Twitter Question #201

twitter_question_201_01

Twitter Question is back! We zijn weer helemaal back on track. Ik wilde gelijk goed beginnen met een TQ over de sale. Omdat ik van sale hou en daarom donderdag al een shoplog met veel sale uploadde, maar eigenlijk ook heel benieuwd ben naar jouw beste deals die je deze uitverkoop deed.

twitter_question_201_02

Mijn beste aankoop is natuurlijk de Mulberry Alexa in pastelroze kleur. Ik vind hem super mooi. Hoewel de kleur wel echt voor de lente is, heb ik er nu al veel plezier van. Alles past erin. Mijn lunch, een boek, paraplu… Ik ben er waanzinnig blij mee. Hij staat nu ook naast me te pronken.

Ik ben ook heel blij met de lekkere Lush producten uit de sale. De heerlijke Celebrate bodylotion, D’Fluff scheerzeep met aardbeiengeur en de bubble bar die ik gisteren al gebruikt heb omdat ik grieperig ben/was.

En de Chloé ballerina’s natuurlijk. Die in de doos liggen te wachten totdat het lekker weer wordt. Vergeet ook niet de Pull & Bear trui met bloemen, die ligt al in de wasmand. Overal ben ik blij mee! I love sale shoppen.

Wat waren jouw beste sale aankopen deze winter?

Twitter Facebook
Categorie: Twitter Question | 17 januari 2015 | 67 reacties | Tags: , , , , , , , ,

Reacties

Door Ivet op 17 januari 2015 15:08

Mijn favoriete sale aankoop zijn mn asics gel saga fairy red/white die ik woensdag bestelde met maar liefst 50% korting waardoor ik in plaats van 120 maar 60 euro afrekende. En andere geliefde aankoop is een shirtje wat ik haalde voor carnaval bij de coolcat, voor het shirtje betaalde ik maar 5 euro terwijl de echte prijs 17,50 was.
Ik moet wel zeggen dat het niet erg handig is om proefwerkweek te hebben tijdens de sale, ik betrap mezelf er steeds op dat ik tussen het leren door verschillende webshops door surf op zoek naar de beste koopjes. (A)
xx

[Beantwoorden]

Floor antwoordt op 17 januari 2015 om 20:57:

Waar heb je die schoenen gekocht ik zoek ze al heel lang ^^) ❤️

[Beantwoorden]

Ivet antwoordt op 18 januari 2015 om 10:06:

Ik heb ze besteld in de webshop van de britain, ik had het een na laatste paar, het laatste paar was maat 37 dus ik weet niet of je iets hebt aan mn tip hihi.
xx

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 17 januari 2015 15:08

Ik heb een prachtig poeder van Guerlain gekocht met 50% korting! Oh, en een gave Philosophy set met een dagcrème (30ml), serum en volgens mij Purity voor maar €15. Over 2 weken ga ik écht shoppen, hopelijk hebben ze dan wat sale overgelaten in London!

[Beantwoorden]

Chris antwoordt op 17 januari 2015 om 16:41:

In londen vond ik deze week niet zo heel veel sale meer :( waar heb je die set gescoord als ik mag vragen? Klinkt heel interessant!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 17 januari 2015 15:11

Ik kan helaas niet sale shoppen vanwege tentamens…. life sucks :@

[Beantwoorden]


Door Maaike op 17 januari 2015 15:24

Ik heb bijna niks gevonden in de sale. Maar heb dan ook niet echt gesaleshopt. Wel een leumooie kersttrui gevonden en heb even ingeslagen bij The Body Shop.

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 17 januari 2015 15:25

De sale na de kerst vind ik altijd de leukste sale! Voorheen plunderde ik dan The Body Shop maar dit jaar ben ik goed geslaagd bij de Hema :)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 17 januari 2015 15:27

Ik heb niets gekocht?! Al vond ik het ontzettend, maar dan ook echt ontzettend moeilijk! Mijn kasten puilen uit, de badkamer staat bomvol en de dozen beginnen zich op te stapelen in de studeerkamer. Kortom, ik moet producten gaan opmaken en mag voorlopig niets kopen. Dan doel ik eigenlijk met name op body butters van The Body Shop, shampoos, nagellak en lipsticks.
Al zag ik dat er een geweldige Valentijnscollectie aankomt van The Body Shop en leuke LE’s van Catrice en Essence. Oh jee, als ik die verleidingen maar weet te weerstaan…

[Beantwoorden]

tessa anna antwoordt op 17 januari 2015 om 17:30:

Herkenbaar! Ik stond voor de body butters in TBS zegt m’n vriendin; moet je niet eerst wat opmaken? Ojaa..
Voor nagellak heb ik een regel gemaakt: nieuwe erbij, eerst één weggooien, ik heb een dienblad waar ze op staan, dus dan moet er ook echt 1 weg anders past het niet meer. :P

[Beantwoorden]


Door Felicia op 17 januari 2015 15:37

Ik kan mij niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst ben wezen winkelen. Door op mijzelf te wonen en veel te sporten hou ik niet veel over aan het eind van de maand maar ben er niet minder gelukkig op, integendeel :)

[Beantwoorden]


Door Eilish (artisticstateofmind) op 17 januari 2015 15:39

Helemaal niets! De kerstcadeaus waren al duur genoeg, dus ja, dag centjes!

[Beantwoorden]


Door fleur op 17 januari 2015 15:44

Wat een leuke Twitter question! Mijn favoriete sale aankopen zijn het Gucci Guilty parfum en een heel mooi pailletten jasje van h&m trend!

[Beantwoorden]


Door Mirte op 17 januari 2015 15:44

Toevallig! Ik ben net terug van boodschappen doen met mijn moeder, en we liepen een schoenenwinkel binnen, waren Dr. Martens afgeprijsd! Nu heb ik een mooi, matzwart paar gescoord voor maar €75,- :D Ik hou van die schoenen.

[Beantwoorden]

Lynette antwoordt op 17 januari 2015 om 18:50:

Aaah, welke winkel ?
Ik wil al heel lang dr martens, maar ik vind ze zo duur. :-(

[Beantwoorden]

Mirte antwoordt op 18 januari 2015 om 10:39:

Bij van Mierlo in Beek en Donk, het is een eenmanszaak. Als je Dr. Martens goedkoper wil scoren, kun je trouwens ook altijd op Beslist kijken! Gewoon ‘Dr. Martens’ invullen in de zoekbalk, en links ‘prijs: laag naar hoog’ invullen. Op die manier heb ik mijn andere twee paar Dr. Martens ook voor de helft kunnen bemachtign. Succes!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 17 januari 2015 15:45

Geen! Heb nog niks gekocht. Waarschijnlijk pas woensdag.

[Beantwoorden]


Door Akosua op 17 januari 2015 16:02

Behalve een flinke beauty bestelling op 2e kerstdag bij de engelse webshop feelunique.com heb ik eigenlijk niet in de sale geshopt. Ik heb toch niet echt iets nodig of wat ik heel graag wil en dan is goedkoop uiteindelijk duurkoop.

[Beantwoorden]


Door Joika op 17 januari 2015 16:10

De solden hier in belgie zijn dit jaar niets waard :(

[Beantwoorden]


Door Silvana op 17 januari 2015 16:11

De mijne zijn denk ik toch wel mijn H&M aankoopjes! (love) Die prijzen kun je gewoon écht niet weerstaan.

[Beantwoorden]


Door Kelly op 17 januari 2015 16:14

Ik heb heel veel badproducten gekocht bij de LUSH Sale, mooie producten bij TBS en een prachtige jas & tas bij Mango. Ik ben erg gelukkig met alle spullen (love) (love)

[Beantwoorden]


Door Janice op 17 januari 2015 16:14

Een palette van Guerlain voor €25 en een oud LE palette van YSL voor maar €27! ^^)

[Beantwoorden]


Door Lenke op 17 januari 2015 16:23

Ik heb een clutch van Essentiel voor ongeveer 20 (!!!) euro op de kop getikt. Dit is zeer uitzonderlijk aangezien de prijzen tijdens de sale best nog hoog liggen. Er hing geen prijskaartje aan dus vroeg ikaan de verkoopster hoeveel de clutch kostte. Ze zei me dat het 25 euro kostte. Toen ik naar de kleedkamer ging hoorde ik haar tegen haar collega zeggen: “Ik geloof nooit dat dit maar 25 euro kost”. Toen ik aan de kassa de clutch en nog een T-shirt wou afrekenen, vertelde de verkoopster dat ze naar het hoofdkantoor had gebeld en dat de clutch geen 25 euro kostte, maar 150 euro. Maar doordat ze 25 euro tegen me had gezegd, was ze verplicht om het ook aan deze prijs te verkopen. Doordat ik ook nog een T-shirtje kocht, ging er op beide items 40 procent af. Eenmaal buiten heb ik juichend naar m’n vriendje gebeld, haha! Voor de Nederlanders die Essentiel niet moesten kennen: het is een Antwerps merk, een echte aanrader!

[Beantwoorden]

tessa anna antwoordt op 17 januari 2015 om 17:32:

Wat een geluk zeg!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 17 januari 2015 16:24

Sale, me gusta! Vooral al het lekkers van TBS en LUSH!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 17 januari 2015 16:27

Wat een leuke TQ! Ik heb een geweldige pyjama gescoord bij de H&M met 10 euro korting, een enorm leuke top met ook 10 euro korting en natuurlijk een aantal items van de bodyshop!

[Beantwoorden]


Door Margot op 17 januari 2015 17:09

Leuke vraag! Ik ben alleen niet gaan shoppen, dus ik heb niet echt een antwoord ;-)

[Beantwoorden]


Door Heleen op 17 januari 2015 17:21

Een kokerrok, bloesje en een feestjurk en jumpsuit, rose jam en een giftset bij lush en een back up van mijn hardloopschoenen, voor 85 euro ipv 130 euro. Ik had alleen nog wel een warme winterjas erbij willen hebben.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 17 januari 2015 17:22

haha wat leuk om te lezen allemaal, ook een grappige vraag :)

[Beantwoorden]


Door Astrid op 17 januari 2015 17:47

Vandaag gekocht, een chunky gebreid vest, bruin met creme, van de C&A, voor maar 9 euro, in plaats van 25 euro. Super blij mee.

[Beantwoorden]


Door Lys op 17 januari 2015 17:50

De sale bij Lush – eerste keer dat ze meedoen in België. Een heleboel producten aan -50%, daar werd ik toch wel blij van ^^) bij The Body Shop heb ik ook leuke dingen gekocht, bijvoorbeeld de XL-potten body butters voor €12.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 17 januari 2015 17:59

Ik heb een aantal fijne producten van The Body Shop weten te scoren met 50% korting. Ik heb de Sweet Lemon lijn ontdekt en die ruikt onwijs lekker!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 17 januari 2015 18:05

Mijn Tangle Teezer Compact voor 7 euro!

[Beantwoorden]


Door Anna op 17 januari 2015 18:20

Vero Moda jas voor 50% korting! Yeay zo happy! Leuk leuk leuk! Liefs

[Beantwoorden]


Door Hester op 17 januari 2015 18:30

Ik ‘vergeet’ altijd in de sale te shoppen. Het zou heel handig zijn qua budget, maar die winterkleren heb ik toch echt in oktober/november nodig en niet pas in januari/februari – en mijn stijl kan volgend jaar weer heel anders zijn, dus die gok wil ik niet wagen :X

[Beantwoorden]


Door Joyce op 17 januari 2015 18:32

Ik heb 4 leuke shirtjes gekocht die ik allemaal super tof vind! Ook nog een hele toffe ketting die ik al heel lang wilde – maar die kostte eerst 17,00 en nu 5,90, yas! Ik heb trouwens 1 blogpost waar in ik twee van de 4 shirtjes laat zien: https://joycelovesfashion.wordpress.com/2015/01/12/new-in-sale/ (A)

Liefs,
Joyce

[Beantwoorden]


Door ayla op 17 januari 2015 19:09

Super leuke Twitter-Question! Altijd leuk om te lezen wat andere in de sale scoren! Ik ben nog helemaal niet wezen shoppen, ik heb me ingehouden dit jaar ^^)

[Beantwoorden]


Door Beau op 17 januari 2015 19:29

Alle aankopen die ik heb gedaan, vond ik echt fijn! Vooral door de sale inderdaad bij The Body Shop :-)

[Beantwoorden]


Door Merel op 17 januari 2015 19:43

Wat leuk dat ik in je TQ sta! Naast die jas ook nog genoeg 2 body butters van The Body Shop. 2 truien van H&M en nieuwe nike schoenen voor maar €35.-. Ik ben deze keer ontzettend goed geslaagd in de sale!

[Beantwoorden]


Door Imane op 17 januari 2015 19:49

Mijn beste sale aankoop was van mijn prachtige wollen vest van de F21, hij was volgens mijn nog maar 16 terwijl ik iets soortgelijks zag voor zeker 49,95 in een andere winkel. I had one job, mission succeeded

[Beantwoorden]


Door Denise op 17 januari 2015 20:14

Mijn lipproduct van YSL! <3

[Beantwoorden]


Door Luna op 17 januari 2015 20:32

Mijn Guess winterjas. Heerlijk warm, maar toch niet heel dik.

Qua beauty: mijn kwastenset van Real Techniques en mijn blush van Chanel die ik voor 50% meekreeg vanwege uitverkoop van oude collecties.

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 januari 2015 20:36

Een trui van alpacawol en gewone wol in het lichtgrijs voor maar 5 euro! Hij zit super lekker en warm! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 17 januari 2015 20:55

Ik heb veel gekocht bij TBS en net een mooie warme trui bij Vero moda van only die nu 20 euro koste in plaats van 40 dus dat was wel lekker. Verder niet echt iets gekocht.

[Beantwoorden]


Door Noa op 17 januari 2015 21:08

Mijn nieuwe winterjas van america today van 100 naar 30. Ik ben er onwijs blij mee!

[Beantwoorden]

Nicole antwoordt op 17 januari 2015 om 21:25:

Die heb ik ook! Echt goede deal haha ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 17 januari 2015 21:12

Ik ben erg blij met de sale dit jaar! Mijn beste aankoop was zeker mijn nieuwe jas. Ik zocht al jaren naar het soort model dat ik nu dus heb en hij was ook nog eens afgeprijsd! Al die jaren van gezoek en geduld was het zeker waard. :-)
Verder vind ik de illamasqua sale ook erg top! Zitten veel leuke dingen tussen met hoge kortingen. ^^)

[Beantwoorden]


Door Sara op 17 januari 2015 21:38

Ik heb een G-Star jurkje gekocht die eerst €170 was en nu €100. Nog wel duur, maar wel 70 euro goedkoper dan dat hij eerst was. En ik heb nog een Cowboysbag gekocht die €45 euro goedkoper was dan de originele prijs. Toch lekker! ^^)

[Beantwoorden]


Door Julia op 17 januari 2015 22:09

Een bruin echt leren jasje bij de Mango voor €50,-

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 17 januari 2015 22:41

Een pastel groene trui voor nog geen 5,00e ;-)

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 17 januari 2015 23:14

Eigenlijk niet eens iets voor mezelf. We hebben gewoon heerlijk goed gescoord voor Tim bij Matinique (wordt alleen in Denemarken, Zweden en België) verkocht.

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 17 januari 2015 23:39

Absoluut Love Story van Chloe! En mijn nieuwe enkellaarsjes. En die andere laarsjes. En mijn nieuwe lange vesten. En alle winterse nagellak-kleurtjes. Nog niet te spreken over alle spijkerbroeken, winterjassen en hoedjes. Nou, als ik nog iets vergeten ben….x

[Beantwoorden]


Door Jaleesa op 17 januari 2015 23:48

Ik heb 2 paar mommy-jeans (1 voor mijn beste vriendin en 1 voor mezelf) gekocht bij River Island die we al heel lang wilden maar niet 50 euro voor wilden neerleggen, maar in de in de winkel hadden ze steeds onze maat niet en toen toevallig vond ik er eindelijk een in onze maat en vol blijdschap wilde ik afrekenen. Maar toen kregen ze het alarm er niet af en mocht ik hem niet halen :boo: Teleurgesteld ging ik naar huis en besloot op de site te kijken of ze nog een andere leuke broek hadden in onze maat en daar was ie….. :yay: DE BROEK die we zo graag wilden hebben !!! Voor 24 euries Superblijj en m’n vriendin ook en nu willen we allebei nooit meer die broek uit !! :nod:

(sorry voor mn lange reactie maar ben nog nooit zo blij geweest met een sale-item)

[Beantwoorden]


Door Naomi op 18 januari 2015 01:23

Mijn Steve Madden shoes!

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 18 januari 2015 07:11

Wat een leuke vraag! Je hebt prachtige items gekocht in de sale, heel herkenbaar dat blije gevoel. Vroeger, toen ik nog geen hypotheek en lief klein mannetje had – en fulltime werkte haha- kon ik helemaal los gaan in de sale. Vooral laarzen! Heerlijk! Nu is dat wat minder, maar ben ook nergens tegenaan gelopen waar ik wild van werd. Gisteren even wezen snuffelen in de sale en vervolgens reken ik een rok van de nieuwe collectie af ;)

[Beantwoorden]


Door Britt op 18 januari 2015 09:58

Mijn beste aankoop was een superleuke broek van de sting, die van 35 euro naar 5 euro was afgeprijsd!
En beterschap Vera!

[Beantwoorden]


Door Eva op 18 januari 2015 11:19

Een jurkje dat ik online had gezien maar enorm duur was.
Nu met heel veel geluk gekocht voor 7.50 euro (love)

I loveeee the sale

[Beantwoorden]


Door Erika op 18 januari 2015 12:05

De douchegels van de body shop die ik heb gekocht met korting, echt zo heerlijk die geuren.

[Beantwoorden]


Door Margot op 18 januari 2015 12:24

Een filippa k zwarte winterjas waarvan ik weet dat ik er nog jaren mee doe! Van 400€ naar 250

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 18 januari 2015 16:49

Lush!!! En dan specifiek de hot Toddy douchegel

[Beantwoorden]


Door Freya op 18 januari 2015 18:34

Oh wat leuk, ik sta erbij!!!!! (H)

Groetjes Freya!

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 18 januari 2015 19:32

Ik heb eigenlijk helemaal niets in de sale gekocht. Ik weet niet of dit nu goed of juist slecht nieuws is…

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 18 januari 2015 20:56

Ik heb net UGG’s besteld voor 50%, doe ik nu voor het derde jaar en dat scheelt me zoveel geld elke winter. Mijn wintertenen kunnen niet zonder die warme laarsjes. Ik heb ook een jas op het oog, mijn favoriete merk en die is ook voor 50%, die ga ik straks bestellen samen met mams (die moest nog wat dingetjes uitzoeken. Dus voor volgende winter ben ik al weer helemaal klaar! Qua make-up ben ik heel erg blij met mijn losse poeder van Guerlain die ik ook voor de helft heb kunnen scoren, ben gek op dat merk en ik gebruik dagelijks losse poeder. Woeh!

[Beantwoorden]


Door maroussia op 18 januari 2015 23:05

Bodyshop body butters voor €8,-! Ook een super leuk truitje van Costes van €50,- naar €20,- ^^ x

[Beantwoorden]


Door Carmen op 20 januari 2015 21:45

Mijn geliefde shabbies welke ik voor 125 euro heb kunnen lopen terwijl ze normaal 230 zijn :D

[Beantwoorden]


Door Sara op 21 januari 2015 15:26

Mijn favoriete sale aankopen van de afgelopen weken waren, geloof het of niet, stuk voor stuk items voor de zomer! Nude sandals, nude ballerina’s, zwarte sandalen, drie jurkjes en een lichtgrijze jeans CHECK! :D

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 21 januari 2015 17:32

Yeahh ik sta er tussen (love)

[Beantwoorden]