Real Techniques Bold Metals

real_techniques_bold_metals01

De Real Techniques Bold Metal make-upkwasten kun je haast geen kwasten meer noemen, toverstafjes vind ik beter bij ze passen. Het zijn de meest chique kwasten die ik ooit heb gezien, met glimmende gouden-, zilveren- en rosékleurige stelen. En… ze komen naar Nederland! Ik heb ze al een aantal weken in huis zodat ik ze uitgebreid kon testen en reviewen.

real_techniques_bold_metals02

real_techniques_bold_metals03

Ik gebruik al een hele tijd Real Techniques kwasten en met veel plezier. Het merendeel vind ik fantastisch. Ik ben bijvoorbeeld ongelooflijk fan van de Expert Face Brush en ook de Blush Brush gebruik ik dagelijks.

Sam en Nic Chapman (Pixiwoo op YouTube) ontwikkelden de Real Techniques kwasten en hoewel zij ze uiteraard ook fantastisch vinden, wilden ze nog een stapje verder gaan. En die stap verder laat ik je vandaag zien. De Real Techniques Bold Metals make-upkwasten beloven nog beter en zachter te zijn. Nog luxer en beter uitgedacht.

real_techniques_bold_metals04

real_techniques_bold_metals06

De collectie bestaat uit 7 kwasten. 2 x base (goud), 3 x eyes (zilver) en 2 x finish (rosé). Omdat de kwasten luxer zijn en dit de ‘premium’ lijn is, zijn de prijzen ook hoger.

Arched Powder € 34,99
Triangle Foundation € 32,99

Oval Shadow € 19,99
Pointed Crease € 16,99
Angled Liner € 14,99

Tapered Blush € 32,99
Flat Contour € 32,99

real_techniques_bold_metals08

real_techniques_bold_metals09

real_techniques_bold_metals24

100 Arched Powder

De Arched Powder kwast is een grote poederkwast met afgeronde haren. Hij lijkt op het eerste gezicht misschien plat, maar er zit wel een fijne, natuurlijke bolling in de haren van de kwast. Hij is onwijs zacht en brengt poeder haast aaiend aan.

Ik vond de gewone poederkwast van Real Techniques al heel fijn, maar deze kwast is nog net iets fijner. Hij is nóg zachter en heeft een net iets beter uitgedachte vorm.

real_techniques_bold_metals10

real_techniques_bold_metals11

real_techniques_bold_metals12

real_techniques_bold_metals25

101 Triangle Foundation

Ik heb heel veel plezier gehad met het testen van de Triangle Foundation. Het was echt een heel nieuw soort kwast voor mij, vooral de driehoekige vorm maakte het interessant. Het is de bedoeling dat je hiermee makkelijk in alle hoeken en plooien van je gezicht kunt. Langs je neus en onder je ogen, en dat vind ik dan ook goed en makkelijk werken.

Toch brengt deze kwast, net als de platte foundationkwasten die je vaak ziet, streperig aan. Daarom gebruik ik zulke platte kwasten ook niet. Ik denk dat mijn huid er te droog voor is. Ik ben hierdoor veel te lang bezig met blenden en het resultaat is nog steeds niet optimaal. Ook vind ik deze kwast voor onder mijn ogen iets te scherp. Hoe dichterbij ik bij mijn oogleden kom, hoe meer het gaat prikken en hoe lastiger het blendt.

real_techniques_bold_metal13

real_techniques_bold_metals14

real_techniques_bold_metals26

200 Oval Shadow

Met de Oval Shadow kun je oogschaduw op het bewegend ooglid aanbrengen, maar ook blenden kan deze kwast goed. Ik vind hem erg fijn. Hij is vrij groot en dik, maar ook heel zacht. Ik gebruik hem ook voor highlighter op het wenkbrauwbot. Omdat hij zo lekker groot is, is hij daar ook heel geschikt voor.

De Oval Shadow is een goede multi tasker. Het is niet de allerbeste basic kwast voor op het bewegend ooglid, maar voor kleur aanbrengen én blenden is hij wel heel fijn.

real_techniques_bold_metals15

real_techniques_bold_metals16

real_techniques_bold_metals27

201 Pointed Crease

Met de Pointed Crease breng je oogschaduw aan in de arcadeboog. Ik vind dat deze kwast dat fantastisch doet. Hij is precies, maar niet streperig. Hij gaat gericht te werk en brengt kleur intens aan, maar kan ook blenden. Ik vind hem erg fijn en goed. De kwast is zacht, maar toch ook stevig.

real_techniques_bold_metals17

real_techniques_bold_metals19

real_techniques_bold_metals29

202 Angled Liner

Ik gebruik bijna geen gel eyeliner meer, maar gelukkig is de Angled Liner net zo goed te gebruiken voor het inkleuren van de wenkbrauwen en dat kan hij gelukkig ook heel goed. De kwast is precies en zet scherpe lijnen. Je kunt je wenkbrauwen ermee inkleuren, maar er ook kleine haartjes mee tekenen. En mocht je hem voor gel eyeliner willen gebruiken: hij kan ook prima een diepzwart lijntje met vloeiende wing zetten.

real_techniques_bold_metals20

real_techniques_bold_metals21

real_techniques_bold_metals30

300 Tapered Blush

Ik vind de originele Blush Brush van Real Techniques fantastisch. Hij is een stuk groter dan deze Tapered Blush. Het was dan ook even wennen om deze kwast te gebruiken. Hij brengt gerichter aan, maar ik merkte dat ik het daardoor wel lastiger vond blush subtiel aan te brengen. De kleur kwam er gelijk heel sterk op. Inmiddels weet ik dat deze kwast ook mooi kan blenden.

Toch gebruik ik liever mijn oude vertrouwde Blush Bruh. De Tapered Blush vind ik daarentegen wel heel fijn voor highlighter. Glans op mijn jukbeenderen en brug van mijn neus brengt hij perfect aan.

real_techniques_bold_metals22

real_techniques_bold_metals23

real_techniques_bold_metals31

301 Flat Contour

De Flat Contour is mijn favoriet. Een hele fijne kwast voor bronzer. Hij kan lijnen heel scherp en precies aanbrengen, maar als je wilt is ook een subtiele waas mogelijk. Bovendien blendt hij fantastisch. Ik kan met deze kwast heel mooi en gericht contouren, zonder dat het teveel wordt of het er nep uitziet. Vooral onder mijn jukbeenderen en langs mijn neus vind ik het effect met deze kwast bijzonder mooi.

real_techniques_bold_metals07

Ik moet even op adem komen. Wat een kwasten! Ze zijn echt heel anders, heel bijzonder en vaak ook heel fijn. Er is duidelijk goed over nagedacht. Zo is de steel diamantvormig wat voorkomt dat de kwasten wegrollen. Ze zijn verzwaard, zodat ze fijn in de hand liggen, ze verharen totaal niet (maar dat doen de gewone Real Techniques gelukkig ook niet) en hebben de allerzachtste synthetische haren die ik ooit gevoeld heb.

Ik vind de basis Real Techniques kwasten nog steeds heel goed, maar van de Bold Metals word ik ook heel blij. Deze premium lijn is fantastisch als je nog een stapje verder wilt gaan.

Real Techniques Bold Metals zijn eind maart verkrijgbaar bij diverse Nederlandse webshops, zoals The MakeUp Spot.

Twitter Facebook
Categorie: Kwasten | 13 maart 2015 | 89 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Bianca - Miss Langhaar op 13 maart 2015 15:03

Ze zien er geweldig mooi en super zacht uit. Echte pareltjes om in zo’n mooie beker op je make-up tafel te zetten. En toevallig zijn mijn kwasten dringend aan vervanging toe ^^)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 13 maart 2015 15:04

Wat een mooie kwasten. Ze staan prachtig in zo’n mooi bakje!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 13 maart 2015 15:05

Ik heb een hele hoop RT-kwasten, waar ik erg blij mee ben. En deze kwasten zien er zo mooi uit én ik hoor er zulke goede verhalen over, dat ik er vast een paar ga kopen.

[Beantwoorden]


Door Nina op 13 maart 2015 15:05

Ik kan echt genieten van zo’n uitgebreide review van heerlijke kwasten!! (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 maart 2015 15:07

Wow wat een kwasten idd. Deze lijken me heel erg fijn, maar ook best prijzig. Ik denk daarom ook niet dat ik ze allemaal aan ga schaffen. De twee oogschaduwkwasten en de contour kwast staan bij mij op het lijstje.

[Beantwoorden]


Door ilham op 13 maart 2015 15:07

Ik zag ze al bij Sam en Nic op instagram verschijnen. Wauwie!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 13 maart 2015 15:08

Super mooi! <3
ik blijf toch bij mijn ebay dupes van de normale lijn, die vind ik ook super fijn.Dit is toch even boven mijn budget..

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 13 maart 2015 15:10

Wat een prachtige kwasten! Vooral de contourkwast spreekt me aan. De prijs is wel iets hoger dan normaal, maar je hebt er wel een mooi design voor terug.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 13 maart 2015 15:15

Ik word niet wild van kwasten, maar wel van die eerste foto. Echt heel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 13 maart 2015 15:18

Wat een beauty’s! Wel duur hoor pfff. Ik houd het lekker bij mijn kwastenset van Esprit, die kostte €4 haha!

[Beantwoorden]


Door Demi op 13 maart 2015 15:22

Wauw deze zijn echt zo mooi! De flat contour lijkt me heel fijn alleen ik vind de kwasten wel erg duur!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 13 maart 2015 15:23

Deze kwasten zien er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Floortje op 13 maart 2015 15:44

Goedemorgen, wat een eyecandy zeg! Ze zien er prachtig uit. Toch vind ik ze stiekem erg overpriced en denk ik dat er goedkopere kwasten zijn die hetzelfde kunnen doen…

[Beantwoorden]


Door Syl op 13 maart 2015 15:44

De kwasten van dit merk zijn echt heel erg goed. Binnenkort ga ik weer eens een paar extra kopen.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 13 maart 2015 15:44

Wauw, wat zien de kwasten er ontzettend chique en elegant uit! Ze doen me een beetje denken aan die van Zoeva, die hadden laatst ook zo een mooie rose gouden collectie uitgebracht. Maar naast er goed uit zien, is het natuurlijk nog belangrijker dat ze fijn werken! Vooral de Pointed Crease en Arched Powder kwasten lijken mij persoonlijk heel fijn!

[Beantwoorden]


Door --A op 13 maart 2015 15:51

Wat ziet je foundation er raar uit?

[Beantwoorden]


Door Jana op 13 maart 2015 15:52

Van bij het begin had ik de Flat Contour op het oog, leuk dat die ook jouw favoriet is. Die kwast zou ik misschien wel willen kopen! De andere vind ik (gelukkig voor mijn portemonnee) niet écht een aanvulling op mijn andere RT kwasten.. Behalve de poederkwast dan, die lijkt me inderdaad nog zachter dan de gewone poederkwast…

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 maart 2015 15:56

Wat zien de kwasten er prachtig uit met die metalen kleuren! Ze lijken me ook heerlijk zacht te werk gaan..

[Beantwoorden]


Door Laura - It's Laux op 13 maart 2015 15:58

Zucht, alleen om het uiterlijk zou ik deze glam-proof kwasten al in huis halen. Ze zijn echt prachtig om in je stash te hebben!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 13 maart 2015 15:59

Oh WAUW! hier word ik HEEL hebberig van.. volgende maand ga ik er zeker een of twee aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 13 maart 2015 15:59

Deze kwasten zien er zo ongelofelijk mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Anna op 13 maart 2015 16:09

Wat een super toffe review Vera! Lijken me echt fijne kwasten! Die flat contour brush lijkt me ook echt super! Veel Liefs

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 maart 2015 16:14

Het lijken mij hele fijne kwasten, prachtige foto’s ook weer Vera! ♥

[Beantwoorden]


Door Miranda op 13 maart 2015 16:20

Oh nice. Vooral de flat contour vind ik er prachtig uitzien. In mei ga ik naar Londen, dus dan maar eens kijken wat ik er dan van vind.

[Beantwoorden]


Door Iris op 13 maart 2015 16:41

Mooie kwasten, ik bestel ze zelf altijd op iHerb, daar zijn ze veel goedkoper dan wanneer je ze in Nederland koopt…

[Beantwoorden]


Door Esther op 13 maart 2015 16:50

Wat zien ze er inderdaad mooi uit! Bijna te mooi om vies te maken :)

[Beantwoorden]


Door Lotje op 13 maart 2015 16:55

Ze zijn prachtig! Ik wil denk ik de Flat contour!x

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 maart 2015 16:57

Wauw, het zijn inderdaad net toverstafjes. Wat heb je dit artikel leuk in elkaar gezet, met telkens jouw gezicht waarbij de kwast een “stapje” make-up heeft toegevoegd. Oke, lekker wazig omschreven van mij maar je begrijpt vast wat ik bedoel.

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 13 maart 2015 17:03

Lijken me hele zachte en fijne kwasten om mee te werken :D Ik vind wel dat je het kan zien als iemand een goede kwast gebruikt heeft. Ziet er toch nét ietsje netter uit :)

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 13 maart 2015 17:08

Jeeeetje wat zien ze er prachtig uit zeg, wel een beetje een gekke vorm! Ik vind de kwasten van RT wel altijd super fijn :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 13 maart 2015 17:17

Wow wat zien er deze kwasten van RT super gaaf uit!! Denk dat ik ze binnenkort ook ga aanschaffen :-)

[Beantwoorden]


Door Lys op 13 maart 2015 17:24

Ze zien er alvast prachtig uit, ben enkel niet zeker of ik een van deze kwasten ga kopen. Of dan misschien enkel de grote oogschaduwkwast…

[Beantwoorden]


Door R op 13 maart 2015 17:30

Die kwasten zien er echt zoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo mooi uit! Jammer dat ze zo duur zijn… :-(

[Beantwoorden]


Door Justkristel op 13 maart 2015 17:41

Wauw wat een plaatje. Prachtige kwasten. Ben zelf erg tevreden over de oude kwasten van RT maar deze zijn wel een stuk mooier qua looks!

[Beantwoorden]


Door Evelien op 13 maart 2015 17:46

Wauw, alleen het uiterlijk van de kwasten is al prachtig.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 13 maart 2015 17:48

Wat zien deze kwasten er mooi uit!!

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 13 maart 2015 18:01

Wat een gave kwasten! Die bronzer kwast lijkt mij ook geweldig werken. Jammer dat de foundation kwast dan weer streperig aanbrengt, maar goed, ze zien er allemaal wel prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Sjoukje op 13 maart 2015 18:02

Mooie kwasten! Moet misschien toch maar eens investeren in een mooie set.. Liefs Sjoukje

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 13 maart 2015 18:19

Ze zien er goed uit! Al zijn ze wel wat prijzig, maar met goede kwasten doe je dan ook een lange tijd.

[Beantwoorden]


Door Bo stuffbybo op 13 maart 2015 18:38

Ze zien er echt prachtig uit! Een (blog) vriendin en ik waren op het BFF event, zij had daar zo’n kwast gekocht uit je review. Vind ze echt prachtig, ze zien er zo mooi uit! (love)

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 13 maart 2015 19:14

Wow… Mijn eksteroog draait overuren. Ze zien er zo mooi uit.

Ik ben nieuw in de kwastenwereld en wil er alles over weten dus dit artikel komt als geroepen.

[Beantwoorden]


Door Valerie op 13 maart 2015 19:24

Ah waaauw, wat een prachtige kwasten! <3

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 maart 2015 19:29

Wauw wat zien ze er goed uit zeg! Ook leuk dat ze wat apartere vormen hebben. Ik vind het wel een beetje jammer dat ze zo duur zijn, 35 euro voor een kwast is niet niets.

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 maart 2015 19:32

Ik ben hier nu wel heel nieuwsgierig naar! En ze zien er super uit!

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 13 maart 2015 19:58

Wat leuk dat ze ook naar NL komen, yaay! Ik heb de blushkwast op mijn lijstje staan, lijkt mij juist wel handig zo’n iets kleiner formaat. Toch denk ik dat ik even wacht tot de zomer, dan ga ik naar Amerika en misschien dat ze daar wat goedkoper zijn, vind €33 toch wel prijzig voor een RT kwast. (A)

[Beantwoorden]


Door Simone op 13 maart 2015 20:04

Wauw wat een onwijs mooie foto’s heb je weer gemaakt Vera! De kwasten zien er luxe en glamorous uit, love it! Voor mij iets te prijzig om ze allemaal aan te schaffen, maar een prima prijsje om er ééntje van op je wishlist te zetten. :-) Ik ben heel benieuwd naar de flat contour brush!

[Beantwoorden]


Door Michelle op 13 maart 2015 20:06

Waar heb je dat rosékleurige bakje vandaan? Mijn moeder vindt die heel mooi en is bijna jarig. Ik zag ze laatst bij de Bijenkorf, maar daar waren ze behoorlijk prijzig.

[Beantwoorden]

Kim antwoordt op 13 maart 2015 om 23:02:

Ik heb wel bij de hema een ronde versie zien liggen maar vraag me ook af waar je de vierkanten kan vinden.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 13 maart 2015 20:13

Klinkt heel goed! Ze zien er ook prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 maart 2015 20:18

Wauw! En ze zien er ook zo mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 maart 2015 20:19

Wauw wat een mooie kwasten, deze zijn echt perfect om als accessoire in je kamer te zetten haha! De Flat Contour lijkt mij trouwens echt super fijn.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 maart 2015 20:27

LIEFDE (love)

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 13 maart 2015 20:43

Wat een heerlijke review! De kwasten zien er mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Laury - Beautydump op 13 maart 2015 21:06

Deze kwasten zien er prachtig uit!
Love on first side! :love:

[Beantwoorden]


Door Sandy op 13 maart 2015 21:18

oh wow wat zien deze kwasten er geweldig uit zeg! (love)

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 13 maart 2015 21:33

Wat een mooie kwasten en wat een goede review. Toch ga ik van deze collectie geen kwasten kopen, omdat ik er al genoeg heb (ook veel Real Techniques). Je zegt trouwens dat je de gewone poederkwast heel fijn vindt, maar heb jij die dan of bedoel je de multitask brush? Ik heb de powder brush namelijk nog nooit voorbij zien komen op je site.

[Beantwoorden]


Door Cindy op 13 maart 2015 22:10

Ik zit te smullen… (love)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 13 maart 2015 22:35

Ik ben al fan van de gewone Real Techniques kwasten maar dit zijn echt pareltjes zeg! (love)

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 14 maart 2015 09:09

Ik ben heel benieuwd! Ze zien er prachtig uit!

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 14 maart 2015 09:42

Oh neee vera waarom heb ik deze review gelezen! Ik ben verliefd! Wat een prachtige kwasten! Ondanks dat het niet allemaal toppers zijn zitten er echte pareltjes tussen. Ik ben bang dat ik ga zwichten voor de contouring brush..

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 14 maart 2015 10:09

Ik wil vooral de eerste en de laatste!!! :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 14 maart 2015 11:32

Tof dat deze kwasten naar NL komen, deze kwasten komen
meteen op mijn beauty wishlist te staan!

[Beantwoorden]


Door Linda op 14 maart 2015 11:39

De 301 gaat gelijk op mijn wishlist! Wat een prachtige kwast (love)

[Beantwoorden]


Door Healthandhappy op 14 maart 2015 12:14

Wauw ze zien er inderdaad prachtig uit ❤️
http://www.healthandhappy.nl

[Beantwoorden]


Door Im op 14 maart 2015 13:43

Super-super-supermodel kwasten! Een vraagje: zouden ze niet gaan roesten als je ze uitwast?

[Beantwoorden]


Door Tessa op 14 maart 2015 13:55

AAAHHH! Hier wacht ik op! Ik ben dol op real techniques en toen ik voor het eerst ergens een foto van deze beauty’s zag dacht ik alleen maar hebbenhebbenhebben! Wat prachtig!

[Beantwoorden]


Door Jik op 14 maart 2015 14:42

Heerlijk! Je kwastenreviews zijn altijd mijn favoriet. Ik vindt de flat contour wel interessant! NARS en Zoeva hebben iets dergelijks maar de reacties zijn zo gemengd.

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 14 maart 2015 15:23

Wat een mooie kwasten! :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 14 maart 2015 15:43

Ooh, wat wil ik graag die kwasten ! Bedankt voor de leuke reviews!

xo Romy
rusty-revolvers.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 14 maart 2015 16:03

Super mooie kwasten jammer dat ik niet zo’n hoog budget heb

[Beantwoorden]


Door Andrea op 14 maart 2015 16:50

Ze zien er zo mooi uit! Jammer wel dat de prijs zoveel hoger is, maar die contour kwast zou ik opzich wel willen aanschaffen :p
x

[Beantwoorden]


Door anna op 14 maart 2015 17:21

Wat een prachtige foto’s! En wat zien ze er goed uit! Ik zou zeker eens zo’n prachtige set willen aanschaffen als mijn budget het toeliet.

[Beantwoorden]


Door Nena op 14 maart 2015 17:30

Mooie kwasten! Maar zijn deze synthetisch of van dierenhaar gemaakt?

[Beantwoorden]

Joëlle antwoordt op 14 maart 2015 om 21:22:

Alle kwasten van Real Techniques zijn gemaakt van synthetische haren.

[Beantwoorden]


Door Nel op 14 maart 2015 19:41

Hoi,
Waar heb je die gave koperkleurige mand gekocht?
Xx

[Beantwoorden]


Door Naomi op 14 maart 2015 20:39

Wauw, wat een prachtige kwasten! Moest de prijs niet zo hoog liggen dan zou ik ze zo allemaal aanschaffen!

xo Naomi in Wonderland

[Beantwoorden]


Door Kim ter Stege op 14 maart 2015 21:12

Zien er mooi uit! Ik heb vandaag de Zoeva Rose Gold Vol.2 binnen gekregen! Met dezelfde contour brush. Ik ben er verzot op :$ :love:

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 14 maart 2015 22:24

Wauw, wat zijn ze mooi! Super

XO

[Beantwoorden]


Door Janique op 15 maart 2015 14:16

Ah yes!! Zat al heel hard te hopen dat ze ook naar NL zouden komen haha, fijne review! Weet ik tenminste welke ik wel moet halen en welke ik beter kan laten liggen :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 15 maart 2015 16:10

Ziet er mooi uit! Vooral de rosé goude kwasten ♥

[Beantwoorden]


Door Hester op 15 maart 2015 16:59

Wauw, wat een prachtige foto’s en goede, uitgebreide review! Ik vind de kwasten er ook super mooi uitzien en bovendien klinken ze goed. Misschien goed om te onthouden voor mijm verjaardag die er alweer bijna aankomt! ^^)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 15 maart 2015 18:23

De kwasten zien er superzacht uit!

[Beantwoorden]


Door wendy op 15 maart 2015 18:55

Wauw! t veder zachte gevoel dat die kwasten moeten geven komt bijna door de foto’s heen! wel vind ik ze echt te duur ookal zullen ze heel goed zijn. weet je, ik ga dit onthouden vooral ik rijk ben! hahaha

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 15 maart 2015 20:43

Ik ben dus echt een sucker voor verpakkingen en hoe producten eruit zien, dus ik zou dit gerust allemaal aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 15 maart 2015 20:56

Pfoeh! Even 200 euro aan kwasten jeetje :P hahahaha

[Beantwoorden]


Door Carlijn op 16 maart 2015 07:29

Ik heb een zwak voor kwasten en vind deze ook echt helemaal geweldig! De tapered blush spreekt me wel aan, juist omdat-ie zo anders is dan RT’s originele blush brush. Mooie foto’s heb je gemaakt ook, altijd smullen van jouw plaatjes!

[Beantwoorden]


Door Esraa op 17 maart 2015 15:43

jammer dat ze zo duur zijn dat is denk ik echt een no-go voor veel mensen! :-(

[Beantwoorden]


[…] Techniques Bold Metals – review Real Techniques Miracle Complexion Sponge – review Real Techniques Expert Face Brush + […]


[…] met écht goede synthetische haren. En Real Techniques blijft vernieuwen. Zoals in 2015 met Bold Metals en nu met PowderBleu, gemaakt met de fijnste blauwe eekhoornharen. Maar dan – uiteraard! […]