Likes/dislikes februari ’15

Vandaag ga ik langs alle fijne en minder fijne producten die ik in februari testte. Veel nieuws van Essence en Catrice, veel likes, maar ook genoeg dislikes. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 1 maart 2015 | 48 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Janneke op 1 maart 2015 08:38

Ik vind je filmpjes altijd zo gezellig en heb ontzettend veel respect viir de website die je hebt ontwikkeld!
Ciao!

Groet,
Janneke

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 1 maart 2015 08:53

Tip voor de grote sponsaplicator: Ik had zo precies eentje in een body shop set ooit zitten en ik vond er maar geen nut voor! Tot ik er op een dag mijn highlighter mee boven mijn ogen aanbracht, damn! Als je daar een opvallende highlight wil voor op foto’s bv, this does the tric.

[Beantwoorden]


Door Paola op 1 maart 2015 09:07

Leuke video! Ik snap inderdaad ook niet veel van die spons applicator, maar er zullen ongetwijfeld mensen zijn die hem heel fijn vinden!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 1 maart 2015 09:15

de grote spons applicator, wat een giller! Haha maar de eyeliner van esscence ga ik zeker proberen, ben al een tijdje opzoek naar een betaalbare eyeliner.gebruik nu de fine liner van loreal maar vind die toch ff te duur.

Liefs wendy

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 1 maart 2015 09:16

Leuke video. Het bobbi Brown lippotlood staat je echt geweldig. Mooie kleur.

[Beantwoorden]


Door anouk op 1 maart 2015 09:27

Jeejj een van mijn favorieten filmpjes om te kijken! Ik ga echt nog een keer naar de kruidvat voor die nude lipsticks van essence. Tot nu toe waren ze steeds niet aangevuld

[Beantwoorden]


Door lonneke op 1 maart 2015 09:41

Heerlijk filmpje om de dag mee te starten!
Dat lippotlood van Bobbi Brown is echt prachtig, staat je goed!
Ik vind het balen dat het nieuwe Catrice palette tegenvalt, had er meer van verwacht!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 1 maart 2015 09:48

Leuke likes en dislikes weer! Ik vind die stick van Bobbi Brown je wel erg goed staan!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 1 maart 2015 09:53

Hele leuke video! Het lippenpotlood van Bobbi Brown ziet er echt geweeeeldig uit. Je staat er prachtig mee en ik vind het erg mooi/handig!

xx naomi @ Naomi in Wonderland

[Beantwoorden]


Door Minke op 1 maart 2015 09:56

Leuke video! Ik ben idd ook niet tevreden over het absolute rose palette.. :(

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 1 maart 2015 10:05

Ik heb jaren visagie gedaan bij The Body Shop. Die grote spinsapplicator kun je goed gebruiken bij een basiskleur over je gehele ooglid. Zo’n grote applicator had TBS ook. Sponsapplicators pakken een oogschaduw ook veel beter op dan kwasten, waardoor de pigmentatie intenser is. Ik heb veel goede kwasten, maar sponsapplicators (die bussen vol bij de Hema zijn goed) zijn juist een goede aanvulling!

[Beantwoorden]


Door Iris | Todayslipstick op 1 maart 2015 10:16

Heel leuk filmpje! Ik snap ook de sponsapplicator niet, maar nu ik de comments lees denk ik dat hij inderdaad misschien wel handig is voor highlighter.
Liefs, Iris

[Beantwoorden]


Door Sheela op 1 maart 2015 10:17

Ik ben heel benieuwd naar die eyelinerpen van essence, ik ga hem morgen of overmorgen denk ik halen :)

[Beantwoorden]


Door Jolien op 1 maart 2015 10:18

Fijn dat je dislikes toch ook een positief kantje met zich meedragen. Ik ben heel erg enthousiast over eyeliners die je als een stift aanbrengt, maar die met haartjes zijn niet echt iets voor mij. Mijn ogen lijken nooit mee te werken, maar oefening baart kunst!
Die lipsticks van Essence zijn plots super populair. Bijna elke beautyblogger schrijft er een review over en ze zien er echt geweldig uit. Ook de twee kleuren die je niet geslaagd vond zien er nochtans wel mooi uit op het eerste zicht, maar op je lippen kan het inderdaad helemaal anders uitdraaien.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 1 maart 2015 10:23

Ik wil heel graag zo’n lippotlood van Bobbi Brown! Mooi product.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 1 maart 2015 10:29

Ik ben het met het grootste deel zeker eens. Alleen de oogschaduwbasis van Catrice ben ik wat minder enthousiast over. Die blijft mij alleen mooi als ik de hele dag niks doe behalve achter mijn computer zitten. Ga ik sporten, lesgeven oid dan verdwijnt mijn oogschaduw als sneeuw voor de zon. Het oogschaduwpalette van Catrice vind ik dan weer een schot in de roos: mooi basic, met net een andere twist waarmee je hele mooie neutrale ooglooks kan maken. Maar ook een smokey eye is zeker niet onmogelijk. Ik ben fan!

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 1 maart 2015 om 12:43:

Die indruk had ik ook over de oogschaduwbasis van Catrice. Vanaf het moment dat je buitenkomt of ietwat een inspanning levert, wordt de oogschaduw steeds minder intens. Jammer, maar ik blijf toch trouw aan mijn Urban Decay Primer Potion ^^

[Beantwoorden]


Door Akosua op 1 maart 2015 10:42

Grappig vooral nu de nieuwe collecties van Essence/Catrice uitzien lees je zulke wisselende reviews. Sommigen zijn heel enthousiast over het rose palette en andere valt het weer heel erg tegen. Die Bobbi Brown stick vind ik prachtig, niet exact in die kleur, maar het lijkt me heel handig werken en de dekking is heel intens.

[Beantwoorden]


Door Charile op 1 maart 2015 10:46

leuke video! Die Essence lipsticks wil ik nog wel gaan proberen :)

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 1 maart 2015 10:51

Ik ben ook dol op de Art Sticks van Bobbi Brown! Die kleur! Die finish! Echt zo geweldig. Met sponsapplicators heb ik ook niks.

[Beantwoorden]


Door saskia op 1 maart 2015 11:25

Ik ben benieuwd naar de oogschaduw basis van Catrice. Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 maart 2015 11:31

Leuke video!

[Beantwoorden]


Door Romy op 1 maart 2015 11:50

Je vertelde dat je het Absolute Rose Palette van Catrice niet goed vind, en dat heb ik ook in je review gelezen en gezien. Maar is er een Rose palette wat je wel kan aanraden? Want ik vind Rose tinten wel heel erg mooi. x

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 1 maart 2015 12:05

Dit vind ik altijd weer de leukste en tegelijk ook de handigste filmpjes om te kijken: De likes en dislikes video’s! :) Die lichte nude kleuren van Essence ga ik ook echt niet proberen; die lijken me tien keer niks! ;) Nr. 05 COOL NUDE ga ik wel reviewen, omdat die me wel aanspreekt! Bedankt voor de goede tips!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 1 maart 2015 12:07

Mooi filmpje weer Vera! Je edit ze altijd zo professioneel, super! Ik had de review van de essence lipsticks nog helemaal niet gezien, ik ga ze gelijk opzoeken!
xoxo

[Beantwoorden]


Door Margot op 1 maart 2015 12:27

De rode lipkleur staat je goed, een heel leuk filmpje!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 1 maart 2015 12:28

Erg leuke video, je brengt het allemaal heel vrolijk. Ook de producten die je laat zien, super fijn dat je af en toe even tussendoor het product van dichtbij laat zien. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lisa op 1 maart 2015 12:41

Die lipstickpotloden van Bobbi Brown zien er echt prachtig uit! Ik heb die nieuwe oogschaduwbasis van Catrice ook, maar bij mij was de oogschaduw op het einde van de dag veel minder intens, jammer! Naar die eyeliner van essence ben ik wel erg benieuwd!

[Beantwoorden]


Door Margot op 1 maart 2015 12:50

Ik gebruik zelf al heel lang geen sponsaplicators meer, maar in de comments lees ik er toch hier en daar positieve dingen over. Grappig!

[Beantwoorden]


Door Cindy | Life meets Beauty op 1 maart 2015 12:56

Die Artstick van BB staat je echt zo goed!!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 1 maart 2015 13:52

Wat een leuk filmpje weer! Nee die spons applicator van Essence snap ik ook niet zo goed…

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 1 maart 2015 14:15

Wat een giller die spons applicator, haha! Dat potlood van Bobbi Brown staat meteen op m’n wishlist :star:

[Beantwoorden]


Door Sylvie op 1 maart 2015 14:42

Die bobbi brown ik vind ze g e w e l d i g maakt niet uit welke kleur!

http://www.healthandhappy.nl

[Beantwoorden]


Door Do op 1 maart 2015 14:54

Leuke video weer! :yes: Dat potlood van Bobbi Brown is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 1 maart 2015 15:54

Leuk filmpje Vera! Die oogschaduwbasis van Catrice lijkt me superfijn. Ga ik zeker eens proberen ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 1 maart 2015 16:04

Wat een leuke video weer :)

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 maart 2015 16:38

De kleur van Bobbi Brown staat je echt zo goed! Nu wil ik hem ook! haha
Leuk filmpje!

Xx Femke

http://www.style-ethics.nl

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 1 maart 2015 17:02

Super leuke video!

Xo

[Beantwoorden]


Door Eline op 1 maart 2015 17:05

Superleuke video weer :) valt me op dat je er deze keer een muziekje onder hebt geplaatst, leuk hoor! Maakt het extra gezellig vind ik!

[Beantwoorden]


Door Ina op 1 maart 2015 17:23

Leuke video weer, ik ga maar eens kijken voor die eyeliner van Essence, ik was al benieuwd nadat ik de review gelezen had!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 1 maart 2015 17:57

Dat potlood, my oh my, pretty!

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 1 maart 2015 18:33

Er zaten weer eens prachtige producten tussen! Ik ben heel erg benieuwd naar de kleur van dat lippotlood in het echt, want de kleur komt bij mij heel erg rood over. Maar de formule lijkt me erg fijn! Ik heb een haat/liefde verhouding met matte lipsticks omdat ze vaak zo uitdrogend zijn, maar de finish is wel het mooist! Mijn oogschaduwbasis is nu echt bijna op na heel wat maandjes trouwe dienst, dus misschien dat ik hem ga vervangen voor die van catrice.

[Beantwoorden]


Door femketje op 1 maart 2015 20:22

haha “vieze dekking”, daar moest ik echt ff hardop om lachen XD wel nice dat je al zoveel duidelijker reviews over de nieuwe essence/catrice producten hebt!

[Beantwoorden]


Door Lies op 1 maart 2015 21:29

Hele leuke video om te zien! De oogschaduw basis van Catrice vind ik zelf ook erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Karen op 1 maart 2015 22:38

Ik hoor zoveel fijns over die nieuwe Catrice oogschaduwbasis! Wil hem nu zelf ook wel een keer proberen, eigenlijk. :yes:

[Beantwoorden]


Door Michelle op 2 maart 2015 02:03

Mag ik vragen waar jouw puntenslijper vandaan komt die je gebruikt voor je oog en lippotloden? Ik heb meerdere potloden (oa essence, urban decay, lancome etc) die gewoon niet in meerdere puntenslijpers die ik heb geprobeerd, passen. Zonde van de potloden als ik ze niet meer kan gebruiken.

Liefs,
Michelle

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 maart 2015 10:46

Wat een goede video! En wat een fijne producten!
Weten we gelijk wat we wel en niet moeten aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 2 maart 2015 18:54

Wat een leuk assortiment van producten. Ik kan je perfect volgen bij de likes en dislikes. Zo zijn lipstickpotloden zeer handig en sponsapplicators een ramp. Fijn dat je zo eerlijk bent.

[Beantwoorden]