The Instagram TAG

the_instagram_tag01

Als enthousiast Instagramgebruiker kon ik The Instagram TAG natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Ik zie het leven door een polaroidvormige bril, maak in het wildeweg foto’s en heb verschillende apps om ze mee te bewerken. Ik update mijn instagrampagina zo vaak mogelijk (maar niet te vaak!) en daarom neem ik je vandaag mee door mijn foto’s.

the_instagram_tag02

Wat is je allerlaatst geplaatste foto op Instagram?

Momenteel is dat deze, maar tegen de tijd dat dit artikel online staat, denk ik niet dat dit de laatst geplaatste foto zal zijn. Het zijn mijn nieuwe ballerina’s van Chloé die je vorige week al in de shoplog kon zien. Ik vind ze zo mooi en ze zitten heerlijk! Ben erg heel blij mee. Deze foto maakte ik na het filmen van de shoplog, toen de zon prachtig scheen.

the_instagram_tag03

Wat is de allereerste foto die je plaatste op Instagram? #TBT

Dat was deze práchtige foto, haha. In het begin maakte ik van heel veel dingen instagramfoto’s. Ik fotografeerde (en make-upte) toen heel anders dan nu. Dit is dan ook best een oude foto. Ik denk zo’n 3 jaar geleden genomen. Je begrijpt, ik moest even flink terug scrollen.

the_instagram_tag04

Wat is je allerleukste foto op Instagram waar je zelf op staat?

Er staan best wat selfies en andere foto’s met mijn hoofd op mijn Instagrampagina, maar ik denk dat ik dit de leukste vind. Hij is nonchalant en zomers. Ik vind het ook een leuke foto omdat het moment leuk was. Het was lekker weer en ik zat bij Merel op het balkon bij te kletsen en ijsthee te drinken. Het was heel relaxed en gezellig. Argh, ik mis de zomer!

the_instagram_tag05

Van welke Instagramfoto krijg jij ter plekke heimwee?

Ik mis de zomer, maar ook sneeuw. Van deze foto krijg ik heimwee. Ik weet dat Flint hier ergens rondloopt, erg ligt een lekker dik pak sneeuw en de zon schijnt. Ik mis deze wandelingen, ik heb daar altijd zo van genoten.

the_instagram_tag06

Wat is het állerlekkerste gerecht dat je in 2014 op Instagram hebt gezet?

Je had waarschijnlijk een bord pasta of een tree cupcakes verwacht, maar ik kies toch voor deze foto van twee flammkuchen. Mijn favoriete lunch. Ik heb dan ook heel vaak flammkuchen gegeten nadat ik het ontdekte in 2014. Bij Hotel V, vlakbij de Bijenkorf. Afgelopen zomer hadden ze er ook eentje met kip die wat zoeter was. Heerlijk!

the_instagram_tag07

Welke foto kreeg in 2014 de meeste likes?

Ik kan dat helaas niet terug vinden, maar deze foto plaatste ik nét in 2015 en is mijn meest gelikte tot nu toe. Puppy Flint, met meer dan 15.000 likes.

the_instagram_tag08

Wat is de allerleukste foto die je in 2014 maakte van een (huis)dier?

Ik vind deze van Flint wel heel lief. Zo schattig, met zijn tong uit zijn bek. Hij is genomen bij mijn ouders in de tuin, afgelopen zomer toen het heerlijk warm en zonnig weer was.

Welke fotobewerkingsapps (of Instagramfilter) gebruikte jij het meest?

Zonder twijfel Picfx. Een hele fijne app. Hij is helaas niet gratis, maar ik heb hem al wel heel vaak gebruikt. Ook gooi ik er nog wel eens een filter overheen. Ludwig, Lo-Fi, of Walden.

Wat is jouw meest gebruikte hashtag op Instagram?

Ik gebruik eigenlijk nooit hashtags. Stom en kort antwoord, maar het is zo.

❤❤❤

Ik werd getagd door Joyce (dankjewel Joyce!) en ik tag zelf Teske, Sanne en Saske.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 21 januari 2015 | 91 reacties | Tags: ,

Reacties

Door Anneloes op 21 januari 2015 06:13

Leuke tag! Ik had hem bij Joyce inderdaad ook al gezien ^^) De foto van puppy Flint is zo onwijs schattig, ik kan goed snappen dat die zoveel likes kreeg!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 21 januari 2015 06:19

Wat is the Instagram tag toch een leuke tag! Ik ben ook dol op Instagram dus ik vind dit ook heel erg leuk om te lezen – en ook ik heb hem ingevuld. Wat een prachtige foto van Flint en ik vind de foto van jouw in de zomer, ook erg leuk! Ahh ik verlang ook naar mooi weer!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 21 januari 2015 06:22

Grappige tag! Mijn meest gebruikte filters wisselen nogal. Ik vind verschillende filters mooi. Crema is denk ik mijn favoriet van de filters die laatst toegevoegd zijn.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 21 januari 2015 06:23

Leuke TAG! Jouw foto’s zijn eigenlijk altijd wel plaatjes om naar te kijken! Ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 21 januari 2015 06:26

Wat een ontzettend leuke tag om te lezen (en zien)! Ik ga hem binnenkort ook zeker overnemen op mijn blog! Puppy Flint verdient ongetwijfeld al die likes.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 21 januari 2015 06:34

Ik vind deze tag ook heel leuk, was ‘m alweer een beetje vergeten! Wat een verschil zeg, die eerste foto en hoe je foto’s er nu uitzien, haha.

[Beantwoorden]


Door Tineke op 21 januari 2015 06:51

Hele leuke tag, jouw ballerina`s zijn zo mooi! Die leukste foto van jou is prachtig! Wat wat Flint schattig, al helemaal toen die puppy was. Hoe is het nu met je, heb je het verlies van Flint al een plekje kunnen geven?
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:10:

Het gaat beter, maar ik heb wel elke dag een moment dat ik eraan denk en verdrietig word. Ik mis hem heel erg en ik vind het gewoon zo raar dat hij er niet meer is.

[Beantwoorden]

Tineke antwoordt op 22 januari 2015 om 12:45:

Dat snap ik meid, veel sterkte!
Liefs Tineke

[Beantwoorden]


Door Bianca op 21 januari 2015 07:04

Leuke tag ben nu wel benieuwd geworden naar wat Flammkuchen is :) x

[Beantwoorden]


Door Akosua op 21 januari 2015 07:04

Leuk om weer wat oude foto’s te zien. Ik ben zelf nog niet zo lang actief op instagram, dus deze tag zou bij mij doodsaai zijn. En van deze foto’s vind ik echt de winterfoto heel mooi, hij ‘klopt’ gewoon.

[Beantwoorden]


Door lotte op 21 januari 2015 07:12

Leuke tag! Ik denk dat ik je maar eens ga volgen op instagram :)

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 21 januari 2015 07:13

Leuke tag! Inderdaad een mooie foto van jou Veer! Flint als pup doet me denken aan Saar. Die puppytijd is zo leuk.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 21 januari 2015 07:26

Leuke tag! Leuk ook om het verschil te zien met je eerste foto en nu! De foto’s van Flint zijn inderdaad wel heel erg lief!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 21 januari 2015 07:39

Ah leuke tag! Ik wil hem ook graag doen. Lief ook die foto van Flint, wel logisch dat die nu het meeste likes heeft gekregen :)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 21 januari 2015 07:40

Ik hou ontzettend van Instagram, dus leuk om deze tag voorbij te zien komen! Ik vind de foto van Flint als puppy zo ontzettend lief en ook een mooi aandenken aan hem :). De foto van jou op het balkon met groene jas is inderdaad heel leuk en nonchalant. Heel vrolijk!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 21 januari 2015 07:42

Leuk om al je prachtige Instagram foto’s te zien. Je hebt zo een mooie stijl van foto’s maken en bewerken <3 De foto van jou en de ijsthee vind ik echt heel pretty! En de foto's van Flint zijn zo ontzettend lief!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:10:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Margot op 21 januari 2015 07:50

Wat een leuke tag! Grappig om die eerste foto te zien!

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 21 januari 2015 08:10

Ah wat superleuk ingevuld! Deze tag is echt heel erg leuk en wat is de zomerse foto mooi! Nu mag het voor mij ook snel weer zomer zijn, love it!

[Beantwoorden]


Door Vera op 21 januari 2015 08:12

Super leuke tag vind ik het! Je hebt hem ook leuk ingevuld. Grappig om te zien dat je ook met je foto’s op instagram kan groeien!

[Beantwoorden]


Door emmy op 21 januari 2015 08:13

ik vind het een super leuke tag en die foto van jou is super leuk kan zo op de voorkant van een tijdschrift :sexy: ik vind die foto super leuk voor ook de leuke manier van jou fotografie vind ik erg leuk ik weet niet hoe ik dat moet uitleggen maar mezelf lukt het niet :love: :love: :love:

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 21 januari 2015 08:28

Leuk! Maar dat komt omdat jij gewoon verrekte leuke foto’s plaatst op Instagram, haha! Ik vond een van je laatste foto’s waar je je haren had gekruld en rode lippenstift op had echt veel ‘Vavavoem!’.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:10:

Dankjewel :$ Heb toevallig net weer mijn haar gekruld, haha!

[Beantwoorden]


Door Elise op 21 januari 2015 08:53

Zooo leuk om te lezen. Ik geniet van elke foto die je plaatst!

[Beantwoorden]


Door Tamara op 21 januari 2015 08:53

Super leuke tag weer! (love)
En onwijs leuke foto’s; vooral die van Flint!

[Beantwoorden]


Door Paola op 21 januari 2015 09:04

Het blijft een leuke tag! Ook ik verlang erg naar de zomer! Ik vind het zoveel gezelliger. :yes:

[Beantwoorden]


Door Melanie op 21 januari 2015 09:15

He, dat is een leuke tag! Ik vond hem erg leuk om te lezen. Jou Instagram foto’s vind ik altijd zo mooi, je maakt er altijd wel een prachtig plaatje van:)

Fijne woensdag!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door lonneke op 21 januari 2015 09:17

Heerlijk om te lezen!
Word helemaal blij van je artikel!
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Dionne op 21 januari 2015 09:26

Deze tag is heel leuk! Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 21 januari 2015 09:26

Leuke tag om te lezen! Ik volg je altijd met veel plezier op Instagram :-). Die foto van puppy Flint is echt enorm schattig <3

[Beantwoorden]


Door Mandy op 21 januari 2015 09:37

Leuke tag is dit! Ik volg je al een hele tijd op Instagram en je foto’s vind ik altijd heel mooi :ja: Wat was Flint schattig als puppy!! En dat eten ziet er heerlijk uit. (Heb nog niet ontbeten haha)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 21 januari 2015 09:38

Hele leuke tag. Mooie foto’s vooral.

[Beantwoorden]


Door Denise op 21 januari 2015 09:41

Wat een leuke tag, en wat een leuke foto’s :D

[Beantwoorden]


Door Amelie op 21 januari 2015 09:45

Leuke foto’s , je instagram ziet er altijd leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Saffia op 21 januari 2015 09:47

Leuke tag Vera! Je maakt altijd supermooie foto’s op Instagram! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:11:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 21 januari 2015 09:54

Wat een superleuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Demi op 21 januari 2015 10:17

Ik vind jou Instagram het leukst van alle bloggers, omdat de productfoto’s die je erop zet altijd zo mooi zijn!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 21 januari 2015 10:27

Leuke tag! Ik hou van instagram! Gebruik het zelf eigenlijk nog te weinig, vergeet gewoon vaak foto’s te maken!

[Beantwoorden]


Door Nina op 21 januari 2015 10:29

Leuke tag! Ik gebruik ook heel vaak instagram ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 21 januari 2015 10:32

Wat een interessante tag! Het zijn echt prachtige foto’s! Bij die foto van Flint krijg ik direct een beetje een naar gevoel. Vind het nog steeds heel sneu. Ik vind je altijd een hele leuke instagrammer ^^)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 21 januari 2015 10:36

Leuke tag! Ik vergeet instagram altijd te gebruiken, ook al volg ik wel heel veel mensen

x

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 21 januari 2015 10:40

Leuke tag! Ik begin zelf ook meer en meer verslaafd te raken aan Instagram ;)

[Beantwoorden]


Door Caro op 21 januari 2015 11:11

Deze tag is zo leuk! Ik heb ‘m ook gedaan! :-)

[Beantwoorden]


Door Marloes op 21 januari 2015 11:11

Wat een leuke foto’s om te zien. Ah en puppy Flint is zo qute! Mooie foto’s van hem. Snap goed dat je de wandelingen met hem mist.

[Beantwoorden]


Door Kirsten Schoeber op 21 januari 2015 11:16

Zo leuk, ik volg je graag op instagram, mooie plaatjes altijd!
Je allerleukste foto waar je zelf opstaat vind ik ook heel erg leuk en ik vraag me af waar die prachtige groene jas vandaan komt? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:11:

De jas is van Burberry, gekocht in de outlet in Roermond :ja;

[Beantwoorden]

Kirsten Schoeber antwoordt op 21 januari 2015 om 19:50:

Dankjewel! Hij is zo perfect :love:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 21 januari 2015 11:32

Dit is echt een super leuke tag (: Je foto’s op instagram zijn altijd zo leuk om te bekijken.

[Beantwoorden]


Door Marion op 21 januari 2015 13:13

Erg mooie foto’s, heb zelf nog maar sinds heel kort instagram en gebruik het niet heel veel. Toch vind ik het wel heel erg mooi dat je op deze manier ook de belangrijke en mooie momentjes vast legt.

[Beantwoorden]


Door Edith op 21 januari 2015 13:19

Wat een leuke tag, ben verslaafd aan instagram (love) Ik volg je graag op instagram, je plaatst altijd mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Minke op 21 januari 2015 13:22

Leuke tag!!

[Beantwoorden]


Door Ina op 21 januari 2015 13:52

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Lara op 21 januari 2015 14:00

Super leuk tag! Ik gebruik ook nooit hashtags. Mijn account staat op privé dus dan kunnen mensen die door een tag scrollen mijn foto’s toch niet zien. :p

[Beantwoorden]


Door Linda op 21 januari 2015 14:06

Ik vind hem heel erg leuk deze Instagram Tag, en is ook gelijk een leuk overzicht van 2014!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 21 januari 2015 14:12

Het blijft een leuke tag. Ik vond het ook super leuk om het in te vullen. Vooral ook omdat je sommige foto’s gewoon bent vergeten.

[Beantwoorden]


Door Angela op 21 januari 2015 14:16

Dit is een leuke tag, een van de leukste van afgelopen tijd!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 21 januari 2015 14:36

Echt een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 21 januari 2015 14:41

I love Instagram! Na de gebruik-zoveel-mogelijk-filter-periode zie je nu gelukkig weer wat meer naturel verschijnen! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:12:

Mee eens! Ik gebruikte eerst veel filters en glitters :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 21 januari 2015 14:42

Wat een leuke tag! Je maakt prachtige foto’s Vera!

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 21 januari 2015 15:34

Wat een super leuke foto’s. Jij maakt altijd prachtige plaatjes, zo knap! Hoe komt het dat je Iphone knopje scheef zit? Ik moest er om lachen! Het ziet er eigenlijk heel leuk uit. Ik heb de tag zal ook gedaan en vond het heel leuk om mijn eerste foto’s weer terug te zien.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:12:

De knop zit los! Al een hele poos, maar hij valt er gelukkig niet af (is mijn vorige telefoon).

[Beantwoorden]


Door Anouk op 21 januari 2015 15:50

Echt een leuke tag. Een mini overzichtje van je instagramfoto’s

[Beantwoorden]


Door Manon op 21 januari 2015 16:21

Leuke tag Vera! ik blader altijd even door je feed, ook al heb ik de foto’s al vaker gezien , maar je hebt een mooie feed om naar te kijken

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:12:

Dankjewel, lief!

[Beantwoorden]


Door Marie op 21 januari 2015 16:36

Super leuke foto’s! Nog steeds veel sterkte toegewenst met het verlies van Flint! <3

[Beantwoorden]


Door liskalife op 21 januari 2015 17:02

Wat een leuke tag, vooral omdat je weer even terug kan scrollen om te zien wat je lit geplaatst hebt!

[Beantwoorden]


Door Esther op 21 januari 2015 17:20

Die foto in de sneeuw vind ik echt prachtig. Ik mis zulk weer ook. Vind het heerlijk om dan lekker te wandelen! De beide foto’s van Flint vind ik ook erg leuk! Die toen die nog een puppy was is echt heel erg schattig!

[Beantwoorden]


Door Kaylee op 21 januari 2015 17:24

Vera, waarom heb je mij geblokkeert op instagram?
Ik heet kxxylee :O

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 21 januari 2015 om 17:26:

Soms gaat er wat fout als ik accounts aan het blokkeren ben terwijl er ruzies zijn. Sorry! Heb de blokkering opgeven :-)

[Beantwoorden]


Door femketje op 21 januari 2015 18:39

super leuke tag is dit :D

[Beantwoorden]


Door Saske op 21 januari 2015 19:37

Superleuk dat je me getagd hebt! (love)

[Beantwoorden]


Door ilona op 21 januari 2015 19:38

heeyy :hey: :hey: :hey: :hey: :hey:
2 dagen geleden was mijn eerste x deze site en joun youtube account heb gezien :omg: :omg: want ik volg bijna iedereen. i love youu nu all haha ik heb nu al joun shoplogs en home tours gezien en nog meer :ja: :ja: :ja: en ik vind ze suppeerrr leuk wil je alsje alsje alsjeblieft een home tour maken van hoe het er nu uit ziet??? :boo: haha

[Beantwoorden]


Door Esmay op 21 januari 2015 20:23

Ik vind die foto die jij zelf ook het leukst vind, ook heel erg leuk! Een staart staat je mooi :) En iedereen heeft ’n beetje aparte foto als eerste foto op Instagram haha!

[Beantwoorden]


Door Hester op 21 januari 2015 21:29

Ah, Lieve Flint… Wel fijn om zo nog genoeg herinneringen aan ‘m te hebben :) Ik vond Instagram eerst niet zo bijzonder om zelf te updaten en was meer een Twitteraar, maar ik heb vooral de laatste tijd het idee dat ik Instagram een beetje beter ‘onder de knie’ krijg (lees: zonder al teveel moeite mijn profiel in één stijl kunnen houden, want dat vind ik uiteindelijk toch wel het leukste). En leuk om je eerste Instagramfoto te zien, Instagram is ook echt veranderd door de jaren heen qua filters en ‘trends’ haha!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 21 januari 2015 22:48

Puppy Flint, wat een lieve foto is dat toch ook. En snap ook dat je die zomer/balkon foto erg leuk vindt, want dat is hij ook. Deze tag kende ik nog niet en zo ineens zie ik hem vandaag twee keer voorbij komen, ben altijd wel voor nieuwe tags. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Sarah op 22 januari 2015 08:42

Was al benieuwd welke app je gebruikte voor je foto’s stuk voor stuk mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 22 januari 2015 17:28

Leuke tag, vind die foto’s van Flint zo leuk. :)

[Beantwoorden]


Door Amanda op 22 januari 2015 20:23

Zo lief die foto’s van Flint! Ben dol op puppy’s <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 23 januari 2015 16:46

Toffe tag! Jij bent een van mijn favoriete instagramgebruikers! Heel mooie foto’s <3

[Beantwoorden]


Door kitty op 24 januari 2015 16:46

Heei,

op de eerste foto zit je home knop van je iphone helemaal scheef hoe kan dat nou weer?

groetjes

[Beantwoorden]


[…] Annemijn van LifeByAnnemijn.nl. – Sophie van DeMooisteSterrenAanDeHemel. – Vera van VeraCamilla.nl. – Saske van IkBenSaske.nl. – Monique van Moonoloog.nl. […]


Door Estrella op 30 januari 2015 18:28

Deze tag is zo leuk! En je moet echt vaker hoge paardenstaarten dragen, staat je super!

[Beantwoorden]


Door The Instagram TAG! op 8 februari 2015 06:00

[…] Instagram. Poeh, wat duurde het lang voordat ik daar eindelijk aan wilde! Ik snapte het nut of de lol er van gewoonweg niet. Maar dat is wel dik veranderd in de afgelopen twee jaren! Elke scheet (gelukkig niet letterlijk en ook te lastig) deel ik, niet in woorden maar in een foto uitgedrukt. Ik ben een groot Instagram fan dus vandaag deel ik The Instagram TAG zoals ik die zag bij Vera Camilla. […]


Door The Instagram TAG | Picturing Life Perfectly op 13 februari 2015 08:31

[…] dat iets leuk is om op de foto te zetten, dan komt Instagram te voorschijn. Ik zag deze TAG bij Vera en ik vond hem, als Instagram verslaafde, ook heel leuk om zelf in te vullen. Kijk snel mee naar […]


Door Danielle op 1 maart 2015 13:32

Hi girl! Leuk om mijn bedachte tag hier ingevuld terug te zien, zou je mij nog willen toevoegen als bedenker/originele bron van de tag in je blog? Dat zou lief zijn!

Zie ook: http://culturalize.nl/2014/12/leuke-bloggers-die-instagram-tag-invulden/

Liefs,
Danielle

[Beantwoorden]


Door The Instagram Tag! | It's not so easy blog op 30 september 2015 20:57

[…] Als Instagram fanaat, kon ik het mij niet laten om deze tag te doen! De vragen komen van de site Veracamilla.nl […]


Door The Instagram tag! | justaxelle op 10 oktober 2015 15:52

[…] De laatste tijd ben ik erg into Instagram. Ik vind het fijn om naar mooie foto’s te kijken bij anderen, maar vind het ook zelf erg leuk om foto’s te posten. Daarom leek het me wel fijn nog eens een tag te doen (dit was weer een hele tijd geleden!) die ermee te maken heeft, namelijk de Instagram tag! De vragen die ik hiervoor gebruikt heb vond ik bij Vera Camilla. […]


Door De instagram tag – Vie de Julie op 30 maart 2016 14:06

[…] Stiekem is Instagram mijn favoriete sociale media kanaal. Ik sta zelfs al scrollend op en ga er mee slapen, lichte verslaving dus. Ik hou ervan om langs al die foto’s te scrollen en om nieuwe feeds te ontdekken. Zelf probeer ik namelijk ook om een cleane feed te krijgen, al is dat helemaal niet zo makkelijk! De vragen voor deze tag vond ik trouwens bij Vera Camilla. […]