Twitter Question #148

TQ_148_01

‘I like my money right where I can see it: hanging in my closet’. Carrie Bradshaw sprak in Sex And The City deze bekende woorden. En zo is het maar net! Zeker met december voor de deur (zeg maar gerust op de deurmat, want morgen is het al zover) winkelen we ons blut. Voor galajurken, Kerstkadootjes, winterjassen, glitter eyeliner en ga zo maar verder. Maar met wie winkel jij nou eigenlijk het liefst?

TQ_148_02

Ik winkel graag alleen. Ik loop in een moordend hoog tempo, hup hup alle winkels in, en als het niets is, snel weer weg. Niemand om rekening mee te houden: heerlijk. Ik winkel niet graag met een man, dan word ik toch wat onzeker. Als we enkel voor hem gaan winkelen vind ik het wel prima. Mannen lopen ook zo lekker snel en twijfelen niet eeuwen of ze dat glitterjurkje met open rug moeten kopen.

Maar met vriendinnen winkelen, dat is zo gezellig! Daar trek ik graag een dagje voor uit, zoals je gister al kon zien. Alle winkels in, lekker lunchen, veel kletsen, kleding voor elkaar uitzoeken, en helpen met beslissen. Vroeger trouwens totaal niet. Werd ik er onzeker van, dacht ik dat ze mijn kleding stom zouden vinden. Maar sinds een tijdje kan ik er juist erg van genieten.

En met mijn moeder. Omdat zij – zoals Loes hierboven ook zegt – altijd eerlijk is, veel weet van stofjes (ze heeft tenslotte al heel wat jaren winkel- en waservaring), het óók heel gezellig is en omdat in het geval van mijn moeder, ze me altijd over de streep trekt als ik twijfel over een kledingstuk. Zeker als ik het te duur vind, zegt mijn moeder dat ik het moet doen. En het fijne daaraan: ik heb nog nooit spijt gehad van zo’n aankoop!

Volgens mij zit het een beetje zo:

❤ Vriendinnen – gezelligheid, op hun advies leuke dingen passen die je anders niet zou kiezen
❤ Je vriend – eerlijke mening, dingen uitzoeken die hij ook leuk vindt
❤ Moeder – weet alles, geeft goed advies
❤ Alleen – geen gedoe, snel en gericht winkelen

Met wie winkel jij het liefst?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 30 november 2013 | 106 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Iris op 30 november 2013 15:01

Ik winkel het liefst met mijn moeder en vriendinnen

[Beantwoorden]


Door Summer op 30 november 2013 15:01

Met een vriendin die zichzelf ook niet kan beheersen, haha!

Keep on bloggin’,
Summer

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 november 2013 15:02

Met mijn schoonzus! (of mijn moeder/vriendinnen). Met jou winkelen lijkt me ook erg gezellig;)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 30 november 2013 15:07

Ik winkel ook het liefst alleen. Dan hoef ik ook geen winkels in die me niet bevallen en hoef ik ook niet te wachten bij pashokjes als ik zelf niks heb om te passen. Met mijn vriend winkelen vind ik alleen leuk als we voor hém winkelen. En met vriendinnen winkel ik inderdaad meer voor de gezelligheid.

[Beantwoorden]

Melissa093 antwoordt op 30 november 2013 om 17:44:

Ik ook! :) dit antwoord had ik ook kunnen schrijven hihi

[Beantwoorden]


Door Sofie op 30 november 2013 15:07

Leuke vraag! Ik winkel het liefst met vriendinnen of mijn vriend ^^)

[Beantwoorden]


Door lily op 30 november 2013 15:09

Bij mij is het zo:
Vriendinnen: Smeren me dingen aan die zij leuk vinden
Vriend: Vind alles geweldig zelfs al is het spuuglelijk
Moeder: Vind dingen leuk die ik lelijk vind
Alleen: Ik heb geen werk en dus ook geen geld (werk vinden als je 12 bent gaat ook moeilijk….)

Verder zou ik graag willen shoppen met Niall Horan gewoon omdat hij zo cute is!

[Beantwoorden]


Door Zoë op 30 november 2013 15:12

Leuke TQ Vera! :)

Ik ben, denk ik , een uitzonderlijk geval, ik winkel namelijk het liefst met mijn vader haha. Hij is, zeker voor een man, enorm mode bewust en hij is bloed eerlijk. Daarnaast heeft hij er al meerdere malen voor gezorgd dat ik dingen heb gekocht, die ik zelf nooit had ontdekt. Daarnaast is het natuurlijk ook wel fijn om niet zelf te hoeven betalen als hij erbij is. ^^)

[Beantwoorden]


Door Leonie op 30 november 2013 15:12

Yay ik sta erin! Leuk! (love)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 30 november 2013 15:12

Tja, toch het allerliefst alleen. Mijn ouders of mijn vriend zijn niet geduldig genoeg helaas, hahaha :P.

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 30 november 2013 15:14

Leuke vraag! Ik winkel het liefst alleen, omdat ik altijd heel lang in 1 winkel kan zijn. Dat is niet zo leuk voor andere mensen haha. En anders met mijn moeder, altijd eerlijk! (love)

[Beantwoorden]


Door Martina op 30 november 2013 15:17

Ik winkel het liefste alleen! Naar de winkels waar ik zelf zij in heb, zolang tijd ergens voor nemen als ik zelf wil en als ik er klaar mee ben ga ik weer lekker naar huis :)

[Beantwoorden]


Door Lise op 30 november 2013 15:17

Ik ga liefst winkelen met m’n moeder. Ze is altijd eerlijk en ze betaalt m’n kleren ook :).
Ik denk trouwens dat er een foutje in het artikel staat. Is het niet ‘Sex and the City’ ipv ‘Sex in the City’? :-P

[Beantwoorden]


Door Eline op 30 november 2013 15:18

Aaah, wat tof, ik sta er tussen, leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Nadine op 30 november 2013 15:23

Met m’n vader! Hij heeft altijd een goede kijk op kleuren etc haha. En als hij er niets aan vindt zegt hij dat ook gewoon. Verder is het ook altijd gezellig, tenzij het te lang duurt haha. Dan wil hij liever even een koffie gaan drinken en een krantje lezen, no problemo! (love) ;-)

[Beantwoorden]


Door Abigaël op 30 november 2013 15:24

Het liefst shop ik met mijn moeder! Dat vind ik echt super gezellig! Met vriendinnen kan natuurlijk ook leuk zijn :)

[Beantwoorden]


Door Lilly op 30 november 2013 15:28

leuk ik winkel het liefst met me mams

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 30 november 2013 15:29

Ik winkel meestal alleen en de reden is omdat je met niemand rekening moet houden.
Ook winkel ik graag met een vriendin want je kan elkaar helpen/raad vragen/overtuigen, ondertussen praten, iets gaan eten: er gewoon een gezellige dag van maken!
Met de mama :)
(Dat gebeurt niet zo vaak meer omdat ze slecht te been is en nu het kouder aan het worden is , is dat riskanter voor haar gezondheid.)

[Beantwoorden]


Door Ashleey op 30 november 2013 15:30

Wat een leuke vraaG :D

[Beantwoorden]


Door Laura op 30 november 2013 15:32

Wat leuk om te zien! Ik winkel graag met mijn moeder of gewoon alleen. ;-)

[Beantwoorden]


Door Judith op 30 november 2013 15:34

Met mijn moeder! ;-) Leuke vraag trouwens.

[Beantwoorden]


Door Babette op 30 november 2013 15:39

Met mn lieve moeder. Zij laat me dingen passen die ik zelf niet zo snel opgemerkt zou hebben en dan wordt het uiteindelijk mn lievelingskleding!

[Beantwoorden]


Door Lies op 30 november 2013 15:49

Ik ga toch wel het liefste met mijn moeder shoppen, want wij hebben veel dezelfde smaak en vaak hebben wij ook dezelfde winkels in gedachte waar we even rond willen kijken. Ook hebben wij dezelfde hobby´s zoals het creatief bezig zijn en dan is het leuk om samen tussen al die spulletjes rond te snuffelen. Daarnaast vind ik het ook wel leuk om met een vriend of mijn oom te shoppen. Met die twee is het namelijk ook altijd erg gezellig ondanks dat het mannen zijn vinden ze het allebei erg leuk om te shoppen. Al moet ik altijd wel uitkijken als ze op de parfum afdeling komen, want ze zijn beide dol op parfums en als je niet uitkijkt dan loop je daarna rond met wandelende parfumeries haha.

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 november 2013 15:52

Ik winkel het liefst met mn oudere zus! Ze geeft me altijd advies en zoekt leuke dingen voor me uit :-) maar ik vind het ook heel leuk om met vriendinnen te shoppen. Met mn moeder shop ik niet zo vaak, maar dat komt omdat ze daar niet zo van houdt en omdat ze soms dingen afschuwelijk vindt die ik dan weer super tof vind :/ Leuke twitter question! Veel liefs, Vera

[Beantwoorden]


Door Sophie op 30 november 2013 15:58

Leuke Twitter question! Ik winkel het liefste met vriendinnen:) Met mijn moeder vind ik het op zich ook wel leuk, maar mijn vriendinnen hebben meer mijn stijl en ik vind heel veel dingen mooi, die mijn moeder niet mooi vindt. Niks mis mee, maar als je dan hoort: nee, niet mijn ding, dan laat ik het vaak liggen terwijl ik het met vriendinnen gewoon had gekocht.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 30 november 2013 16:09

Ja, ook alleen. Het geeft me zo’n volwassen independent gevoel. Als ik met vriendinnen ga winkelen vind ik het toch lastiger om niet meteen mn eigen pad door de winkel te trekken. Maar als ik zelf niks hoef dat winkel ik graag voor iemand anders!

[Beantwoorden]


Door Imke op 30 november 2013 16:15

Ik winkel het liefst alleen of met mijn moeder. Als ik met vriendinnen ga winkelen koop ik bijna nooit wat, dat doe ik dan echt voor de gezelligheid.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 30 november 2013 16:21

Ik winkel graag alleen. Dan hoef ik me niet zo schuldig te voelen over mijn uitgaven. En ik vermaak me dan prima. Met mijn beste vriendin is het ook heel leuk winkelen, maar als zij het beu is, is ze het ook echt beu en wil ze naar huis, terwijl ik met gemak een hele dag in een winkelstraat kan vertoeven. Ben ik het beu dan haal ik ergens wat te eten en te drinken en kan ik er weer tegenaan. Oh en met mijn moeder. Zij is de laatste paar jaar best wat afgevallen en het is dus heel leuk om haar dingen aan te laten passen bij de H&M. Een winkel waar ze voorheen nooit eens aan dacht om wat te kopen, en waar ze nu helemaal dol op is.

[Beantwoorden]


Door danique op 30 november 2013 16:31

leuke vraag deze :)
ik winkel het liefst alleen met mijn smartphone haha,zoals sommigen al zeiden : lekker op je eigen tempo,geen gezeur van : ooh daar wil ik niet kijken hoor of : nog niet klaar !? en mijn smartphone help me sneller beslissen met reviews / swatches e.d :)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 november 2013 16:44

Het liefst shop ik met mijn oma<3
Supergezellig em ze weet precies waar ik van houd en halt juist de dingen eruit die ik leuk vind! Hahaha en dan vaak nog wat drinken..:)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 30 november 2013 16:45

Met mijn vriend, alleen heeft hij niet veel tijd jammer genoeg. Gelukkig word het shoppen dan wel specialer.

[Beantwoorden]


Door Majsalaxy op 30 november 2013 16:50

Haha ik ga nooit meer winkelen :p zou wel willen maar besteed altijd mn geld aan paypal heeuj

[Beantwoorden]


Door Axelle op 30 november 2013 17:06

Ik winkel ook supergraag met mama ! met vriendinnen ook wel, maar dat is anders! alleen eigenlijk ook wel, hoef je je inderdaad van niemand iets aan te trekken!

[Beantwoorden]


Door esmay op 30 november 2013 17:07

Ik heb eigenlijk precies jouw mening haha! In m’n eentje vind ik vaak wel ontzettend prettig. Dan hoef je geen rekening met anderen te houden en ik weet heel snel of ze iets leuks hebben of niet haha. En met vriendinnen is gewoon heel erg gezellig, lekker dagje ervan maken!

[Beantwoorden]


Door Jitske op 30 november 2013 17:22

Ik winkel het liefst alleen eigenlijk! Als ik echt wat wil hebben en rustig wil kijken tenminste. Met mijn vriend winkelen vind ik ook heel gezellig en dan maken we er altijd echt een dagje van :)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 30 november 2013 17:28

Ik winkel het liefste bij: het kruidvat, Primark, Mediamarkt, Action, Xenos, V&D, H&M, C&A en bol.com.
Als ik ga winkelen, doe ik dat het liefste in mijn eentje. Kan ik het er snelst doorheen, maar ook op mijn gemak doen. En hoef ik niet te wachten hahahaha

[Beantwoorden]


Door Deborah op 30 november 2013 17:28

Haha, dat lijstje onderaan! Zó enorm waar! Het liefste winkel ik alleen, maar met mijn moeder is het ook altijd erg gezellig. Ik vraag haar altijd om advies. Laatst was ik in een vintage shop en zag ik een oude Burberry, maar die heette ‘Burberrys’ (dus van voor 1999, maar dat wist ik niet) en ik dacht dat ‘ie fake was. Mijn moeder keek ernaar en zei meteen dat het goede kwaliteit was, want zus en zo. Om een lang verhaal kort te maken: op haar advies kocht ik de jas en ik heb er nu nog plezier van! :)

[Beantwoorden]


Door Hester op 30 november 2013 17:29

Ik kan ook best goed alleen winkelen eigenlijk. Verder graag met mijn moeder omdat ze goed advies geeft en m’n zus omdat zij ook een beetje weet wat in is en wat leuk is en wat niet! Met vriendinnen winkel ik eigenlijk nooit.

[Beantwoorden]


Door Sheela op 30 november 2013 17:30

Het liefst winkel ik alleen, ik kan mijn tijd nemen, ik hoef niet rekening te houden met iemand. Met een vriendin is het ook wel fijn maar als ik echt kleren moet hebben voor mezelf doe ik dat het liefst alleen x

[Beantwoorden]


Door roos op 30 november 2013 17:31

Ik heb nog nooit alleen gewinkeld eigenlijk. Ik vind het juist fijn om met iemand samen te winkelen, voor kleding in ieder geval. Soms zien ze dan iets hangen voor mij waar ik zelf in eerste instantie niet naar gekeken had. Ik winkel het liefst met mn moeder of met vriendinnen.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 30 november 2013 17:45

Het ligt ook echt heel erg aan mijn bui, maar ik kan en vind het ook leuk om met iedereen te winkelen. Vriend, zus, moeder, vriendinnen, alleen, I don’t care ^^)

[Beantwoorden]


Door danique kerkwijk op 30 november 2013 18:07

met mij beste vriendin <3

[Beantwoorden]


Door femketje op 30 november 2013 18:11

helemaal alleen of met m’n mams :3

[Beantwoorden]


Door jilleke op 30 november 2013 18:16

Alleen dan kan je zolang in een winkel blijven als je wil ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 november 2013 18:19

Ik vind shoppen met een vriendin altijd heel fijn! Vaak zoeken we kleren voor elkaar uit waar we in eerste instantie van denken “iel wat is dit?/” maar als we het aantrekken staat het eigenlijk heel leuk (of niet en dan heb je wat om over te lachen ;)). Met m’n vader winkelen vind ik ook fijn want mijn vader wilt altijd heel gericht winkelen, en zo snel mogelijk ook weer een winkel uit. Voor mij is dat een voordeel want dan rekent hij snel alles af ;)
Leuke TQ! xx

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 30 november 2013 18:22

Leuke vraag! Stiekem winkel ik het liefst alleen. Oké, met mijn vriend is het wel gezelliger, maar die verveelt zich al snel en dan voel ik me gejaagd. Wanneer ik alleen ga winkelen, heb ik lekker veel tijd en hoef ik me voor niets of niemand te haasten ^^)

[Beantwoorden]


Door Vera op 30 november 2013 18:31

Ik loop ook altijd heel snel! Heel herkenbaar allemaal!

[Beantwoorden]


Door Paola op 30 november 2013 18:32

Ik winkel het liefst alleen. Geen moeder of vriendin die door wil terwijl ik nog wil kijken en geen vriend die bij een hoop dingen zegt: Die heb je toch al?

[Beantwoorden]


Door Luana op 30 november 2013 18:34

Ik winkel het liefst met mijn moeder, omdat mijn vriendinnen helaas niet zo van winkelen houden.. Met mijn moeder is het altijd super gezellig, we stoppen nog voor een lekker hapje eten ergens, en meestal heeft ze een goede smaak. Maar het komt vaaaak genoeg voor dat zij iets aanwijst en ik zoiets heb van waaaattt never ever!!! :lol:

[Beantwoorden]


Door Fabiënne op 30 november 2013 18:44

Ik vind het ook het fijnst om in mijn eentje te winkelen!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 30 november 2013 18:49

Ik winkel het liefst met mijn moeder of met mijn vriend! Met mijn moeder is het altijd gezellig en mijn vriend weet meer van fashion dan ik zelf. Met mijn vriendinnen is het ook gezellig maar dan ben je vaak met meerdere vriendinnen en vind ik het toch lastig om iets te vinden!

[Beantwoorden]


Door Esther op 30 november 2013 18:51

Ik kan het heel gezellig hebben met vriendinnen of familie, maar toch shop ik echt het liefste alleen.

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 november 2013 19:23

Denk toch wel met mijn vriendje:D Mijn vriendje weet gewoon wat het beste bij mij staat, daarbij kleed ik mij vooral mooi voor hem. Ook is het altijd heel gezellig met hem (als hij er zin in heeft). Anders winkel ik graag alleen, van advies van andere mensen word ik altijd een beetje onzeker.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 30 november 2013 19:31

Ik winkel het liefst alleen, dus geen opgejaagd gevoel.. En met m’n vriend winkelen is onwijs irritant, omdat ie zo ongeduldig is: dus wel een opgejaagd gevoel. Nu na ongeveer 3,5 samen heb ik samen winkelen wel een beetje opgegeven :-P

[Beantwoorden]


Door Beautytalk op 30 november 2013 19:32

Liefst alleen.. geen gezaag en geen geklaag :)
Eefje

[Beantwoorden]


Door Estrella op 30 november 2013 19:37

Leuke Twitter Question weer! Ik ga altijd alleen shoppen. Ik loop altijd nogal in sneltreinvaart en als ik met iemand ben, krijg ik steevast te horen “Loop eens niet zo hard!” Sowieso voel ik me op de één of andere manier altijd bezwaard als ik ergens wil kijken waar de ander niet in wil, omdat die dan moet wachten. Zelf heb ik eigenlijk ook de pest aan wachten en op een ander wachten terwijl die truitje na jas na broek na rok past vind ik ook niet leuk. Dus, altijd alleen.

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 30 november 2013 19:51

Ik winkel het liefst van al alleen!

[Beantwoorden]


Door Helene op 30 november 2013 20:01

Met mijn moeder of met mijn vriendin, het liefst met beide tegelijk! Alle 2 de moeders en ik en zij. Meestal gaan hun ergens iets drinken en slaan wij onze slag. Als we klaar zijn met uitzoeken bellen we ze zodat zij kunnen zeggen of ze het wel goed vinden. Dan betalen onze moeders en gaan wij lekker lunchen met z’n allen en daarna nog wat sieradenwinkels ofzo bezoeken. Als laatst natuurlijk een modeshow! Echt super gezellig, ik zou dit het liefst elke week doen, haha!

[Beantwoorden]


Door Farah op 30 november 2013 20:19

Met mijn tweelingzus wij hebben dezelfde stijl en vaak kopen we ook allebei hetxzelfde. Of delen we een kledingstuk en met mijn vriendje omdat hij altijd leuke dingen uitkiest wat ik zelf niet zo snel zou pakken

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 30 november 2013 20:22

Ik winkel het liefst met mijn moeder. We houden allebei van dezelfde winkels en kleding en het is gewoon heel gezellig. En af en toe sleep ik mijn vriend mee, maar die is er een stuk minder dol op, haha.

[Beantwoorden]


Door xx_Patries_xx op 30 november 2013 20:30

Het liefst alleen of met mn vriend

[Beantwoorden]


Door Ruth op 30 november 2013 20:35

Toch het liefst met vriendinnen, omdat dat zo gezellig is! En ja af en toe alleen vind ik ook wel lekker.

[Beantwoorden]


Door Goldenyaa in her Dutchy world op 30 november 2013 20:49

Ik winkel graag alleen of anders met mijn man …. dan kan hij mijn boodschappen vasthouden :lol:

Heb zelf ook een blog over beauty, dus geniet echt van jouw blog!!

[Beantwoorden]


Door Seva op 30 november 2013 21:16

Lekker alleen winkelen, ik vindt het heerlijk..
haha als ik een dag vrij ben, maak ik er rustig een Seva dagje van, lekker tijd aan mijzelf besteden..
Winkels ingaan waar je zelf in wilt, zelf de tijd bepalen hoelang je weg gaat en weer naar huis wilt, geen rekening houden met anderen. Ook is het bij mij zo, dat ik één stuk kritischer ben over dingen kopen als ik alleen ben. haha zo blijf je bijvoorbeeld met familie/vrienden langer in één winkel hangen terwijl je anders allang weg was. Je twijfelt minder snel of je kledingstuk wel of niet neemt. Als je alleen bent, ben je snel klaar met de beslissing wel niet.. Met familie/vrienden ga je twijfelen omdat zij het juist wel leuk vonden. Uiteindelijk neem ik het zelf dan toch niet. maar zoals laatst was ik met mijn moeder de stad in en kocht ik zo weer 3 paar nieuwe schoenen.. terwijl ik anders maar 1 paar gekocht zou hebben. Dus ja met meerdere personen winkelen heeft wel invloed op je koop gedrag. En dat kan zowel positief als negatief zijn haha..

[Beantwoorden]


Door Simone op 30 november 2013 21:26

Alleen. Niemand die wacht, niemand die me overhaalt iets te kopen of juist niet te kopen.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 30 november 2013 21:30

Ik winkel het allerliefste alleen, heerlijk mijn eigen tijd indelen, alleen kijken waar ik wil en lekker snel door alle winkels heen!

[Beantwoorden]


Door Amber op 30 november 2013 21:44

Ik shop alleen maar online, maar zo niet dan alsnog het liefst alleen. Ik zie heel snel of ik ergens wat kan vinden wat ik wil hebben, soms binnen 5 seconden al en ik wil gewoon weg kunnen ook al ben in ergens net binnen gestapt en dat werkt eigenlijk alleen als je alleen gaat winkelen. :P

[Beantwoorden]


Door Machteld Maasland op 30 november 2013 22:30

Heei Vera!
Leuke twitter question!
Zou ik je op één puntje mogen verbeteren?
Niet om lullig te doen hoor, maar om te helpen dit artikel een taalfoutje minder te geven.
In de zin:” Ik loop in een moordend hoog tempo, hup hup alle winkels in, en als het niets is, snel weer weg. ” heb je eerst een komma en dan ‘en’. Alleen als je het echt correcte Nederlands wil maken, dan zou je de komma weg moeten laten! ;) Er mag namelijk nooit “,en” staan het is of een komme of ‘en’
Ik hoop dat je er wat aan hebt!

Liefs,
Machteld

[Beantwoorden]


Door Amanda op 30 november 2013 22:35

Ik winkel graag met vriendinnen, m’n moeder of vriend, gezellig de stad in. Maar als ik echt iets nodig heb met name kleding dan shop ik liever alleen, geen gezeur, ik ben moe aanhoren of m’n vriend die het te lang vind duren haha. Ook in de Primark, daar kan ik uren in hangen. Ja dan toch het liefst alleen.

[Beantwoorden]


Door Emily op 30 november 2013 22:55

Ik winkel graag alleen als ik weet wat ik nodig heb. Met vriendinnen als ik twijfel over vijvoorbeeld dat ene truitje en met mn zus wibkelen is superleuk!! Ik hou er ook van om met mijn noeder te gaan wibkelen. En last but not least, ik kan mn lievw vriend niet vergeten natuurlijk, het is altijd supergezellig met hem. Hij heeft een goede smaak. Haalt me ocer om iets wel of niet te kopen. En meestal vinden we ook leuke dingen voor hem. Superleuk!!

Xx Emily

[Beantwoorden]


Door Daphne op 30 november 2013 23:39

Het liefste let mijn mama of mijn moeke (oma). Lekker gezellig <3

[Beantwoorden]


Door Astrid op 30 november 2013 23:46

Het liefst met mn moeder want dan is het “liever meer uit geven voor een betere kwaliteit” en met vriendin “wow dat is zoo, duur daar en daar is het de helft van deze prijs maar na een keer dragen is het kapot”

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 1 december 2013 00:10

Alleen of met mijn moeder :) Mijn moeder omdat ze eerlijk advies geeft, en omdat het gezellig is. Alleen omdat ik dan alle tijd heb haha.

[Beantwoorden]


Door Iva op 1 december 2013 00:22

Ik shop graag alleen. Mijn vriend heeft een andere smaak dan ik, en met mijn vriendinnen klets ik liever dan dat ik shop. En met al dat geklets kan ik geen beslissingen nemen!

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 1 december 2013 01:35

Met mezelf! Niemand die aan m’n hoofd zeurt of het nog lang duurt, of we ook naar een winkel gaan waar ik liever niet kom of die me op andere ideeën kan brengen. Ik bepaal zelf waar ik heen ga, hoelang ik er blijf rondhangen, wat ik aan pas en of ik het koop. Tuurlijk zijn er ook voordelen als je met iemand anders shopt. Het is gezellig en je hebt persoonlijk advies over een kledingstuk, maar aan de andere kant, als ik zelf twijfel over een item dan koop ik het sowieso niet, dus een miskoop heb ik niet snel.

[Beantwoorden]


Door Myrthe op 1 december 2013 06:13

Ik winkel het liefst met iemand die net zo nagellak verslaafd is als ik zodat ik me niet hoef te schamen voor de belachelijke hoeveelheid die ik op een dag kan kopen ;) Of met mezelf, omdat er dan niemand zeurt dat het te lang duurt :P Met vriendinnen vind ik ook altijd gezellig of met mama (zeker als ze een gulle bui heeft :P)

[Beantwoorden]


Door Bernadette op 1 december 2013 07:18

Ik winkel graag met mn moeder. We doen meestal 1 keer in de week of 1 keer in de 2 weken een mamadag. Dan gaan we lekker ergens lunchen, wat winkelen en kletsen. Heel gezellig!
Maar als ik echt iets specifieks nodig heb dan ga even snel alleen de stad in.

[Beantwoorden]


Door Marlies Driessen op 1 december 2013 10:07

Precies zoals je zegt. Ik slaag het beste wanneer ik alleen ben. Zeker als ik naar iets gericht op zoek ben. Ik weet welke winkels in de buurt de merken hebben die ik het leukst vind.
Vaak is het dan een kwestie van een rondje door de winkel sjezen, dingen passen ja of nee denken en gaan op kopen die hap.
Ik heb de afgelopen jaren behoorlijk veel geld uitgegeven aan kleding, tot op het punt dat mijn leerlingen vroegen; juffrouw, bent u koopverslaafd? U heeft elke dag iets anders aan…

Euh… ok dat komt best hard aan. Ben ik koopverslaafd? Misschien wel een beetje, maar de laatste tijd kan ik beter nee zeggen.
Mijn moeder helpt daarbij, want die vind de helft van de dingen die ik pas niet leuk (genoeg). Dan kan ik ze gemakkelijke weghangen.

Ik kocht ook veel omdat ik bang was dat het anders weg zou zijn als ik later terug zou komen. Tegenwoordig is het een sport om net zo lang te wachten tot de uitverkoop, en als het item er dan nog hangt in mijn maat, was het voorbestemd (love)

[Beantwoorden]


Door Vianne op 1 december 2013 10:57

Ik winkel het liefst met mijn vriend. Hij vindt het zelf ook leuk om te winkelen en gaat niet zeuren als je net iets te lang in een winkel blijft hangen. Ik vind het ook fijn om een mening te krijgen van iemand anders. Zo weet ik tenminste zeker dat iets me echt leuk staat of niet.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 1 december 2013 11:11

Alleen of met mijn vriend. Hij komt soms met verrassend leuke dingen aanzetten die ik zelf niet zou proberen.

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 1 december 2013 12:57

Het liefste winkel ik ook alleen. Ik zie heel snel of ik ergens iets leuks zie of niet en ik kan niet zo goed tegen wachten haha maar met Lotte winkelen vind ik altijd wel gezellig omdat we ook dezelfde smaak hebben.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 1 december 2013 13:02

Alleen of met (m’n beste) vriendin(nen).

[Beantwoorden]


Door Robin op 1 december 2013 13:04

Heel saai eigenlijk, alleen of met mijn moeder! Met mezelf als ik echt dingen nodig heb, dan kan ik lekker op mijn gemakje kijken. En met mijn moeder omdat zij weet wat ik mooi vind, wat ik echt draag enzo & het is natuurlijk heel gezellig ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Amy op 1 december 2013 13:09

Als ik zelf iets nodig heb winkel ik het liefst alleen, ik ga heel gericht winkelen en doe dit ook in een moordend tempo ^^

[Beantwoorden]


Door Femke op 1 december 2013 13:19

Wat een leuke twitterquestion! Als ik kleding ga kopen dan winkel ik het liefst met mijn moeder of met een goede vriendin, als ik make-up en nagellak ga kopen dat winkel ik het liefst alleen en als ik naar vrolijke, grappige winkeltjes ga dan winkel ik het liefst met mijn oma!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 1 december 2013 13:44

Met mijn vriend! Die kan me helpen met omkleden en spullen dragen en tegen hem kan ik het altijd eerlijk zeggen als het niet meer gaat :)
En hij helpt altijd heel lief met het uitkiezen, haha :D

[Beantwoorden]


Door ellen op 1 december 2013 13:54

Met vriendinnen, altijd gezellig en winkel verder graag met mijn vriend. Hij heeft best veel geduld gelukkig haha

[Beantwoorden]


Door Julia op 1 december 2013 14:21

Ik altijd wel fijn om alleen te winkelen, maar dat komt doordat ik soms uren in een winkel kan doorbrengen terwijl ik in een anderen winkel na 10 seconden al zoiets heb van ‘nee hier ga ik niets vinden’. Met anderen erbij moet je toch wat meer rekening houden en ook naar winkels die ik misschien eigenlijk niet zo leuk vind. Met mijn moeder vind ik het soms wel fijn om te winkelen, die weet dat ik zo ben en die vindt dat ook niet erg (meestal dan haha). En met haar erbij koop ik soms ook dingen die ik anders misschien toch niet zou hebben gekocht maar waarvan ik achteraf toch wel erg blij ben dat ik ze wel heb gekocht! Verder vind ik het ook wel gezellig om met vriendinnen te winkelen hoor, maar uiteindelijk koop ik dan meestal niet zo veel omdat ik toch het gevoel heb dat ik niet helemaal lekker op m’n gemakje kan rondkijken.

[Beantwoorden]


Door kitkatje op 1 december 2013 16:31

ik winkel het liefst met mijn vriendin Roos. Roos en ik zijn een beetje twee handen op één buik. Ze is super onverwachts ( ik weet het goede woord er niet voor ). Dat als we samen gezellig in Gorinchem op een terras zitten te lunchen opeens zegt: weetje.. ik heb zin om te gaan winkelen, en jij? Ik; Ja roos, ik ook! Roos: Oke, hoelaat gaat de trein naar dord? Ik: Ben je serieus? Roos: Ik wel, jij ook? Ik: Haha, laten we gaan. En een halfuurtje later lopen we te winkelen in dord, niet gepland maar lekker plotseling en dat vind ik leuk. Maar het winkelen zelf is ook heel leuk. Roos en ik houden van dingen die andere vaak niet leuk vinden. C&A vinden onze vriendinnen beetje saai en niet leuk. WIj dachten laatst, laten we gewooon is gaan kijken. Nou, we zijn flink geslaagd! Het maakt me blij, shoppen met haar!

[Beantwoorden]


Door Melissa Charlotte op 1 december 2013 16:36

Ik ga ook het liefst alleen winkelen. Als ik met vriendinnen ga, is het altijd zo dat zij allerlei leuke dingen vinden en ik niks. Het is dan wel gezellig maar toch wel jammer. Met m’n moeder vind ik ook leuk maar die vindt niet alles leuk wat ik wel leuk vind. Wanneer ik het dan toch koop omdat ze er niet bij is, gaat ze het meestal wel leuk vinden. Als ik ga, neem ik meestal m’n vriend mee. Maar hij gaat dan echt voor de gezelligheid mee, zelf koopt ie meestal namelijk niets. Ik vind het lief dat ie toch mee wil maar voel me soms toch wat bezwaard. Ik wil hem niet lang laten wachten en ook niet telkens winkels inlopen waar ik toch alleen maar ga kijken.
Dus ga ik toch het liefst alleen. Ik loop net als jij altijd op een supersnel tempo. Maar ik kan overal zolang kijken, passen en twijfelen als ik wil. Dat is toch wel het fijnst.

[Beantwoorden]


Door Mona op 1 december 2013 17:55

Met mijn moeder! We houden allebei van dezelfde dingen en ze heeft verstand van mode en stofjes. ^^)

[Beantwoorden]


Door Tes op 1 december 2013 18:11

Met mijn zus! En het liefst elke week ;)

[Beantwoorden]


Door Meike op 1 december 2013 19:59

Met mijn beste vriendin en nichtje Jonne! We hebben een beetje dezelfde smaak en weten wat we leuk vinden, ook zeggen we als we iets echt helemaal niks vinden. Ik slaag altijd als ik met haar winkel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Margot op 1 december 2013 20:41

*Daddysgirl* Dus, kleding met paps, boeken met mams.

[Beantwoorden]


Door Anna op 1 december 2013 21:36

Het liefst met mijn vriendje! Hij kiest kleding uit die ik normaal nooit zou passen en me toch heel leuk staat, maakt me minder onzeker en hij draagt ook nog alle kleren :):):)

[Beantwoorden]


Door Hesteranne op 1 december 2013 21:58

Hangt er van af. Als ik echt iets nodig heb (qua kleding) dan winkel ik het liefst alleen. Maar ik vind het heerlijk om met mijn moeder of beste vriendin door de stad heen te slenteren!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 1 december 2013 22:25

Als ik echt kleding nodig heb winkel ik het liefst alleen. Als ik zomaar eens ga kijken dan neem ik graag mijn moeder mee

[Beantwoorden]


Door Romana op 2 december 2013 11:32

Ik winkel het liefst alleen, maar alleen als ik even snel wil winkelen en ik ben dan eigenlijk ook veel sneller geslaagd met kleding. Maar ik vind het ook heel fijn om met mijn beste vriendin te winkelen. Zij weet wat voor kledingstijl ik leuk vind en wat ik het beste kan dragen/combineren met mijn figuur. + winkelen met je beste vriendin is natuurlijk altijd heel gezellig. c: Met wie ik het minst graag winkel is om heel eerlijk te zijn met mijn vriend. Puur omdat hij zich veel te snel verveeld in al die vrouwen kledingwinkels en er maar weinig leuke mannenwinkels zijn.

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 2 december 2013 12:11

Ik shop het liefst alleen of op internet, heerlijk rustig de tijd nemen :)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 2 december 2013 14:03

Ook ik winkel het liefst lekker alleen, maar als ik dan uiteindelijk iets wil kopen ben ik toch wel nieuwsgierig naar de mening van mijn vriend en wacht ik met kopen totdat hij het gezien heeft, haha!

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 december 2013 14:55

Helemaal mee eens! In m’n eentje shoppen vind ik soms ook héérlijk, dan kun je even alleen lopen, nadenken en een muziekje op. :D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 2 december 2013 16:16

Met een goede vriendin die verstand heeft van wat staat en niet staat. En met mijn vriend omdat ik met hem kledingstukken koop die ik anders nooit zou kopen! (En ze achteraf dus ontzettend vaak draag). Liefs X

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 2 december 2013 17:47

Ik winkel het liefste met een vriendin of een stel vriendinnen. Alleen is wel makkelijker maar dat voelt zo saai en loner..

[Beantwoorden]


Door Bianca op 2 december 2013 19:40

Alleen of met mijn moeder, ik weet niet anders pak ik toch niet alles wat ik anders zou pakken.

[Beantwoorden]


Door jeanine op 3 januari 2014 11:05

Het liefst ga ik lekker alleen de stad in lekker rustig aan op mijn gemak, zo heb ik alle tijd om te treuzelen en heb ik alleen mijn eigen mening bij me, zodat als ik thuis kom nooit spijt heb van iets. Shoppen met mijn beste vriendin vind ik ook erg prettig zij snapt mijn kledingstijl, net zoals mijn moeder dat doet en daarom vind ik het ook erg prettig als moeders mee gaat als ik bijvoorbeeld om nieuwe schoenen, een jas of een leuk jurkje moet. (love)

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Twitter Question #207 op 28 februari 2015 15:00

[…] zou ik er onzeker van zijn geworden, nu vind ik het juist leuk. Jeffrey is geduldig, lief en eerlijk. Hij zoekt mee […]