Montagne Jeunesse gezichtsmaskers

montagne_jeunnesse_masker_review01

Je kent ze vast wel: de zakjes van Montagne Jeunesse met maskers erin. Op de voorkant staat altijd een foto van een perfect geboetseerd masker op het gezicht van een vrouw, wiens ogen bedekt zijn met bladeren, bloemen en andere versieringen. Ze zijn leuk voor een filmavondje met vriendinnen en voor een beetje ontspanning. Toen ik een jaar of 15 was gebruikte ik ze al veel, maar vandaag test ik twee nieuwe varianten uit.

montagne_jeunnesse_masker_review02

montagne_jeunnesse_masker_review03

Ik kreeg twee gezichtsmaskers opgestuurd die allebei nieuw zijn en die je vanaf deze week bij de drogist kunt vinden. Montagne Jeunesse is heel low-budget en daarom perfect om mee te experimenteren, of als je spontaan zin hebt in een verwenmomentje.

Montagne Jeunesse Argan Oil Mud € 1,89
Montagne Jeunesse Manuka Honey Peel-Off € 1,89

PicMonkey Collage

Net aangebracht – na 15 minuten

montagne_jeunnesse_masker_review04

Montagne Jeunesse Argan Oil Mud

Als eerste probeerde ik Argan Oil Mud uit. In dit masker zit argan olie en gecombineerd met acai bessen moet dat ervoor zorgen dat je huid een diepe reiniging krijgt, het olie/vet gehalte van je huid op orde gebracht wordt en een vermoeide huid weer tot leven komt. Perfect, want ik was net ziek geweest en kon wel een oppepper gebruiken.

Het masker breng je aan op een schone en droge huid. In een verpakking zit lekker veel zodat je het masker er goed dik op kunt smeren. Je laat hem 10 tot 15 minuten inwerken en in die tijd wordt het masker hard. Bij mij werkte dat niet helemaal, want hij werd helaas niet volledig hard. Op de plekken die het dikst ingesmeerd waren bleef de substantie zacht. Na die 10 tot 15 minuten was je het masker eraf en heeft je gezicht een diepe reiniging gehad.

PicMonkey Collage2

Voor – Na

Tijdens het gebruik merkte ik geen irritaties. Het masker brandde niet, alleen het hard worden voelde hooguit wat onprettig aan omdat ik mijn gezicht niet meer kon bewegen. Met mijn gevoelige huid had ik verder nergens last van. Na gebruik zag mijn huid er wel rood uit en voelde hij droog en trekkerig aan. Voor de vettere en onzuivere huid zal dit masker denk ik een stuk fijner zijn. Voor mijn type huid is Argan Oil Mud niet weggelegd.

Montagne Jeunesse Argan Oil Mud € 1,89

montagne_jeunnesse_masker_review07

Aangebracht – Eraf halen

montagne_jeunnesse_masker_review05

Montagne Jeunesse Manuka Honey Peel-Off

Manuka Honey Peel-Off probeerde ik als tweede en is een heel ander masker. Geen klei, maar een soort gelatine die opdroogt en je na 20 tot 25 minuten als geheel van je gezicht aftrekt. Het masker bevat behalve honing ook jasmijn. Die honinggeur ruik je goed en zie je ook duidelijk terugkomen in de gelatine. Het is net alsof je vloeibare honing op je gezicht smeert.

Dit masker is een stuk milder, bedoeld voor een zachte reiniging en heeft anti bacteriële eigenschappen. Je brengt hem aan op een schone en droge huid, dunner dan het masker van klei. Binnen 20 tot 25 minuten droogt het masker op, dat merk je omdat je gezicht steeds strakker aan zal voelen en moeilijker beweegt. Ik vond het niet vervelend en de 20 minuten vlogen voorbij.

montagne_jeunnesse_masker_review08

Voor – Na

Dit vond ik een fijn masker. Het was leuk (en niet pijnlijk, don’t worry) om hem eraf te trekken en na gebruik voelde mijn huid fris en glad aan. Tijdens het dragen van het masker brandde mijn huid het niet en naderhand zag ik ook geen irritaties. Mijn huid was zelfs niet rood geworden en dat terwijl mijn huid al heel gauw rood wordt. Wel voelde mijn gezicht een beetje droog aan, maar met wat gezichtscrème was dat al snel verholpen. Een fijn, leuk masker!

Montagne Jeunesse Manuka Honey Peel-Off € 1,89

montagne_jeunnesse_masker_review06

Verwacht geen wonderen van de Montagne Jeunesse gezichtsmaskers, maar voor een avond of een middag, alleen of met vriendinnen, kunnen ze hartstikke leuk zijn en je huid een kleine oppepper geven. Let wel goed op het type masker dat je kiest, zodat je er het meeste profijt van hebt.

Ik vind de maskers leuk en vrolijk. Leuk vormgegeven en met grappige teksten op de verpakking. Ook test Montagne Jeunesse niet op dieren, wat natuurlijk ook altijd een pluspunt is.

Montagne Jeunesse gezichtsmasker € 1,89 – te koop bij de drogist.


Reacties

Door Anneloes op 10 april 2015 06:09

Deze maskers klinken echt heel fijn! Heerlijke ingrediënten ook, Argan olie en honing! Twee dingen die ik heel graag op mijn huid gebruik. Ik zou die eerste ook niet zo snel gebruiken omdat mijn huid ook altijd wat uitdroogt van een kleimasker, maar het honingmasker klinkt heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Do op 10 april 2015 06:09

Wat een leuke review, dat eerste masker ziet er op de huid niet zo aantrekkelijk meer uit haha. Ik denk dat ik voor de tweede zal gaan, ik heb namelijk nog nooit een peel off masker gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 april 2015 06:21

Zo’n Peel off maskertje vind ik zo af en toe wel fijn. Duidelijke review vera.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2015 om 13:20:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 april 2015 06:24

Peel off maskers vind ik toch altijd een beetje scary. Ik heb zelf een tijd Montagne Jeunesse maskertjes uitgeprobeerd, maar ik vond ze eigenlijk nooit zo fijn. Of het droogde uit of ik had het idee dat het niks deed. Zelf vind ik de Freeman maskers en ook de maskers van Dr. Van Der Hoog wel erg fijn, maar het is eerlijk gezegd al een tijd geleden sinds ik een masker gebruikt hebt. Toch maar weer eens doen.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 10 april 2015 06:58

Wat leuk dat je ze getest hebt! Omdat ik ook een gevoelige huid heb, ben ik altijd wat voorzichtig met maskers, daarom vind ik het heel fijn dat je ze probeert. Het Argan masker is denk ik iets te agressief voor me, maar de Manuka Honey klinkt lekker!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 10 april 2015 07:00

Ik heb al lang niks meer van dit merk gehoord, maar vind de maskers van hun altijd wel heel fijn. Behalve dat er altijd zo veel in zit voor een persoon. Die met argan olie spreekt mij wel aan. Die lijkt me wel wat.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 10 april 2015 07:06

Hm, dat arganolie masker lijkt me juist enorm voedend, maar de naam ‘arganolie’ is hier blijkbaar toch een beetje misleidend! Ik denk dat het peeloff masker meer iets voor mij zou zijn, ik heb namelijk een best gevoelige huid. En het is gewoon leuk om zo’n hele lap van je gezicht af te kunnen trekken!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 10 april 2015 07:09

Zelf gebruik ik heel graag een maskertje, gewoon even wat extra voeding of wat ik op dat moment ook maar nodig heb. Deze twee zijn niet echt voor mij weggelegd, maar het merk gebruik ik vaker en vind ik erg fijn. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Sophie op 10 april 2015 07:20

Zodra ik dat trekmasker zie bedenk ik me weer hoe veel werk het was om dat tussen mijn wenkbrauw vandaan te halen. Oeps!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2015 om 13:21:

Haha oh no!

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 10 april 2015 07:40

Klinkt goed. Zelf had ik ooit een masker met framboos. Aan de gedachte alleen al word ik weer misselijk. Dat masker was zo chemisch zoet dat ik het er gelijk af moest halen….

[Beantwoorden]


Door ilham op 10 april 2015 07:41

Vroeger gebruikte ik dit soort makers graag, maar tegenwoordig vind ik ze te chemisch. Kan nog steeds leuk zijn natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 10 april 2015 07:56

Ik heb altijd het gevoel dat ik van deze ‘zakjes maskers’ altijd puistjes krijg. Zoals hier al staat beschreven vind ik ze ook te chemisch.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Svenja op 10 april 2015 07:59

Vooral de honey peel-off lijkt mij fijn voor mijn gevoelige huid. Ook ideaal dat je het masker er in een keer af kan trekken, scheelt weer een hoop gedoe met reinigen! Het modder masker lijkt mij ook iets te trekkerig, vind een crème masker wat dat betreft fijner.

[Beantwoorden]


Door Emina | EminasLifestyle op 10 april 2015 08:01

Ik ben gek op maskertjes. Heerlijk als je huid af en toe opgepept wordt. Peel off maskertjes gebruik is ook regelmatig, voor mijn gevoel wordt alles goed schoon. Maar je moet het idd niet te vaak gebruiken, deze maskers zijn toch uitdrogend.

[Beantwoorden]


Door Anne-Lotte op 10 april 2015 08:10

Ze klinken heel fijn, zelf heb ik echt nog een heel voorraad aan dit soort maskers haha, maar wil deze er toch wel bij hebben!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 10 april 2015 08:18

Ah wat een leuke maskers, ideaal voor een avondje met vriendinnen of zelf ter ontspanning. Die honing variant lijkt me echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 10 april 2015 08:20

Ik kende heel eerlijk dit merk nog niet en heb er ook nog gene gebruikt dus. Wel lijkt een peel-off me een beetje eng. Leuke review wel!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 10 april 2015 08:33

Zier er goed uit. Leuk review.

ElisabethsMusthaves.com

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 10 april 2015 08:34

Lijken me erg fijn! Ik ben de laatste tijd fan van het kleimasker van Seacret, heb je die al eens geprobeerd?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2015 om 13:21:

Nee, geen ervaring mee!

[Beantwoorden]


Door Axelle op 10 april 2015 09:09

ze lijken me best fijn!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 10 april 2015 09:22

Volgens mij heb ik nog minstens tien maskers van Montagne Jeunnesse liggen. Eerder nam ik elke week een masker maar nu is 1x in de maand al al veel…

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 april 2015 09:23

Vooral het Manuka Honey masker klinkt wel heel fijn! Alleen vind ik peel-off maskers weer vervelend om af te halen haha.

[Beantwoorden]


Door Syl op 10 april 2015 09:23

Ik herken deze maskers nog van vroeger. Tegenwoordig gebruik ik ze niet meer.
Als ik nu last heb van mijn huid, probeer ik eerst pure honing op mijn gezicht. Dat werkt echt wonderen. (Niet te dik smeren, want het gaat druipen.)
Of als ik echt een beetje een onrustige huid heb, dan gebruik ik ‘Garnier Skin Naturals Pure Zelfwarmend Masker’. Dat is echt mijn noodgevallen-masker.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2015 om 13:21:

Wat een goede tip!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 10 april 2015 09:51

Ik ben nooit zo fan van maskers. Heb altijd het idee dat mijn huid daarna super trekkerig is, terwijl dat juist niet helemaal het idee is van een masker. Heb er al zo veel geprobeerd, maar doe mij maar een lekkere crème! :)

[Beantwoorden]


Door Jis op 10 april 2015 09:53

Ik ben al lang op zoek naar een fijn gezichtsmaskertje.. Fijne tips, dus! Liefs, Jis

[Beantwoorden]


Door Akosua op 10 april 2015 10:01

Ik gebruik eigen altijd masker uit een tube. Met mijn gevoelige huid experimenteer ik liever niet met huidverzorging, maar houd ik het bij producten waarvan ik zeker weet dat die voor mij werken.

[Beantwoorden]


Door lonneke op 10 april 2015 10:09

Wat klinkt dat als een fijn maskertje!
Zeker voor dat prijsje kan je ze niet laten liggen.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Danielle op 10 april 2015 10:31

Deze maskers ken ik ook nog van vroeger! Gebruik nu vaak aziatische maskers omdat die veel meer voor mijn huid doen en ik ze lekker goedkoop kan krijgen ;)

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 10 april 2015 10:45

Ik vind ze fijn, ze prikken niet en voelen zacht aan. Laatst had ik de honey variant met scrubdeeltjes er in en één met kokos. Heerlijk vind ik ze, met onwijs veel keuze.

[Beantwoorden]


Door Sanne - Yours Truly Sanne op 10 april 2015 10:45

Wat leuk! Vroeger gebruikte ik elke vakantie een masker van dit merk samen met mijn moeder, dat voelde toen zo speciaal. Tegenwoordig ben ik helemaal gek op de maskers van Dr. van der Hoog! Die zijn perfect voor mijn droge huid

[Beantwoorden]


Door Margot op 10 april 2015 10:50

Dit is een goede reminder dat ik best weer eens een masker kan gebruiken!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 10 april 2015 10:53

Ik gebruik de maskertjes wel graag!

[Beantwoorden]


Door Julie op 10 april 2015 11:08

Ze zien er niet slecht uit, al zou ik er nu niet meteen voor naar de winkel rennen! :-)

[Beantwoorden]


Door Marie - You Beleza op 10 april 2015 11:27

Ik vind de maskers van MJ te heftig voor mijn huid.. Ik gebruik liever een zacht hydraterend maskertje. Liefs

[Beantwoorden]


Door Lotte op 10 april 2015 11:29

Ik gebruik zelf ook best vaak maskers van dit merk. Vind ze er wel leuk uitzien maar ze werken inderdaad niet heel fantastisch.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 10 april 2015 11:36

Ik zat er ook weer aan te denken om deze maskers te gebruiken! Ik gebruik nu die van Dr. Hoog en die vind ik ook heel fijn! Bij de Big Bazaar zijn ze maar 1 euro per stuk!

x

[Beantwoorden]


Door Hilde op 10 april 2015 11:59

Ik had juist verwacht dat die met argan olie minder uitdrogend zou zijn! Is maar goed dat ik je review heb gelezen, dan ga ik toch maar voor dat peel-off masker :)
Heb al meerdere maskers hiervan geprobeerd, doen inderdaad geen wonderen, maar is wel fijn om even mee te relaxen :)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 10 april 2015 12:27

Zelf heb ik ook een probleemhuid en ik zou toch niet zelf random huidverzorging gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 10 april 2015 12:47

Het honingmasker lijkt me echt wel fijn. Ik heb zelf ook al een aantal maskertjes van dit merk geprobeerd, maar deze twee kende ik nog niet.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 10 april 2015 12:53

Wat zien die maskers er altijd grappig uit hè! Ik denk dat het honing masker voor mij het beste zou werken, maar ik heb altijd ruzie met peel-off maskers.. ;)

[Beantwoorden]


Door Mo op 10 april 2015 13:16

Ah, ik vind hun maskertjes altijd zo leuk en fijn! Ben vooral benieuwd naar die met Arganolie.. binnenkort maar weer lekker een maskertje nemen ^^)

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 10 april 2015 13:39

Montagne Jeunnesse (love)! Dat doet me echt aan mijn middelbare schooltijd denken. Als ik vroeger beauty-avonden met vriendinnen had gepland dan haalden we altijd een aantal van deze maskertjes. Ook voor onze voeten, haha.

Het eerste masker is niks voor mij aangezien in een droge gevoelige huid heb maar het tweede masker vind ik er wel interessant uitzien. Ik krijg spontaan zin om naar Kruidvat te gaan en een aantal van deze zakjes te kopen. (H)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 10 april 2015 13:57

Leuke review! Ik gebruikte dit merk vroeger altijd.

[Beantwoorden]


Door byFloren op 10 april 2015 13:58

Ze zien er wel onwijs leuk uit! (love)
X Liefs

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 10 april 2015 14:09

Dit soort maskertjes heb ik ook wel eens geprobeerd, sommige zijn best fijn!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 10 april 2015 14:30

Ik vind die maskers altijd leuk om mee te experimenteren
en voor dat geld moet je het natuurlijk niet laten.
Ook echt een pluspunt omdat ze niet op dieren testen :)
xx

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 10 april 2015 20:20

Beide soorten zijn niet helemaal mijn ding! Kleimaskers drogen mijn huid uit (ondanks dat ik een gecombineerde huid heb) en ik zit altijd te prutsen met maskers die je eraf moet trekken.

[Beantwoorden]


Door angelique op 10 april 2015 20:22

De peel off maskers vind ik altijd super fijn.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 10 april 2015 21:17

Ik gebruikte vroeger vaak dit soort maskers, maar ik vond dat ze eigenlijk niet heel veel deden voor m’n huid. Nu heb ik al lang geen masker meer gebruikt. Ik moet het nog eens op doen.

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 april 2015 21:44

Ik gebruik heel vaak maskers van dit merk :-). Dat er zoveel inhoud in de verpakking zit zodat je deze lekker dik op kunt smeren.. daar doe ik weinig mee.. Ik smeer genoeg op zodat er een mooie laag op mijn gezicht is en deze dus ook echt droog wordt binnen de tijd. Overigens laat ik het masker vaak nog wat langer zitten. Als ik een film kijk smeer ik het masker bijvoorbeeld in een reclamepauze op, waarna ik deze er in een volgende pauze afhaal.. Zo zit er vaak al een half uur tussen maar dit vind ik zelf erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 10 april 2015 23:27

Peel off is inderdaad altijd erg fijn!

[Beantwoorden]


Door anna op 11 april 2015 11:05

Ik heb de laatste tijd nogal last van een vette huid, het eerste masker lijkt me super fijn!

[Beantwoorden]


Door Silkeblogs op 12 april 2015 14:24

Ik vind de maskers van Montagne Jeunesse echt heerlijk om mezelf wat mee te verwennen! Het Argan Oil Mud masker lijkt me echt iets voor mijn vette huid, dus ik zal hem zeker proberen. Fijne review!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 13 april 2015 19:12

Op de een of andere manier reageer ik altijd allergisch op deze maskertjes. Beetje jammer want nu heb ik nog meer zin om ze te proberen.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 15 april 2015 10:21

Waarom staat hier nergens bij dat het een advertorial is? :/

[Beantwoorden]


Door kaslitta op 6 oktober 2015 11:00

:wave: :wave: :wave: :yay: ^^) ^^) :$ :$ :$ :D :D :D :D :D :D (love) (love) (A) (A) Echt leuk!!!

[Beantwoorden]