Interieur TAG

Interieur_tag01

Ik kwam een hele leuke tag tegen, de interieur tag bedacht door Milou. Vorig jaar ontpopte ik me tot interieur fan/freak. Keek ik eerder niet om naar eigenzinnige meubelstukken, woon magazines en liep ik gapend door Ikea, vind ik sinds ik op mezelf ben gaan wonen opeens alles interessant. Van bijzettafels tot vloerkleden en van kledingkasten tot broodtrommels.

Interieur_tag02

Mijn favoriete items in huis zijn…

Wat een moeilijke vraag! Ik woon hier nog maar een jaar, misschien is dat ook nog wel wat kort om favorieten te hebben. Ik ben ontzettend blij met mijn eettafel, die ik grotendeels van mijn opa en oma kreeg, de Kartell eettafel stoelen en het schilderij dat ik deels van mijn ouders kreeg. Het zijn allemaal stukken waar ik nog jaren mee wil gaan doen en waar ik naar uitkijk om ze ook in mijn toekomstige woning(en) neer te kunnen zetten en te hangen.

Interieur_tag03

Ik zou het liefst nog willen aanschaffen…

Een mooi schilderij van een vaas met bloemen voor boven de eettafel. De muur daar is nog erg kaal. Ik zoek er al een jaar naar, terwijl het (lijkt mij) geen heel ingewikkeld concept is, maar ik kan nergens zo’n schilderij in de juiste afmetingen vinden. Ook ben ik nog op zoek naar een mooi meubel voor onder de TV.

Als ik onbeperkt spullen mag kopen voor mijn huis,
dan doe ik dat bij…

Loods 5, maar dan wil ik ook wel onbeperkt de tijd hebben. Ik ben er één keer geweest en ik vond het er verschrikkelijk omdat er zo enorm veel keus is. Ga ik er met onbeperkt geld en zonder tijdslimiet naar toe, dan denk ik dat ik er wel hele mooie dingen kan vinden.

Interieur_tag05

Ik verschil (niet) heel veel van smaak met mijn partner…

Was dat maar zo! Jeffrey houdt van donker, van leer en zebraprint. Ik houd van wit, hout en koper. Dat klinkt best dramatisch als je het zo leest en toen ik voor het eerst bij Jeffrey thuis kwam, zag ik wel gelijk dat het er totaal anders is ingericht dan bij mij, maar als Jeffrey en ik het er over hebben valt het gelukkig allemaal best mee.

Zo vindt hij mijn eettafel mooi, de stoelen die erbij horen, de boekenkast, salontafel… Alleen de Perzische tapijten en mijn stoffen bank vindt hij verschrikkelijk. Nou, daar kan ik best mee leven :)

Dit item zou ik zo snel mogelijk weg willen doen…

Mijn bureaustoel. Zo lelijk! Helaas zijn goede bureaustoelen nou eenmaal niet mooi. Ook het TV-meubel wat ik momenteel heb vind ik niet mooi. Verder is er niets wat ik weg zou willen doen, ik ben met vrijwel alles blij!

Interieur_tag04

Accessoire dat echt typisch Vera is…

Ik hou heel erg van accessoires. Kandelaars, kussens, vaasjes, lampen… Van alle soorten winkels en in alle soorten en maten. Als ik één ding moet kiezen, dan ga ik voor de Kartell Bourgie lamp. De vorm is klassiek, het materiaal modern. Een perfecte mix.

Hoewel de verzameling van accessoires op de boekenkast in de woonkamer ook wel heel erg ‘Vera’ is. Ik vind het lastig, ik ben nog maar een jaar bezig met al deze dingen en daarom heb ik mijn eigen stijl ook nog niet helemaal gevonden.

Interieur_tag06

Ik vind het eigenlijk wel jammer dat deze tag zo kort is! Ik zou er nog veel meer vragen bij kunnen bedenken. Toch vond ik hem leuk om te doen en weer eens foto’s van mijn interieur te maken (nog net voordat de kerstversieringen de overhand nemen).

Mocht je de tag nou ook leuk vinden,
dan kun je hem natuurlijk overnemen voor je eigen blog. X!

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 3 december 2014 | 104 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Marloes | Budgetproof.nl op 3 december 2014 06:03

Ik ben verliefd op jouw interieur <3 vooral op die Ghost-stoelen. Die zijn zooo mooi <3. Wat grappig dat Jeffrey van zebraprint houdt. Een man die daar gek op is hoor je niet zo vaak :D.

[Beantwoorden]

Syl antwoordt op 3 december 2014 om 08:59:

Mijn vriend is er ook gek op. Maar ik heb niets met dierenprints

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 3 december 2014 06:03

Ik ben ook meer voor donkere en diepe kleuren, maar toch vind ik jouw interieur echt geweldig. Ik vind het helemaal niet te strak, wat ik wel snel heb.

[Beantwoorden]


Door Sara - Window On My Wardrobe op 3 december 2014 06:08

Echt een leuke tag! Ik kan me zeker vinden in jou interieurstijl, en gelukkig komen m’n vriend en ik erg goed overeen qua interieursmaak. Sinds 5 maanden wonen we in onze eigen loft en ik geniet er zo van om alles in te richten. Had ik maar een ongelimiteerd budget, dan kon ik pas mijn goesting doen! :D

X Sara

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:06:

Leuk!! ^^)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 3 december 2014 06:21

Leuke tag! Deze kende ik nog helemaal niet. Maar zoals je zegt…. wat meer vragen had ook wel leuk geweest. Mijn interieur ziet er tegenwoordig gewoon uit alsof er een bom is ontploft…. nergens naar dus… en ik ben te lui om er orde in aan te brengen. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Maaike op 3 december 2014 06:28

Wat een leuke tag! Ik heb heel toevallig zelf afgelopen weekend mijn woonruimte rigoreus aangepakt. Ik woonde al 12 jaar in dezelfde oude meuk die ik van mensen had gekregen toen ik op mijn 18de op kamers ging. Ik had op dat moment geen geld om meubels te kopen dus kwam de bank van de buren van mijn oom en tante en dat soort werk. De bank heb ik nog en ik had ondertussen als wel wat nieuwe meubels gekocht. Maar dit weekend kwam de grote hoop. Een nieuwe eettafel en 6 stoelen, een nieuwe ladekast, nieuwe lampen. Nu nog nieuw beddengoed (ik heb een studio dus mijn bed is in mijn huiskamer) en gordijnen en dan is het af. Zo happy!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:06:

Ik kan me voorstellen hoe leuk dat is! Heb je er al over geblogd of ga je dat nog doen? Ben heel benieuwd geworden.

[Beantwoorden]

Maaike antwoordt op 3 december 2014 om 11:52:

Ga ik nog doen. Deze week eerst kerst versiering en er moeten nog een aantal dingen binnenkomen. Dus het duurt nog even voordat ik de final reveal kan doen. ;-)

[Beantwoorden]


Door Els op 3 december 2014 06:39

Wat een leuke tag! Helaas is hij voor mij te vroeg. Over een paar maanden pas ons nieuwe huisje. Maar dan ga jk helemaal los :-)!

Ik vind je spullen echt heel mooi Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:07:

Dankjewel! En veel plezier alvast :ja:

[Beantwoorden]


Door Laura Steenks op 3 december 2014 06:47

Je huis vind ik zo leuk ingericht! Hele mooie foto’s er ook bij en heel leuk om deze tag te lezen! Zelf woon ik gewoon nog bij mijn ouders, dus heb ik totaal geen ervaring met interieur.

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 3 december 2014 07:09

Jouw interieur is helemaal mijn smaak, dus ik vind het een hele leuke tag! Ik ben al vanaf het begin fan van je Kartell Bourgie lamp. Die komt er bij mij ook, zo mooi vind ik hem :).

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 3 december 2014 07:11

Deze tag is leuk! Ik was altijd al een interieurfreak, maar nu ik op mezelf woon is het helemaal losgeslagen! Je smaak is totaal anders dan de mijne, maar toch zitten er wat overeenkomsten in, er staan een aantal dingen op de foto die ik wel echt heel mooi vind!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 3 december 2014 07:26

Leuke Tag! En je hebt zo’n mooi huisje, en prachtig ingericht!

[Beantwoorden]


Door Ingeborg op 3 december 2014 07:30

Wat een leuke tag! Jou stijl vind ik zoo mooi!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 3 december 2014 07:30

Jouw interieur is niet helemaal mijn smaak, maar wat ik wel mooi vind en wat ik eigenlijk een van de belangrijkste dingen vind is dat het er gezellig uitziet. En een thuis is ten opzichte van dat kale appartement waarmee je begon.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:07:

Dankjewel, dat het gezellig is vind ik ook heel belangrijk :ja:

[Beantwoorden]


Door Diana Carlton op 3 december 2014 07:48

Wat een prachtig interieur heb je! Helemaal mijn smaak!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 3 december 2014 07:49

Oh wat heb je toch een geluk met zo’n mooi eigen plekje!

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 december 2014 08:02

Wat een leuke en originele tag!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 3 december 2014 08:05

Super leuke tag en daarnaast ziet jouw huisje er heel tof uit!

[Beantwoorden]


Door Linda op 3 december 2014 08:35

Ik vind je inrichting zo mooi! Helemaal mijn smaak en kan dan ook niet wachten tot ik mijn eigen paleisje in kan richten. Loods 5 is wat dat betreft mijn favoriete winkel. En mocht ik zonder tijd en limiet gaan shoppen neem ik een grote bus mee naar Parijs en struin ik daar alle designwinkels af :) erg leuke tag, leuk om over te nemen!

[Beantwoorden]


Door Kimmsanity op 3 december 2014 08:35

Tags vind ik altijd zo leuk, misschien dat ik die ook eens moet doen!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 3 december 2014 08:40

IK ben echt verliefd op je prachtige inrichting en stijl. Alles past zo goed bij elkaar, en ziet er zo gezellig en knus uit. Het schilderij boven je bank vind ik ook onwijs mooi. Just love it all <3

[Beantwoorden]


Door haveadreamto op 3 december 2014 08:43

Aangezien ik nog geen eigen woning heb interesseerd interieur me ook nog niet zo heel veel maar ik wet wel nog hoe blij ik was toen we ons huis verbouwden en ik mijn kamer helemaal mocht herinrichten… Van de verf tot de gordijnen , tot de meubels …

Ik denk dat mijn portemonnee blij is dat ik nog geen eigen huis heb want dan zal ik wellicht nog veeeeel meer leuke dingen spotten en willen kopen…

Ik bereid me er al maar best op voor… :-)

Super leuke tag trouwens! ❤️

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:08:

Dat kan ik me ook voorstellen! Ik heb ook eens mijn kamer bij mijn ouders helemaal veranderd toen ik er nog woonde, dat was ook heel leuk.

[Beantwoorden]


Door Anita op 3 december 2014 08:45

Wat een leuke tag, en hele mooie foto’s!

[Beantwoorden]


Door Margot op 3 december 2014 08:46

Loods 5 is inderdaad een hele leuke winkel waar je echt de tijd voor moet nemen.

[Beantwoorden]


Door Syl op 3 december 2014 08:57

Jij moet echt een keer bij ‘Ethan Allen’ in Brussel kijken…. hihi

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 3 december 2014 08:58

Ik vond dit heel leuk om te lezen. Van Loods 5 heb ik nooit eerder gehoord :)

[Beantwoorden]


Door EigenParfumerie op 3 december 2014 08:58

Prachtig ingericht huisje heb jij. ik vind die lichte kleurstellingen mooi. Lekker clean.

[Beantwoorden]


Door Dhini op 3 december 2014 08:59

Leuk tag en wat prachtig interieur

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 3 december 2014 09:02

Superleuk artikel! Ik zit nu ook net iets meer dan een jaar in mijn studio/mini-appartementje en ik vind mijn inrichting nog niet echt leuk. Komt voornamelijk door de verschrikkelijke tegelvloer (hoe krijg je saaie, grijze tegels nou gezellig?) en omdat ik van huis uit een aantal meubels heb meegekregen. Wel ben ik zelf onwijs blij met mijn bankje (die zit ZÓ lekker!) en mijn Eames DAR stoeltjes – die zijn geweldig en zitten ook nog eens heerlijk. Stiekem wel jammer dat de eettafel dan weer wat minder mooi is. Stiekem zou ik jouw interieur zo kunnen kopieren (maar dan wel met mijn DAR stoeltjes <3).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:09:

Die stoeltjes zijn ook te gek! Kan me voorstellen dat tegels lastig zijn, heb je al een kleed liggen? Denk dat een fijn warm kleed (of twee) het al een stuk warmer kan aankleden (ha). Als je het budget hebt uiteraard, anders misschien iets om over na te denken voor de toekomst.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 3 december 2014 09:15

Leuke tag! Ik vind dat je je stekje mooi hebt ingericht. Het is niet helemaal mijn stijl, maar ik vind het wel heel gezellig!

[Beantwoorden]


Door Amy op 3 december 2014 09:18

Wat een ontzettend leuke post! Ik houd van interieur artikelen, omdat je zo een goed inkijkje krijgt in ieders smaak. Mijn vriend houdt ook echt van totaal andere meubels dan ik, maar na 2 jaar samenwonen denk ik dat ik kan zeggen dat je ook twee totaal verschillende stijlen goed kunt combineren. Dus dat kan prima opgelost worden! :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 3 december 2014 09:18

Leuke tag! Mijn vriend en ik verschillen qua smaak niet zo erg, maar ik denk dat dat deels licht aan het feit dat hij zich vrij weinig interesseert voor het interieur en het allang goed vind als er maar niet teveel tierelantijntjes bij komen kijken :P En dat matched dan weer goed met mijn voorkeur voor een lichte en moderne inrichting, maar dan wel met cosy details waardoor het nét wat gezelliger wordt :)

[Beantwoorden]


Door Karlijn op 3 december 2014 09:25

De ramen van jouw appartement zijn ook echt geweldig! Ik vraag me al wat langer af waar jouw boekenkast van is? Die vind ik prachtig! Ik houd net als jij van wit, licht, hout en koper. Sinds we per 1 sept ons eerste koophuis hebben mag ik ook helemaal losgaan met inrichten, zo leuk

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2014 om 08:46:

Die is van Zuiver! Veel plezier met inrichten ^^)

[Beantwoorden]


Door Maris op 3 december 2014 09:33

Loods 5 <3 Ik ben er gek op, mijn bankrekening alleen wat minder :D

[Beantwoorden]


Door Natasja op 3 december 2014 09:41

leuke TAG! Ik vind je stijl heel mooi. Inderdaad jammer dat er zo weinig vragen zijn. Zo zou ik benieuwd zijn naar het interieur wat je t langste hebt of misschien van thuis al hebt meegenomen naar je woning.
Grappig dat jullie een andere smaak hebben. Maar dat komt tegen de tijd dat julie samen gaan wonen vast wel goed. Allebei een beetje water bij de wijn.

[Beantwoorden]

lousaa antwoordt op 4 december 2014 om 12:07:

Exact. Als je allebei de modische voorkeuren weglaat (koper en zebra) sluit het makkelijk aan. En je hebt ook nog eens een veel tijdlozer interieur.

Ik vind het leuk om weer eens wat foto’s te zien. Ik ben ook dol op wit en hout. Maar toch is mn huis totaal anders. Ik weet nog hoe je langzaam steeds meer dingetjes je lege huis binnen haalde. Mooi strak vond ik wel. Ik merk dat ik het inmiddels al te vol vind staan met frutsels en dingetjes (ik hou meer van rommel dan van bedachte dingen)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 december 2014 09:42

Leuke tag. Ik vind je huis echt prachtig ingericht, net alsof het uit een magazine komt. Ik weet niet of je het recent nog hebt gedaan, maar ga je nog een keer een roomtour doen? Dat lijkt me leuk (love)

[Beantwoorden]


Door Eline op 3 december 2014 09:51

Wat een leuke tag, ik kan echt uren interieur-inspiratie op doen op Pinterest :)

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 3 december 2014 10:02

Wat een super leuke tag. Ik vind je huis echt prachtig ingericht, net uit een magazine waar je uren door heen kunt bladeren! ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 december 2014 10:33

Wat een leuke tag! Ik vind je inrichting erg inspirerend. Vind vooral je eetkamer tafel met stoelen en al je accessoires zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 3 december 2014 11:07

Oh, je hebt zo’n leuk huis! Als ik al die foto’s zie, krijg ik gelijk kriebeltjes om zelf aan de slag te gaan. Beetje jammer dat ik nog thuis woon, hahaha. En dan inderdaad nog het probleem van twee verschillende smaken… Mijn vriend en ik kunnen er ook wat van. Ben benieuwd hoe dat gaat zijn. ;)

[Beantwoorden]


Door Xaviera op 3 december 2014 11:20

Wat een leuke tag! Ik vind jouw interieur smaak erg mooi :) Hopelijk vind je gauw een mooi schilderij met bloemen voor boven de eettafel!

[Beantwoorden]


Door Beau op 3 december 2014 11:20

Wat een leuke tag! Ik blijf echt dol op jou huisje, vooral het raam met uitzicht (love)

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 3 december 2014 11:33

Originele tag! Ik ga in maart samenwonen, dus ben echt non-stop aan het rondkijken. Mijn vriend en ik hebben echt zo onwijs andere smaak. Dat zal nog wel een keer ruzie worden.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 december 2014 11:36

Wat een leuke tag!! Je inrichting is echt zo mooi!!

[Beantwoorden]


Door Denise op 3 december 2014 11:39

Wat een heerlijke tag! Ik ben gek op alles wat met interieur te maken heeft en ik vind je huisje er geweldig stijlvol uitzien!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 3 december 2014 11:47

Oeehh! Wat zou ik deze tag graag invullen. Jammer dat we nog bezig zijn met de verbouwing.. We zijn nu aan het opbouwen dus keuken plaatsen en dat soort dingen, het einde is in zicht. Toch vind ik het mega eng omdat ik niet weet of alles wel mooi bij elkaar past.
Ik ben super benieuwd naar ons eigen huis straks^^

Fijne woensdag!

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door laura isabelle op 3 december 2014 11:50

Oh wat een leuke tag:), ben zelf ook gek op interieur. En je kartell lamp I LOVE IT. Wil hem zelf ook graag alleen zou niet weten waar die moet staan , woon nog niet op mezelf dus dan is het wat lastig ^^)
xlaura

[Beantwoorden]


Door Marlies op 3 december 2014 11:53

Je hebt een PRACHTinrichting en een PRACHTappartement!
Die ramen: ZOOO mooi !
Je hebt echt een hele mooie stijl. Leuk om ideetjes op te doen om ons huisje binnenkort in te richten.
Meer interieurtips met Veraa pleaaassee!
Misschien eens een leuke DIY-interieur? Je hebt echt talent!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2014 om 08:46:

Dankjewel Marlies! :$

[Beantwoorden]


Door Ayla op 3 december 2014 12:05

Leuke TAG! Orginele vragen! Ik had deze tag nog nooit gezien dus altijd wel leeuk! Ik vind jou eettafel echt zó mooi! Oja, en je glazen bureau!

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 3 december 2014 12:13

Telkens als ik foto’s zie van je appartement wordt ik zo jaloers! Echt prachtig ingericht, ook helemaal mijn smaak.

[Beantwoorden]


Door Remy | BakingBeautyNL op 3 december 2014 12:16

Zoals ik al eerder aangaf ben ik helemaal verliefd op jouw interieur. Een houten tafel wat veel warmte geeft aan de woning, gecombineerd met die geweldige stoelen van Kartell. De lamp is trouwens ook geweldig.

Wat ik ook zo geweldig vind is je witte kast naast de hoge kasten van de keuken. Het past precies! Het zou nog mooier zijn als deze vrij zou staan, maar zo is het ook prima. Als het zo hort ;-)

Het is een leuke tag. Ik vind dat Marije deze ook moet invullen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2014 om 08:47:

Dankjewel Remy! En ja, past precíes. Heb ik wel geluk mee gehad ^^)

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 3 december 2014 12:17

Wat heb je toch een prachtig interieur (love) zo leuk dat veel items een andere stijl zijn maar toch mooi gecombineerd zijn :yes:

[Beantwoorden]


Door coby op 3 december 2014 12:19

Lieve Vera ik vind dat je het heel mooi en toch warm heb in gericht .
Je weet wel dat ik wat ouder ben .
En als ik ,n wat kleiner woning had zou ik het in die steil in richten.
Verder liefs en de groetjes van Coby . doei

[Beantwoorden]


Door Demi op 3 december 2014 12:32

Ik vind jouw inrichting echt leuk! Ik vind je eetkamer stoeltjes zo schattig en die Kartell Bourgie lamp zou ik ook zo neerzetten. Leuke tag. :)

[Beantwoorden]


Door anna op 3 december 2014 12:47

Wat een leuke tag! Ik vind jouw interieur echt geweldig, zo mooi <3 Die plastic stoelen zijn ook echt super.

[Beantwoorden]


Door Seren op 3 december 2014 13:08

Ik vind jouw inrichting ook echt super leuk. De mooie accessoires maken het af. En je stoelen zij to die for!

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 3 december 2014 13:23

Super leuk dat je hem ook hebt ingevuld, ik heb hem een paar dagen geleden ook online gezet :-) Jij bent echt de perfecte persoon om hem in te vullen, vind jouw interieur zo mooi :D

Heel leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Madelaine op 3 december 2014 13:24

Ik vind je interieur zo onwijs stoer!

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 3 december 2014 13:24

Een schilderij voor een kale muur vind ik nog moeilijker dan ik dacht. En die verschillende smaken met je partner dat komt goed, op de 1 of andere manier vind je bij het samenwonen vaak een ‘middenweg’ waar je je allebei in kunt vinden.

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 3 december 2014 13:36

Wat een leuke tag! Ik ben echt verliefd op je huisje Vera.

[Beantwoorden]


Door Nadine op 3 december 2014 13:36

Er zijn genoeg mooie bureaustoelen. Maar als je een wit interieur hebt en geen dementie is het moeilijk om een te vinden. Vooral een die niet alleen mooi is maar ook goed zit. Zag wel laatst een in de ikea. Donker hout met zwart leer en zat geweldig. Maar was denk ik €200. Zelf even opzoeken :yes:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2014 om 08:48:

Het wordt voor mij helaas ook geen Ikea stoel, moet echt een hele goede stoel omdat ik er de hele dag aan zit en RSI heb (gehad) :-(

[Beantwoorden]


Door Mandy op 3 december 2014 13:45

Jouw interieur is echt zo mooi. Ik hou van wit en hout, het is altijd een mooie combinatie. En wit geeft ook veel licht, zo mooi. Ben verliefd op jouw interieur

[Beantwoorden]


Door mijntje op 3 december 2014 13:46

Wat betreft het bloemenschilderij Vera… als je Googled op : Hillebrand van Kampen kom je veel kunstwerken tegen van bloemenvazen. Hij is mijn oom en we hebben thuis ook 2 van zijn werken hangen. Ze zijn erg mooi en vaak geïnspireerd op oude borduurwerken. De moeite waard om eens naar te kijken, hij woonde tot voor kort in Amsterdam en hij hangt daar ook nog in een galerij als het goed is!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2014 om 08:48:

Ik ga op zoek, many thanks!

[Beantwoorden]


Door Lucinda op 3 december 2014 14:07

Ik vind je interieur echt heel mooi. Ik vind eigenlijk heel veel stijlen echt geweldig.
Ik vind het jammer dat ik zelf geen geld en een eigen huis om alles lekker zelf in te richten.
Ik hou zelf alleen niet zo van de transparante items.

Liefs,
Lucinda

[Beantwoorden]


Door Lauren FIUYMI op 3 december 2014 14:18

Wat een leuke tag!

Ik woon nu tijdelijk weer bij mijn moeder, nadat mijn relatie is uit gegaan. Wanneer ik weer een huisje voor mezelf heb kan ik me weer heerlijk bezighouden met het interieur.

Hebben jullie ook bij de Sims dat je het huis bouwen en inrichten het leukste vindt? Zodra mijn huis klaar was vond ik het niet meer leuk om te spelen en begon ik altijd opnieuw! Haha

Fijne feestdagen toegewenst in je prachtige appartement.

Kus Lauren

[Beantwoorden]


Door Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla op 3 december 2014 14:41

Jij hebt smaak woman!

Ik vind en blijf die eetkamerstoelen te gek vinden. Leuk tag en leuk ingevuld.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 december 2014 15:09

Leuke foto’s! Een idee voor je schilderij: neem een stockfoto ( bijvoorbeeld via Shutterstock ) en laat deze op een groot deco doek drukken!

Heb je je perfecte schilderij! Zo heb ik in Graave (Arnhem) twee prachtige deco doeken zien hangen met stilleven. Erg mooi. Vooral leuk voor in de keuken of inderdaad boven de eettafel.

[Beantwoorden]


Door Marieke op 3 december 2014 15:22

Leuke tag vera, je hebt ook echt een super tof huis! Vind je smaak ook zoo mooi. Jammer dat Jeffrey daar allemaal niet van houdt! Ik houd dan weer helemaal niet van leer en donkere kleuren haha, vind ik verschrikkelijk!
Vind het schilderij boven je bank ook heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Marion op 3 december 2014 15:33

Erg leuk om te lezen, vind je stijl ook erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Lifetimes op 3 december 2014 15:51

Haha, dat wordt nog wat als jij en Jeffrey samen gaan wonen :P Ik kijk er ook ontzettend naar uit om mijn eigen huisje in te richten. Voorlopig woon ik nog thuis, dus ik zal het moeten doen met mijn kamer, haha. Je hebt me in ieder geval genoeg inspiratie gegeven. Xx

[Beantwoorden]


Door Ilse op 3 december 2014 16:38

Ik vind die Kartell lamp zo mooi! Bij mijn oppasadres hadden ze die ook. Toen ging ik op zoeken hoeveel die kosten en toen wou ik hem niet meer hoor!
Veels te duur!

[Beantwoorden]


Door Nicole op 3 december 2014 17:54

Super leuke tag! Ik ben echt helemaal verliefd op jou interieur!

[Beantwoorden]


Door Marit op 3 december 2014 18:51

LOODS 5 !! Fantastische winkel! En ik vind je optrekje (of eerder gezegd “optrek”) echt super!

[Beantwoorden]


Door manon op 3 december 2014 19:14

Je hebt gewoon echt een geweldige partement

[Beantwoorden]


Door Bianca op 3 december 2014 19:22

Wat een leuke tag! En erg leuk om die Kartell Louis Ghost stoelen te zien en de Kartell Bourgie lamp! Het bedrijf waar ik werk is officiele Kartell dealer en ik zie ze dus regelmatig besteld worden haha!

[Beantwoorden]


Door Sax and the Pretty op 3 december 2014 19:47

Je stoeltjes zijn zo leuk! Vind dat er over het algemeen een heel duidelijke stijl in je huisje te vinden is hoor! groetjes xx Femke

[Beantwoorden]


Door Milou op 3 december 2014 19:48

Wat leuk dat je mijn tag hebt overgenomen! Dat is toch een complimentje. Ik vind het leuk om van iedereen alle antwoorden te lezen, maar wauw: wat een mooi ingericht appartement heb jij!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 3 december 2014 20:02

Wauw, je huisje is zo mooi! Stiekem ben ik best jaloers!

[Beantwoorden]


Door Hanneke op 3 december 2014 20:43

Wat een fantastisch huisje heb je toch. Heel sfeervol!

[Beantwoorden]


Door Rachel op 3 december 2014 20:46

leuke tag ik vind je inrichting zo onwijs leuk!

[Beantwoorden]


Door angelique op 4 december 2014 08:45

Jou huis is echt prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Petra op 4 december 2014 09:01

Ik vind je inrichting erg leuk. Lijkt best op die van ons! Ik ben alleen nog op zoek naar nieuwe eetkamerstoelen. Blijven die van jou mooi? Of krijgen ze krassen?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 5 december 2014 om 08:47:

Nog heel weinig krassen en de krassen die erin zitten, zie je nauwelijks.

[Beantwoorden]


Door Taar op 4 december 2014 12:37

Hoi! Misschien kan je je tv kast zelf maken met steigerhout. Niet zo een heel hoog en dan langs de muur. Je kan er dan ook leuke decoratie op zetten!

[Beantwoorden]


Door Marloes op 4 december 2014 14:40

Super leuk om te lezen. Je hebt een hele goede smaak, en je interieur is super!

[Beantwoorden]


Door Iris op 4 december 2014 21:44

Ik vind dat jij jouw huis zo leuk hebt ingericht! Ik woon dan nog niet op mezelf maar jouw interieur inspireert me enorm. Je hebt een erg leuke smaak.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 4 december 2014 21:58

Ik ben echt dol op jouw huis.

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 december 2014 13:32

gave tag is dit :D

[Beantwoorden]


Door Jonna op 6 december 2014 12:21

Leuke tag! Bij Ixxi (website) hebben ze schilderijen van een vaas met bloemen. Het is een super leuk concept. Wij hebben ook sinds kort een enorm schilderij boven de eettafel hangen. Bij de categorie ‘Rijksmuseum’ heb je dus een mooie met bloemen. Tip!

[Beantwoorden]


Door Lin op 8 december 2014 11:16

Mooie foto’s! Over je schilderij-idee: mijn moeder is kunstenares en schildert vooral in opdracht. Dus als jij een afbeelding hebt of een idee in je hoofd hebt, kan zij dat voor je maken. :) Ik heb zelf toevallig ook een schilderij van haar met bloemen boven ons bed hangen. Als je interesse hebt, dan lees ik het wel. ^^)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 10 december 2014 22:27

Wat een leuke tag!

[Beantwoorden]


Door e op 12 december 2014 15:53

Hey Vera ik vroeg me af, merk je er iets van dat een bepaalde buurvrouw van jou het best wel bekend maakt waar in Amsterdam jouw appartement ligt? Ik had wel een vermoeden maar zij vlogt en pontificaal de omgeving bij elkaar. Niet dat ik een of andere creepy stalker ben, maar ik herkende de bouwstijl van jouw woning meteen bij haar en misschien een minder gezellig iemand ook wel…

[Beantwoorden]