The Body Shop Smoky Poppy make-up

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up01

Van The Body Shop Smoky Poppy collectie liet ik je eerder al de body producten zien, maar er is ook een hele lijn aan make-upproducten waarop de klaproos staat afgebeeld. Vrolijke en felle kleuren voeren de boventoon in deze collectie, met Shimmer Cubes en dikke potloden voor wangen & lippen. En check de schattige klaproosvormige kwast!

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up02

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up03

Waar de body producten vooral heel donker, rokerig en chique ogen, zijn de make-upproducten juist licht, vrolijk en speels.

+ Shimmer Cubes Palette Yellow Poppy € 22
+ Shimmer Cubes Palette Pink Poppy € 22

+ Lip & Cheek Velvet Stick Poppy Red € 14
+ Lip & Cheek Velvet Stick Poppy Universal € 14

+ Blusher Brush € 17

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up05

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up06

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up07

Er zitten twee Shimmer Cubes in de Smoky Poppy collectie. Een donkere en een iets fellere en vrolijkere variant. Ik heb ze allebei uitgeprobeerd. Geswatcht, maar er ook een ooglook mee gemaakt.

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up08

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up09

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up10

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up11

Shimmer Cubes Palette Yellow Poppy

In dit palette zit de zonnige tint geel, maar ook koele oogschaduws in het wit, blauw en donkergrijs. Shimmer Cubes zijn al jaren een populair product van TBS, maar ik ben nooit echt fan geweest. Vaak zijn de oogschaduws heel glitterend, maar is er nauwelijks pigment in te bekennen. Dat is bij deze collectie wel anders.

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up12

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up13

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up14

Kleur! Wauw, ik kon een hele mooie glanzend, maar ook kleurrijke ooglook met de Shimmer Cubes in Yellow Poppy maken. Het pigment pakt goed en de ooglook komt gelijk binnen. Blenden vond ik nog wel wat lastig omdat de structuur ietwat grof is.

Je moet wel van een beetje kleur houden, dan kan Yellow Poppy zorgen voor een mooie smokey ooglook met een kleurrijke twist.

Shimmer Cubes Palette Yellow Poppy € 22

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up15

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up16

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up17

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up18

Shimmer Cubes Palette Pink Poppy

Als ik de Shimmer Cubes in Pink Poppy bekijk word ik gelijk vrolijk. Oranje, groen, roze en (vooruit) grijs. Pretty! Waar Yellow Poppy een vrij koel en rokerig is, is Pink Poppy duidelijk juist fel en zelfs een beetje zomers.

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up19

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up20

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up21

Ook met dit palette ben ik tevreden over de kwaliteit, alleen vond ik de grijze tint wat lastig te gebruiken, hoewel ik de oranje en roze kleur wel weer heel erg mooi vind en super goed bij elkaar vind passen. Die knallen echt van mijn ogen af. Het is een heel vrolijk palet met glinsterende tinten.

Shimmer Cubes Palette Pink Poppy € 22

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up22

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up23

De Lip & Cheek Velvet Stick is een nieuw product van The Body Shop. Ze lijken op de Chubby Sticks van Clinique waarvan ik al talloze variaties ben tegen gekomen. Ook deze potloden zijn dik en draai je aan de onderkant eruit. Ze zijn te gebruiken voor zowel lippen als wangen.

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up28

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up27

Poppy Red – Poppy Universal

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up24

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up29

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up30

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up31

Poppy Red heeft een frisse rode kleur die ik vooral op mijn lippen heel mooi vind. Hij is lekker zacht en soepel, smeert goed uit, geeft best wat kleur af en blijft zo’n drie uur zitten. Dat vind ik best lang!

Op mijn wangen vind ik hem lastiger te gebruiken. Hij smeert niet makkelijk uit en het effect is snel wat vlekkerig. Met een kwast aanbrengen en blenden met een foundationkwast zorgt al voor een mooier resultaat, maar ik vind het juist bij zo’n product als dit belangrijk dat het makkelijk te gebruiken is.

Lip & Cheek Velvet Stick Poppy Red € 14

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up26

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up32

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up33

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up34

Huh, grijs? Ik bekeek het persbericht nog eens goed toen ik de dop van de Lip & Cheek Velvet Stick in Poppy Universal af trok. Hij is inderdaad grijs, maar wanneer je hem aanbrengt op je huid verkleurt hij. Op mijn huid komt er een paarse tint tevoorschijn.

Als lipkleur vind ik hem best mooi. Het heeft wel wat! Het matte effect vind ik ook gaaf en hij hij vervaagt langzaam. Blijft bijna 4 uur zitten. Op mijn wangen lijkt hij niet heel paars, maar iets rozer en daar ben ik ook blij mee.

Lip & Cheek Velvet Stick Poppy Universal € 14

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up35

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up36

Blusher Brush

Als laatste is deze kwast aan de beurt die ik er echt super leuk uit vind zien. Hij heeft de vorm van een bloem, echt zo tof gedaan! De kwast heeft synthetische haren die heerlijk zacht zijn. Wel vind ik ze wat dik en stug, hij is vergelijkbaar met de kwasten van Essence.

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up37

Voor blush vind ik de kwast te groot en de vorm niet fijn, ik vind het fijner om deze kwast voor gezichtspoeder te gebruiken. Hij brengt niet heel dekkend aan en door de leuke, maar toch ook wel onhandige vorm is het gebruik niet even makkelijk. Het is absoluut een leuke, maar helaas niet de beste kwast.

Blusher Brush € 17

the_body_shop_smoky_poppy_lente_make-up04

De make-up in de Smoky Poppy Collectie is vrolijk en speels. De pigmentatie van de Shimmer Cubes was nog nooit zo goed. Wel zijn de kleuren wellicht wat lastig om te gebruiken. De Universal Lip & Cheek Velvet Stick vind ik grappig bedacht en ook de rode kleur werkt vooral op de lippen prima.

Er zitten voor mij geen nieuwe favorieten in de Smoky Poppy collectie, maar ik vind wel dat duidelijk te zien is dat The Body Shop vooruit gaat. Ik ben benieuwd naar wat ons de komende tijd te wachten staat!

The Body Shop Smoky Poppy is te koop in winkels en in de webshop.


Reacties

Door Marloes | Budgetproof.nl op 3 maart 2015 08:20

Een lekkere bonte verzameling van kleurtjes. Daar houd ik wel van! Leuk om te zien dat die kleine chubby sticks/lip sticks steeds vaker terugkomen in verschillende collecties. Snap dat er geen nieuwe favorieten bijzitten, maar vrolijk is de collectie zeker :).

[Beantwoorden]


Door Ayla op 3 maart 2015 08:23

Wauw kleur! De oogschaduw vind ik erg mooi! De ‘grijze’ lipkleur ook! Tof gedaan! Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 3 maart 2015 08:27

De oogschaduw zou ik laten liggen, de kleuren spreken mij niet echt aan, al is de pigmentatie wel goed. De rode lipkleur vind ik dan wel weer leuk, fijn dat je alles zo uitgebereid laat zien.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 3 maart 2015 08:36

Wauw, de shimmer cubes zijn wel heel erg goed gepigmenteerd! Leuk voor een zomerse look, maar voor mezelf iets te heftig ;). Ik ben wel heel erg enthousiast over de Lip & Cheek Velvet Stick Poppy Universal. Grappig effect dat hij op je huid veranderd van kleur.

[Beantwoorden]


Door Saskia op 3 maart 2015 08:42

Ik vind de producten wel erg leuk omdat het eens totaal iets anders is. Toch zal ik zelf niet snel iets kopen. De kwast bijvoorbeeld ziet er super uit maar lijkt mij niet praktisch.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 3 maart 2015 08:49

De grijze kleur op je lippen vind ik echt prachtig, ook de oogschaduws hebben een prachtige kleurpigmentatie, de kleuren zijn niet helemaal mijn ding maar je looks zijn mooi!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 maart 2015 08:52

Wauw de oogschaduwpalletjes zijn zo leuk! Heerlijk kleurrijk.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 3 maart 2015 08:55

Ik denk dat het concept van de collectie heel leuk is, alleen de uitvoering wat minder. De kwaliteit van de shimmerbricks zien er wel goed uit, alleen zijn het hele aparte kleurcombinaties. En producten met een duofunctie zoals de lip en cheek stick zijn meestal goed voor het ene, in dit geval de lippen, en een stuk minder voor het andere. De kwast ziet er schattig uit, alleen jammer dat het niet handig in gebruik is. Maaar er zullen vast meiden zijn die de oogschaduwcombo’s wel kunnen waarderen.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 3 maart 2015 08:56

ik vind de kwast er superleuk uitzien! Alleen jammer dat hij niet goed kan worden gebruikt waarvoor hij bedoeld is ;)

[Beantwoorden]


Door Renee op 3 maart 2015 08:56

OMG, those crayons are so cute! At first I wondered what the “black” one was, but what a nice shade of purple it is. :)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 3 maart 2015 09:02

Wat leuk dat The Body Shop eens wat kleurrijke producten durft uit te brengen! Ik schrok ook even van de kleur van Poppy Universal, maar hij staat op je lippen echt heel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 3 maart 2015 09:03

De oogschaduw kleuren vind ik erg mooi, maar te fel voor mij!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 maart 2015 09:04

Op zich een mooie collectie, maar de kleurtjes van de shimmer cubes zijn te fel voor mij en de rest zegt me weinig.

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 maart 2015 09:04

Ik ben verbaasd over het pigment van deze shimmerbricks, ze geven echt veel kleur af! Toch zijn het kleuren die ik niet snel zou aanschaffen, vanwege de kleurcombinaties denk ik voornamelijk. De kwast ziet er wel heel schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 maart 2015 09:05

Wat een felle kleuren wow! Ik denk dat dit helaas niet iets voor mij is, maar gaaf is het wel!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 3 maart 2015 09:05

Die shimmer cubes vind ik erg mooi! De pigmentatie ziet er prachtig uit, en je kunt er echt vrolijke en knallende looks mee maken!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 3 maart 2015 09:08

De lipkleuren zijn erg mooi! De oogschaduws zijn niet helemaal mijn ding. Toch heb je er een mooie look mee gemaakt ^^)

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 3 maart 2015 09:09

Ik moet eerlijk zeggen dat de bodyproducten mij veel meer aanspreken dan de make-up producten van deze limited edition. :-)

[Beantwoorden]


Door kimmie op 3 maart 2015 09:10

weer hele mooie looks Vera! echt weer wat anders dan de nude looks. geeft weer inspiratie, mooie collectie ook

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2015 om 11:22:

Dankjewel Kimmie!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 3 maart 2015 09:21

De oogschaduws zien er prachtig uit, mooie verpakkingen ook. :)

[Beantwoorden]


Door thebeautyblogn op 3 maart 2015 09:22

mooie kleuren en schattige producten x

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 maart 2015 09:27

Ik vind de looks die je gemaakt hebt erg mooi, maar zelf zou ik het nooit dragen denk ik. Voor mij zitten er ook geen nieuwe favorieten tussen deze collectie

[Beantwoorden]


Door Maris op 3 maart 2015 09:28

Ziet er naar uit dat de potlood lipsticks ook dit jaar nog in blijven

[Beantwoorden]


Door Esmée op 3 maart 2015 09:37

Wow, poppy universal vind ik echt een hele gave kleur! Leuk ook dat ze eens een collectie met minder ‘gangbare’ kleuren uitbrengen, lekker vrolijk :) x

[Beantwoorden]


Door Shaz op 3 maart 2015 09:39

Op zich zijn de producten wel leuk, maar zelf zou ik het niet gebruiken.

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 3 maart 2015 09:41

Prachtige kleuren, een regenboog aan kleuren. Heel trendy want ik spotte Louboutins in dezelfde blauw en gele kleur.

Fijn geschreven weer en gave foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 maart 2015 om 11:23:

Oeh, ook tof!

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 3 maart 2015 09:42

Beide looks vind ik mooi, lekker zomers! De kwast vind ik ook super leuk :)

[Beantwoorden]


Door Gaya op 3 maart 2015 09:44

Wow, ik wil allebei de oogschaduws wel heel erg graag!
Ze zijn wel een beetje aan de dure kant.

De rest is wel ok en zien er leuk uit maar ik zou ze niet zo snel kopen.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 3 maart 2015 09:57

Die blush brush ziet er wel leuk uit. Maar niet echt praktisch ofzo haha.

x

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 maart 2015 10:05

Fijne review! Ik vind eigenlijk vooral de blusher brush er erg leuk uitzien. Wat heb je trouwens een prachtige ooglooks gemaakt zeg!

[Beantwoorden]


Door Margot op 3 maart 2015 10:06

Wat en kleurrijke collectie! Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door pauline op 3 maart 2015 10:13

wauw, de ‘grijze’ lipkleur vind ik echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Wies op 3 maart 2015 10:17

Wauw die Lip & Cheek Velvet Stick Poppy Universal is verassend mooi.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 3 maart 2015 10:25

De lip & cheek sticks zijn voor mij echt wel de winnaars. De oogschaduws zijn erg mooi, maar niet echt kleuren die ik snel zal gebruiken, maar de looks die je er mee hebt gemaakt… prachtig! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 3 maart 2015 10:27

De lipsticks zien er goed uit, de kleuren van het oogschaduwpalletje ook maar voor mij zijn deze kleuren te fel. Ik had veel verwachtingen van de bijzondere kwast, jammer dat deze tegenvalt.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 3 maart 2015 10:36

Ik vind de smoky poppy lijn zo lekker! Wat betreft de make-up ben ik iets minder enthousiast, puur omdat het gewoon niet mijn kleuren zijn. Wel leuk dat er ook is make-up producten bij een nieuwe lijn zitten!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 maart 2015 10:50

Wauw wat een pigment!

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 3 maart 2015 10:54

Wauw die oogschaduw, gaaf !

[Beantwoorden]


Door Kelly op 3 maart 2015 11:16

Wauw, wat een knallende kleurtjes. Heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 3 maart 2015 11:18

beide ooglooks zijn heel leuk voor de zomer! Liefs daphne

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 maart 2015 11:26

Ik vind de lipkleuren wel leuk

[Beantwoorden]


Door Melissa op 3 maart 2015 11:26

Erg mooie en duidelijke review. Ik vind het wel leuk staan bij je, zulke knallende kleurtjes (love)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 3 maart 2015 11:29

Ik denk dat in dit geval de shimmer cubes er uit springen. De andere producten vind ik niet heel bijzonder.

[Beantwoorden]


Door Sanae op 3 maart 2015 11:31

Wat een kleurrijke collectie. Krijg meteen zin in de zomer.

[Beantwoorden]


Door Mirte op 3 maart 2015 11:35

Oh wat een leuke collectie , en die oogschaduwpalletjes zijn super mooi, echt een mooie ooglook heb je ermee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 3 maart 2015 11:37

De oogschaduwquads zijn echt gedurfd eh! Vroeger zou ik ze geweldig gevonden hebben, nu hou ik meer van neutralere tinten. Ik vond uit deze collectie vooral de nagellak mooi. En die kwast natuurlijk :-)

[Beantwoorden]


Door Silke op 3 maart 2015 11:52

Haha, die borstel ziet er echt grappig uit! De grijze Lip & Cheek Velvet Stick geeft een verbazend mooie kleur, vind ik.

[Beantwoorden]


Door femketje op 3 maart 2015 11:53

die cubes zien er super uit :D

[Beantwoorden]


Door Elise op 3 maart 2015 11:59

Ik moest bij die blauw met geel meteen denken aan
ik ben een klein geel visje in een zee van blauw.

Wel op een goede manier he ;p

[Beantwoorden]


Door Naomi op 3 maart 2015 12:53

WAUW. Wat een prachtige kleuren. Ik vind het alvast héél erg geslaagd.

[Beantwoorden]


Door Miranda op 3 maart 2015 13:26

De oogschaduws zijn niet mijn kleuren. Daarin tegen vind ik de Lip & Cheek Velvet Stick wel erg mooi eruit zien.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 maart 2015 13:32

Wat leuk dat je dit reviewt, dankjewel Vera :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 3 maart 2015 14:03

Wauw! Beide gele oogschaduws vind ik super mooi. Vooral de felle! Wat een mooie pigmentatie.

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 3 maart 2015 14:04

Ha, dat zijn nog best een prijzen! Het is niet helemaal mijn collectie, ipv de rode ‘chubby stick’ zou ik dan eerder voor een Benefit stain gaan. Blijven langer zitten, geven niet af en hebben een mooiere kleur. Ben een grotere fan van de body butters! x

[Beantwoorden]


Door Minke op 3 maart 2015 14:20

Grappige producten! Ik weet niet of het helemaal mijn ding is, maar het ziet er zeker leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 maart 2015 15:03

Leuke collectie producten! Het palette met de knal geel en blauw vind ik erg mooi. Het andere paletje origineel. Je hebt er ook erg leuke looks mee gemaakt.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 3 maart 2015 15:15

Wat een mooie verpakkingen, denk alleen dat die felle kleurtjes oogschaduw toch niet iets voor mij zijn.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 maart 2015 15:16

Echt een leuke en vrolijke collectie!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 3 maart 2015 15:19

Mooie producten! Mooie ooglooks trouwens! Echt gaaf

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 3 maart 2015 16:11

Wat een mooie producten! Leuke look die je er mee gemaakt hebt!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 maart 2015 16:16

Wat ziet deze collectie er leuk en vrolijk uit! Jammer van de kwast, maar van de oogschaduwpalletjes ben ik groot fan! De looks die je hebt gemaakt zijn ook echt prachtig ^^)

[Beantwoorden]


Door Bianca - op 3 maart 2015 16:17

Ik wist niet dat er ook een make-up lijn was, mooi! Ik hou wel van wat kleur en vind de verpakkingen met de klaproos ook heel erg leuk :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 3 maart 2015 16:46

Weer een super leuke review! De oogschaduwpaletjes zou ik zelf niet kopen, want ik houd niet zo van die kleuren, maar die looks die je ermee gemaakt hebt zijn echt super mooi! (love) En die kwast is echt geweldig :O

[Beantwoorden]


Door saskia op 3 maart 2015 16:51

hele gave producten! Ik vind vooral de oogschaduw’s heel mooi! super mooie kleuren!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 maart 2015 16:52

Wat een gave producten!!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 3 maart 2015 17:06

Hee Vera,
Ik had een vraagje. Zou je misschien een x een goede budget bb cream kunnen reviewen?

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 3 maart 2015 17:33

Je ‘regenboog-look’ vind ik erg gaaf! Je krijgt er een hele frisse uitstraling door. Fijn om te lezen dat The Body Shop erop vooruit gaat wat betreft de kwaliteit van de make-up. Ik ben helaas nog niet helemaal overtuigd. The Body Shop heeft me een aantal keren flink teleurgesteld. Ik houd het voorlopig dan ook alleen nog maar bij de body butters en douche gels. Oh, en een dagcrème!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 3 maart 2015 17:40

De kwast ziet er wel echt super tof uit, jammer dat hij niet zo fijn werkt voor jou. De andere items vind ik wel erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Denise Melanie op 3 maart 2015 17:58

Die kwast wil ik zoooo graag wil hebben. Staat leuk op mijn kaptafel :) <3333

[Beantwoorden]


Door Beau op 3 maart 2015 18:24

Wat een vrolijke oogschaduw palettes zeg! :) De kleurtjes zijn erg leuk voor in de Lente en Zomer.

[Beantwoorden]


Door Roos op 3 maart 2015 18:53

Superleuke collectie! Toch maar weer eens langs TBS gaan ;)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 3 maart 2015 19:10

Ik dacht dat we het mooiste van de collectie al gezien hadden, maar niks is minder waar. Wat een prachtige producten zijn dit seg! Die kleuren, wauw! Ik ga zeker tijdens het weekend eens naar de stad om TBS te bezoeken. Je hebt mijn interesses zeker gewekt Vera !

[Beantwoorden]


Door Do op 3 maart 2015 19:23

Fijne review, vooral de looks die je met de oogschaduws hebt gemaakt zijn erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Anna op 3 maart 2015 19:30

Mooie review Vera! Wat een toffe producten! Die oogschaduws zijn echt prachtig! En je foto’s… Zo mooi! Veel Liefs

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 3 maart 2015 19:40

Die make up vind ik echt heel leuk. Ik wil wel zo’n oogschaduwpalette

[Beantwoorden]


Door roos op 3 maart 2015 19:41

Wauw je hebt met de oogschaduw echt prachtige looks gemaakt. Een keer wat anders dan de iets wat saaie van normaal gesproken.

[Beantwoorden]


Door Nele op 3 maart 2015 20:08

mooie kleurtjes gaat je goed staan

[Beantwoorden]


Door Lies op 3 maart 2015 20:16

Het zijn niet allemaal producten die ik zelf zou kopen, maar zitten zeker we hele mooie producten tussen! De kwast vind ik er ook zo grappig uitzien. Wel jammer alleen dat die niet zo heel erg fijn werkt. De looks die je gemaakt hebt vind ik er prachtig uitzien!

[Beantwoorden]


Door mara op 3 maart 2015 20:31

woow! die oogschaduw staat erg mooi en die lipsticks zijn ook prachtig! ik zou ze zelf ook wel willen!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 3 maart 2015 20:37

Wauw, de Universal Stick is bijzonder! En de rest van de collectie is ook lekker creatief, heel leuk!
x

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 3 maart 2015 20:38

Poppy is echt de juiste benaming voor deze collectie!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 3 maart 2015 21:30

Ik ben normaal niet zo’n fan van felle kleuren oogschaduw, maar de totale look ziet er geweldig uit. Het is altijd leuk om te zien hoe anderen kleuren combineren (en blenden) om zo tot een prachtig resultaat te bekomen. De pigmentatie ziet er inderdaad dik oké uit, want wat komen de kleuren toch mooi tot hun recht! Dit lijkt mij een leuke collectie en wat zijn die klaprozen prachtige bloemen.

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 3 maart 2015 22:35

Wat een leuke collectie!

Zo

[Beantwoorden]


Door Health and happy op 4 maart 2015 18:53

een hele hoop vrolijke kleurtjes voor de zomer!

http://www.healthandhappy.nl

[Beantwoorden]


Door Jolet op 7 maart 2015 19:14

Hij lijkt inderdaad niet grijs maar paars. Die lipkleur staat je erg goed moet ik zeggen! De producten zien er verder heel erg leuk uit. :)

[Beantwoorden]


Door Valerie op 13 maart 2015 15:41

Ik vind de kleuren heel mooi! Heb nog nooit make-up van The Body Shop gebruikt, misschien dat ik deze keer wel eens iets ga uitproberen!

[Beantwoorden]