Lancome French Innocence lente ’15

lancome_french_innocence01b

Stel je de lente voor in Parijs. Macarons eten bij Ladurée, je rok rondjes laten dansen en je wimpers knipperen naar een charmante Fransman die passeert. Lancome gaat met je mee. French Innocence is een zoete collectie met Lip Lovers, oogpotloden en een prachtig oogschaduwpalette.

lancome_french_innocence04

lancome_french_innocence03

Ohhh wat ziet alles er mooi uit! Ik zwijmel helemaal weg bij de producten. De Lip Lovers passen ook zo mooi bij het My French oogschaduwpalette! De lente lijkt nog zo ver weg, maar de collectie is over iets meer dan twee weken al te koop. Mij hoor je niet klagen, ik kan wel een beetje lentezon gebruiken.

❤ Lancome Khol Hypnose Gris Rivoli € 22,50
❤ Lancome Khol Hypnose Vert Tuileries € 22,50

❤ Lancome My French Palette € 54,50

❤ Lancome Lip Lover Rose Monceau € 26,50
❤ Lancome Lip Lover Rose Bagatelle € 26,50

lancome_french_innocence06

lancome_french_innocence08

lancome_french_innocence09

lancome_french_innocence10

Lancome My French Palette

Ik keek mijn ogen uit toen ik het palette voor het eerst vast had. Een groot palette, met 9 kleuren oogschaduw! Dat zie je niet vaak bij luxe merken. Lancome houdt zich normaal ook vast aan de standaard doosjes oogschaduw. Dit palette is helemaal anders qua vormgeving en inhoud. Te gek!

Voor € 54,50 krijg je 9 kleuren oogschaduw, wat voor Lancome erg voordelig is. Ik had verwacht dat het palette minimaal € 70 zou kosten. Een Hypnose oogschaduwpalette met 5 kleuren oogschaduw uit de reguliere collectie kost namelijk € 57,90.

lancome_french_innocence11

lancome_french_innocence12

Een mooi doosje, meer kleuren oogschaduw én een heel fijn kwastje. Geen rare kleine kwastjes met slordige haartjes, maar een dubbelzijdig penseel voor oogschaduw en eyeliner, met stevige en zachte haren. Kwalitatief een goed kwastje, zomaar als extra in het palette.

lancome_french_innocence13

lancome_french_innocence14

lancome_french_innocence15

lancome_french_innocence16

Er zitten 3 matte nudetinten, 3 glanzende champagnetinten en 3 koele blauwtinten in het palette. Je kunt in de stijl van French Innocence een hele subtiele en naturelle look maken, maar je kunt ook wat meer kleur toevoegen. De pigmentatie is goed en de textuur van de oogschaduws is zacht. Ze pakken goed, blenden makkelijk en zitten mooi.

lancome01

lancome02

Prachtig! Wat een gave kleuren. Mat roze, champagne, zeemeerminblauw en heel donkerblauw (haast grijs). De glans in de blauwe oogschaduws is ook erg mooi, ze hebben namelijk een parelmoer finish.

De verpakking van het spiegelende palette vind ik geweldig. Zoet, romantisch en helemaal in Parisian stijl. Maar ook de binnenkant is beeldschoon. Mooie oogschaduwtinten. Naturel, maar ook met kleur. En een kwastje van goede kwaliteit, die krijg je er ook nog eens bij. Dit palette vind ik een hele goede zet van Lancome.

Lancome My French Palette € 54,50

lancome_french_innocence17

lancome_french_innocence18

lancome_french_innocence19

lancome_french_innocence20

lancome03

Lancome Khol Hypnose

Kan je ooglook wel iets meer kleur en pit gebruiken, dan kun je oogpotlood toevoegen. In de collectie zit een Khol Hypnose in het grijs en turkoois. De potloden zijn heel zacht en onwijs intens van kleur. Ook beloven ze waterproof te zijn, wat ik niet gelijk geloofde. Maar ik moet toegeven, ze blijven heel goed zitten. Zelfs op mijn waterlijn lopen ze nauwelijks uit.

Na een paar uur wil de kleur van de Khol Hypnose misschien wat minder zichtbaar worden, maar ik ken weinig andere oogpotloden die zo lang meegaan.

Lancome Khol Hypnose Gris Rivoli € 22,50
Lancome Khol Hypnose Vert Tuileries € 22,50

lancome_french_innocence21

lancome_french_innocence22

Lancome Lip Lover

Lip Lover is de lipgloss van Lancome, waarmee met een druk op de knop de applicator uit de verpakking schiet. Uit de collectie heb ik de zachtroze en de donkerroze kleur. De applicators zijn erg zacht en flexibel en passen perfect op de bolling van mijn lippen.

De Lip Lovers hebben een romige en comfortabele substantie die niet plakt en ongeveer 2 uur lang blijft zitten.

lancome_french_innocence23

lancome_french_innocence24

lancome_french_innocence25

lancome_french_innocence26

Monceau Rose – Rose Bagatelle

lancome04

lancome05

Monceau Rose

De Lip Lover in Monceau Rose is heel licht en vrij onopvallend. De gloss ligt als een laagje glazuur op mijn lippen. Mijn gezicht en de rest van mijn make-up lijkt met Monceau Rose rustiger en neutraler.

lancome06

lancome07

Rose Bagatelle

De andere Lip Lover in kleur Rose Bagatelle heeft meer pigment en is feller van kleur. Ik vind deze tint niet zo mooi passen bij het blauw uit het oogschaduwpalette. Gebruik je enkel de neutrale kleuren op je oogleden, dan kan het donkere roze op de lippen de look net juist wat meer laten spreken.

Lancome Lip Lover Rose Monceau € 26,50
Lancome Lip Lover Rose Bagatelle € 26,50

lancome_french_innocence05

Ik heb nog meer zin in de lente gekregen en om weer eens naar Parijs te gaan. Deze producten hebben me blij gemaakt. Met name het My French palette, die zou wel een French Kiss kunnen krijgen. Maar ook de Khol Hypnose Waterproof potloden, die erg mooi zijn en super goed blijven zitten vind ik te gek.

Ik vind de collectie en dan vooral het oogschaduwpalete echt heel erg mooi en compleet anders dan wat Lancome normaal doet. Ik ben nu al heel benieuwd naar de komende collecties. Hopelijk zet Lancome dit door!

Lancome French Innocence is vanaf februari bij de parfumerie te koop.

Twitter Facebook
Categorie: High end | 13 januari 2015 | 99 reacties | Tags: , , , , , ,

Reacties

Door Hassnae op 13 januari 2015 06:13

Wat een vette kleurencombinaties! Doet mij denken aan de winter: lipgloss lijkt op ijs, de oogschaduwkleuren op de lucht tijdens zachte winterochtenden. Loffit :yes: !

[Beantwoorden]


Door Akosua op 13 januari 2015 06:18

Wanneer ik de verpakking mooier vind dan de inhoud, weet ik al hoe laat het is… Nee, dit wordt hem niet voor mij. Ik vind alle kleuren of net niet of niet bijzonder genoeg. Maar wel fijn dat het voor lancomebegrippen een redelijk betaalbaar palette is.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 13 januari 2015 06:36

Oh wauw wat een mooie oogschaduwpaletjes zeg! En die rode lipgloss is ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 13 januari 2015 06:37

Wat een prachtige verpakkingen! Ik vind het oogschaduwpalette er echt heel erg mooi uitzien. Ik vind het vooral heel erg leuk dat er ook wat gekleurde oogschaduws in zitten. Je look is erg mooi geworden en ik krijg zin in de lente door deze frisse kleurtjes!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 januari 2015 06:39

Oh man, dat palette is echt heel mooi! Ik ben ook wel verbaasd over de pigmentatie van de oogschaduws, ziet er echt goed uit!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 13 januari 2015 06:48

Oh dat palette ziet er echt heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Els op 13 januari 2015 06:58

Wat een mooi palette. Alleen de prijzen zijn wel prijzig voor mijn budget.

[Beantwoorden]


Door priscilla op 13 januari 2015 07:04

Wat een leuke kleurtjes! De lipglossjes zien er te schattig uit.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 13 januari 2015 07:07

Dat palette vind ik wel erg mooi en zou ik misschien ook nog wel willen hebben ook, al vind ik het het boven de 50 euro nog altijd wel een hele smak geld waarvan ik mij soms afvraag hoe ze het er voor durven te vragen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Daisy op 13 januari 2015 07:22

WAUW wat een prachtig palette, deze moet ik gewoon hebben ! Ik had wel wat meer verwacht van de glosjes, specifiek de roze. Maar ja niet alles kan geslaagd zijn he.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 13 januari 2015 07:35

Bet palette vindt ik mooi maar ik ben niet Zoran de blauwe tinten… De bruine tinymten vind ik wel helemaal geweldig! De lipkleuren staan he goed, vooral de rood/roze kleur!
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Julie op 13 januari 2015 07:43

Wat een pracht palette!!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 13 januari 2015 07:43

Dat palette ziet er super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Liset - Beautydagboek op 13 januari 2015 07:45

Wauw, je maakt me weer enthousiast! Ik vind de rode lip lover erg mooi, maar het palette is toch wel een klapper hoor. De mooie nudetinten en dan als extraatje van die frisse, blauwe tinten erbij. Ik vind hem prachtig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 januari 2015 07:59

Dat palette is erg mooi. Al is blauw niet echt mijn kleur, het oogt mooi fris samen met de naturelle tinten.

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 13 januari 2015 07:59

Wauw ik ben helemaal weg van het palette, wat een geweldige uitstraling! Echt supermooi om te zien en waanzinnige kleuren. Ik vind het echt heel mooi, heerlijk artikel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 12:38:

Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 januari 2015 07:59

Wat een ontzettend mooi palette! De lentekriebels beginnen al wel een beetje.

[Beantwoorden]


Door Syl op 13 januari 2015 08:09

Blauw is niet helemaal mijn kleur, dus ik laat hem liggen.

[Beantwoorden]


Door Mjay op 13 januari 2015 08:18

Wauw, dit vind ik echt een hele mooie collectie! De kleuren van het palette zijn niet mega speciaal maar die vormgeving… To die for (love) En voor die prijs overweeg ik het dan toch wel, samen met de oogpotloden!

[Beantwoorden]


Door Amy op 13 januari 2015 08:19

Wat een prachtig palette! En ik vind Rose Bagatelle ook echt heel mooi.. Elegant kleurtje :)

[Beantwoorden]


Door Minke op 13 januari 2015 08:24

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Margot op 13 januari 2015 08:26

Dat pallet vind ik wel heel erg mooi! Zowel de verpakking als de inhoud!

[Beantwoorden]


Door Juliette op 13 januari 2015 08:31

Wauw wat een mooie zoete collectie! <3

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 13 januari 2015 08:42

Wow wat een mooie producten, vooral de palette!!

[Beantwoorden]


Door Aranka op 13 januari 2015 08:43

Wauw, wat een prachtige collectie! Ik ben helemaal verliefd op dat palette, wat een pareltje!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 13 januari 2015 08:44

Ik vind het palletje wel mooi maar de kleuren eerlijk gezegd niet geweldig. Vind de lipproducten en de verpakkingen wel heel mooi.

[Beantwoorden]


Door Jana op 13 januari 2015 08:45

Wat een geweldige verpakkingen. Ze doen mij meteen aan Parijs denken. Ik vind vooral het oogschaduw palette erg mooi! De kleuren hebben een mooi pigment :-) x

[Beantwoorden]


Door Marianne op 13 januari 2015 08:45

Zoo mooi!! Ik ga voor het oogschaduwpallet!
Je foto’s zijn ook altijd heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 12:38:

Dankjewel Marianne :$

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 13 januari 2015 08:46

Wauw het My French Palette vind ik wel echt supermooi! <3 Normaal gesproken vind ik de palettes van Lancôme wel leuk, maar vrij prijzig voor hoeveel kleuren je krijgt en dan is dit wel echt een mooi koopje! Die verpakking is ook alleen al prachtig!

[Beantwoorden]


Door Demi op 13 januari 2015 08:51

Wow, het palette is echt heel erg mooi! Ik vind het oogpotlood en de lipproducten niet heel bijzonder, maar de oogschaduw! <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Marieke op 13 januari 2015 08:59

Wat een lieve kleurtjes allemaal :) Mooi pigment heeft de oogschaduw trouwens, hebben ze goed gedaan inderdaad! Nog steeds zou ik het vanwege de prijs niet kopen maar wel tof om te zien :)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 13 januari 2015 09:04

Wauw het oogschaduwpalette ziet er echt geweldig uit! Mooie producten.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 13 januari 2015 09:14

Dat palette, wauw! Inderdaad best goedkoop voor Lancome. Alleen blauwe tinten draag ik nooit (dat staat me niet zo mooi) maar de roze tinten zijn echt prachtig! De donkere lipgloss vind ik overigens ook erg mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 13 januari 2015 09:17

Wauw, wat een super gave producten! Ze zijn er heel goed uit!

[Beantwoorden]


Door Kayla op 13 januari 2015 09:19

Jeetje, wat een prachtige collectie! Vooral het oogschaduwpallete ziet er goed uit. Ik ben ook erg benieuwd naar de lipproducten! :-)

[Beantwoorden]


Door Irem op 13 januari 2015 09:25

Ik vind het palette zo mooi! De vormgeving, de kleuren, de textuur. Die lijkt me echt perfect, maar wel een beetje duur voor mijn budget :-( :$

[Beantwoorden]


Door Silke op 13 januari 2015 09:31

Oh, wauw, dat oogschaduw palet! Ik kan er al van genieten om enkel naar de foto’s te kijken!

[Beantwoorden]


Door Joséphine op 13 januari 2015 09:42

(love) (love) (love) dat oogschaduw palette!
Dat blauw staat je trouwens prachtig ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 12:39:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 13 januari 2015 09:51

Het oogschaduw palette en het oogpotlood vind ik erg mooi. Het bevat kleuren die ik niet snel zou gebruiken of kopen maar dat maakt het palette juist zo goed. De pigmentatie vind ik ook erg goed.

Fijne review!
XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door mariëlle op 13 januari 2015 10:08

Ik vind vooral het palette heel mooi! En ik vind de prijs ook wel meevallen, ik had het ook duurder verwacht. Je zult het vast al wel ooit gezegd hebben, maar mag ik vragen wat je hier als ondergrond gebruikt voor je foto’s? Ik gebruik meestal een wit fluffy kleed, maar dit vind ik ook heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 12:39:

Ik heb een glazen bureau en daar maak ik foto’s op :ja:

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 13 januari 2015 10:10

Ik had het palette meteen gekocht als die blauwe tinten er niet bij zouden zitten. Ik snap hun keuze, maar ik gebruik echt nooit blauw :) Prachtige pigmentatie en foto’s, Vera!

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 januari 2015 10:11

De verpakkingen zijn echt too cute! Alle producten zien er ook heel goed uit, ik zou de palette wel willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 13 januari 2015 10:13

Wauw, een combinatie van de producten bij elkaar ziet er zo mooi uit! <3

[Beantwoorden]


Door Shaz op 13 januari 2015 10:22

Deze collectie heeft zulke leuke verpakkingen. Dat oogschaduwpalette ziet er erg goed uit: ik had niet verwacht dat de kleuren zo mooi eruit zouden zien.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 13 januari 2015 10:39

Wat een gave collectie, het palette is erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 13 januari 2015 10:44

Die zachtroze gloss is mooi zeg! En fijn dat hij toch 2 uur blijft zitten. Laat de lente maar komen!

[Beantwoorden]


Door Esmay op 13 januari 2015 10:52

Wauw, dat oogschaduwpalletje ziet er echt prachtig uit! Die zou ik wel willen scoren (als ik een meevaller heb qua geld, haha)! :love:

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 13 januari 2015 10:54

De producten zien er wel heel erg mooi uit, maar is denk ik niks voor mij!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 13 januari 2015 11:01

Oh wauw! Dat palette is zó mooi. De kleuren en het pigment zijn echt super. Daarnaast valt de prijs voor het palette voor een merk als deze inderdaad mee!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 13 januari 2015 11:06

Wauw dat palette is wel echt mijn favoriet! En wat fijn dat er zo’n mooi kwastje bij zit, vaak zit er niets bij of lijkt het op een afdankertje. x

[Beantwoorden]


Door Myrna op 13 januari 2015 11:35

Het palette is echt prachtig, van binnen en van buiten! Echt een pareltje (love)

[Beantwoorden]


Door Rianne op 13 januari 2015 11:37

Die verpakking van het palette (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 13 januari 2015 11:44

Ik vind vooral het oogschaduwpalette heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Nathalie Eline op 13 januari 2015 11:56

Wat een mooie producten allemaal! Ik vind de Lip Lover Rose Bagatelle je zo mooi staan! Een hele mooie, warme kleur. Het palette is ook heel gaaf, je look is erg mooi geworden!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 13 januari 2015 12:04

Wauw, wat is dat oogschaduw palette prachtig zeg! De verpakking is ook te schattig :) Het is leuk dat ze allemaal lieve, roze kleuren gecombineerd hebben met blauw, dat is weer eens wat anders! Super leuk allemaal :) x

[Beantwoorden]


Door Linda op 13 januari 2015 12:09

Ik heb zelden zo’n mooi palette gezien! Ik ben verliefd en deze gaat aan kop op mijn wishlist <3 hij is perfect! En de look die je ermee hebt gemaakt is prachtig!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 13 januari 2015 12:13

Prachtige producten van een goede kwaliteit!

[Beantwoorden]


Door Jojan Vlogt op 13 januari 2015 12:27

Wat een moois!!!

En fantastische foto’s weer Vera! Je kunt zien dat je daar veel tijd in steekt!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 12:39:

Dankjewel Jojan :$

[Beantwoorden]


Door Julie op 13 januari 2015 12:29

Wat heb je weer op een fijne manier een artikel geschreven Vera! Ik ga altijd spontaan glimlachen van jouw manier van dingen beschrijven! :-)
Het palette ziet er echt prachtig uit!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 12:40:

Dankjewel, dat maakt mij dan weer heel blij ^^)

[Beantwoorden]


Door Beauty Treasures op 13 januari 2015 12:32

Dit ziet er heel mooi, ik ben erg benieuwd geworden naar het oogschaduwpalet.

[Beantwoorden]


Door Fran op 13 januari 2015 12:48

Wat een heerlijke producten! Ik kan echt genieten van de mooie foto’s die je maakt!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 13 januari 2015 13:21

wat een prachtig palette! Ik krijg al zin om de collectie te kopen enkel en alleen door jouw levendige en kleurrijke voorstelling aan het begin van je tekst :) ik kan het mij al zo inbeelden!

[Beantwoorden]


Door Sharon op 13 januari 2015 13:23

Wauw super mooie foto’s en de producten zien er echt prachtig uit! ❤️❤️

[Beantwoorden]


Door Amelie op 13 januari 2015 13:33

Wauw, zo mooi allemaal!

[Beantwoorden]


Door Caro op 13 januari 2015 13:34

Wauuw ik ben echt verliefd op de oogschaduwpalette! Alleen de verpakking al is echt prachtig! :-)

[Beantwoorden]


Door Andrea op 13 januari 2015 13:43

Het ziet er goed uit, al heb ik al heel vaak teleurstellingen gehad bij de oogschaduw van Lancôme. Best wel grappig trouwens dat de blauwe kleuren achter een luikje zitten. Weet jij waarom dat is?
x

[Beantwoorden]


Door Sarahdise op 13 januari 2015 13:45

Heel mooi paletje! De nudetinten zijn helemaal mijn ding, maar leuk dat er met dat blauwe ook een pop of colour in zit. De blauwe eyeliner daarentegen… niet voor mij! ^^)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 13 januari 2015 13:47

Het palette! Wauw, ik vind zowel de verpakking als de inhoud heeeel mooi

[Beantwoorden]


Door Heleen op 13 januari 2015 13:49

Wat een gave ooglook met die kleurtjes! Staat je echt goed!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 13 januari 2015 14:17

Vera, Vera, Vera, wat ben je toch slecht voor mijn portemonnee :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 22:23:

:lees:

[Beantwoorden]


Door Johanneke op 13 januari 2015 14:28

Wauw wat een mooie pigmentatie, bijzondere kleuren ook. Verder ziet het er allemaal ontzettend lief en romantisch uit, een echte voorjaarscollectie!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 13 januari 2015 14:53

Dat ziet er mooi uit, war romantisch! Echt mijn kleurtjes ^^

[Beantwoorden]


Door Griet op 13 januari 2015 15:57

Ik zou het palette

[Beantwoorden]

Griet antwoordt op 13 januari 2015 om 15:58:

Ik wou dus zeggen: ik zou het palette al enkel voor de verpakking willen hebben :) dat zegt dus al genoeg!

[Beantwoorden]


Door Roxanne op 13 januari 2015 16:12

Dat palette is zooo mooi, wauw!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 13 januari 2015 16:21

Wat een geweldig en mooie collectie. Ziet er super uit! Vooral het palette <3

[Beantwoorden]


Door Suus op 13 januari 2015 16:57

Dat oogschaduwpalet, ik wou dat ik meer onder de indruk was van de inhoud want ik vind de verpakking zo mooi! Blauw draag ik niet, dus dat zou zonde zijn, en voor die mooie lichte neutrale kleuren heb ik genoeg dupes. Helaas ik laat deze aan me voorbij gaan.

[Beantwoorden]


Door Vera op 13 januari 2015 17:18

Mooie ooglook heb je er bij gemaakt. Het palette is inderdaad heel divers en ziet er echt goed uit. Turkooise potlood lijkt me ook idd heel erg gaaf.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 13 januari 2015 18:07

Wat een mooie en schattige collectie! <3

[Beantwoorden]


Door Emmy op 13 januari 2015 18:51

Heel mooi en goeie review maar zo jammer dat lancome nog steeds op dieren test :(

[Beantwoorden]

EigenParfumerie antwoordt op 13 januari 2015 om 21:06:

Het op dieren testen vind ook ik erg jammer. Dat hoeft echt niet meer tegenwoordig. Daarom gebruik ik ook de make-up uit mijn eigen ‘winkel’. Weet ik zeker dat het niet op dieren getest is en nog budget ook.

[Beantwoorden]


Door Paola op 13 januari 2015 19:07

Wauw wat een prachtig palette! Het is dat hij zo duur is, maar anders!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 13 januari 2015 19:59

Prachtig palette! En de lipkleurtjes vind ik er ook heel leuk uitzien. Ben benieuwd naar deze collectie. ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 13 januari 2015 20:36

Wat een heerlijke frisse collectie. En wat heeft Lancome dat oogschaduwpalette prachtig vormgegeven zeg. <3

[Beantwoorden]


Door Joyce op 13 januari 2015 21:29

Wow, stuk voor stuk prachtige producten en de verpakkingen zijn ook heel mooi! (love)

Liefs

[Beantwoorden]


Door Fientje op 13 januari 2015 21:38

waarom review jij altijd zo’n dure dingen? ik vind het suuuupermooi, maar kan het echt niet betalen.
:no:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 januari 2015 om 22:22:

Ik review (veel) meer low-budget dan high end :-)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 14 januari 2015 00:24

Boven mijn budget, maar wel heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Ilona op 14 januari 2015 16:14

Wauw, wat een mooie look heb je gemaakt! Leuk om wat meer kleur te zien :) het oogschaduw palette is echt heel mooi. xx

[Beantwoorden]


Door Hester op 15 januari 2015 22:14

Na het zien van dat palette kwam er een gedachte aka ‘oh leuk, kerstcollecties!’ bij me naar boven en en toen realiseerde ik me even dat dit alweer lente is. Volgens mij loop ik een beetje achter en al zeker op beautybloggebied, haha. Het palette en het lichte glossje zijn mijn favorieten!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 18 januari 2015 16:46

Dat palette is mooi!

[Beantwoorden]


[…] oogschaduwpalette uit de lente collectie van Lancome vorig jaar vond ik zo mooi en zo anders dan wat het merk normaal creëerde, dat ik heel […]