& Other Stories Blush + Luminising Powder

Other_stories_blush_highlighter01

In oktober opende de eerste & Other Stories – een fashionlabel met een enorme schare fashionbloggers als aanhang – in Nederland. In Amsterdam, aan de Heiligeweg (waar ook de MAC Pro Store zit). Vorige week stapte ik voor het eerst het twee verdiepingen hoge pand binnen en stoof al snel af op de cosmetica afdeling. Want cosmetica, dat heeft & Other Stories ook.

Other_stories_blush_highlighter02

Other_stories_blush_highlighter03

Other_stories_blush_highlighter04

Best veel zelfs. Verzorgingsproducten, maar ook nagellak, kwasten en make-up. Wist je trouwens dat & Other Stories deel uitmaakt van H&M? Het is een iets modieuzer en iets duurder zusje.

Ik heb veel producten bekeken en uitgeprobeerd, maar koos er uiteindelijk voor een blush in Satin Magenta en een Luminising Powder (highlighter) in nr. 1 (en een klein gouden kettinkje) af te rekenen.

& Other Stories Blush “Satin Magenta” (5,5g) € 12
& Other Stories Luminising Powder “1” (10g) € 15

Other_stories_blush_highlighter05

Other_stories_blush_highlighter06

Other_stories_blush_highlighter07

Other_stories_blush_highlighter08

& Other Stories Blush “Satin Magenta”

Satin Magenta is een matte roze blush. De kleur roze is lief en poppig en doet me aan mijn eerste MAC blush, Dame denken. Wat ik fantastisch aan de blush vind, is de quote van Romeo & Juliet die in het poeder gedrukt staat. Mijn lievelingsfilm!

Other_stories_blush_highlighter09

Other_stories_blush_highlighter10

Other_stories_blush_highlighter11

Other_stories_blush_highlighter12

Satin Magenta heeft een satijnzachte textuur. De poeder is fijngemalen en brengt daardoor de intense roze kleur, gelijkmatig op de huid aan. De uitstraling is niet alleen in het doosje, maar ook aangebracht op het gezicht heel lief. Doordat de blush mat is kun je hem makkelijk elke dag dragen. Zeker ook omdat deze lieve tint roze heel goed te combineren is.

Wil je iets meer sjeu aan je gezicht toevoegen, dan kun je een beetje Luminising Powder aanbrengen.

& Other Stories Blush “Satin Magenta” € 12

Other_stories_blush_highlighter13

Other_stories_blush_highlighter14

Other_stories_blush_highlighter15

Other_stories_blush_highlighter16

& Other Stories Luminising Powder “1”

De Luminising Powder is een stuk groter en heeft bijna twee keer zoveel inhoud als de blush. Helaas zit er in deze highlighter geen Shakespeare quote in het poeder gedrukt. Ik koos voor nr. 1, een neutrale beigekleurige in de glanzende poeder.

‘Highlighting powder that brings luminosity and radiance to the face. Use to spotlight the highpoints of the face’.

Other_stories_blush_highlighter17

Other_stories_blush_highlighter18

Other_stories_blush_highlighter20

Close-up blush en highlighter

Other_stories_blush_highlighter21

Een drama om op de foto te krijgen, deze Luminising Powder. De highlighter is heel zacht en subtiel en daarom juist ook zo mooi (en zo moeilijk vast te leggen). Het is niet een en al glans in deze poeder. Het is een zachte beigetint met een beetje perzik waar een gouden glinstering in zit verwerkt. De highlighter heeft een fijn gemalen textuur die mooi aanbrengt op zowel de jukbeenderen als ergens anders op het gezicht.

Je kunt de Luminising Powder 1 combineren met een blush zoals ik gedaan heb, maar ook prima alleen gebruiken.

& Other Stories Luminising Powder “1” € 15

Other_stories_blush_highlighter22

Full-face met blush en highlighter op jukbeenderen en neus.

Other_stories_blush_highlighter23

De cosmetica van & Other Stories ziet er echt weer even anders uit. Het ziet er modieus uit. De verpakkingen zijn minimalistisch, met doorzichtig kunststof en eenvoudige witte labels. Minimalisme is momenteel heel erg in, maar ik heb het nauwelijks in cosmetica gezien. Daarom trok het me ook juist. Ik vind het leuk en mooi gedaan.

De kwaliteit van de producten vind ik goed. De kleur blush is basic, terwijl de Luminising Powder juist een verrassende finish heeft. Ik vond het leuk deze producten uit te proberen en ga zeker nog eens terug.

& Other Stories is te koop bij de winkel aan de Heiligeweg in Amsterdam en via de webshop.


Reacties

Door Marloes | Budgetproof.nl op 2 december 2014 06:05

Ik vind het effect nou niet van dat je zegt: wow, maar de verpakkingen zijn echt to die for (love) suppeer pretty! Ik heb echt een zwak voor mooie verpakkingen. Leuk ook dat je ze in dat mandje hebt gefotografeerd. Past helemaal bij & Other Stories ja :D

[Beantwoorden]

Kirsten antwoordt op 3 december 2014 om 04:31:

Jeetje jij hebt echt een goede wekker, bij alle blogs die ik lees sta jij bovenaan met een comment ;)

On topic: mooie producten Vera! Vooral de blush met tekst is zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 2 december 2014 06:07

Mooi! Wist niets van die winkel maar ben nu wel heel benieuwd geworden! Vooral die quote is erg leuk inderdaad.

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 2 december 2014 06:07

Wauw! De producten zien er erg mooi uit en ze klinken ook fijn. Ik ben een paar weken geleden ook daar geweest, maar toen wist ik niet zo goed wat nou de moeite waard was en toen heb ik maar niets meegenomen, haha. Maar ze hebben inderdaad mooie producten (en ze verkopen wat Eyeko en The Balm – ook leuk!).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:00:

The Balm heb ik niet gezien, maar Eyeko inderdaad wel!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 2 december 2014 06:17

Het is zeker wel te zien dat ze mooi zijn, maar of ik ze het geld waar vind… Dat denk ik niet. Ik heb het idee dat je beter voor minder geld kan krijgen. Toch is de tekst in de blush wel echt heel leuk gedaan en haalt dat alles natuurlijk weer helemaal op. Ik ben dus een beetje in het midden. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 december 2014 06:28

Ja mooie spullen hebben ze er he? Ik was voor het eerst in een & Other Stories deze zomer in Denemarken en toen hadden ze er een ubersale op de make up. Ik heb een oogpotlood, een eyeliner en een lipgloss meegenomen. Daarnaast hadden ze er producten van The Balm (die voor 2 euro per stuk weggingen!) en Dr. Bronner’s Magic Soap. Met die laatste was ik nu mijn kwasten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:00:

The Balm heb ik jammer genoeg niet gezien, vind ik zo’n gaaf merk!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 2 december 2014 06:30

Ik heb nog nooit iets van en other stories en dus ook niet de muziek geprobeerd. Het blijft altijd lastig om het effect van subtiele make up producten op de foto te krijgen. De quote in de blush was in ieder geval prachtig, ik weet alleen nog niet zo goed of ik de blush zelf wel zo mooi vind.

[Beantwoorden]


Door Naomi op 2 december 2014 06:40

Ziet er prachtig uit (love) Fijne review

[Beantwoorden]


Door Lotte op 2 december 2014 06:47

Hé, wat een leuke verpakkingen! Een beetje de philosophy onder de make-up merken, haha.

[Beantwoorden]


Door Amy op 2 december 2014 06:54

Ik vind dit echt een prachtig merk, juist vanwege de verpakkingen maar ook omdat de producten de prijs echt waard zijn! De Blush is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 2 december 2014 06:56

Ik vind de verpakking super leuk! Weer eens wat anders en heel ‘zen’ :). De highlighter spreekt me het meeste aan, hij is mooi!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 december 2014 07:23

Wat zien deze blushes er leuk uit! Zo hip en die tekst erin is leuk! (love)
Liefs, Tessa

[Beantwoorden]


Door Desmain op 2 december 2014 07:37

Mooie producten! Vooral die blush ziet er heel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Carien op 2 december 2014 07:41

Wat een prachtige foto’s! De producten zien er heel leuk uit en ik was al benieuwd hoe de make-up van & Other Stories zou zijn dus nu ga ik zeker een keer kijken!

[Beantwoorden]


Door Jana op 2 december 2014 07:50

Het printje is de blush is iets leuks :D In combinatie vind ik ze erg mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 2 december 2014 07:50

Wauw wat gaaf de quote in de blush! Echt een eyecatcher, zo fijn om te horen dat de kwaliteit ook goed is. Yay!

[Beantwoorden]


Door Denise op 2 december 2014 07:51

Wat een prachtige producten, ik vind het patroontje onwijs leuk en het minimalistische trekt me zeker aan. Top review! <3

[Beantwoorden]


Door Felicia Rodrigues dos Santos op 2 december 2014 07:53

& Other Stories is zo’n leuke winkel! Al moet ik zeggen dat ik niet heel erg weg ben van het resultaat. Zeker de highlighter is niet echt goed zichtbaar.

[Beantwoorden]


Door Diana Carlton op 2 december 2014 07:55

Mooie producten. Wat een mooie winkel is het toch hé! Het mandje alleen al is geweldig.

[Beantwoorden]


Door Syl op 2 december 2014 08:26

Laatst in Antwerpen naar &Other stories geweest.
De blush en oogschaduw voelen zo heerlijk zacht aan.
Verder hebben ze inderdaad prachtige sieraden en kleding.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 2 december 2014 08:27

Dit merk is nieuw voor mij en vind dw producten erg mooi. Je omschrijft ze ook heel goed en dat zie je terug op de foto’s ♡

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:01:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Natasja op 2 december 2014 08:31

Ik lees je enthousiasme maar zie het niet echt terug op de foto’s. Je laat wel je enthousiasme voor je spreken en daarom ben ik wel heel nieuwsgierig naar t reallife resultaat.

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 december 2014 08:45

Ik ben sowieso al fan van &other stories maar de make up had ik nog niks van gezien leuk die blush met tekst

[Beantwoorden]


Door Cherel op 2 december 2014 08:45

De verpakking vind ik vernieuwend en erg leuk. Je hebt er weer prachtige foto’s van gemaakt, leuk met dat koperen mandje erbij. Hopelijk kan ik zelf binnenkort ook even bij deze winkel naar binnen lopen om rond te neuzen :-)

[Beantwoorden]


Door Anouk op 2 december 2014 08:49

De producten van dit merk ken ik nog niet echt, het ziet er best goed uit. Vooral de highlighting powder:)

[Beantwoorden]


Door Emmy op 2 december 2014 09:06

Ik heb inderdaad wel foto’s gezien van bloggers in hun kleren, maar ik wist niet dat ze ook make-up deden! De verpakkingen zijn wel leuk, net als de tekst in het producten en de swatch van de highlighter is echt heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 2 december 2014 09:10

Wat een lieve tekst heeft de blush. De zachte kleur van de blush vind ik je ook heel erg mooi staan! Ik ben ondertussen heel erg benieuwd geworden naar het merk/de winkel &other stories!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 2 december 2014 09:20

Ze zien er heel mooi uit en wat een mooie foto’s ook!

[Beantwoorden]


Door EliseDingen op 2 december 2014 09:25

Wat een leuke manier van foto’s maken, zo in dat mandje. Die blush ziet er ook zo leuk uit!

[Beantwoorden]


Door laura op 2 december 2014 09:34

Leuk artikel, maar voor die prijs zou ik liever voor een ander merk gaan. Klein taalfoutje in het begin, het moet stoof zijn en niet stoofde ;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:01:

Dankje!

[Beantwoorden]


Door beautifulday4makeup op 2 december 2014 09:43

Het lijken mij prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 2 december 2014 10:05

Wat een mooie kleurtjes! Vind ze erg mooi staan! De verpakking is ook erg mooi, modern en strak- zoals je zegt is dat tegenwoordig erg in, maar is niet vaak te zien op makeupproducten! Lijken me erg fijne producten (:

[Beantwoorden]


Door Laura | It's Laux op 2 december 2014 10:06

Love &Other Stories! Ben altijd verliefd geweest op hun schoenen, heb er nooit bij stilgestaan dat ze ook cosmetica zouden hebben! Vind beide blushes erg mooi, maar aan de andere kant opzicht nog een beetje prijzig.

[Beantwoorden]


Door Lifesabout op 2 december 2014 10:11

Ik vind de Highlighter erg mooi, omdat deze subtiel is. Nooit geweten dat dit merk een zusje is van H&M!

[Beantwoorden]


Door Minke op 2 december 2014 10:12

Ziet er erg goed uit! Ik wil graag eens naar die winkel!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 2 december 2014 10:18

Wauw, ik ken dit merk nog niet maar ik vind de verpakking en de producten er goed uit zien. (love)

[Beantwoorden]


Door Margot op 2 december 2014 10:20

De verpakkingen vind ik inderdaad ook erg mooi! Al trokken de schoenen en accessoires meer mijn aandacht toen ik een paar weken geleden langs ging.

[Beantwoorden]


Door Kimmsanity op 2 december 2014 10:25

Ik gebruik eigenlijk nooit blush, maar ik vind het jou zo goed staan!

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 2 december 2014 10:37

Ik wil absoluut wat make-up van &other stories aanschaffen, wat een mooi merk, en een prachtige winkel. Ik heb er een ooggel van die écht heel goed is. Mooie review!

[Beantwoorden]


Door Julie op 2 december 2014 10:41

Twee mooie producten alweer! Ik vind het zo leuk om ’s morgens op te staan en jouw blog te lezen… Misschien stom gezegd, maar je leert er ook nog wat van bij! Zo kende ik & Other Stories wel, maar wist ik niet dat het bij H&M hoorde! :-D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:02:

Dankjewel Julie ^^) Vind ik leuk om te horen!

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 2 december 2014 11:14

Heel mooi! De kleuren zijn sowieso erg mooi en die quote in de blush is een heel tof extraatje.

[Beantwoorden]


Door Wies op 2 december 2014 11:20

Sinds de opening van & Other stories is mijn make-up stash flink gegroeid, want wauw wat een fijne producten! Je moet de contour cream ook eens uitproberen Vera, die is ook heel fijn (en ik ben net zo licht als jij, dus laat je niet afschrikken door de kleur).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:02:

Dank voor de tip, Wies! ^^)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 2 december 2014 11:35

De verpakking van de blush is echt to die for! De kleur zelf vind ik ook wel leuk:)
De highlighter is inderdaad niet erg goed te zien op de foto’s maar zoals je hem omschrijft klinkt hij mooi.

Fijne dinsdag!

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door Ayla op 2 december 2014 11:46

Lijken me super fijne producten! Vooral die Blush met de quote is heel orgineel gedaan!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 2 december 2014 11:47

Die blush is zo gaaf met de Romeo & Juliet quote :D (Shakespeare fan hierzo ^^) ) De highlighter lijkt me heel mooi, juist omdat hij zo subtiel is. Als ik weer eens in het centrum van Amsterdam ben ga ik hem even in het echt bewonderen ^^)

[Beantwoorden]


Door Dionne op 2 december 2014 12:19

Wat een mooie producten en en koperen mandje vind ik ook erg mooi! :D

[Beantwoorden]


Door marion op 2 december 2014 12:21

Zien er wel leuk uit, vooral de blush vind ik wel origineel vormgegeven.

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 2 december 2014 12:26

Hé, deze winkel kende ik nog niet. Ik vind de blush wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 december 2014 12:28

Wat een prachtige verpakkingen en het resultaat ziet er ook goed uit!

[Beantwoorden]


Door Esmée op 2 december 2014 12:29

De producten zijn erg mooi, maar super enthousiast word ik er niet van! Voor die prijs kan je ook beter krijgen ;) De kleur van de blush is wel lief, en het is erg leuk dat de Romeo en Julia tekst erin staat :) x

[Beantwoorden]


Door Leonie | AllAboutLeonie op 2 december 2014 12:37

Prachtige foto’s :yes: <3

[Beantwoorden]


Door Laura Louise op 2 december 2014 12:59

Wauw de blush vind ik heel mooi en het patroontje erop een leuke extra! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sophie Hol op 2 december 2014 13:13

Ik vind die tekst in de blush echt fantastisch. Dat zou me elke keer weer blij maken, als ik hem op doe! Het ziet er prachtig uit.

[Beantwoorden]


Door Kat op 2 december 2014 13:23

Welke mascara gebruik jij, Vera? Woow, zo gescheiden en lang. Me need!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:03:

In Extra Dimension van MAC! :-)

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 2 december 2014 13:29

Hoe gaaf dat er een quote in staat!

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 2 december 2014 13:39

Wauw Veer, prachtige foto’s!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:04:

Dankjewel Wil (love)

[Beantwoorden]


Door Caro op 2 december 2014 13:40

Ik had nog niet gehoord van ‘& Other Stories’. Ik vind het mooie producten! Leuk ook dat er test in de blush gedrukt staat. :-)

[Beantwoorden]


Door Feline op 2 december 2014 14:30

Mooi, compleet nieuw merk voor me, dus misschien binnenkort maar even kijken ^^) Prachtige foto’s weer Vera!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 december 2014 15:03

Wat een mooie producten! Vooral de combinatie van de blush met de highlighter lijkt me erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Seren op 2 december 2014 15:11

heel mooi!! de verpakking doet me wel denken aan catrice. am i the only one?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:04:

Nu je het zegt, de vorm van de doosjes inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 2 december 2014 15:21

Ziet er goed uit! Vooral die Luminising Powder :)
En die quote is ook heel tof gedaan. Nu wil ik die film zien! haha :)
Enne wat Seren zegt hierboven (?); Ja inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Scarlett op 2 december 2014 16:05

Je oogmake-up.. WAUW! Echt on spot, je mascara en eyeliner zitten prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:04:

Dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Shaz op 2 december 2014 16:26

De minimalistische verpakking ziet er erg mooi uit en wat leuk dat een quote erin verwerkt is. Mocht ik weer in Amsterdam zijn, dan zal ik zeker een bezoekje brengen.

[Beantwoorden]


Door Nicole op 2 december 2014 17:05

Wat een mooie producten zeg! Vooral de blush ziet er erg leuk uit met die letters erin.

[Beantwoorden]


Door Demi op 2 december 2014 17:27

Ik vind de winkel erg mooi! De blush vind ik niet zo want ik houd wat meer van shimmery blushes, de highlighter lijkt me wel mooi!

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 2 december 2014 17:46

Ik zou het dan alleen voor de verpakking/tekst in de blush doen ben ik bang haha

[Beantwoorden]


Door Linda op 2 december 2014 17:53

Mooie producten! Ben blij dat we in Nederland nu ook deze winkel kunnen bezoeken :)

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 december 2014 18:04

Ik had eigenlijk nog nooit echt van de winkel gehoord maar ben nu wel benieuwd! Als ik in Amsterdam ben zal ik eens kijken :D Ik vind de verpakkingen trouwens onwijs leuk! Ben benieuwd naar de andere cosmetica die ze verkopen!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 2 december 2014 19:01

Mooie producten, vooral de blush vind ik er goed uit zien. Jammer dat je de highlighter zo moeilijk vast kon leggen!

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 2 december 2014 19:04

Wat een toffe tekst die in de blush is gedrukt! Ik zou ‘m daarom ook niet eens aanraken…Haha! Wat een prachtige producten!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 2 december 2014 19:19

Ik volg heel veel Engelse bloggers en zij hebben het zo vaak over &other stories. Ben heel blij dat meer ‘buitenlandse’ winkels naar Nederland komen! De volgende keer dat ik in Amsterdam ben ga ik zeker even een kijkje nemen! (love)

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 2 december 2014 19:23

Wat ziet deze cosmetica er gaaf uit! Ik houd wel van merken die het ‘een beetje anders’ doen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 3 december 2014 om 09:04:

Ja toch! :ja:

[Beantwoorden]


Door Rebecca op 2 december 2014 19:24

Ik heb daar pas de Maroccon Oil Hand Lotion gekocht, echt een heel fijn product voor droge handen. Maar waar is dat mandje vandaan? Zoek al zooo lang zo’n mandje!

[Beantwoorden]


Door Lifetimes op 2 december 2014 19:54

Oehh.. die quote! Echt geweldig en ook nog eens super origineel. Ik had nog nooit van dit merk gehoord, maar door deze post heb ik zeker een goede eerste indruk gekregen :)

[Beantwoorden]


Door Tania op 2 december 2014 20:31

Mooie producten. Zal eens een kijken gaan nemen als ik in Antwerpen of Brussel ben

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 2 december 2014 20:33

Complimenten voor je foto’s van dit artikel!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 2 december 2014 21:07

Ik vind &OtherStories echt zo’n prachtige winkel, serieus, ik wilde er gewoon alles kopen! Jammer dat het soms nogal duur is :(

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 2 december 2014 21:17

Wat een mooie producten! Ik wist helemaal niet dat het bijna hetzelfde is als H&M, grappig! (:

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 2 december 2014 22:42

Mooie producten :)

[Beantwoorden]


Door Sara op 2 december 2014 22:49

De verpakkingen, de foto’s, wauw! <3 Echt prachtig. Ik vind de effecten van deze producten ook erg mooi.

[Beantwoorden]


Door Amelie op 3 december 2014 09:55

Hmm, ik zie ze niet zo goed…

[Beantwoorden]


Door R op 3 december 2014 10:05

Zo leuk! Ik vind vooral die quote in de blush erg leuk! Me in (love) ! Helaas is het voor mij gewoon te duur :-( … Nou ja, er is natuurlijk ook gewoon essence! Je hebt trouwens echt een hele leuke blog en je bent een van mijn grootste inspiratie bronnen! :-)

[Beantwoorden]


Door anna op 3 december 2014 12:47

Wat een leuke en originele verpakkingen! Ik ben nog nooit bij &other stories geweest… De highlighter vind ik persoonlijk iets te donker, ik heb liever een glanzende, witte kleur :)

[Beantwoorden]


Door marieke op 4 december 2014 19:53

super gave producten!!

[Beantwoorden]