Twitter Question #207

twitter_question_207_01

Gisteravond stond ik nadat Jeffrey en ik een film hadden gezien en lekker ergens gegeten hadden, in de H&M aan het Leidseplein door de rekken kleding en accessoires te struinen, toen het alarm op mijn telefoon ging. Het was tijd om een nieuwe Twitter Question te stellen! Ik had al snel een idee.

twitter_question_207_02

Deze Twitter Question heb ik al een keer gesteld, maar dat was ik vergeten. Kan gebeuren! Mijn mening is ook wel iets veranderd. Waar jullie in de tweets zeggen het liefst alleen of met je moeder (ahhh!) te gaan winkelen, winkel ik nu toch ook wel heel graag samen met mijn vriend.

Vroeger zou ik er onzeker van zijn geworden, nu vind ik het juist leuk. Jeffrey is geduldig, lief en eerlijk. Hij zoekt mee én shopt mee. Hij slaagt doorgaans beter dan ik. Hij vindt trouwens ook vaak genoeg dingen die ik koop niet mooi, of ‘een beetje saai-ig’ maar dat vind ik niet erg.

Met mijn moeder shop ik nog steeds het allerliefst. Ze is eerlijk en komt ook vaak met ideeën. En met vriendinnen winkelen vind ik nog leuker geworden sinds ik in Amsterdam woon en zij in vakanties regelmatig dagjes weg plannen om met mij te winkelen. We lunchen, kletsen… Eigenlijk shop ik tegenwoordig nog maar weinig alleen, hoewel dat ook wel heel fijn blijft.

Met wie winkel jij het liefst?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 28 februari 2015 | 66 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Kirsty op 28 februari 2015 15:03

Ik shop als ik naar een fysieke winkel ga denk ik toch het liefst met mijn vriend of met één of twee vriendinnen. Vroeger ging ik vaak met een grotere groep vriendinnen shoppen, maar dat was vaak toch wel wat chaotischer. En hoewel dat ook leuk is, slaag je dan toch minder snel voor alles dat je nodig hebt omdat je ook rekening wil houden met de rest!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 28 februari 2015 15:04

Ik winkel het liefst met mijn moeder! Gezellig vrouwen onder elkaar. En het is ook leuk om elkaars ‘fashionsmaak’ te delen! Ooh wat gezellig!

[Beantwoorden]


Door Aurelie op 28 februari 2015 15:05

Fijn om de antwoorden van iedereen te lezen! Ik winkel eigenlijk het liefst alleen zodat ik rustig alles kan bekijken zonder dat iemand op mij hoeft te wachten. Maar met mijn mama, vriendinnen of mijn vriend gaan winkelen vind ik natuurlijk ook heel gezellig.

[Beantwoorden]


Door De Blogster op 28 februari 2015 15:25

Ik shop het liefst alleen of met bepaalde vriendinnen die dezelfde kledingsmaak hebben en die ook zoveel van make-up houden als ik!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 28 februari 2015 15:32

In mijn eentje omdat ik dan precies kan beslissen naar welke winkel ik ga en hoe lang ik er blijf. (love)

[Beantwoorden]


Door anouk op 28 februari 2015 15:32

Ik vind het heerlijk om met mijn vriend te winkelen. Het is fijn om zijn mening te weten, hij moet ook naar mijn kleding kijken he hihi

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 28 februari 2015 15:37

Ik shop heel graag alleen, dan hoef ik met niemand rekening te houden en je kan naar alle winkels die je zelf wilt. Het nadeel is dat je niemand even snel een andere maat kan laten halen, je moet jezelf weer helemaal aankleden.. Als je over iets twijfelt kan je niet vragen wat iemand ervan vindt. Als ik met iemand ga shoppen ga ik het liefst met mijn moeder.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Lisa op 28 februari 2015 15:37

Eigenlijk winkel ik het liefst alleen. Dat klink misschien een beetje egoïstisch, maar dan kan je alle tijd voor jezelf nemen zonder rekening met iemand te hoeven houden. Als ik bijvoorbeeld met m’n vriend ga winkelen, kijken we meestal alleen maar naar kleren voor hem en zoek ik zelf niets leuks. Hij winkelt niet zo graag en als hij dan iets nodig heeft, kijk ik alleen maar naar mannenkleren om hem een beetje tijd te besparen :). Ik ga ook wel graag met mijn zus winkelen, maar zij kan soms echt uren in een winkel blijven terwijl ik na 10 minuten al gezien heb dat er voor mij niets interessants is ^^)

[Beantwoorden]


Door Do op 28 februari 2015 15:38

Ik vind winkelen met mijn moeder het gezelligst. :yay: Vooral omdat ik het leuk vind om haar advies te geven wat betreft kleding.. Daarnaast gaan we meestal ook nog ergens lunchen.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 28 februari 2015 15:39

Leuke question! Ik vind het gezellig om met vrienden/vriendinnen naar de stad te gaan, maar als ik echt van plan ben om dingen te kopen en uitgebreid te shoppen ga ik het liefst alleen! Niemand die me in de weg loopt en niemand die klaagt als ik voor de tweede keer in de rij ga staan bij de paskamers van de Primark ^^)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 februari 2015 15:44

Alleen, zodat ik me niet bezwaard hoef te voelen over hoe veel ik uitgeef. Ik heb vaak wat meer te besteden of in ieder geval meer interesse om ergens geld aan uit te geven dan de meeste mensen die ik ken. Dus ik vind alleen shoppen heerlijk. Niemand die over mijn schouder meekijkt en niemand die daar een oordeel over kan vellen behalve ik.

[Beantwoorden]


Door Margot op 28 februari 2015 15:44

Ik vind alleen shoppen zeker het fijnst, maar met mijn vriend of een goede vriendin is ook gezellig.

[Beantwoorden]


Door Silke op 28 februari 2015 15:48

Ik shop het liefst met mijn vriendje. Ik vind het leuk om af te wisselen: nu weer shoppen we voor mij, dan weer ben ik tussen de mannenkleren aan het kijken.
Soms vind ik het ook heel leuk om eens met mijn mama en mijn zus te gaan shoppen!

[Beantwoorden]


Door Mar op 28 februari 2015 15:50

Ik winkel ook het liefst met mijn moeder en daarna met mijn man.
Met mijn man winkelen is ook erg gezellig, maar ik voel me altijd zo schuldig als ik weer eens de zoveelste winkel in wil. Ook al gaat hij zonder mopperen met me mee, toch voel ik me beetje schuldig.
Daarbij is hij ook heel makkelijk in kleding kopen, hij koopt namelijk alles. Als ik vraag of de broek lekker zit of mooi zit, zegt hij ‘Wat maakt dat nou uit?! Het is maar een broek hoor’ :-P
En dus is het altijd lastig uitleggen als ik iets niet mooi vind zitten bij mezelf of als het niet lekker zit, haha.

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 28 februari 2015 15:54

Alleen of met mijn moeder denk ik! Mijn moeder en ik hebben redelijk dezelfde smaak, dus ze vind altijd leuke items voor me !

[Beantwoorden]


Door Merel op 28 februari 2015 15:57

Ik shop het liefst toch alleen of met een vriendin. Meestal neem ik dan andere dingen mee die ik anders niet zo snel zou kopen. Erg leuk! Als ik alleen shop ga ik wel vaker alleen mijn doel shoppen en niet dingen die ik tegen kom.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 februari 2015 16:09

Het liefst alleen en als ik echt iets nodig heb, maar ik vind online wel het leukst en makkelijkst :)

[Beantwoorden]


Door Lousaa op 28 februari 2015 16:13

Alleen! Vriendinnen hebben een heel andere smaak en ik koop zelden dure kleding omdat al het geld tegenwoordig naar de kinderopvang gaat, dus ik heb mijn vaste adresjes waar ik liefst lekker zelf rondscharrel en kan in sommige winkels waar zij shoppen echt niet slagen.

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 28 februari 2015 16:15

Ik shop ook graag met mijn vriend. Hij is heel eerlijk, gezellig en kiest zelfs soms ook leuke dingen uit voor mij! (Hij heeft vaak ook een betere smaak dan ik, haha)

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 28 februari 2015 16:41

Het liefst winkel ik met mijn moeder. Op een paar uitzonderingen na hebben we vaak dezelfde smaak. Ze geeft me altijd goed advies! :)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 28 februari 2015 16:54

Alleen, met mijn moeder of met mijn vriend! Mijn moeder en vriend zijn altijd eerlijk en dat is natuurlijk fijn als je nieuwe kleren gaat kopen!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 28 februari 2015 17:05

Wat is de twitternaam @blondrossig toch geniaal, haha!

Ik ga lekker alleen shoppen, gisteren nog gedaan. ^^) Als ik met iemand anders ga wordt ik nogal snel beïnvloed om iets wel/niet te kopen, waardoor ik vaak spijt krijg. Alleen koop ik slechts dingen die ik écht wil hebben! En het is lekker handig dat ik kan gaan wanneer ik wil, en alleen naar de winkels ga waar ik heen wil. Ook raak ik mijn vriendinnen snel kwijt in de winkel, dus daar heb ik ook geen last van. Echt een uitvinding, alleen winkelen!

[Beantwoorden]


Door Carina op 28 februari 2015 17:05

Ik winkel eigenlijk altijd alleen de laatste tijd. Ben super kieskeurig en snel met winkels doorkijken dat ik het alleen maar vervelend vind om dan op iemand anders te moeten wachten. Samen shoppen met vriendinnen kan ik wel nog leuk vinden, maar dan moet ik niet iets specifieks willen hebben, dan snuffel ik gewoon met haar mee ipv voor mezelf.
Als ik echt ergens over twijfel dan vraag ik het wel vaak nog aan mijn moeder, zij kan dingen vaak objectiever bekijken dan ik.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 28 februari 2015 17:09

Het klinkt misschien heel suf, maar ik winkel het liefste alleen. Dan hoef ik met niemand rekening te houden, kan ik urenlang door de rekken spitten, net zo lang in het pashokje staan als ik wil, etc. Heerlijk..! Als ik met iemand anders shop, houd ik teveel rekening met de ander waardoor ik niet aan mezelf toekom.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 februari 2015 17:21

Ik shop echt het liefst alleen, want dan is de kans groter dat ik slaag. Als ik met andere de stad in ga houd ik toch te veel rekening met hen en neem ik te weinig tijd om echt goed te kijken. Als ik toch niks wilde hebben vind ik het altijd wel gezellig om met anderen de stad in te gaan, maar dan ga ik dus ook met een hele andere instelling shoppen.

[Beantwoorden]


Door Esther op 28 februari 2015 17:32

Ik winkel eigenlijk t liefst met 1/2 vriendinnen of alleen en ik vind t af e toe ook wel is leuk om een keertje met m’n moeder te gaan net zo als vroeger!

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 februari 2015 17:52

Alleen of met mijn moeder! Met vriendinnen winkelen vind ik eigenlijk helemaal niks..

[Beantwoorden]


Door Laura - Dagelijkse hap op 28 februari 2015 17:52

Ik winkel het liefst met een vriendin en mijn moeder. Gewoon een klein groepje, geen kippenhok gedoe…. gewoon gezellig :)

[Beantwoorden]


Door kirsten op 28 februari 2015 17:52

Ik vind winkelen met mijn vriendinnen het leukste alleen hebben hun niet helemaal de zelfde kleding smaak wat het juist een uitdaging maar ook eerlijke antwoorden opleverd.

[Beantwoorden]


Door Roos op 28 februari 2015 17:57

Leuke vraag! Ik vind bij het shoppen een eerlijke mening altijd heel belangrijk. Vaak shop ik met mijn moeder, eigenlijk 9 van de 10 keer. Zij weet welke kleuren mij bleek maken (ik ben vrij bleek met sproetjes en rood-goud haar en donker bruine ogen) en welke kleuren mij juist wat bruiner maken. Ik heb namelijk al vaker miskopen gehad met vriendinnen waarbij het licht slecht was en ik helemaal niet grauw of bleek leek maar thuis was het echt heel erg. Dus vandaar, ik vind haar mening vaak ook heel fijn en belangrijk als je onder de 18 bent…

[Beantwoorden]


Door Lara op 28 februari 2015 18:01

Ik ben toevallig vandaag nog gaan shoppen in Amsterdam. Ik shop het liefste alleen denl uk, dan kan je gewoon heen waar je wilt en lekker op je eigen tempo. Al is shoppen met een vriendin natuurlijk 10x zo gezellig.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 februari 2015 18:03

Ik shop het liefst met mijn oudste zus! Daarom gaan we komende week ook 2 dagen naar Keulen! (A)

[Beantwoorden]


Door melissa op 28 februari 2015 18:15

Ik winkel het liefst alleen om met 1 vriendin zodat je op het gemak kan shoppen :)

[Beantwoorden]


Door Sheela op 28 februari 2015 18:21

Ik ben misschien heel raar op dit vlak maar het allerliefst winkel ik alleen. Zelfs al is het een vriendin waar ik goed mee overweg kan, ik verkies om alleen te gaan. Als ik alleen ben kan ik helderder nadenken ofzo.. ik weet niet wat het is maar dan weet ik beter of ik iets wil kopen of niet. Als een vriendin voorstelt om te gaan shoppen, ga ik wel mee, en het is dan ook wel gezellig maar als ik echt die hard wil shoppen voor mezelf ga ik alleen.

[Beantwoorden]


Door Nadia op 28 februari 2015 18:22

Ik heb hetzelfde als Saske, ik betrap mezelf erop dat ik bijna nooit iets koop als ik met anderen ben. Het beste shopteam ben ik met mezelf hahaha.
Toen ik nog een vriend had vond ik het heel leuk om met hem te shoppen, maar achteraf merk ik dat ik ook wel eens dingen kocht omdat hij er zo enthousiast over was en het me goed vond staan, en dan dacht ik hmmm.. zelf had ik het eigenlijk nooit gekocht .

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 28 februari 2015 18:26

Leuk om te lezen! Ik winkel het liefst alleen omdat ik dan rustig kan rondkijken naar alles. Met mijn mama of een vriendin is het ook gezellig, maar toch verkies ik een shopsessie in mijn eentje. Dan werk ik tenminste niemand op zijn zenuwen als ik een uur in het Kruidvat rondloop, haha!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 28 februari 2015 18:30

Met mijn moeder. Zij heeft altij zo goed door wat mij mooi staat

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 28 februari 2015 18:33

Alleen, for sure!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 28 februari 2015 18:36

Met mezelf. Lekker rustig op mijn eigen tempo rondkijken in de winkels en de kleding die IK leuk vind. Ik hoef geen negatieve opmerkingen van anderen, daar zit ik niet op te wachten. Of iets staat en wel goed combineert zie ik zelf ook wel, daarbij hoef ik niemand voor te hebben om te bevestigen. Vriendinnen hebben een totaal andere smaak en m’n moeder vindt mijn stijl niks(maar daarentegen ik die van haar ook niet, haha, heeft waarschijnlijk met leeftijd te maken).

[Beantwoorden]


Door Dineke op 28 februari 2015 19:21

alleen! Ik kan me er dood aan ergeren als iemand alle rekken rustig wil doorsnuffelen. Ik zie meteen of het mijn smaak is of niet, zoniet dan wil ik er zo snel mogelijk uit. Maar nog altijd winkel Ik het liefst online!

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 28 februari 2015 20:18

Met mijn vriendje. Zijn mening vind ik uiteindelijk het belangrijkst (naast mijn eigen gevoel natuurlijk). Met vriendinnen doe ik sneller een miskoop ^^)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 februari 2015 20:47

:O Ik shop het liefste met mijn vriendinnen hahahahahah ik ga meestal en heleboel kleren gewoon passen hahahahah

[Beantwoorden]


Door Eef op 28 februari 2015 20:57

T liefste shop ik alleen m’n vriendinnen houden niet zo van winkelen en m’n vriend loopt al na 1 minuut. De winkel uit heb ik iets wat ik wil laten zien sta ik weer tegen een vreemde te praten :shit:

[Beantwoorden]


Door lisa op 28 februari 2015 20:59

Alleen, met mijn moeder of met mijn vriend. Ik kan eigenlijk niet kiezen wat ik het fijnst vind!

[Beantwoorden]


Door dd op 28 februari 2015 23:09

Alleen. Sneller en zoals saske zegt dan durf je ook meer tijd voor jezelf te nemen. Al kom je Door vriendinnen met totaal andere smaak in andere winkels die dan toch wel leuk zijn

[Beantwoorden]


Door Elise Life in Any Color op 28 februari 2015 23:15

Sinds 1 week is dit bij mij veranderd. Laat mij maar alleen gaan, was het motto. Nu heb ik deze week ontdekt dat het ook fijn kan zijn om dit met een vriendin te doen. Twee zien er meer dan een.

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 28 februari 2015 23:29

Met iemand winkelen vind ik leuk, maar als ik eerlijk ben shop in het liefst alleen. Niemand die op mij wacht en kan ik uitgebreid mijn gang gaan.

[Beantwoorden]


Door Inge op 28 februari 2015 23:56

Sinds ik mama ben geworden lukt het mij echt niet meer om fysiek met hen en mijn man erbij rustig te shoppen voor kledij. Als mijn man kleren nodig heeft en moet passen is dat allemaal geen probleem, maar als ik dat een keer moet doen word ik gegarandeerd constant gestoord en is’t een hoop gedoe in het pashokje, heel vervelend en je geraakt niet geslaagd, ik koop dan ook HEEL VEEL online sinds ik mama ben of als mijn kindjes dan toch een keertje eens niet thuis zijn met mijn man. Ik zeg dan wel op voorhand dat we voor mij gaan shoppen, dat ik wel of niet weet wat ik zoek en in welke winkels ik wil gaan: hij weet dan waar hij aan toe is en gaat dan niet onnodig liggen morren dat ik al een uur in die winkel sta.
Het is echter anders als ik beautyshop want dit kan ik wel met mijn hele gezin, meestal weet ik wat ik wil (of een keer wil uitproberen/in real life wil zien) en waar ik het wil gaan halen, mijn dochter van 6 loopt dan vaak vrolijk met mij mee, hoewel het dan vaak langer duurt omdat ze zoveel vragen stelt enzo, terwijl mijn man en zoontje van 4 wat anders doen.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 1 maart 2015 09:41

ik ging heel graag met mijn oma winkelen. Zij vond altijd leukere dingen voor mij dan ikzelf. Jammer genoeg is ze er sinds twee maand niet meer :( het voelde dus erg vreemd om zonder haar door onze favoriete winkelstraten te lopen. Verder winkel ik ook graag alleen of met mijn twee beste vriendinnen. Met mijn vriend iets minder, tenzij ik kleding voor hem mag aanwijzen en hij in een goede koopbui is ;)

[Beantwoorden]


Door Zoe de Jonge op 1 maart 2015 09:43

Met mijn moeder, oma of alleen

[Beantwoorden]


Door nanda op 1 maart 2015 09:45

of in mijn eentje, of met een vriendin die net zoals mij is. die tegen de drukte van primark kan, die niet eeuwig treuzelt maar iets leuks ziet, het in haar mandje stopt en afrekent. en tussendoor even ergens lekker zitten met een bakkie koffie met taart.

[Beantwoorden]


Door Marisa op 1 maart 2015 10:10

Ik vind het altijd erg gezellig om met mijn vriendinnen lekker te shoppen ! Maar af en toe met mijn moeder de stad in vind ik ook heerlijk.

Dknuffel Marisa

[Beantwoorden]


Door Isa op 1 maart 2015 10:25

Ik winkel het liefst met mijn moeder, ze geeft altijd eerlijk antwoord en zegt het dan ook wanneer iets me niet staat ^^)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 1 maart 2015 10:27

Ik shop eigenlijk het liefst online.

[Beantwoorden]


Door lotte op 1 maart 2015 11:31

Met mijn moeder! Dan is het het gezelligst!

[Beantwoorden]


Door Denise op 1 maart 2015 11:49

Ik vind shoppen met vriendinnen heerlijk, want dat is een stuk gezelliger dan alleen. Maar ik voel me altijd een beetje opgelaten. Omdat ik soms heel lang in winkels blijf en overal lekker tussen snuffel. En ik vind het vervelend als ze zo lang op mij moeten wachten :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 1 maart 2015 12:39

Leuke vraag! Ik winkel het liefst met mijn moeder of opa. Ze zijn allebei gewoon ontzettend lief en gezellig om een leuk dagje mee te shoppen.

[Beantwoorden]


Door Emma Sue op 1 maart 2015 15:31

Ik shop het liefste met mijn beste vriendin, maar ik ben altijd degene die het langste in de winkel sta, en dan uiteindelijk niks gaat kopen. Ik heb altijd een gevoel dat ik een limiet aan dingen kopen heb.
Met mijn moeder kan ik ook goed shoppen. Mijn moeder weet wat ik leuk vind en ik de dingen van mijn moeder, dus dan gaat het altijd wel wat makkelijker (love)
x

[Beantwoorden]


Door Lysanne op 1 maart 2015 16:23

Ik winkel het liefst met mijn moeder. Samen gezellig een dagje sneupen in de stad, heerlijk! Ze geeft altijd heel goed advies, wat heel handig is :)

[Beantwoorden]


Door suus op 1 maart 2015 19:35

Het liefst met mijn moeder of alleen. Als ik met mijn moeder ga kom ik met de meeste dingen thuis. Alleen winkelen vind ik heerlijk als ik iets specifieks zoek en lekker lang wil treuzelen. Met vriendinnen winkelen zie ik meer als een gezellig uitje dan als echt een moment om nieuwe kleding te kopen (kom ik wat tegen prima, maar het gaat om de ontmoeting). Met mijn man winkelen vind ik ook leuk alleen dat is weer heel anders. Meestal kijken we voor hem (en dan wil ie ook niet teveel passen) of als we voor mij kijken niet te lang, en regelmatig koffiepauze ;). Allemaal leuk op de eigen manier.

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 1 maart 2015 20:50

Ik winkel het liefste met mijn man, dan heb ik iemand om mijn tasjes te dragen! ( nee grapje.) Het liefst winkel ik alleen. Dan hoef ik met niemand rekening te houden, kan ik doorlopen en raak ik ook niemand kwijt in de winkel. Heerlijk, zeker als ik bij de Primark shop!

[Beantwoorden]


Door Milou op 1 maart 2015 21:18

Hahahaha Saske en Rutger ^^) Voor de volgende misschien iets van ben jij een moeder- of vaderskindje?

[Beantwoorden]


Door Maartje | happybeautyaddictions op 3 maart 2015 09:26

Ik vind het fijn om met mijn vader te shoppen, omdat het niet uitmaakt wat ik koop en meestal mag ik dan net wat meer dan bij mijn moeder! Lekker zo iemand die het niet uitmaakt maar wel betaald :-P ;-)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 3 maart 2015 19:52

Ik shop het liefst met mijn moeder en met mijn beste vriendinnen. Met mijn moeder, want dan krijg ik lekker veel en met vriendinnen, want niks is leuker dan shoppen met je vriendinnen!!

Ps. zou je een kijkje willen nemen op mijn blog lijkt me super leuk!! ik heb me namelijk ingeschreven voor die blog(wedstrijd).

je bent echt een voorbeeld!! x Mirte

[Beantwoorden]


Door Mirte op 3 maart 2015 19:53

:wow: Ik shop het liefst met mijn moeder en met mijn beste vriendinnen. Met mijn moeder, want dan krijg ik lekker veel en met vriendinnen, want niks is leuker dan shoppen met je vriendinnen!!

Ps. zou je een kijkje willen nemen op mijn blog lijkt me super leuk!! ik heb me namelijk ingeschreven voor die blog(wedstrijd).

je bent echt een voorbeeld!! x Mirte

[Beantwoorden]


Door Estrella op 4 maart 2015 14:25

Ik winkel het liefst in m’n eentje. Vind ik gewoon een heel stuk makkelijker en prettiger.

[Beantwoorden]