Foundation routine | hele lichte huid

Vandaag laat ik je mijn foundation routine zien, inclusief concealer, bronzer en blush. Ook vertel ik je niet alleen welke foundations en concealers fijn, maar ook heel erg licht zijn. Aangezien het nogal een zoektocht kan zijn als je net zo bleek bent als ik en omdat ik er regelmatig vragen over krijg. Oja, in deze video kan mijn foundation wat te donker lijken, maar dat komt door de lichtval. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 12 april 2015 | 81 reacties | Tags: , , , , , , , , , ,

Reacties

Door Sophie op 12 april 2015 07:33

Ik denk dat je hier heel veel mensen mee gaat helpen! Zoals Jeffrey al zei in de boyfriendtag ben je erg innoverend en vernieuwend. Zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 12 april 2015 07:41

Leuke video om de dag mee te beginnen, je bent altijd zo vrolijk! :). Handig om te zien hoe jij je foundation aanbrengt, ik denk dat ik het bijna op de dezelfde manier doe, alleen breng ik eerst de concealer aan onder mijn ogen en daarna de foundation. Fijn ook dat je laat zien welke foundation je gebruikt, ik zou graag die van Estee Lauder en Bobbi Brown willen proberen!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 12 april 2015 08:03

Ahh, deze video is echt perfect voor mij! Ook fijn dat je een aantal lichte foundations aanraadt. Ik heb zelf een MAC NC15/NARS Siberia huidskleur en fijne tips zijn altijd welkom (love). Je foundation zit de laatste tijd echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 april 2015 08:18

Dankje voor de lichte foundation tips! Zeker in de winter is een goede foundation zoeken echt een ramp met m’n lichte huid en lijkt er altijd kleurverschil te zijn met m’n nek met als gevolg dat ik het nooit op durf te doen.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 12 april 2015 08:25

Wat een fijne video met goede tips!

[Beantwoorden]

Anita antwoordt op 12 april 2015 om 08:36:

Ik gebruik op dit moment graag de vloeibare foundation Nude magique eau de teint van L`Oreal. Ik heb niet zo`n hele lichte huid, daardoor wel iets makkelijker voor mij om een goedkopere foundation aan te schaffen.

[Beantwoorden]


Door Naomi in Wonderland op 12 april 2015 08:41

Hele leuke video. Ik had het vroeger ook zo moeilijk met het vinden van een goede foundation, maar nu gebruik ik er ook ééntje van mac. Ik gebruik hem niet elke dag maar echt enkel als ik het “nodig” vind!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 april 2015 08:55

Een andere tip; probeer wat rustiger te praten! Je praat zo snel dat je je in je eigen woorden verslikt! Als je wat rustiger praat is het ook duidelijker te volgen! Luister maar eens terug dan snap je denk ik wel wat ik bedoel! Liefs

[Beantwoorden]

Mirosea antwoordt op 13 april 2015 om 11:27:

Ik hoor dat ook wel, maar ik heb er geen last van. Tot iets van mijn negende praatte ik zo snel dat bijna niemand me kon verstaan, inmiddels heb ik dat afgeleerd, maar nog steeds praat ik snel, in dit filmpje praat Vera even snel als ikzelf.

Wel vind ik het een goede tip

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 12 april 2015 09:10

Wat een leuke video, fijne tips! Zeker een handige video als je een hele lichte huid hebt.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Margot op 12 april 2015 09:10

Handig! Ik heb in de winter ook een hele lichte huid.

[Beantwoorden]


Door Zoe de Jonge op 12 april 2015 09:12

De foundations van nyx zijn ook best ligt. Ik heb nu de stay matte foundation in de lichtste kleur en die is heel licht, bij douglas te koop en maar 9 euro.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 12 april 2015 09:20

Leuke en handige video. Ik draag zelf nog geen foundation, omdat het niet echt nodig is en mijn moeder het liever niet heeft. Ik vind het wel altijd fijn om mijn donkere kringen en onzuiverheden weg te werken met consealer

[Beantwoorden]


Door ilham op 12 april 2015 09:25

Je ben zo enthousiast en blij. Kijk ik met veel plezier naar. Oh, en je tips zijn ook fijn :)

[Beantwoorden]


Door Kim | KimterStege.nl op 12 april 2015 09:25

Super handig, ik heb een neutrale ondertoon en een MEGA witte huid. Ik gebruik op het moment de Bourjois Healthy Skin Mix, Lancome Teint Miracle en de Dior Skin Forever!

Liefs, xo

[Beantwoorden]


Door Yara op 12 april 2015 09:25

Ik heb zelf geen lichte huid, maar naar mijn idee een hele handige video voor diegenen bij wie het wel het geval is!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 12 april 2015 09:42

Ah wauw, wat een enorm fijn filmpje.
Echt heel handig! Heb zelf ook een hele lichte huid.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Marie - You Beleza op 12 april 2015 09:45

Wat een handig filmpje voor mensen met een licht huidje! Zelf ben ik niet zo licht maar veel mensen zullen hier iets aan hebben! Liefs

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 april 2015 09:45

Heel erg handig, want ik heb een hele lichte huid!

[Beantwoorden]


Door Shari op 12 april 2015 09:46

Vera, Ik vind je oorbellen echt super moooi!! Maar ken je ook iemand die een donkere huid heeft die hier een video kan over maken (of samen met jou)? xxx

[Beantwoorden]


Door Puck op 12 april 2015 09:53

Tof om een youtuber te zien die haar bleekheid ”omarmt”! Veel Britse en Amerikaanse youtubers die ik volg en die een lichte huid hebben roepen de hele tijd ”Sorry I look so pale today! / Sorry I look like a ghost! / Sorry if this lighting makes me look pale!” en zijn altijd in de weer met self tanner.. Alsof ze zich ervoor schamen of zo.

Trouwens, ben ik de enige bleekscheet die (zeker in de winter) gewoonweg geen bronzer of contour powder kán gebruiken omdat het altijd te donker en/of te oranje is? Ik heb verschillende merken en kleuren geprobeerd maar het ziet er altijd ”vies” uit, alsof ik strepen babypoep op mijn gezicht heb. ;D (En ja, ik breng altijd weinig aan en blend het goed uit.)

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkPassionbyTamara op 12 april 2015 09:57

Fijn dat je dit filmpje gemaakt hebt! Ook ik heb een lichte huid, en ik heb al zo vaak foundations gehad die te donker waren! Nu weet ik in ieder geval een paar goede te vinden! :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 april 2015 09:58

Ik ben zelf ook heel licht. De Estee Lauder foundation lijkt me erg fijn, maar idd jammer van de verpakking. Zelf gebruik ik trouw de Dior DiorSkin Nude foundation in 01 Ivory. Die is voor nu erg mooi. Alle andere foundations die ik heb staan zijn te donker. Maar die passen wel weer als ik terug kom van vakantie (hoop ik).

[Beantwoorden]


Door Renate op 12 april 2015 10:03

Leuke video! Ik gebruik zelf altijd BB cream, want dat vind ik voldoende bij mij, maar ik wil wel een foundation gaan aanschaffen voor als ik looks maak voor mijn blog! Ik heb alleen zelf niet echt een hele witte huidskleur, maar ik weet zeker dat andere hier veel aan hebben! en ik vind net als wat Puck hierboven zegt goed dat je je bleekheid omarmt, want de meeste zouden dat inderdaad niet doen!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 12 april 2015 10:08

Eindelijk een goede video voor mensen met een lichte skin. Dankjewel! Ik gebruik nu de Maybelline Dream Wonder foundation in de lichtste kleur, en ik ben daar heel tevreden van.

[Beantwoorden]


Door JenniferZblog op 12 april 2015 10:10

Geweldige video, ik heb precies hetzelfde als jij vera maar dan met de donkere huid. Geen een budget foundation of concealer terwijl maybelline en rimmel ze wel gewoon heeft maar nederland ze niet in de donkerste kleur inkoopt integenstelling tot engeland waar ze wel genoeg kleuren hebben van heel licht to heel donker. Ik vind dit eigenlink gewoon een gat in de markt heel jammer.

[Beantwoorden]


Door anna op 12 april 2015 10:15

Wat een handige en interessante video, echt heel leuk om te zien! Echt rot dat er zo weinig low-budget lichte foundations zijn in Nederland. Een goed excuus om in het buitenland een voorraadje in te slaan, haha. Ik vind de kleur op je lippen echt onwijs mooi <3

[Beantwoorden]


Door Beautyvanillee op 12 april 2015 10:33

Heeel handig! een huisgenootje van mij heeft ook zo’n lichte huid, zal der eens wat tips geven! Dankje! XX

[Beantwoorden]


Door Lizz op 12 april 2015 10:38

Wat ben je toch een spontane meid. En ik vind het eindresultaat heel mooi!:)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 12 april 2015 10:47

heerlijk filmpje ! Om een of andere reden vind ik het superfijn om te zien hoe mensen hun foundation aanbrengen, veel leuker dan bv ooglooks :) wss omdat ik ook zo een moeilijke huid heb met roodheden en dan vind ik het fijn om te zien hoe vlekjes als sneeuw voor de zon verdwijnen ;) heb je trouwens al eens naar de Armani luminous silk gekeken ? Heeft ook lichte kleuren denk ik :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 12 april 2015 10:48

Wat een fijne video! Toch maar besloten om de MAC NW10 te gaan bestellen. :-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 april 2015 10:50

Handig om te zien. In de zomer wordt mijn huis toch iets donkerder (minimaal) en krijg ik heel veel sproeten. Dan kan ik vaak voor een tintje donkerder gaan.

[Beantwoorden]


Door Minke op 12 april 2015 10:57

Hele leuke video! Zo merk je wel hoe lastig het eigenlijk is om de goede kleur te vinden voor zo’n lichte huid :O ik ben blij dat dat voor mij wat makkelijker is!

[Beantwoorden]


Door Caitlyn op 12 april 2015 10:59

Ik ben een van die meisjes die wel eens opmerkingen
krijgt als spook en vampier dus ik ben tamelijk licht
(om het mooi uit te drukken) dus tips en tricks voor
mijn lichte huid zijn zeker welkom :)
Echt een topvideo voor mij!
xx

[Beantwoorden]


Door Andréa op 12 april 2015 11:05

Ik ben een NW13, dus ook vrij licht. Eigenlijk heb ik een gele ondertoon en dat is wel lastig omdat alle drogisterij foundations in de lichtste kleur een roze ondertoon hebben, en dan ziet mijn gezicht er een beetje vreemd uit, haha. Ik doe er altijd het Banana powder van Anastasia overheen zodat het wat minder roze wordt ;).
Misschien is de Revlon Colorstay foundation in de lichtste kleur (110 ivory) wat om te bekijken in Engeland?
x

[Beantwoorden]

Puck antwoordt op 12 april 2015 om 12:18:

Same here! Ik heb ook een gele ondertoon én ben superbleek, echt onhandig!

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 12 april 2015 11:10

Wat een fijne video! Ik heb ook een hele lichte huid, dus ik kan jouw tips goed gebruiken. Zelf gebruik ik sinds kort de Max Factor CC Cream in Fair, ook echt een aanrader voor de hele lichte huidjes. Hij voelt heel fijn aan en heeft een mooie dekking en finish.

[Beantwoorden]


Door Romy op 12 april 2015 11:12

Ik heb ook dat probleem met foundation. Ik draag het bijna nooit want het is voor mij ontzettend moeilijk te vinden. Ik heb een erg lichte huid en alle producten die jij aanraadde zijn niet geschikt voor mij aangezien alles op dieren is getest (behalve NYX). En ik heb sinds januari besloten om geen producten meer aan te schaffen en te gebruiken die op dieren zijn getest. Erg jammer maar geen foundation voor mij… Wel een handige video!

[Beantwoorden]


Door Carolien op 12 april 2015 11:22

Erg handige video en leuk om te zien welke producten je gebruikt. Ik heb zelf ook een erg lichte huid, dus de tips waren erg welkom, thanks!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 12 april 2015 11:22

Perfecte video! Hier hebben veel meisjes wat aan. Ik probeer deze zomer wat bij te bruinen. Liefs,

[Beantwoorden]


Door Heleen op 12 april 2015 11:29

Ik heb ook een heel erg lichte huid, maar ik heb toch een drogisterij-foundation kunnen vinden! L’oréal True Match in Rose Ivory (R1 C1). Ik ben een koel type en het is een koele kleur die echt goed matcht voor mij!

[Beantwoorden]


Door byFloren op 12 april 2015 11:30

Super leuk en handige video!! X liefs

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 12 april 2015 11:38

Leuk om je routine weer eens te zien. Ik heb zelf ook een enorm lichte huid, maar kom meestal wel weg met de meest lichte foundations en BB creams van de reguliere merken. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lien op 12 april 2015 11:38

Ik had zo een zin om aan je wenkbrauwen te prutsen :-) Ik zou ze persoonlijk in het midden een klein beetje minder ver laten komen. Je ogen zullen nog veel beter uitkomen! Echt eens proberen!
Ik ga even op de douglassite kijken voor de concealer van nyx

[Beantwoorden]

Linn antwoordt op 12 april 2015 om 15:05:

Jaaa, dat valt me de laatste tijd ook heel vaak op, ze zijn denk ik veel mooier wanneer ze niet zover naar binnen doorlopen.

[Beantwoorden]


Door maaike op 12 april 2015 12:57

Ik vind deze lippenstift je ontzettend mooi staan! Welke is het?

[Beantwoorden]


Door Sabine op 12 april 2015 13:28

Dankjewel voor deze fijne tips! Ik heb erg vaak foundation/concealer-missers, ze zijn vaak ofwel toch te donker of te roze als ze licht genoeg zijn…

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 april 2015 13:38

Leuk om je routine te zien. Ik heb een andere tint, maar ook ik heb problemen met de juiste foundation te vinden. (geen gele of rode ondertoon, maar peach)
Ik neem trouwens ook mijn oren mee met de foundation, omdat ze soms zo rood zijn.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 april 2015 13:53

Echt een heel fijn filmpje met die tips die je geeft enzo! Ik heb best een lichte huid, maar niet zo extreem licht. De laatste tijd gebruik ik eigenlijk meestal alleen concealer, omdat mijn huid nu erg goed is (dus daar moet ik van profiteren) :)

[Beantwoorden]


Door Tess op 12 april 2015 14:23

Hey Vera,

Heel goed en leuk filmpje. Mooie video kwaliteit ook!
Ik vroeg me af welke mascara je hier hebt gebruikt. Je ogen spreken echt!

xxx

[Beantwoorden]


Door Dorine op 12 april 2015 15:00

Irriteer me ook altijd zo erg aan foundations, haha. Precies wat je zegt, in Nederland zijn er gewoon geen kleuren die licht genoeg zijn.
Heel fijn deze video, misschien moet ik dan toch maar gaan sparen voor een reisje naar Engeland..

[Beantwoorden]


Door Janne op 12 april 2015 15:05

Ik gebruik l’oreal true match foundation, deze hebben ze ook in heel lichte kleuren ^^) Volgens mij is die wel enkel te koop online, maar voor 16 euro kon ik hem niet laten liggen ;-)

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 12 april 2015 16:09

Die foundation staat zo mooi natuurlijk op je :)
Ik heb wel een vraagje… mijn voorhoofd is nogal droog hoewel ik elke dag crème gebruik. Als ik foundation gebruik, zie je allemaal schilvers :( echt super ranzig gewoon! Heb je daar toevallig tips voor, want ik gebruik daarom nu helemaal geen foundation :(

[Beantwoorden]


Door Desi op 12 april 2015 17:17

Hey, ik weet een best wel goede foundation voor een lichte huid, die ook betaalbaar is! Ik gebruik al best lang de foundation van de Hema, en dan nummer 02. Het is een tube met een zwarte rand onder en boven de tube. Er is zelfs nog een lichtere, en hij is best wel fijn! Niet te dekkend, zodat je net geplamuurd lijkt, maar gewoon mooi en een beetje glanzend! Hij is maar 3/4 euro! Misschien is dat een optie voor de mensen die low budget make-up gebruiken (love)

xxxx

[Beantwoorden]


Door Fenna op 12 april 2015 17:58

De L’Oreal True Match foundation in Rose Ivory is nog iets lichter en heeft ook vooral een koelere ondertoon als mijn NW13 SFF. Geen hele budget foundation maar is zeker geen verkeerde foundation.

[Beantwoorden]


Door Nikita op 12 april 2015 18:53

Goed dat er eindelijk eens een filmpje speciaal voor de hele lichte huid is! Dit is echt een onderwerp waar niet genoeg over te vinden is op het internet.

Ik heb bij MAC ook NW10 en heb jarenlang gezocht naar de perfecte combinatie van producten om mijn (acne) gezicht mee te kunnen opmaken. Heb zowel high-end als budget geprobeerd en zelfs veel merken die alleen in Noord-Amerika te verkrijgen zijn.

Ik gebruik nu al jarenlang de Gosh X-Ceptional Wear Foundation in 11 Porcelain. Samen met dezelfde NYX concealer als die jij gebruikt en ik poeder het af met NYX “stay matte but not flat” powder foundation in 01 Ivory.

Die foundation is rond de 10 euro dus een stuk betaalbaarder dan de foundations die jij in dit filmpje laat zien en als je hem goed gebruikt en afwerkt kan het een prachtig natuurlijk maar toch heel dekkend resultaat geven <3

[Beantwoorden]


Door Femke op 12 april 2015 19:12

ik ben ook echt extreem wit en ik ben allergisch voor mac :( dus ik gebruik de aller lichtse kleur van chanel vlgm nummer 12 en hij werkt super goed en is heel licht ik gebruik de ene keer Chanel lumiere en de andere keer Chanel lumiere velvet zeker aanraders

[Beantwoorden]


Door Esmée op 12 april 2015 19:58

Heel fijn dat je dit bespreekt in een filmpje! Ik vind het zelf lastig om een manier te vinden om het aan te brengen, maar ik ga deze manier eens proberen. Daarnaast vind ik de juiste kleur foundation vinden nog steeds een zoektocht, maar gelukkig komen er wel steeds meer lichtere kleuren op de markt. x

[Beantwoorden]


Door diede op 12 april 2015 20:46

Had er graag fijne bb creams bij gezien. Heb ook een lichte huid maar pak liever niet naar een foundation, vind ik al gauw te plamuur.
Hoor het graag

[Beantwoorden]


Door Jik op 12 april 2015 22:56

Oh dit blijft zo lastig! Hier nog een die zich schuldig maakt aan het aanbrengen van foundation die een tikje te donker is. En wat gaaf van je reis naar Londen! Ik ga binnenkort ook. Lichte foundations en concealers hier kom ik (A)

[Beantwoorden]


Door Sandra(hpw) op 13 april 2015 00:22

Wat een goed en mooi filmpje! Past allemaal goed bij je huid.
Fijn ook om eens te zien hoe het stap voor stap uitgelegd wordt.

Mag ik trouwens vragen welk(e) product(en) je gebruikt voor je wenkbrauwen?
Komt nu ineens in me op, ben er wel benieuwd naar. Ben zelf nog niet zo heel lang geleden begonnen met het bijtekenen/inkleuren van m’n wenkies. Kan daar nog wel tips/tricks voor gebruiken :X :D

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 13 april 2015 11:47

Ik ben niet heel donker, maar ook niet heel licht. Super video voor dames die wel een hele lichte huid hebben!

[Beantwoorden]


Door Lindsey Beljaars op 13 april 2015 13:09

Handige video Vera! X

[Beantwoorden]


Door Annabel op 13 april 2015 14:04

Super leuk en handig filmpje, ik word altijd zo vrolijk van je! Zelf heb ik ook een hele lichte huid, en ben dan ook altijd opzoek naar goede, budgetproof, lichte foundations. Welke ik zelf heel fijn vind (en waar ik ook niks over terug kan vinden op je site) is van Bourjois, de Healthy Mix foundation in N51. Mooie lichte kleur (die in het flesje iets donkerder lijkt maar op je gezicht heel mooi licht uitblend), mijn alltime favorite! In de winter gebruik ik graag van Maxfactor de Facefinity all day flawless in light ivory 40, die is nog ietsjes lichter, maar heb soms het probleem dat deze schilfertjes een klein beetje accentueert (maar met goede dagcreme en primer opgelost).

Zeker die van Bourjois raad ik heel erg aan voor de lichte huidjes! <3 :cool:

[Beantwoorden]


Door Jasmien op 13 april 2015 15:37

Budgettip: Rimmel match perfection in Light Porcelain! Echt heeeel lichte foundation :-)

[Beantwoorden]


Door Lyanne op 13 april 2015 15:50

Wat een fijne video!

Ik heb ook een heel lichte huid, maar in de lente krijg ik heel snel sproeten en wordt ik ook snel bruin, vandaar dat ik redelijk wegkom met de lichtste budget-foundations in de lente. Winters zijn altijd een ramp maar nu weet ik welke foundations beter geschikt zijn!

[Beantwoorden]


Door Moniek van Bussel op 13 april 2015 17:57

Leuk om te zien wat je allemaal gebruikt! Ik vind de foundation met de kwast het mooist aangebracht, ook al is het maar een mini beetje verschil. Estée Lauder Double Wear is echt geweldig fijn en dekkend (love)

[Beantwoorden]


Door Make up your Mandy op 13 april 2015 21:59

Goed artikel! Fijn dat hier aandacht aan besteed wordt. :) Ik heb hetzelfde probleem, de lichtste kleuren zijn vaak te donker. Misschien moet ik ook maar een tripje Londen doen, of zo. Kan ik nog mee? ;)

[Beantwoorden]


Door Isa op 14 april 2015 10:55

In de video zei je dat drogisten geen lichte foundation hebben die bij jouw huid passen.
Ik heb zelf ook een erg lichte huid en ik heb gewoon van de drogist de : Mayblline Newyork fitt me liquid foundation in de kleur ; 115 Ivory.
Misschien is dit iets voor jou ? of zeg ik nu iets heel doms ? haha. :D

[Beantwoorden]


Door Manouk op 14 april 2015 23:03

Is de wake me up foundation van Rimmel ook niet licht genoeg? (:

[Beantwoorden]


Door ToxicAlien op 17 april 2015 05:15

Vera! Ik heb net zo’n lichte huid als jij hebt. NC15 is te donker voor mij. Ik gebruik al een tijdje de Illamasqua Skin Base foundation in #2! Dekking is mooi, de finish is mooi (ik heb een redelijk droge huid) en qua kleur is hij zo mooi licht! Zeker een aanrader want hij is geweldig. Je kan hem kopen op Beautybay voor 35 euro ongeveer. Maar hij is het zeker waard en je hebt maar een klein beetje nodig! Hopelijk heb je er wat aan.

[Beantwoorden]

ToxicAlien antwoordt op 17 april 2015 om 05:27:

En een meer budget optie is de Gosh X-ceptional Wear foundation in 11 Porcelain. Ook heel licht. Ik denk dat die overeenkomt met MAC NW10 qua ”lichtheid”. Hij kost 10,99 bij de Kruidvat en is ook erg fijn!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 17 april 2015 18:41

Hi Vera!

Leuk onderwerp! Ik ‘ben’ ook een Alabaster bij Bobbi Brown en wat ik je wilde vertellen, ze hebben wel meerdere foundations in deze kleur! Zeker bij de Bijenkorf counters! Ook een dekkendere en minder oily: de Long Wear Even Finish Foundation en ze hebben ook poederfoundations in alabaster:D zou zeker even gaan kijken bij ze!

Groetjes!
Melanie

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 april 2015 18:12

Ik weet niet of dit nog gelezen wordt, want het artikel is van even geleden. Maar matcht NW10 van MAC met jouw hals of moet je hem nog blenden? Ik kreeg NW15 geadviseerd, maar deze is vooralsnog te oranje bij de overgang naar mijn hals.

[Beantwoorden]


Door Fiona op 28 april 2015 13:53

Wat is er gebeurd met je Gosh cc cream? Ik dacht dat je daar ook wel tevreden over was?

[Beantwoorden]


Door vera op 9 mei 2015 14:15

je hebt me hier zo mee geholpen!
ik heb sinds kort foundation, maar heb net als jou een hele lichte huid.
toch heb ik wel de goede kleur gekozen!
xx

[Beantwoorden]


Door Evy op 15 mei 2015 21:30

Krijg jij door foundation etc juist geen last van je rosacea? Ik heb het helaas ook, maar zodra ik producten gebruik met ‘troep’ er in, staat mijn gezicht echt in brand!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 4 oktober 2015 14:23

De all-day liquid foundation van de nieuwe beauty collectie H&M in de kleur alabaster is heel licht. Normaal gesproken kan ik geen goede foundation vinden omdat alles te donker is. Deze lijkt op het eerste gezicht licht genoeg te zijn. En hij ruikt heerlijk en is ook lekker goedkoop! Tien euro was die volgens mij. Zeker aan te raden!

[Beantwoorden]


Door Mijn favoriete blogs | Chapter 2 op 14 oktober 2015 07:01

[…] weet je of je een product wel of niet in huis moet halen. Bovendien ben ik mega fan van haar foundationreviews. Aangezien Vera net zo’n lichte huid heeft als ik, is dat de manier om te weten welke […]


Door Ashley op 12 januari 2016 04:39

Heeft er iemand enig idee ik heb een lichte huid en zoek een budget foundation ongeveer 6 7 euro normaal gebruik ik altijd van max factor een lichte ma zit ook klein beetje kleur in maar ik koop die steeds bij big bazar maar die krijgen ze niet meer jammer genoeg dus iemand toevallig nog tips van catrice foundation ik heb er een in 020 maar krijg toch wat vlekken en ik wil wel 10 proberen maar die is te wit grijs achtig en 015 is nog te licht dus ik snap niet ik vind zo moeilijk om een foundation in de juiste kleur te vinden

Kan er iemand mij helpen ????

[Beantwoorden]


Door Emeral op 24 maart 2016 19:53

Hoe je er goed uitziet op een foto is een vraag die velen zich stellen.
Niet onbelangrijk want HD ( high Defenition) camera’s van nu kijken dwars door de gewone make-up heen!

Op zoek naar HD make-up? Kijk dan even verder…http://www.emeralbeautylife.nl/shop/ultra-hd-foundation-pink/

[Beantwoorden]