I Wish… TAG

i_wish_tag05

Ik werd door mijn vriendinnetje Teske getagd met de I Wish… TAG. Het is een vrij dromerige tag waarin ik volop mag fantaseren. Dat komt goed uit, want ik kan hele dagen dagdromend en fantaserend vullen.

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

Dan ga ik toch voor wat ik nu doe. Ik kan me echt niets leukers voorstellen. Ik geniet ontzettend van mijn werk. Soms hoor ik wat over interessante banen die mensen hebben en denk ik na over hoe het zou zijn als ik dat werk ook zou doen, maar ik kan me niet voorstellen dat het net zo leuk of leuker is dan wat ik nu doe.

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Een auto met chauffeur! Omdat ik hele erge rij angst heb en er eerlijk gezegd niet het vertrouwen in heb dat dat ooit weg zal gaan, zou ik graag een auto met chauffeur willen. Ik hoef geen grote auto, een Mini Cooper zou me bijvoorbeeld heel leuk lijken.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Lastig, lastig… Ik kies dan toch voor Seth uit The O.C. en ik heb dan het liefst dat onze dag samen zich ook echt bevindt in de Orange County. Seth lijkt me heel grappig en het weer daar is natuurlijk ook fantastisch!

i_wish_tag03

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Een heel mooi bos ergens op deze wereld, of het strand. Een plek waar ik even alleen kan zijn, kan genieten van de natuur en de rust om me heen. Ronlopen, in de zon liggen… Lijkt me heerlijk!

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Ik twijfel tussen pizza en cupcakes, maar ik denk dat ik toch voor cupcakes kies. Ik hou heel erg van zoet en wat mij betreft zijn verse cupcakes met enorm veel suiker de ultieme zoetigheid. Die zou ik wel calorieloos, in stapels en in alle soorten en maten willen kunnen eten.

i_wish_tag01

Als je een angst van jezelf zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

De angst om dierbaren te verliezen. Het is een van de weinige angsten die nog regelmatig ronddwaalt in mijn hoofd. Vooral als ik bij mijn ouders ben, dan kan ik uit het niets hele angstige gedachten krijgen. Ik vind het lastig om dan nog te kunnen genieten en niet telkens in mijn hoofd in gevecht te zijn met de enge beelden die ik heb. Ik ook vaak in paniek als ik eraan denk, omdat ik weet dat mijn ouders ooit zullen overlijden en ik denk dat dat me echt kapot gaat maken.

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Dan zou ik heel graag willen vliegen. Lijkt me echt super leuk, kunnen vliegen. Makkelijk ook, veel sneller dan lopen en fietsen.

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een privé concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Ik ben niet iemand die veel naar bands luistert. Ik zou wel heel graag nog een keer Aaliyah live willen zien, maar zij is helaas al jaren geleden overleden. Ik geniet nog steeds van haar muziek en ik vind het heel erg dat ze zo jong is overleden.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou je dan willen?

Een varkentje lijkt me wel heel leuk. Ik vind varkentjes zo schattig en lief!

i_wish_tag02

Dit waren de vragen! Je kunt de tag ook overnemen voor je eigen blog.

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 13 maart 2015 | 103 reacties | Tags: , ,

Reacties

Door Anneloes op 13 maart 2015 06:08

Wat een leuke tag! Stiekem lijkt een varkentje als huisdier me ook superleuk, haha. Ik vind het vervelend voor je dat je toch regelmatig last hebt van je angst om dierbaren te verliezen. Ik heb daar zelf ook last van, maar dat beperkt zich gelukkig tot momenten dat het slechter gaat in relaties of qua gezondheid en dat is al vervelend genoeg :-(. Alvast een heel fijn weekend gewenst lieve Vera (love) .

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 maart 2015 06:24

Hee Vera, ik moet je zeggen dat ik ook van kinds af aan heb rondgelopen met die angst. Het vervelende is dat je er geen invloed op hebt. Toevallig schrijf ik deze week een hele reeks op mijn blog aangezien het vandaag een jaar en een week geleden is dat mijn vader overleed. Vandaag is het dus een jaar geleden de dag van de kerk en het crematorium. Bijzonder moeilijk maar je hebt als nabestaande geen keus. Doorgaan is de enige optie. Op dit moment is de angst om ook nog mam te verliezen nog groter. Als ik ooit nog eens een goede tip vind hoe dit verminderd kan worden dan deel ik hem!

[Beantwoorden]

Loes antwoordt op 13 maart 2015 om 11:16:

Hey Sophie & Vera,
Ik begrijp precies wat jullie bedoelen. Nadat mn vader overleed begon deze angst mijn hele leven over te nemen. Niet direct, zo’n 3 jaar later. Het was zo erg dat ik paniekaanvallen kreeg wanneer mijn moeder de telefoon niet opnam, omdat ik bang was dat ze dood ergens zou liggen. Ik wilde constant weten wat iedereen deed. Gebeurde dat niet, paniekaanvallen. Het beheerste zowat mijn hele leven en toen heb ik besloten dat het zo niet verder kon en heb hulp hierbij gezocht. Dit ging heel erg goed, en ik ben zelfs samen met mijn vriend op vakantie naar zuid-frankrijk gegaan, ver weg van huis. Iets wat ik een half jaar daarvoor niet zou durven. Op vakantie ging het heel goed en heb ik geen paniekaanval gehad. Alleen toen ik thuiskwam is een week later mijn moeder geheel onverwachts overleden. En het enige wat ik dacht was dat ik nu niet meer door zou kunnen gaan met mijn leven. Ik had nog steeds hulp en ben daar dus ook gewoon blijven lopen. Het is een hele tijd ontzettend slecht met me gegaan, alleen nu kan ik eindelijk, ruim een half jaar nadat ze overleed, zeggen dat het weer goed met me gaat. En allemaal omdat ik hulp heb/had. Ik heb er zo ontzettend veel aan gehad, en het is echt niet iets raars ofzo. Het is ook niet iets om je voor te schamen als je hulp zoekt, vind ik. Heel veel succes(?) hiermee verder jullie beiden. Mijn angst is onderhand weg nu mijn moeder al overleden is alleen ben ik nog heel beschermend naar mn broertje van bijna 17… Haha! Liefs en een dikke kus!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:51:

Dankjewel Loes en Sophie, voor jullie reacties. Ik ga nadenken over wat jullie hebben gezegd. En heel veel sterkte nog allebei <3

[Beantwoorden]

Sophie antwoordt op 13 maart 2015 om 19:19:

Ah dankje Vera! Een tip, maak mooie herinneringen èn leg ze vast! Zo heb je later in ieder geval heel veel om met een brede glimlach op terug te kijken! (Zoals die onwijs leuke foto met je moeder die je laatst in je winterfoto plaatste!) Stel niets uit en leef, leer, lach en heb lief is mijn motto.

Milou antwoordt op 13 maart 2015 om 22:47:

Sterkte allebei (love)

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 15 maart 2015 om 11:47:

Pff zo erg om jullie beide verhalen te horen.. jullie klinken als twee stoere en sterke meiden, dus ik heb alle vertrouwen erin dat jullie gewoon een super mooie toekomst voor jullie hebben liggen!

[Beantwoorden]

kirsten antwoordt op 15 maart 2015 om 14:20:

Beste loes en sophie. Maak veel foto’s, geniet en ontwikkel de foto’s zodat je de foto’s en de herinnering in je handen kan hebben. Veel sterkte. Kirsten

[Beantwoorden]


Door Svenja op 13 maart 2015 06:26

Vera, je bent een vrouw naar mijn hart; Seth cohen is ook echt al sinds mijn tienerjaren mijn ideale droomman! Zijn humor is zo leuk. En Orange Country lijkt mij ook een ge-wel-dige plaats om eens rond te lopen <3 The OC is ook echt de serie die ik het meest mis, en waar ze absoluut een vervolg van mogen maken wat mij betreft! En ook ik heb die angst om dierbaren te verliezen trouwens heel erg. Ik probeer er laatste tijd zo min mogelijk aan te deken, en maar zoveel mogelijk te genieten van de mooie momenten die ik heb met de mensen waarvan ik houd. Maar het blijft soms lastig om die gedachten zomaar uit te schakelen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:51:

Jaaa! Heerlijk ^^) Heb zo genoten van The OC, vooral het eerste seizoen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 maart 2015 06:32

Ik was ook al helemaal in de hemel toen teske de tag voorbij iliet koken in een artikel. Bij jou heb ik nu hetzelfde. Super leuke tag en hele mooie antwoorden.

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 13 maart 2015 06:32

Leuk ingevuld! Ik zou ook graag willen vliegen en naar een mooie plek met strand eindeloos naartoe willen. Verder zou ik voor frietjes, pizza of lasagna kiezen!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 maart 2015 06:40

Wat een mooie tag en interessant om je antwoorden op de serieuzere vragen te lezen! Er mooi om je antwoorden te lezen! Wat heftig van je angsten om je ouders te verliezen, lijkt mij erg lastig om mee om te gaan!

[Beantwoorden]


Door Stacey op 13 maart 2015 06:41

Wat een leuke tag om te lezen! En eindeloos cupcakes eten, daar droom ik ook van!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 maart 2015 07:04

Echt een leuke tag. Een auto met chauffeur lijkt me heerlijk, lekker overal naartoe gebracht kunnen worden zonder zelf te hoeven rijden.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 13 maart 2015 07:08

Wat een leuke tag om zo over die vragen na te denken. Soms kom je wel eens een gek dier tegen op internet en dan denk ik echt `Die wil ik als huisdier`. Kan alleen zo even niet op de naam komen.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 13 maart 2015 07:08

Ah ja, cupcakes, en dan vooral met een lekkere laag vette botercreme met allerlei lekkere smaakjes. Of oreo cupcakes! Haha, ik raak al helemaal in het droomwereldje :) Enne, wacht maar totdat dat varken groot wordt ;) Gave tag dit, leuk dat je dit deelt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:52:

Ahhh jaaa! Heb laatst oreo cheesecake gegeten, ook zo enorm lekker!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 13 maart 2015 07:09

Dit is echt een hele leuke tag, want het laat je zelf ook al nadenken over wat je zelf zou antwoorden op de vragen. Ik vind het ook leuk om jouw antwoorden te lezen, omdat ze toch wel anders zijn natuurlijk dan die van mij. Dit is zeker een tag die ik ook ga overnemen, hij is te leuk om te laten gaan. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Jis op 13 maart 2015 07:19

Wat een leuke tag! Liefs, Jis

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 maart 2015 07:32

Wat een leuke tag zeg! Vliegen vind ik wel een mooie, haha dat zou echt super leuk zijn! Leuke antwoorden!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 maart 2015 07:39

Wat een leuke tag! Ik zou nu ook wel naar een strand geteleportreerd willen worden!

[Beantwoorden]


Door LL op 13 maart 2015 07:43

Wat een mooie tag het zijn mooie levensvragen ook. De angst is helaas herkenbaar, maar ondanks de angst laat het ook zien dat je een enorm liefdevolle en kwetsbare meid bent, jij geeft gewoon heel veel om mensen daar zit ook je kracht. Ik vind dit echt een hele mooie tag die echt bij jou aansluit, een tag over dromen uitgevoerd door een dromer, kan niet beter:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:52:

Dankjewel LL <3

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 13 maart 2015 07:44

Erg leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door ilham op 13 maart 2015 07:46

Ik zou dolgraag kunnen vingerknipreizen door tijd en ruimte (zoals Hiro van Heroes). Waanzinnig! :O

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 maart 2015 07:50

Leuk dat je aangeeft dat wat je nu doet je droombaan is.. Als je doet wat je het allerleukst vindt, dan voelt je werk nooit als werken dat is het fijnste dat er is! En oneindig veel cupcakes… Yay! :-D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:52:

Soms voelt het een beetje als te mooi om waar te zijn :ja:

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 13 maart 2015 07:54

Gaaf om te lezen dat je nu je droombaan hebt! Een privechauffeur lijkt mij ook wel wat aagezien ik ook met rijangst zit. Lijkt mij ideaal!

[Beantwoorden]


Door thebeautyblognl op 13 maart 2015 08:08

Wat een super leuke tag! xx

[Beantwoorden]


Door lonneke op 13 maart 2015 08:09

Oh deze is echt heel leuk, lekker diepgaand!
Heel herkenbaar van je angst, kon je dat maar even wegzetten he (love)
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 13 maart 2015 08:11

Ik zou zeker voor pasta kiezen om altijd te eten haha xD Hoewel cupcakes ook erg lekker zijn, ben ik bang dat me dat te zoet zou worden (behalve als je ze zelf bakt natuurlijk)
Erg leuke tag, had m nog niet eerder gezien ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 maart 2015 08:35

Leuke tag en leuke antwoorden heb je gegeven. ;-) Ik zou echt voor Tony Chocolony Melk Chocolade met Caramel en Zeezout gaan. Dat zou ik elke dag wel een reep van op kunnen, zo lekker. En verder zou ik wel getransporteerd willen worden naar Londen en New York. Beetje jammer voor mijn portemonnee, want ik zou het geheid op een shoppen zetten, maar dat zijn toch wel mijn twee favoriete steden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:53:

Die vind ik ook heerlijk!

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 maart 2015 09:14

Vind dit echt zo’n leuke tag om te lezen! Ik zou echt onbeperkt taart of ander gebak willen eten. Iedere dag een stukje vla, is dat niet hemels ? :)

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 13 maart 2015 09:26

Wat is dit een leuke tag om te lezen! Misschien ga ik deze zelf ook nog doen! :-)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 13 maart 2015 09:35

Wat een leuke tag zeg!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 13 maart 2015 09:39

Oh wat een leuke tag & antwoorden! Ik zou graag onbeperkt chips willen kunnen eten haha. Zoetigheid doet mij helemaal niks.. maar hartig <3

[Beantwoorden]


Door Dionne op 13 maart 2015 09:46

aaah! Deze tag is zo leuk! Leuk om je antwoorden te lezen!

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 maart 2015 09:56

Ohhhh dit is een leuke tag! Die wil ik overnemen hihi. Wat vervelend dat je zo’n angst hebt om je dierbaren te verliezen :( Hoop dat je er in de toekomst beter mee om kunt gaan!

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 maart 2015 10:02

Wat een heerlijke dromerige tag, ik hou er van! <3

[Beantwoorden]


Door Tamara op 13 maart 2015 10:05

ohhhh ja die cupcakes zouden ideaal zijn! Vooral nu ik zwanger ben kan ik geen genoeg krijgen van zoet! Die angst om dierbaren te verliezen herken ik wel heel erg. Heb er zelf ook last van sinds mijn moeder overleden is :(

Leuke tag!

[Beantwoorden]


Door larissa op 13 maart 2015 10:12

Hey Vera,
Ik heb zelf ook rijangst. Ondertussen was het bijna 2 jaar geleden dat ik met een auto gereden heb, maar omdat ik mijn droomjob ben misgelopen omdat ik geen rijbewijs heb, heb ik voor mezelf besloten dat het toch tijd werd om te leren rijden. Ik ben samen met mijn moeder op parkings beginnen oefenen en start volgende week weer met rijlessen. De angst zit er nog wel in, maar ik hoop dat dat wel weg zal gaan.

[Beantwoorden]

Marieke antwoordt op 13 maart 2015 om 18:17:

Hey Larissa,

Ik heb zelf ook erg last van rijangst. de enige tip die ik je kan geven is het zo veel mogelijk doen! eerst op de parking, daarna lessen, daarna rijden terwijl er iemand naast je zit en dan alleen… Hoe meer je het doet, hoe zelfzekerder je wordt!
Ik ben zelf sinds kort alleen aan het rijden en vind het nog altijd eng, maar hoe vaker ik het doe het minder zenuwachtig en angstig ik ben.
heel veel succes, laat een angst niet je leven overnemen :)

[Beantwoorden]

larissa antwoordt op 13 maart 2015 om 20:03:

Oh dank je wel, wat een lieve reactie! Ik wens jou ook nog veel succes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:53:

Ontzettend dapper Larissa, heel veel succes! :star:

[Beantwoorden]

larissa antwoordt op 13 maart 2015 om 20:04:

Dank je wel! Ik wens jou ook veel succes Vera!

[Beantwoorden]


Door Chayenne op 13 maart 2015 10:17

Ik heb dezelfde angst om dierbare te verliezen. Bij mij komt het meestal savonds als ik in bed lig naar boven en dan kan ik weer rekenen op een nacht vol nachtmerries! Maar goed… Ik zou ook graag willen kunnen vliegen of onzichtbaar zijn lijkt me ook wel wat haha!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 maart 2015 10:22

Wat een leuke, persoonlijke tag! Ik vind het mooi hoe je zo open over je angsten spreekt, je bent een toppertje. En ook mooi dat je Aaliyah nog eens live zou willen zien. Ik hou ook van haar muziek!

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 maart 2015 10:23

Kunnen vliegen en een privé chauffeur, amen! Haha

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 maart 2015 10:30

Leuke tag! Ik herken mij in veel van jou reacties.

[Beantwoorden]


Door Floor op 13 maart 2015 10:38

Hoi Vera!! Leuke tag om te lezen. Volgens mij moet bij deze zin: ”Ronlopen, in de zon liggen… Lijkt me heerlijk! ” Het rondlopen zijn en niet ronlopen. Volgens mij.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:53:

Woeps, dankje!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 13 maart 2015 11:01

Ik zou zo graag ook willen kunnen vliegen! Vroeger droomde ik daar echt vaak over haha,

x

[Beantwoorden]


Door yasmina | BEINGYASMINA op 13 maart 2015 11:08

:hey: Wat leuk om te lezen zo’n tag! Ik herken veel van mijzelf in jou reacties!

[Beantwoorden]


Door Joika op 13 maart 2015 11:09

Wat een leuke tas!! (love)

[Beantwoorden]


Door Annelies op 13 maart 2015 11:14

Wauw, ik zou ook wel een privé chauffeur willen haha. Ik rij namelijk niet zo heel graag zelf, maar rijd liever met iemand mee! En ik heb dezelfde angst als jou ook heel erg de laatste tijd… Hoe ouder je wordt, hoe meer schrik je ervoor begint te hebben… Heel eng. Liefs!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 13 maart 2015 11:31

Wat een superleuke tag is dit! Zet echt aan tot dagdromen :-D

[Beantwoorden]


Door Sanae op 13 maart 2015 12:08

Ik zou never een prive chaffeur willen haha. Ik houd er echt van om te rijden. Een mini cooper is inderdaad een leuke auto <3

[Beantwoorden]


Door Luna | Flowers and Pearls op 13 maart 2015 12:14

Wat een leuke tag om te lezen! Ik zou ook wel willen vliegen en de hele dag cupcakes willen eten haha <3

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 13 maart 2015 12:47

Leuke tag! Ik vind het zo mooi om te lezen dat je nu al je droombaan hebt, dat kan ik mij ook wel helemaal voorstellen! <3 De angst om dierbaren te verliezen heb ik helaas ook wel, bij mij speelt het met name als ik alleen ben. Dan kan ik ineens allemaal dingen gaan denken zoals van: wat als hij/zij nu een ongeluk heeft gehad of iets anders? Met name nu ik doorkrijg dat mijn ouders niet eeuwig jong blijven, vind ik dat ook wel heel eng.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 13 maart 2015 12:50

Als je eenmaal begint te rijden, gaat die angst wel weg hoor. Stapje voor stapje leer je alles. Ik heb zelf alleen schrik als ik in het donker rij, dan zie je zo weinig. De straatverlichting vind ik niet voldoende.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:55:

Ik heb een keer naast iemand gezeten toen we een fietser aanreden en daarmee is het begonnen. Ik schrik heel snel en sla dan in een reflex mijn handen voor mijn ogen of iets in die richting en dat gaat maar niet weg…

[Beantwoorden]

Sheela antwoordt op 13 maart 2015 om 20:23:

Aj, ja dat begrijp ik wel. Ik hoop voor je dat die angst snel weg gaat, ik kan me voorstellen dat het heel vervelend is.
Ik vind het trouwens heel leuk dat je hebt gereageerd op mijn reactie :D Bedankt!

[Beantwoorden]

Lizzy van Vleuten antwoordt op 16 maart 2015 om 21:19:

Heey Vera, dat van die reflexen. Dat had teske laatst ook in de auto bij mert:-) Dat kan gebeuren maar als je dat de hele tijd hebt, verschrikkelijk. Echt niet fijn. Laat je angsten niet je leven overnemen daar ben je veeeeeeeeeeeeeeellllll te leuk/knap/mooi/slim/awesome voor. Heel veel xxxxx P.S kom jij ook naar VEED? x

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 maart 2015 12:51

Wat een leuke tag :D een auto met chauffeur is ook wel fijn zeg!!! Daar had ik zelf nooit over nagedacht :)

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 13 maart 2015 12:57

Leuke tag, Vera! Ik snap je angst helemaal. Dat heb ik zelf ook. En het vervelende is, dat je er helemaal niets aan kunt doen.. Hopelijk zijn we zelf dan ook verder in het leven, waardoor we er beter mee om kunnen gaan!

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 13 maart 2015 13:47

Een date met Seth Cohen is een topidee! :yes:

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 13 maart 2015 14:42

Leuke tag en leuk dit van jou te weten!

[Beantwoorden]


Door Rianne op 13 maart 2015 14:49

Wat een leuke tag! Die ga ik een keertje overnemen denk ik ^^)
Ik herken je angst heel erg trouwens, ik kan me daar soms ook zo druk over maken zodat ik alleen nog maar daar aan kan denken…
Een varkentje als huisdier lijkt me ook heel leuk haha! Wel eentje die klein blijft :p

[Beantwoorden]


Door Dita op 13 maart 2015 14:54

Dit is echt een leuk tag!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 13 maart 2015 16:07

Leuk dit. Ben het met veel antwoorden ook met je eens. Alleen als droombaan lijkt het mij erg leuk om ergens achter de schermen in de showbizz te werken. In Los Angeles. Ben daar op vakantie geweest en heb veel leuke boeiende gesprekken gehad met mensen die achter de schermen bij een serie bleken te werken. Ik ben te schijterig zelf voor de camera te staan, maar om dan toch van de sfeer te kunnen mee proeven achter de camera lijkt me fantastisch.

Wat je ouders betreft begrijp ik heel goed. Ik heb daar ook meer angst voor nu ik en mijn ouders ouder worden. Als kind is dat nog zo ver weg, en heb je er geen zorgen over, en nu zou het zomaar kunnen gebeuren (klopt af). Ik moet er ook niet aan denken. Met gevoeligheid voor depressie die ik toch al heb zou ik dan ook instorten voor lange tijd ben ik bang.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:55:

Wauw, heel cool! Ik had maandag de eer backstage te kijken bij Katy Perry en daar was ik ook zo van onder de indruk!

[Beantwoorden]

Priscilla antwoordt op 13 maart 2015 om 19:21:

Echt waar? Wat gaaf! Hoe kwam je daar terecht, backstage? Is ook niet iets wat je dagelijks mee maakt. Super dat je er van hebt genoten! :D

[Beantwoorden]


Door Roos op 13 maart 2015 16:42

Hihi een varkentje, als die maar niet in de pan terecht komt :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2015 om 18:55:

Haha neeee!

[Beantwoorden]


Door Ina op 13 maart 2015 16:45

Ik vond de TAG al heel leuk bij Teske, fijn dat je deze nu ook hebt ingevuld. Ik begrijp je angst om dierbare te verliezen, ik heb hier zelf ook veel last van.

[Beantwoorden]


Door I wish... - Birgit Roobol op 13 maart 2015 16:56

[…] wish… I wish… Ik ben een enorme dromer en wens zoveel. Ik zag de I Wish… tag bij Vera voorbij komen en besloot hem zelf over te nemen. Ik vul niet vaak tags in, maar ik vind deze zo […]


Door Estrella op 13 maart 2015 16:57

Heel leuk ingevuld! Ik heb deze tag toevallig ook deze week op m’n blog gedaan.

[Beantwoorden]


Door ish op 13 maart 2015 18:07

ahw wat een leuke tag !
varkentjes zijn zo cute en ik vind de angst om dierbaren te verliezen inderdaad wel een angst die weg zou mogen zijn
xx ish

[Beantwoorden]


Door Lys op 13 maart 2015 18:51

Super leuke tag!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 13 maart 2015 19:23

Varkentjes <3

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 13 maart 2015 21:32

Leuke tag! En ook leuk ingevuld!

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 maart 2015 22:14

Leuke tag! Zelf zou ik My Chemical Romance terugwensen (moet het nu doen met losse bandleden en hun concerten) maar man wat mis ik ze. Ooit van gehoord? Voor de rest, ik kan me heel goed identificeren met je angst om dierbaren te verliezen. Sterkte <3

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 14 maart 2015 07:22

Super leuke tag! Ik vind autorijden heerlijk en het lijkt me heel vervelend als je daar angst voor hebt. Wie weet someday? !
Sinds ik moeder ben, ben ik ook non stop ongerust. Bang dat mijn kleintjes wat overkomt… bah. Ik denk dat iedereen in zekere mate wel last heeft van die gedachten. Mooi dat je dat gedeeld hebt.

[Beantwoorden]


Door angelique op 14 maart 2015 08:15

Super leuk om te lezen!!

[Beantwoorden]


Door Anne-Lotte op 14 maart 2015 11:40

Hele leuke tag! Balen dat je zo erg last hebt van rijangst, maar het komt vast goed :)
Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door emmy op 14 maart 2015 19:48

ik vind het een super leuke vragen om bij na te denken ik begin zowat weg te dromen echt ik denk dat ik zomenteen maar even yoga ga doen!! (love) (love)
en trouwens je kan echt wel rijden ik weet het zeker!!

[Beantwoorden]


Door I wish… | Everything Kyra op 16 maart 2015 18:04

[…] gedaan wordt door bloggers. Ik zag de tag al voorbijkomen op de blog van Julia, en op de blog van Vera. Ik vind het een hele leuke tag, lekker fantaseren over allerlei dingen. Ik ben […]


Door Elisa op 17 maart 2015 09:09

Super leuke antwoorden! Al had ik bij huisdier toch gekozen voor een eenhoorn haha:P

[Beantwoorden]


Door Meglin | Megstyle op 20 maart 2015 16:22

leukk geschreven, ik ga de TAG zeker ook doen op mijn blog.

p.s. ik heb net een blog en ik zou het leuk vinden als je even een kijkje zou nemen :)

[Beantwoorden]


Door I wish tag op 2 april 2015 01:12

[…] nieuwe tags, omdat ik al een hele tijd geen tag heb gedaan. Nu heb ik op de site van Vera Camilla (http://veracamilla.nl/2015/03/i-wish-tag/) de I wish tag gezien en omdat ik hem zo leuk vind ga ik hem ook […]


Door TAGMonday: I wish.. | Styleofmylife op 6 april 2015 09:21

[…] heb deze vragen overgenomen van http://veracamilla.nl/2015/03/i-wish-tag/. Dit was deze tag. Tot volgende […]


Door I wish… Tag | Iris Reinders op 7 mei 2015 09:05

[…] tag heb ik overgenomen van Vera Camilla, een blogger die ik al een tijdje volg en haar tags zo onwijs leuk maakt! Ik heb antwoord gegeven […]


Door TAG: I wish… | lifeoffashionandbeauty op 23 juli 2015 22:22

[…] so you can get to know me a bit better! I chose for the I Wish… tag. I saw the tag on Vera Camilla‘s blog, which is one of my favourite blogs and I also love her YouTube videos! The tag looked […]


Door TAG: I wish… | op 27 juli 2015 14:56

[…] was wat blogs aan het lezen toen ik op Vera Camilla‘s blog de I Wish Tag vond. Ik vond hem heel leuk en besloot hem dan ook zelf te doen. Zo […]


Door I wish… TAG | Missy Blue Eyes op 3 oktober 2015 11:53

[…] tag zag ik op het blog van Vera Camilla. Het is een beetje een dromerige tag waarbij je lekker kunt fantaseren, en zoals jullie misschien […]


Door TAG – I wish… | levenmetlouanne op 2 januari 2016 22:41

[…] tag zag ik voorbij komen op de blog van VeraCamilla. Via de link kom je gelijk bij de blogpost van Vera en kun je lezen wat zij allemaal heeft ingevuld […]


Door Tag | I wish .... - Leef en geniet! op 3 januari 2016 06:03

[…] Dit jaar begin ik ben de I Wish … tag die ik tegenkwam, al een tijdje geleden, op de blog van Vera. Ik vond hem zo origineel dat ik heb op mijn lijstje zetten van tag’s die ik wilde doen. Nu […]


Door I Wish … Tag | Popcornmeisjes op 20 januari 2016 16:16

[…] heb ik voor jullie de I Wish … Tag. De vragen heb ik overgenomen van veracamilla.nl en die ga ik nu […]


Door I Wish … TAG. – Limited Edition op 8 februari 2016 12:59

[…] ik: “Waarom zou ik geen TAG doen?” Ik ging dus zoeken naar een leuke TAG. En ik heb bij Veracamilla deze TAG gevonden. Dus heb ik hier voor jullie de I Wish … TAG! Laten we maar meteen gaan […]


Door I wish tag | Leven van een juf op 19 februari 2016 12:05

[…] Zij heeft een aantal leuke tags voor je blog online gezet. Via haar site kwam ik op de site van Vera Camilla, die de I wish tag invulde. Ben je benieuwd naar mijn gekste dromen en dingen die nooit zullen […]


[…] Ik vond de vragen voor de tag bij Vera Camilla. […]