Catrice Doll’s Collection

catrice_dolls_collection01

Ik hou wel van poppenogen. Enorme kijkers, dik aangezet met eyeliner en aardig wat lagen mascara. Eventueel nog wat matte nudekleurige oogschaduw en een zachtroze kleur blush erbij en de look is compleet. Ik was dan ook verheugd toen ik lucht kreeg van de Catrice Doll’s Collection en probeerde drie producten uit.

catrice_dolls_collection02

catrice_dolls_collection03

De verpakkingen zijn volledig zwart-wit, versierd met een jaren 60 bolletjes patroon. Laat de producten het werk maar doen! Ik review een setje cuticle tattoo’s, een matte eyeliner en valse wimpers voor zowel de onderste als bovenste wimperrand.

Catrice Cuticle Tattoos € 2,39
Catrice Matt Dip Eyeliner € 2,99
Catrice Doll Lashes € 4,59

catrice_dolls_collection04

catrice_dolls_collection05

catrice_dolls_collection06

Hoe schattig zien deze tattoo’s eruit? Ze zijn bedoeld om onder je nagelriem te plakken, maar je kunt ze natuurlijk op elke plek van je lichaam een plaats geven. In het setje zitten twee velletjes met in totaal 36 tattoo’s in verschillende maten. Daar kun je wel even mee vooruit.

Ze zijn heel makkelijk aan te brengen. Het enige wat je hoeft te doen is het folie los te maken en met de tattoo erop 5 seconden tegen je huid aan te houden. Daarna moet hij overgeplaatst zijn en een mooi plekje onder je nagelriem gekregen hebben.

Helaas werkt het niet optimaal. De tattoo’s komen niet altijd goed op de huid (vooral mijn duim vond ik lastig) en erg slecht tot helemaal niet plakken. Bummer!

Catrice Cuticle Tattoos € 2,39

catrice_dolls_collection07

catrice_dolls_collection08

catrice_dolls_collection09

Dit is een zogenaamde dip eyeliner. Geen stift, maar een potje met daarin een kwastje. De Catrice Matt Dip Eyeliner is mat en droogt snel op. Hij zet makkelijk een dun lijntje en wingt mooi naar buiten. Ook is de lijn goed zwart, maar let wel op dat je geen plekjes overslaat.

Vlekken doet de Matt Dip Eyeliner ook nauwelijks. Hij geeft niet af en blijft met een beetje poeder of oogschaduw eronder, de hele dag zitten. Het enige nadeel aan dit soort eyeliners vind ik dat met het aanbrengen de substantie snel op je wimpers komt die daardoor aan elkaar blijven plakken.

Catrice Matt Dip Eyeliner € 2,99

catrice_dolls_collection10

catrice_dolls_collection11

catrice_dolls_collection12

En dan… het product waar ik het meest enthousiast over was om te testen: de valse wimpers. In deze set zitten namelijk niet alleen wimpers voor de bovenste, maar ook voor de onderste wimperrand! Voor het ultieme poppenogen effect.

Ik had nog nooit zulke nep wimpers gebruikt, dus opplakken was dan ook even lastig. Gelukkig is de band waaraan de wimpers geplakt zitten wel doorzichtig, wat een natuurlijker effect geeft. Voor mijn type ogen zijn valse wimpers aan de onderkant misschien niet helemaal weggelegd, maar ik ik vind de vorm en de verschillende lengtes ervan wel heel mooi!

Catrice Doll Lashes € 4,59

catrice_dolls_collection13

catrice_dolls_collection14

Hoewel de vormgeving me niet direct aansprak, ben ik absoluut wel te spreken over de Catrice Doll’s Collection, want wat is dit een leuke collectie! Hoewel alles misschien niet even lekker werkt, is de collectie nog origineel ook.

Over het setje valse wimpers ben ik het meest enthousiast. Hoewel de eyeliner ook een goede is, mocht je nog opzoek zijn naar een fijne matte variant en niet overweg kunnen met een stift. De Doll’s Collection producten zijn nu verkrijgbaar!

Catrice is te koop bij Kruidvat en Trekpleister.


Reacties

Door Anneloes op 11 april 2015 06:21

Ik vind vooral de eyeliner erg goed klinken! De cuticle tattoos zijn absoluut niet mijn ding aangezien ik wat betreft mijn handen (en nagellak) alles graag perfect wil hebben zitten, haha. De nepwimpers vind ik ook wel interessant, maar ik weet niet of ik het resultaat echt mooi vind…

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 11 april 2015 06:58

Weet je dat ik dacht dat het eerst om een limited edition collectie van MAC ging? Pas toen ik de titel las, zag ik dat het om Catrice ging. Mooie vormgeving! Ik vind de matte eyeliner mooi, daar ben ik heel benieuwd naar. Hopen dat ik er mee overweg kan ;). De nepwimpers zijn tof! Het effect is lekker popperig en heel leuk voor een fotoshoot!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 11 april 2015 07:05

Wat zijn die nagelriemtattoo’s leuk, origineel! Voor de rest vind ik het best wel een leuke LE ,maar ik vind hem niet heel erg draagbaar. Zoals die nepwimpers, tof voor een feestje, maar voor zo overdag wel iets te heftig. Wel een fijn review, mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 11 april 2015 07:42

De bovenste nepwimpers zien er wel erg mooi uit. De eyeliner ziet er ook goed uit! Fijne review.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Eline | Simply Handwritten op 11 april 2015 08:01

De look die je met deze producten hebt gemaakt ziet er weer prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Natascha op 11 april 2015 08:13

Ik denk dat ik die eyeliner ook ga uitproberen! Het effect van de nep wimpers vind ik stiekem ook heel verrassend mooi haha. Ik weet niet of ik het zomaar zou dragen; maar misschien met een bijzonder feestje wel. Je krijgt er in elk geval echt poppenoogjes van.

[Beantwoorden]

Marie - You Beleza antwoordt op 11 april 2015 om 08:16:

Deze collectie laat ik liggen, geen enkel product spreekt me echt aan. Fijne review, liefs

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 april 2015 08:15

Fijne review! Ik ben echt helemaal weg van de verpakkig (love) de tattoo’s vind ik enorm schattig, maar jammer dat het niet heel goed werkt. De wimpers zien er heel gaaf uit, mooie vorm ook. Misschien moet ik eerst maar leren nepwimpers plakken, voordat ik ook gelijk wimpers voor de onderkant ga proberen haha

[Beantwoorden]


Door Syl op 11 april 2015 08:42

Deze nepwimpers heb ik toevallig ook, maar nog niet getest

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 april 2015 08:44

Fijne review. De eyeliner lijkt mij het interessantste product, maar dat was hier al weg. Helaas pindakaas.

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 april 2015 08:46

Wat een toffe vormgeving, de wimpers vind ik voor een feestje wel leuk! Je lijkt wel op Twiggy :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 11 april 2015 08:53

De cuticle tattoos zien er heel tof uit. Jammer dat de kwaliteit ietwat minder is. Fijn dat de andere twee producten iets beter zijn van kwaliteit. Ik vind de collectie er heel tof uitzien! Oh, de kleur lipstick die je draagt, vind ik je trouwens erg goed staan! Mooie tint! Ik wens je een fijn weekend, liefs Marloes

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 11 april 2015 08:54

Die wimpers zien er een beetje eng maar toch ook wel weer best schattig uit! En de eyeliner lijkt me eigenlijk ook zeker niet verkeerd, vind dat matte best mooi :).

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 april 2015 09:00

Het ziet er zo apart uit die wimpers op je onderwimpers. Ik weet nog nietof ik het mooi of niet vind, maar in ieder geval wel erg uniek!

[Beantwoorden]


Door Tasja op 11 april 2015 09:15

Volgens mij heb je de onderwimpers verkeerd opgeplakt :p
Het donkerdere stukje heb je nu naar de binnenkant van je oog, maar het hoort aan de buitenkant te zitten. Diegene die je nu op je linkeroog hebt moet op de rechter en andersom :p (precies zoals met de bovenwimpers en zoals ze in het doosje zitten eigenlijk)

[Beantwoorden]

Claudia antwoordt op 11 april 2015 om 10:30:

Ja ik denk inderdaad hetzelfde, dan ziet er een stuk beter uit denk ik ^^)

[Beantwoorden]

Sanne antwoordt op 11 april 2015 om 19:31:

Ha, dat viel mij ook al op. Denk dat ze inderdaad andersom beter staan!

[Beantwoorden]


Door anouk op 11 april 2015 09:25

Oehh de eyeliner spreek me heel erg aan! Hij heeft ook zo’n leuke verpakking

[Beantwoorden]


Door Akosua op 11 april 2015 09:28

Ik vind de nepwimpers echt heel mooi, echt een uniek product. Tenminste ik heb het nog niet eerder gezien, lijkt me echt heel tof voor een feestje.

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 april 2015 09:37

Oh wauw! Die nagelsticker lijken me zo leuk! En die wimpers! ♥♥♥ Fijne review Vera! Veel Liefs

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 11 april 2015 09:43

Ik ben vooral fan van de nepwimpers. Ze vallen op, maar ik vind niet dat ze er heel nep uitzien :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 11 april 2015 10:14

Haha wat grappig, ik reageerde onder je foto op Instagram dat ik het een beetje doll achtig vond maar wel mooi. En nu blijkt het van de DOLL collectie te zijn haha… Nou dat hebben ze dus goed gedaan! Maar ik zou het niet snel proberen!

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 11 april 2015 10:21

Leuke review en vind het er wel allemaal leuk uitzien!

[Beantwoorden]


Door ilham op 11 april 2015 10:24

Ik heb deze collectie ook al zien liggen, maar er was niets dat me aansprak. De wimpers zouden nog leuk kunnen zijn voor Halloween (enge pop), maar dat is het dan ook.

[Beantwoorden]


Door Margot op 11 april 2015 10:25

Wat een gave wimpers! Vooral voor een speciaal feestje lijken ze me wel leuk.

[Beantwoorden]


Door Luna op 11 april 2015 10:37

De nepwimpers zou ikzelf niet al te vaak dragen, maar ze zijn wel heel mooi!! Ik snap dat je er enthousiast over bent! Leuke collectie :)

[Beantwoorden]


Door Fientje op 11 april 2015 10:43

De nepwimpers zien er echt heel mooi uit hoor Vera! Ook de eyeliner ziet er best oké uit, maar dat zijn we wel gewoon van Catrice. Leuke collectie!

[Beantwoorden]


Door anna op 11 april 2015 10:44

Wauw, die wimpers zijn echt heel mooi! Ik had eerst niet eens door dat je nepwimpers op had, totdat ik de onderwimpers zag, haha.

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 april 2015 10:45

ik vind de eyeliner er eigenlijk niet zo heel mooi uitzien… de wimpers wel!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 april 2015 11:04

Ik vind de nepwimpers denk ik het leukst, maar of ik die voor op je onderwimpers nu echt meteen een succes vind weet ik nog niet! Het heeft wel wat Twiggy-achtigs, dat is natuurlijk wel leuk!

[Beantwoorden]


Door paulien op 11 april 2015 11:25

Grappige producten. Ziet er leuk uit. In de winkel had ik al wel de oogschaduws en de blush geprobeerd maar vond het niet echt bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Denise op 11 april 2015 11:25

Oh wat tof is dit! Ik zou het niet dragen in een alledaagse look, maar voor een feestje is dit wel echt heel gaaf bedacht <3

[Beantwoorden]


Door Anne-Lotte op 11 april 2015 11:30

Vera je hebt zulke ontzettend mooie ogen! (love)

[Beantwoorden]


Door wendy op 11 april 2015 11:36

wow die onderwimpers! Het misstaat je zeker niet! Heeft een beetje een twiggy effect

[Beantwoorden]


Door Andrea op 11 april 2015 11:38

De nepwimpers zien er mooi uit zeg! De rest van de collectie vind ik niet zo.
x

[Beantwoorden]


Door Renita op 11 april 2015 11:40

Die eyeliner is zoooo goed zwarte, mat en blijft de hele dag zitten!
Heb er meteen 2 extra ingeslagen.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 11 april 2015 11:43

Die neowimpers zijn echt heel gaaf! Je krijgt er super grote ogen van! Ik denk alleen niet dat het iets voor mij is, ik zou me er waarschijnlijk aan irriteren haha (A)

[Beantwoorden]


Door Griet op 11 april 2015 11:52

De wimpers geven je meteen een twiggy look :) vind het wel mooi voor een speciale gelegenheid!
De eyeliner spreekt me ook wel aan

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 april 2015 11:58

Niet gedacht dat de wimpers mooi zouden zijn maar ik vind het effect echt heel leuk! Het idee van de strikjes is ook leuk bedacht alleen zou ik dat zelf niet dragen.

[Beantwoorden]


Door Gaya op 11 april 2015 12:06

Haha, met die wimpers kun je mooi gyaru doen.

[Beantwoorden]


Door Linda op 11 april 2015 12:26

De valse wimpers staan echt heel erg tof, lijkt mij erg leuk voor een feestje ook. Dan vind ik grote sprekende ogen erg mooi <3

[Beantwoorden]


Door Sheela op 11 april 2015 12:47

De eyeliner vind ik niet zo mooi, catrice heeft er betere in zijn assortiment. De tattoos en wimpers vind ik wel heel gaaf. Ik vind alleen dat je heel duidelijk ziet dat de onderste vals zijn maar het blijft wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 11 april 2015 13:07

ooeh die eyeliner, was al een tijdje opzoek naar een nieuwe vloeibare. Erg leuk artikel, de nepwimpers zijn wel leuk maar niet iets voor mij net als de stickers. Maar ik vind het verder wel erg mooi en leuk verpakt, heel goed gedaan van catrice en verder echt een leuk artikel weer!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 11 april 2015 13:16

Helaas ben ik niet zo enthousiast over de Doll’s Collection van Catrice. Hoewel ik het hele idee van poppenogen ontzettend leuk vind, vind ik toch dat ze leukere producten hadden kunnen uitbrengen die ook net iets mooier zitten. De eyeliner slaat wat plekjes over, de cuticle tattoos plakken niet zo goed, en de nepwimpers.. die zien er wel goed uit! Die vind ik nog de leukste!

[Beantwoorden]


Door Iris Larisa op 11 april 2015 13:18

Ik vind de eyeliner zelf ook niet heel erg goed, maar de blush weer wel! De lashes staan je wel echt prachtig! X

[Beantwoorden]


Door Meisjewie op 11 april 2015 13:23

Wow wat staat die combinatie van de eyeliner en de nep wimpers gaaf zeg. Die eyeliner staat je goed, maar niet iets voor mij. Ik blijf liever bij de neutrale look zonder eyeliner ;-) . Die nep wimpers zijn ook super gaaf, maar ook dat is niks voor mij. Ik heb al MEGA lange wimpers. Heb nep wimpers een keer geprobeerd, maar zag geen verschil. Zou dan dus zonde zijn. Wel leuke nieuwe producten van catrice. Hoop dat ze snel weer iets uit gaan brengen. Misschien zit er dan iets voor mij bij :$ !

[Beantwoorden]


Door Lys op 11 april 2015 13:26

De valse wimpers zien er leuk uit! Dan vooral die voor de bovenste wimperrand.

[Beantwoorden]


Door Joika op 11 april 2015 13:28

Die strikjes zijn zo cute!!!x

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 april 2015 13:53

Ik ben best wel benieuwd naar de dip eyeliner !

[Beantwoorden]


Door Eva op 11 april 2015 14:04

Ik heb de cuticle tattoos ook! Ik heb ze alleen nog niet uitgeprobeerd, maar ik zou het wel heel jammer vinden als het bij mij ook niet zo goed lukt.

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 11 april 2015 14:14

Wat een prachtige producten! Wauw. Alleen vind ik de onderste nepwimpers iets too much, maar ja dat is wel weer een doll-effect :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 april 2015 15:27

Ik vind de ogen iets te overdreven, niet bepaald mijn ding! De nagelstickertjes, of beter gezegd hand stickers, vind ik wel heel tof!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 11 april 2015 16:53

Vind het zelf ook wel origineel dat Catrice dit heeft uitgebracht. Alleen mij sprak het niet zo aan deze limited edition. Maar wel leuk om te zien.

[Beantwoorden]


Door byFloren op 11 april 2015 17:49

Wat zijn die strikjes cuteN :star:

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 11 april 2015 19:28

Haha, ik zag je poppenogen al voorbij komen op Instagram. Super vet voor een feestje of iets dergelijk. Catrice heeft eindelijk weer eens een leuke verrassende collectie uitgebracht. Leuk!

[Beantwoorden]


Door Emma op 11 april 2015 19:37

De bovenste wimpers zijn echt mooi, maar de onderste zijn wel te sterk aanwezig. Ik vroeg me alleen af of de donkere, dikkere kant van de onderste wimpers niet bij het buitenste ooghoek moeten ipv bij het binnenste ooghoek, of is lijkt dat alleen zo? Misschien zou het donkerste bij het buitenste ooghoek sws wel mooier zijn, dat het effect dat iets neutraler is. Maar wel weer superleuk om te lezen Vera!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 11 april 2015 21:07

Ik vind die cuticle tattoos wel leuk en een nieuwe eyeliner kan
me altijd wel plezieren dus die wil ik wel eens testen als ik in
de Kruidvat kom :)
De poppenogen zelf vind ik wel een beetje overdreven
en staat echt niemand maar wel leuk om eens te proberen
xx

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 11 april 2015 22:07

he, die wimpers hebben wel iets. Deze lijken mij tof voor een speciale (thema)avond

[Beantwoorden]


Door Maxine op 11 april 2015 22:24

wat een leuke collectie, de nepwimpers staan je echt heel mooi! Kun je fijn mee opvallen haha

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 april 2015 10:22

Wauw heel mooi! X

[Beantwoorden]


Door Sanne - Yours Truly Sanne op 12 april 2015 10:57

De collectie ziet er leuk uit, mooie verpakkingen! De onderwimpers van het setje zijn alleen naar mijn mening iets te heftig. Ook betwijfel ik of ik ooit strikjes onder mn nagelriemen zou willen…

[Beantwoorden]


Door Nina op 12 april 2015 12:41

volgensmij heb je de onderwimpers verkeerd aangebracht. Als je een onderwimper bekijkt, zie je dat de ene kant veel haartjes heeft die dicht op elkaar staan en de andere kant weinig haartjes die ver uit elkaar staan. Je moet minder haartjes in je binnenste ooghoeken hebben, niet andersom! (Anders staat het inderdaad wel raar ja). Dus: links moet rechts en rechts moet links.

[Beantwoorden]


Door merith op 12 april 2015 14:14

ik heb eind april mijn gala en hoop dan de nepwimpers te verkrijgen! vind ze niet duur en staan supermooi !

[Beantwoorden]


Door Hush Hush op 12 april 2015 17:10

Interesting products!

hushhush990.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door emmy op 12 april 2015 20:24

heb zelf de blush uit de collectie en die is ook erg fijn!! <3

[Beantwoorden]


Door Jantine op 12 april 2015 20:36

Wauw Vera, ik vind je er erg mooi uit zien op de foto’s!!! (Zonder de onderwimpers nog mooier) Welke lipstick heb je op? Vind m heel mooi :-)

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 13 april 2015 11:46

Het ziet er allemaal heel goed uit! De tattoo’s zijn niet helemaal mijn ding, maar het is wel leuk bedacht en het ziet er inderdaad heel schattig uit.

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 april 2015 13:09

Zelf vind ik deze collectie niet heel erg spannend. Ik vind de tattoo’s niet echt mijn ding en ook die nepwimpers vind ik zelf ietwat overdreven. Wat mij betreft heeft Catrice veeel mooiere collecties gehad!

[Beantwoorden]


Door Lianne op 13 april 2015 13:35

Echt een bagger Limited Edition collectie! Had er eerlijk gezegd wat meer van verwacht maar het valt me zwaar tegen. De eyeliner is dan nog wel het meest ‘alledaagse’ product en zelfs die vond ik niet fijn werken. Jammer! :/

[Beantwoorden]