Gilette Venus Snap – scheermesje voor op reis

gilette_venus_snap01

Benen scheer je meestal voordat je weg gaat. Als je ergens anders slaapt, een avondje uit gaat, of omdat in de winter de haargroei zich nogal wild heeft ontwikkeld. Je benen, maar ook je oksels en bikinilijn scheren als je niet thuis bent is vaak toch wat lastig. Daarom heeft Gilette nu de Venus Snap, een klein scheermesje om mee te nemen.

gilette_venus_snap02

gilette_venus_snap03

Wanneer een product in een kleinere (reis) uitvoering komt, is de kwaliteit vaak ook minder. Neem nou die mini stijltangen, dat werkt toch een stuk minder lekker en goed. Bij de Gilette Venus Snap is niks aan de mesjes gedaan, het zijn dezelfde mesjes die op de Venus Embrace zitten. Wel is de handgreep veel kleiner geworden. Het is een klein, plat en rond ding.

Gilette Venus Snap € 14,99

gilette_venus_snap04

gilette_venus_snap05

Ik review eigenlijk nooit scheermesjes, maar de Venus Snap vond ik er zo leuk uitzien dat ik hem toch ben gaan proberen. Hij zit in een klein plastic doosje waarin je hem kunt bewaren en vervoeren.

gilette_venus_snap06

De kop van het scheermesje is flexibel, bevat vijf mesjes en heeft beschermende gelkussentjes voor een verzachtend effect. Ook zit er de Olaz Sugarberry geur in, die vrij komt als je gaat scheren.

Ik vind de flexibele scheerkop fijn. Het werkt inderdaad makkelijk. Knieën vind ik vaak toch wat lastig te scheren, maar met dit mesje glij ik er makkelijk overheen. Het effect is bovendien glad en zacht. De ‘Olaz Sugarberry’ geur vind ik wel iets teveel van het goede om eerlijk te zijn. Het was van mij niet nodig geweest, er is niks mis met geurloos scheren.

gilette_venus_snap07

Het handvat is anti slip en klem je makkelijk tussen twee vingers. Het voelt stevig en comfortabel aan. Ik had het niet verwacht, maar het werkt prima. Ik vind het scheren niet minder of moeilijker gaan dan met een ouderwetse handgreep.

gilette_venus_snap08

De Gilette Venus Snap is een compact scheermesje die zelfs in mijn kleinste clutch past. Ik vind het een leuk ding en van goede kwaliteit. De Snap houdt makkelijk vast en geeft een glad resultaat. Vijftien euro voor een scheermesje om mee te nemen vind ik op het eerste gezicht wel veel geld, maar als ik er verder over nadenk begrijp ik het wel. De Gilette scheermesjes liggen altijd in deze prijscategorie en dit mesje heeft dezelfde kwaliteit, maar is handiger mee te nemen.

Helaas kreeg ik ’s avonds – een paar uur na het scheren – last van een geïrriteerde huid. Rode bultjes en een branderig gevoel. Het zou door de scherpe mesjes kunnen komen, maar ook door het parfum van de Sugarberry geur of door de gel strip. Voor de gevoelige huid raad ik de Venus Snap dan ook niet aan en ik zal hem helaas niet nog een keer gebruiken. Heb je geen gevoelige huid en ben je veel onderweg, dan kan de Venus Snap een handige oplossing zijn.

Gilette Venus Snap € 14,99 – vanaf februari te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Verzorging | 17 januari 2015 | 69 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door laila op 17 januari 2015 07:03

cool

[Beantwoorden]

Ursula adema antwoordt op 26 juni 2015 om 14:51:

Ik heb sindskort ook een, maar zijn er ook losse mesjes voor?

[Beantwoorden]


Door Celeste op 17 januari 2015 07:31

Het idee is echt heel handig, vooral als je niet al te veel ruimte in beslag wil nemen als je weggaat. Jammer dat je een geïrriteerde huid kreeg. Misschien ligt het aan het geur of de gel strip, maar het formaat is wel erg handig!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 januari 2015 07:45

Handig! Ja deze ga ik zeker aanschaffen voor op reis. Dit jaar reis ik 3 weken alleen door de States en dan vind ik kleinere verpakkingen echt super handig. Een kleiner scheermes mistte ik echt nog in het aanbod in NL. En ik denk dat de irritatie op te lossen is door het gebruiken van een goede scheergel en moisturizer? Ik heb gelukkig nooit zo’n last ervan op mijn benen.

[Beantwoorden]


Door Anniek op 17 januari 2015 07:49

Echt een handig scheermesje lijkt me dit! Lekker compact, en fijn ook dat er een bewaar/reisdoosje bijzit. En top dat hij je benen écht glad maakt, je hebt ook weleens van die wat goedkopere mesjes waar je niet al te blij van wordt… :) Wel balen dat hij je huid zo irriteert, als ze hem gewoon geurloos hadden gemaakt was dat probleem waarschijnlijk opgelost!

[Beantwoorden]


Door Marloes | Budgetproof.nl op 17 januari 2015 07:49

Hij ziet er heel schattig uit, maar €15,- voor een reisscheermesje is toch best wel aan de prijs. De sugarberry geur ben ik wel heel benieuwd naar trouwens nu. En he bah, wat super vervelend dat je er een geïrriteerde huid van kreeg. By bye mesje :wave:

[Beantwoorden]


Door Syl op 17 januari 2015 08:00

Kan je de scheerkop bij deze ook vervangen?

[Beantwoorden]


Door Nienke op 17 januari 2015 08:36

Ziet er op het eerste zicht wel schattig uit! Al denk ik niet dat je zo enorm veel plaats wint in vergelijking met een gewoon mesje… Soms neem ik zelfs enkel het mesje zonder handvat mee als ik niet heel lang weg ga, werkt ook prima en dat scheelt ook weer een aankoop van extra plastic :)

[Beantwoorden]


Door Jasmijn op 17 januari 2015 08:39

Wat leuk!! Hij ziet er ook leuk uit in die kleurtjes :-) :yay: Hij is ook lekker makkelijk om mee te nemen. Heel erg leuk ^^)

[Beantwoorden]


Door Cherel op 17 januari 2015 08:42

Het idee vind ik heel erg handig, maar ik denk dat het voor mij persoonlijk ook niet echt een uitkomst is. Mijn benen zijn erg gevoelig, dus ik sla deze even over.

[Beantwoorden]


Door Joelle op 17 januari 2015 09:01

Ik heb deze mini Gilette afgelopen zomer in de VS ook gespot in de drugstores daar, maar ik vind het een beetje een onzinproduct. Hij is zeker schattig, maar als je hem in het opbergdoosje bewaart neemt hij meer ruimte in dan mijn ‘normale’ scheermes die ik zo tussen de shampooflessen in mijn toilettas steek, omdat het een rond en bol doosje is.

[Beantwoorden]


Door svenja op 17 januari 2015 09:10

Wat een onwijs handig compact scheermesje, inderdaad ideaal voor op reis. Wel vervelend dat je huid er zo negatief op reageerde, heb zelf ook een hele gevoelige huid dus ben bang dat het dan toch niet helemaal geschikt is voor mij.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 17 januari 2015 09:47

Wat een orgineel concept, perfect voor op vakantie en/of andere gelegenheden! De verpakking ziet er ook super uit. Jammer dat hij voor jou niet echt goed werkt, ik denk dat ik hem eerst moet testen om te zien of hij voor mij goed werkt…
XOXO esmee

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 17 januari 2015 09:49

Scheermesjes neem ik altijd los mee in mijn toilettas. Deze zijn tot op heden nooit kapot gegaan. Zo’n compact scheermesje lijkt me erg praktisch, maar geen ‘must have’. Jammer dat je na een paar uurtjes zo’n branderig gevoel kreeg en uitslag…De clutch die je laat zien, vind ik erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 17 januari 2015 09:59

Dit klinkt inderdaad perfect voor op vakantie! Wel jammer dat je huid er niet goed op reageerde :(

[Beantwoorden]


Door Akosua op 17 januari 2015 10:01

Ik vind het er heel schattig uitzien, maar met verpakking en al neemt het volgens mij minstens net zo veel ruimte in in je toilettas als je een normaal formaat handvat meeneemt.
En volgens mij kun je op de snap ook gewoon alle andere mesjes plaatsen, dus dan is dat probleem ook weer opgelost. Wel zonde van de mesjes die je niet kan gebruiken als je een gevoelige huid hebt.

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 januari 2015 10:39

Het is een super handig idee. Alleen jammer dat je huid er zo door gaat irriteren. Misschien als je er je eigen mesje op zou kunnen zetten dat het wel werkt.

[Beantwoorden]


Door Silke op 17 januari 2015 10:46

Wat ziet het er grappig en schattig uit!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 17 januari 2015 10:53

Als je echt weinig ruimte hebt of discreet een mesje mee wil nemen is dit echt super. Zelf heb ik geen gevoelige huid dus zou het geen probleem moeten zijn, maar vind het wel fijn dat je het genoemd hebt. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 januari 2015 11:05

Ik neem altijd een gewoon mesje mee. Aangezien wij altijd wel plek hebben. Maar zou zeker handig zijn! Fijne review Vera! Liefs

[Beantwoorden]


Door Amelie op 17 januari 2015 11:22

Jammer dat hij voor de gevoelige huid niet goed werkt! Verder vind ik de gilette mesjes wel altijd goed.

[Beantwoorden]


Door Nanda op 17 januari 2015 11:33

Voor je benen lijkt ie me nog wel makkelijk. Maar voor je oksels en bikini-lijn? lijkt mij een gehannes.

[Beantwoorden]


Door pauline op 17 januari 2015 11:33

kun je op deze ook de kop vervangen, zoals met de oorspronkelijke versie?

[Beantwoorden]


Door Daphne op 17 januari 2015 11:41

Het idee vind ik leuk, maar ik heb zelf nooit zoveel moeite met het meenemen van een normaal scheermesje. Heb in mijn toilettas een handig vakje waar ik ‘m altijd in doe!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 17 januari 2015 11:55

Het lijkt me een erg handig product voor op reis en mijn huid is ook niet zo heel snel geïrriteerd als ik scheermesjes gebruik, dus ik denk dat dit wel goed zal gaan. Alleen vind ik €15,- voor zo’n mesje toch niet heel goedkoop!

[Beantwoorden]


Door Nikki op 17 januari 2015 12:13

Hey Vera, wat een cute ding! Bij de andere venus scheersystemen kun je het mesje vervangen en hoef je het handvat niet opnieuw te kopen. Kun je bij de Snap ook het scheerkopje er vanaf halen?

[Beantwoorden]


Door Eline op 17 januari 2015 12:23

Hij klinkt heel erg tof, jammer dat je er irritaties van kreeg!

[Beantwoorden]


Door Anne op 17 januari 2015 12:26

Leuke uitvinding, maar wie koopt dit? Een gewoon scheermes past altijd wel in je koffer, zo groot zijn ze nou ook weer niet. Dus ja, mooi gevonden maar ik vraag me af wie er 15 euro betaalt voor die 10 dagen vakantie in een jaar.

[Beantwoorden]


Door Ezzie op 17 januari 2015 12:34

Als ik de foto’s zo zie lijkt het alsof je, zoals bij alle producten van Venus, er een ander mesje op kan zetten!? Misschien dat je dus gewoon de normale meisjes zonder gelkussentje en toegevoegde parfum erop kan doen zodat het niet gaat irriteren?

[Beantwoorden]


Door Margot op 17 januari 2015 12:38

Wat schattig! Wel vervelend dat jouw hid er niet zo goed tegen kan.

[Beantwoorden]


Door Gaby op 17 januari 2015 13:07

maar je kan er toch gewoon je eigen scheermesje (van gillette) op zetten? De venus bijvoorbeeld die geen parfum en gelstrip heeft? Of kan dat niet?

[Beantwoorden]


Door Vera op 17 januari 2015 13:10

Mijn benen zijn helaas heel erg gevoelig! Ook heb ik helaas last van eczeem op me lichaam. Het enige wat bij mij echt goed werkt is de Epilady. Ik weet het, het is niet pijnloos maar dit heb ik er voor over omdat ik anders weken rond loop met eczeem vlekken :D

[Beantwoorden]


Door Anouk op 17 januari 2015 13:16

Zo schattig die inimini! Ideaal om mee te nemen

[Beantwoorden]


Door Dionne op 17 januari 2015 13:42

Wat een onzin product zeg. Wel goede marketing, want het gros van de vrouwen vindt het schattig en handig en zal het daarom ook zeker kopen. mega slim van de bedenkers hiervan. Een normaal scheermes neemt echt niet meer ruimte in dan dit ding, zeker niet als je de verpakking er om heen laat.

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 17 januari 2015 13:52

Ik zag hem al in je video en toen dacht ik huh maar dat kan toch helemaal niet handig zijn… Fijn om je review te lezen, gelukkig heb ik geen gevoelige huid!

[Beantwoorden]


Door Denise op 17 januari 2015 13:52

Is het misschien niet een optie om gewoon een ander mesje op het handvatje te doen? Dan kun je het toch gemakkelijk ergens mee naar toe nemen, maar heb je geen last van irritatie, want dan pak je gewoon een mesje waarvan je weet dat je huid ertegen kan. Voor zover ik weet kunnen alle Venus mesjes op alle handvatjes.

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 17 januari 2015 14:14

Wat handig zeg zo’n klein scheermes. Wat jammer dat je uitslag heb van gekregen. Misschien eventueel een andere opsturen opzetten?

[Beantwoorden]


Door Andrea op 17 januari 2015 14:30

Ziet er superleuk uit! Kun je het kopje niet vervangen door een ander venus scheermes? Dan kun je hem nog wel gebruiken! Die geur lijkt mij ook niks, ik hou sowieso niet van die superzoetige geurtjes (behalve als het van Lush is, haha).

x

[Beantwoorden]


Door Beau op 17 januari 2015 14:33

Handig om dit mee te nemen op reis! Balen van de uitslag zeg :( Ik gebruik zelf ook dit soort scheermesjes, maar ik heb nog nooit uitslag gekregen gelukkig..

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 17 januari 2015 14:48

Wat onwijs handig. Het ziet er ook nog eens leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Sandra(hpw) op 17 januari 2015 14:53

Hé, wat handig! Deze heb ik nog niet eerder gezien bij de drogisterijen.. of is het nieuw?
Passen alle Venus mesjes daar op?
Ik ben er wel benieuwd naar, eigenlijk. Als ik ’t een keer zie bij de Etos, Kruidvat of net wat.. misschien neem ik ’t dan wel mee :)

Leuke review!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 17 januari 2015 15:47

Ahh wat een cute en handig ding! Die zou ik ook wel standaard in mijn toilettas willen hebben!

[Beantwoorden]


Door Gaya op 17 januari 2015 16:04

Ik gebruik altijd venus embrace, maar dit handvat vind ik er toch wel een onpractisch uit zien.

Als ik ze buiten de deur nodig zou hebben zou ik toch liever mijn scheermesjes in een toilettasje meenemen.

[Beantwoorden]


Door Tania op 17 januari 2015 16:32

Zag er goed uit tot ik las dat je huid er op reageerde. Heb ook een gevoelige huid, dus zal ik hiervoor maar passen.

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 17 januari 2015 17:23

Leuk! Kan je het mesje ook verwisselen? En zo de handgreep bijhouden en er gewoon nieuwe mesjes voor kopen?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 januari 2015 17:23

lijkt me echt super handig, vooral voor op vakantie ofzo ! :)

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 januari 2015 17:29

Erg leuk concept, maar het lijkt me niet heel erg handig.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 17 januari 2015 17:57

Deze lijkt me super fijn! Echt heel handig.

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 17 januari 2015 18:15

Deze lijkt me echt handig voor in je handbagage :)

[Beantwoorden]

Astrid antwoordt op 18 januari 2015 om 18:35:

Helaas mag je in je handbagage nooit scherpe voorwerpen meenemen.. De meeste maatschappijen doen al moeilijk over een nagelschaartje, buh!

[Beantwoorden]

Marjoleinee antwoordt op 18 januari 2015 om 19:59:

Ohw ik heb er nooit problemen mee gehad en ik neem bijna altijd een scheermesje mee :)

[Beantwoorden]


Door Linda / Oh My Beauty op 17 januari 2015 18:36

Dat ziet er leuk uit! Ik ga binnenkort in Duitsland kijken, wellicht is hij daar een stuk goedkoper, zoals bijna alles ;)

[Beantwoorden]


Door Minke op 17 januari 2015 18:54

Lijkt me handig!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 17 januari 2015 19:04

Wel grappig, maar het verschil met een gewoon scheermesje s niet echt enorm

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 17 januari 2015 20:26

Het is een leuk idee, maar ik vind dat een gewoon scheermesje ook niet zo veel plek inneemt in je bagage :)

[Beantwoorden]


Door Silvana op 17 januari 2015 21:40

God wat een zinloos product :’). Ik snap het idee erachter, maar serieus alsof een normaal scheermesje zoveel meer ruimte in beslag neemt. Zwaar overprijst net als de rest van hun producten. Blijf bij de gewoon simpele wegwerp mesjes van Big en bodywash of bodylotion ipv scheerschuim/gel/wereldwonder, daarmee heb ik nooit ergens last van :).

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 17 januari 2015 21:59

Ik vind het idee erg leuk, het is compact etc. maar dit zou ik zelf niet kopen denk ik!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 17 januari 2015 23:35

Ziet er handig uit, maarja, ach, oef, een scheermesje…moeten die echt nog kleiner? Ik zou ze niet speciaal aanschaffen omdat ik ruimte wil besparen en daarnaast lijkt het me nog een hele kunst om je oksels ermee te scheren! x

[Beantwoorden]


Door Vera op 18 januari 2015 16:50

Tof scheermesje! Het lijkt mij ontzettend handig.

Vera, kan je het scheermesje eraf halen en vervangen?
Dan kan je misschien ook een basisscheermesje er op klikken, een zonder geur?
Dan heb je alsnog de kleine uitvoering, maar een mesje zonder geur.

Als dat zo is, ga ik hem denk ik wel kopen!
X

[Beantwoorden]


Door Melissa op 18 januari 2015 19:25

Wat een grappig dingetje zeg! Handig voor op reis ja, maar aan de andere kant neemt een gewoon scheermesje ook weer niet zó enorm veel ruimte in. Vind ik dan ;) Jammer dat je er bultjes en een branderig gevoel van kreeg. Da’s nooit fijn. Maar ik moet zeggen dat ik het zelf ook wel eens heb met een heel scherp mesje! Goed review verder.

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 18 januari 2015 20:46

Wat een handig dingetje

[Beantwoorden]


Door PatriciaKleijn op 18 januari 2015 20:48

Dat ziet er wel handig uit zeg, zeker voor een keertje onderweg ofzo even!

[Beantwoorden]


Door Daisy op 19 januari 2015 07:46

Wauw dit is echt voor mij gemaakt! Zelf sleur ik constant mijn groot mesje mee maar na tig kapotte toiletzakken en sneetjes in mijn vinger lijken mijn gebeden verhoord. Alleen jammer dat hij niet zo goed reageert op een gevoelige huid.

[Beantwoorden]


Door Simone op 19 januari 2015 15:26

Door Suzanna op 20 januari 2015 22:01

Kun je het mesje niet vervangen door een ander mesje? Dat is bij de andere scheermesjes van Venus wel zo, dus dan zou je eventueel een scheermesje zonder teveel parfum kunnen nemen. Zou het zelf wel proberen denk ik.

[Beantwoorden]


Door Diana op 20 januari 2015 22:52

Heb je wel scheergel gebruikt? Anders is het logisch dat je een geïrriteerde huid kreeg…

[Beantwoorden]


Door Mirjam op 27 april 2015 22:48

Gebruikte tot nu toe altijd de Wilkinson Intuition en die nemen dus best veel ruimte in. Vrijdag dit product gekocht voor €10 (aanbieding) en scheert echt super.
Zachte benen en geen last van bultjes/pukkeltjes maar had ook een mesje zonder sterk luchtje. Maar de mesje zijn te vervangen en je zou dus kunnen kiezen voor een “sensitive” uitvoering.
Ik vind het wel een fijne aanwinst en heb deze standaard in mijn weekendtas voor de logeerpartijtjes.

[Beantwoorden]


Door X op 4 augustus 2015 11:46

Ik vertrek binnenkort op kamp, de meeste van mijn vriendinnen laten hun benen waxen, maar ik ben te laat om een afspraak te maken. Denk je dat dit handig is om mee te nemen op kamp? Het is een surfkamp (10 dagen) dus mijn benen zullen waarschijnlijk heel de tijd gezien worden.

[Beantwoorden]


Door Trudie op 18 juli 2018 17:31

Kruidvat heeft een soortegelijk produkt WEL met los te kopen mesjes itt de venus snap. Heb gegoogled tot ik “erbij neerviel” vor losse mesjes voor de venus snep. En gevraagd bij diverse drogisten..maar geen nieuwe mesjes voor de venus snap..Ackteraf een Geld-Uit-de-zak-klop en milieubelastend produkt zoals ik het zie :-( dik 14 eur voor een mesjeshouder een hoesje om als het mesje bot is weg te moeten gooien..

[Beantwoorden]