The Body Shop Smoky Poppy Body Range

the_body_shop_smoky_poppy_body_range01

The Body Shop is bezig met een metamorfose, die bij de kerstcollectie al goed merkbaar was. Er waren leukere gift sets en een luxere uitstraling. TBS zet dit door met de nieuwe limited edition Smoky Poppy collectie. Vrouwelijke en verleidelijke producten, waarvan ik vandaag een aantal heerlijkheden uit de body range review.

the_body_shop_smoky_poppy_body_range02

the_body_shop_smoky_poppy_body_range04

De producten zijn ieder chic verpakt in het zwart met een klaproos afgebeeld op de deksel, flacon of koker. De klaproos zit ook als ingrediënt in de producten verwerkt en geeft ze hun verleidelijke geur. De Smoky Poppy producten ruiken bloemig en fris.

Smoky Poppy Seed Scrub € 15
Smoky Poppy Body Butter € 16
Smoky Poppy Eau de Toilette € 14
Smoky Poppy Bath Bombs € 12

the_body_shop_smoky_poppy_body_range05

the_body_shop_smoky_poppy_body_range06

the_body_shop_smoky_poppy_body_range07

Smoky Poppy Seed Scrub 200 ml

De scrub met zaadjes van TBS ken ik al een hele tijd, maar waar die scrub vaak vrij mild van vorm is, scrubt deze Smoky Poppy variant juist heel grondig. De zaadjes lijken slechts decoratie in de scrub. Ik hou er wel van als scrub grondig te werk gaat. Ik hoef onder de douche niet lang staan boenen voordat mijn huid al vele malen gladder en zachter aanvoelt.

Smoky Poppy Seed Scrub € 15 Ingrediënten?

the_body_shop_smoky_poppy_body_range08

the_body_shop_smoky_poppy_body_range09

the_body_shop_smoky_poppy_body_range10

Smoky Poppy Body Butter 200 ml

Body butter kan natuurlijk niet ontbreken in de collectie. Hij is weer heerlijk vol en zacht, zoals je van The Body Shop gewend bent. De Smoky Poppy body butter smeert makkelijk uit en verzorgt de huid intens. Precies wat ik nodig heb in deze koude maanden.

Smoky Poppy Body Butter € 16 Ingrediënten?

the_body_shop_smoky_poppy_body_range11

the_body_shop_smoky_poppy_body_range12

the_body_shop_smoky_poppy_body_range13

Smoky Poppy Eau de Toilette 30 ml

Ook zit er een klein flesje parfum in de collectie. 30 ml uitgeperste klaprozen. Parfum van een verzorgingslijn dragen doe ik niet vaak, alleen als ik de lijn écht heel lekker vind. Ik vind het wel heel leuk dat er Eau de Toilette in de collectie zit en dat hij niet alleen basics bevat. Het parfum is niet heel sterk en is na een paar uur vervaagd. Gooi het flesje daarom in je tas, het formaat leent zich daar perfect voor.

Smoky Poppy Eau de Toilette € 14 Ingrediënten?

the_body_shop_smoky_poppy_body_range14

the_body_shop_smoky_poppy_body_range15

the_body_shop_smoky_poppy_body_range16

the_body_shop_smoky_poppy_body_range17

the_body_shop_smoky_poppy_body_range18

Smoky Poppy Bath Bombs 6 x 50 gr

Dit heb ik nog niet eerder gezien bij TBS: bruisballen! Drie stuks, verpakt in een koker. Ik weet niet of het hoort, maar bij mijn bruisballen zijn de twee helften los, waardoor ik ze ook twee keer in plaats van één keer kan gebruiken. Ik vond het bad erg lekker en ontspannend. De klaprooszaadjes dreven rustig om me heen en de geur was goed ruikbaar, maar niet te sterk. Mijn huid voelde na het badderen wel wat droog aan. Ik smeer na douchen of badderen mijn huid altijd in met lotion of butter, dus nu ook.

Smoky Poppy Bath Bombs € 12 Ingrediënten?

the_body_shop_smoky_poppy_body_range19

De Smoky Poppy verzorgingsproducten van The Body Shop voelen volwassen en chic aan. De geur is vrouwelijk, sensueel en verleidelijk. Ik vind het gaaf dat TBS met deze collectie zo uitpakt met onder andere de bath bombs, maar er zit bijvoorbeeld ook massage olie in de lijn. Perfect voor valentijnsdag!

Persoonlijk houd ik van iets zoetere en fruitigere geuren, maar als je fan bent van producten die bloemig ruiken, dan zal je Smoky Poppy waarschijnlijk heerlijk vinden.

The Body Shop Smoky Poppy zijn vanaf eind januari bij winkels en in de webshop verkrijgbaar.


Reacties

Door Lotte op 20 januari 2015 06:38

Ah, je bent me net voor met een review! Ik vind de geur juist echt ontzettend lekker, heel warm, kruidig en bloemig. Mooie foto’s heb je gemaakt, trouwens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:13:

Ik zag vandaag opeens drie reviews online komen! ^^) Dankjewel Lot!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 20 januari 2015 06:41

Klinkt echt heerlijk! En wat leuk dat ze nu ook bath bombs hebben. Ik ben erg benieuwd naar de geur.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 20 januari 2015 06:46

Ik heb al een tester mee gekregen en ik vind de geur echt heerlijk! Prachtige foto’s heb je er van gemaakt :)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 20 januari 2015 06:54

Ik ben echt benieuwd naar de geur! Vind de verpakkingen in ieder geval al erg leuk en de scrub lijkt me ontzettend fijn :).

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 20 januari 2015 07:06

Het ziet er allemaal wel heel tof uit, ook de verpakking met het zwart en rood, dat trekt mij wel. Binnenkort ga ik weer grof winkelen en dan sla ik TBS zeker niet over, want ik wil deze wel graag ruiken en als het wat is, nee ik de scrub sowieso mee. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Bianca op 20 januari 2015 07:11

Dit lijkt mij een heerlijke lijn kan me er helaas niet echt een geur erbij voorstellen x

[Beantwoorden]


Door lotte op 20 januari 2015 07:22

Ziet er heerlijk uit, mooie verpakking ook! En wat leuk die bruisballen, die zie nu best vaak in de winkels liggen :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 20 januari 2015 07:23

De geuromschrijving klinkt goed, alleen vind ik de verpakking dus helemaal niks. Dat rood met zwart vind ik juist een tikkie goedkoop ogen en geeft me ook geen goed beeld van de producten die erin zitten. Zit er trouwens ook een douchegel in de lijn?

[Beantwoorden]


Door Melissa op 20 januari 2015 07:44

Ik wil ze zo graag ruiken! Lijkt mij echt een aparte geur: leuk na al die frisse fruitgeuren!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 20 januari 2015 07:46

Je hebt me wel heel nieuwsgierig gemaakt hoor! Leuk dat ze een nieuwe geur hebben ontwikkeld. De bodybutter spreekt me altijd aan omdat ik die doorgaans heel fijn vind, maar andere items hebben ook mijn interesse gewekt. Dat wordt even snuffelen :).

[Beantwoorden]


Door Esmee op 20 januari 2015 07:46

Ik vind de verpakking heel mooi, ik ben ook zeer benieuwd naar de geur!
De scrub trekt mij zelf het meest aan, en als hij grondig zijn werk doet maakt me dat enthousiast!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Akosua op 20 januari 2015 08:09

Wat een prachtige foto’s weer! Ik vind de verpakking er heel mooi uit zien. Ben benieuwd of de geur wat voor mij is, want ik houd wel van fris. Maar bloemig kan nog zo varieren. Als ik weer bij The Body Shop ben, ga ik het zeker even uitproberen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:13:

Dankjewel Akosua!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 20 januari 2015 08:29

Wat een mooie productlijn om te zien. Vooral de scrub en body butter lijken mij heerlijk! En wat leuk dat TBS nu ook bruisballen heeft, maakt de lijn nog completer!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 20 januari 2015 08:29

Zelf ben ik ook wel van heel zoet, maar de geur van deze maakt me toch nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door Minke op 20 januari 2015 08:31

Leuke producten! De bodybutter lijkt me fijn!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 20 januari 2015 08:32

Je hebt me erg nieuwsgierig gemaakt. De producten lijken me lekker en zien er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 20 januari 2015 08:33

Ik verwacht dat ik deze geur heerlijk zal vinden! Ben benieuwd naar die badbruisballen, hoop dat The Body Shop met meer aan zal komen :)

[Beantwoorden]


Door Jana op 20 januari 2015 08:46

Ik wel van producten die zo wat bloemig ruiken. Ik denk ook dat ik eerst eens deze geur moet gaan ruiken. De producten en met name de scrub spreekt mij wel aan. Misschien toch maar eens naar de winkel gaan ruiken :D x

[Beantwoorden]


Door Margot op 20 januari 2015 09:02

Leuke producten, ik ben nu wel benieuwd naar de geur!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 20 januari 2015 09:04

Wat een prachtige producten en wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik ben niet zo fan van een bloemige geur, maar ik ben toch wel heel erg nieuwsgierig naar de scrub, die ziet er geweldig uit en stiekem ook naar de bath bombs!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 20 januari 2015 09:07

Die bath bombs lijken mij super. Ik moet eens gaan zien hoe ze ruiken

[Beantwoorden]


Door Dionne op 20 januari 2015 09:29

Ik ben heel benieuwd naar deze nieuwe geur!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 20 januari 2015 09:35

Ik zag de foto van je artikel en ik werd er meteen door aangetrokken. Wat heeft TBS een leuk design gebruikt. Deze lijn ziet er niet alleen mooi uit maar aan de hand van je reacties te lezen is ze ook nog eens goed. Ik hoop dat ik ze snel tegenkom in de winkel!

[Beantwoorden]


Door Manon op 20 januari 2015 09:38

Wat een gave lijn, de producten klinken allemaal heel erg goed!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 20 januari 2015 09:38

Die bathbombs zijn echt schattig!

[Beantwoorden]


Door Saffia op 20 januari 2015 09:41

Ik hou ook van de wat zoetere geuren. Maar de producten van TBS zijn me tot nu toe altijd goed bevallen!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 20 januari 2015 09:46

Deze lijn lijkt me zó lekker! Al denk ik dat mijn oma hier niet zo’n fan van is: zij is gek op klaprozen en vindt het zo zonde dat die steeds minder te zien zijn (althans, hier in de regio), dus die zou die klaprooszaadjes veel liever anders gebruiken, hihi!

[Beantwoorden]


Door Caro op 20 januari 2015 09:48

Ik ben zo benieuwd naar deze lijn! Kan niet wachten tot ie in de winkel ligt! Ik denk dat ik de scrub ga proberen, of de bodybutter! :-)

[Beantwoorden]


Door Amy op 20 januari 2015 09:48

Ik ben dol op bloemige geuren dus ik ben erg benieuwd naar deze collectie! ^^)

[Beantwoorden]


Door haveadreamto op 20 januari 2015 09:55

zien er mij hele toffe producten uit, bij ons in Gent hebben ze een Bodyshop en ik moet altijd op men tanden bijten om niet een kijkje binnen te nemen want men moeder zorgt thuis al voor alle bad en verzorgingsproducten dus ja…

Maar wanneer ik later alleen woon zal ik vast en zeker een hele verzameling the bodyshop producten hebben, reken maar :-)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 20 januari 2015 10:08

Dit lijkt me wel een erg lekkere lijn! Ik denk dat ik vooral de body butter en de scrub graag een keer wil gaan proberen :)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 20 januari 2015 10:13

oeh ziet er goed uit! Ben nu heel benieuwd hoe deze ruikt, ik ga snel maar eens naar de winkel :D

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 20 januari 2015 10:20

Wat een mooie verleidelijke en zwoele verpakkingen! Prachtige collectie! Ik had eigenlijk met mezelf afgesproken dit jaar geen body butters van The Body Shop meer te kopen (want ik heb er ‘maar’ 12), maar nu ik deze body butter zie…Oei oei oei, ik weet niet of ik me in kan houden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:14:

Haha ^^) Ik herken het.

[Beantwoorden]


Door Amy op 20 januari 2015 10:22

Wat een prachtige collectie, het ziet er echt fantastisch uit! Ik heb totaal geen idee wat ik me bij de geur moet voorstellen, dus ik ga denk ik toch even een kijkje nemen :)

[Beantwoorden]


Door Maxine op 20 januari 2015 10:25

Wat een leuke producten, ben benieuwd naar de bodyscrub. Ga binnenkort maar is langs. X

[Beantwoorden]


Door Danielle op 20 januari 2015 10:33

Klinkt bijzonde! Binnekort maar eens eventjes ruiken ergens

[Beantwoorden]


Door Melissa op 20 januari 2015 10:41

Ziet er goed uit! Ik ben juist niet zo van fruitige geuren dus misschien is dit wel wat voor mij. :)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 20 januari 2015 10:41

Leuk dat er een nieuwe lijn uit is. Binnenkort zelf maar eens even ruiken in de winkel :-). Dat de bal uit twee helften bestaat hoort zo. In de beschrijving staat immers 6 x 50 gram en het zijn 3 ballen

[Beantwoorden]


Door Back2Beauty op 20 januari 2015 11:12

Deze lijn ziet er veelbelovend uit! Ik ben dol op klaprozen. Die bodyscrub ga ik toch maar eens proberen ;-)

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 20 januari 2015 11:20

Mmmm de Body butter en scrub lijken mij erg lekker. Jammer dat het parfum tegenvalt. Leuke lijn!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 20 januari 2015 11:27

:wow: super mooie producten weer van de bodyshop!!! Ze hebben daar altijd zulke fijne en lekker ruikende producten! Die scrub lijkt me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 20 januari 2015 11:35

Bij poppies moet ik altijd denken aan de herdenkingsmonumenten van de eerste en tweede wereldoorlog.

Wat leuk dat ze de geur nu in een productlijn hebben uitgebracht. Ik zou niet weten hoe klaprozen ruiken.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 20 januari 2015 11:45

Ik ben heel benieuwd naar de geur, kan me er nog maar weinig bij voorstellen! De verpakkingen zien er inderdaad chic uit.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 20 januari 2015 12:04

Ik ben benieuwd naar de geur van deze lijn! (:

[Beantwoorden]


Door Sanja op 20 januari 2015 12:08

Fijne producten zo te lezen!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 20 januari 2015 12:15

Het ziet er inderdaad allemaal heel erg mooi uit betreft verpakkingen!

[Beantwoorden]


Door Julie op 20 januari 2015 12:39

Ik vind dat deze lijn er ZO chique uitziet! Daarom ben ik ook super benieuwd naar de geur, ik moet maar eens snel gaan ruiken in een winkel! :-)
Dat een bruisballen bij zitten vind ik een leuke extra! :-)

[Beantwoorden]


Door Tania op 20 januari 2015 12:41

Ben benieuwd naar de geur van deze collectie

[Beantwoorden]


Door femketje op 20 januari 2015 12:57

awesome collectie ;D

[Beantwoorden]


Door Diane op 20 januari 2015 13:12

Nice collection ! It gives me the will to try it !

http://www.fruityandpassion.com/

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 20 januari 2015 13:21

De scrub lijkt me echt heerlijk! Heel mooi close-up shot ook, echt knap.

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 20 januari 2015 13:35

Ha, ziet er goed uit. Lijkt de geur op Flower van Kenzo? x

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 20 januari 2015 14:03

Wat leuk dat ze bath bombs hebben! Ik ben heel benieuwd naar de geur, kan me het nog niet goed voorstellen.

[Beantwoorden]


Door Hanne op 20 januari 2015 14:07

Leuke collectie! Misschien dat ik de body butter eens ga uitproberen ^^).

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 20 januari 2015 14:15

Ik ben gewoon niet zo’n fan van The Body Shop geuren, alleen de vitamine E en Aloe lijn spreekt me aan omdat die het meest neutraal zijn. Nou vond ik de Argan Oil ook wel lekker ruiken, maar daar blijft het helaas dan wel bij. Alles is zooo overheersend. Ook deze collectie spreekt me gewoon niet zo aan, de verpakking, de klaprozen… mm. Ik ga wel eventjes ruiken als ik voorbij TBS loop, maar ik ben een beetje cynisch. :nod:

[Beantwoorden]


Door Linda op 20 januari 2015 14:28

Het is even wennen de nieuw donkerdere uitstraling, maar zeker erg mooi! Ben erg benieuwd naar de geuren <3

[Beantwoorden]


Door Esther op 20 januari 2015 14:44

Ik vind het er alleen al tof uit zien! De bodybutter is altijd goed van TBS. De bruisballen lijken mij ook zo lekker! Alleen heb ik in mijn nieuwe appartement helaas geen bad..

[Beantwoorden]


Door Emilia op 20 januari 2015 15:08

Wauw, de verpakkingen van TBS worden inderdaad steeds luxueuzer en volwassener. Ik vind het mooi! Tof ook dat de lijnen steeds uitgebreider worden met bruisballen en massageolie. Je hebt me wel heel benieuwd gemaakt naar deze Smoky Poppy lijn, ik ken eigenlijk alleen de fruitige geuren van TBS, maar nu ben ik wel heel nieuwsgierig naar deze bloemengeur. En oh wauw, wat een prachtige foto’s weer (volgens mij blijf ik dat zeggen, sorry haha). (love)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 20 januari 2015 15:25

Wat een leuke collectie! Ik vind de donkere verpakkingen wel even wennen. Fijn dat ze nu ook bruisballen hebben, ben benieuwd ^^)

[Beantwoorden]


Door Adejong Visagie op 20 januari 2015 15:59

Dit lijkt me een heerlijke lijn. Ik ga zeker eens een body shop binnenlopen om aan deze flesjes te snuffelen.

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 20 januari 2015 16:06

ik heb echt geen idee wat ik moet verwachten van de geur, ik ben ontzettend benieuwd! Ik hou wel van bloemige geuren dus ik denk dat ik het wel lekker ga vinden. Leuk trouwens dat er bath bombs inzitten! :D

[Beantwoorden]


Door Britt op 20 januari 2015 16:17

De collectie ziet er erg mooi uit! Ik ben heel benieuwd hoe hij ruikt, snel naar de bodyshop dus ^^)

[Beantwoorden]


Door elise op 20 januari 2015 16:40

Wauw je hebt me compleet overtuigd, ik wil de hele collectie hebben. De bruisballen lijken me heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 20 januari 2015 17:25

Hi! My name is Sarah and I’m half-dutch/half-swedish. I found your blog last week and I really enjoy it! Now I can practise on my dutch as well ;)

I have one question.. You seem like a real fashionista and tomorrow I will buy a Mulberry Bayswater. I reeeeally (!!) love the color orange, but do you think that it´s “too much” on a bag…? I really love the color and I think that it would make any outfit 1000 times more fun!

Groetjes uit zweden!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:16:

Hi Sarah, I don’t think it’s too much at all! A bright colored bag can make any outfit so much more interesting. Go for it! I have bags in a lot of colors and I love them.

[Beantwoorden]


Door Bertine op 20 januari 2015 18:21

ik moet eerlijk zeggen dat ik die scrub er niet zo heel lekker uit vind zien met die zwarte zaadjes! die body butter lijkt me dan wel weer wat

[Beantwoorden]


Door Melissa op 20 januari 2015 19:03

Oh ik ben hier wel super benieuwd naar, ze zien er ook prachtig uit :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Amelie op 20 januari 2015 19:23

Ik kan niet wachten, deze lijken me zo lekker!!

[Beantwoorden]


Door Fiekefairy op 20 januari 2015 19:41

Wat een gave verpakking met dat zwart en rood! De scrub lijkt mij het fijnste, wel super leuk dat ze er ook eens bruisballen bij doen!
Ik ben heel benieuwd naar deze collectie!

[Beantwoorden]


Door Jiske op 20 januari 2015 20:42

ik ben zo jaloers!
ik wil deze lijn ook graag gaan testen als ze in de winkel verkrijg baar zijn!

[Beantwoorden]


Door Loïs op 20 januari 2015 20:46

Prachtige foto’s. Die scrub lijkt mij erg fijn! :ja:

[Beantwoorden]


Door Nina op 20 januari 2015 21:28

Mooie lijn! De scrub lijkt qua uiterlijk echt heel erg op dragonfruit haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Miriam op 20 januari 2015 21:45

Leuke review, de producten zien er goed uit. Ik ga zeker even ruiken bij TBS.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 20 januari 2015 22:07

Ik vind dit zo’n gave en ‘mysterieuze’ lijn. Ik kan me weinig voorstellen bij de geur, dus die ga ik binnenkort zeker proberen. De scrub lijkt me vooral erg prettig.

Fijn trouwens dat je de ingrediënten apart aan kunt klikken in je artikel. Overzichtelijk!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 20 januari 2015 22:41

Die close-up van die body butter. Ooooohhh <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:16:

Spot het hartje ^^)

[Beantwoorden]


Door Savitri op 20 januari 2015 23:58

De producten zien er prachtig uit, je hebt me héél benieuwd gemaakt naar de geur! ^^)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 21 januari 2015 09:06

Ik heb bij de bodyshop het luchtje opgespoten gekregen en ik vond het lijken op Opium van YSL. Een hele aparte en zwoele geur! Wil zeker wel iets hebben van deze lijn. :!:

[Beantwoorden]


Door Iris op 21 januari 2015 15:32

Ik hou echt van de body shop producten! Ben erg benieuwd naar deze lijn, ik denk dat ik hem ook ga halen en reviewen, ben altijd benieuwd naar de geur van nieuwe lijnen!

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 21 januari 2015 19:52

Wat een prachtige foto’s dat ten eerste! Ikzelf hou voornamelijk van zoete geuren, maar ik ben hier toch wel benieuwd naar eigenlijk!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 22 januari 2015 16:13

Wat een heerlijke foto’s (love)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 22 januari 2015 17:32

Dit is de eerste collectie waar ik niet meteen warm van word, vind de verpakking ook niet bepaald mooi.

[Beantwoorden]


[…] The Body Shop Smoky Poppy collectie liet ik je eerder al de body producten zien, maar er is ook een hele lijn aan make-upproducten waarop de klaproos staat afgebeeld. […]