Rituals Silky Lip Gloss + Natural Lip Balm

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm01

Toen ik deze lipproducten binnenkreeg duurde het even voordat ik door had dat ze van Rituals waren. De verpakkingen zijn stoer en speels, niet wat ik van het merk gewend ben… en daarom des te leuker! Ik was gelijk geprikkeld om twee kleuren Silky Lip Gloss en de Natural Lip Balm te testen.

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm02

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm03

De Lip Glossjes zitten verpakt in een mooie kartonnen koker. Net een cadeautje! Het maakt de uitstraling ook weer iets specialer, ik vind het erg leuk gedaan. De oosterse prints op de kokers, de tubes en het blikje lip balsem vind ik ook erg mooi. Dat past dan wel weer bij Rituals. De bedrukking op de tubes en de koperkleurige doppen geven het alleen net even een andere, stoerdere draai.

Rituals Silky Lip Gloss Eve’s Kiss Apple & Karité € 8,50
Rituals Silky Lip Gloss La Vie En Rose Pale Pink € 8,50

Rituals Natural Lip Balm Magic Balm € 8,50

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm05

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm06

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm07

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm08

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm09

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm10

Rituals Silky Lip Gloss Eve’s Kiss Kiss Apple & Karité

Met een mintgroene tube had ik op zijn minst mintgroene glittertjes in deze lipgloss verwacht. Helaas is hij volledig transparant. Een hele basic lipgloss dus. De substantie vind ik wel erg fijn en verklaart de naam. De gloss voelt heel zacht en comfortabel aan. Hij plakt nauwelijks en heeft zelfs een aantal verzorgende bestanddelen, zoals shea boter. Een fijne extra.

Ook heeft deze gloss een hele lichte appelgeur. Lekker! Hoewel hij van mij wel iets sterker aanwezig had mogen zijn.

Rituals Silky Lip Gloss Eve’s Kiss Kiss Apple & Karité € 8,50

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm11

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm12

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm13

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm14

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm15

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm16

Rituals Silky Lip Gloss La Vie En Rose Pale Pink

De kleur van de La Vie En Rose Pale Pink lipgloss vind ik best bijzonder. Geen barbie- of babyroze, maar een iets volwassenere oudroze tint. Hij is haast een beetje beige. Ik vind het wel wat hebben! Ook deze gloss is heel zacht en een beetje verzorgend.

Aan de Pale Pink lipgloss kan ik helaas niet echt een geur ontdekken, wel zitten hier ook verzorgende bestanddelen in zoals amandel olie. Bekijk alle ingrediënten in de webshop.

Rituals Silky Lip Gloss La Vie En Rose Pale Pink € 8,50

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm17

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm18

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm19

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm20

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm21

Rituals Natural Lip Balm Magic Balm

Als laatste is er dit leuke blikje lip balsem. Deze Magic Balm is gemaakt op natuurlijke basis. Hij is kleurloos en puur bedoeld om je lippen te verzorgen en in goede conditie te houden. Hij bevat onder andere shea bote en verzachtende calendula.

De Magic Balm heeft een lichte, frisse geur. De substantie is zacht, niet te dik en niet plakkerig. De balsem trekt snel in de huid van mijn lippen, hoewel hij van mij wel iets vetter gemogen had. Ik merk dat werking van de balsem ook iets minder sterk en langdurig is, omdat hij zo snel intrekt. Hij werkt goed op droge lippen, maar is je mond écht heel droog en heb je heel veel velletjes, dan zou ik een sterker middel gebruiken waardoor je er eerder vanaf bent. Bekijk hier de ingrediënten.

Rituals Natural Lip Balm Magic Balm € 8,50

rituals_silky_lip_gloss_natural_lip_balm04

De Silky Lip Gloss in zowel de transparante als oudroze kleur blijft bij mij zo’n twee uur zitten. Zeker als ik wat eet en drink, dan gaat het snel. Ik vind dat vrij normaal bij ligloss, het gaat bij mij altijd vrij snel van mijn lippen af. De lip balsem trekt vlot in, wat als je heel veel verzorging nodig hebt, iets minder handig is.

Ik vind het leuke, vrolijke producten. Ik hoop dat Rituals deze koers voortzet. Ik vind de glosses fijn, de Pale Pink een mooie roze kleur en de verpakkingen vind ik er gaaf. Ook vind ik de producten niet heel duur, terwijl ze wel vrij luxe ogen en aanvoelen. Ja, leuk! Ik word er vrolijk van.

Rituals Silky Lip Gloss + Natural Lip Balm zijn te koop in winkels en de webshop.


Reacties

Door Maaike op 14 februari 2015 07:26

Leuke verpakkingen inderdaad. De producten zelf zijn helaas nirt rcht mijn ding.lipgloss draag ik eigenlijk nooit en als lippenbalsem ben ik al voorzien door mijn favorieten van chapdtick, burt’s beez en nuxe.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 14 februari 2015 om 09:31:

Ik zie nu de spelfouten pas. Oeps… Tikken op mijn tablet is niet mijn hobby zo blijkt wel…

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 14 februari 2015 08:04

La Vie en Rosé vind ik je erg mooi staan. Die andere ben weinig van onder de indruk, maar de verpakkingen zijn wel heeeel mooi. (love) ben echt een sucker voor zulke dingen.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 14 februari 2015 08:06

Op de een of andere manier spreekt mij dit niet zo aan. Lippenbalsem in potjes gebruik ik nooit, want dat vind ik onhygiënisch. En als ik een lipgloss wil gebruiken ga ik toch voor wat meer rode of berry kleuren, deze oudroze kleur vind ik niet zo mooi.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 14 februari 2015 08:12

Inderdaad: wat een andere uitstraling kwa verpakking! De producten zien er goed uit, meestal ben ik niet zo van de lip gloss, dus mijn hartje gaat hier niet echt sneller van kloppen…
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Dita op 14 februari 2015 08:23

Fijne producten zo te lezen. Ik was erg benieuwd want ik twijfelde laatst of ik de balsem zou kopen.

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 14 februari 2015 08:33

De verpakking vind ik heel erg leuk! Pale pink is een mooi kleurtje, die ik zeker zou dragen. Leuk van Rituals om hier aan te beginnen :).

[Beantwoorden]


Door Svenja op 14 februari 2015 08:41

Aaaah de verpakkingen zijn zo ontzettend cute! Vooral het kleurtje van La Vie En Rose vind ik erg mooi! Fijn dat ze ook zo lekker verzorgend zijn, dat is natuurlijk wel een must!

[Beantwoorden]


Door ines op 14 februari 2015 08:54

Die zien erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 februari 2015 09:15

Wat zien de verpakkingen er ook leuk uit, zeg! Vooral la vie en rose ziet er erg mooi uit op je lippen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 14 februari 2015 09:23

Leuke producten, hiermee slaat rituals helemaal een andere weg in. Leuk om deze verandering te zien!

[Beantwoorden]


Door Syl op 14 februari 2015 09:24

La vie a rose lijkt me nog wel leuk. Maar er zijn andere producten die hoger op mijn verlanglijstje staan

[Beantwoorden]


Door Anna op 14 februari 2015 09:34

Oh die zien er cool uit! Liefs

[Beantwoorden]


Door JanineMarlissa op 14 februari 2015 09:45

Ik had ze gezien bij Rituals geloof ik, de lipglossjes zijn niet echt mijn ding, ik ben nog wel benieuwd naar de magic balm!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 14 februari 2015 09:47

De verpakkingen vind ik er erg leuk uitzien! Verder ben ik nog niet meteen overtuigd.

[Beantwoorden]


Door ayla op 14 februari 2015 09:49

Super leuke verpakkingen! Ik ben niet zo van de lipgloss, maar die magic balm lijkt me wel wat ^^) Happy valentine’s day iedereen! (love)

[Beantwoorden]


Door anouk op 14 februari 2015 09:51

Oehh ik heb deze ook zien liggen, maar ik ben nog steeds geen lipglossfan ik zou voor de balm gaan

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 14 februari 2015 09:54

Wat een leuke producten. Mooie verpakking en de roze tint staat je erg mooi!
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 14 februari 2015 10:31

Leuke verpakkingen maar de producten zelf kunnen me niet zo overtuigen, en dat terwijl ik een grote fan ben van Rituals. Ik heb het meer voor hun douche foams en body creams. Mooie foto’s heb je gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 14 februari 2015 10:47

Wat een lieve uitziende items! Leuke hebbedingetjes :-)

[Beantwoorden]


Door Nynke op 14 februari 2015 11:02

Leuke producten van Rituals! Ze zien er erg leuk uit. Zelf ben ik niet helemaal gek op zulke producten maar deze zijn erg mooi! ^^)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 14 februari 2015 11:06

Ik vind de verpakkingen er heel leuk uit zien! Een keer iets anders dan de standaard verpakkingen van Rituals. De lipglosses lijken me heel erg fijn.

(love)

[Beantwoorden]


Door Elke Uyttenhove op 14 februari 2015 11:18

Hoi!

Leuke artikelen!
En toevallig: ik plande deze middag Rituals binnen te stappen.
Denk wel dat ik ze eens probeer!
Ik ben heel tevreden over alle andere producten ook, dus!

Greetz!

[Beantwoorden]


Door saskia op 14 februari 2015 11:22

Eve’s Kiss hadden ze altijd al in een andere verpakking en die vond ik heel fijn omdat hij ook verzorgend is.
De oudroze vind ik echt prachtig en ik weet heel zeker dat die binnenkort in mijn stash zal zitten ;)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 14 februari 2015 11:30

Wat een leuke producten zeg. Ik vind dat roze glossje erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Margot op 14 februari 2015 11:36

Ik vind de verpakkingen zo leuk! Ik heb de lipbalsem hier liggen, maar de glossjes heb ik nog niet geprobeerd. (En dat terwijl ik betrokken ben geweest bij het ontwerpen van het display waarin deze producten gepresenteerd worden. Oeps!)

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 14 februari 2015 12:06

Leuke verpakkingen zeg! Ook vind ik de lipglosses erg leuk. Vooral die met appeltjesgeur lijkt me zo fijn! Jammer dat het tinnetje niet zo goed verzorgt!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 14 februari 2015 13:25

De verpakkingen van de lipgloss zijn idd superleuk

[Beantwoorden]


Door Kelly op 14 februari 2015 13:27

La vie en rose vind ik er erg mooi uitzien. Alleen de verpakking vind ik al erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 14 februari 2015 13:35

Wat een mooie verpakkingen! Het ziet er heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 14 februari 2015 14:29

Die roze lipgloss vind ik wel erg mooi en de verpakkingen zijn ook heel leuk :)

[Beantwoorden]


Door Esmée op 14 februari 2015 15:13

Wat een schattige verpakking, echt leuk zo’n klein kokertje om de glossjes :) van Appel ben ik geen grote fan, maar die roze lijkt me wel fijn! X

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 14 februari 2015 15:57

Wat een super leuke producten! Ik moest inderdaad ook even goed kijken voor ik doorhad dat het van Rituals was. Ik vind vooral La Vie En Rose Pale Pink erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 14 februari 2015 16:35

Oh wat een leuke producten. Dit had ik niet verwacht van Rituals, ben er zeker en vast benieuwd naar.

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 14 februari 2015 17:24

Toffe verpakking!

[Beantwoorden]


Door Julie op 14 februari 2015 18:35

Die verpakkingen zien er zo cool uit! :-D Ik heb de Eve’s Kiss nog in een ouder verpakking en die is wel minder flitsend :-) Wel een lekker smaakje en erg verzorgend! :-)

[Beantwoorden]


Door Luuke op 14 februari 2015 18:47

De roze lipgloss is zo mooi! Ik hou wel van zo’n soort kleuren :)

[Beantwoorden]


Door Iris op 14 februari 2015 20:15

Haha, die met appel heb ik al jaaaaaaaren! Hebben ze binnenkort een nieuwe verpakking van inderdaad. Een vriendin van mij noemt het altijd ‘plantenspul’ omdat het een beetje zo ruikt, en mijn vriend vind het zo lekker smaken dat hij het van zijn lippen aflikt, zucht… haha. Erg fijn product is het wel :)

[Beantwoorden]


Door Jana op 14 februari 2015 21:25

Wat een leuke en luxe verpakkingen :) Ik vind net zoals jou Pale Pink wel een bijzondere kleur. Het is eens iets anders dan de meeste lipgloss kleurtjes. De prijs valt ook goed mee :D

[Beantwoorden]


Door Edith Sofia op 14 februari 2015 22:46

Wat een mooie producten, leuke verpakkingen ook♥

[Beantwoorden]


Door Gladys op 15 februari 2015 00:17

Hele leuke producten. Bij Rituals denk ik toch niet gelijk aan make up / cosmetica dus leuk om dit soort reviews te zien! Ik ben zelf echt op zoek naar verzorging voor mn lippen. Ik heb al weken hele droge lippen, iemand suggesties?

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 15 februari 2015 14:04

Wat een leuke kokertjes! Ik heb nog geen cosmetica producten van Rituals, ik denk gewoon niet aan dat merk bij het kopen van make-up. Toch maar eens doen want dit ziet er onwijs goed uit en helemaal niet duur!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 15 februari 2015 17:35

Nou zeg, een beetje overpriced zijn ze wel… Ziet er wel leuk uit, vooral die roze, maar ik ken betere én goedkopere

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 15 februari 2015 19:06

Wat een leuke verpakkingen. Klinkt ook heel fijn allemaal.

[Beantwoorden]


Door Romy op 15 februari 2015 20:08

Vind de roze lipgloss variant erg mooi staan!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 16 februari 2015 16:58

De prijs is zeker goed, zo zijn het echt perfecte cadeautjes!
x

[Beantwoorden]


Door Jolien op 19 februari 2015 10:19

Die productjes zien er onwijs mooi uit! Vooral die kartonnen kokertjes zijn een sierstuk op zich en zou ik zo op mijn kast zetten ter vervanging van een beeldje. Wat handig dat je trouwens steeds vermeldt welke verzorgende bestanddelen erin verwerkt zitten, zoals bijvoorbeeld de Shea Boter. Ik vind de ‘La vie en rose’ tube vooral heel mooi staan op je lippen.

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 20 februari 2015 20:53

Wat een leuke producten!

[Beantwoorden]