VC beauty nieuws #26

VC_beauty_nieuws_26_00

Goedemorgen! Het leek me wel een goed idee de dag te beginnen met een nieuwe editie van het VC beauty nieuws, naast je kop muntthee of gloeiend hete cappuccino en de krant of pagina van NU.nl, die waarschijnlijk open staat op je laptop of telefoon. Ik heb weer een aantal leuke beauty nieuwtjes!

VC_beauty_nieuws_26_01

Nieuwe parfums van Essence

Ik ben er sinds kort achter dat Essence een instagram account heeft. In korte tijd is het één van mijn favoriete accounts geworden om te volgen dankzij de leuke foto’s, maar vooral ook dankzij de nieuwtjes! Begin deze week zag ik dat er nieuwe parfums aan komen, dankzij bovenstaande foto op de instagram pagina. Ik verwacht dat deze vijf nieuwe geuren de huidige collectie aan parfum zullen vervangen. Ben benieuwd! Bron.

VC_beauty_nieuws_26_03

YSL Couture Variation

Ze zijn al te al te koop, deze prachtige paletten van YSL. Toch wil ik ze nog even delen, omdat ik er nog maar weinig over gelezen heb. In de twee Couture Variation oogschaduwpaletten zitten 10 kleuren oogschaduw en dat is best veel voor een merk als YSL. Ik vind het tof dat high end merken zich steeds meer uitbreiden. Vooral het eerste palette vind ik er mooi uit zien. Ze kosten ieder € 68,50 per stuk.

VC_beauty_nieuws_26_04

MAC Bao Bao Wan collectie

Deze maand zal MAC Bao Bao Wan te koop zijn. Een prachtige collectie met veel bronstinten, maar ook paarse lipstick en blauwe nagellak. Ik kende Bao Bao Wan nog niet, maar deze Chinese ontwerpster maakt onder andere hele mooie sieraden. Bron.

VC_beauty_nieuws_26_02

Eyes on MAC

Nog meer nieuws van MAC! De Eyes On MAC collectie bestaat uit vier oogschaduwpaletjes met negen kleuren die in april te koop zullen zijn. Dit soort paletjes heb ik nog niet eerder bij MAC gezien, ik ben benieuwd hoe de kwaliteit zal zijn. Ze zullen +/- € 40 gaan kosten. Mij spreken vooral de eerste twee exemplaren aan. En jij? Bron.

VC_beauty_nieuws_26_05

Sneak Peak Chanel & Dior zomer 2015

Als laatste nieuwtje wil ik graag deze twee sneak peaks met je delen. Allebei zijn ze van collecties voor de zomer. Links Chanel en rechts Dior. Er is nog weinig over bekend en de producten zullen dan ook pas over een tijdje (ongeveer 2 maanden) te koop zijn, maar dit belooft al veel goeds! De poeders van Dior zien er prachtig uit, maar ook de poeder van Chanel lijkt weer een echte beauty te zijn. Laat de zomer maar komen! Bron 1 en bron 2.

VC beauty nieuws #25
VC beauty nieuws #24
VC beauty nieuws #23

Naar welke producten of collecties ben jij het meest benieuwd?


Reacties

Door Akosua op 4 maart 2015 06:11

De MAC oogschaduwpaletten zien er mooi uit zeg. En dit is inderdaad een heel nieuw formaat, voor mij in ieder geval wel. En voor ongeveer 40euro is het voor MAC begrippen echt heel goedkoop. Ik ben benieuwd of daar ook veel nieuwe kleuren bijzitten.

[Beantwoorden]

Marissa antwoordt op 4 maart 2015 om 11:40:

Ik wilde precies hetzelfde gaan zeggen! Heel mooi en voor MAC ook best goedkoop! Ik zou die eerste twee wel in het echt willen swatchen :)

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 4 maart 2015 06:26

Ja die parfums van Essence heb ik ook gezien op Instagram, ik ben benieuwd! En wat een mooie oogschaduwpaletjes van MAC!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 maart 2015 06:30

Die oogschaduw paletjes van MAC lijken me leuk. Ben alleen bang dat wanneer dit paletten zijn die vooral standaard oogschaduws bevatten, dat ik er al veel heb. Iig van het palette dat mijn aandacht trekt en dat is de neutrale links boen in. De Bao Bao collectie ziet er ook goed uit. Misschien moet ik toch maar weer eens een counter bezoeken.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 maart 2015 06:45

Superleuk, die oogschadwpaletten van MAC! Ben heel benieuwd welke tinten er allemaal in zitten.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 4 maart 2015 06:46

Wauw die poeders van Dior zien er echt prachtig uit!!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 4 maart 2015 07:07

Oeh, heerlijk zo’n artikeltje, wegzwijmelen bij de mooiste nieuwe producten! :) Vooral de paletjes van MAC vind ik er super uitzien, die zijn ook nog enigszins betaalbaar. En die poedertjes van Dior zien er ook mooi uit zeg, alleen al qua printje! X

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 4 maart 2015 07:08

De MAC Bao Bao Wan collectie ziet er mooi uit! De bronzer spreekt me wel aan, daar ben ik heel benieuwd naar. Ook de palette met 9 kleuren oogschaduw zou ik graag tegen die tijd zien, even wachten dus nog :).

[Beantwoorden]


Door Danielle Springer op 4 maart 2015 07:09

Die Mac oogschaduw palettes zien er prachtig uit. Had ze eigenlijk wel wat duurder verwacht voor Mac.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 4 maart 2015 07:10

Die foto van Essence is inderdaad prachtig, ga ze ook maar een op Instagram opzoeken. En die MAC paletten, wauw! xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 4 maart 2015 07:12

Wow! Dat ziet er allemaal heel veelbelovend uit! De Eyes on Mac paletjes zien er prachtig uit. Daar ben ik zeker benieuwd naar. Ook kan ik niet wachten om de geur van de nieuwe Essence parfums te ruiken!!

[Beantwoorden]


Door Jolijn op 4 maart 2015 07:24

Die mac palettes zag ik gisteren ook bij Temptalia, en ze spraken me toen al erg aan, vooral de gouden en de bordeaux :) Ik ben heel benieuwd naar deze palettes, want als ze goed zijn, zijn ze helemaal niet zo duur (voor mac)!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 4 maart 2015 07:27

Wat een prachtige nieuwe collecties komen er aan! Vooral de nieuwe make-up items van MAC zien er veelbelovend uit, kan niet wachten tot dat het in de winkels ligt <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 maart 2015 07:33

Wat zijn de oogschaduwpaletten van Mac gaaf! Ik wist helemaal niet dat Essence een instagram account had. Misschien maar eens een kijkje nemen. Fijne nieuwtjes ^^

[Beantwoorden]


Door Chant op 4 maart 2015 07:34

Hallo Vera, ik volg je nog niet zo lang, maar ben blij verrast met al je leuke artikelen keer op keer! Complimenten voor je leuke blog waarbij je iedere dag weer leuke nieuwe producten met ons deelt.

[Beantwoorden]


Door Do op 4 maart 2015 07:34

Wauw, zo veel leuke nieuwe producten in aantocht! Ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe producten van MAC. De prijs van die oogschaduwpalletjes vind ik eigenlijk best meevallen (voor MAC-producten) :yes:

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 4 maart 2015 07:47

Die oogschaduws van MAC zien er zo mooi uit!! Alleen jammer dat ze altijd zo duur zijn xD

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 4 maart 2015 07:52

Ik ben benieuwd naar de geuren van Essence. De flesjes zien er alvast schattig uit!

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 4 maart 2015 07:52

Die palettes van Mac zien er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 4 maart 2015 07:55

De paletten van YSL vind ik er wel erg mooi uitzien! Ook ben ik wel erg benieuwd naar de MAC Bao Bao collectie!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 4 maart 2015 07:57

De parfums van Essence zien er heel schattig uit. De paletten zijn ook stuk voor stuk erg mooi.

[Beantwoorden]


Door brenda op 4 maart 2015 08:04

Ik had ook nog twee nieuwe oogschaduw x 15 gezien van MAC, in een warme en koele uitgave. Daar ben ik wel benieuwd naar! De MAC wash and dry collectie voor de zomer ziet er ook geweldig uit maar daar moeten we nog even op wachten helaas..

[Beantwoorden]


Door Derek op 4 maart 2015 08:04

Ohw die mac oogschaduw paletten zien er echt prachtig uit!

XDerek

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 4 maart 2015 08:08

Ik denk dat ik wel een palette van Eyes on MAC ga kopen, 40 euro is helemaal niet duur voor 9 oogschaduws! Ik ben inderdaad wel benieuwd naar de kwaliteit, eerst maar even een review afwachten. Bedankt voor het delen van al deze leuke nieuwtjes.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 maart 2015 08:09

Die palettes van MAC zijn zo super mooi!

[Beantwoorden]


Door R op 4 maart 2015 08:24

Wauw, wat een mooie dingen! Al die oogschaduw palettes… Schitterend gewoon! Kan niet wachten tot je ze reviewt!

[Beantwoorden]


Door jennifer op 4 maart 2015 08:26

Wauw de foto van Dior ziet er in ieder geval al zo mooi uit..

[Beantwoorden]


Door Loïs op 4 maart 2015 08:34

Oelala, Dior!!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 4 maart 2015 08:34

Oh wauw, ik zit alweer lekker weg te kwijlen hoor!
Die nieuwe items van mac vind ik echt gorgeous!
Helaas zal mijn portemonnee wat minder blij ermee zijn.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Cherel op 4 maart 2015 08:38

Wat een leuke nieuwtjes! Ik krijg door het zien van deze producten nóg meer zin in de lente! Vooral de palettes van YSL vind ik echt prachtig, maar ook naar alles van MAC ben ik erg benieuwd.

[Beantwoorden]


Door Alicia op 4 maart 2015 08:49

http://www.essence.eu/de/produkte/neue-produkte/ gier vind je onderaan meer over de nieuwe parfums van essence. het is wel in het duits. maar vaak staat er al informatie op etc. voordat de bloggers de persinformatie krijgen omdat het volgens mij een duits bedrijf is ;)

[Beantwoorden]


Door Beau op 4 maart 2015 08:51

Ik ben best wel benieuwd naar de parfums van Essence :)

[Beantwoorden]


Door Ilse Danielle Martina op 4 maart 2015 09:00

Altijd leuk beautynieuwtjes! Als blogger zie ik het meeste wel maar toch zie ik altijd weer nieuwe dingen ertussen zoals hier bij jou. Lente/zomer producten zijn sowieso altijd het leukst!!

[Beantwoorden]


Door Maris op 4 maart 2015 09:06

Die poeders van dior zien er mooi uit in de sneak preview! Je maakt me heel erg nieuwsgierig!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 4 maart 2015 09:13

Wat een mooie collecties allemaal! De Bao Bao Wan collectie ziet er goed uit en ook naar de MAC oogschaduwpalletten ben ik benieuwd! (Zeker voor die prijs, 40 euro voor 9 MAC oogschaduws is niet veel!)

[Beantwoorden]


Door Margot op 4 maart 2015 09:27

Die Eyes On MAC collectie ziet er wel heel interessant uit! En als de kwaliteit goed is, dan valt 40 euro heel erg mee.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 4 maart 2015 09:29

Wauw, ik ben onwijs benieuwd naar die MAC paletten, vooral hoe groot en goed ze zijn, want 40 euro is wel heel goedkoop…

[Beantwoorden]


Door saskia op 4 maart 2015 09:34

wow die paletten van mac!! ik ben nu al verliefd!!

[Beantwoorden]


Door Minke op 4 maart 2015 10:00

Leuke nieuwtjes!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 4 maart 2015 10:08

De paletten van MAC zien er echt goed uit. Ik ben ook benieuwd naar de Bao Bao collectie.

[Beantwoorden]


Door Daphne op 4 maart 2015 10:09

Ik ben heel benieuwd naar de parfum van essence! Liefs Daphne

[Beantwoorden]


Door Nicole op 4 maart 2015 10:09

Ik ben echt zo benieuwd naar die Mac collectie! Volgens mij zijn die mac paletten wel echt klein (zoals een klein Haribo zakje).

[Beantwoorden]


Door Renate op 4 maart 2015 10:10

Wauw de MAC palettes zien er erg goed uit, vooral die met de paarse tinten, alleen helaas is MAC niet meer dierproefvrij. En ik ga zeker een kijkje nemen op de instagram van Essence!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 4 maart 2015 10:11

Ik heb nog helemaal geen MAC oogschaduw. Dus als ik zou mogen kiezen zou ik voor de nieuwe palettes gaan hahaha.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 4 maart 2015 10:12

Tof dat je ons weer op de hoogte houdt van de laatste nieuwtjes! Ondanks dat de geuren snel vervliegen, ben ik wel nieuwsgierig naar de geurtjes van Essence. Oh, die palettes van MAC zien er fantastisch uit! Het prijskaartje wat eraan hangt, vind ik ook prima! Liefs!

[Beantwoorden]


Door ayla op 4 maart 2015 10:30

Oehh! Ik ben heel benieuwd naar de Essence parfums, altijd leuk budget merken die parfums uitbrengen. Die mac palletjes zien er ook tof uit!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 4 maart 2015 10:32

Die essence parfums en mac paletten ziem er echt goed uit! Ik vind inderdaad ook de bovenste twee paletten het mooist

[Beantwoorden]


Door Syl op 4 maart 2015 10:35

Ik hoop dat ik morgen het MAC cinderella oogschaduwpalette kan bemachtigen.

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 4 maart 2015 10:40

Toevallig heb ik vandaag een artikel over de Bao Bao collectie van MAC gepubliceerd. Ik ben ook erg benieuwd naar de EYES ON MAC palettes!

[Beantwoorden]


Door Dewi Drogt op 4 maart 2015 10:48

Ik ben heel benieuwd naar de parfums van Essence. Had toevallig vannacht gedroomd dat ik heel veel Essence producten kreeg.. (whut)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 maart 2015 11:04

Ah, wat leuk om te lezen! Ik vind de parfum van Essence heel leuk om te zien. En die collectie van Dior ziet er prachtig uit <3

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 4 maart 2015 11:15

Oh my.. àl die paletten van MAC.. dit had ik nou net niet moeten zien! Bedankt lieve Vera :) hihi

[Beantwoorden]


Door Eline op 4 maart 2015 11:21

Dat palette met de bordeauxkleuren van MAC, Eyes on MAC, die moet ik hebben. Wat een plaatje!

[Beantwoorden]


Door Manon op 4 maart 2015 11:32

De mac paloette ziet er mooi utui

[Beantwoorden]


Door Kiki op 4 maart 2015 11:49

Ik ben erg benieuwd naar de oogschaduwpaletjes van MAC. Ze zien er allemaal mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 4 maart 2015 12:01

Leuke verzameling nieuwtjes!
Even een korte opmerking over je zinsopbouw, je schrijft namelijk “Ze kosten ieder € 68,50 per stuk.” gebruik óf ieder óf per stuk, niet allebei, want dat is dubbel!

[Beantwoorden]


Door Tania op 4 maart 2015 12:08

Ik heb het Nude palette van YSL. Zo mooi. Ik heb er maar iets van een €58 euro voor betaald.

[Beantwoorden]


Door Wendy op 4 maart 2015 12:44

de nieuwe producten van MAC! T 2e palletje ga ik zeker halen!

[Beantwoorden]


Door Denise op 4 maart 2015 12:54

Oh my.. die producten van MAC! Het eerste palletje vind ik zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Jana op 4 maart 2015 12:57

Ik vind de nieuwtjes die er zitten aan te komen erg leuk. Vooral de parfums van Essence lijken mij wel erg interessant :D Ook de nieuwe MAC collectie ziet er weer mooi uit (love)

[Beantwoorden]


Door Wendy op 4 maart 2015 13:04

Oooh die parfums van Essence zien er schattig uit!!

[Beantwoorden]


Door Frederique op 4 maart 2015 13:38

Die Eyes On MAC collectie ziet er tof uit! Daar ga ik eens naar kijken als ik in de winkel ben. Wat heb je toch een leuke blog. Ik volg je vooral via YT, maar heerlijk om eigenlijk ook eens vaker hier te kijken. Liefs, x Frederique (fashion blogger FAB le Frique – http://fablefrique.com)

[Beantwoorden]


Door Linda op 4 maart 2015 13:39

Er komen weer prachtige dingen aan, mooi palette van YSL en wat ziet de MAC lipstick er weer prachtig uit <3

[Beantwoorden]


Door Saskia op 4 maart 2015 14:16

De nieuwe palettes van mac zien er geweldig uit!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 4 maart 2015 15:12

Ik ben al benieuwd naar de nieuwe geurtje van Essence :)

[Beantwoorden]


Door Lys op 4 maart 2015 15:47

Ik ben best wel benieuwd naar die oogschaduwpaletten van MAC!

[Beantwoorden]


Door Silke op 4 maart 2015 18:13

De Eyes on MAC oogschaduwpaletten zien er fantastisch uit! Die eerste twee roepen m’n naam!

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 4 maart 2015 19:43

Ik ben benieuwd naar de palletjes van MAC. Heel leuk met 9 kleuren. Ik zou ook voor de bovenste twee gaan.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 4 maart 2015 21:16

Wohhhh, die bovenste twee van Eyes On MAC wil ik wel.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 4 maart 2015 22:51

De palettes van YSL en mac zien er echt prachtig uit! Ik ben benieuwd naar de kwaliteit van de MAC palettes, 40 euro voor zo veel kleurtjes is echt goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Renske op 5 maart 2015 14:47

Wauw die paarse Eyes On MAC vind ik echt leuk, supermooi!

[Beantwoorden]


Door Brenda op 5 maart 2015 22:58

Oh, die Mac eyes palettes zien er goed uit zeg! Ben vooral erg nieuwsgierig naar de tweede en derde.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 6 maart 2015 13:08

Vooral de nieuwe MAC collectie spreekt me enorm aan en ik zou zo alles al in huis halen. Fijn dat je even alle nieuwtjes overloopt.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | VC beauty nieuws #27 op 15 mei 2015 15:00

[…] beauty nieuws #26 VC beauty nieuws #25 VC beauty nieuws […]


Door veracamilla.nl | VC beauty nieuws #28 op 21 juli 2015 16:00

[…] beauty nieuws #27 VC beauty nieuws #26 VC beauty nieuws […]