Eerste indruk Remington Curl Revolution

Afgelopen week kwam de Remington Curl Revolution binnen, een krultang die er wel heel interessant uitzag. Ondanks mijn gebrek aan ervaring als het aankomt op haren krullen, besloot ik de Curl Revolution uit te proberen in een video. Dat deed ik wel even, toch? Nou, dat bleek makkelijker gezegd dan gedaan… Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

De Remington Curl Revolution is nu te koop voor € 69,99.


Reacties

Door Calijn op 9 april 2015 08:03

Maar je ziet er wel weer mooi uit! X

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 april 2015 08:17

Haha, grappige video. Toch ben ik wel een beetje benieuwd naar deze krultang hoor!

[Beantwoorden]


Door ilham op 9 april 2015 08:18

Wat een groot ding! Hij ziet er alleszins leuk uit :)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 9 april 2015 08:19

Ik was hier heel benieuwd naar! Leuk dat je hem in een filmpje laat zien. Zoals ik het zo zie is het nogal wat werk om je haar te krullen. Ik geloof ook dat ik eerder naar een gewone krultang zou grijpen die meer haar in één keer pakt zodat je minder lang bezig bent. Maar…ik vind het concept zo leuk dat ik hem toch wel graag zou willen proberen. En die kleur hè, geweldig!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 9 april 2015 08:20

Heb ook al jaren geen krultang meer gebruikt, zou ook niet meer zo goed weten hoe of wat, zeker niet als elke keer het design weer net wat anders is, zoals deze ook weer. Ik houd het toch maar bij rollers gok ik. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 9 april 2015 08:23

Leuke video, haha! Ik heb zelf niet zo veel/dik haar, dus ik denk dat ik er een stuk minder lang mee bezig zou zijn. Ik ben zelf in ieder geval nog steeds heel benieuwd naar de krultang!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 9 april 2015 08:27

De kleur is echt amazing. Ik zou precies hetzelfde hebben als jij, dat ik het niet snap. Geef mij maar een ‘normale’ krultang!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Ina op 9 april 2015 08:37

Supergrappig om je te zien klungelen! Ik heb heel dun haar dus ik denk dat ik redelijk snel zou klaar zijn met deze krultang.

[Beantwoorden]


Door Imke op 9 april 2015 08:42

‘Ik vind het heel spannend’ Ik heb echt veel te hard zitten lachen. X

[Beantwoorden]


Door Lydia op 9 april 2015 08:44

Haha wat een gepruts om je haren een beetje in de krul te krijgen. Misschien vergt het inderdaad wat oefening, maar dan geef ik de voorkeur toch aan een krultang, voornamelijk om wat jij ook al zegt. Dat werkt uiteindelijk denk ik toch sneller

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 9 april 2015 08:50

Haha superleuk filmpje! Ik vind het maar een apart ding. XXX

[Beantwoorden]


Door Dionne op 9 april 2015 08:53

Hij lijkt mij echt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Simone op 9 april 2015 08:55

Haha, super leuke video! Ik was er heel erg benieuwd naar maar ik denk dat het ‘m niet gaat worden!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 april 2015 09:08

Hier was ik heel benieuwd naar. Eigenlijk is het best leuk om te zien dat je als beautyblogger er ook mee struggled en het niet direct begrijpt. Ik ben benieuwd of ik hem fijn ga vinden. Ik ben er wel heel erg nieuwsgierig naar en het lijkt me opzich wel handig!

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 9 april 2015 09:11

Hahaha, heel erg leuk! Ik ben naar het event geweest en heb er daar twee gekregen. Mag er dus een weggeven!

Ik vind ‘m wel fijn, maar eventjes wennen, hihi!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 april 2015 09:18

Leuk filmpje! Het lijkt me een prima stijltang :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 april 2015 09:23

Leuk om zo je eerste indruk te zien! Het lijkt me wel echt een kwestie van uitproberen en doorhebben hoe het werkt met deze tang, maar dan kan je er ook wel wat mee. Toch blijf ik voorlopig nog maar even bij mijn Remington Pearl Wand, die vind ik nog steeds superfijn!

[Beantwoorden]


Door Margot op 9 april 2015 09:28

Wat een grappig ding, maar ik denk dat ik bij mijn vertrouwde tangen blijf. Al is dit wel een goede reminder dat ik best weer eens mijn haar kan krullen :-)

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 april 2015 09:34

wat een mooie tang , het lijkt mij ook wel even wennen hoor normaal doe je het zelf en nu gaat het vanzelf.

[Beantwoorden]


Door Sabine op 9 april 2015 09:47

Ik vind dit echt een heerlijke video, haha! Je doet dit zo leuk.

[Beantwoorden]


Door Cotton and Scents op 9 april 2015 09:55

Haha ik heb echt gelachen om je ‘mislukte’ krulletjes :D Ik denk dat ik het er nog slechter vanaf zal brengen dus ik houd het ook bij mijn oude krultang ;)

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 april 2015 09:55

Ik kan niet goed overweg met een krultang whaha, maar deze ziet er echt erg leuk uit

[Beantwoorden]


Door Jana op 9 april 2015 10:00

Oh, tof dat je ook laat zien dat het niet meteen heel goed gaat! Het effect vind ik wel echt heel mooi! Ik heb al de Remington Pearl Wand die mooie krullen geeft die een paar dagen goed blijven zitten maar soms vind ik ze niet “loose” genoeg. Ik blijf dus benieuwd naar deze tang!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 april 2015 10:00

’t Is inderdaad even uitvogelen hoe die werkt, duurde bij mij ook een paar dagen, haha! Maar je gebruikt ook niet helemaal de goede techniek: je moet de pluk er tussen doen, dan een hele slag draaien, even wachten… de krultang een klein beetje naar beneden trekken (dus dat het haar dat net op het warme plekje heeft gezeten er weer uit gaat) en vervolgens weer een beetje draaien, en zo ga je verder. Zo komt er steeds een ander stukje van de pluk op het warme gedeelte, en krijg je echt hele mooie krullen! Maar ’t is inderdaad wel even een gedoe hoor, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2015 om 13:17:

Wauw oké, nog ingewikkelder! Ik ga het proberen, maar jeeetje… wat een gedoe!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 9 april 2015 10:26

Even uitvogelen hoe het werkt, dat vind ik altijd met nieuwe krultangen. Ziet er wel mooi uit. Leuke video Vera.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 9 april 2015 10:42

Geef mij maar een ouderwetse makkelijke krultang! Ben veel te bang dat mijn haar eraf brandt haha

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 april 2015 10:58

Hahaha ik heb echt heel hard gelachen, geweldig!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 9 april 2015 11:52

Haha, leuk filmpje!! Ik gebruik zelf zelden een krultang. Het kost altijd zoveel tijd en met mijn haar is het binnen een uur weer uitgezakt helaas..

[Beantwoorden]


Door Sanae op 9 april 2015 11:54

Hahaha geweldig filmpje! Lijkt me trouwens niet echt een praktische krultang..

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 april 2015 12:21

Wel een beetje een gekke tang maar ik vind het resultaat opzicht wel mooi! Jammer dat het bij jouw haar aan het eind van de dag is uitgezakt.

[Beantwoorden]


Door Adejong Visagie op 9 april 2015 12:27

Haha! Dit ziet er niet echt handig uit inderdaad… Ben benieuwd of je nog een handigere manier vindt om de tang te gebruiken, want op deze manier is het niet echt een toevoeging…

[Beantwoorden]


Door Lisa-Lotte op 9 april 2015 12:38

Haha! Dat ziet er niet zo handig uit inderdaad, maar wel een leuke (en grappige) review!

[Beantwoorden]


Door Marie - You Beleza op 9 april 2015 13:07

Hihi grappige video! Hij ziet er inderdaad niet zo handig uit haha! Zelf gebruik ik zelden een krultang maar vind deze er wel leuk uitzien, ondanks z’n onhandig gebruik. Liefs x

[Beantwoorden]


Door Lisa op 9 april 2015 13:08

De tang ziet er in elk geval stylish uit. Het lijkt me inderdaad niet zo makkelijk om aan de tang te wennen, dat heeft wellicht wat tijd nodig zoals je zelf ook aangeeft. Ik gebruik eigenlijk nooit krultangen omdat ik lang, dik haar heb en 1) de krullen er na een uur al uit zijn en 2) het echt een eeuwigheid duurt om al mijn haar gekruld te krijgen!

[Beantwoorden]


Door priscilla op 9 april 2015 13:11

Haha Vera, ik heb me suf zitten lachen. Wat ben je toch lekker spontaan. De krultang ziet er enorm mooi uit, maar of ik het wat vind.. ik weet het nog niet zo goed. Ik denk dat ik hem zelf is uit zou moeten proberen.

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 april 2015 13:44

Haha wat een heerlijke video! Ik heb deze tang zelf ook en had echt precies hetzelfde als jij, hij kwam de hele tijd vast te zitten in m’n haar! Heel lachwekkend dit, haha!

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 9 april 2015 15:08

Hier geen krultang nodig … Zou trouwens wel mooie krullen willen hebben, maar dan ook mooi lang haar ;-)

Krultang ziet er mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 9 april 2015 15:49

Haha wat een gek ding! Als je de pluk gewoon loslaat krijg je idd die gekke knik niet, maar ik vind een gewone krultang waar je zelf je haar omheen draait nog het allerfijnst :)

[Beantwoorden]


Door iffy | diaryofamua op 9 april 2015 15:53

Haha heb zo moeten lachen om je filmpje! Geef mij maar een gewone krultang

XO

[Beantwoorden]


Door femketje op 9 april 2015 16:15

het lijkt me zo wennen om met deze te werken!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 9 april 2015 16:32

In het begin deed het mij ook een beetje aan babyliss curl denken. Aan de andere kant had ik ook van dat het erg handig is dat het zelf draait. Maar ook weer een gedoe als ik bij jou zie hoe je de krul maakt met deze remington.

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 april 2015 17:31

Leuke video! :) Ik heb zelf ook een krultang van Remington, maar zou er best nog eentje aan mijn collectie willen toevoegen!

[Beantwoorden]


Door Nesrin op 9 april 2015 18:15

Ai ai ai… Ik twijfel enorm… Ik wil deze prachtige krultang echt proberen maar ben niet overtuigd.

Heel leuk filmpje Vera!

PS. Heel benieuwd naar jouw beeldmateriaal van de lancering van het Beauty & Gloss jurkje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2015 om 13:18:

Dankjewel! De vlog staat er inmiddels op!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 april 2015 18:24

was het niet ook de bedoeling dat je je haar eerst uitborsteld en klitvrij hebt voor dat je met de krultang bezig gaat?

[Beantwoorden]


Door Linda op 9 april 2015 18:27

Ik ben zelf ook enorm benieuwd naar deze krultang, ik denk dat hij het gebruiksgemak wel verhoogt <3

[Beantwoorden]


Door Julie op 9 april 2015 18:53

Haha, Vera! Ik heb me echt dood gelachen met je video! Met die krultang ben ik helemaal niks. Ik hou meer van mijn haren stijl, dus ik hoef enkel een stijltang! :-)
Bovendien ziet het er mij echt een onhandig ding uit! :p

[Beantwoorden]


Door anouk op 9 april 2015 19:01

Ik vind het een apart ding, misschien werkt ie alleen bij mensen met dun haar?

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 9 april 2015 20:08

Hele leuke video met lekker veel humor! ;)
Ik geloof niet dat deze krultang iets voor mij is, als ik het zo lees.. ;-)

[Beantwoorden]


Door Kiekeboe op 9 april 2015 20:09

Hee vera!

Ik hou echt heel erg van de makeup van MAC. Maar het is zo duur.. Nu had ik deze website gevonden.. Maar is dit echt of nep?
http://www.maccosmetickits.com/mac-makeup-blush-t-2.html

xoxoxox

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2015 om 13:19:

Wanneer het te mooi lijkt om waar te zijn… is dat het meestal ook. Ik vind het er allemaal erg nep uit zien.

[Beantwoorden]


Door anna op 9 april 2015 20:11

Haha, wat een leuk en lekker eerlijk filmpje <3 Hij lijkt me heel handig als je de techniek eenmaal doorhebt, maar ik ben zelf niet zo handig, dus misschien is het niks voor mij.

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 9 april 2015 20:25

Ontzettend leuk filmpje, heel grappig! Hij lijkt me erg lastig in gebruik als ik dit zo zie, haha. Als je het door hebt zal het beter gaan, maar ik vind het wel erg jammer dat de krullen niet lang blijven zitten. Daar zijn ze dan echt weer te los voor.

[Beantwoorden]


Door Thirza op 9 april 2015 20:43

Ach ja, ik heb m’n lipstick, ieder z’n ding!
Heerlijk filmpje hahaha (love)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 april 2015 20:53

Hahah echt een leuk filmpje! Ik vond het resultaat toch wel mooi toen je door had hoe het werkte!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 april 2015 21:14

Hihi, wat een heerlijk filmpje. Ik houd van eerste indruk video’s! Ze zijn zo lekker ‘echt’… Het uiteindelijke resultaat valt me helemaal niet tegen, zeker niet na het geklungel in het begin, hihi.

[Beantwoorden]


Door Lydia op 9 april 2015 22:08

Vera, welke lippenstift heb je op…? prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 april 2015 om 13:19:

Rose Brown Art Stick van Bobbi Brown :ja:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 april 2015 22:11

Haha geweldig filmpje! Dit had ik precies het zelfde toen ik de nieuwe krultang van mijn beste vriendin probeerde, het lukte voor geen meter! Hoe moeilijk kan het zijn haha? Ik houd het lekker bij mijn stijltang.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 9 april 2015 22:21

Hmmmm! Ik vind hem iets te ingewikkeld haha :P. Het resultaat is wel nice uiteindelijk. Ik heb mijn haar ook liever stijl :)

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 9 april 2015 22:42

hele leuke video! (love) ik weet niet of ik die krullend zo snel zal aanschaffen.. Je lipstick is trouwens prachtig!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 9 april 2015 23:07

Het staat je heel leuk!

[Beantwoorden]


Door Anne-Lotte op 10 april 2015 08:12

Hahahaha ik heb zo gelachen om je gezicht links onder als je de video start.
Zo grappig haha.
Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Nikitaa op 10 april 2015 11:38

:wave: ik heb een tip je heb heel veel haar en ook heel dik, je kan beter de helft van je haren opsteken dat gaat makkelijke

[Beantwoorden]


Door silja op 11 april 2015 00:08

He vera, ik was in het begin ook flink aan het prutsen met de tang, maar ik kwam er na een korte tijd er achter dat er een matte en een glanzende gedeelte op de tang zit. Je haar moet in de richting van de glanzende kant en dan moet je hem aanzetten om te draaien. Sinds ik dat doe gaat het veel beter. :yay:

Succes met de tang , ik oefen ook nog even door!

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 12 april 2015 09:49

Leuk om je eerste indruk te zien in een filmpje. Ik heb deze ook ontvangen om te testen. Ik ga er namiddag voor het eerst mee aan de slag. Zeer benieuwd welk resultaat het bij mij oplevert.

[Beantwoorden]


Door Joy op 13 april 2015 13:29

Hoi Vera! :wave:

Toen ik voor het eerst reclame zag over deze nieuwe krultang, was ik onmiddellijk geïnteresseerd. Ik was dan ook oprecht enthousiast toen ik zag dat je er een filmpje over had opgenomen, want natuurlijk lijkt alles altijd easy peasy in de tutorialfilmpjes van de makers zelf, maar is het product in real life dan ook wel zo easy?
Jouw ervaringen met de Curl Revolution lijken niet zo positief te zijn, maar ik dacht dat het resultaat misschien al wel een betere indruk naar jou toe zou kunnen geven wanneer je mss nog wat meer je haren doorkamt, zodat elke lok heel goed afgezonderd wordt van de rest van je haar. En ik denk ook dat je de lok misschien iets langer moet vasthouden in de tang?
Ik wil hier natuurlijk geen kritiek geven, maar hoop dat dit misschien goede tips kunnen zijn. Misschien werken mijn “tips” echt en kan die tang wel degelijk doen wat hij zogezegd moet doen! ^^) Hopelijk is dat zo en wordt die tang jouw (en binnenkort ook mijn(?) beste vriend!)

Veel lieve groetjes uit België,
Joy

[Beantwoorden]


Door R op 14 april 2015 19:17

Ik vind hem niet zo handig lijken, ik denk toch echt dat ik een andere krultang zou kopen. Nou ja, deze is wel mooi roze! :-)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 14 april 2015 23:21

Haha, wat een leuk filmpje zo voor het naar bed gaan :-)

[Beantwoorden]