Candyhaul! #VEREY

Geen boyfriend does my makeup of een boyfriend tag, maar een candyhaul met Jeffrey! We wilden deze video samen maken omdat we graag de candyhauls van Shane en Trisha kijken. Hopelijk vind je het leuk! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 11 januari 2015 | 350 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Lisa op 11 januari 2015 09:00

veracamillaenjeffrey.nl?

[Beantwoorden]


Door angelique op 11 januari 2015 09:08

Wat leuk! Jullie zijn echt zo leuk samen

[Beantwoorden]


Door Maaike op 11 januari 2015 09:12

Waarom is iedereen zo obsessed met Amerikaans snoep? Het is meestal echt super smerig omdat er veel chemische middelen in gebruikt worden (meer dan hier in iedergeval). Toen ik een aantal jaar geleden in Amerika woonde viel ik af omdat ik 9 van de 10 snoep, chips en soda etc helemaal niet lustte. Echt probeer Hershey’s kisses (waar Amerikanen echt bij zweren) en dan snap je waarom Amerikaans snoep met een hele grote boog vermeden moet worden.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 11 januari 2015 om 09:29:

Oh en volgens mij zijn die ‘donut’ snoepjes LifeSavers en Poptarts moet je in je broodrooster doen, maar er zijn mensen die ze zo eten.

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 11 januari 2015 om 10:57:

Ja echt he?! Ik snap de obsessie ook niet. Ik heb schoonfamilie in Amerika en die sturen regelmatig snoep (ik heb al gezegt dat dat echt niet hoeft! hahaha)
Van alles wat ik heb geprobeerd daar tijdens bezoek en wat ze mij sturen is er echt niks waarvan ik denk, nou wat lekker. De chocola is absoluut niet aan te raden ( smaakt een beetje zuur???) en het meeste andere smaakt vooral naar suiker of idd chemisch :(
Ik houd het ook liever bij snoep uit Europa/Nederland

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 11 januari 2015 om 11:52:

Sinds ik weet dat in Hershey’s butyric acid zit (wat ook een component van menselijk braaksel is) wat zorgt voor de zure geur en smaak van de chocolade, wil ik het uberhaupt niet meer ;) Andere Amerikaanse chocoladefabrikanten zijn dit weer opzettelijk na gaan bootsen waardoor veel Amerikaanse chocolade voor veel Europeanen echt niet te pruimen is.

[Beantwoorden]

mandy antwoordt op 11 januari 2015 om 13:11:

Hahaha! oh bedankt voor de info!
Ik heb een paar jaar geleden Hersey’s meegenomen voor mijn nichtje om het haar te laten proeven en ze riep meteen dat het naar braaksel smaakte! De nasmaak van Hersey’s is echt heel ranzig :crazy:

[Beantwoorden]

Josephine antwoordt op 11 januari 2015 om 13:19:

Ik vind Hershey’s kisses echt heel erg lekker, haha! Net als Peanut Buttercups van Reese’s. (vooral die met witte chocolade)
Maar Amerikaans snoep (dus zoals in Nederland dingen van Haribo enzo) vind ik meestal ook niet te pruimen. Heel chemisch allemaal.


Door Marloes | Budgetproof.nl op 11 januari 2015 09:13

Ah lieverds (love) dit is leuk! Ik heb nog nooit een candy haul gezien haha maar ik vind het grappig. Nu wil ik ook Amerikaanse snoepjes!

[Beantwoorden]


Door Julia op 11 januari 2015 09:37

Ahw wat zijn jullie leuk samen! En wat is Jeffrey grappig haha heel leuk.
Stond het antwoord niet op die bananenreep zelf? Waarvan jullie dachten dat het van het papier op de reep was gestempeld per ongeluk?
Liefs Julia

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 10:01:

Nee, dat was het adres van het bedrijf :D Hadden we nog naar gekeken.

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 11 januari 2015 om 10:14:

Haha okey :eww: wat een faal dan

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 11 januari 2015 om 10:15:

OEPS verkeerde smiley ik bedoelde ^^)


Door Lotte op 11 januari 2015 09:38

ik vind candyhauls altijd zo leuk ! krijg spontaan trek haha :)

[Beantwoorden]


Door mij op 11 januari 2015 09:39

Sinds wanneer is dit de blog van vera en Jeffrey geworden? In ieder filmpje en artikel komt hij wel eventjes voorbij. Jammer hoor, want ik kom toch echt op deze blog voor jou en niet voor Jeffrey. Of wilt hij soms ook beroemd worden in bloggersland?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 10:02:

Dit is de eerste video met Jeffrey. Soms noem ik hem kort, omdat we iets samen gedaan hebben bijvoorbeeld. Dat is omdat ik heel blij en gelukkig ben. Vervelend dat het je zo stoort, maar je ziet ook een beetje wat je wilt zien.

[Beantwoorden]

Ik antwoordt op 11 januari 2015 om 10:50:

Ik sluit me aan bij het bericht.
Ik lees al 3 jaar trouw al je artikelen en berichten met veel plezier en reageer nooit op de artikelen, tot vandaag.
Ik merk namelijk dat ik me ook begin te irriteren aan het feit dat Jeffrey te vaak deel uit maakt van jouw filmpjes, artikelen en berichten. Ik vind het geen enkel probleem dat het af en toe over je vriend gaat, dat snap ik echt. Ik heb immers ook al jaren een relatie. Maar ik merk dat het nu wat te veel aan het worden is en dat vind ik jammer. Naar mijn idee (en zo te lezen ook van die van anderen) gaat het te vaak over Jeffrey, maakt hij vaak deel uit van filmpjes, of komt hij tijdens jouw opnames langs, dat is jammer. We zijn hier namelijk vanwege jouw leuke reviews en persoonlijkheid.

Nogmaals ik heb in de drie jaar dat ik jouw site bezoek nog nooit gereageerd, maar ik doe dat nu wel omdat ik hoop dat er iets aan gaat veranderen. Ik wil je zeggen dat ik het ontzettend leuk en goed vind wat je doet en dat ik er jaren met veel plezier je artikelen lees.
Ik hoop dat je de adviezen van de mensen op deze site ten harte neemt; Jeffrey is onderdeel van jouw leven en komt daarom ook voor in artikelen en filmpjes (en dat is geen probleem!) maar het mag nu wel wat minder.

Liefs.

[Beantwoorden]

Joyce (beamingbeautynl) antwoordt op 11 januari 2015 om 11:33:

Hier ben ik het eigenlijk wel mee eens! Het begint een beetje teveel te worden. Jammer!

Anne antwoordt op 11 januari 2015 om 11:46:

Ik reageer ook nooit. Maar ik ben het niet met jullie eens. Vera is hartstikke gelukkig en omdat ze vaak samen zijn is het logisch dat hij soms ook op haar foto’s staat.

Tess antwoordt op 11 januari 2015 om 12:01:

Ik lees de comments met een gevoel van plaatsvervangende schaamte. Dit is Vera’s blog! En jij kiest ervoor om het te lezen. Je kon duidelijk zien dat deze video met Jeffrey was. Dan kijk je toch lekker niet? Zij hebben veel moeite in het opnemen van deze video gestopt en dan krijg je dit soort commentaar? Nogmaals dit is Vera’s blog, ze houdt het persoonlijk en daar hoort haar vriend dan ook bij. Vera bepaalt wat ze op haar blog zet, jij bepaalt of je het gaat kijken/lezen. Hou dat zure commentaar gewoon voor je!

Melissa antwoordt op 11 januari 2015 om 12:54:

Helemaal mee eens. Leuk dat je gelukkig bent in de liefde, maar jeffrey mag inderdaad wat meer op de Achtergrond op jouw blog. Ik vind jouw persoonlijk een fantastische persoonlijkheid hebben.
Liefs,

Ps: niets persoonlijks hoor jefferey!

Iris antwoordt op 11 januari 2015 om 14:35:

Wat een rare reacties allemaal.. Zit allemaal met open mond te lezen.
Waarom die negatieve reacties? Waar is dat voor nodig?
‘Ik kom hier voor jou, niet voor Jeffrey, hij is altijd op je site’ Uhm volgens mij is dit het eerste filmpje van hun samen. Daarnaast heeft Vera hem een aantal keer genoemd in een artikel. Ja logisch toch? Vera heeft een relatie met Jeffrey, hij is dus een belangrijk deel van haar leven. Iemand waarmee ze veel dingen onderneemt en leuke dingen mee beleefd. Vera houd (gelukkig) haar blog heel persoonlijk, dus dat betekend dat Jeffrey daar ook in voor komt.
Veel lezeressen willen een my boyfriend tag of zoiets, dat doet ze niet, want dat willen ze zelf niet, en ook veel andere lezeressen zitten hier niet op te wachten. Ik vind dit dus een hele mooie midden weg!

Ik vind jullie een super leuk en lief stelletje! Ik hoop dat je je blog persoonlijk houd, en Jeffrey hoort in jou leven, dus dan is dat ook automatisch op je blog!

Yvette antwoordt op 11 januari 2015 om 15:48:

Als jij hier zo ‘vanwege haar persoonlijkheid’ bent, dan accepteer je haar persoonlijkheid en dat is dat ze af en toe haar vriendje noemt omdat hij nou eenmaal deel uit maakt van haar leven. Zeg dan gewoon dat je hier alleen voor de reviews komt, maar pretendeer niet in haar als persoon geïnteresseerd te zijn.

Noa antwoordt op 11 januari 2015 om 15:48:

Jullie zijn gewoon allemaal jaloers op het feit dat vera en leuke relatie heeft
Als je hem te vaak voorbij vind komen ga je toch lekker weg van deze site
Maar laat vera gwn haar liefde delen als zij dat wilt als dag haar vrolijk maakt
En ga nu niet doen doordat ze een vriend heeft dat “opeens” haar blog en video’s minder zijn want dat is helemaal niet zo!

Voor Vera:
Ga zo door je bent echt super

liz antwoordt op 11 januari 2015 om 18:39:

Deze blog gaat toch over Vera’s leven? Nou Jeffrey is een groot deel van haar leven nu. Dus logisch dat ze daar toch over schrijft? ik snap niet precies wat jullie probleem is het is haar blog en ze mag schrijven over wat ze wilt.

Btw vera ik heb met een glimlach naar deze video gekeken! wat zijn jullie toch lief samen.

elisa antwoordt op 12 januari 2015 om 21:21:

huh hoe kan je je daar aan irriteren?
Haha daar kan ik echt met m’n hoofd niet bij hoor, haar blog is altijd hartstikke persoonlijk geweest (ook filmpjes over dat ze gepest werd enzo waar heel veel mensen zoveel wat aan hebben gehad en over de bindingsangst) dan is het toch logisch dat haar vriend er ook in voorkomt.

Snap niet hoe je je kan ergeren aan iemand z’n geluk maar das mijn mening dan.

LEUK FILMPJE VERAAA haha ik vind jullie zo lief samen (love) (love)

Emma antwoordt op 13 januari 2015 om 19:52:

Wat een negatieve reacties, ik begrijp niet waar dit ineens vandaan komt. Jeffrey komt inderdaad best regelmatig voor in artikels en dat is ook volledig begrijpelijk. Ik vind het net leuk om te zien dat Vera zich gelukkig voelt met hem en het is haar goed recht om dit geluk ook te uiten. Waarom iedereen hier opeens zo bekrompen over denkt is mij een raadsel maar als je je echt stoort aan Jeffreys aanwezigheid dan kijk je deze video toch gewoon niet, heel simpel. Wanneer gaan mensen nou eens stoppen met die negatieve commentaar, jeetje.

Nog veel succes en heel veel plezier met je relatie Vera, jullie zijn echt leuk samen ^^)

Gaby antwoordt op 19 januari 2015 om 12:49:

Wat een nare reacties zeg. Ik reageer normaal gesproken nooit, maar ik vond wel dat ik hier een reactie bij kon plaatsen. Jullie komen hier voor artikelen over beauty en persoonlijke dingen. Jeffrey hoort bij haar persoonlijke leven, als jij een vriend zou hebben zou je daar ook heel trots over praten, toch? Als jullie het vervelend vinden dat Vera Jeffrey zo vaak noemt, dan kunnen jullie beter weg gaan. Dit is Vera’s blog, over Vera’s leven, en ik denk dat ze zelf mag beslissen wat ze doet.

Ga zo door Vera! Wat een super leuke video, jullie zijn heel lief samen ^^) <3

Elisa antwoordt op 11 januari 2015 om 12:43:

Ik denk dat degenen die vinden dat Jeffrey teveel op je blog te zien is misschien onbewust een beetje jaloers zijn. Dit is je eerste video met hem en vind het juist hartstikke leuk om jullie eens een keer samen te zien in een video. Ik kan zien dat je gelukkig bent en ik ben heel blij voor je! Het was mij totaal niet opgevallen dat Jeffrey teveel bij je blog betrokken word ofzo, ben het daar ook helemaal mee oneens. Ik zou graag meer van jullie samen willen zien zelfs! Laat deze paar negatieve reacties het niet verpesten voor je!

[Beantwoorden]

Jose kloosterman antwoordt op 11 januari 2015 om 15:56:

Hier ben ik het volledig mee eens! Ik vind het leuk hoe persoonlijk je juist bent, Vera! En in dat leven hoort Jeffrey ook! Ik snap niet waar mensen zich druk om kunnen maken als iets/iemand teveel erin voorkomt. Ze zijn niet verplicht het te lezen! (A) ik vind je een topper! Ga zo door! (:

Josephine antwoordt op 11 januari 2015 om 13:15:

Het is me wel opgevallen dat Jeffrey veel voorbij komt op je blog in foto’s en artikels, maar ik vind dat niet storend of zo. Het is namelijk niet zo dat er geen andere artikels meer over zijn, dus er is nog genoeg leesvoer voor de mensen die er liever niet over willen lezen! Ik vond deze video in ieder geval heel erg schattig en Jeffrey is een erg leuke gast zo te zien. Ik ben blij dat hij je gelukkig maakt en een deel van je angsten heeft weggenomen.

[Beantwoorden]

Kyra antwoordt op 11 januari 2015 om 14:09:

Ik denk dat dit een gevalletje is: je kan niet iedereen gelukkig maken. Heel veel mensen worden wel blij van de video’s met Jeffrey, en ook een aantal niet. Helaas is dit altijd het geval met dingen, niet iedereen kan het waarderen. Maar uiteindelijk moet je dat niet mee laten spelen met wat je doet, want het is jouw blog en jij moet doen wat jij leuk vind. ^^)

[Beantwoorden]

Tineke antwoordt op 11 januari 2015 om 10:23:

Komaan dit kan je toch niet menen he?
Vera is een hartstikke leuke meid die met hart en ziel deze blog runt. Ze houdt het lekker persoonlijk door ook persoonlijke dingen te delen. Dus haar broertje, mama en papa komen ook wel eens voorbij. Net als Jeffrey! De reden daarvoor is omdat deze mensen een belangrijke rol spelen in haar leven. Je gaat toch ook niet zeggen dat dit de blog van Vera en Thijs geworden is omdat Thijs wel eens voorbij komt? :s
Jeffrey wordt af en toe vermeld en bij deze video is het de eerste keer dat Jeffrey echt op de voorgrond treedt. Hopelijk begrijp je nu dat je reactie best wel misplaatst is.
Elk artikel/filmpje van deze blog komt van Vera’s hand ook al verschijnt er iemand anders mee in beeld.

Vera, bedankt voor deze leuke video! Ik heb hem met heel veel plezier bekeken en heb heerlijk gelachen! Veel geluk aan jou en Jeffrey!

[Beantwoorden]

Sofie antwoordt op 11 januari 2015 om 12:18:

Ik geef Tineke helemaal gelijk ! Ik vind het juist leuk om Jeffrey soms eens voorbij te zien komen, zeker omdat hij zo’n groot deel van je leven uitmaakt ! En ik vond dit filmpje van jullie samen heel leuk om te zien, heel schattig :) Het is ook niet alsof hij in elk artikel genoemd wordt ! Al je make-upartikels bvb gaan toch niet over hem ? Ik vind het maar normaal hoor da je hem soms vermeldt, en dit filmpje was echt een leuk idee !

[Beantwoorden]

Bo antwoordt op 11 januari 2015 om 14:44:

Waar gaat dit over? Denk dat dit je alleen opvalt als je zoekend bent naar problemen, wat zijn jullie negatief erover. Als je met iemand gaat, is het logisch dat je meer dingen doet samen. Als Vera zegt dat ze met haar moeder heeft geshopt, zeg je toch ook niet dat de blog van Vera en haar moeder samen is?

Marie antwoordt op 11 januari 2015 om 15:56:

Meen je dit nu serieus? Je bent gewoon helemaal jaloers? Als je niets nuttigs te zeggen hebt zeg dan niets en kom niet meer op deze site. Moest je vera echt leuk vinden dan zou je dit niet erg vinden. En nog iets: ik hoor de naam jeffrey soms vallen en het is hun eerste filmpje samen dus het is zeker niet overdreven. Echt hou gewoon je arrogante bek! Als je het niet wil zien wel kijk dan niet meer en lees het niet meer. Belachelijke kinders allemaal. Jesus zeg.

[Beantwoorden]

A antwoordt op 11 januari 2015 om 18:14:

Smerige reactie.. Durf je dit ook tegen Vera zeggen als je haar tegen zou komen op straat? Ik wed van niet! Ik durf ook te wedden dat je een of ander zielig, onzeker pubertje of dame bent die het niet kan hebben dat andere mensen heel gelukkig zijn.

[Beantwoorden]

dd antwoordt op 12 januari 2015 om 18:07:

Ga huilen

[Beantwoorden]


Door Sanne op 11 januari 2015 09:39

Aah superleuk! Jij en Jeffrey zijn zó lief samen! Verey<3

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 januari 2015 09:56

Leuke video en oh dat snoeppapier was wel even raar haha. Dat zure lijkt mij niet zo lekker of misschien was het zo zuur omdat jullie veel tegelijk snoepte haha! Die chocolade met amandel lijkt me wel lekker!

[Beantwoorden]


Door ilse op 11 januari 2015 09:58

Wat leuk dat jullie zo verliefd zijn en wat zijn jullie een leuk stel! Maar nu is die overlaad aan Jeffrey op je site wel genoeg hoor. Wij zijn immers niet verliefd op Jeffrey dus hoeven geen awkward kusjes op de film te zien, te horen welke artikelen Jeffrey ook lekker vind en wat hij vind van snoep. Ik heb dit filmpje dan ook niet gekeken.
En waarom is er zonder aankondiging ineens een blogpost minder op de dag?
Echt leuk dat je zo verliefd ben en ik gun het je echt, maar het is jammer dat je daardoor je professionaliteit verliest.

[Beantwoorden]

anouk antwoordt op 11 januari 2015 om 10:02:

Wow heftige reactie! Echt jammer van je

[Beantwoorden]

Sofie antwoordt op 11 januari 2015 om 12:20:

Vind ik ook ! Ik vond jullie video juist heel schattig !

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 10:03:

Omdat Flint overleden is en dat me heel zwaar valt. Zoals eerder genoemd heb ik het daarom wat rustiger aan gedaan.

En vind je het vervelend dat Jeffrey in de video zit, kijk hem dan niet.

[Beantwoorden]

ilse antwoordt op 11 januari 2015 om 10:09:

Oke, dat flint was overleden had ik wel mee gekregen, maar niet dat je daarom ook rustiger aan deed. Dat snap ik wel dan :)

En je zegt dat als ik het niet leuk vind, ik het niet moet kijken. Nee, dat heb ik dus ook niet gedaan.

[Beantwoorden]

Lieke antwoordt op 11 januari 2015 om 12:45:

Wat een ontzettend flauwe reactie. Jeffrey is helemaal niet teveel te zien op de blog, trek je hier niets van aan Vera.

[Beantwoorden]

Juul antwoordt op 11 januari 2015 om 12:53:

Jeffrey komt helemaal niet vaak voor op de site? Waar slaat deze reactie van jou op :/

[Beantwoorden]

Kurdina antwoordt op 11 januari 2015 om 21:38:

Vera vind helemaal niet dat je boyfriend hier te vaak te zien is…en als het zo is, SO WHATT you are in luff girl….de hele wereld mag het zien en merken. trek je niks aan van die zeikers AUB. Ga gewoon zo door im proud of u! ;-)

[Beantwoorden]

Yvonne antwoordt op 12 januari 2015 om 00:18:

Je hebt dit filmpje niet gekeken? Je weet anders wel de inhoud op te sommen! Wat doen sommige mensen toch moeilijk.

[Beantwoorden]

Saar antwoordt op 12 januari 2015 om 01:09:

Sorry hoor maar wat een overdreven reactie. Vind je het zo vervelend om te zien dat Vera en Jeffrey gelukkig zijn? Ik vind dat ze gerust hun liefde mogen delen. Ik word er blij van als ik zoiets zie en ik kan alleen maar hopen dat ik ooit even gelukkig word als Vera en Jeffrey. Waarom al die commentaar? Ik weet echt niet waarom iemand zo een reactie zou geven. Ik vind het heel erg voor Vera en Jeffrey en hoop dat ze al die negatieve commentaar niet aan hun hart laten komen. Vera; je bent ontzettend goed bezig en je moet doen wat je lekker zelf wilt! 95% staat achter jou. Je moet je niet verontschuldigen voor gelukkig te zijn!

[Beantwoorden]


Door Milou op 11 januari 2015 09:59

Wat een leuk filmpje! Leuk om jullie zo samen te zien en de reacties op alle snoep haha. Veel er van kende ik nog niet!

[Beantwoorden]


Door anouk op 11 januari 2015 10:00

Haha amerikaans snoep is niet voor jullie weggelegd denk ik hihi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 10:03:

Niet echt nee :D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 11 januari 2015 10:10

Wat een leuke video! Jullie moeten vaker samen een video opnemen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 11 januari 2015 10:17

Aah, jullie zijn echt lief samen! Ik hoop dat je vaker een filmpje met hem opneemt :) En heel lief ook dat hij er zo voor je is nu met Flint! (love)

[Beantwoorden]


Door Demi op 11 januari 2015 10:21

Jullie zijn heel cute bij elkaar! Ik heb de video niet gekeken omdat ik echt helemaal niets heb met Amerikaans snoep, maar hij is vast heel leuk voor meiden die het wel wat vinden! :yay:

[Beantwoorden]

Tineke antwoordt op 11 januari 2015 om 10:27:

Nou dit vind ik een fijne reactie!
Niet onmiddellijk iets in de zin van “Waarom maak je nou een filmpje over Amerikaans snoep, daar heb ik niets aan! Dat interesseert me niet!”.
Gewoon een vriendelijke comment waarbij eerlijk gezegd wordt dat het niet binnen je interesses ligt, maar dat het vast een leuk filmpje kan zijn voor anderen!

Thanks voor de positiviteit Demi <3

[Beantwoorden]

Demi antwoordt op 11 januari 2015 om 13:57:

Haha, no thanks! <3

[Beantwoorden]


Door Pauline op 11 januari 2015 10:21

Wat een leuk filmpje, haha Jeffrey z’n kauwgom die uit zijn mond floept!
Al die snoep, was je niet ziek na het filmpje? Haha. Ik ben zelf benieuwd naar die Dr Pepper en de suikerspin! Die beef dingetjes, bweik, ziet er zoooo vies uit! Er zitten nog enkele rare chemische snoepjes bij, zoals dat papier. Wat een raar goedje!

[Beantwoorden]


Door Naomi op 11 januari 2015 10:22

Echt super lief. Maak echt vaker video’s met hem. (love)

[Beantwoorden]


Door Lexi op 11 januari 2015 10:26

Wat zijn jullie schattig samen! Ik hoop nog veel filmpjes van Verey te zien (love)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 11 januari 2015 10:26

Ik vind jullie helemaal niet awkward samen! En wow, ik heb nu zin in Dummies. Die heb ik echt al JAREN niet gegeten. Bestaat het eigenlijk nog?

[Beantwoorden]


Door Yvon op 11 januari 2015 10:31

Lieve Vera,

Wat een leuk filmpje! Het is goed te zien hoe dol jij en Jeffrey op elkaar zijn en ’t is mooi om te zien hoe gelukkig je met hem bent. Het straalt van je af! Hopelijk blijven jullie nog lang bij elkaar, ik gun het je.

Normaal reageer ik nooit, maar nu wel, omdat het jouw blog is en jij mag kiezen wat jij post en wanneer. Ik vind het jammer dat er mensen zijn die er niet zo over denken. Hopelijk trek je je er niet teveel van aan, want ik vind het fantastisch om te zien dat jij je persoonlijke leven bij je blog probeert te betrekken. Zo voel jij ook echt als een vriendin van mij en ik ben blij voor mijn vriendinnen zolang zij gelukkig zijn!
Blijf er lekker boven staan, jij hebt iemand gevonden die jou vrolijk maakt en nog steeds een geweldige blog. Laat ze maar praten, want jij bent de baas over je blog. Vinden zij het niet meer leuk? Dan zijn er tientallen anderen die erbij komen omdat ze het juist wél leuk vinden! No worries, zolang jij maar plezier houdt in het bloggen e.d.

Veel liefs.

p.s. Veel sterkte met Flint, ik weet hoe zwaar het kan vallen als je maatje er ineens niet meer is.

[Beantwoorden]

Jose kloosterman antwoordt op 11 januari 2015 om 16:00:

Precies deze woorden!!! Perfect beschreven! :D

[Beantwoorden]

Anna30 antwoordt op 11 januari 2015 om 19:27:

Hier wil ik me ook bij aansluiten!! ^^)

[Beantwoorden]

Lieneke antwoordt op 11 januari 2015 om 20:06:

Hier ben ik het helemaal mee eens!!

[Beantwoorden]


Door lonneke op 11 januari 2015 10:32

Ahhh haha, jullie zijn zo leuk samen!
En dummies, jum! Jeugdsentiment.
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door happygirl op 11 januari 2015 10:39

Jullie zijn echt leuk samen! Liefs

[Beantwoorden]


Door Joy op 11 januari 2015 10:48

Ah, jullie zijn zo leuk samen!
Beetje jammer van bepaalde reacties, misschien tikje jaloers?

[Beantwoorden]


Door Happyjoy op 11 januari 2015 10:51

Vera, je bent zo mooie meid maar met elke video zie ik je dikker worden. En als ik ook zie wat je allemaal eet vindt ik het niet zo gek. Echt zonde!

[Beantwoorden]

Tess antwoordt op 11 januari 2015 om 12:06:

Wat is dit voor een rare opmerking!? Vera leeft haar eigen leven en ze ziet er hartstikke goed uit! Bovenal gaat het erom of zij zich gelukkig voelt! Ben jij perfect toevallig!? Misschien moet jij minder zure matten gaan eten, wellicht helpt dat tegen je zure commentaar!

[Beantwoorden]

marije antwoordt op 11 januari 2015 om 13:05:

Wat jammer dat jij je naam geen eer aan doet.

[Beantwoorden]

Brigitte antwoordt op 11 januari 2015 om 13:40:

Wat een stomme opmerking. Als Vera Camilla nou light producten zou uitproberen, zou je zeker zeggen dat ze gewoon moet eten omdat ze te mager zou worden. Beetje flauwe opmerking. Ik vond het heel leuk om te zien en je vriend is heel leuk.

[Beantwoorden]

Jill antwoordt op 11 januari 2015 om 16:12:

Wat is dit nou weer voor reactie. Doe even normaal en hou je valse commentaar voor je.

[Beantwoorden]

Anna30 antwoordt op 11 januari 2015 om 19:29:

Ha ik vond het juist heerlijk om Vera zo zien te genieten, daar gaat het toch om in het leven!

[Beantwoorden]


Door jose op 11 januari 2015 10:53

GEWELDIG hahaha! ik kan hem nu niet helemaal afkijken want ik heb een strakker dan strak leerschema, maar ik zit nu op 8 minuut 50 en dat moet ik niet vergeten, dan kan ik zo verder kijken <3. Heerlijk ook dat gesmak zo tussendoor hahaha.

[Beantwoorden]


Door Yola op 11 januari 2015 10:58

Wow wat een vervelende reacties zie ik hier staan :o
Als jullie het niet eens zijn met wat Vera op haar site plaatst, dan komen jullie hier toch gewoon niet meer. Ik vind het hartstikke leuk dat Vera gelukkig is met Jeffrey en dat ze dit wilt tonen aan ons. Hij maakt een deel uit van haar leven en het is normaal dat ze dat wilt delen.

Vera, wat ik graag zou weten is waar je die emmer vandaan hebt, op welke website is hij besteld geweest? Ik denk niet dat je dit vermeld hebt, of misschien heb ik het gemist…

Heel leuk filmpje! En laat je niet van slag brengen door de negatieve comments, je bent geweldig!

Yola

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:11:

Die emmer hoorde erbij, daar zat alles!

[Beantwoorden]

Yola antwoordt op 11 januari 2015 om 18:43:

Haha ja dat had ik al door :p
Ik bedoelde dus waar je de hele boel vandaan hebt gehaald?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:48:

Oooh haha! USfoodz.nl


Door Ceetje op 11 januari 2015 11:00

Huh ik vind jullie gewoon lief samen en het geeft mij juist een extra mwoaaah so sweet boost (toepasselijk bij dit filmpje;)

[Beantwoorden]


Door Bente op 11 januari 2015 11:02

Super leuke video weer, ook super leuk dat Jeffrey er in zit! Die pop tarts zijn echt veeeel lekkerder als je ze even in de magnetron doet! Dan smelt het binnenste een beetje en word het deeg wat harder ^^) .

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:11:

Zo stom dat ik dat niet wist! Ik ga ze een tweede kans geven.

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 januari 2015 11:02

Een hele leuke en vernieuwende video!! Ik vind het juist leuk, jij met Jeffrey en ook nog eens vernieuwend! (love)

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 11 januari 2015 11:06

Wat een heftige reacties allemaal over Jeffrey. Ik vind het juist logisch dat hij nou wat vaker voorbij komt, omdat je dingen over jouw leven deelt en hij nu een groot deel van je leven uitmaakt. Ik vind absoluut niet dat dit de kwaliteit van je blog/artikelen aantast! Bovendien is dit de eerste video die je samen met hem maakt, dus ik vind het heel raar dat mensen zeggen dat hij in zoveel filmpjes voorbij komt.

Grappig dat je de peanutbuttercups zo vies vond, ik vind ze echt heerlijk :) Maar ik ben dan ook een groot fan van pindakaas. Verder is amerikaans snoep denk ik niet zo mijn ding, er zit zoveel rotzooi in.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 januari 2015 11:09

Super leuke video!
Heel leuk om te zien dat jullie plezier hebben samen.
Let maar niet op alle nare reacties, mensen zijn jaloers;)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 11 januari 2015 11:10

Lieve Vera,

Ik ben denk ik een van de weinige die met 42 jaar naar je video s kijk en zelden of eigenlijk nooit reageer. Dat ga ik nu wel doen. Ik vind je heel leuk met Jeffrey. Het is heel normaal en gezond dat dit gebeurd want hij hoort net zoals je familie in je leven….ga daarmee door. De negatieve reacties zeggen meer over de persoon….
En moet je gewoon niet eens als bezoeker willen want dit is niet meer dan jaloezie. Jeffrey en jij zijn gewoon leuk en dat mag gezien worden, heel normaal. Ik hoop dat je je niet laat ontmoedigen door de negatieve reacties. Ik kijk uit naar nog meer van jullie (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:10:

Dankjewel Astrid, hoe oud je ook bent (love)

[Beantwoorden]

Petra antwoordt op 11 januari 2015 om 21:48:

Hi Vera en Astrid, ben 57 en vind het ook leuk!!!!!!!!!!!!!!!! :crazy:

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 11 januari 2015 om 21:54:

Haha gezellig!

[Beantwoorden]

Yvonne antwoordt op 12 januari 2015 om 00:26:

Ik vind je blog ook leuk en ik ben 49!

[Beantwoorden]

Daantje loves to read and write antwoordt op 16 januari 2015 om 09:10:

Nee, hoor je bent zeker niet de enige 42-jarige die naar de filmpjes van vera kijkt. Ik ben namelijk ook 42 en kijk al weer een aantal jaren elke dag op haar blog. Vera je bent een topper! Doe wat je leuk vind meid. het is tenslotte jou blog dus je plaatst wat je zelf wil. Dikke kus van een 42 jarige mommy die gek is op beauty en schrijven natuurlijk!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 11 januari 2015 11:17

Aah was werd meteen enthousiast bij het lezen van de titel! Echt super leuk gedaan met z’n tweeën! ^^)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 11 januari 2015 11:20

Ik vind het juist zo leuk dat Jeffrey af en toe voorkomt in je artikelen of filmpjes. Hij is een groot deel van je leven dus het is ook niet meer dan logisch. Leuk filmpje! Toen ik in Australië was hadden ze ook heel veel soortgelijk snoep, maar vind Nederlands snoep toch lekkerder. Alleen de chocoladerepen waren heel lekker daar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:11:

Doen we het toch wel goed hier ^^)

[Beantwoorden]


Door ies op 11 januari 2015 11:33

Leuke video! Jullie zijn een leuk stel :)

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 11 januari 2015 11:42

Hoi Vera, echt super leuk deze candybar haul video en vooral samen met Jeffrey! Jullie doen het echt super samen en ik zag geen ongemakkelijke situatie in deze video. Ga zo door! Liefs, Jennifer

[Beantwoorden]


Door Lindsay op 11 januari 2015 11:47

Lieve Vera,

Ik volg je al jaren, en ik reageer eigenlijk bijna nooit. Maar vandaag ga ik dat absoluut wel doen.
De reacties van sommig mensen zijn echt erg jammer, het feit dat je het met het verlies van Flint wat rustiger aan deed is volledig te begrijpen. Veracamilla.nl is een bedrijf, maar mensen vergeten dat jij dat op je eentje runt, en dat jij ook mindere dagen kan hebben.
Wat Jeffrey betreft, ik ben zo blij voor je dat je een leuke vriend hebt gevonden! Ik kan enkel hopend dat dat er voor mij op mijn 37ste ook ooit nog eens inzit van iemand te leren kennen die zo leuk en lief voor me is. ( en me Dior koopt voor kerst :-) )
Mij stoort het totaal niet, integendeel! Ik heb normaal niet veel met Amerikaans snoep maar ik heb speciaal gekeken omdat het je eerste video met Jeffrey was ;-).

Trouwens als je andere Nederlands bloggers bekijkt, die hun vriendjes komen ook regelmatig voorbij. Jij gunt ons met Veracamilla.nl een kijkje in je leven, en daar hoort je vriend gewoon bij !

Je mag vreselijk trots zijn op jezelf dat je op jouw leeftijd zo’n succesvol bedrijf hebt. Je hebt mij geïnspireerd om dingen te doen die ik al veel te lang uitstelde.

Lieve groeten
Lindsay

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 11 januari 2015 om 11:58:

Lieve reactie! Mee eens :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:12:

Dankjewel voor je lieve reacties Lindsay en ik hoop dat je snel ook de liefde tegen komt (love)

[Beantwoorden]


Door Malu op 11 januari 2015 11:48

Ik volg je blog al een aantal jaar en normaal reageer ik niet. Maar nu ik deze reacties lees moet ik gewoon even een berichtje achter laten. Want please lieve vera trek het niet teveel naar je toe. Er zijn gewoon dingen op je pad die je veranderen, je wordt ouder, krijgt een vriend, moet dealen met verlies ( het spijt me van Flint) en dat veranderd een mens gewoon een beetje en dat hoort erbij. Je bent zo gegroeid en nog steeds zo lief en eerlijk, Maar helaas kunnen mensen niet tegen veranderingen. Anyway ik wilde gewoon aan je laten weten dat helaas de mensen die positief zijn vaak niet reageren ( zoals ik ). Maar we zijn er wel vergeet dat niet.

( ik lees dit nu terug lekker dramatisch maar ik hoop dat je snapt wat ik bedoel :)) & zolang jij gelukkig bent komt het allemaal goed.

[Beantwoorden]

Lindsay antwoordt op 11 januari 2015 om 11:52:

Mooi Malu!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:13:

Dankjewel Malu <3

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 januari 2015 11:59

Omg, als jeffrey je niet bevalt dan bekijk je de video toch ook niet! En zulke reacties gaan echt te ver hoor. Dit is haar blog, ze doet wat ze wilt en ik kom er elke dag met plezier naar kijken! Als jij je eigen blog had( voor de gene met de vervelende reacties ), weet ik zeker dat je af en toe ook iets persoonlijks zou laten zien. Volgens mij zijn het 11 jarige die zo reageren. Vera je bent super! Blijf zo door gaan! En vervelend van flint natuurlijk! Ik had ook rustiger aangedaan. Helemaal gelijk! Leuk dat Jeffrey ook meedoet! Xx Misschien een tip nog. Ik denk dat de gene met nare reacties aandacht willen. Misschien hoef je daar ook niet op te reageren?

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 11 januari 2015 om 12:13:

Ze verdient natuurlijk wel haar centjes dankzij haar lezers. Veel mensen schijnen dit te vergeten. Geen lezers=geen adverteerders=geen inkomsten. Dus ik vind het eigenlijk wel logisch dat mensen feedback geven. De opmerkingen ‘dan kijk je toch lekker niet’ vind ik ontzettend kinderachtig en kort door de bocht.
Persoonlijk vind ik het erg onprofessioneel om je vriend zo te betrekken bij je werk. Begin dan een persoonlijke blog bijvoorbeeld.

[Beantwoorden]

lieke antwoordt op 11 januari 2015 om 12:45:

Uhmm… Veracamilla is een persoonlijke blog lijkt mij.. De naam van de blog maakt dat wel duidelijk toch? Op deze blog schrijft zij over zaken die haar interesseren en die belangrijk voor haar zijn. Waaronder dus haar vriend. Niet zo gek toch?

[Beantwoorden]

Miriam antwoordt op 11 januari 2015 om 13:37:

Blogs als deze beginnen over het algemeen als persoonlijke blogs. Vanwege groeiende populariteit, media aandacht etc. kan een blog uitgroeien tot meer, zoals bij Vera’s blog overduidelijk is gebeurd. Dan kan ik het juist wel waarderen dat de blog persoonlijk blijft. Feedback geven mag, maar de manier waarop, de jaloersheid druipt af van de meeste comments.

[Beantwoorden]

Marit antwoordt op 11 januari 2015 om 16:43:

Ook ik vind dat Jeffrey momenteel teveel voor komt op de blog. Begrijp me niet verkeerd ik gun Jeffrey en Vera alle geluk van de wereld en ik hoop dat ze bij elkaar blijven. Jaloers ben ik niet want heb zelf ook al lange tijd een vriend.

Maar ik vind dat er op een blog ook feedback gegeven mag worden over wat mensen graag wel of niet op een blog willen zien. Ik vind niet dat het altijd alleen maar positief hoeft te zijn. Ik vind dat er ook kritiek geuit mag worden, mits dat netjes en respectvol gaat.

En om die mensen nou gelijk jaloers te noemen vind ik te kort door de bocht. Niet iedereen die kritiek geeft is jaloers. Iedereen mag zijn mening geven vind ik positief of negatief, mis het netjes en respectvol gebeurd.

Je kan wel heel makkelijk zeggen als je het niet leuk vind kijk het dan niet. Maar zonder bezoekers heeft Vera een stuk minder inkomsten. Dankzij de bezoekers kan Vera van bloggen haar werk maken. Mensen voelen zich verbonden met Vera en haar blog, bezoekers willen graag dat ze nog beter word en daarom geven bezoekers feedback, niet omdat ze ”jaloers” zijn. Op een paar rotte appels na dan.

Ik vind de de posts met Jeffrey minder leuk, niks persoonlijks tegen Jeffrey trouwens want ik ken hem verder niet. Dus prima dan kijk ik niet meer op je blog. Maar er zijn best veel bezoekers die het irritant vinden, dus dat kun je niet zomaar negeren vind ik.

Melissa antwoordt op 12 januari 2015 om 11:29:

Perfect verwoord anna. Hopelijk doet vera er iets met deze reakties, en ziet ze in dat het niet slecht bedoeld is. We komen hier voor veer en niet voor jefferey. En nee ik ben echt niet jaloers. Ik gun je het van harte meid.
Kusje,

[Beantwoorden]


Door Bo op 11 januari 2015 12:00

vera smakt echt heel erg

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:13:

Hahahah :D

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 januari 2015 12:02

Leuke video! Ik ben zo blij voor je dat je zo gelukkig bent met Jeffrey!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 januari 2015 12:05

Deze Candyhaul is echt superleuk!
Mogen jullie gerust eens vaker doen :D

[Beantwoorden]


Door Denise op 11 januari 2015 12:08

Kan echt een beetje boos worden om de reactie’s hier. Het is Vera’s blog en als zij haar vader,moeder, Thijs en Jeffrey onderdeel wil laten uitmaken van de blog, wat opzich best logisch is omdat ze veel persoonlijke dingen deelt, moet ze dat zelf weten. Persoonlijk kijk ik op deze blog omdat Vera zo heerlijk enthousiast kan zijn en haar reviews etc. leuk zijn. De reviews zijn er door Jeffrey niet minder om geworden en haar enthousiaste is nog meer naar voren gekomen door hem. Heerlijk toch?! Daarbij zegt ze in het begin van het filmpje dat er veel verzoeken waren tot een ‘boyfriend filmpje’. En dan is ‘ie er en dan gaan jullie lopen zeuren? Ik wil geen discussie/ruzie, maar ik vind het erg vervelend voor Vera ( en Jeffrey) dat er zo negatief wordt gereageerd op het feit dat hij wat vaker langs komt. Vera moet lekker doen wat ze zelf wilt en wat haar gelukkig maakt. En als dat Jeffrey is, wie zijn wij om daar over te oordelen? (:

[Beantwoorden]


Door Angele op 11 januari 2015 12:14

Ik vind het hilarisch!

[Beantwoorden]


Door Olivia op 11 januari 2015 12:16

De Poptarts moet je in de broodrooster doen! Is inderdaad niet lekker om het zo uit de verpakking te eten. Ik vind ze persoonlijk niet heeeel lekker. Maar misschien vind je het wel lekker na de broodrooster!

Liefs!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 11 januari 2015 12:19

Haha ik heb heel hard gelachen toen Jeffrey z’n kauwgom perongeluk uittufte. Wat een leuk filmpje samen!! Heel gezellig :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 11 januari 2015 12:20

Aah Vera, wat een ontzettend leuk en lief filmpje! Ik had het niet gedacht, maar ik heb de volle 20 minuten gekeken haha. Ik snap de reacties van sommigen niet helemaal, het is logisch dat Jeffrey zo’n grote rol speelt in jouw leven en daardoor ook jouw blog (dat is tenslotte wat de meesten zo leuk vinden, het persoonlijke). Leuk in ieder geval dat hij zo enthousiast meedoet, en het was naar mijn mening helemaal niet ongemakkelijk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:14:

Dankjewel ^^)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 11 januari 2015 12:21

Jeetje wat een vervelende comments zeg. Ik snap niet echt wat die mensen bedoelen, aangezien dit letterlijk de eerste video met Jeffrey is! Ik vond ´m harstikke leuk. En ik zou graag meer video´s met hem willen zien. Het argument met `het is niet meer persoonlijk` snap ik al helemaal niet, want je vriendje benoemen/delen is juist persoonlijk. Ga zo door Vera, hele toffe video!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 januari 2015 12:25

Super leuk! Grappig om jullie reacties te zien :)

[Beantwoorden]


Door Laura op 11 januari 2015 12:38

Ik vind het juist een pluspunt dat Jeffrey voorkomt op je site ! Dat vind ik juist één van de leukste puntjes aan je blog, dat het zo persoonlijk is ! Ik krijg door je artikels echt het idee alsof ik je ken en weet wat er in je leven omgaat. Dat is zoveel leuker dan een grote onpersoonlijke blog waar je de persoon achter alle artikels amper kent ! Ik vind het juist heel leuk om te lezen over Jeffrey, omdat je altijd zo gelukkig klinkt dan ^^) En ik gun het je van harte ! Ik vind het heel fijn om te lezen en het stoort me absoluut niet, in tegendeel zelfs, dat hij op je blog voor bij komt ! Ik snap niet waarom mensen hier zo’n probleem van maken. Dan moeten ze maar een grote onpersoonlijke blog gaan volgen, ik vind dat het jouw keuzes zijn en je moet je niks aantrekken van die paar ambetanteriken.

Doe zo voort Vera ! Ik volg je blog nog altijd supergraag !

[Beantwoorden]

Laura antwoordt op 11 januari 2015 om 14:54:

Het is trouwens ook superleuk dat Jeffrey zo enthousiast is over je blog ! Je hebt het goed getroffen met hem ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:14:

Daar ben ik ook heel blij mee en vind ik super leuk. Dank voor je lieve reactie <3

[Beantwoorden]


Door Isa op 11 januari 2015 12:40

Hele vervelende comments, terwijl dit zo’n ontzettend leuk filmpje is!! Ik vind het juist super leuk eb snap sommige comments hierboven dan ook helemaal niet. Jeffrey komt namelijk soms, maar niet te veel voor op je blog. Gewoon net genoeg, dat het leuk blijft. En als jeffrey nog wat vaker voorkomt, zou ik er ook geen problemen mee hebben. Het is namelijk jou blog en wij kiezen ervoor om die te lezen! Ook hoort Jeffrey gewoon bij jou en dat laat je heel mooi zien! :kiss:

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 11 januari 2015 12:42

Leuke video! Leuk ook dat je een keer samen met Jeffrey een video hebt gemaakt, ik vond dat hij het heel goed deed voor zijn eerste video, het kwam helemaal niet ongemakkelijk over of zo :) Zelf vind ik dat Amerikaanse snoep nooit zo lekker haha, maar het is altijd leuk om te zien wat ze allemaal toch maar weer bedenken aan gekke snoepsoorten!

[Beantwoorden]


Door femketje op 11 januari 2015 12:56

ahh super schattige video XD

[Beantwoorden]


Door Minke op 11 januari 2015 12:56

Hele leuke video! Mij stoort het niet hoor :)

[Beantwoorden]


Door Babette op 11 januari 2015 12:56

Awh, zo’n leuk filmpje! Die ”donutjes” heten lifesavers geloof ik. Mijn nicht vertelde (zij heeft in Amerika gewoond) dat die snoepjes eerst zonder gaatjes erin waren, maar doordat er een keer iemand door is gestikt, hebben ze er een gaatje ingemaakt zodat je, als je stikt, nog steeds kunt ademen. Ik weet niet of het waar is, maar dat is wat ik heb gehoord haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:15:

ik hoorde ook dat je ermee kunt fluiten! Nog eens proberen. Wel gek :D

[Beantwoorden]

Babette antwoordt op 13 januari 2015 om 17:26:

Hahahaha, misschien candy haul deel 2? :idee:

[Beantwoorden]


Door Joika op 11 januari 2015 13:05

Super leuk!!! x

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 januari 2015 13:07

Dit is zo leuk!!

[Beantwoorden]


Door Lina op 11 januari 2015 13:07

Dit is echt té schattig! ^^)

[Beantwoorden]


Door Luna michelle op 11 januari 2015 13:09

wat een onwijs leuk filmpje!! ik heb er echt van genoten, super leuk! ik las trouwens in de reacties dat sommigen vinden dat Jeffrey teveel voorkomt, dat vind ik helemaal niet! juist leuk dat jullie zo gelukkig samen zijn, en het is logisch dat je dat dan ook ziet op je blog! (love) de outfit posts met Jeffrey vind ik ook altijd heel erg leuk om te zien! en nogmaals, ik vond het echt een super leuk filmpje! xoxo

[Beantwoorden]


Door meike op 11 januari 2015 13:16

geweldige video, hoop dat er snel nog een video van jullie samen komt! geweldig.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 11 januari 2015 13:22

Die candyhauls van Trisha vind ik niet om aan te zien (nouja horen vooral), dus die van jou kan ik wel prima hebben…. want jij bent Trisha niet en ga haar alsjeblieft ook niet achterna, je bent veel leuker dan haar. Ikzelf ben nooit een echte snoeperd geweest, het waren meestal andere dingetjes dus ook Amerikaans snoep blijf ik maar van af. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:15:

Haha neeee joh! Ik vind het leuk om naar te kijken, maar ik denk niet dat er een Trisha in mij zit :D

[Beantwoorden]


Door Melissa op 11 januari 2015 13:27

Wat leuk om een video van jullie samen te zien ;) Ik zeg, vaker doen! En wat een hoop snoepgoed om te proberen, ik ben zelf niet zo dol op snoep maar zoiets is we erg leuk om te doen, haha

xxx

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 11 januari 2015 13:27

Hoi Vera,
Als ik al snoep houd ik het bij Tony Chocolonely, puur met kers en merengue vind ik echt goddelijk.
Wat betreft je video’s. Trek je niets aan van de comments die vinden dat Jeffrey te vaak voorkomt in je video. In outfit post of wat dan ook. Gewoon lekker doen wat jou gelukkig maakt en wat jij leuk vind.
Blijf puur en trouw aan jezelf. Waren jullie niet über hyper na dit filmpje?

Jacqueline

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:16:

Tony is heerlijk, vooral die met zeezout en karamel!

[Beantwoorden]


Door Teddy op 11 januari 2015 13:29

Wat een grappig filmpje! Veel snoep zou ik zelf niet proberen omdat t er echt chemisch uit ziet en als ik jullie moet geloven ook zo smaakt

[Beantwoorden]


Door Zina op 11 januari 2015 13:30

Lieve Vera,

Ik vond het echt een superleuke video en heb dan ook echt harduit gelachen op het moment dat Jeffrey zijn kauwgum uit zijn mond floept. :’) Het gebeurd niet snel dat ik hardop lach om een filmpje namelijk. :3

Nu wil ik ook even zeggen dat ik er juist gelukkig van wordt om je zo happy te zien samen met Jeffrey en ik vind dan ook dat jij je niks moet aantrekken van al die commotie. Blijf deze blog runnen met de intentie waarom jij hem gestart hebt… het is een plek voor JOUW uitlatingen en ideeën. Niet die van anderen.

En ik had nog een vraagje; Waren jullie niet enorm misselijk na afloop?xD Zoveel snoep door elkaar heen o.o

Liefs, Zina
P.s.: Sterkte met Flint nog. <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:16:

Dankjewel Zina (love) En ja, we waren heel misselijk, haha.

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 11 januari 2015 13:31

Leuke video! ^^) Ik neem altijd een kijkje bij het buitenlands snoep bij Jamin. Uiteindelijk vind ik het bijna nooit lekker, maar ben er wel geïnteresseerd in ha ha.

En PFOE. Ik word echt een beetje boos op sommige reacties op deze video. Mensen, het jaar 2015 is net begonnen en dan nu al zeiken op elkaar? Kom op zeg, stelletje kinderen. Je mag best zeggen dat je de video niet interessant vind omdat je niet van Amerikaans snoep houdt & je mag ook zeggen dat je video’s met Jeffrey erin bijv. niet interessant vind. Maar het is en blijft Vera’s blog en je bent niet verplicht de video te bekijken. En haar dan dik noemen slaat al helemaal nergens op. Ben je zelf wel zo perfect dan? Boring!!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 januari 2015 13:43

Gewoon lekker zo doorgaan! Ik ben 40 en kijk je filmpjes elke dag!
Vind het leuk om jullie zo gelukkig te zien! Lekker van genieten.
Het is zo makkelijk om kritiek te leveren via de comments, Vera ga zo door! En veel
geluk samen met Jeffrey! En oh wat zijn je oorbellen gaaf! Heb je er een ring bijgekocht?

Vanessa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:17:

Dankjewel Vanessa <3

De ring heb ik erbij gekregen van Jeffrey voor Kerst!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 11 januari 2015 13:45

Krijg spontaan kiespijn van al dat snoep haha volgens mij is dat Amerikaanse snoep nog zoeter en chemischer dan snoep hier in de winkels. Gezellige video van jullie samen, de verliefdheid straalt er vanaf! :love:

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 januari 2015 13:46

Wat een super lief en leuk filmpje! Waar sommigen beginnen over het feit dat ze het vervelend vinden dat Jeffrey wat vaker langskomt, vind ik het alleen maar ontzettend leuk! En ik ben vast niet de enige. Ik vind het persoonlijke aspect van je blog juist heel leuk om te lezen en mee te krijgen, naast de beauty-artikelen! ^^)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 11 januari 2015 13:48

Aww jullie zijn zo leuk samen! (love)

Moest een paar keer lachen, ook toen jeffrey opeens zijn kaugom uitspuugde haha! Er mogen vaker zulke video’s komen, het is harstikke leuk om jou gelukkig te zien met hem :).
Jullie passen goed bij elkaar.
Veel geluk samen ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Fien op 11 januari 2015 13:53

Wow, ik vind het naar om te lezen dat mensen in discussie zijn over of jij Jeffrey te vaak op je blog laat zien of niet. Ik vind het jammer dat mensen daar negatief over doen, ik vind namelijk dat hij helemaal niet te vaak voorbij komt, en altijd subtiel in bijvoorbeeld persoonlijke artikelen, het is niet dat hij in elk filmpje voorbij danst ofzo, haha. Ik vind het hartstikke leuk dat je zo gelukkig met hem bent en hoop dat dat nog heel lang zo blijft! En ik kan me voorstellen dat een video samen opnemen wel spannend was en ook de reacties spannend zijn, en ik hoop dat jullie je niet veel van de negatieve reacties aan trekken, want ik vind die zeer onterecht! Blijf gewoon leuk samen en keep up the good work=)
Liefs

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:17:

Haha, ik zie Jeffrey nu al helemaal voor me, dansend op de achtergrond :D

Dankjewel Fien <3

[Beantwoorden]


Door Jessica op 11 januari 2015 14:01

Ik heb jullie filmpje met enorm veel plezier bekeken. Jullie zijn een prachtig stel!

[Beantwoorden]


Door Loranne op 11 januari 2015 14:09

Wauwie!! Zo leuk!!

[Beantwoorden]


Door Mar op 11 januari 2015 14:12

Allereerst wilde ik eventjes zeggen dat ik het erg lastig vind om te reageren op je post op mijn telefoon. Dat pijltje naar de volgende blogpost zit op een onhandige plek, waardoor ik al 4 keer per ongeluk daar op klikte terwijl ik zat te typen. Dit is erg vervelend, ik weet niet of je daar iets aan kan doen?

Ten tweede.. Ik heb dit filmpje ook niet bekeken. Video’s met vriendjes interesseren mij namelijk niet. Ongeacht waar de video over gaat en ongeacht wie je vriendje is (oké, voor Zac Efron maak ik wel een uitzondering, haha). Maar zo lees ik ook vaak blogposts niet, omdat het onderwerp me niet aan staan.
Boeiend.
Er is volgens mij niemand die echt alles altijd even leuk vind? Het ene spreek je immers meer aan dan het andere.
Maar ik ga daar ook niet over zeuren. Ik denk gewoon ‘Oke, dit hoef ik niet te zien. Kom morgen wel weer terug’. Ik heb nog nooit een blog gezien die iedere dag iets had wat ik interessant vond, gewoon omdat je zo’n breed publiek heb met verschillende interesses.

Wel vind ik het jammer dat mensen zo aangevallen worden als ze iets plaatsen waar ze het niet mee eens zijn. Jij kan je blog zo populair houden door je lezers. Als ze dan zeggen dat ze vinden dat je Jeffrey teveel laten zien, probeer dan daar niet zo kattig en kinderachtig op te reageren. Ik snap heel goed dat het niet leuk is als lezers niet vriendelijk reageren, maar probeer daar boven te staan. Mensen mogen immers hun mening geven op blogs, anders had je geen blog moeten starten.
Je kan immers niet iedereen te vriend houden, dat is nog nooit iemand gelukt. Als jij er gelukkig van wordt om Jeffrey zo vaak te laten zien, dan moet je dat doen.
Oké, ik vond in het Lush filmpje die kus ook erg awkward en ik vroeg me ook echt af waarom je dat er niet uit had geknipt. Het was niet schattig, het was raar. Maar boeiend, want de rest was wel leuk van dat filmpje en dan ga ik niet lopen zeuren over een klein stukje.

Dus meid, probeer er boven te gaan staan en mensen te respecteren als ze hun mening geven. Ook al zeggen ze dat niet al te vriendelijk en niet tactisch. Je hebt nu immers een openbare blog waar iedereen op kan reageren, ook niet aardige comments kan je verwachten.
En doe gewoon wat jij leuk vind om te doen met je blog ^^)

Zo, dit was wel een hele lange reactie, haha.

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 11 januari 2015 om 15:55:

Helemaal mee eens! Ik reageer normaal ook niet, maar betreft het stukje over de manier waarop Vera reageert kan ik me heel goed in je mening vinden. Probeer er boven te staan, luister naar je lezers met mate en doe je ding.

[Beantwoorden]

Isabel antwoordt op 11 januari 2015 om 17:18:

Bedoel je dan daarmee dat Vera kattig reageert op die reacties? Want zo ja, ik heb nergens een kattige reactie gezien van Vera. En ik ben het ook wel deels met je eens, maar als je het van Vera’s kant bekijkt, mensen reageren ook soms wel heel dom en kattig. Je kunt het ook op een heel andere manier zeggen, zodat het minder stom overkomt. Jammer dat mensen soms eerst dingen doen, en pas daarna gaan nadenken. En ik vind jullie btw wel gewoon positief reageren ;-) Het klopt dat ze er gewoon niet op moet reageren, maar daarbij is het wel haar blog en ze mag reageren wanneer zij wilt. En ik denk heus wel dat Vera weet of ze kattig overkomt of niet, ze weet heus wel hoe ze moet reageren.

En bij andere blogs wordt er toch ook niet gezeurd dat er teveel over vriendjes is? Bij Mascha, Teske of Cynthia of whatever? Het is Vera’s blog en leven, en daar hoeven wij echt geen verplichting op in te brengen. Soms snap ik echt gewoon niet waarover mensen nou eigenlijk problemen maken, maar oke.
^dit bedoelde ik voor het algemeen, niet over jullie 2 haha (A)

Dit allemaal bedoel ik overigens niet aanvallend naar jullie 2, maar wou in het algemeen ook even reageren.
x

[Beantwoorden]

anna antwoordt op 11 januari 2015 om 18:42:

Mascha is behoorlijk veel lezers kwijtgeraakt nu haar blog de “Gregor en Mascha show” is geworden. Daar heeft ze veel kritiek over gehad en volgens mij was dat ook 1 van de redenen waarom ze een aparte vlog kanaal is begonnen. Haar website had gewoon helemaal niets meer met Beauty te maken. Op Cynthia haar website zie je haar vriend maar sporadisch voorbij komen en in foto’s al bijna helemaal niet. Heeeel af en toe. Op Teske kan niet reageren, haar blog bezoek ik nooit.
Natuurlijk is dit Vera haar blog maar dankzij haar lezers leeft ze wel een heel leuk leven en kan ze doen en kopen wat ze wil. Dus ik vind het wel logisch dat mensen laten weten als ze ergens niet happy mee zijn. Ik heb volgens mij wel ergens een reactie van Vera gelezen waarin ze gewoon doodleuk zegt ‘dan kijk je toch niet’. Dan ben je gewoon niet professioneel bezig.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:21:

Dankjewel Mar en goed dat je het zegt van de pijltjes, ik ga er naar kijken.

De kus heb ik er juist in laten zitten omdat ik hem raar vond, dat vond ik grappig. Maar dat is misschien mijn humor ^^) Het hoeft niet perfect van me, we zijn zo.

Ik doe mijn best iedereen te respecteren en er goed op te reageren, maar dat is soms moeilijk. Omdat het me verdrietig maakt, of omdat het in een keer heel veel is en het me raakt. Ik ben ook een mens, en het is best veel soms om goed mee om te gaan.

[Beantwoorden]

Maartje antwoordt op 15 januari 2015 om 22:19:

Vera, je bent geweldig, je bent helemaal opgebloeid, je bent zelfverzekerder geworden, wees trots op jezelf en blijf dat ook. Je doet het geweldig

[Beantwoorden]


Door Naomi op 11 januari 2015 14:22

Ik vind het juist super leuk dat je een video met hem maakt (love) Jullie zijn echt lief samen <3 Gewoon zo door gaan:) Je blog is heel erg leuk :!:

Liefs :-)

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 januari 2015 14:23

Wat een fijn filmpje om naar te kijken Vera, jullie hebben mij bijna 20 min. vermaakt met jullie gesnoep :D Heel leuk ook zo samen, tof om te zien dat jullie je steeds gemakkelijker leken te voelen :)
Verder zal ik maar niet te veel meer in gaan op alle comments, ik vond het gewoon leuk, jullie zijn lief samen :)

[Beantwoorden]


Door Vera op 11 januari 2015 14:40

Wat een super leuk filmpje!! Ik heb geen ongemakkelijke situaties gezien, jullie zijn gewoon super lief naar elkaar :D Mooi om te zien! Geniet er lekker van.

[Beantwoorden]


Door Iris op 11 januari 2015 14:50

Ik word een beetje verdrietig van de negatieve en rare reacties.

Ik heb genoten van je filmpje, en vanmorgen bij het nog wakker worden met grote lach gekeken!

[Beantwoorden]


Door Floor op 11 januari 2015 14:52

Superleuk Vera! Sinds kort bekijk ik je website en volg ik je instagram account
Ik raak zo erg geïnspireerd door jou! Je bent altijd de allervrolijkste :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:21:

Dankjewel ^^) <3

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 11 januari 2015 15:02

Ik had echt geen idee dat deze video bijna 20 minuten duurde, heb hem met veel plezier gekeken. Echt heel leuk! ^^) Jullie zijn zo lief samen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:22:

Thanks, dat hoor ik graag ^^)

[Beantwoorden]


Door Marianne op 11 januari 2015 15:08

Haha ik moest zo hard lachen toen Jeffrey dat kauwgompje uitspuugde hahahaha. Heel leuk gedaan dit!

[Beantwoorden]


Door Romy op 11 januari 2015 15:38

Jullie zijn zo’n leuk stel! En het zag er helemaal niet awkward uit! Ging helemaal stuk toen Jeffrey dat kauwgumpje uitspuugde haha. Nog meer Verey videos? Ik stem voor ♥

[Beantwoorden]


Door Rahma op 11 januari 2015 15:46

Aaaahw super lieve video!

[Beantwoorden]


Door Max op 11 januari 2015 15:47

Super leuk! Eindelijk een video met Jeffrey erin, ik stem voor meer #Verey videos! Met plezier gekeken, en niks aantrekken van de rest want dit is jouw keuze en het is ook gewoon heel leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 11 januari 2015 15:47

Ahhh wat een leuk filmpje! Al zitten er hier op je blog een hoop nare reacties tussen, ik word alleen maar blij van artikelen/filmpjes met Jeffrey. Vera, van mij mag je zulke video’s veeel vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Teske op 11 januari 2015 15:47

Ik stem voor meer video’s met Jeffrey. Doei.

[Beantwoorden]

Zoë antwoordt op 11 januari 2015 om 15:54:

Ik ook! Onwijs lief en leuk was deze video (love)

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 11 januari 2015 om 17:39:

Ik ook!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:22:

<3 <3 <3 <3

[Beantwoorden]

Anna30 antwoordt op 11 januari 2015 om 19:39:

Jaaa ik ook.

[Beantwoorden]


Door Marie op 11 januari 2015 15:52

Ik vind het best zielig hoe sommige mensen reageren! Als je jeffrey te veel vind had je dit filmpke niet moeten belijken! Ik vind het vooral erg dat er zo gemeen word gepraat tegenover vera want voor haar is het op deze manier ook niet fijn! Ik vind het in ieder geval een super tiffe video en ik word misselijk van mensen die op zo’n msnier reageren!

[Beantwoorden]


Door hanneke op 11 januari 2015 15:53

Echt een super leuke video, maar wat ik niet snap is dat al die mensen gaan zeuren over dat Jeffrey te vaak voor komt want het is gewoon een deel van haar leven en dit is pas hun eerste video samen. Ik wordt er gewoon een beetje verdrietig van dat jullie daar allemaal over zeuren. Niks van aantrekken vera gewoon door gaan met wat je doet <3

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 11 januari 2015 15:54

Vera, ik vond de video heel erg leuk en ik vind het tof dat je zo gelukkig bent. Laat hem lekker voorbij komen in video’s en foto’s, het is tenslotte jouw blog en jouw leven. Mensen die zich eraan storen, hoeven niet te kijken. Jeffrey is deel van jou leven, jullie maken elkaar gelukkig en dat is alleen maar mooi.
Toppertje!

[Beantwoorden]


Door valblogin op 11 januari 2015 15:54

Sorry, maar dit is Vera’s blog! Ze is super gelukkig met hem, en zij bepaalt toch zelf wat voor filmpjes ze maakt. Ik vind het juist super leuk om te zien, en ik vond de video echt heel erg speciaal! Gewoon doen wat je zelf wilt, en trek je niets aan van de andere! Tuurlijk valt het mij ook op dat jeffrey veel op je blog komt, maar ik vind het juist super! :) Ga zo door Vera (love) <3

[Beantwoorden]


Door Romana op 11 januari 2015 15:55

Wat is Jeffrey schattig zeg! Echt een heel leuk filmpje en die reacties erop allemaal vind ik helemaal nergens op slaan. Ik ben hartstikke blij voor je dat je zo gelukkig bent en ik denk dat het met dit gewoon zo is dat je niet iedereen tevreden kunt houden, maar dat is dan maar zo. Ik vind het zelf namelijk wél een leuk filmpje en ik vind het juist leuk dat je je vriend er zo bij betrekt.

Ook omdat de ‘my boyfriend does my makeup’ tag zovaak is aangevraagd blijkbaar, snap ik niet dat zoveel mensen dit filmpje niet leuk vinden én dat dan ook op zo’n onaardige manier moeten laten weten. Trek je alsjeblieft niet teveel aan van die comments. Je bent een topblogger!

Veel liefs! X

[Beantwoorden]


Door Debby op 11 januari 2015 15:56

Meid laat je niet kisten! Jullie zijn super cute samen en het is jouw blog, dus lekker doen wat je niet laten kan. Hele leuke video is dit! Liefde straalt er vanaf en dat mag gezegd worden (love)

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 11 januari 2015 15:58

Wat een leuke, fijne, vrolijke en lieve video met een heerlijke positieve vibe. Ik houd van Amerikaans snoep en van mensen die samen zichtbaar gelukkig zijn en zich er niet voor schamen om dat te tonen. Er zijn genoeg verbitterde mensen, zoals ik met plaatsvervangende schaamte lees in de comments. Ik volg je al jaren, bijna dagelijks en ben oprecht blij dat je gelukkig bent. Dat straalt door in je persoonlijke artikelen omdat het een deel van jou is en dat is meer dan terecht! Vier de liefde! Hopelijk trek je je niks aan van al die onvolwassen zeurkousen hierboven. Ik vind dit soort filmpjes hartstikke leuk.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:23:

Dankjewel Lisanne (love)

[Beantwoorden]


Door Le moi op 11 januari 2015 16:04

Amerikaans snoep is zo overrated, overal zit pindakaas in en het meeste dat ik er van had heb ik weer weggegooid omdat het gewoon niet te nassen is.

[Beantwoorden]


Door Trista op 11 januari 2015 16:04

Leuke video :) Als jullie meer videos gaan maken zal het vanzelf makkelijker gaan allemaal :) Jullie hebben in ieder geval een glimlach op mijn gezicht getoverd :D MEER :D!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 11 januari 2015 16:05

Wat een nare reacties, zeg… Ik vind het logisch dat je over Jeffrey praat en dat hij deel uitmaakt van je blog. Hij maakt immers deel uit van je leven. Ik vond het in ieder geval een superleuke video en vind jullie heel leuk samen!

Krijg ook wel honger van al dat snoep, ook al ben ik zelf niet zo’n snoeper. Dat eerste ding is eeeeeecht iets raar, haha. Ik denk dat ik nog nooit Dr. Pepper heb gedronken. Gek eh.

[Beantwoorden]


Door Femke op 11 januari 2015 16:07

Ik kan hier heel kort en krachtig over zijn: wat een jaloerse mensen hier!!! Fijn dat jij zo gelukkig bent, trek het je niet aan al lijkt mij dat heel moeilijk … bah haat aan internet reacties in het echt durven ze je dat echt niet zo te zeggen. Doe lekker waar jij je goed bij voelt meid!! <3

[Beantwoorden]


Door Miriam op 11 januari 2015 16:08

Ontzettende leuke video! Ik lag helemaal krom toen de kauwgom uit Jeffrey’s mond vloog. Hahahaha.
Heel leuk zijn jullie samen!

Enneh,Vera bepaald zelf wie of wat ze op haar blog laat zien. Denk niet dat een menig mens die hier reageert kan bepalen wat ze wel of niet mag doen.
Is ook niet leuk voor Vera als ze video’s plaatst en jij kijkt die vervolgens en plaatst er zo’n negatieve comment onder. Niet echt realistisch,kijk dan lekker niet.

Anyway,keep up the good work! ‘xx.

[Beantwoorden]


Door Sule op 11 januari 2015 16:08

Een super leuk Filmpje!! Vera pleasee ignore the negative comments!! Jij en jeffrey zijn super lief samen. Ik snap niet waarom mensen er een drama van maken en sws sorry maar dit is wel Vera’s blog en als zij filmpjes met haar vriend wilt maken dan doet ze dat, als jij het niet wil zien kijk je toch gwn niet (: .

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 januari 2015 16:10

hehe eindelijk,
wat onwijs leuk!
genoten van het filmpje dat ik inmiddels al 3 keer heb gezien hahah
xxx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:23:

Dankjewel Tessa ^^)

[Beantwoorden]


Door Amy op 11 januari 2015 16:12

Wat een heerlijk gezellig filmpje! Het straalt van jullie af dat jullie gelukkig zijn… en dat is prachtig! Geniet ervan :)

[Beantwoorden]


Door Emilia op 11 januari 2015 16:17

Lief stel! Superleuk dat jullie een keer samen een video hebben opgenomen, jullie komen zo schattig over samen. Niet te klef, maar echt gewoon leuk om naar te kijken. (love) En grappig om al dat Amerikaanse snoep te zien! Van veel dingen had ik nog nooit gehoord, maar ik geloof dat ik dat maar zo moet houden haha, het meeste klinkt een beetje chemisch. Behalve de dingen met chocola eigenlijk, maar chocola is altijd goed. :D

[Beantwoorden]


Door Cherissa Blans op 11 januari 2015 16:19

Wat een leuke video! Ik vind de reacties hierop alleen een beetje erg jammer, ik word er gewoon verdrietig van om dit te zien… Trek je er niet te veel van aan, maak plezier en geniet van elkaar dat is het allerbelangrijkste wat er is! <3
Liefs x

[Beantwoorden]


Door Ezzie op 11 januari 2015 16:19

Huh, wat een gekke reacties! Ik vind een candyhaul niet zo boeiend maar keek dit filmpje juist omdat ik benieuwd was hoe Jeffrey nou ‘in het echt’ is, haha. Normaal zie je hem alleen op foto’s in je weekoverzicht of soms heel vluchtig tijdens een vlog! Ik vind het niet te veel hoor. Misschien zijn mensen jaloers?! Waarschijnlijk zien velen je ook als een vriendin en zijn mensen bang die vriendin ‘kwijt te raken’ ofzo..
Nouja iig, ga zo door Vera!!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Saske op 11 januari 2015 16:20

Vera, wat een ontzettend leuke video en trek je alsjeblieft niets aan van de onredelijke reacties! Het is JOUW blog en het zijn JOUW filmpjes, jij kiest dus wat schrijft, maakt en online zet. Ook al zet je Jeffrey elke dag op je blog, het mag, want je blog heet niet ‘Verablogtoverwatanderenwillen’. Als die zogenaamde trouwe lezers van je denken dat ze daar wat over te bepalen hebben dan hebben ze het dus mis. En als ze het er niet mee eens zijn, dan gaan ze maar lekker een andere blog lezen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:23:

Dankjewel lieve Sas <3

[Beantwoorden]

Lot antwoordt op 11 januari 2015 om 19:30:

Wat een aparte reactie.. ik zelf had geen moeite met dit filmpje. Vond het niet het leukste filmpje ooit maar wel gewoon leuk en zeker niet storend dat Jeffrey te zien was. Maar ik vind het wel vreemd hoe denigrerend je doet over de mensen die ervoor hebben gezorgd dat Vera dit (gelukkig) fulltime als baan kan doen. Ik ben 1 van de “zogenaamde trouwe lezers” en denk dat het juist goed is om feedback te geven. Als niemand zou reageren zou Vera niet weten wat wel en niet graag gelezen en bekeken wordt en zou haar blog niet kunnen zijn wat het nu is. Het is niet vanzelfsprekend dat mensen die bloggen hier (goed) van kunnen leven. Dat komt door de “zogenaamde trouwe lezers”, de mensen die feedback geven en de moeite nemen om een comment achter te laten ipv gewoon nooit meer terug te komen. Echt als vriendin en als ik het goed heb zus van 2 meiden die hier ( terecht ) hun baan van hebben gemaakt zou ik volgende keer iets beter nadenken over hoe je praat over hun lezers.

Vera, nogmaals ik heb me niet gestoord aan Jeffrey in het filmpje en vond dat hij het erg leuk deed! Maar ik denk wel dat als zoveel mensen zich eraan storen en de moeite nemen om je hierover in te lichten ipv gewoon niet meer terug te komen dit misschien iets is om toch over na te denken..

[Beantwoorden]

Saske antwoordt op 11 januari 2015 om 20:40:

Hoi Lot,

Wat jij mij nu geeft is feedback. Dat vind ik heel fijn, want ik ben absoluut voor goed onderbouwde kritiek. Al die reacties die ik lees, dat is geen feedback. Dat zijn gewoon nare opmerkingen. Als ze allemaal goed onderbouwd waren, dan had je helemaal geen reactie van mij hier gezien.
Ik vind het vervelend dat mijn reactie denigrerend overkomt en hier ben ik me nu, door jouw reactie, bewust van. Dus daar wil ik dan ook mijn excuses voor aanbieden. Maar ik blijf bij mijn mening dat Vera mag plaatsen wat ze wil op haar blog. En het feit dat ik ‘de zus van’ ben weerhoud mij absoluut niet om mijn mening te geven. Teske is trouwens mijn zusje die professioneel blogt, ik weet niet wie je dus verder bedoeld. Ik zal alleen voortaan beter op mijn woordkeuze letten als ik mijn mening geef, mede dankzij jou feedback. Dus bedankt daarvoor.

[Beantwoorden]

Lot antwoordt op 11 januari 2015 om 20:59:

Bedankt voor je reactie! Ik bedoelde absoluut niet dat je omdat je de zus en vriendin van bent niet je mening zou mogen geven, bedoelde meer dat ik aan nam dat als je 2 mensen kent de zo dicht bij je staan die een blog hebben je zou weten hoe belangrijk de lezers zijn voor het voortbestaan van de blog. Juist omdat je er zo dichtbij staat. Sorry als dat anders over is gekomen.
ik ben het helemaal met je eens dat Vera mag schrijven wat ze wil, dat maakt haar blog uniek en zo leuk om te lezen.
Ben het ook eens met wat je zegt over de manier van feedback. Het is jammer dat mensen niet altijd snappen dat dit ook op een andere manier kan.
Desondanks denk ik dat het wel belangrijk is om het mee te nemen zeker als blijkbaar veel mensen die mening delen.

Hoe dan ook vind ik het wel heel tof dat je zo voor je vriendin opkomt!

Fijne avond nog x


Door Marloes/GLAMOURMOES op 11 januari 2015 16:20

Aaaaaah BIG RED kauwgom! Die koop ik altijd in Duitsland! Hele leuke video!

[Beantwoorden]


Door Tinka op 11 januari 2015 16:20

hey Vera

Leuk filmpje !!!! totaal anders.
mij lijkt dat Amerikaanse snoep maar niks.
Leuk dat Jeffrey er nu ook gezellig bij was.
Ik denk dat je zelf best goed kan afwegen wanneer je iets zonder of met hem opneemt. En dat vind ik hartstikke top!
Het is natuurlijk goed om de reacties ter harte te nemen maar relativeer wel.
Hoop dat je je er niet al te druk over maakt.

Groetjes Tinka
ps sterkte nog met flint en fijn dat Jeffrey je zo kan steunen

[Beantwoorden]


Door Denise op 11 januari 2015 16:21

In plaats van commentaar leveren kom ik alleen maar even zeggen, wat een leuke video, en wat zijn jullie leuk samen! Fijne zondag Vera en Jeffrey!! (love)

[Beantwoorden]


Door Merel op 11 januari 2015 16:27

Wat een reacties allemaal, ik volg vera al heel lang en ik ben juist zo blij voor haar dat ze iemand heeft gevonden waar ze zoveel van houd en die ook zo veel van haar houd , vooral ook na haar verhaal over haar bindingsangst. Als ik nu naar haar filmpjes kijk zie ik zoveel vrolijkheid in haar ogen en natuurlijk verteld ze over jeffrey, waar ze zoveel van houdt , die zoveel liefde aan haar geeft. Ze is gelukkig en verteld ook in haar filmpjes over wat haar blij maakt en je ziet gewoon dat jeffrey haar heel blij maakt en dat is gewoon goed om te zien, ik hoop dat je voor altijd zo gelukkig bent vera ! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:24:

Dankjewel Merel, heel lief <3

[Beantwoorden]


Door lisa op 11 januari 2015 16:28

Oh vera wat een heerlijke video, wat leuk dat je zo gelukkig bent. Ik vind het JUIST leuk om Jeffery er in terug te zien.

Xxx lisa

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:24:

Dankjewel Lisa <3

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 11 januari 2015 16:29

Leuke video, ik vind amerikaans snoep echt fascinerend haha! En je kiest gewoon zelf wie er op je site komt, aangezien je heel blij met met Jeffrey is het ook logisch dat hij wat vaker op je site komt, dat maakt je site net persoonlijk!

[Beantwoorden]


Door Hester op 11 januari 2015 16:34

Haha, ik vond dit echt een leuk filmpje. Leuk om juist iets anders te zien dan bijvoorbeeld een “my boyfriend does my make-up” en vooral omdat jullie aangeven dat jullie dit soort filmpjes zelf leuk vinden om te kijken. Daardoor komt het heel natuurlijk over ipv dat Jeffrey bijvoorbeeld alleen mee zou doen om de lezers een plezier te doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:25:

Dat was ook een beetje mijn gedachtengang. Thanks ^^)

[Beantwoorden]


Door Miek op 11 januari 2015 16:34

Vera,
Het geluk is je gegund! Aan het begin van mij relatie ben ik heel veel vriendinnen kwijtgeraakt omdat ze het maar stom vonden dat ik zoveel met mijn vriend omging. Mijn echte vrienden heb ik nu nogsteeds contact mee en ik ben nogsteeds heel gelukkig met mijn vriend (al bijna 5 jaar en ik word pas 20, haha). Care about what feels good :)

Serieus, ik gun je geluk en blijdschap,
Miek

[Beantwoorden]


Door Thari op 11 januari 2015 16:36

Hi Vera!

Wat een leuk filmpje! Bij de Jumbo bij ons in de buurt verkopen ze ook Nerds van Wonka, maar dan in een grotere verpakking en meer kleuren in één. Ik denk dat ze vooral lekker zijn als topping op een cupcake :-).

Ik vind het trouwens heel vervelend voor je dat er zoveel negatieve reacties zijn over het feit dat Jeffrey te vaak aanwezig zou zijn op je blog. Het is jouw blog en dus kies jij wat je leuk vindt en wat je wel of niet wilt tonen of vermelden over/met hem. Als andere mensen het niet leuk vinden, kunnen ze toch ook het artikel niet lezen of het filmpje niet kijken?

Het is jouw keus en ik vind dat je daarin gewoon jezelf moet blijven :-).

Nog een fijne zondag!

X

[Beantwoorden]


Door Yael op 11 januari 2015 16:38

Woww… wat een rare reacties. Waar is dit voor nodig?
Als je het niet leuk vindt, kijk dan lekker niet!

Echt niks van aan trekken Vera, ik vond het een super leuk filmpje en echt heel leuk om Jeffrey ook te zien. Jullie zijn super grappig en leuk samen!
Ik ben juist onwijs blij voor je, je verdient het!
Geniet!

[Beantwoorden]


Door emmy op 11 januari 2015 16:43

awhh wat zijn jullie leuk samen :yay: (love)

[Beantwoorden]


Door Robin op 11 januari 2015 16:47

Super leuke video Vera!
Maak je maar niet te druk over die reacties, dit is jouw persoonlijke blog en Jeffrey hoort nu bij jouw persoonlijkheid. Natuurlijk kan je niet iedereen helemaal tevreden houden, maar dat is logisch want je trekt een breed publiek. Persoonlijk vind ik dat het wel meevalt met de hoeveelheid Jeffrey haha, ik vind het juist wel leuk! Jullie zijn super lief samen, ik wens jullie veel geluk! Ga vooral zo door <3

[Beantwoorden]


Door Bente op 11 januari 2015 16:51

Ik vind jou en Jeffrey een hartstikke leuk stel en ik vind het ook leuk om wat meer van Jeffrey te zien.

[Beantwoorden]


Door jose op 11 januari 2015 16:53

Jahoor, ook de tweede helft van het filmpje was vermakelijk. Maar ik snoep zelf niet dus ik werd een beetje misselijk van die chemisch uitziende rolletjes en plakjes en dingetjes.

Overigens in tegenstelling tot een paar andere mensen, was mijn lievelingsstukje uit de hele video het moment waarop jij en jeffrey dat lady-en-de-vagebont-moment hebben. Té schattig! :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:25:

haha, thanks :D

[Beantwoorden]


Door Joëlle op 11 januari 2015 16:54

Wauw, ik had nog nooit zo’n ‘Candy Haul’ video gezien! Ik heb zo genoten van het kijken! Normaal vind ik filmpjes van 19 minuten lang, maar dit ging zo snel voorbij! Ik heb genoten van het kijken! Superleuk!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 11 januari 2015 16:57

Wat een nare reacties zie ik voorbij komen zeg! Ik vond het een leuke video Vera. Ik heb laatst ook Reese’s gehad en vond het opzich best lekker. We hadden laatst ook een Boost reep gekocht bij de Jamin. Ook zo’n Amerikaanse reep. Dat is wel echt een aanrader. Die is zo lekker! Van mij mag die ook wel naar Nederland komen standaard.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 11 januari 2015 17:03

Wat een negatieve reacties… :( Opbouwende feedback is altijd welkom, maar sommige reacties zijn gewoon echt naar.
En over het “Vera en Jeffrey”, in Masha’s vlogs komt Gregor toch ook vaak voor, Cynthia “haar” Willem komt vaak voor in plogs en vakantieverslagen en ook Teske en Mert hebben al een aantal keer filmpjes opgenomen samen (Rewritten!).

Het lijkt me logisch, dat als je een soort-van-samenwoond, elkaar vaak ziet en dus ook samen dingen doet. Simpelweg even samen lunchen of “ik zat op de bank terwijl Jeffrey op de playstation speelde”.

Vera, volgers zullen altijd komen en gaan. Je kan nooit voor iedereen tegelijk goed doen. Doe gewoon je eigen ding, het is nog steeds JOUW blog! :)

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 11 januari 2015 om 17:34:

Precies wat ik bedoel! Kon alleen die woorden niet vinden, maar je haalt ze uit mn mond haha

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:26:

Ik denk dat het wennen is, maar het maakt de reacties niet minder vervelend. Kan het gelukkig wel relativeren dankzij reacties als die van jou <3

[Beantwoorden]

Marijke antwoordt op 12 januari 2015 om 18:02:

Grote OMG omdat er een grote blogger gereageerd heeft op m’n comment :O Made my day!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 11 januari 2015 17:06

Door Manon op 11 januari 2015 17:06

Lieve Vera,
Trek je niks aan van die vervelende comments dat er een overload Jeffrey op je site is. Het is jou blog, jij mag bepalen wat je dr mee doet. Ik snap die reactie’s ook eigenlijk helemaal niet. Dit je pas je eerste filmpje met hem, een paar outfit artikelen met Jeffrey maar daar houd het ook mee op. Zoveel bloggers hebben het over hun vriendjes in hun video’s en artikelen. Doe gewoon waar jij je goed bij voelt. Haters gonna hate. Ik vind het prachtig om te zien hoe gelukkig je bent (dat straal je ook uit als jij bij hem bent!) en ik ben hartstikke blij voor je dat je van je bindingsangst af bent. Ik gun het je van harte lieve Vera!
Liefs Manon (love)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 11 januari 2015 17:07

Toevallig ben ik nu even de reacties aan het doorlezen en ik schrik er best een beetje van. Sommige mensen zeggen vervelende dingen en dat is wat mij betreft echt niet nodig. Het is jouw blog en jij mag laten zien wat jij wilt… Als jij ervoor kiest om Jeffrey vaak voorbij te laten komen is dat jouw keuze. Mensen kunnen het leuk vinden of niet leuk vinden, maar dat kan volgens mij ook netjes verteld worden. En bovendien snap ik ook niet helemaal dat het tot irritatie kan leiden.. We komen allemaal je blog bezoeken omdat we jou leuk vinden, hoe kunnen we dan een hekel hebben aan het feit dat je ontzettend gelukkig bent in de liefde en hier van geniet? Gewoon blijven doen wat voor jou goed voelt, dat is eigenlijk wat ik wil zeggen. Fijne zondag nog!

[Beantwoorden]


Door Rosita op 11 januari 2015 17:07

#VEREY! Haha, erg leuk filmpje. Van mij mag je Jeffrey er zo vaak bij betrekken als jij wilt, vind jullie super leuk met z’n twee. Geniet van elkaar :-)

[Beantwoorden]


Door Dana op 11 januari 2015 17:11

Leuk filmpje! En ik vind dat je zo’n leuke, aanstekelijke lach hebt! ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:27:

Dankjewel Dana :$

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 11 januari 2015 17:21

Leuk om zo’n filmpje eens te zien naast je beauty artikelen. Ik had het er gisteren nog over met een aantal bloggers dat ik je als eerst volgde van alle beauty bloggers en dat ik jou nog steeds volg! Ik vind het dan ook leuk om te zien dat je nu gelukkig bent met Jeffrey en hij doet het toch leuk in het filmpje? Ik heb nog nooit Amerikaans snoep op, maar ik zou het wel eng vinden om dat allemaal te proberen haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:27:

Leuk om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Whitley op 11 januari 2015 17:33

Aaah hou op met die stomme reacties…
Lieve Vera, zoals je leest zijn er meer mensen die WEL van je video’s met je lover genieten ;)
Ik heb enorm gelachen om hoe jullie Amerikaans snoep ervaren en vind het stoer van Jeffrey dat hij zo in een video wilt zitten ( mijn vriend wilt het nog steeds niet grr hihi ).
Geniet van jullie samen zijn, en ik hoop dat je niet terug deinst van de reacties die soms echt nergens op slaan :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Eline op 11 januari 2015 17:38

Ik heb genoten van je filmpje, grappig om te zien aangezien ik wel helemaal gek ben op Amerikaans snoepgoed (ondanks de chemische smaak)! Ik bestel ook altijd samen snoep met mijn vriend om het dan samen te gaan proeven; hilariteit alom!

Zonde al die reacties onder deze fantastische video, je kan het schijnbaar nooit goed doen; eerst moeten er filmpjes met je vriend komen en als ze er zijn komt hij weer te vaak voor. Ik vind het in ieder geval leuk om hem hier af en toe voorbij te zien komen. Jullie gezamenlijke outfitfoto’s en dit soort video’s vind ik zeker een toevoeging :) En moedig je daarom ook zeker aan om ermee door te gaan; whatever feels good :D

Oh en ladies, als je niks leuks te zeggen hebt, zeg dan niks.

[Beantwoorden]


Door Anna op 11 januari 2015 17:38

Jullie zijn echt super lief samen ! ♥
Zeker vaker filmpjes met Jeffrey! xxx

[Beantwoorden]


Door Nienke op 11 januari 2015 17:40

Deze video moet minstens even leuk geweest zijn om op te nemen als om naar te kijken :d ik heb zowaar zin in snoep gekregen nu! En wat leuk dat je een beroep kan doen waar je je vriend bij kan betrekken! Waarschijnlijk krijg je er ook nieuwe inspiratie van, en voor mij als lezer/kijker is het ook fijn om een nieuw gezicht voorbij te zien komen! Het houdt je blog fris, veel liefde en geluk nog Vera !

[Beantwoorden]


Door Marije op 11 januari 2015 17:45

a new ship has born! (love)

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 11 januari 2015 17:45

Leuk en gezellig filmpje met jullie tweetjes. Ik vond het heel leuk om te zien! Zelf heb ik nog geen ervaring met Amerikaans snoep.

Wat een vervelende en egoïstische reacties hierboven zeg… Ik hoop dat je je een beetje kan optrekken aan de lieve reacties die je hier krijgt, want de andere zijn echt onzin. Ik vind je blog net ontzettend leuk omdat je een unieke persoonlijkheid hebt en zoveel deelt met je lezers. Jeffrey maakt nu eenmaal deel uit van je leven, hij maakt je gelukkig, dus dan is het maar normaal dat hij ook op je blog verschijnt. Geniet van elkaar! <3

[Beantwoorden]


Door Veerle op 11 januari 2015 17:58

Deze video was zo ontzettend leuk! En ik moest gewoon hard op lachen toen die kauwgom uit Jeffreys mond schoot! :lol: Trek je niet zo veel aan van al die vervelende comments! xx

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 11 januari 2015 18:00

Beste Vera,

Op dit moment voel ik mij heel erg geraakt. Als ik al die reacties lees en de moment neem om in jou schoenen te staan. Poeii wat zou jij je wel niet ontzettend verdrietig voelen.
Natuurlijk waardeer je feedback voor je blog, zodat je het kan verbeteren en nog meer boven jezelf kan overstijgen. Maar de manier hoe het gegeven word is diep triest. Je zet je kwetsbaar neer, zeker omdat een relatie aangaan voor jou heel moeilijk is/was door je angsten. Chapeau, mag je trots op zijn! en zeker laten zien. Het lijk mij niet meer dan logisch dat je dit dan ook persoonlijk zou oppakken op de manier(aanval van reacties) hoe de reacties je zou kunnen raken.

Zou niet weten wat voor tips ik je kan geven voor je blog met name betreffende deze situatie. Het blijft ook een feit dat er ook puberale lezers zijn en de communicatieve vaardigheden zijn dan in het algemeen niet zo hoog.
Als mens zou ik zeggen praat erover met de mensen om je heen , waar je van houd. Wat het met je doet en hoe je erbij voelt. Leg het uiteindelijk naast je neer. Het belangrijkste is wees jezelf! Daar ben je nou net zo goed in. De factoren in je omgeving werken hier ook aan mee, dus laat ze er zijn:). Dat is goed. Als je je er goed bij voelt.

[Beantwoorden]


Door Demi op 11 januari 2015 18:10

Wat een heerlijke video om naar te kijken! De hele video heb ik gekeken met een glimlach. ik blijf jullie samen zo leuk vinden!
Lieve Vera ga vooral zo door.

#verey

[Beantwoorden]


Door A op 11 januari 2015 18:13

Lieve Vera,

Ik reageer normaal gesproken nooit.. maar ik heb nu echt een WTF moment. Hoe durven sommigen zo vals te zijn.. Opbouwende feedback vind ik prima, maar reacties waarin mensen gewoon direct zeggen dat je dik bent en allerlei commentaar leveren over het feit dat je vriend in beeld is.. NOT DONE! Tegen dit soort mensen wil ik dan ook echt het volgende zeggen: Schaam je.. schaam je diep!
Dit is pure jaloezie, lieve Vera. Ik gun het je zo dat je zo gelukkig bent en samen met iemand je leven kan delen. Als mensen dat niet kunnen hebben, prima. Daar is het eeuwenoude ‘wegklik’ knopje voor. Ik vind dat je het hartstikke leuk doet en ik bezoek dan ook geregeld je blog. Mijn vriend vond het vanochtend super leuk dat je een filmpje aan Amerikaans snoepgoed hebt geweid! Normaal gesproken zegt hij nooit ‘laten we dat filmpje kijken!’ maar nu wel :-)
Lieverd, hoe jij je zult moeten voelen na al die KUT reacties.. Probeer het je alsjeblieft niet te persoonlijk aan te trekken! Maar zie dit wel als een hele grote les om sommigen echt een blokkade op te leggen.. Misschien heel kinderachtig, maar men.. sommige mensen verdienen het dan ook echt niet meer om je site te mogen bezoeken. Een soortgelijke situatie trof Beautylab laatst ook al.. ECHT, hoe durven mensen zulke dingen te zeggen. Ik wed dat geen van al deze bezoekers die zo’n smerige reactie achter hebben gelaten dit recht in je gezicht zullen zeggen!

Ik hoop dat je toch nog van je zondag kan genieten samen met Jeffrey <3

[Beantwoorden]


Door Seren op 11 januari 2015 18:15

Je blog is en blijft tof! Ook nu je met Jeffrey bent! Houden zo! En voor de rest die het niet kan uitstaan, jullie favo blogger houdt niet alleen van jullie, maar ook van een jongen! Deal with it!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:28:

Dankjewel Seren <3

[Beantwoorden]


Door Maryse op 11 januari 2015 18:16

Wow.. al die negatieve reacties. :(
Ik moet denken aan je bindingsangst filmpje waarin je verteld over jouw ervaring ermee en hoe respectvol Jeffrey hiermee om is gegaan.
Ik ben heel blij voor je dat je zo gelukkig met hem bent en dat je zo een beetje meer over je angst bent hheengekomen. Je vriendje hoort nu eenmaal bij je leven en ik vind het heel leuk om erover te lezen. Veel geluk Vera en Jeffrey

[Beantwoorden]


Door sanne op 11 januari 2015 18:16

Al die reacties slaan nergens op! Vera is hartstikke gelukkig met jeffrey en dat mag ze zeker duidelijk maken. Wat maakt het nou uit als Jeffrey in een paar artikelen

word genoemd?! Het is haar blog dus mag ze t ook zelf bepalen. VERA ik ben blij voor je dat je zo gelukkig bent met Jeffrey en dat merk ik ook aan je filmpjes :D blij zo doorgaan je filmpjes zijn top!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 11 januari 2015 18:19

Hele leuke video! En niks aantrekken van de reacties. Je kreeg zoveel vraag naar een video met Jeffrey en dan doe je er 1 samen krijg je dit. Beetje jammer!
Grappig van de beef jerky, wij vechten hier om een zakje haha!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:29:

Jeffrey heeft ze toch ook nog door zitten eten hoor :lol:

[Beantwoorden]

Miranda antwoordt op 11 januari 2015 om 22:16:

Als ‘ie ze nog eens wilt, je kan ze ook hier gewoon in de supermarkt kopen! ;) Bij de AH en Jumbo zoiezo!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 11 januari 2015 18:20

Super leuke video! Ik zit nu al te wachten op meer video’s met Jeffrey :) Jullie zijn ook zo’n leuk stel (love) x

[Beantwoorden]


Door Ina op 11 januari 2015 18:22

Hele leuke video! Jammer van al de opmerkingen hier, het is logisch dat Jeffrey voorbij komt en ik stoor me er helemaal niet aan en ik merk het eigenlijk amper.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 11 januari 2015 18:27

Hartstikke leuk filmpje Vera! Moeten jullie vaker doen. Jeffrey lijkt trouwens helemaal niet zenuwachtig of ongemakkelijk, erg leuk!

Sterkte met Flint!
Xx

[Beantwoorden]


Door ellen op 11 januari 2015 18:28

Ik begrijp niet waarom mensen na een negatieve reactie altijd moeten roepen dat diegene jaloers is. Dit is Vera dr werk. Als iemand op je werk kritiek op je heeft ga je dan ook roepen dat diegene jaloers is?! Kritiek is prima, mits opbouwend. Ik vind je blog trouwens hartstikke leuk hoor Vera. Wilde even reageren op de reacties van sommigen!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 11 januari 2015 18:39

Vera, ik vind het heel fijn om je zo gelukkig te zien! Leuk filmpje! ♥️

[Beantwoorden]


Door Emma op 11 januari 2015 18:39

Was ik de enige die echt hardop lachte toen het stuk kauwgom uit Jeffrey zijn mond vloog toen hij een bel probeerde te blazen? Hahaha, leuk filmpje! Heb met veel plezier gekeken.

[Beantwoorden]


Door Lies op 11 januari 2015 18:43

Heel erg leuk filmpje om te zien! Wat grappig ook dat jullie de Peanut Butter cups van Reese’s niet echt wat vonden. Ik had ze een tijdje geleden bij Jamin gekocht en dacht juist dat ik het niks zou vinden. Toen ik ze eenmaal geproefd had bleek ik ze juist heel lekker te vinden haha. De verschillende smaken Skittles ben ik ook wel heel benieuwd naar, maar het drinken lijkt mij allemaal niet echt wat. Al zou ik wel een keer de Dr. Pepper Vanilla willen proberen.

[Beantwoorden]


Door Lieke op 11 januari 2015 18:48

Vera & Jeffrey, wat zijn jullie ontzettend leuk samen!
Normaal reageer ik nooit op je artikelen (ik ben een van de ‘stille’ fans) Maar ik reageer nu toch. Waarom? Ten eerste de manier waarop je bent en doet. Altijd jezelf, vrolijk of niet, je laat het ons zien.

Daarnaast zag ik net op twitter voorbijkomen dat dit artikel nare reacties had. Ik was toch wel even benieuwd wat dat dan moest zijn. Want ik heb vanmorgen GENOTEN van deze video. De manier waarop Jeffrey jou aanvult en blij maakt. Als ik zie hoe je naar hem kijkt, wordt ik gewoon instant jaloers. Dit is toch echte liefde mensen? Dat er dan nare reacties komen over Jeffrey op JOUWN blog snap ik niet… Deze site heet niet voor niets veracamilla.nl. Dit ben jij, dit is jouwn leven en deze blog gaat dus ook daarover. Indien mensen dit niet willen lezen/zien. Kunnen ze beter geen kijkje in jouwn leven nemen.

Dus lieve Veer, blijf wie je bent, geniet van Jeffrey. En als je leuke dingen van hem en jou neer wil zetten, dan doe je dat toch gewoon? Ik zal je blog altijd met veel
plezier blijven lezen. Als jij blij bent, geniet ik van je mee.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Tessa op 11 januari 2015 18:50

Wat mensen zeggen, van ‘je weet dat het filmpje met Jeffrey is, dan kijk je hem toch niet’, is hetzelfde als dat een vriendin samenwoont met haar vriend en hij er altijd bij is. Vervolgens stoor je je er aan en zeg je dat als je naar haar komt, je ook wel eens tijd alleen met haar wil spenderen in plaats van dat hij er altijd bij is, en dan zou zij zeggen ‘nou, je weet dat hij hier woont, dan kom je toch niet?’… Ik vind het inderdaad Jeffrey overload. Outfit met Jeffrey, ik doe zus en zo met Jeffrey, snoephaul met Jeffrey… :nod:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:58:

Zo ken ik ook nog wel een vergelijking. Een vriendin is ook iemand die naar je luistert als je vertelt over hoe verliefd je bent, de foto’s van jullie samen liket op Facebook, je advies geeft, meeleeft en alle sappige verhalen wil horen. Misschien heeft ze daar ook niet altijd zin in, maar ze doet het omdat jullie vriendinnen zijn. Toch?

[Beantwoorden]

Tessa antwoordt op 12 januari 2015 om 02:50:

Natuurlijk, maar zelf vind je je eigen vriendje veel interessanter dan dat anderen dat vinden. Als ik met een vriendin afspreek, heb ik echt geen zin dat zij continu over haar vriendje praat, hoe goed we ook bevriend zijn. Dan zeg ik haar dat en als je gewoon goede vrienden bent, houdt zij daar rekening mee. Je kunt best over je vriendje praten, er blij mee zijn en dat tonen aan de wereld, maar er is ook zoiets als te veel. Ik kom voor die vriendin, niet voor het vriendje.

[Beantwoorden]

no defence antwoordt op 12 januari 2015 om 13:16:

maar we zijn je vriendinnen niet, we komen om te lezen over beuty, niet over een kereltje met 3 haren op zijn kin die snoep eet

[Beantwoorden]

Alyssa antwoordt op 12 januari 2015 om 14:24:

Doe éven normaal joh?
Een groot aantal van de meiden die hier komen om naar Vera te kijken zien haar wél als vriendin, ze geeft ons advies over van alles en nog wat, deelt haar persoonlijke angsten, gelukkige momenten en gewoon haar leven met ons.
Spreek voortaan voor jezelf en niet in de ‘we’ vorm ja? En leer respect te hebben. Het is juist heel fijn voor Vera dat ze een ontzettend lieve jongen heeft gevonden die het niet erg vind om zo nu en dan betrokken te zijn bij haar werk.
Trek je er niets van aan Vera, en veel van ons zijn WEL jouw vriendinnen!


Door Fran op 11 januari 2015 18:53

Onwijs leuke video ondanks dat Amerikaans snoep mij helemaal niet interesseert. Erg leuk dat Jeffrey een keer in een video voorbij komt, zo leren we hem ook wat beter kennen! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 11 januari 2015 om 18:59:

Groot compliment ^^ Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Krissi op 11 januari 2015 18:57

Ik reageer zelf eigenlijk echt bijna nooit op jou blog, maar vandaag even wel want ik zag de negatieve reacties en daar werd ik een beetje sip van. Ik vond het super leuk toen ik zag dat deze video online stond, de 20 minuten vlogen voorbij en ik heb de volle 20 minuten met een glimlach op mijn gezicht zitten kijken. Ik vond het echt ontzettend leuk, en ik vind het juist leuk dat Jeffrey soms voorbij komt op je site, je kunt zien dat je heel gelukkig bent en dat maakt me blij. Oh, ik vond Jeffrey ook helemaal niet awkward overkomen en jullie samen ook niet. Ik vond het een hele toffe en schattige video.
liefs!

[Beantwoorden]


Door Sandra op 11 januari 2015 19:16

Ik word echt gelukkig van deze video! Wat zijn jullie toch geweldig leuk en schattig samen :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 11 januari 2015 19:17

Ik vind dit echt een super leuke video! Heel vrolijk. Ik vind Reese’s echt super lekker, helaas zijn ze best wel duur (2,50 voor twee of drie cups) dus koop ze bijna nooit, ze zijn trouwens hier ook niet te koop, alleen bij de Jamin.

En ik vind het heel leuk om video’s met jullie samen te zien dus ga daar zeker mee door! Ik hoop nog op een My boyfriend does my make-up video :kiss:

[Beantwoorden]


Door Lara op 11 januari 2015 19:19

Dat jullie zo alles achter elkaar kunnen proeven, zelf zou ik echt misselijk zijn na al vijf dingen! Maar leuke video Vera ^^)

[Beantwoorden]


Door Marii op 11 januari 2015 19:21

aaahw jullie zijn super lief samen :)
Jammer van de negatieve reacties ik vind je blog juist super leuk om de persoonlijke dingen die er naar voren komen :) daar houd ik van.
Ik vindt ook lang niet alle artikelen leuk maar die skip ik dan gewoon.

Ga zo duur Vera :)

En deze candy boxen ik vind het super grappig mag nog wel een keer! :P

[Beantwoorden]


Door Ria op 11 januari 2015 19:21

Jammer dat die mensen zo onaardig doen. Het gaat nergens over.
Kijk naar al die andere bloggers die ook geregeld met vriend te zien zijn. Leuk toch? Je wilt een inkijk in iemands leven; hometoer, kledingkast, lief en leed. En ja daar hoort ook een relatie bij. En dan is het opeens weet niet goed. Vera ga gewoon zo door! Blijf jezelf alsjeblieft, doe wat jij moet doen daar blijf je echt het origineelst en oprechtst mee. En sterkte met het verlies van Flint, dat heeft een enorme impact op je.
Liefs, Ria

[Beantwoorden]


Door Veerle op 11 januari 2015 19:26

Hey lieve vera,
Al die comments, jeetje wat zijn ze onaardig..
ik vind het juist heel leuk dat Jeffrey voorkomt op je blog en youtube kanaal !!!
Ga zo door, en laat je niet beinvloeden door alle negatieve comments !!!!

Mensen het is een PERSOONLIJKE blog, en daar horen vriendjes etc. ook bij !!!!

Keep ya head up veer !!!!!!
Xxxx

[Beantwoorden]


Door Rian op 11 januari 2015 19:35

Echt ik kan me zooo irriteren aan mensen die overal commentaar op hebben!
Het is Vera’s blog en zij bepaald wat er opkomt en niet jullie!
Het is toch super leuk om te zien dat Vera gelukkig is!
Ga ff ergens anders haten!
Als iemand anders in het filmpje te zien was dan was er helemaal geen commentaar geweest!
Ik keek het juist omdat ik het leuk vond dat Jeffrey erbij was:)

Liefs

[Beantwoorden]


Door anoniem op 11 januari 2015 19:39

Lieve Vera,

Ook een stille lezeres hier, ik lees je blog nu een jaartje en ik reageer nooit (bij geen enkele blog). Maar nu toch even wel, om te zorgen dat de positieve reacties straks de boventoon voeren, want dat verdien je!

Ik had deze video nooit gekeken als het niet met Jeffrey was geweest, want zoals meerdere mensen al zeiden, ook mij interesseert Amerikaans snoep me niet. Maar deze video was wel heel leuk, leuk omdat jullie het samen hebben gedaan! Wat mij betreft komen er nog veel meer video’s met Jeffrey!

Ik vind je echt een geweldig lieve en leuke meid, eerlijk en gezellig. Ook al voelt het stom om te zeggen, want wat heb jij eraan dat ik blij voor je ben, maar toch: ik ben heel blij voor je dat je zo’n lieve vriend hebt!! Zo fijn dat je iemand hebt om alles mee te delen, iemand die je steunt en er voor je is, en ook je blog ondersteunt. Hij lijkt me echt een lieverd, gezien deze video en ik wens jullie alle geluk toe!

En omdat ik nu toch reageer, ook heel veel sterkte met het verlies van je lieve Flint! Gewoon goed doorleven nu, het verdriet is groot.

Ga zo door lieve Vera!

[Beantwoorden]


Door Noortje op 11 januari 2015 19:40

Wat een gemiep over dat Jeffrey te veel voor komt op je blog en in je filmpjes ! Vind ik persoonlijk helemaal niet nodig. Als mensen het niet leuk vinden dat jeffrey in bijv. Artikel dan lezen ze dat artikel dan maar niet. Ik zie dat jeffrey je ontzettend gelukkig maakt en dat mag je dan best laten zien! Ga zo door Vera , liefs <3

[Beantwoorden]


Door Anna30 op 11 januari 2015 19:58

Ontzettend leuk een filmpje met jullie samen! Ik vind het juist leuk als je vriend ook af en toe voorbij komt, hij is toch belangrijk voor jou. Sommige bloggers kiezen er ook voor hun vriend helemaal buiten beeld te houden, zoals Serena van Beautylab nu; dat vind ik zelf veel minder leuk..
Wat ik wilde zeggen is dat ik Jeffrey een schat van een jongen vind, hij lijkt me positief en rustig! <3 <3 <3

[Beantwoorden]


Door Puck op 11 januari 2015 19:58

Lieve Vera,

Ik volg ook al jaren jouw blog, maar heb nog nooit gereageerd. Ik vind jou en Jeffrey heel lief samen. Het kan zijn dat niet iedereen het even geweldig vind, maar persoonlijk vind ik dat je daar sch**t aan moet hebben. Ik vind ook niet iedere blogpost van elke blogger leuk, maar dat is geen reden om zoveel negatief commentaar te geven.

Ik ken jouw blog als een persoonlijke blog; je bent heel open en deelt professionele meningen, maar ook persoonlijke gevoelens. Jeffrey hoort bij jouw leven, dus bij jouw blog.

Ik snap dat het ontzettend pijn kan doen als mensen op zo’n (respectloze) manier reageren. Er is een verschil tussen feedback en commentaar…

Ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Hanne op 11 januari 2015 19:58

Wat een ontzettend leuk filmpje! Ik heb er erg om gelachen! Vond het juist superleuk om wat meer van Jeffrey te zien. Ik schaam me alleen wel echt voor wat sommige mensen hier neer durven te zetten. Ik hoop dat je je er niet te veel van aantrekt, ook al is dat natuurlijk moeilijk met zoveel nare reacties, en dat je gewoon lekker de keuzes maakt die jij wilt. Ten eerste vind ik de meeste reacties ontzettend overdreven en ten tweede snap ik niet dat er mensen zijn die zeuren over minder artikelen terwijl ze ‘zulke trouwe lezers zijn’. We hebben namelijk allemaal kunnen lezen wat er met Flint is gebeurd en we weten ook allemaal hoe zwaar het je valt. Doe lekker rustig aan zolang als jij dat nodig hebt en als jij iets over je vriendje wil vertellen dan doe je dat lekker. En geloof me, als je niets meer over je priveleven zou laten weten dan was het ook niet goed voor sommige mensen. Ik snap alleen niet waarom mensen hun negatieve mening (en op deze site soms echt negatief GEZEIK) niet voor zich kunnen houden. Als je niks aardigs te zeggen hebt dan zeg je niets. Waarom zou je iemand kwetsen terwijl het totaal onnodig is?
Lieve Vera, je blog is en blijf

[Beantwoorden]

Hanne antwoordt op 11 januari 2015 om 19:59:

* Lieve Vera, je blog is en blijft persoonlijk en ontzettend leuk! Ga zo door, ik ben hoe dan ook trots op je

[Beantwoorden]


Door Nathalie op 11 januari 2015 20:03

Leuk filmpje! Ik vind Jeffrey er wel bij passen, dus stiekem hoop ik dat er nog een filmpje samen gemaakt word. Als ik de reacties allemaal een beetje bekijk, zal ik vast met deze opmerking geen vrienden maken maar ik gun jou wel je geluk :yes:

[Beantwoorden]


Door Suus op 11 januari 2015 20:07

Ik vind het eigenlijk best leuk om jeffrey wat vaker te zien. Jullie zijn namelijk onwijs leuk samen en sowieso zie ik ook nog genoeg artikelen en video’s zonder jeffrey. Leuke video, ga zo door :D

[Beantwoorden]


Door Beau op 11 januari 2015 20:13

Jeetje, wat een boel verdeelde reacties. Ik vind de video in ieder geval wel erg leuk :)

[Beantwoorden]


Door Sigrid op 11 januari 2015 20:13

Wauw! Echt een super leuke video! Jullie zijn echt super schattig samen, en ik vind het juist super leuk dat Jeffrey regelmatig op je blog te zien is! Het maakt me gewoon blij om je gelukkig te zien! Ik lag btw echt dubbel om jullie gezichten als iets echt smerig was haha.

Ik hou echt van je leuke reviews en filmpjes, en ik denk niet dat je filmpjes/artikelen minder worden door Jeffrey ofzo maar eerder door de *** reacties door mensen die jou blog lezen om maar gewoon haatreacties te plaatsen. Foccus je asjeblieft niet opde haters want er zijn zoveeeeeeel mensen die echt mega fan van je zijn! De haters zijn jouw aandacht gewoon niet waard :)

Xxx

[Beantwoorden]


Door Naomi op 11 januari 2015 20:20

Nou heb ik net al een reactie achtergelaten, om te zeggen dat jullie super lief samen zijn en dat je vooral zo door moet gaan! Maar ik kan het niet laten om dit te zeggen.

Al die negatieve reacties zijn zo verschrikkelijjk gemeen. En wat ik al helemaal erg vond is dat iemand zei dat je veel dikker word. Hoe durft diegene dat te zeggen.

Vera je bent een prachtige, vrolijke, lieve meid met een heel mooi figuur!
En het is super leuk om te zien dat je zo’n lieve vriend hebt! Je hebt verdiend! Met je bindingsangst, echt waar ik vind het heel erg knap van je. Jullie zijn te lief samen, en ik hoop dat je gewoon doorgaat met de leuke outfit artikels. En nog meer video’s met hem gaat maken. (love)

Je blog is ontzettend leuk! Heel veel liefs, Naomi

[Beantwoorden]

Naomi antwoordt op 11 januari 2015 om 20:25:

hebt het verdiend * sorry foutje :-)

[Beantwoorden]


Door Tessabd op 11 januari 2015 20:27

beste candy haul everrrrr! de meeste mensen laten het alleen zien en proeven maar 2 dingen. Ik vind als je het doet moet je het goed doen, takin’ one for the team :d #Verey

[Beantwoorden]


Door Aida op 11 januari 2015 20:37

Jullie zijn zo leuk samen! <3 Ik betrapte mezelf op het volgende idee: Hoe kan het dat ik 20 min lang kan kijken naar mensen die snoep eten, haha!
Ik denk dat het komt omdat jullie zo leuk zijn! <3 Ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 11 januari 2015 20:39

Lieve Vera trek je niet te veel aan van al de gemene commentaren ! Ik heb vroeger ook een blog gehad, en op een gegeven moment was er 1 persoon die altijd hele gemene dingen reageerden, dat ik wel drugsverslaafd leek en lelijk was enzovoort. Het is niet te geloven hoe hard zoiets kan kwetsen ! Ik kon daar meerdere dagen ongelukkig om zijn. Dus kan me voorstellen dat je je deze gemene reacties ook erg aantrekt. Als je maar weet dat de overgrote meerderheid van de comments positief is ! Net zoals bijna alle bezoekers ! Iedereen heeft natuurlijk recht op zijn mening, maar ik vind het onzin dat je Jeffrey bijna volledig van je blog zou moeten schrappen voor die kleine 1 procent ofzo bezoekers dat er problemen mee heeft.

Ik ben echt dol op jou ! Je persoonlijkheid, je stijl ! Ik volg je blog echt met heeeeel veel plezier, helemaal omdat die zo persoonlijk is ! Ik vind het bvb heel jammer dat Serena van Beautylab haar vriend voor zichzelf houdt (wat ik nochtans ook wel kan begrijpen, uiteraard wil je ook een privé-leven), maar het schept toch meer een band om ook inzicht te krijgen in dat aspect van iemands leven ! Dat maakt jouw blog juist zo fijn om te lezen. En mensen moeten niet overdrijven, ik vind dat je het nog heel bescheiden houdt met hoeveelheid ‘Jeffrey’ op veracamilla. Ik vind het zelf heel leuk over hem te lezen en van mij mag het zelfs altijd meer worden :) Geef mij maar een persoonlijke blog !

Kortom, ik vind dat je het heel goed doet en ik lees je blog met veel plezier :) Doe vooral zo door ! En probeer je te focussen op alle bezoekers die volledig achter je staan ! Dat is ook wel te zien aan alle lieve comments :)

[Beantwoorden]

Sofie antwoordt op 11 januari 2015 om 20:40:

En ik vond het filmpje trouwens heel leuk ! Zoals vele bezoekers eerder al zeiden: eigenlijk ben ik niet zo’n fan van een candyhaul, maar ik heb gekeken omdat Jeffrey er in voorkwam :) Die 20minuten waren zo om !

[Beantwoorden]


Door Juultje op 11 januari 2015 21:06

Lieve Vera (en Jeffrey),

Remember… Don’t let someone dim your light just because it’s shining in their eyes!

dikke kus

[Beantwoorden]


Door Daaanielle op 11 januari 2015 21:20

Wat zijn jullie leuuuuuuuk! Ik heb een paar keer echt hardop moeten lachen om jullie, zeker vaker doen dus!

[Beantwoorden]


Door Iva op 11 januari 2015 21:41

Hele leuke video! Dat snoep is werkelijk hilarisch en de lange jan heeft heel wat jeugdsentiment voor mij! ondanks jullie reacties zat ik toch een beetje te watertanden! Fijn dat je jezelf kunt zijn :)

[Beantwoorden]


Door Loes op 11 januari 2015 21:48

Leuke video! Ik heb al lang diabetes, dus snoep is niet aan mijn besteed, maar ik moest ‘m toch bekijken, want jullie zijn zo schattig en enthousiast samen! <3 ;-)

[Beantwoorden]


Door Els op 11 januari 2015 21:48

Ik vond het filmpje grappig! En doe gewoon lekker wat jij leuk vindt! Het is jouw blog :-). De hele wereld kun je niet tevreden houden :-)!

[Beantwoorden]


Door JessyJ op 11 januari 2015 22:11

Ach zijn veel meer positieve reacties dan negatief ! :wave:
Tuurlijk kan je van mening zijn dat je Jeffery niet wil zien maar oh wat zijn sommige reacties overdreven zeg!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 11 januari 2015 22:13

Lieve Vera,

Ik reageer nooit, maar hier voel ik mij geroepen! Je bent een geweldig mens, je bent prachtig en het is fijn om te zien dat je gelukkig bent! Ik vind juist dat je die gelukkigheid uitstraalt op video en dat is fantastisch om te zien en erg aanstekend!

Tegen de mensen die klagen over Jeffrey, jullie hebben waarschijnlijk geen vriend. Wat Vera voelt is heel normaal, ik wil mijn vriend ook het allerliefste aan iedereen laten zien! Verliefd zijn is heerlijk, en laat haar vooral van die verliefdheid genieten!

Ga absoluut door met gelukkig zijn, en laat niemand je weerhouden van wat goed voelt! Veel geluk verder met Jeffrey!

Nu kan ik mij weer rustig terug trekken en gaan genieten van je verdere artikelen en filmpjes!

[Beantwoorden]


Door dooor op 11 januari 2015 22:17

zoals veel hier reageer ik normaal nooit maar ik zag een tweet van Teske over reactie’s zials dit.. Veel mensen volgen deze blog en iedereen heeft een andere mening. Mijn mening is dat je vooral zo door moet gaan Vera! Super om jullie liefde te zien.. Als het jullie niet aanstaat waarom zou je dan nog deze site bezoeken? Lees zovaak negatief tot gemeen commetaar, dat is nergens voor nodig. Wees blij voor Vera en gun het haar. En zeggen dat Jeffrey graag populair wil worden.. Dat is al helemaal zot! Vera, ik vind dat je je helemaal niet hoeft te verantwoorden, jou blog, jou keuze en jou liefde!

[Beantwoorden]


Door youssra op 11 januari 2015 22:30

Jeetje wat een gezeik. Hij maakt je gelukkig en dat mag je best laten weten. Heel leuk filmpje van jullie samen. Je kunt zien dat jullie een leuke band hebben

[Beantwoorden]


Door Larissa op 11 januari 2015 22:37

Leuke video Vera!
Ik vind het helemaal niet storend dat Jeffrey nu ook op je blog voorbij komt, je bent gelukkig met hem en dat vind ik leuk om te zien!
(love)

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 11 januari 2015 22:53

Wat leuk, zo’n filmpje! Amerikaans food is toch zo exciting haha

[Beantwoorden]


Door Emily op 11 januari 2015 23:24

Haha ik heb me rot gelachen om jullie kauwgombellen stukje!

Leuke vent Vera! Kan je zuinig op zijn! Jullie passen perfect bij elkaar!

[Beantwoorden]


Door Katrijn op 11 januari 2015 23:45

Ik vind ook wel dat jeffery vaak de laatste wat vaak langs komt, het is niet nodig em hem in bijna elke blogpost of video te betrekken, want ik namelijk voor jou naar je blog. Het kan wel maar niet overmatig want ik snap ook wel dat hij een belangrijk deel van je leven is, maar mensen gaan zich ergeren aan het bakvissengedrag.

[Beantwoorden]

Anna antwoordt op 12 januari 2015 om 00:11:

Ik kan me hier wel in vinden meer beauty, minder Jeffrey !

[Beantwoorden]


Door Robin op 12 januari 2015 01:06

Ik reageer erg zelden maar volg je toch al 2,5 jaar ofzo.

Ik vind het leuk voor je da je je vriend hebt enzo maar begint nu wel erg veel te worden.

Je doet namelijk ook al veel outfitpost met hem en in je filmpjes wordt zn naam ook minstens 3x genoemd.

Prima da je vriend hebt enzo, snap volkomen da je dan verliefd bent en graag dat deelt met andere mensen maar vind dit soms beetje tenenkrommend (ook die hashtag..)

Verder reageer je ook best kinderachtig ‘Als je t je niet bevalt kijk dan niet’…

Sorry dat deze post veel negativiteit bevat, nogmaals ik reageer bijna nooit en als ik reageer is het meestal met klein vraagje haha.

Verder vind ik je topje wel erg leuk, om deze post dan toch met positieve noot te eindigen.

[Beantwoorden]


Door fee op 12 januari 2015 01:22

Bah, wat kunnen sommige mensen gemeen zijn zeg!

Ik vind het filmpje super leuk! En ik stem voor meer :-)

Liefs

[Beantwoorden]


Door Hanna op 12 januari 2015 01:23

Vera & Jeffrey,

Genoten van deze candyhaul. Ik heb serieus geschreeuwd (of nou ja, gemopperd) over het feit dat jullie beef jerky niet lekker vinden! Mijn vriend en ik vechten er altijd om, haha!
De rest vond ik het hilarisch om te kijken. Die heerlijke droge reacties, ik mag dat wel.

Wat betreft de zogenaamde “Jeffrey-overload” volgens velen hier; Ik quote veracamilla.nl zelf: “[…] “Ik schrijf met een persoonlijke touch.” Do I need to say more?

Vera, probeer je niks aan te trekken wat velen hier beweren. Mensen mogen graag hun ongezouten mening spuiten en internet is hier de juiste plek voor, want daar zijn geen consquenties. Er zal niemand zijn die hun op de vingers tikt.

Desalniettemin wil ik toch nog even zeggen; Fantastisch om te zien hoe je groeit! En houd Jeffrey dicht bij je, want deze jongeman is goud waard. <3

[Beantwoorden]


Door Elise op 12 januari 2015 02:27

Als eerst ooh wat een heerlijk video was het! Ik heb enorm kunnen lachen en meteen trek gekregen haha..
Ik vind het altijd zo stom waarom iedereen zo negatief is vooral tegenover Jeffrey bijvoorbeeld, ik moet bekennen dat ik het super leuk vond om eens een video van jullie beide te zien. De opmerking dat hij te vaak in beeld komt is wel raar, met de Lush unboxing vond ik het juist schattig en totaal niet storend! Je laat dan meer persoonlijk zien wat juist leuk is eraan.. Wanneer Jeffrey niet in beeld wilde kreeg je vast de opmerking dat hij ook eens in beeld moet, voor vele is het nooit goed. Soms merk ik wel dat sommige gewoon aan je irriteren en echt iets zoeken om jou (jullie) dwars te zitten en zwart te maken! Ik vind het hartstikke leuk dat je nu zo gelukkig bent en soms samen in beeld bent! Je moet tenslotte doen wat je zelf leuk vind en fijn bij voelt natuurlijk. Jeffrey maakt nu een deel uit in jouw leven en dat moeten anderen accepteren! Ik vind het een geweldige video en soms Jeffrey eens zien is ook leuk, zoals ik al zei maakt dat wat persoonlijks! Ik volg je met veel liefde en zal dat zeker blijven doen! Probeer de haat reacties over het hoofd te zien, je krijgt ook nog ontzettend leuke reacties en daar doe je het tenslotte voor! <3 <3

[Beantwoorden]


Door Eva op 12 januari 2015 10:40

Jakkie, die snoep lijkt me echt niet lekker nu ik het filmpje gezien heb! :p Nog nooit in Amerika geweest, maar het zou niet echt voor de snoep zijn als ik ga ;). Jeffrey lijkt me heel leuk ;)! Veel geluk samen! x

[Beantwoorden]


Door Karleen op 12 januari 2015 11:23

Die poptarts moeten in de broodrooster! ik vind ze ook heel vies als ze niet geroosterd zijn, haha. Sommige dingen kan je ook bij de Jamin kopen, die hebben een speciaal “American Candy” schap! (love)

[Beantwoorden]


Door Sofie op 12 januari 2015 12:07

Allereerst wil ik toch even zeggen dat ik het heel jammer vind dat je geen “boyfriend does my make-up” hebt gedaan, dat vind ik altijd zulke hilarische filmpjes! Amerikaanse snoep interesseert me verder niet, maar heb wel de video gekeken omdat ik benieuwd was naar Jeffrey haha. Ik vind overigens niet dat Jeffrey te veel aan bod komt hoor. Ik volg je ook al een hele tijd en vind jou één van de beste bloggers. Bij jou is er in mijn ogen echt een goede balans tussen persoonlijke en andere artikelen. Niet te veel persoonlijk (Beautygloss ben ik gestopt met volgen owv deze reden) en ook niet te weinig (het is wel leuk als we iets weten ^^). Ik snap ook niet waarom mensen blijkbaar denken dat het hebben van een blog rechtvaardigt commentaar te leveren op iemands gewicht? Dit is niet de eerste keer dat ik dat zie gebeuren op een blog. Wat een nutteloze opmerking. Trek het je niet aan. Hoge bomen vangen veel wind ;-) Overigens geloof ik ook dat als verschillende lezers (onderbouwde) feedback geven, jij iemand bent die daar zeker wel rekening mee houdt! Dus doe zo verder. Ik ben heel blij dat je iemand zoals Jeffrey in je leven gevonden hebt!

Ondertussen duim ik verder voor een “Boyfriend does my make-up” ^^)

[Beantwoorden]


Door Alyssa op 12 januari 2015 14:07

Lieve Vera,
Ik volg je blog volgens mij pas twee jaar maar het maakt een best wel groot deel uit van mijn leven, als ik ’s ochtends een Bloglovin emailtje krijg kijk ik meteen naar jouw posts en nu heb ik dit filmpje zelfs voor de tweede keer gekeken vandaag omdat ik het zo lief en mooi van jullie vindt.
Ik heb lekker met je meegehuild in het filmpje over je angst en lach nog steeds iedere keer met je mee als jij in de lach schiet op een filmpje.
Het is ontzettend leuk om je zo gelukkig te zien met Jeffrey en ik snap écht niet hoe het mensen kan irriteren. Dat ligt zeker niet aan jou of Jeffrey.
Heel veel geluk Vera!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Mirne op 12 januari 2015 14:32

Wat een hoop! Ik ben altijd vooral benieuwd naar de dingen die je vaak in films voorbij ziet komen. Alleen ik ben niet zo van de snoep, dus eerder de hartige snacks en de chocolade.

Alles met pindakaas, nom! Maar volgens mij ben jij daar niet zo’n liefhebben van. :P

[Beantwoorden]


Door Evelien op 12 januari 2015 14:52

ik reageer normaal eigenlijk nooit, maar nu ik alle nare reacties zie op deze post moest ik even wat kwijt. Ik vind juist dat jeffrey het heel goed deed voor zijn eerste keer in een video! ook zijn jullie erg schattig samen hihi. (A)

[Beantwoorden]


Door sanne op 12 januari 2015 14:56

Hey vera.
Ik vond het persoonlijk wel een hele leuke video.
Juist het feit dat je alles zo persoonlijk houdt op je blog trekt mij.
Hier krijg je veel meer mee dan alleen: dit is een lipstick, hij is fijn, hij kost zoveel etc.
Jij vertelt iets over jezelf hoe je dingen ervaart en je geeft tips.
Wij mogen een kijkje nemen in jouw leven en jeffrey hoort hier ook bij.
Bovendien, meiden die allemaal zo zeuren, dit is voor jullie bedoelt. Heel veel meiden hebben om een video met Jeffrey gevraagd. Als je alleen swatches wil zien (want als je hier echt komt omdat je Vera leuk vindt, dan vind je het ook leuk dat ze zo gelukkig met haar vriend is) ga je toch lekker naar een andere blog? Het is Vera’s blog. Jullie hoeven niet voor haar te bepalen wat ze wel en niet moet doen met haar leven.

Vera ga zo door en trek je niets aan van de nare reacties!

[Beantwoorden]


Door Iris op 12 januari 2015 15:23

Jeeeetje sommige reacties hier, als het de boyfriend tag oid was geweest had je waarschijnlijk niemand horen klagen….
Ik vind het heel leuk, en jullie samen is al helemaal tof :)

[Beantwoorden]


Door Syl op 12 januari 2015 15:55

Pff wat een gehaat hier in de comments zeg.
Als Vera een gastartikel zou plaatsen van iemand die nagelswatches, ooglook, ander huidtype o.i.d. zou doen voor haar blog, dan wordt het de hemel in geprezen en als ze haar vriend noemt dan wordt er met gal gesmeten.

Volgens mij is er bij LLG, LisanneLeeft, Misslipgloss, Beautylab of Beautygloss ook niemand die klaagt over voorbij komende vriendjes in foto’s filmpjes of plogs.

En als je je daaraan stoort, kijk je toch niet.
Precies de reden dat ik geen ASRM filmpjes & foodgloss kijk.

Wees gewoon eens blij voor elkaar dat een ander gelukkig is.

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 12 januari 2015 15:58

Jammer van sommige reacties, want ik vind het een super leuke video! Beetje jammer dat mensen vinden dat je site alleen maar om jou moet draaien terwijl Jeffrey juist zo’n groot deel van je leven uitmaakt. Anyways trek je er niet te veel van aan, er zijn vast genoeg mensen die het wel leuk vinden! (A)

Ik vind trouwens die peanutbuttercups super lekker! Laatst zoiets gekocht bij de Jamin :)

[Beantwoorden]


Door Emma op 12 januari 2015 17:10

Vera, trek je niets van die nare comments aan! Het valt echt reuze mee hoe vaak ik hem zie. Ze zijn gewoon jaloers.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 januari 2015 17:14

Lieve Vera en Jeffrey,
Wat zijn jullie leuk samen, dat was me al opgevallen in je artikelen die ik wat minder vaak lees dan wel je video’s bekijk. Maar echt jullie zijn echt super leuk samen. Ik hoop dat Jeffrey het ook leuk heeft gevonden om samen deze video te maken en dat jullie dit samen vaker doen. Laat de mensen maar kletsen. Ik zag een reactie dat iemand Jeffrey teveel tegenkwam op jou blog. Voor diegene zou ik zeggen het is Vera haar blog en Jeffrey en Vera hebben een relatie dus dat Jeffrey voorbij komt in een artikel of video vind ik dan heel normaal. Mascha van Beautygloss haar vriend zien we ook iedere dag in de vlogs dat is toch gezellig en normaal dan. Dus Vera en Jeffrey vaker doen hoor is echt gezellig. Vera je hebt een leuke vent aan de haak geslagen. En wat Flint betreft ik hoop echt dat je je weer wat beter voelt. Dikke X van mij voor jullie!!!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 12 januari 2015 17:17

Hahah, dit betekend wel dat we in Nederland veel lekkere dingen hebben ^^. Maar POP-tarts zijn wel echt fijn hoor in de broodrooster :cool: hahaha.

[Beantwoorden]


Door dd op 12 januari 2015 18:06

Leuk filmpje ook dat jullie het samen doen. Wel leek het erg zonde om steeds een hap te nemen en weg te doen.

[Beantwoorden]


Door Janne op 12 januari 2015 18:55

Wow ik heb echt hardop gelachen! Wat is Jeffrey grappig en wat zijn jullie leuk samen!
Dit is je heel erg gegund Vera. Heel veel geluk samen!
Ik vind het heel vervelend voor je dat Flint er niet meer is.. Doe het lekker rustig aan en doe vooral leuke dingen!

Liefs (love)

[Beantwoorden]


Door Danique op 12 januari 2015 19:00

Wat een leuke video! Ik vind het echt fijn voor je dat je zo gelukkig met Jeffrey bent, je verdiend het :) Je moet je niks van de negatieve reacties aantrekken hoor, je doet het heel goed zo, dus vooral zo blijven doen :)

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 12 januari 2015 19:40

Wat een nare reacties zeg! Het valt mij niet eens op dat ik Jeffrey zo vaak zie in de blogpost. Je word er toch juist gelukkig van om te lezen over andermans geluk? Wat een jaloerse mensen. Vera, geniet van Jeffrey haha! Je verdient het :)
Oh en idd, poptarts dus ff roosteren hihi :D

Liefs Kimberley

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 januari 2015 20:28

Wat een leuke video Vera! Zo leuk om te zien dat jullie zo gelukkig zijn samen! ;-) En trek je trouwens helemaal niks aan van die nare reacties. En ik heb nog een vraag: kan je Usfoodz ook zelf bestellen of kan je het alleen als youtube/blogger thuisgestuurd krijgen? :)

[Beantwoorden]


Door Soof op 12 januari 2015 20:29

Wow, wat een nare reacties allemaal zeg. Ik snap echt niet dat er mensen zijn die zulke vervelende dingen kunnen zeggen over je blog of over jou persoonlijk. Uiteindelijk kiest men er zelf voor om je blog te bekijken. Bah, ik word er zelfs een beetje verdrietig van om alsmaar op internet van die nare reacties te lezen, niet alleen hier op jou blog maar ook op instagram etc. Bij deze een dikke knuffel voor jou! En ga vooral zo door, want ik vind dat je top bezig bent! (love)

[Beantwoorden]


Door Amber op 12 januari 2015 21:31

Hoi lieve Vera en Jeffrey,
Super leuk filmpje, haha. Moest lachen om jullie hoofden toen het niet zo lekker smaakte. Leuk stel en vaker samen filmpjes maken, is echt leuk!

Groetjes uit Groningen :)

[Beantwoorden]


Door lousaa op 12 januari 2015 22:27

Man wat een niveau in de comments. Mensen zeggen dat ze het een beetje veel vriendje vinden en dan komen daar reacties op dat die mensen moeten gaan huilen, dat ze jaloers zijn, zielige misselijke pubers…

Treurig hoor. Laat mensen gewoon hun mening geven, als ze het netjes kunnen formuleren. Op de man spelen is zo onnodig!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 januari 2015 22:29

Super leuk filmpje Vera!
Ik deel de mening van andere totaal niet!
Vond het laatst ook zo’n leuk artikel dat je Jeffrey’s lekkerste mannengeuren liet zien.
Ik vindt het erg fijn dat er wordt mee gedacht aan cadeaus voor mannen!
Geniet van de liefde, het is je gegunt! :)

Liefs Manon

[Beantwoorden]


Door Josanne op 12 januari 2015 22:34

Leuke video Vera!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 12 januari 2015 22:40

Echt lief. Heel leuk om te zien, echt, echt, echt vaker doen!
Moest echt lachen toen Jeffrey jou een ”lik” gaf met dat groene ding, haha!

#VEREY

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 12 januari 2015 22:41

Ooo bah! Dat lijkt me bijna allemaal echt heel vies en chemisch. Hoewel.. die suikerspin heb ik echt nodig, haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 12 januari 2015 22:42

Super leuk jullie samen! En niet awkward of ongemakkelijk wat je zei. Ik zeg vaker doen! :duh:

[Beantwoorden]


Door Tessa op 13 januari 2015 04:52

hahaah, ik moest wel lachen. Ik zit nu in Amerika voor een jaar (high school jaar) en natuurlijk trouwe kijker, dus vanuit Texas wordt je nog die hard gevolgd. Maaarrr, heel veel snoep kende ik al. En ik zat al van te voren, ja dat vinden ze vies, ja dat vinden ze lekker, dat is niet te vreten, dat vinden ze geweldig. Dus wel grappig om zo te zien hoe jullie dan genieten van al de zoeterijen waar ik het hier nu mee moet doen. Erg leuk filmpje! Blijf doorgaan Veer! (is het raar als mensen je Veer noemen terwijl ze je niet kennen? ^^) ) Ik blijf je volgen! Liefs uit de andere kant van de wereld!

[Beantwoorden]


Door Sarah op 13 januari 2015 11:37

Ik heb een tijdje in Amerika gewoond, dus heel veel snoep kende ik wel! Fruit roll ups zijn echt mijn guilty pleasure en ook pop tarts vind ik heel lekker! Maar dan wel als ze even in de broodrooster hebben gezeten. En de donut snoepjes zijn Lifesavers. Mij is ooit wijsgemaakt dat ze zo heten omdat wanneer er een in je keel blijft hangen, je nog wel kunt ademen door het gaatje haha! Jammer dat niet elke reactie even leuk is. Het is jouw blog Vera en jij moet er lekker mee doen wat jij wilt! Ik vind het persoonlijk erg meevallen met hoe vaak ik Jeffrey tegenkom. Bovendien heb ik erg gelachen om dit filmpje, hij was super leuk! Jullie lijken echt perfect voor elkaar (love)

[Beantwoorden]


Door Martine op 13 januari 2015 13:54

Haha klef en bef! Heerlijk! (love)
Hartstikke leuk om te zien dat jullie zo gelukkig zijn met elkaar! Geniet er maar lekker van.

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 13 januari 2015 17:35

Wat een leuk filmpje! Echt geinig jullie reacties. Ik vind dat jullie het goed doen als duo ;-) ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Lotte op 13 januari 2015 17:52

Hoi Vera,

Normaal gesproken reageer ik nooit op video’s, al ik volg je al vanaf het begin. Ik vind het ontzettend leuk dat je zo gelukkig bent samen met Jeffrey en een video van jullie samen vind ik alleen maar leuk om te zien!

Toch moet ik inderdaad zeggen dat ik ook vind dat Jeffrey een beetje teveel op je blog te zien is. Ik vind het leuk om over jullie te lezen, maar het hoeft niet bijna dagelijks.

In de positive reacties wordt er meteen gesproken van ‘negatieve reacties’, en ja er zitten negatieve reacties bij maar het merendeel is opbouwend bedoeld. Daarom denk ik dat je ook goed moet nadenken over de balans die je op je blog wilt. Voel je niet meteen aangevallen als je lezers aangeven dat ze iets minder leuk vinden, het is tenslotte je baan.

Jij moet natuurlijk lekker doen waar je je zelf het fijnst bij voelt. Ik zal je blog ook zeker blijven bezoeken, alleen eventueel wat minder.

Blijf vooral lekker genieten van alle geluk die je in je leven hebt op het moment!

Liefs,
Lotte

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 13 januari 2015 19:48

Meid, laat je niet gek maken met al die negatieve comments over jou en je vriendje op je blog. Dit is jouw keuze die je maakt. Jij hebt van te voren bepaald om een deel van je leven online te zetten en Jeffrey is nu eenmaal een deel hiervan geworden. Als andere dit niet prettig vinden dan moeten ze maar een artikel en in dit geval een video skippen. Ik vond het een leuke video en je kunt echt zien dat jullie elkaar leuk vinden.

[Beantwoorden]


Door Mieke op 14 januari 2015 20:25

Jullie zijn echt super leuk samen!

Ik scrolde naar onder om dit bericht te typen en verbaasde me echt over de negatieve reacties.. Waarom kijken jullie als jullie Jeffrey niet willen zien? Laat deze video dan aan jullie voorbij gaan! Ik snap het niet.. Maar ja, er zijn altijd negatieve mensen.

Trek het je niet aan Vera en Jeffrey! Ik wens jullie alle geluk van de wereld!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 14 januari 2015 22:24

Echt een leuke video! Ik vind jullie echt leuk samen. :)
Nu heb ik zin om ook weer wat te bestellen bij USfoodz maar dat doe ik maar niet haha.

[Beantwoorden]


Door Sofie op 14 januari 2015 22:40

Loooove dat Lady en de Vagebond moment, echt te schattig (love)

[Beantwoorden]


Door Bertine op 15 januari 2015 17:06

wat een super leuke video van jullie samen! echt heel tof en helemaal niet ongemakkelijk hoor! wel jammer dat de helft niet lekker is!

[Beantwoorden]


Door Famke op 15 januari 2015 19:37

Hoi Vera, Ik volg al jaren lang trouw jouw blog en lees na een artikel of filmpje ook vaak even de reacties. Normaal gesproken wordt hier in alle openheid, oprechtheid en eerlijkheid gereageerd maar ik vind dat bepaalde mensen tegenwoordig toch wel een beetje doorslaan hoor. Iedereen denkt tegenwoordig dat ze no=limit kritiek kunnen geven over dingen die niet eens normaal zijn om je aan te storen.
Ik irriteer me dan ook vreselijk aan de mensen zie zeuren over dat Jeffrey te vaak voorkomt op je blog. Ik denk dat jullie het allemaal even kwijt zijn want dit is toch echt Vera’s blog. Het is haar site, ik hoop dat dat toch wel met enig respect behandeld mag worden.
Nogmaals Vera, ik vind het heel naar dat jij ook zulke gemene, negatieve en slecht onderbouwde reacties moet lezen. Kies het positieve altijd boven het negatieve. Je doet het ontzettend goed.

Liefs, Famke

[Beantwoorden]


Door diana op 20 januari 2015 16:18

wow mensen,
wat een reacties, zie je niet dat vera gwn gelukkig is met jeffrey en dat je af en toe zijn naam hoort is toch niet zo erg ze is gwn dood gelukkig met hem gun het haar. wat een kritiek hebben sommige, kan je niet blij zijn voor vera na een paar jaar heeft ze weer eens lief in der leven van iemand waar ze gek op is. dat jullie moeilijk doen om een video slaat nergens op. als jij een vriendje hebt en een goed lopende blog zou je dolgraag een video maken met je vriendje.
niet zo’n kritiek mensen ik vond deze video super schattig.
wees gwn blij voor vera !

xoxo. Diana

[Beantwoorden]


Door Sabrina op 21 januari 2015 20:43

Wat een leuke video! Super leuk dat jullie zoveel snoep in een keer proeven. Die suikerspin in zakjes ken ik nog wel van vroeger. Zo gek dat je dat toen gewoon in de supermarkt kon kopen.

[Beantwoorden]


Door Elly op 26 januari 2015 23:20

Hoooi, superleuke video. Moest zo lachen toen Jeffrey zei ‘Watermeloen smaakt gewoon naar water’ hahahahaha en jouw blik daarbij. Hilarisch! Vaker samen video’s opnemen! Super leuk stel! Groetjesss

[Beantwoorden]


Door Roos op 27 januari 2015 21:05

Hi Vera,

Ik wil ook even reageren omdat ik zo verbaasd ben door de negatieve reacties.
Vind het echt super leuk om Jeffrey in levende lijve te zien. Hij is echt een leukerd!

Groetjes

[Beantwoorden]