Winter foto’s #4

winter_fotos_15_4_00

Afgelopen week was een gekke week. Ik heb veel leuke dingen gedaan, maar was er met mijn hoofd nog niet helemaal bij. Het was wel heel fijn om afleiding te hebben en te genieten van de rust aan het begin van een nieuw jaar, maar met de gebeurtenissen in Parijs voelde dat soms toch ook niet altijd even prettig. Toch zijn er gelukkig weer genoeg foto’s om te delen, kijk mee.

winter_fotos_15_4_01

Was ik eerst nog zo blij met mijn leuke kerstboom en de gezellige versieringen, kwam daar zondag toch verandering in. Het voelde heerlijk de versieringen op te ruimen en fris te beginnen.

winter_fotos_15_4_02

Bye, bye kerstboom.

winter_fotos_15_4_03

Mijn ouders kwamen wat klusjes doen. Het rekje in het washok nu écht goed vast zetten en ook hingen we twee plankjes in de keuken op voor kookboeken en kruiden.

winter_fotos_15_4_05

Jeffrey was nog vrij en reed maandag samen met mij naar Nijmegen.

winter_fotos_15_4_06

Daar had ik angsttherapie… voor de laatste keer! Er was niets meer om te bespreken, geen EMDR sessies meer om in te plannen en hoewel ik me een paar maanden geleden nog onzeker voelde toen de therapeut begon over het afbouwen van de therapie, voelde het nu helemaal goed om te stoppen. Ongepland was ik er op deze maandagochtend, zo’n 2,5 jaar na mijn eerste sessie, nu echt klaar voor. En mee.

winter_fotos_15_4_08

We hadden best een eind gereden en vonden het zonde om gelijk weer terug naar Amsterdam te gaan. We gingen op zoek naar iets leuks in de buurt en kwamen zo uit bij de Burgers Zoo.

winter_fotos_15_4_07

De Burgers Zoo zit in Arnhem en als kind ben ik er heel vaak geweest, maar de laatste jaren niet meer. De laatste keer kan ik me zelfs niet meer herinneren. Het was zo leuk om er weer eens te zijn! Het was er ook nog eens lekker rustig (maar wel een beetje koud).

winter_fotos_15_4_09

De dieren sliepen rustig door.

winter_fotos_15_4_10

Het was koud, maar niet in de Desert en de Bush. Ik ben dol op allebei.

winter_fotos_15_4_11

Even wat eten in de Bush.

winter_fotos_15_4_12

En tot slot het Ocean in. Ook zo prachtig met alle vissen. Het was een hele leuke dag en Burgers Zoo blijft een hele mooie dierentuin.

winter_fotos_15_4_13

Weer thuis in Amsterdam met verse tulpen.

winter_fotos_15_4_14

Efteling! Ik wilde heel graag een keer naar de Winter Efteling.

winter_fotos_15_4_15

Het park was winters aangekleed en op diverse plekken stonden grote kampvuren.

winter_fotos_15_4_16

Gezellig! Check de huisjes met nep sneeuw.

winter_fotos_15_4_17

Helaas waren bijna alle kraampjes met eten dicht en zat een mega grote suikerspin er daarom deze keer niet in. Gelukkig waren er wel verse stroopwafels. Heerlijk warm.

winter_fotos_15_4_18

Toen het donker werd, werd het in de Efteling nog mooier met alle lampjes en lichtjes.

winter_fotos_15_4_20

Donderdag moest ik aan het werk en ging Jeffrey naar de bioscoop om de Hobbit te zien. Toen hij terug kwam had hij chai latte en carrot cake voor me meegenomen. Zo lief!

winter_fotos_15_4_22

We namen de candyhaul op en ik ging de video gelijk bewerken. Vond het zo leuk om te doen!

winter_fotos_15_4_23

De keuken is met de nieuwe plankjes een stuk gezelliger en knusser geworden.

winter_fotos_15_4_24

Vrijdags gingen we winkelen, lekker veel in de sale. Bij H&M zag ik weer veel te leuke iPhone hoesjes.

winter_fotos_15_4_25

Lunchen bij Hotel V met banana pancakes.

winter_fotos_15_4_26

En heerlijke verse ijsthee.

winter_fotos_15_4_27

Goede buit!

winter_fotos_15_4_28

Bij Jamin vonden we Twinkies. Ik wilde dit al zo lang proberen! En ik moet toegeven: het is erg lekker.

winter_fotos_15_4_29

Zaterdag ging ik langs Peter en Kelvin van The Cinemates, die ook nog eens dichtbij wonen.

winter_fotos_15_30

Home sweet home (zonder kerstboom!). Lekker opgeruimd en schoon gemaakt. Mijn hoofd is weer leeg, het afval is weg en ik ben klaar voor een nieuwe week.

Winter foto’s #3
Winter foto’s #2
Winter foto’s #1


Reacties

Door Anneloes op 12 januari 2015 06:07

Ik snap heel goed dat het even lekker wat om wat leuke dingen te doen en niet al te veel aan je hoofd te hebben! Je uitjes naar de dierentuin en de Efteling zien er onwijs leuk uit! Vroeger gingen wij ook altijd naar Burger’s Zoo, maar daar ben ik echt al járen niet meer geweest. Misschien moet ik binnenkort maar weer eens tijd vrijmaken, want ik vond het altijd heel erg leuk daar.

[Beantwoorden]


Door Natasja op 12 januari 2015 06:32

Burgers zoo… Wauw, daar ben ik lang niet geweest….
Efteling is zo mooi in de winterperiode. Gek dat er bij jullie niks open was qua eten…. Meestal heb je dan ook kraampjes met warme chocomelk en erwtensoep.
Fijn he, als je huis weer op orde is!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 12 januari 2015 06:35

Zo goed dat je je therapie nu hebt afgesloten! Wat moet dat een fijn gevoel zijn, zeg. Mag je super trots op zijn! Je hebt weer leuke dingen gedaan, ik krijg helemaal honger van die pannenkoeken, haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:52:

Ook wel een klein beetje gek en eng hoor, maar ook wel heel fijn :ja:

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 12 januari 2015 06:44

Herkenbaar gevoel, het afsluiten van de therapie sessies, heel dubbel… maar achteraf wel heel fijn. Ook leuk dat je bij de Efteling bent geweest, ik wil daar graag ook weer heen, maar is het zo ver weg. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Simone op 12 januari 2015 06:53

Die banana pancakes zien er echt te lekker uit! :!:

[Beantwoorden]


Door Els op 12 januari 2015 07:16

Wat een leuke week weer! De Efteling is zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Anniek op 12 januari 2015 07:16

Wat fijn dat je de periode van therapie af hebt kunnen sluiten! Lijkt me een lekker gevoel, opnieuw beginnen. En wat een leuke uitjes afgelopen week zeg, de efteling, burgers zoo… Allemaal nostalgische parken, heerlijk :) En Twinkies moet ik ook nog steeds eens proberen, ik ben nu zó benieuwd! X

[Beantwoorden]


Door Miranda op 12 januari 2015 07:19

fijn he, die kerst’zooi’ opruimen. Ik doe dat altijd op 1 januari. Ben er dan helemaal klaar mee… En daarna weer een lekker fris en schoon huis. Heerlijk:)
Fijn zeg, dat je de therapie af kon sluiten, gaf vast een goed gevoel!

[Beantwoorden]


Door kelly caresse op 12 januari 2015 07:19

Ik vind dit soort kijkjes in jouw leven artikelen zo ontzettend leuk! Wat een hoop gezelligheid zie ik voorbij komen. Tof dat jullie bij de Efteling geweest zijn, ik ben dol op dat park

[Beantwoorden]


Door angelique op 12 januari 2015 07:26

Heerlijk! En wat fijn dat je je therapie hebt kunnen afsluiten

[Beantwoorden]


Door Esmee op 12 januari 2015 07:32

Wat gegeven je weer veel leuks meegemaakt!! De winter Efteling lijkt me ook leuk om eens te bezoeken en de kerstboom opruimen vind ik altijd een rot karwei…
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Beau op 12 januari 2015 07:35

Wat goed dat je therapie hebt kunnen afsluiten! Voor de rest echt leuke foto’s :)

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 12 januari 2015 07:42

Jaaa Burger’s zoo is zo leuk, wat gaaf dat je er bent geweest! En ook nog naar de Winter Efteling, dat lijkt mij zo sfeervol en mooi. Wat is de keuken toch onwijs gezellig met de plankjes, leuk idee om het zo in te richten en echt heel mooi gedaan. Heel veel succes en plezier deze week!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:53:

Dankjewel Dagmar!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 12 januari 2015 07:45

Fijn dat je wat afleiding had. Is alleen maar goed! Gezellig dat je naar Burgers Zoo bent geweest, het is voor mij ook zo lang geleden dat ik naar een dierentuin ben geweest. De winterefteling wil ik ook nog graag deze winter heen, ik hoop dat hij nog een tijdje open is! De video van jou en Jeffrey was echt leuk om te zien, geslaagd!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 12 januari 2015 07:50

Ahh wat fijn dat je klaar bent met je therapie! Je huis ziet er heerlijk rustig en opgeruimd uit ;) En ahh, warme stroopwafels <3

[Beantwoorden]


Door Eline op 12 januari 2015 07:57

Wat fijn dat je klaar bent met therapie! Tulpen staan zo mooi ^^

[Beantwoorden]


Door Desmain op 12 januari 2015 08:00

Super goed dat je de therapie hebt afgesloten! En de uitjes zien er leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 januari 2015 08:05

Ziet eruit als een heerlijk weekje. Klaar voor een nieuwe start!

[Beantwoorden]


Door Dina op 12 januari 2015 08:13

Shoplog? :D

[Beantwoorden]


Door Linda op 12 januari 2015 08:15

Het blijft apart, dat je het liefst na oud en nieuw wilt opruimen en gelijk alweer naar de lente toe leeft. De boom ging hier ook snel het raam uit en er kwamen verse bosjes bloemen in huis, heerlijk! <3 En wat fijn om de laatste keer therapie af te sluiten met Jeffrey. Ik hoop dat je alle steun bij hem kunt vinden nu je plaatsje daar nu echt over is. Heb zelf ook veel therapie gehad, en het is dan ook een goed moment om te stoppen als je er echt klaar mee bent, maar het voelde soms wel alleen omdat ik toen nog vrijgezel was. En leuk de dierentuin, het blijven prachtige beesten daar! Op naar een mooie verse start dit jaar, ook al zal het onwennig blijven zonder jullie viervoeter.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:54:

Jaaa, bloemen ^^)

Jeffrey helpt me zeker, maar ook zonder hem was ik waarschijnlijk zo ver gekomen.

[Beantwoorden]


Door Patricia op 12 januari 2015 08:16

Zag er uit als een fijne week! Knap dat je therapie hebt kunnen afsluiten, ook met dat je er zelf helemaal achter staat. En wat een leuke plankjes, ziet er super gezellig uit zo met je kookboeken! Mag ik vragen waar de plankjes vandaan komen? Volgens mij is dat ook ideaal om vinyl platen op te zetten. Hoor het graag!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:54:

Ikea! Maar Xenos heeft ze ook.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 12 januari 2015 08:22

het geeft mij altijd zo een naar gevoel de kerstversiering op te ruimen, alsof gezelligheid niet meer is toegestaan en de hele leuke familie en vakantie periode afgelopen is! Maar daarna is het inderdaad fijn om een opgeruimd huis te hebben waar je al naar de lente kan beginnen toeleven :)

[Beantwoorden]


Door lonneke op 12 januari 2015 08:28

Wat een heerlijke foto’s allemaal weer!
Mhhh zo’n verse warme stroopwafel, love it!
Knap dat je klaar ben met je therapie, sterke vrouw ben je.
Liefs Lonneke

[Beantwoorden]


Door Marianne op 12 januari 2015 08:38

Ah wat knap van je dat je de therapie heb afgerond. Ik heb ook een tijdje EMDR gehad en weet hoe ontzettend zwaar het kan zijn. Ga van deze rust genieten meid!

[Beantwoorden]


Door kle op 12 januari 2015 08:42

Shoplog <3

[Beantwoorden]


Door Amy op 12 januari 2015 08:43

De winter Efteling! Zo leuk :-) Alleen moet je er denk ik inderdaad voor de kerst naartoe gaan omdat alle kraampjes dan nog open zijn.

[Beantwoorden]


Door jose op 12 januari 2015 08:48

hahahaha als je van twinkies houdt, kan ik je de film “zombieland” aanraden. Een van de hoofdpersonen in die film is ook helemaal dol op twinkies….. ;) plus het is een geweldige film.

[Beantwoorden]

Laura - Essential Honesty antwoordt op 12 januari 2015 om 13:26:

SNOOOOWBAAAALLS??! :p Echt eens kijken Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:55:

Ik wilde ze proberen door die film! Vond hem geweldig, Woody Harrelson is zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Angela op 12 januari 2015 08:48

Een week vol leuke dingen! De winter Efteling, ik was er voor kerst en dan vind ik het stiekem leuker…

[Beantwoorden]


Door Esther op 12 januari 2015 08:52

Je hebt zo’n gezellige keuken, echt heerlijk om naar te kijken!

[Beantwoorden]


Door Margot op 12 januari 2015 09:00

Wat een leuke dingen heb je gedaan! Ik heb vorige week zondag ook de kerstspullen opgeruimd en dat vond ik ook wel weer fijn.

[Beantwoorden]


Door Bianca op 12 januari 2015 09:00

Zo te zien hebben jullie het heel leuk en gezellig met elkaar, mooi om te zien <3

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 12 januari 2015 09:11

Wat heb je een leuke uitstapjes gehad naar Burgers Zoo en de Efteling! Lijkt me toch wel een fijne overgang zo na de feestdagen om nog een paar dagen leuke dingen te doen, voordat je weer verder moet. Heerlijk ook zo’n kerstvrij huis, ik heb zelf hier nog niet alles opgeruimd (shame on me), maar ik ben er ondertussen wel een beetje klaar mee! Ik heb stiekem alweer zin in de lente :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:56:

Was ook heel fijn, vooral omdat er nu nog weinig gebeurt qua nieuwe producten en events :ja:

[Beantwoorden]


Door Akosua op 12 januari 2015 09:19

Jij bent zeker goed geslaagd in de sale, wat een hoop tassen zeg. Ik wil ook zo graag naar de winterefteling, nu nog even iemand vinden die meewilt…

[Beantwoorden]


Door Jojan Vlogt op 12 januari 2015 09:41

Leuke foto’s weer Vera! Altijd leuk om een kijkje te krijgen in je bezigheden en sowieso zijn je foto’s een lust voor het oog. Lekker bezig :ja:

[Beantwoorden]


Door Marieke op 12 januari 2015 09:47

wat een fijne week, is een lekker gevoel inderdaad als die kerstboom ook weer lekker weg is! Fijn ook om te zien dat je lekker leuke dingen hebt gedaan, fijn als je hoofd er niet helemaal bij is. Super goed ook je laatste keer therapie! Heel fijn lijkt me dat, mag je trots op zijn, you did it! :D

[Beantwoorden]


Door Tineke op 12 januari 2015 10:03

Wat heb jij leuke dingen gedaan deze week, mooie foto`s!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Melissa op 12 januari 2015 10:08

Leuke foto’s! Ik vond het ook maar een week met die aanslagen in Parijs en alles, heeft me toch wel aan het denken gezet. Maar goed, deze week weer fris beginnen! De kerstboom hier is ook weer weg, geeft toch wel weer lekker veel ruimte.

[Beantwoorden]


Door Minke op 12 januari 2015 10:08

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Anne op 12 januari 2015 10:15

Wat een leuke foto’s! Ik vind je tv-meubel echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 januari 2015 10:18

Wat leuk dat jullie naar de dierentuin zijn gegaan. Daar ben ik al zo lang niet geweest! De winter efteling is ook echt heel erg leuk! Het is dan nog gezelliger dan normaal!

[Beantwoorden]


Door Esmeralda op 12 januari 2015 10:23

Wat een leuke dingen heb je gedaan! Dat met de kerstboom herken ik zo, haha. Ik was hem in een keer zat en heb hem toen ook gelijk weggehaald!

[Beantwoorden]


Door femketje op 12 januari 2015 10:35

Super leuk om te lezen! ♡

[Beantwoorden]


Door Melanie op 12 januari 2015 10:48

Yeah! Shoppen, Burgers Zoo én de Efteling! Wat een leuke, welverdiende week heb je gehad. Ik hoop dat je je inmiddels al een beetje beter voelt. Al weet ik dat het niet zo snel heelt..

Fijne maandag!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Naomi op 12 januari 2015 10:59

Ik wil ook weer eens naar de dierentuin! en leuk zeg naar de winterfteling!

x

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 12 januari 2015 11:13

Wat een mooie foto’s

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:56:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 januari 2015 11:22

Wat fijn dat je geen therapie meer hebt zeg! (: Leuk om al die foto’s weer te zien. De winter Efteling lijkt me ook leuk.

[Beantwoorden]


Door Shaz op 12 januari 2015 11:46

Echt fijn dat je niet meer naar therapie hoeft. Dit geeft toch een afsluiting en een fijn gevoel dat je zoiets niet meer nodig hebt.

Btw wat zag de Efteling leuk en sfeervol uit.

[Beantwoorden]


Door E op 12 januari 2015 11:48

Wat fijn dat je klaar bent met EMDR. Ik ga komende week mijn eerste afspraam maken. En wat goed om te zien dat het je heeft geholpen.

Fijne week!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:56:

Veel succes E!

[Beantwoorden]


Door Andrea op 12 januari 2015 11:56

Leuke foto’s weer! Ik krijg honger van al je voedsel-foto’s, haha.

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 12 januari 2015 12:07

Wat fijn dat de therapie er nu op zit! En ik vind Burgers’ Zoo ook zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 12 januari 2015 12:11

Wat goed dat je je therapie hebt kunnen afsluiten! Ik ben bijna een beetje trots op je. Ik ben helaas nog bezig, maar het gaat al een stuk beter, dus ik hoop dat ik eind dit jaar het ook kan afsluiten.

En wat een mooie, grote tijgers in Burgers’ Zoo trouwens!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:57:

Succes Hanna, hopelijk kun je het aan het einde van het jaar ook goed afronden.

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 12 januari 2015 12:14

Mij lijkt het zo leuk om een keer naar de Winter Efteling te gaan, zo sfeervol!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Milou op 12 januari 2015 12:36

Dit vind ik zo’n leuke rubriek! Lekker een overzicht van de laatste tijd met mooie foto’s. Ik ken Twinkies helemaal niet, ga er eens op zoek naar! En heerlijk he, je kerstboom er uit. Ik ben ook echt dol op kerst, maar 1 januari was ik er klaar mee en heb ik direct alles weggehaald! (Ok, de kerstboom staat nog wel op mijn balkon omdat we dat nog wel gezellig vinden staan haha) En wat moet het een heerlijk gevoel zijn om de therapie afgesloten te hebben. Kun je trots op zijn!

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 12 januari 2015 12:50

Njam njam stroopwafeltjes!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 12 januari 2015 13:04

Wat goed dat je therapie er nu opzit! Dat moet echt wel een goed gevoel geven. Superleuke foto’s van de zoo en de Efteling ook.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 12 januari 2015 13:20

Wederom weer ontzettend leuk om te lezen! Fijn ook dat je nu klaar bent met de angst therapieën!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 12 januari 2015 13:33

Leuk om te zien Vera! Wat goed dat je je angsttherapie hebt afgerond. Je mag heel trots zijn op jezelf. De foto’s van de kerstversiering doen me eraan denken dat ik mijn kerstboom ook nog moet opruimen. Bleh, heb er geen zin in. De kerstboom op zetten vind ik veel leuker, haha! ^^)

[Beantwoorden]


Door Adrienne op 12 januari 2015 13:53

Wat een mooie foto’s

[Beantwoorden]


Door Eva op 12 januari 2015 14:21

Ah, wat een gezellige foto’s! Ik ben al heel lang niet meer naar de Efteling geweest, maar het is zo leuk daar!

[Beantwoorden]


Door SophieStraalt op 12 januari 2015 14:30

Ik heb ook de kerststallen opgeruimd, maar vind het toch alijd jammer. Ik steek altijd best veel energie in de versiering en het staat eigenlijk zo kort! Ik vind het gewoon gezellig al die lichtjes! Straks maar lekker bloemetjes in huis halen. Dat fleurt het huis ook lekker op:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:57:

Vond ik ook wel hoor, volgend jaar ga ik eerder beginnen :D

[Beantwoorden]


Door Dineke op 12 januari 2015 15:02

Oh wat leuk, de winter efteling! Daar ga ik volgende week maandag ook heen met mijn vriend.. Die plankjes staan trouwens erg leuk in de keuken! :)

[Beantwoorden]


Door Fashion meets Beauty op 12 januari 2015 15:04

:yay: Wat fijn dat je klaar bent met therapie!

[Beantwoorden]


Door pauline op 12 januari 2015 15:28

SHOPLOGGG :D :D

[Beantwoorden]


Door Lifetimes op 12 januari 2015 16:11

Wat een leuke week heb je achter de rug! En je huisje ziet er zo netjes uit, ik word weer geïnspireerd om ook m’n zooi eens goed op te ruimen :)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 12 januari 2015 16:46

Die pannenkoekjes <3 halleluja die zien er super lekker uit! Binnenkort maar even langs dan, is prima te fietsen vanuit mij!

[Beantwoorden]


Door Inge op 12 januari 2015 17:05

Oeee! Geshopt! Shoplog? :) leuke foto’s! Ik ben jaloers op je plankjes in de keuken.. heb helaas in mijn keuken geen ruimte meer over haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:57:

Shoplog komt!

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 13 januari 2015 om 13:08:

LEUK! Nu al zin in! :) :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 januari 2015 17:08

Super fijn dat je klaar bent met je therapie! wat een leuke fotos weer.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 januari 2015 17:19

Erg leuke foto’s! Wat fijn dat je klaar bent met therapie. Ik heb het zelf ook een aantal jaar gehad en het moment dat ik er niet meer heen hoefde wat erg fijn.

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 12 januari 2015 17:57

Wauw wat een hoop leuke foto’s heb je gemaakt!
Echt knap dat het je laatste sessie van de therapie was :) en daarna gezellig naar Burgers Zoo en de Efteling, wat leuk! Ik ben dol op de winter Efteling, ik ben er toen ook geweest samen met mijn vriend. Alleen toen was het echt ijskoud hihi ^^)

[Beantwoorden]


Door Melissa op 12 januari 2015 18:05

Wat een heerlijke week aan foto’s en wat knap dat het je laatste sessie is van de therapie, altijd mooi om dat ook weer te kunnen afsluiten ;) En de winter efteling is echt prachtig, ik wil er ook wel weer heen :D

xxx

[Beantwoorden]


Door Romy op 12 januari 2015 18:23

Dat heb ik ook altijd met kerst! Eerst vind ik het wel leuk maar na een tijdje ben ik er zo klaar mee en dan mag het van mij echt weer terug de kast in. De foto met de tulpen is echt onwijs mooi! ♥

[Beantwoorden]


Door Lara op 12 januari 2015 18:45

Ik ben vorige maand ook naar de winter Efteling geweest, geweldig!

[Beantwoorden]


Door Denise op 12 januari 2015 18:48

Ooh ik word helemaal blij van deze post. Wat een leuke dingen heb je gedaan! Ik ben wel benieuwd wat je bij Peter en Kelvin hebt gedaan,hihi. Samen een filmpje opgenomen? Zou leuk zijn! Wat ongelofelijk fijn dat je klaar bent met je therapie! Ik heb nu bijna 2 jaar therapie en ben er voorlopig ook nog niet klaar mee, maar wat moet het een fijn gevoel geven dat je het niet meer nodig hebt!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 januari 2015 19:13

Dierentuinn! Zo leuk om daar heen te gaan. Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door happygirl op 12 januari 2015 19:28

Leuke foto’s de video met Jefery erbij vond ik echt super leuk! Liefs

[Beantwoorden]


Door Monique op 12 januari 2015 19:51

Jeetje, ik heb net even de reacties gelezen onder je Candyhaul. Ik wilde eigenlijk zeggen “nou, dat was niet misselijk zeg!”, maar eigenlijk was het behoorlijk misselijk. Ik snap dat een vaste groep lezers soms feedback wil geven, en dat het logisch is dat dit niet altijd positief is, of precies wat jij als blogger wil horen of lezen. Maar de reacties onder deze video waren vaak helemaal niet opbouwend, ongefilterd kritisch en soms zelfs ronduit gemeen. Ik hoop dat je de bruikbare reacties eruit hebt kunnen filteren. Sterkte ook nog met het verlies van Flint. Ik heb zelf 3 grote honden en ik durf gelijk te zeggen dat dat ze naast onderdeel van ons gezin ook gewoon vrienden van mij zijn. Het kan me niet schelen dat mensen dat raar vinden, huisdieren zijn de meest onvoorwaardelijke liefde en troostbieders die ik ken. Ik wens jou en Jeffrey alle geluk en goeds, en de wijsheid en kracht om met de harde reacties op internet om te gaan. Op een bepaalde manier moet je met je blog natuurlijk je lezers tevreden danwel “gelukkig” houden. Maar vergeet niet, ook al klinkt het egoïstisch, je kan niet iedereen gelukkig maken en uiteindelijk is het het belangrijkst dat jij en je naasten gelukkig zijn. Zo kun je jouw geluk delen. En zoals mijn lieve mama altijd zei, “Delen is vermenigvuldigen”. (ik hoor nu gewoon een soort “Ons mama” dingentje van Alberto uit Samsom en Gert haha).

Liefs.
Monique

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:58:

Dankjewel Monique, komt helemaal goed <3

[Beantwoorden]


Door Vera op 12 januari 2015 19:59

Gelukkig heb je toch een aantal leuke dingen kunnen doen. Wat ziet de winter efteling er mooi uit! Super goed van je dat je zo’n goed gevoel hebt bij het afsluiten van je therapie!

[Beantwoorden]


Door Esther op 12 januari 2015 20:02

Heeeerlijke foto’s! Ik was helemaal aan het mee genieten alsof ik ook naar de dierentuin ben geweest en de Efteling! X

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 12 januari 2015 20:02

De banana pancakes zien er echt heerlijk uit! Fijne foto’s weer. Hoe leuk kerstversiering ook is, het is ook altijd weer fijn om de rust weer terug te krijgen.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 januari 2015 20:20

Mag ik vragen waar je de wandplankjes voor de keuken hebt gekocht? Het staat zo leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:59:

Ikea, maar Xenos heeft ze ook!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 12 januari 2015 20:48

Wauw, wat heb je veel gekocht! Komt er nog een shoplog?

[Beantwoorden]


Door Iffy | DiaryOfAMua op 12 januari 2015 21:04

Wat een leuke foto’s en wat fijn dat je klaar bent met therapie!

Xo

[Beantwoorden]


Door Jessica op 12 januari 2015 21:45

Oeh, warme stroopwafels zijn zoooo lekker :D

[Beantwoorden]


Door Teddy op 12 januari 2015 21:55

Wat een leuke foto’s weer! Ah, de winterefteling lijkt me echt onwijs gaaf!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 12 januari 2015 22:00

Gaaf dat je naar de winterefteling bent geweest! Dat lijkt me zo leuk :) En hmm twinkies, daar ben ik al zo lang benieuwd naar (vooral dankzij de film Zombieland). Maar eens naar de Jamin om ze te halen :)

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 12 januari 2015 22:10

Goed te lezen van je therapie! Weet uit ervaring hoe heftug EMDR sessie kunnen zijn…
Ik hoop binnenkort ook klasr te zijn. Des te mooier jouw bericht te lezen, gives me hope! ;)

xx

[Beantwoorden]

Hanneke antwoordt op 12 januari 2015 om 22:11:

Vreselijk, wat een typfouten, excuse me!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 09:59:

Maakt niet uit! En ik hoop het ook voor je Hanneke, heel veel succes nog :-)

[Beantwoorden]


Door Madelaine op 13 januari 2015 09:36

Ben ontzettend trots op je, dat je je angsttherapie hebt afgesloten. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 10:00:

Dankjewel <3

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 13 januari 2015 13:24

Wat een mooi nieuws dat je de therapiesessies hebt kunnen afsluiten. Wat goed! Ik herken dat gevoel van de kerstboom wel. Hoe leuk het eerst is om het neer te zetten en alles te versieren, hoe heerlijk het daarna is als alles weer weg is. Haha.

[Beantwoorden]


Door natasja op 13 januari 2015 16:32

wat kijkt die vriend van jou sireus en is dat geen vrouwen jas die hij aan heb wanneer gaan jullie samen wonen

[Beantwoorden]


Door Estrella op 13 januari 2015 16:41

Leuke foto’s!

[Beantwoorden]


Door Liskalife op 13 januari 2015 21:31

Ik kijk elke keer weer uit naar al je foto’s. Super leuk weer! Complimenten!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 14 januari 2015 19:03

Ziet er weer superleuk uit!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 17 januari 2015 19:12

Die verse stroopwafels uit de Efteling zijn zo lekker!

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | Winter foto’s #5 op 19 januari 2015 06:00

[…] foto’s #4 Winter foto’s #3 Winter foto’s […]


Door Anoeska op 22 januari 2015 21:52

Leuke foto’s, de Winter Efteling zou ik ook nog graag heen willen. :)

[Beantwoorden]