Waarom ik ben begonnen met bloggen

blog03

Ik blog alweer ruim vijf jaar op veracamilla.nl. In totaal zelfs bijna 6 jaar, als je mijn vorige (proef)blog Makeupalicious ook meetelt. Een vraag die ik regelmatig krijg is waarom ik ben begonnen met bloggen. Daar zijn meerdere redenen voor geweest, waar ik je in dit artikel meer over vertel.

1. Ik hou van schrijven

Ik hou van schrijven en van taal. Ik leerde vlot lezen en schrijven en verslond boeken bij de vleet. Ik schreef toen ik klein was mijn eigen verhaaltjes en later dagboeken vol, tot ik een lamme hand kreeg. Het is een uitlaatklep. Of ik nou schrijf over een nieuwe lipstick of hoe mijn week geweest is. Ik vind het fijn mijn creativiteit erop los te laten. Sommige periodes lukt dat beter, andere periodes vind ik het moeilijk. Maar schrijven is altijd fijn.

2. Ik wilde beter worden in schrijven

Ik hield van schrijven, maar wilde er ook beter in worden. Ook wilde ik mijn spelling en grammatica verbeteren. Op school leerde ik bijna niets. Ik miste het maken van boekenverslagen wat ik op de middelbare nog wel deed, maar op het MBO hoefde dat niet meer. Ik merkte dat ik veel fouten maakte en dus leek een blog me een goed platform om op te oefenen.

blog01

3. Make-up is mijn grootste hobby

Ik wil ook nog even terugkomen op het onderwerp dat ik gekozen heb. Beauty is mijn grootste hobby en dat was het ook al toen ik begon met bloggen, maar toen was het nog wel een net ontdekte hobby. Ik werd helemaal wild van mijn nieuwe 88 palette en H&M lipgloss met watermeloen geur. Het leek me super leuk erover te schrijven. Mijn eigen leven was niet interessant genoeg, maar beauty: daar kon ik wel wat mee.

4. Ik wilde het gewoon eens proberen, voor hetzelfde geld was ik na twee weken alweer gestopt

Een blog was zo aangemaakt. Gratis en compleet met grijs-paarse lay-out. Ik denk hier nog wel eens aan terug. Dat ik ook best na een paar blogposts alweer had kunnen stoppen. Maar dat deed ik niet. Ik raakte super enthousiast. Mijn webcam draaide overuren om mijn blauwe, roze en paarse ooglooks en shoplogs vast te leggen.

5. Ik vond de blogs die ik zelf las leuk, maar er waren dingen die ik anders zou doen

Dit was ook een belangrijk punt. Ik las blogs die ik heel leuk vond, maar er waren dingen die ik anders zou doen. Zo vond ik het belangrijk dat mijn blog persoonlijk zou worden en dat er interactie zou zijn met lezeressen. Iets wat nu heel normaal is en vrijwel iedereen doet, maar zes jaar geleden zag het bloglandschap er nog zo anders uit, dat kun je je nu haast niet meer voorstellen.

407248_2965142326405_545545675_n

Ik ben heel benieuwd waarom jij bent begonnen met bloggen of een andere passie,
grote hobby of geweldig werk.

Laat het me weten!

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 13 februari 2015 | 104 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Kirsty op 13 februari 2015 15:04

Leuk om te lezen waarom je bent begonnen met bloggen! Ik ben zelf ook begonnen omdat ik gek ben op schrijven. Ik schreef altijd hele lange verhalen en eentje daarvan is zelfs als POD uitgebracht. Door mijn opleiding had ik alleen niet veel tijd meer om echt een heel verhaal te schrijven en omdat ik toen toch al blogs las, dacht ik: waarom begin ik er zelf niet ook één? En sindsdien ben ik verslaafd aan het bloggen haha!

[Beantwoorden]


Door Eline | www.fashiondrizzle.weebly.com op 13 februari 2015 15:04

Leuk artikeltje! En dat je het al zes jaar doet, wow!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 13 februari 2015 15:06

Heel leuk om te lezen! :-)

Ik ben begonnen omdat ik op zoek was naar een hobby die ik ook in bed kon uitvoeren als ik me ziek voelde. Daar is bloggen perfect voor gebleken :-)
Maar ook reden 5. kwam me bekend voor! Er waren destijds (4,5 jaar geleden) al best wel een heleboel (beauty)blogs, althans: dat waren de blogs die ik volgde. Maar weinig persoonlijke/mindstyle/lifestyle blogs. Ik kende eigenlijk geen enkele blog met zo’n onderwerp dat me aansprak. Dus dat wilde ik gaan doen, en gewoon gaan kijke hoe dat zou uitpakken.
Het heeft goed uitgepakt gelukkig :D

[Beantwoorden]


Door Marloes ❤ Budgetproof.nl op 13 februari 2015 15:06

Allemaal hele legit redenen om te gaan bloggen :D. Super leuk om te lezen! Ik ben gaan bloggen toen ik geen baan kon vinden in de branche waar ik wilde, en toch een uitlaatklep wilde hebben. Iets waarvoor ik hard kon werken. Inmiddels werk ik als copywriter én blog ik … maar schrijven is toch wel echt hetgeen waar ik dus 24/7 mee bezig ben. Dat is ook #1 waarom in begonnen ben 2 jaar geleden. Ik blogde al heel wat jaartjes daarvoor, maar heel onregelmatig en over heel veel verschillende dingen. Toen bedacht ik: hey, waarom niet gaan schrijven over waar je toch al de hele dag mee bezig bent en wat natuurlijk is voor jou: betaalbaar leven. M’n blog was geboren. Ik hou van dit soort personal posts tussendoor. LEUK!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 februari 2015 om 11:40:

Leuk!!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 13 februari 2015 15:07

Erg leuk dat je je verhaal hebt opgeschreven Vera! Ik wist niet dat je hiervoor ook nog een blog had, waarom ben je met die ‘gestopt’? Wilde je gewoon een andere naam? De redenen voor mij zijn hier en daar hetzelfde, vooral punt 3, 4 én 5 zijn mijn grootste punten geweest. Ik houd énorm van make-up en na het kijken van Youtube filmpjes van Amerikaanse Youtubers begon ik voor mijn eigen spiegel te vertellen waarom ik wel of niet iets zou gebruiken. Op een gegeven moment zei/vroeg mijn man waarom ik zelf niet blogger werd. En toen was mijn blog gemaakt! Want waarom zou ik ook geen blogger kunnen zijn verdorie?! Nu denken honderden meiden het, haha! Deze maand alweer twee jaar, tijd gaat snel. Ik vind het geweldig andere vrouwen te adviseren over make-up en andere vrouwen wegwijs te maken in een wereld die soms zo overweldigend kan zijn. Make-up is fantastisch leuk namelijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 februari 2015 om 11:39:

Ja, ik wilde verder met een eigen domein en de naam vond ik niet meer leuk. Lezeressen kwamen met het idee van Vera Camilla ^^)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 13 februari 2015 15:14

Hele goede redenen om een blog te starten en ik ben blij dat je niet na twee weken gestopt bent ^^) Al jaren volg ik blogs, waaronder die van jou. Het viel mij op dat er weinig Nederlandse bloggers met een donkere huidskleur in bloggersland waren en daarom ben ik twee jaar geleden mijn blog gestart. Het leukste aan het bloggen vind ik productfotografie en het schrijven van de artikelen. Ik hoop op een dag net zo’n goede fotografe als jij te worden!!

[Beantwoorden]


Door Denise op 13 februari 2015 15:17

Ten eerste, wat een onwijs leuke foto! Ik ben mijn vorige blog gestart voor een schoolopdracht haha. Ik had voor mijn eerste profielwerkstuk een mager 6je gehaald en daar was ik totaal niet blij mee. Dus toen ik het jaar over moest doen besloot ik ook om een nieuw pws te maken. En wel over bloggen! En als onderzoek begon ik zelf ook met bloggen. In mei besloot ik alles te veranderen en samen te werken met een vriendin die graag wou beginnen. Nu ben ik er veel serieuzer mee bezig en staat er (bijna) elke dag een post online. Ik hou ook onwijs van schrijven en de dingen waarover ik schrijf wil ik graag delen met de rest van de wereld :)

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 13 februari 2015 15:19

Erg leuk om te lezen! Ik ben begonnen met bloggen omdat ik mijn eigen dingen wilde vertellen, ik vind make-up helemaal geweldig. Ik lees al jaren blogs en kijk uren youtube filmpjes en op een dag dacht ik: dat wil ik ook! Ik wil ook mijn dingen vertellen en mijn mening over make-up geven. Ik blog nog niet heel lang maar vind het ontzettend leuk en doe het met veel plezier, het is een soort ontspanning! Je doet het echt super Vera, ik lees elke dag (2 keer) met plezier je artikelen en kijk je filmpjes!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 februari 2015 15:24

Leuke blog post! Ja ik ben zelf ook begonnen met bloggen omdat ik het schrijven mistte. Na jaren essays in elkaar slaan en 3 scripties dacht ik na mijn studie er wel klaar mee te zijn, maar het ging toch kriebelen. Komt mijn minor journalistiek toch nog van pas!

Verder blog ik niet alleen over beauty omdat ik veel meer leuk vind. Veels te veel eigenlijk, maar ik hou wel van diversiteit. Ik zou nooit alleen maar over make up kunnen schrijven. Dus food, muziek en andere lifestyle topics komen ook regelmatig voorbij.

Het liefst zou ik veel meer willen bloggen over taal, maar helaas lukt het me maar met moeite om blogjes te schrijven over dit onderwerp. Ik zit zo aan de 2000 woorden als ik niet uitkijk en ik weet te veel omdat het mijn werk is. En om het dan in te perken lukt me dan weer niet. Heel frustrerend!

[Beantwoorden]


Door Lise op 13 februari 2015 15:27

Ik ben eigl wel benieuwd naar je eerste lay-outs want ik ken alleen deze en de vorige. Bestaan toevallig geen screenshots meer van zeker?

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 13 februari 2015 15:29

Wat een leuke blogpost! Ik zelf ben begonnen met bloggen over make-up omdat dat sowieso al een grote hobby van mij is, en ook om andere meiden te helpen met het kiezen van goede make-up. Ik merkte dat ik zelf veel waarde hechtte aan andere reviews van blogs, en wilde dat zelf ook gaan doen. En het bevalt me goed!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 februari 2015 15:31

Leuk artikel!! Ik wil ook wel bloggen, maar ik ben bang dat ik er niet genoeg tijd voor heb, dat niemand het leest, etc…
Ik hou enorm van (verhalen) schrijven en daarom heb ik besloten dat ik daar dit kaar meer mee ga doen. Bijvoorbeeld meedoen aan schrijfcompetities, zodat ik weet hoe ik ervoor sta. Heb je nog tips? :)
xxx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 13 februari 2015 15:31

Dezelfde punten gelden denk ik ook voor mij! Ik merk nu na twee jaar dat mijn Nederlands aanzienlijk verbeterd is!

[Beantwoorden]


Door Romy op 13 februari 2015 15:38

Het is een beetje een lang verhaal maar de reden dat ik een blog ben begonnen komt eigenlijk door mijn vriendinnen. Ik ben ongeveer sinds mijn 13e bezig met alles rondom make-up en ik kan echt uren doorkletsen over beauty en fashion.
In maart 2014 moest ik een presentatie maken in het Engels over een onderwerp waar ik helemaal weg van was. Niet heel verbazingwekkend werd dat onderwerp ‘Fashion and Make-up Throughout the Years’. Na mijn presentatie kreeg ik zulke leuke feedback dat ik echt dacht van wow! kan ik hier niet meer mee? Op dat moment had ik alleen het lef nog niet om met mijn hoofd op internet te verschijnen. Totdat 2 van mijn vriendinnen zeiden ‘hey joh zou jij geen blog beginnen?’ En dat heb ik uiteindelijk gedaan xx

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 13 februari 2015 15:39

Wat ontzettend leuk om te lezen waarom je bent begonnen met bloggen. Gelukkig hield je het langer dan twee weken vol ;-) Ik ben een blog begonnen vanwege mijn liefde voor schrijven, creatief bezig zijn en beauty. In het verleden wilde ik eens een boek gaan schrijven, maar daar lag toch niet helemaal mijn passie. Een blog kost energie, maar ik krijg er ook onwijs veel energie voor terug. Iedere dag geniet ik er nog intens van. Dit, mede door de lieve bezoekers en reacties die velen achterlaten. Iedere dag keer wanneer ik een blik werp op mijn blog, is er een big smile op mijn gezicht te zien.

[Beantwoorden]


Door JanineMarlissa op 13 februari 2015 15:43

Wat een leuk artikel! Ik ben net begonnen met een blog. Voor mij is de reden om te beginnen met een blog omdat ik een stok achter de deur wil hebben qua gezondheid en sporten!

[Beantwoorden]


Door Daphne | De Beautykoffer op 13 februari 2015 15:47

ik ben begonnen met bloggen omdat ik het heerlijk vond te vertellen over beauty en omdat ik schoonheidsspecialiste ben kon ik mensen ook wel tips geven. Zo is het idee van De Beautykoffer ontstaan en tegenwoordig blog ik over veel meer dan alleen maar beauty.
X

[Beantwoorden]


Door BeautyCharm op 13 februari 2015 15:52

Leuk artikel! Zelf ben ik begonnen met een blog omdat make up een hobby is waar ik graag over wilde vertellen. Iedere keer wanneer ik iets kocht maakte ik daar in mijn hoofd reviews van. Het werd tijd om deze op schrift te gaan zetten! Daarnaast wil ik mijn Nederlands en mijn fotografie kunsten verbeteren en daar is een blog natuurlijk perfect voor.
Een andere hobby van mij zijn mijn katten. Of beter gezegd, katten zijn mijn passie. Al van kleins af aan wilde ik graag katten. Toen mijn man en ik samen gingen wonen en we beide een vaste baan hadden kwamen er de eerste katjes. Ik werd lid van een forum en kwam daar in aanraking met meerdere fokkers en met het fenomeen kattenshows. Ik ging een keertje met een van mijn katten meedoen en een nieuwe hobby werd geboren. Op show zag ik voor het eerst een Perzisch Langhaar en Exotic Shorthair in levende lijve. Ik werd smoorverliefd op deze twee zusterrassen en niet veel later mocht ik kittens van deze twee rassen bij mij thuis verwelkomen. Ook begon het te kriebelen om eens een nestje te fokken. Na alle formaliteiten te hebben doorlopen (cattery naam, gezondheidstesten, etc.) werd daar dan mijn eerste nestje met Persjes en Exoticjes geboren. Wat een prachtige ervaring! Inmiddels zijn we bijna 5 jaar verder sinds het eerste nestje en zijn er meerdere nestjes geboren. Iedere keer is dit weer een prachtige ervaring en een voorrecht om dit mee te mogen maken! Ook show ik nog steeds met veel plezier met mijn katten (love)

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 februari 2015 15:58

Wat leuk om te lezen! Ik ben begonnen met bloggen toen ik ziek op de bak zat en een uitlaatklep zocht voor mijn creatieve energie en behoefte iets te maken. Inmiddels zijn we twee jaar verder, ben ik weer beter en geniet ik nog steeds ontzettend van het bloggen.

[Beantwoorden]


Door De Blogster op 13 februari 2015 16:00

Ik ben pasgeleden weer begonnen. Ik wilde het ook proberen, bij ieder product denk ik ‘dit zou ik willen reviewen’. In de ochtend, als ik mijn make-up op doe, doe ik dat alsof ik tutorial opneem. Het begon te kriebelen om het weer op te pakken, en dat heb ik dan ook gedaan. Vooral de fotografie vind ik leuk om te doen, spelen met belichting enzo.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 13 februari 2015 16:01

Leuk dat je dit deelt! :) Ik ben zelf eigenlijk wel om dezelfde redenen begonnen. Ik schreef vroeger al kleine verhaaltjes, maar deed daar nooit wat mee, ook hield ik net als jij dagboekjes bij. Ik beheers de Nederlandse taal op zich al wel goed, maar wilde dit nog wat verbeteren. Bovendien ben ik helemaal weg van make-up en heb ik nu een mooi stashje opgebouwd. Wat is er dan leuker dan dat delen op een blog? Ik durfde eerst niet, maar ik las al super lang zelf blogs (als eerste die van jou!). Ik wist dus zelf ook wat ik wel of niet leuk/handig vond en gebruik dat nu op mijn eigen blog. Op een zondagavond kon ik niet slapen want kreeg ik ineens zoveel ideeën dat ik op mijn vrije maandag direct begon met mijn blog. En nu zijn we al bijna weer een jaar verder, wat gaat het toch snel als je doet wat je leuk vindt! :)

[Beantwoorden]


Door Karen op 13 februari 2015 16:05

Leuk om te lezen Vera! Ik ben zelf in 2001 al begonnen met bloggen! Ik raakte geïnspireerd door Luna van maanisch en begon mijn eigen life blog. Tussendoor ben ik anderhalf jaar gestopt, maar in totaal blog ik dus al meer dan 12 jaar!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 13 februari 2015 16:05

Leuke foto zeg! Ik ben een blog begonnen omdat ik er nergens zo een kon vinden! Dan is er maar een oplossing haha ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 februari 2015 16:07

Ik ben ook begonnen omdat ik beter wou leren schrijven. En ik wou weten of schrijven echt iets voor mij was en bovendien vind ik het een hele leuke, creatieve uitlaatklep. Ik hou van bloggen!

[Beantwoorden]


Door Mijn Kleine Geheimpjes op 13 februari 2015 16:17

Wat een leuke post!

Ik ben zelf begonnen met bloggen nadat mijn nagellak-collectie uit de hand liep en ik vooral de zgn. Indies superleuk vind. Te leuk om alleen te dragen, dus wilde ikwat meer bekendheid erboor creeeren. Nu is mijn doel voornamelijk om nederlandse meiden ook aan te steken met het indie-virus, e zijn namelijk zo leuk en uniek!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 13 februari 2015 16:24

Leuk om te lezen wat het verhaal erachter is.

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 februari 2015 16:29

Wauw, wat leuk om te lezen Vera! Een heel leuk, fris stukje.. vind ik echt! Ik ben een jaar of 10 geleden al begonnen met het bouwen van websites en blogs, maar merkte dat mensen om me heen dat stom vonden en ik wist ook niet zo goed in welke richting ik moest gaan. Ik ben gestopt, ging studeren en keihard werken… maar toch bleef het kriebelen. Het online bezig zijn, creatief zijn en vooral het schrijven. En toen ben ik een jaar geleden weer begonnen. Over van alles en nog wat, omdat dat is wat mijn leven ook is. En I love it!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 13 februari 2015 16:32

Wat leuk om te lezen! Ik houd ook van schrijven en heb een taalfetish; mijn derde boek is inmiddels al een paar maanden uit. Mijn blog is vooral een website waar sommige stukjes gelezen kunnen worden, over maatschappelijke onderwerpen. Ik schrijf er niet dagelijks, daarvoor ben ik te druk met tekstcorrectie. :-) Ik ben ook dol op beauty maar daar schrijf ik over voor beautytopia (andermans blog). Zo houd ik het mooi gescheiden. :-)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 13 februari 2015 16:35

Wat leuk om te lezen waarom je bent begonnen met bloggen, ik denk dat we ons allemaal erin kunnen herkennen. Ik ben zelf begonnen met bloggen omdat ik het leuk vond, vooral om mijn passie te delen en ook leuke mensen te ontmoeten. En daarnaast is het geweldig om elke keer beter te worden in wat je doet ;)

xxx

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 februari 2015 16:35

Heel erg leuk om te lezen! Ik ben ook begonnen omdat ik dol ben op schrijven en make-up, en inderdaad dingen anders zou doen als sommige andere bloggers!

[Beantwoorden]


Door E. op 13 februari 2015 16:41

Ah, wauw. Precies de redenen waarom ik ook een blog wil gaan opzetten. toch snel maar aan gaan beginnen dus. Alleen de blognaam kom ik nog niet uit. XD
Fijne post trouwens.

X

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 februari 2015 16:48

Erg leuk om te lezen waarom je dan bent begonnen! En wat heb je veel bereikt in die jaren zeg. Je hebt echt een geweldige blog. Qua foto’s en qua inhoud. Super leuk!

[Beantwoorden]


Door Lindsey op 13 februari 2015 16:53

Hee Vera!

Wat een leuk artikel! Ik vind je blog heerlijk om te lezen. Elke dag probeer ik even wat tijd te maken om een kijkje te nemen op je website. Zelf ben ik sinds vorig jaar April begonnen met een online webwinkel. En dat loopt erg goed. Het is zo leuk en ik geniet er elke dag van! Neem eens een kijkje op http://www.budgetsieraden.net

Je bent een topper!

Liefs Lindsey

[Beantwoorden]


Door Jis op 13 februari 2015 16:54

Wat leuk om te lezen waarom jij bent begonnen met bloggen! Veel redenen komen overeen met die van mij en ik ben dus heel erg blij dat ik de stap gewoon heb gezet. Ik ben pas net begonnen maar heb er ontzettend veel plezier van! Fijn artikel! xx

[Beantwoorden]


Door Amelie op 13 februari 2015 17:06

Zelf ben ik begonnen omdat ik lekker over beauty wilde praten, waar ik dat met mijn eigen vriendinnen niet kon. Zij geven er niks om, en willen er niks van weten, maar ik wil er wel graag over vertellen. Ook ben ik dol op schrijven en vind ik het onwijs leuk om steeds nieuwe dingen te proberen!

[Beantwoorden]


Door Bibiane op 13 februari 2015 17:18

Wat fijn om jouw verhaal een keer te lezen! Ik ben begonnen omdat ik niet vond wat ik zocht en ook omdat er dingen waren die ik anders wou doen. Toen ik echt echt begon met bloggen (kleine 10 jaar geleden), was dé beautyblog Minettes (bestaat helaas niet meer) en dat was zowat 1 van de enigen. Ze deed het goed, maar ik miste vanalles :)

[Beantwoorden]


Door Nynke op 13 februari 2015 17:29

Super leuk artikel! Ik ben sinds een tijdje begonnen met mijn blog. Het is erg leuk om te lezen! <3

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 13 februari 2015 17:33

Wat leuk om te lezen!
Zelf ben ik begonnen met bloggen omdat ik altijd al van schrijven heb gehouden. Vroeger wilde ik graag schrijfster worden en toen ik het bloggen ontdekte, wilde ik niets liever doen dan dat.
Ik schrijf over mijn leven als 20-jarige Christen en ik vind dit het allerleukste om te doen. Het is echt mijn passie, ik kan mijn gevoelens uiten, andere Christenen ontmoeten, mensen helpen en inspireren en dat vind ik prachtig. (love)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 13 februari 2015 17:49

Wat leuk om te lezen! Ik ben zelf net een blog gestart en ik beleef er ontzettend veel plezier aan. De voornaamste reden waarom ik mijn blog ben begonnen is omdat beauty echt mijn grote passie is, maar net zoals jij hou ik ook van schrijven :) Wel vind ik het moeilijk om als beginnend blogger een plaatsje te krijgen tussen alle anderen. Iemand tips?

[Beantwoorden]


Door tessa anna op 13 februari 2015 17:50

Leuk artikel Vera!
Zal ik eens vertellen waarom ik jou volg?
Je schrijft heel leuk, bij sommige andere blogs sla ik bij
revieuws stukjes tekst over omdat het zulke standaard info is,
maar jij schrijft het zo leuk dat ik alles wil lezen!
Ik moet binnenkort voor school een advertorial artikel schrijven
en ik gebruikt jou artikelen als voorbeeld.
Ook vind ik dat je altijd prachtige foto’s maakt,
altijd de moeite waard om naar te kijken.
Ga zo door Vera en ik blijf je volgen! :))

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 februari 2015 om 11:42:

Dankjewel, dat vind ik een fantastisch compliment ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 februari 2015 18:33

Leuk om te lezen, voor mij begon het juist voor een groot deel op een andere manier. Ik ging pas net make-up ontdekken, maar vond het wel super leuk om te schrijven!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 13 februari 2015 18:35

Leuke blogpost! Ik vind het altijd interessant om dit soort persoonlijke artikelen te lezen. Ik ben in eerste instantie ook begonnen met het bloggen omdat ik mijn spelling en grammatica wilde verbeteren. Ik was altijd al gek op schrijven (volg ook een media opleiding) en wilde hier graag meer mee gaan doen. Ervaring opdoen in het media vakgebied is natuurlijk altijd handig! Nu blog ik echt voor mijn plezier en het is mijn grootste hobby geworden! ^^)

[Beantwoorden]


Door anouk op 13 februari 2015 18:51

Echt leuk om te lezen waarom je begon met bloggen. Ik ben begonnen omdat ik het super leuk vond om blogs te lezen en ik benieuwd was of ik dat ook zou kunnen. Nagellak vind ik geweldig, ik houd van eten en vind het heel leuk om te fotograferen. Vooral het creatieve achter de blogpost vind ik geweldig

[Beantwoorden]


Door Femke op 13 februari 2015 18:58

Wat ontzettend leuk om te lezen hoe je bent begonnen met bloggen. Ik ben net als jij begonnen vanuit mijn liefde voor schrijven. Het bloglandschap is inderdaad nu enorm veranderd, waardoor het steeds lastiger wordt om jezelf te onderscheiden. Ik denk dat dit nu één van de grootste uitdaging is voor nieuwe bloggers ;-)

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 13 februari 2015 19:01

^Wat leuk om te lezen waarom je beginnen bloggen bent

[Beantwoorden]


Door Manon | Blonde Notebook op 13 februari 2015 19:23

Wat een leuke redenen! Heel leuk om te lezen :) Ik ben begonnen met bloggen omdat ik het heerlijk vond/ vind om blogs te lezen, nog een hobby zocht haha en dit wilde uitproberen. Ik had verwacht dat ik het wel snel weer zat zou zijn, maar toen ik eenmaal mijn ‘drive’ gevonden had, was ik onwijs enthousiast. Bloggen is zo leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 februari 2015 19:30

Leuk om te lezen waarom jij bent begonnen met bloggen. Voor mij is het ook een creatieve uitlaadklep en een lichte verslaving geworden <3

[Beantwoorden]


Door valblogin op 13 februari 2015 19:31

Ik heb bijna de zelfde redenen als jij hebt! Maar ik ben begonnen door jou, grotendeels. Ik zie jou nog steeds als mn voorbeeld, en wil het liefst je ooit een keer in het echt ontmoeten, om eens te praten over bloggen!
Maar tuurlijk heb ik ook meer redenen! Om beter te schrijven, wat met dit stuk schrijven, moest ik al vaak nadenken, haha! Maar ik wil je ook even bedanken dat je bent begonnen met je blog, want door jou koop ik veel dingen, en ook ben ik dus begonnen met bloggen!

Met heel veel liefs, Val
http://valblogin.blogspot.nl
https://www.bloglovin.com/blogs/valblogin-13099663

[Beantwoorden]

valblogin antwoordt op 13 februari 2015 om 19:33:

Oh, niet te vergeten, makeup en fotograferen vind ik heel erg leuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (love) (love) (love) (love) (love)

Ik hoop je nog eens in t echt te zien (love)

[Beantwoorden]


Door Anne op 13 februari 2015 19:33

Vet leuk artikel. Ik ben door jou ook begonnen, en vind het super leuk. Een grote inspiratie ben jij voor mij. En ik snap je helemaal, als je verteld over vroeger.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 februari 2015 om 11:42:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Helene op 13 februari 2015 19:59

Wat een leuk artikel. :D Ik ben zelf begonnen met bloggen omdat ik eerst en vooral echt enorm graag schrijf en omdat ik ook mijn ideeën en interesses met andere wild delen. Ik blog zelf nog niet echt heel lang maar vind het zelf echt fantastisch leuk. Ook om andere blogs te zien en lezen.

Liefs X

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 13 februari 2015 20:20

Ik kan me helemaal herkennen in jouw verhaal! Het begon echt als hobby om tussendoor te doen, maar nu kan ik me haast geen leven zonder blog meer voorstellen :)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 13 februari 2015 20:30

Wat leuk om te lezen dit! Ik blog inmiddels 12.5 jaar (en een paar maanden) en ik ben eigenlijk met bloggen begonnen omdat ik van me af wilde schrijven. Gaandeweg veranderde de content naar een mix tussen persoonlijk en informatief en ging ik ook elke dag blogposts publiceren. Ook ik heb die liefde voor taal en schrijven en ik vind het nog altijd heerlijk om lekker een eind weg te tikken.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 13 februari 2015 20:37

Wauw, enorm leuk om te lezen! Ik zie veel gelijkenissen, want ik hou ook enorm veel van schrijven, maar wilde dit ook verbeteren, daarom begon ik dus een blog! :)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 februari 2015 21:08

Wat leuk! Zelf ben ik begonnen omdat ik van fashion hou. Naast het kijken van de mooiste kledingcollecties en het proberen van ontwerpen te schetsen kan ik die passie bijna nergens kwijt. Ik wou gewoon mijn passie met iets of iemand delen en tja een blog is gewoon altijd een droom geweest! (love)

[Beantwoorden]


Door Vivian op 13 februari 2015 21:10

Echt super leuk om te lezen! Ik ben begonnen met bloggen omdat ik dan mijn eieren kwijt kon en de mensen die het wilde lezen het konden lezen, haha! Ik vind het gewoon leuk om over dingen te schrijven die ik leuk vind en ik wil ook mijn taal verbeteren. Het werkt ontspannend:).

[Beantwoorden]


Door Shaz op 13 februari 2015 21:11

Samen met mijn vriendin zijn we deze blog begonnen. We zijn beiden gek op make-up en andere beautyproducten en in plaats van elkaar op de hoogte te stellen van de nieuwe en mooie collecties, waarom niet iedereen?

Daarnaast bloggen we over van alles en nog wat, wat op dat moment ons interesseert zoals het bezoeken van expo’s, tv-shows, films, boeken etc.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 februari 2015 22:11

Heel leuk om dit te lezen!

Ik ben vooral begonnen met bloggen omdat ik ook meer aandacht wilde voor de goedkopere merken. Ik ben zelf namelijk altijd heel erg bezig geweest met goede items zo goedkoop mogelijk proberen te krijgen. Daarnaast hou ik ook gewoon ontzettend veel van make-up en kleding ^^)
Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik mijn blog bijna een jaar geleden heb aangemaakt want ik beleef er gewoon nog steeds elke dag heel veel plezier aan <3

[Beantwoorden]


Door Carien - BlondieBeautyFashion op 13 februari 2015 22:39

Wat leuk om te lezen! Ik ben begonnen met bloggen vanuit mijn passie voor mode en beauty. Eigenlijk durfde ik het niet. Ik had al heel veel materiaal gemaakt maar durfde er niks mee te doen. Toen mijn vriend ziek werd en ik daardoor veel thuis kwam te zitten was het voor mij een uitlaatklep om met mn blog bezig te zijn. Als verassing zette hij mn site online. Er was geen weg terug haha! En toen dat eenmaal zo was vond ik t zo leuk!! Nu blog ik elke dag over mn passies, love it!!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 februari 2015 23:10

Ik ben vooral beginnen bloggen omdat ik op zoek was naar een hobby die mijn liefde voor beauty, schrijven en fotografie combineert :)

[Beantwoorden]


Door Gladys op 13 februari 2015 23:56

Aah hoe leuk om dit te lexen! En al 5 jaar, respect! Ik ben net zelf begonnen! Ik heb altijd willen schrijven en heb dit nu kunnen combineren met beauty en interieur. Nu heb ik eindelijk de creative outlet waar ik al zo lang op zoek naar was!

[Beantwoorden]


Door Lies op 14 februari 2015 00:46

Wat leuk om te lezen waarom jij begonnen bent met bloggen! Ik heb het zelf altijd heel erg leuk gevonden om websites bij te houden en dan wel simpele zoals eerder dat je CU2 had. Ik plaatste daar alles op wat ik leuk vond. Op een gegeven moment raadde een meid die ik kende mij aan eens op blogs rond te gaan kijken. Sindsdien ben ik allemaal verschillende blogs gaan opzoeken en bezoeken en begon het steeds meer te kriebelen om zelf ook een blog te beginnen. Dat is nu alweer bijna 3 jaar geleden en ben zo blij dat ik het toen gedaan heb.

[Beantwoorden]


Door Mama van Suiker op 14 februari 2015 00:47

Wat leuk om te lezen Vera. Ik ben 2 weken geleden een mamablog begonnen. 1 omdat mijn kinderen mijn lust en mijn leven zijn en 2 ik heb dyslexie en wil mijn taal en spelling verbeteren.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 14 februari 2015 02:23

Leuk! 6 jaar is inderdaad erg lang :)! Ik vind dat je een leuke blog hebt en persoonlijke dingen spreken mij juist het meest aan (ik kom vaak niet voor de beauty).

Ik had vroeger een aantal CU2-pagina’s en vond het leuk om dingen met het world wide web te delen. Vind social media sowieso heel tof en het leek me leuk om op mijn blog over alles te schrijven wat ik leuk vind :). Dus dat doe ik nu ook!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 14 februari 2015 08:12

Ik ben beginnen bloggen om de reden die je in puntje 5 aanhaalt. :-)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 14 februari 2015 08:56

Ik ben begonnen met bloggen, omdat ik net zoals jij dol ben op schrijven! Ik hou ervan om te typen of te schrijven. Toen ik 10 was schreef ik wel eens boekjes, die gingen dan over allemaal superhelden en hun avonturen. Ik vond het zo leuk om te doen en toen kwam daarna toch weer de verleiding om te gaan schrijven. Blogs zijn super handig daarvoor en ik vermaak me heel goed met Lovely & Heavenly (love)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 14 februari 2015 09:02

Super leuk om te lezen hoe je bent begonnen mef bloggen! Ikzelf ben begonnen omdat ik fashion, beauty en lifestyle gewoon ontzettend leuk vind en ik het ook leuk vind om over mijn stijl en beautyproducten te schrijven. Ik houd heel erg van mensen inspireren en mensen ideeën geven. Ook met schrijven natuurlijk. Taal is altijd al echt een talent van me geweest en ook kan ik altijd wel dingen goed verwoorden.

[Beantwoorden]


Door saar op 14 februari 2015 09:22

Hey!
Leuke post, Vera! De reden dat ik je blog af en toe lees, is eigenlijk het feit dat je af en toe andere posts plaatst dan make-upposts. Ik draag eigenlijk nooit make-up, dus je kan begrijpen dat ik die posts dan ook oversla. Ik vind je foto’s altijd zo mooi en ik vind het leuk als je vertelt over lifestylegerelateerde dingen. Daarom vind ik VersusA ook een leuk concept!

Nu was mijn vraag aan allen die de comments lezen of jullie leuke blogs kennen over fotografie en reizen, die zijn geschreven door meiden/jonge vrouwen? ^^) Thanks alvast!

x <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 14 februari 2015 om 11:38:

Ik vind Fotografille heel tof! http://www.fotografille.nl

[Beantwoorden]

saar antwoordt op 16 februari 2015 om 16:39:

Dankjewel! (love)

[Beantwoorden]


Door Norma op 14 februari 2015 09:34

Leuk!
Heb ook blog puur voor mezelf vind t zo leuk om mijn groei te zien in Nail art.
Tenminste dat was waarom ik hem begon. Nu zijn er mensen die vragen hoe heb je t gedaan.
Dus sinds vd week blog geüpdatet.
Maar grootste gedeelte nog voor mezelf

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 februari 2015 11:22

Leuk artikel! Ik vind jouw lay-out echt tof en de foto in dit artikel dat je achter de camera zit, vind ik heel leuk. Lekker spontaan!!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 14 februari 2015 11:22

Allemaal hele goede redenen om te beginnen met bloggen! Heel erg leuk om te lezen. Ik ben zelf begonnen met bloggen omdat ik heel erg van fotografie en make-up houdt en omdat ik voor mijn studie graag beter wilde worden in schrijven en engels. Door een blog kan ik al deze dingen combineren.

[Beantwoorden]


Door isa op 14 februari 2015 11:31

Ik begon mijn blog met de reden datik schrijven heel leuk vond, maar ondertussen vind foto’s maken toch het alles leukste. Ook ben ik pas begonnen met youtube wat ik ook heel tof vind, vooral het filmen zelf

[Beantwoorden]


Door Elke Uyttenhove op 14 februari 2015 11:37

Hi

Ik ben nog maar een maand aan het schrijven op mijn eigen blog. Nog maar pas dus en ik ben helemaal verkocht!
Waarom ik ben begonnen? Een beetje om dezelfde redenen als jij:
> Ik hou van taal en schrijven (schrijven is een moment van ontspanning);
> Ik wilde mijn schrijfvaardigheden verbeteren;
> Ik ben grafisch vormgever en plan een eigen kinderboek te schrijven en te illustreren;
> En bovendien vind ik het zo fijn om in interactie te treden met mensen van over de hele wereld. Het is altijd leuk nieuwe mensen te leren kennen.
Het is nu al een beetje een verslaving. Ik vind bloggen oh-zo fijn!
Hopelijk denk ik daar binnen 6 jaar ook nog zo over!

Greetz

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 14 februari 2015 11:45

Leuk om te lezen! Ik vind dat je ook absoluut gegroeid ben als blogger. En je video’s zijn ook vooruit gegaan. Ik vind je de laatste jaren echt heel leuk om te lezen en te zien.
Ik volg je al jaren (in die tijd dat er inderdaad nog niet zo veel blogs waren) maar reageerde vroeger echt nooooit, haha. Ik merk dat ik mij steeds meer kan identificeren met je. Je doet je ding en dat doe je goed! :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 14 februari 2015 13:02

Superleuk artikel! Ik ben ook begonnen met bloggen omdat ik het leuk vind om te schrijven en mezelf daarin te verbeteren. Verder ben ik mijn boekenblog begonnen omdat het me leuk leek om met mensen te discussiëren over boeken op internet.:)

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 14 februari 2015 13:13

Ik vind het zo leuk dat je zo bent gegroeid met je blog! Je bent voor mij echt de leukste blogger die ik volg :)
“Vroeger” maakte ik veel websites en clubs op clubs.nl :P .. Ook ooit is begonnen aan een blog, maar ik heb eigenlijk nooit de discipline gehad om het voort te zetten. Jammer, want soms heb ik wel eens iets waarbij ik denk: hee, dat zou leuk zijn om met de rest van de wereld te delen! ;)

[Beantwoorden]


Door natasja op 14 februari 2015 13:22

toen jij begon met bloggen wist jij van te voren dat jij GRATIS dingen kreeg opgestuurd ben jij daarom ook begonnen want dat staat niet in het artikel want maschaa begon als eerste dan kan jij van haar zien dat zei dingen kreeg opgestuurd
en waarom ga jij nooit op pers reis zoals maschaa laats deed aruba

[Beantwoorden]


Door Evelien op 14 februari 2015 13:52

Leuk artikel! Dat je al zolang blogt kan ik me gewoon bijna niet voorstellen. Ik weet nog dat je begon op VeraCamilla.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 14 februari 2015 16:46

Fijn dat je dit met ons deelt. Ikzelf ben begonnen om mensen te informeren en helpen. Ik wilde de mensen bewust maken van bestanddelen in producten en wat deze met je lichaam doen, en dit is uitgegroeid tot een heuse hobby :)

[Beantwoorden]


Door Vicky op 14 februari 2015 21:19

Leuk om te lezen hoe het allemaal is begonnen! Ik hou ook ontzettend veel van schrijven en vind het leuk om mijn ervaringen te delen, daarom ben ik ook begonnen met bloggen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Christina op 14 februari 2015 22:24

Ik ben begonnen met bloggen, omdat beauty ook mijn grootste hobby is. Ik wilde ook wat anders doen dan dat iedereen al doet. Mijn blog bevat vooral veel vintage onderwerpen, naja, dat moet nog allemaal gaan komen. Nu ik er de tijd voor heb ga ik er ook meer tijd in steken. Er staat ook veel van mijn fotografie op.

Ik wil ook gaan uitbreiden naar YouTube en ik heb al een mooie spiegelreflex camera, maar helaas geen mooie belichting. Dit vind ik erg jammer, maar wie weet!

xx

[Beantwoorden]


Door Amy op 14 februari 2015 22:34

Je blog blijft een van mijn favorieten, lekker eerlijk en spontaan! Ik begon met bloggen omdat ik dingen had die ik leuk vond (mode, reizen, gezond eten) en foto’s maken heel erg leuk vond, dat samen kan ik nu delen! Mini dagboekje op het internet (: Echt een hobby dus!

[Beantwoorden]


Door Ruby op 14 februari 2015 23:35

Hi.
Ik zie bloggen ook een beetje zoals jou.
De vragen die je stelt en de antwoorden daarop zou ik ook gegeven hebben.
Ik wil mijn woorden/ verhalen verbeteren en ik hou super erg van schrijven.
Jammer genoeg kon ik me zelf niet goed vinden in de dagboeken. Het was een leeg blad en daar bleef het bij. Maar iets delen wat ik heb ontdekt vind ik leuk om te delen, en zo iedereen te helpen.
Iedereen kan wel eens een goedkopere alternatief gebruiken, hierbij help ik mensen heel erg graag.

(love)

[Beantwoorden]


Door PatriciaKleijn op 15 februari 2015 13:18

Ik vind het heerlijk om te tikken en nu ik de regelmaat he om dagelijks bezig te zijn vind ik het steeds leuker worden. Soms wel eens dagen dat ik twijfel maar dat is normaal denk ik!

[Beantwoorden]


Door Manwai op 15 februari 2015 19:06

Ik ben in 2007 begonnen als online dagboek. Een verhaal typen is toch sneller dan schrijven. Ook wou ik mijn Engels verbeteren omdat ik toen buitenlandse lezers had. Nu wil ik ook mijn Nederlands verbeteren aangezien ik beide talen nog steeds zo skeer in ben =_=”.

Nu al die jaren bloggen zo gegroeit is, Deel ik niet eens meer dingen omdat alles beter zijn qua OOTD en Shoplog op foto’s lol. I just don’t like do the same things as others you know..

[Beantwoorden]


Door Andrea op 16 februari 2015 11:20

Ik ben vooral begonnen met bloggen zodat ik mijn voornemens misschien makkelijker kan volhouden, maar ik wilde eigenlijk al heel lang beginnen met bloggen omdat ik ook zoveel van beauty houd. Ik vind mijn blog nu nog een beetje moeilijk te combineren met mijn studie, maar ik ben niet begonnen met bloggen om er persé een bepaald aantal artikelen per week uit te pompen. Ik hoop dat ik dit jaar nog kan groeien, maar de focus blijft uiteraard primair op mijn studie ;)
x

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 16 februari 2015 12:18

Wow, ik sta er versteld van hoe snel de tijd gaat. Ik volg je al sinds je eerste blog dus dat is nu dan al 6 jaar! Terwijl ik tal van andere blogs die ik toen ook reeds volgde nu niet meer volg, vind ik jouw blog nog steeds ontzettend leuk. En je hebt er duidelijk nog steeds plezier in dus ik hoop dat je zo blijft doorgaan :yay:

[Beantwoorden]


Door Evi op 16 februari 2015 13:45

Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Annemieke op 16 februari 2015 18:04

Ik vind het altijd zo leuk om erachter te komen waarom iemand ergens mee is begonnen. Echt leuk dat je op deze manier meerdere hobbies combineert!
Zelf ben ik begonnen met filmpjes maken, om wat meer zelfvertrouwen te krijgen en wat spontaner te worden. En zo kan ik ook een beetje oefenen met presenteren, en het bevalt me goed! :D

[Beantwoorden]


Door Sefanja Rubina op 16 februari 2015 19:12

Ik ben begonnen met bloggen omdat tikken sneller ging dan schrijven met een pen :D Ik houd al sinds m’n 13e een dagelijks dagboek bij en ben sinds 2008 overgestapt op bloggen ^^) Ik laat echter pas sinds kort comments achter op blogs van anderen, ik ben eigenlijk het type lurker geweest de afgelopen jaren, lol. Maar het lijkt me leuk om meer meiden te leren kennen die ook een passie voor schrijven hebben en hun blog als creatieve (en/of informatieve) outlet gebruiken!

X

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 februari 2015 11:20

Ontzettend leuk dat je hier een artikel over hebt geschreven!

[Beantwoorden]


Door Sharon Jansen op 18 februari 2015 09:50

Ik heb pas weer begonnen. Ik was een tijdje geleden allang begonnen maar ik had het opgegeven want had het veelte druk. Maar als ik elke keer weer jullie blogs bekeek motiveerde mij dat echt om weer te beginnen.

[Beantwoorden]


Door Peggy op 18 februari 2015 22:07

Ik ben mijn blog begonnen, omdat ik graag mijn ervaring en kennis als aangeboren hartpatient met mensen wil delen. Hoe is het om met beperkingen te leven? Hoe ga je om met slecht nieuws? Al dat soort zaken bespreek ik graag op mijn blog. Doordat ik mijn ervaringen opschrijf, kan ik mijn emoties ook een beetje van mij afschrijven. Om de boel enigszins luchtig te houden, wissel ik mijn medische artikelen af met lifestyle artikelen. Ik vind het wel lastig om elke dag een artikel te plaatsen. Dit in verband met mijn gezondheid, het gebrek aan inspiratie soms, of gewoon omdat er iets in mijn privé leven gebeurd, waardoor mijn blog weer op een lager pitje komt te staan. Maar het is absoluut een hobby waar ik ontzettend veel energie uit kan halen. Ik ben blij dat ik ermee ben begonnen!

[Beantwoorden]


Door Danique op 20 februari 2015 15:01

Wat leuk om te lezen! Ik ben vrijwel om dezelfde reden begonnen met bloggen. Alleen blog ik pas paar maanden! En je hebt inderdaad gelijk dat het bloglandschap nu niet meer hetzelfde is als 6 jaar geleden, het is nu veel lastiger om een bekende blog te krijgen en te behouden als toen er minder waren. Maar, ook voor degene die dit lezen een blog hebben, niet opgeven! Als je het opgeeft kom je er nooit, gewoon doorgaan, al heb je maar 10 lezers per dag. So be it! Misschien heb je er over 10 jaar wel duizenden. Top blog Vera!

[Beantwoorden]


Door Dewi Drogt op 21 februari 2015 14:45

Een half jaar geleden ben ik begonnen met knutselen/diys maken. Ik vond het altijd al leuk om creatief bezig te zijn. Ik tekende dan ook heel vaak, en was/ben daar ook wel goed in. Toen ik youtube ontdekte ging ik diys kijken. Ik raakte enthousiast en ging er één namaken. Nu bestaat de helft van mijn bureau uit knutselspullen..

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 21 februari 2015 17:55

Ik kan me wel vinden in jouw redenen eigenlijk! Ik vind het voornamelijk ook erg leuk om dingen vast te leggen zodat ik dat later weer terug kan zien. Ik heb me nooit echt trouw kunnen houden aan mijn dagboek, maar wel aan mijn blog :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 21 februari 2015 19:08

Ik kan me erg goed vinden in jouw redenen :) Je bent niet voor niets een van de leukste bloggers!

[Beantwoorden]


Door My Life In 20 Questions - VERSUS A op 7 mei 2015 06:02

[…] ik de behoefte had om ergens mijn ei kwijt te kunnen en omdat het me gewoon heel erg leuk leek. Hier leg ik dat nog uitgebreider uit, mocht je dat interessant […]