooie producten. De verpakkingen zien er tof uit maar persoonlijk niet helemaal mijn ding. Vooral de bronzer vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 28 april 2015 11:03

Wat een geweldige lipstick! Heel tof ook het design!

[Beantwoorden]


Door Carlijn | Copy & Beauty op 28 april 2015 11:06

Wat een geweldige verpakkingen! Ik loop alleen niet zo warm voor deze collectie, heb het idee dat veel MAC-collecties toch wel erg op elkaar lijken de laatste tijd. Weer een bronzer, weer een lipglass. Ik vind je ooglook wel erg mooi trouwens, had niet verwacht dat je dat met dat paletje kon bereiken. De kleuren doen me denken aan het MAC x Riri-palet van vorig jaar en daar maak ik veel fletsere looks mee, dit is veel knallender. I like!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 28 april 2015 11:13

Wat een super mooie verpakkingen, deze collectie ga ik zeker even bekijken!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 28 april 2015 11:26

Mooie verpakking, maar voor de rest vind ik deze collectie niet zo speciaal.

[Beantwoorden]


Door Luna | Flowers and Pearls op 28 april 2015 11:53

De oogschaduw (ooglook) staat je heel mooi! Maar ik denk dat er helaas niks uit deze collectie voor mij bij zit.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 28 april 2015 11:53

Ik vind de verpakkingen erg coool!

[Beantwoorden]


Door maroussia op 28 april 2015 11:55

Ik had de collectie al een tijdje op het oog! Vooral de blushes in deze collectie zijn prachtig en de verpakking is echt formidabel x

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 28 april 2015 11:57

Oeh la la, wat een toffe verpakkingen! Deze hebben een zeer hoog hebben-gehalte, haha! Ik vind met name de bronzer en de lipstick ontzettend mooi. Het pigment van de oogschaduws vind ik overigens ietwat tegenvallen. Ik had deze wat sterker verwacht. Ik wens je een fijne dag! Liefs Marloes

[Beantwoorden]


Door Nicole op 28 april 2015 11:58

Wat een mooie zomerse collectie!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 28 april 2015 12:03

De bronzer en lipstick zien er echt heel mooi uit!

x

[Beantwoorden]


Door Andrea op 28 april 2015 12:05

Morange staat je écht heel goed! De collectie ziet er leuk uit, maar er springt niet echt iets uit voor mij.
x

[Beantwoorden]


Door Axelle op 28 april 2015 12:11

wauw die oranje lipstick is echt prachtig! leuke verpakkingen ook!

[Beantwoorden]


Door Loïs op 28 april 2015 12:12

Wat een heerlijke collectie. De lipstick is ook mijn favoriet!

Ik geef een zwarte, ripped jeans weg voor een giveaway, iets voor jou?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 april 2015 om 09:36:

Niet spammen svp :-)

[Beantwoorden]


Door Isabelle De Koning op 28 april 2015 12:52

Hi wa een super mooie verpakkingen weer zeg \;) love

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 28 april 2015 13:03

Ik vind de verpakking nog leuker dan de producten zelf het zijn namelijk niet echt mijn kleuren. Maar ze staan je wel heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 april 2015 13:09

Mooie producten en wauw die verpakkingen!

[Beantwoorden]


Door sien op 28 april 2015 13:32

Een fijne review, mac heeft mooie producten. Ik zal een van de weinige zijn die de verpakking echt afschuwelijk vind :$ voor mij een rede om het te laten liggen ditmaal.

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 april 2015 13:46

Waauw die bronzer is echt prachtig

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 april 2015 13:59

Waah wat een mooie collectie! Vooral de buitenkant vind ik geweldig (love) Lekker zomers inderdaad. Ik vind de producten zelf niet enorm spannend, ik had bijvoorbeeld graag nog een mooie blush gezien!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 28 april 2015 14:04

De bronzer en het oogschaduw palet zijn heel erg mooi! Heel zomers met die mooie verpakking! En wow wat een pigment, heel erg fijn! :)

[Beantwoorden]


Door Fiona op 28 april 2015 14:15

Wat een vrolijke collectie! Wel jammer dat ze niet een nieuwe lipstick hebben uitgebracht, ik heb Morange al ruim een jaar in huis maar dan gewoon met een zwarte huls. Blijft wel een prachtige kleur die vooral blauwe ogen nog feller maakt!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 28 april 2015 14:33

De verpakkingen zijn echt superleuk!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 april 2015 15:11

Mooie producten voor de zomer, ik vind de verpakking heel origineel! :-)

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 28 april 2015 15:35

Ik vind de verpakking alleen al echt geweeeeldig lief!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 28 april 2015 15:50

Wat een super toffe verpakking! Fijne review om te lezen, mij spreekt ook de lipstick het meest aan!

[Beantwoorden]


Door Tassnim op 28 april 2015 16:00

Dit was echt een geweldige review. Blijf zo verder gaan! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 april 2015 om 09:36:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 28 april 2015 16:44

Fijne review om te lezen en om te zien. En de verpakking zelf al ziet er gaaf uit!

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 28 april 2015 17:03

Ik vind de verpakking er echt heel leuk uit zien!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 28 april 2015 17:12

Wat zijn die verpakkingen ontzettend tof! De bronzer en de lipstick vind ik er mooi uitzien dus die wil ik wel even in de winkel bekijken (love)

[Beantwoorden]


Door Sara op 28 april 2015 17:12

De verpakking is echt fantastisch. Lekker zomers. Totaal anders dan wat ik gewend ben, maar wel super luxe! Wat staat die oranje lipstick je goed. Zeker niet alleen geschikt voor koningsdag nee!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 april 2015 17:31

Wauw, wat een super mooie producten! De verpakkingen zijn heel erg vrolijk en origineel, so pretty! (love)

[Beantwoorden]

mariëlle antwoordt op 28 april 2015 om 17:51:

Wauw die verpakking alleen al! Ik weet alleen niet of ik wat ga kopen, heb al zoveel moois!

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 28 april 2015 17:56

Love it! De verpakkingen zijn ook zo lekker zomers!

[Beantwoorden]


Door Griet op 28 april 2015 18:12

Een collectie om vrolijk van te worden! Ik vind de verpakking alleen al de moeite :)

[Beantwoorden]


Door Sasja op 28 april 2015 18:27

foto’s (love) :wow: :omg: :sexy: :shit:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 april 2015 om 09:36:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 28 april 2015 18:41

Ohh, die verpakkingen! Geweldig leuk. Ik heb de laatste tijd iets met oranje en perzik, gecombineerd met aqua. Ik vind dat zulke mooie tinten voor de zomer, dus dat oogschaduwpaletje vind ik wel erg leuk. Maar ik heb al zo’n Veluxe Pearl palet en door de enorme hoeveelheid aan glitter draag ik die maar weinig.. :/

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 april 2015 18:47

geweldige verpakking :D

[Beantwoorden]


Door Evy op 28 april 2015 19:08

WAUWIE! Die make-up is ‘to die for’! Het is zo prachtig, ik ben helemaal aan het fangirl’en nu. xxx

[Beantwoorden]


Door Daisy op 28 april 2015 19:15

Dit is echt zo het type collectie dat je in huis wil hebben om nooit te gebruiken. MAC heft zichzelf weer eens overtroffen, wat een prachtige combinaties en kleuren hebben ze weer gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Vera op 28 april 2015 19:23

Wat een vrolijke collectie! Ik vind het zelf wat minder maar het oogschaduw palette vind ik qua kleuren wel heel leuk. Ik denk dat ik hem oversla.

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 28 april 2015 19:25

Mooie collectie! Vooral die bronzing powder spreekt mij erg aan

XO

[Beantwoorden]


Door Léonie op 28 april 2015 19:38

Wat een leuke verpakking! Die oranje lippenstift staat je zo goed. x

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 april 2015 19:51

Oh wauw, wat een prachtige collectie weer <3 Prachtig mini oogschaduw palette en de lipstick is ook he-le-maal mijn ding!

[Beantwoorden]


Door Joke op 28 april 2015 19:56

Het oogschaduwpaletje vind ik er echt top uitzien. Het resultaat op je ogen is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jana op 28 april 2015 19:59

Hele mooie collectie en met name de verpakking is zo speciaal (love) De lipstick vind ik je erg mooi staan en de oogschaduw is ook pretty (A)

[Beantwoorden]


Door Emke op 28 april 2015 20:04

wat een leuke collectie! ik heb ook vandaag mijn eerste Mac product gekocht en het is toch wel echt leuk. wat ik heb hier bij me in de buurt geen Mac in België en ik vind het leuk dat ik nu op studiereis was naar Rijsel ( Lille ) en kocht ik er ook iets van Mac! dat was trouwens een Paint pot in Painterly <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 april 2015 om 09:35:

Ohhh veel plezier ermee! Altijd bijzonder, zo’n eerste product ^^)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 28 april 2015 20:14

Echt zo’n mooie collectie! Hopelijk kan ik Refined Golden te pakken krijgen, want die ben ik helaas verloren en dat was mn lievelings bronzer

[Beantwoorden]


Door Kim op 28 april 2015 20:26

Oh wauw wat een prachtige collectie zeg!

[Beantwoorden]


Door Merle Wammes op 28 april 2015 21:18

die lipglass vond ik echt geweldig op je staan, ik snap niet waarom je die niet mooi zou vinden, of ten minste, “niks aan”

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 29 april 2015 om 09:35:

Ik vind hem niet bijzonder, maar ieder zo zijn smaak!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 28 april 2015 21:20

Die verpakkingen vind ik echt prachtig,
maar toch spreekt enkel de lipstick me echt aan.
Wel mooi om naar te kijken allemaal
xx

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 28 april 2015 21:31

Ik moet heel eerlijk zeggen dat ik de verpakking ‘niet helemaal mijn ding’ vind. Het mooiste item uit deze collectie vind ik de ‘Morange’ lipstick. Die vind ik echt prachtig! :)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 28 april 2015 21:48

Helemaal fan van de verpakking, prachtige kleuren! Van de collectie zelf vind ik de lipstick vooral erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marle op 28 april 2015 23:42

Hmm… opzich wel een mooie collectie maar toch vind ik hun collecties normaal gesproken mooier!

[Beantwoorden]


Door Kyra op 29 april 2015 10:04

Wauw, die lippenstift! Ik raad ECHT iedereen aan om een paar producten te kopen uit deze lijn, volgens mij is het het hartstikke waard!

[Beantwoorden]


Door Lincy op 29 april 2015 10:25

Komt de collectie om 9 uur online of om 12 uur? Wil hem niet missen, dus ik ga zeker mijn wekker zetten. Ik moet die lipstick hebben! :O

[Beantwoorden]


Door Maartje - HappyBeautyAddictions op 29 april 2015 12:40

De verpakking vind ik echt gaaf! Alleen de lipstick is me eigenlijk veel te oranje. Maar hij staat jou wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 29 april 2015 13:23

Ik heb een vraagje, ik hoop dat je dit leest: komt deze collectie ook uit in de douglas in Amstelveen? Of bijv. Alleen de pro stores?

Groetjes, Jennifer

[Beantwoorden]


Door priscilla op 29 april 2015 13:39

Ik vind dit echt weer een mega leuke collectie! Ik weet nog niet wat ik wil hebben maar het oogschaduwpalette en de bronzer ziet er enorm goed uit :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 29 april 2015 21:06

De lipstick is echt perfect!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 29 april 2015 21:07

Leuke review! Kan je misschien vertellen in hoeverre de bronzer in delicates op NARS Laguna lijkt? Ik heb Laguna namelijk al en als ze erg veel op elkaar lijken zou dat zonde zijn. Bedankt alvast!

[Beantwoorden]


Door Julie op 29 april 2015 21:10

Ik vind de lipstick wel echt wat te oranje, want ik hou niet zo van zulke kleurtjes! :-)
De lipglass vind ik nu eigenlijk net wel mooi! :-)

[Beantwoorden]


Door Maud op 29 april 2015 21:28

ik ben echt verliefd op deze set! De kleuren van de verpakking maken het al helemaal gaaf!!!

[Beantwoorden]


Door Beautypartner Holland op 30 april 2015 10:48

Super leuk geschreven, wij kunnen niet meer wachten tot 9 mei!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 2 mei 2015 13:20

Wauw, de verpakking! Ook vind ik de lipstick heel mooi én ben ik het er helemaal mee eens dat oranje niet alleen voor koningsdag is! (A)

[Beantwoorden]


Door Simovic-Vuceljic Natasa op 2 mei 2015 15:06

Wat een leuke verpakking! Ik heb meteen zin om hem te kopen, vooral de lipstick ziet er super uit :) Liefs! x

[Beantwoorden]


Door lovespel op 7 mei 2015 18:48

:ahh: :wow: \alln de verpakking is al mooi :lees: :lees: :lees: :lees: :lees: :lees:

[Beantwoorden]


Door Valerie op 9 mei 2015 00:58

Ik vind de collectie niet zo fantastisch! De verpakking is wel heel mooi!

[Beantwoorden]