Makeup Revolution Flawless Matte Ultra Eyeshadows

makeup_revolution_flawless_matte01

Ik had wel eens van het Engelse make-upmerk Makeup Revolution gehoord, maar ik kende het nog niet echt. Het Flawless Matte Ultra Eyeshadows van dit merk dat op de deurmat viel was een aangename verrassing. 32 matte oogschaduws, heel licht maar ook heel donker. Van crème tot camel en van perzik tot zwart.

makeup_revolution_flawless_matte02

makeup_revolution_flawless_matte03

Het Flawless Matte palette doet me denken aan de populaire 88 paletten van een aantal jaar geleden, alleen in een iets kleiner formaat en niet met 88, maar 32 oogschaduws. Dat zijn er nog steeds veel en voor ongeveer tien euro vind ik dat niet duur. Het palette gaat niet heel makkelijk open, kijk daar mee uit. Verder ziet hij er in zijn glimmende doos prima uit.

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra Eyeshadows +/- € 9,99

makeup_revolution_flawless_matte04

makeup_revolution_flawless_matte05

Naast het Flawless Matte palette zijn er ook nog Flawless en Beyond Flawless. Ik vind deze compleet matte uitvoering wel heel gaaf. Ik begin matte oogschaduw steeds meer te waarderen. Het kan heel stijlvol staan gecombineerd met felle kleuren lipstick.

makeup_revolution_flawless_matte07

makeup_revolution_flawless_matte08

Flaw – Nutmeg – Pearl – Matte – Shell – Chrome – Cork – Stone

makeup_revolution_flawless_matte09

Cool – Sand – Fawn – Muse – Warm – Mud – Leather – Smoke

makeup_revolution_flawless_matte10

Antique – Nut – Taupe – Rosewood – Rust – Bear – Olden – Charcoal

makeup_revolution_flawless_matte11

Soft – Oak – Bark – Warm – Burnt – Wood – Earth – Carbon

Alle oogschaduws zijn goed gepigmenteerd. Wel is de structuur van de oogschaduws wat grof zodat terwijl ze zacht aanvoelen, wel vrij veel korrelen en uit elkaar vallen. Iets wat ik vaker merk bij matte oogschaduws. Ik vind het geen groot nadeel, de oogschaduws pakken wel goed en geven veel kleur af, je moet alleen uitkijken met knoeien.

makeup_revolution_flawless_matte12

makeup_revolution_flawless_matte13

Ik heb Flaw gecombineerd met Pearl als highlighter gebruikt op het wenkbrauwbot en in de binnenste ooghoek, Earth bracht ik aan op het bewegend ooglid, Rust langs de onderste wimperrand, Smoke zit in de arcadeboog geblend, met Carbon nog extra aangezet voor meer diepte.

Catrice Prime And Fine Eyeshadow Base
Bobbi Brown Ink Liner – review
Yves Saint Laurent Mascara Volume Effet Faux Cils

makeup_revolution_flawless_matte15

MAC Studio Fix Fluid NW10
Bobbi Brown Foundation Stick
Catrice Prime And Fine Mattifying Powder
NARS Laguna bronzer – review
Tom Ford Cheek Color Frantic Pink

Catrice Eyebrow Set – review
MAC lipstick Velvet Teddy

makeup_revolution_flawless_matte16

De donkere oogschaduws uit het Flawless Matte palette van Makeup Revolution zijn wat lastig te blenden. Of ze blenden slecht, of ze blenden zo goed dat ze verdwijnen. Ook hebben ze de neiging te gaan creasen en in de plooien van mijn ogen te trekken. Ook dit is iets, net als het korrelen, wat ik vaker bij matte oogschaduws merk.

De lichtere tinten doen het een stuk beter. Die blenden mooi en pakken goed. Ik ben wel enthousiast over dit palette. De kwaliteit in zijn geheel is goed en er zitten veel kleuren in. Ze zijn wel allemaal vrij neutraal, daar moet je van houden. Wil je spelen met opvallende kleuren, dan zal dit palette je geen voldoening geven.

Makeup Revolution Flawless Matte Ultra Eyeshadows € 9,99 – via Beauty88.nl


Reacties

Door Charlotte op 24 februari 2015 08:22

Toffe look! Heel anders dan je normaal altijd maakt :)

X

[Beantwoorden]

Ester antwoordt op 24 februari 2015 om 17:01:

Dat was ook het eerste wat ik dacht ! ^^)
“Staat je wel echt heeeeeel mooi Vera!” xx

[Beantwoorden]

Tialda antwoordt op 24 februari 2015 om 17:14:

Klopt, dit dacht ik ook! Al had ik graag twee looks gezien. Dus nog eentje net lichte kleuren, zodat we ook kunnen zien hoe die vallen. c;

[Beantwoorden]

Janne antwoordt op 24 februari 2015 om 20:53:

Ja! Maar het staat haar wel goed. :sexy: :roll:


Door Paperblooming Prints op 24 februari 2015 08:23

Ik hou juist wel van die neutrale kleuren! Ze staan je erg mooi ^^)

x

http://www.etsy.com/shop/paperblooming

[Beantwoorden]

Cheyenne antwoordt op 24 februari 2015 om 13:38:

Zit je nu reclame te maken?

[Beantwoorden]

Janne antwoordt op 24 februari 2015 om 20:53:

Daar lijkt het wel op :/

[Beantwoorden]

Joy antwoordt op 30 maart 2015 om 15:41:

Prachtige Makeup look waar kan je het kopen?

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 februari 2015 08:28

Ik heb zelf het Flawless palette van dit merk en daarmee had ik niet zo veel problemen met aanbrengen. Wat ik daarbij wel had was dat de kleuren allemaal veel op elkaar leken. Hierdoor vallen veel kleuren tegen elkaar weg op het oog. Als ik zo de swatches van dit palette bekijk heeft deze dat ook. Leuk hoor 32 verschillende kleuren, maar als ze te veel op elkaar lijken heb je er niet veel aan.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 24 februari 2015 08:33

Ik heb zelf het Flawless palette en wat Maaike hierboven al zei is inderdaad dat er heel veel kleuren op elkaar lijken. Dus voor je gevoel heb je dan niet echt 32 opties. En dat zie je bij deze swatches ook terug. Het is een prachtig palette, maar je moet het niet kopen omdat je 32 verschillende kleuren wilt.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 24 februari 2015 08:37

Het palette ziet er erg mooi uit,maar ik vind dat er toch wel extreem veel kleuren in zitten die écht dicht bij elkaar liggen (ik denk dat je in een look niet kunt zeggen welke kleur je dan gebruikt, bijvoorbeeld). Wel fijn dat er zoveel kleuren in zitten, want zo heb je echt alle mogelijke bruintinten, haha!

Fijn dat de lichte kleuren mooi zijn in het gebruik, maar toch wel jammer dat de donkere zo wisselend werken. Al is het natuurlijk wel lastig om perfecte matte oogschaduws te vinden, dus voor een prijs als deze lijkt het me prima om eens te proberen :)

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 24 februari 2015 08:38

Hij is zo onztettend mooi en goed gepigmenteerd! Toevallig komt mijn review hiervan deze week online :). Een fijn item voor dat prijsje. Makeup Revolution is wat dat betreft mijn nieuwste ontdekking qua make-upmerk!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 24 februari 2015 08:44

Ik was al zo benieuwd naar dit palette! Ik vind dat er hele mooie kleuren inzitten, maar zoals hierboven ook al werd genoemd: ze lijken te veel op elkaar. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 24 februari 2015 08:50

Op zich vind ik het een heel erg mooi palette, maar de kleuren lijken toch iets teveel op elkaar om echt iets aan mijn stash toe te voegen. Het is wel een heel leuk basispalette! Zelf zou ik eerder het originele Flawless of Beyond Flawless palette willen proberen :) x

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 24 februari 2015 08:51

Dit palette spreekt mij wel aan! Ik houd juist van deze neutrale kleurtjes.

[Beantwoorden]


Door Maris op 24 februari 2015 08:54

Wat een mooi palette voor die prijs! Jammer dat ze niet zo mooi blenden. Wel mooi als je gewoon simpel één kleurtje wilt met wat eyeliner.

[Beantwoorden]


Door Tamara | PinkpassionbyTamara op 24 februari 2015 08:54

Je hebt een super gave ooglook gemaakt met het palet! De kleuren zijn erg mooi, en inderdaad, matte oogschaduw heeft zeker wat!

[Beantwoorden]


Door Wies op 24 februari 2015 09:02

Wat heb je een lekkere donkere ooglook gemaakt! Staat je mooi Vera.
Ik was zelf erg benieuwd naar dit palette, maar ik denk dat ik met mijn enorme oogschaduw stash hem toch ga over slaan omdat ik weet dat ik zo’n palette waarschijnlijk toch niet gebruik.

[Beantwoorden]


Door Lies op 24 februari 2015 09:04

Helaas werkt dit merk niet echt plezierig qua oogschaduw. Ik heb zelf ook een aantal paletten, maar alle oogschaduw wordt erg korrelig, dus niet alleen de matte. Ook blenden ze niet plezierig en lijken inderdaad erg veel kleuren op elkaar. Een goedkoop palette maar het is ook niets.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 24 februari 2015 09:08

Ik vind het palette er goed en mooi uitzien! Toch denk ik dat het niet echt wat voor mij is; ik vind het wel leuk om wat matte paletten te hebben, zodat ik dat ook eens gebruik, maar ik merk toch dat ik sneller voor shimmery oogschaduws ga, dat vind ik op de een of andere manier toch leuker!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 24 februari 2015 09:09

de kleuren in dit pallet liggen inderdaad heel dicht bij elkaar, maar vind dat je er een onwijs mooie ooglook mee gemaakt hebt. Ook denk ik dat je dit pallet voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken, je kunt er immers alle kanten mee op! En dat voor een tientje!

[Beantwoorden]


Door Minke op 24 februari 2015 09:13

Ik weet niet of ik deze zou gebruiken, dus ik denk dat ik deze oversla. Maar de look ziet er erg mooi uit!!

[Beantwoorden]


Door Martina op 24 februari 2015 09:17

Ik vind de look echt heel erg mooi staan, maar vind het palette zelf niet heel bijzonder En velvet teddy is echt een grote favoriet van mij :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 24 februari 2015 09:22

Ik heb hem ook en vind het echt super mooi!<3

[Beantwoorden]


Door Miranda op 24 februari 2015 09:24

De look heb je mooi gemaakt. Het palette vind ik wel mooi, maar ik denk niet dat ik hem zelf zo snel zal aanschaffen.

[Beantwoorden]


Door Beau op 24 februari 2015 09:24

Je hebt een mooie look gemaakt! :) Ik denk dat er voor ieder wel wat wils bij zit.

[Beantwoorden]


Door Angela op 24 februari 2015 09:26

Ik vind ‘m er prachtig uit zien! Ik heb alleen maar glanzende oogschaduw, deze vind ik ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Fay op 24 februari 2015 09:27

Wauw, prachtig palette ! Zou ik graag willen hebben voor maar een tientje ! x

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 24 februari 2015 09:31

Voor die prijs vind ik het echt een prachtige palette!
Ik hou juist wel van al die lichtere tinten, tof!
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Caro ~ My Beautycase op 24 februari 2015 09:33

Ik heb toevallig vorige week voor het eerst een paar producten van make-up revolution besteld en ben tot nu toe heel erg tevreden over dit merk! Dit palette ziet er ook weer heel goed uit maar wel jammer dat die donkere oogschaduws niet goed blenden. Ik vind de look die je ermee hebt gemaakt ook heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Amy op 24 februari 2015 09:41

Voor een mat palette ziet de pigmentatie er zeker niet verkeerd uit. Mooie look heb je gemaakt ook!

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 24 februari 2015 09:45

Ik heb deze gister besteld en ben heel benieuwd! Vooral de lichte kleuren spreken mij aan.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 24 februari 2015 09:48

Ziet er erg goed uit. De pigmentatie valt me zeker niet tegen. Velvet Teddy is ook zo mooi. Staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Eline op 24 februari 2015 09:48

Ik vind hem erg leuk, al liggen de kleuren wel dicht bij elkaar, vooral de laatste twee rijen vind ik veel op elkaar lijken. Ik ben trouwens helemaal weg van je look, wat is die tof!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 24 februari 2015 09:50

Ik vind ze wat vlekkerig op het oog. Is dat doordat ze zo moeilijk te blenden waren?

[Beantwoorden]


Door Isabel Cristina op 24 februari 2015 09:50

Dit is echt mijn droom palette! <3 Door de week draag ik graag alleen maar matte kleuren maar ik kan niet veel (betaalbare) palette vinden met alleen maar matte kleurtjes. Dit platte ga ik zeker aanschaffen! Fijn review!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 24 februari 2015 10:00

Voor een budget matte oogschaduwpalette vind ik het er toch wel heel erg goed uit zien. Meestal pakken matte kleuren niet goed, hier komt zo te zien toch best veel pigment vanaf. Fijn!

[Beantwoorden]


Door Margot op 24 februari 2015 10:05

Jammer van het blenden, want verder lijkt me dit een perfect palette!

[Beantwoorden]


Door Edith op 24 februari 2015 10:05

Wat een mooi palette, prachtige look heb je ermee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 24 februari 2015 10:06

Ben dol op matte en neutrale oogschaduws, dus dit is echt een palette naar mijn hart! Ik wil nog graag een oogschaduwpalette van dit merk aanschaffen maar ik kan gewoon niet kiezen..

[Beantwoorden]


Door Lola op 24 februari 2015 10:08

Vera, van alle bloggers die ik volg, vind ik dat jij het trouwst aan jezelf blijft! Je blogposts en filmpjes zijn altijd het minst commercieel, eerlijkst, tof geschreven en vernieuwend! En wat houd ik van je foto’s en je achtergronden! Doe zo voort, je blog is echt een pareltje!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 24 februari 2015 10:14

Wat een mooie zachte tinten zeg! Zeker voor dat geld een onwijs goed palette.

[Beantwoorden]


Door Samantha op 24 februari 2015 10:16

Ik vind het een mooi palette. Mooie look heb je gemaakt, heel anders dan dat je normaal doet haha!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 februari 2015 10:18

Deze review komt precies op tijd. Zat al een hele tijd te twijfelen over dit palette. Thanks Vera!

[Beantwoorden]


Door Mandy op 24 februari 2015 10:19

Wat een mooi palette, dit is echt een palette dat ik zelf ook zou kopen door al die neutrale kleurtjes, en het is totaal niet duur. Je ooglook is ook heel mooi. xxx

[Beantwoorden]


Door Romy op 24 februari 2015 10:26

Erg mooi palette, ik zou zelf eerder gaan voor eentje die ook wat kleur tinten heeft. Naar mijn mening geeft een palette met 32 nude kleuren niet veel meer diversiteit dan een palette met 10 nude kleuren ;) Maar als je ervan houd dan is dit wel echt perfect ♥

[Beantwoorden]


Door Lisa op 24 februari 2015 10:27

Jammer dat de donkerste kleuren niet zo goed blenden. Je ziet het ook op de foto’s van je ooglook dat de zwarte kleur er wat vlekkerig uitziet. Maar voor zo’n zacht prijsje zou je het best ook alleen kunnen kopen voor de lichtere kleuren, denk ik. :-)

[Beantwoorden]


Door Marijke op 24 februari 2015 10:37

Ben niet zo kapot van de oogschaduws, maar wat heb je er een gave en originele look mee gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 24 februari 2015 10:45

(love) Ah, wat zien de looks er prachtig uit! Fijn artikel. Nu zit ik toch te overwegen om een groot palette aan te schaffen.

[Beantwoorden]


Door Melanie op 24 februari 2015 10:50

Heel erg mooi palette! Ik denk dat je hier echt alle kanten mee op kan. Voor die prijs is het eigenlijk wel een musthave.

Fijne dag!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Demi op 24 februari 2015 10:51

Oh dit lijkt me wel een fijn palette om erbij te hebben met zoveel matte tinten! Kun je bij veel verschillende ooglooks gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Annemiekish op 24 februari 2015 10:59

Wauw, wat een prachtig palette! Echt mooie matte tinten, zo veel in één palette zie je niet vaak. En dat voor 10 euro! :crazy:

[Beantwoorden]


Door Shaz op 24 februari 2015 11:04

Matte kleuren kun je altijd gebruiken in een look, maar het is echt zonde als veel kleuren teveel op elkaar lijken.

[Beantwoorden]


Door Dionne op 24 februari 2015 11:22

Ik vind het wel een mooi palette, maar niet super mooi! Ik heb mooiere gezien!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 24 februari 2015 11:33

Makeup Revolution is echt zo’n fijn merk! <3 Ik heb er net ook een palette van gehaald, maar dan met blushes erin. En wow, ik ben verliefd haha

[Beantwoorden]


Door Sanae op 24 februari 2015 11:37

Jammer dat de donkere kleuren moeilijk te blenden zijn, maar de kleuren zijn wel echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 24 februari 2015 12:21

Mooi palette!! de look die je hebt gemaakt is gaaf!

[Beantwoorden]


Door melanie op 24 februari 2015 12:35

mooie look heb je gemaakt. ik heb zelf ook 88 palletes maar vind dat er slecht kleur van af komt. deze zien op je ogen erg mooi uit.

[Beantwoorden]


Door Irem op 24 februari 2015 12:57

Je moet vaker zo een look maken! Staat je zo pretty. De lipstickkleur staat je werkelijk waar geweldig! Moet je vaker op doen zo een kleur vera!

[Beantwoorden]


Door Anna op 24 februari 2015 13:02

Ziet er super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 24 februari 2015 13:08

Ha, het mag dan niet een heel spannend palette zijn, ik denk wel dat zo’n soort palette onmisbaar is in je collectie. Zo’n simpel mat kleurtje met een eyeliner kan soms beter werken dan een complete flamingo-look. I love it! x

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 februari 2015 13:21

Wat een prachtige palette! Vind het echt hele mooie en simpele kleuren die ze erin hebben zitten :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Dewi Drogt op 24 februari 2015 13:36

Mooi pallette! Gefeliciteerd met je playbutton voor je 100.000 subs!

[Beantwoorden]


Door Wendy op 24 februari 2015 13:37

Wat een leuk palette! Ik denk dat dit zo’n palette is waar je jaren plezier van kan hebben. :D

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 24 februari 2015 13:37

Ik zoek nog een goed pallet met matte grijs tinten voor een mooie zwart/grijze smokey eye… kan deze helaas niet vinden of het is met glans of het is slecht gepigmenteerd tips?

[Beantwoorden]


Door Daphne op 24 februari 2015 13:42

Wat een super mooi palette! Zoveel kleuren voor een goede prijs. Wel jammer dat zoveel kleuren op elkaar lijken.

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 24 februari 2015 14:35

Ik zag ineens heel Instagram volstaan met producten van Makeup Revolution. Goede kwaliteit voor een lage prijs! Denk dat ik binnenkort zelf ook maar eens wat ga bestellen van dit merk ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Andrea op 24 februari 2015 14:41

Hm, ik ben niet zo enthousiast. De kleuren lijken allemaal heel erg op elkaar vind ik. Opzich wel goede kwaliteit voor de prijs, maar ik zou deze toch niet kopen omdat ze niet geweldig blenden.
x

[Beantwoorden]


Door Daisy op 24 februari 2015 15:01

Op het eerste zicht is het een prachtige palette, tot je wat meer naar onderen scrolt in je artikel en leest dat de donkere kleuren niet zo geweldig zijn. Ontzettend jammer, maar we mogen niet vergeten dat het palette nog geen €10 kost voor 32 kleuren, dus het gevoel zit wat verdeeld. Verder heb je er een ontzettend leuke look mee gemaakt, iets totaal anders maar het staat je wel. Moet je echt vaker doen.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 24 februari 2015 15:24

Mooi palette is dit! Ik vind matte oogschaduw zo mooi, maar budgetmerken verkopen het niet vaak, althans niet in goede kwaliteit. Deze lijkt me dus ideaal en de prijs is echt een meevaller!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 24 februari 2015 15:29

Wauw! Het is de Matte- Heaven :O! De prijs is ook echt een meevaller voor die leuke kwaliteit. Top review Vera!

[Beantwoorden]


Door Rosanne op 24 februari 2015 15:59

De look die je ermee hebt gemaakt vind ik onwijs mooi! liefs

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 24 februari 2015 16:04

Een paar minder schakeringen en dus een minder groot palet had voor mij ook al oke geweest, maar DANG, dit is echt een droom voor de matte lovers out there, inclusief mezelf! Mooi!

[Beantwoorden]


Door linda op 24 februari 2015 16:05

Fijn dat de lichte kleuren wel fijn werken, de donkere komen inderdaad niet zo lekker uit de verf. Wel een leuk basis palette voor weinig!

[Beantwoorden]


Door What's with Wendy? op 24 februari 2015 16:44

Wow, zo’n mooi oogschaduwpalette voor zo’n prijs! Love it. (love)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 24 februari 2015 17:25

Mooi voor erbij en een leuk prijsje. Omdat ze wegblenden en wat korrelig zijn laat ik hem toch liggen denk ik. Fijne review, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 24 februari 2015 17:35

Mooie look. Ik gebruik bijna altijd glanzende kleuren maar zo’n palette lijkt me echt een goede aanvulling op mijn collectie :)

[Beantwoorden]


Door charile op 24 februari 2015 17:35

Ik ben dol op matte oogschaduws :D
Trouwens, die lipstick staat je prachtig!

[Beantwoorden]


Door Lotje op 24 februari 2015 17:38

Ik vind dit echt een mooi palette! Ik ga m zeker nog bestellen! X

[Beantwoorden]


Door Lys op 24 februari 2015 17:57

Leuk pallet! Ik ben vooral benieuwd naar de Flawless variant.

[Beantwoorden]


Door Lies op 24 februari 2015 17:57

Wat is dit een prachtig palette! De kleuren vind ik allemaal erg mooi net zoals de look die je ermee gemaakt hebt.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 24 februari 2015 18:28

Wat een prachtige natuurlijke tinten! Hier houd ik van. Met dit palette kun je eindeloos variëren :-) Wat jammer dat de donkere tinten ietwat moeilijk te blenden zijn.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 24 februari 2015 19:53

Mm, ik loop niet over van enthousiasme. Het resultaat is qua look mooi, maar het is wel een beetje vlekkerig. Jammer!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 24 februari 2015 20:21

Wat een mooie look! Vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 24 februari 2015 20:26

Mooie look! En wat een mooi palette, heb hem gelijk besteld!

[Beantwoorden]


Door Vera op 24 februari 2015 20:56

Wauw.. Ik ben de laatste tijd echt van de matte kleuren! Wil deze echt zelf eens gaan proberen. Kende dit pallette niet.

[Beantwoorden]


Door lousaa op 24 februari 2015 21:03

Ligt het aan mij of zijn de kleuren van boven naar beneden eigenlijk allemaal hetzelfde maar dan alleen een tintje lichter of donkerder? Ik zeg: met 12 zulke kleuren en wat blendingskills bereik je hetzelfde.

[Beantwoorden]


Door Simone op 24 februari 2015 21:49

Een erg mooi palette, alleen alle kleuren lijken enorm op elkaar.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 24 februari 2015 22:00

Ik hou echt van natureltinten, dit palette zou echt iets voor mij zijn!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 24 februari 2015 22:08

Mooie kleurtjes! De prijs vind ik ook meevallen als je kijkt hoeveel kleuren je krijgt. xx

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 24 februari 2015 22:33

Ziet er best goed uit, het zijn vooral veel kleuiren, dus voor die prijs is dat echt wel een koopje!

[Beantwoorden]


Door Yvonne op 24 februari 2015 22:33

Ik heb dit palette ook gereviewd (voor andermans blog) en dat poederige herken ik, maar verder ervaar ik het precies andersom: juist de donkere kleuren pakken bij mij zeer goed en blenden heel gemakkelijk, in tegenstelling tot de lichte tinten. :) Voor matte oogschaduws vind ik ze in elk geval stukken beter dan wat je gebruikelijk tegenkomt. Ik ben er heel blij mee! :)

[Beantwoorden]

Yvonne antwoordt op 24 februari 2015 om 22:37:

Oh ja, en van het creasen had/heb ik hierbij ook geen last. Helemaal niet zelfs, maar daar heb ik sowieso nooit zo snel last van. Grappig en merkwaardig eigenlijk, dat het bij iedereen zo anders kan uitpakken.

[Beantwoorden]


Door loesblogt op 24 februari 2015 22:37

Ondanks jouw uiteindelijk positieve review moet ik toch toegeven dat ik een klein beetje teleurgesteld ben. Ik had verwacht dat de kwaliteit van het palette kwalitatief beter zou zijn. Toevallig heb ik vandaag ook voor het eerst een palette van makeup revolution geprobeerd en de kruimeligheid van de oogschaduws viel mij ook nogal op. Het blenden ging bij mij dan ook niet geheel vlekkeloos (ha-ha). Maar, aan de andere kant krijg je wel onwijs veel kleuren voor die prijs. Toch ga ik liever voor kwaliteit dan kwantitei. En dat terwijl ik zo graag enthousiast wil zijn over dit merk!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 24 februari 2015 22:50

Voor de prijs vind ik het een erg mooi palette! Makeup Revolution is ook een fijn merk. De look die je gemaakt hebt is super, weer eens iets anders, maar het staat je top!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 24 februari 2015 23:21

Ziet er netjes uit! Ik ga binnenkort wat bij Makeup Revolution bestellen als het goed is, en heb al heel veel mooie producten op het oog. Dat wordt nog moeilijk kiezen. First world problems.. :$

[Beantwoorden]


Door Eline op 25 februari 2015 07:39

Ik pak zelf niet zo snel matte oogschaduw om een volledige look mee te maken, maar jouw look met dit palette ziet er wel erg mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Jolien op 25 februari 2015 07:57

Veel verschillende kleuren oogschaduw in één palette vind ik altijd handig, zeker als er voldoende variatie inzit, zoals deze; veel pigment, weinig pigment, lichte kleuren, donkere kleuren, opvallend of eerder subtiel,… Het is best wel jammer dat enkele kleuren zo korrelen, want daar zit ik meestal lang mee te knoeien.

[Beantwoorden]


Door Paulien op 25 februari 2015 10:43

Hmm, deze ga ik overslaan. Klinkt voor mij alsof je toch iets beter af bent met investeren in wat duurdere oogschaduw. Wel handig voor jonge meiden die net beginnen met make-up!

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 25 februari 2015 11:03

Wauw! Wat een prachtig palette! Jammer dat de kleuren zo korrelen. Voor de prijs maakt dat niet echt uit, vind ik!

[Beantwoorden]


Door Silke op 25 februari 2015 15:02

De laatste twee rijen zijn bijna identiek & de eerste rij vind ik niet echt goed gepigmenteerd… Fijn dat je eens een ander soort look maakt, maar je kan inderdaad zien dat de oogschaduws niet goed blenden.
Ik ben niet enthousiast :)

[Beantwoorden]


Door juliet op 25 februari 2015 16:17

Wat een prachtig palette zeg. Ik vind hem er vrij duur en chic uitzien. Prachtig!

[Beantwoorden]


Door Demi op 25 februari 2015 20:57

dit spreekt me wel aan al twijfel ik nog een beetje..

[Beantwoorden]


Door Tamara M op 25 februari 2015 21:08

Mooie swatches, palette ziet er ook érg mooi uit!
Toch zou ik hem zelf helaas niet aanschaffen! :+

[Beantwoorden]


Door Nina op 1 maart 2015 12:39

Die Kleuren Zijn Echt Super Simpel Maar Dan Wel Leuk :sexy: :yay:

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 13 februari 2017 17:16

wat zijn de formaten van dit pallet?

[Beantwoorden]