MAC Rocky Horror Picture Show review + look

mac_rocky_horror_picture_show01

Halloween staat bijna voor de deur, vergezeld door de Rocky Horror Picture Show. Voor MAC’s 40e verjaardag werken ze met deze klassieker samen die perfect past bij feestjes in bijna-onthoofd-kostuum en ‘trick or treating’ met pompoenen voor de deur. Uit de collectie die vanaf volgende week te koop is, heb ik een oogschaduwpalet en twee lipsticks gereviewd.

mac_rocky_horror_picture_show02

mac_rocky_horror_picture_show03

Halloween wordt hier nog niet gevierd en de komedie Rocky Horror Picture Show was bij tot voor kort ook nog niet bekend. Toch vind ik het wel leuk, van die ‘bloederige’ make-up, net als de tutorials op YouTube en schattige Bubble Bars bij Lush.

MAC Rocky Horror Picture Show Riff-Raff Eyeshadow x 6 € 46
MAC Rocky Horror Picture Show Strange Journey Lipstick € 21
MAC Rocky Horror Picture Show Frank-n-Furter lipstick € 21

mac_rocky_horror_picture_show04

mac_rocky_horror_picture_show05

mac_rocky_horror_picture_show06

mac_rocky_horror_picture_show07

mac_rocky_horror_picture_show08

mac_rocky_horror_picture_show09

MAC Rocky Horror Picture Show Riff-Raff Eyeshadow x 6

Het oogschaduwpalet vond ik er best wel verrassend uitzien. Leuk ook trouwens, dat er 6 in plaats van 4 kleuren in zitten. De combinatie van glanzende en matte oogschaduws, zilver, blauw, maar ook heel donker rood en en gelige beige had ik niet zo snel verwacht. De tinten zijn erg koel en vrij donker, wat ze perfect maken voor een enge smokey eye.

mac_rocky_horror_picture_show10

mac_rocky_horror_picture_show11

mac_rocky_horror_picture_show12

Het pigment van de oogschaduws vond ik een beetje tegenvallen en ik had dan ook niet verwacht dat ze fijn zouden werken. In gebruik blijk ik het juist wel fijn te vinden dat de donkere tinten niet al te intens zijn. Zo kan ik ze nog enigszins zacht aanbrengen en goed laten blenden.

Laat je dus niet afschrikken als de swatches wat minder zijn. Ik vind het oogschaduwpalet echt heel goed werken. De kleuren vervagen goed en lopen mooi in elkaar over. De kleurkeuze vind ik – ondanks dat ik meer van warme tinten houd – ook erg gaaf.

MAC Rocky Horror Picture Show Riff-Raff Eyeshadow x 6 € 46,00

mac_rocky_horror_picture_show13

mac_rocky_horror_picture_show14

mac_rocky_horror_picture_show15

mac_rocky_horror_picture_show16

mac_rocky_horror_picture_show17

MAC Rocky Horror Picture Show
Strange Journey + Frank-n-Furter Lipstick

It’s time for some lips! Strange Journey en Frank-n-Furter zijn allebei mat en rood van kleur. Strange Journey neigt naar oranje, terwijl Frank-n-Furter een donkerdere rood is. De een warm en de ander koel. Perfect!

mac_rocky_horror_picture_show18

mac_rocky_horror_picture_show19

Wat een bijzondere kleur is Strange Journey. In combinatie met het oogschaduwpalet vind ik hem ook best wel gedurfd. Deze warme oranje tint smelt met mijn lippen samen. Het pigment is fantastisch en de lipstick voelt ook nog eens heerlijk zacht aan.

MAC Rocky Horror Picture Show Strange Journey Lipstick € 21

mac_rocky_horror_picture_show20

mac_rocky_horror_picture_show21

Donkere lipstick is momenteel erg populair, waardoor Frank-n-Furter me een hele slimme zet lijkt. Deze donkerrood is net zo intens als Strange Journey en heeft net zoveel impact. Ook deze lipstick ziet er mooi uit en voelt comfortabel aan. Ze drogen allebei niet uit en houden lang. Makkelijk 4 uur, waarna er nog een lichte waas op mijn mond achterblijft.

MAC Rocky Horror Picture Show Frank-n-Furter lipstick € 21

mac_rocky_horror_picture_show22

Halloween vier ik niet, enge films vind ik veel te eng en van de print op de verpakkingen ben ik als ik heel eerlijk ben ook geen fan, maar toch vind ik de producten wel erg goed en leuk. Het veelzijdige oogschaduwpalet voor mooie (donkere) ijzige looks, maar ook de twee lipsticks. Rood, mat en langhoudend.

De lipsticks zijn mijn twee favorieten uit deze review, maar dat heeft ook te maken met dat ik donkere en koele tinten oogschaduw niet zo mooi vind bij mezelf. Rode lipstick daarentegen, dat draag ik dan wel weer heel graag. Ik ben ook benieuwd naar de andere producten. Wat vind jij van MAC Rocky Horror Picture Show?

De MAC Rocky Horror Picture Show collectie is te koop vanaf 18 oktober 2014.


Reacties

Door Cheyenne op 10 oktober 2014 06:04

Ik vind Sin erg mooi, en wat fijn dat ze niet uitdrogen (daar heb ik bij matte lipkleuren wel vaak last van)!

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 oktober 2014 06:22

Hele mooie collectie en de gereviewde producten vind ik erg mooi! De lipsticks staan je allebei erg goed!

[Beantwoorden]


Door Norah Lynn op 10 oktober 2014 06:36

Prachtige look heb je gemaakt! (love)

[Beantwoorden]


Door Akosua op 10 oktober 2014 06:37

Ik vind de lipsticks echt supermooi. Maar deze verpakking vind ik gewoon echt niet mooi. Dus nee, niks voor mij.

[Beantwoorden]


Door Linda op 10 oktober 2014 06:38

Wat en mooie look en de lipsticks staan je prachtig. Je bent zo mooi!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 10 oktober 2014 06:44

De mond op de verpakking is het icoontje van the rocky horror picture show. Ik vind hem dus wel passend.
Daarnaast vind ik de kleurkeuze van het palette vreemd omdat ik had gedacht dat ze ook wel voor roodtinten icm zwart zouden gaan. Jammer van de pigmentatie maar ideaal om zekf kleur op te bouwen.
De lipsticks zijn prachtig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2014 om 09:55:

Er zit wel een rood in, maar ik snap dat ze het gedoseerd hebben want rode oogschaduw wordt niet veel gedragen (veel mensen krijgen er ook nog eens uitslag van zelfs).

[Beantwoorden]


Door Kelly op 10 oktober 2014 06:48

Ik de verpakkingen maar mwah, waardoor ik eigenlijk niet zo geïnteresseerd was in deze collectie. Ik ben daarom heel erg blij met je review, want de inhoud vind ik geweldig! Ik ben vooral verrast door het mooie palette en je look! (love)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 oktober 2014 06:59

Grappig idd dat deze collectie in NL niet zo veel stof op doet waaien, terwijl het in de States binnen no time werd uitverkocht. ik vind het erg mooie producten. Het oogschaduw palette vind ik wat te duur voor wat het is. De lipsticks vind ik veel mooier daarentegen.

En Rocky Horror Picture Show is juist GEEN enge film. Hij is juist heel erg happy en campy. Het is namelijk een musical die het horror EN sciencefiction genre op de hak neemt. De hoofdpersoon is een drag queen bijvoorbeeld en in de jaren 70 was het nummer Time Warp (met bijbehorend dansje) net zo populair as YMCA van Village People dat was in de jaren 80. Het feit dat de film met een mini budget is opgenomen maakt het alleen maar grappiger. Zo zijn er kostuums gemaakt van oude gordijnen en de make up ook heerlijk over de top. Zoek eens Time Warp op op Youtube of het liedje wat daarna komt. Dan kun je ook wel zien dat MAC er goed aangedaan heeft om een make up lijn te wijden aan dit cultureel fenomeen.

[Beantwoorden]


Door Desmain op 10 oktober 2014 07:12

Prachtige lipsticks! Vooral de donkerrode kleur vind ik mooi!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 10 oktober 2014 07:20

De producten zijn wel mooi, maar ik word nog altijd niet zo wild van de verpakkingen. De lipstick in Sin is wel echt prachtig zeg, echt een mooie koele donkere lipkleur!

[Beantwoorden]


Door Emke op 10 oktober 2014 07:23

Door MySimplySpecial op 10 oktober 2014 07:32

Sin is wel erg mooi! De oogschaduws zijn niet zo mijn ding.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 10 oktober 2014 07:34

Oh my, wat een prachtige lipsticks <3 Vind de verpakkingen trouwens wel wat minder.. Doe mij maar de basic verpakking of iets schattigs.. Wat dat betreft ben ik niet zo van de horror haha.

[Beantwoorden]


Door Diana op 10 oktober 2014 07:37

Wauw, allebei de lipsticks zijn prachtig! Ik weet ook niet welke ik mooier vind. De verpakking oogt wat goedkoop door de schreeuwerige druk, maar ondanks dat zijn het mooie items.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 10 oktober 2014 07:42

Strange Journey is echt een aparte kleur! Heel erg gaaf, en hij staat je ook goed! Sin vind ik ook heel erg mooi, maar op dit moment staat de originele Sin al hoog op mijn verlanglijstje ;) De verpakking van de LE vind ik zo leuk! X

[Beantwoorden]


Door Malou op 10 oktober 2014 07:45

Het oogschaduwpalette vind ik mwahhh. Maar de lipsticks, die vind ik echt prachtig. Ze staan jou ook echt heel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Jana op 10 oktober 2014 07:52

Ik vind de verpakking niet zo geslaagd, maar de donkere lipstick is wel mooi (love)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 10 oktober 2014 08:00

De verpakking is inderdaad ook niet helemaal mijn ding, maar de kleur Sin van de lipsticks vind ik wel geslaagd! Toch zou ik hem niet zo snel kopen vanwege de verpakking.

[Beantwoorden]


Door Cherel op 10 oktober 2014 08:01

De verpakking vind ik dit keer ook iets minder, maar de producten zijn wel erg mooi! Volgens mij blijft rode lipstick er voor mij in jouw reviews altijd uitspringen. Dat staat je echt fantastisch!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2014 om 09:55:

Dankjewel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 10 oktober 2014 08:24

De verpakking van deze producten vind ik er eerlijk gezegd niet zo mooi uit zien. De lipsticks zijn wel echt gaaf!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 10 oktober 2014 08:35

De verpakkingen vind ik dit keer ook wat minder; het is niet cute, het is niet eng, het is niet grappig… Ik vraag me af wat het wel is, maar misschien dat je daarvoor de Rocky Horror Picture Show moet kennen en die ken ik niet. Sin vind ik daarentegen wel echt een hele mooie kleur lipstick! Ik houd van koelere lipkleuren, dat staat mij vaak net wat mooier dan een warme tint.

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 10 oktober 2014 08:36

Hele mooie look heb je gemaakt! En ik vind de verpakkingen echt heel leuk!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 10 oktober 2014 08:38

Wat ik heel fijn vind om te zien is dat je ook een beetje research hebt gedaan naar wat The Rocky Horror Picture Show nou eigenlijk is. Heb al verscheidene reviews gezien van mensen die niet wisten wat het was en ook geen moeite gedaan hadden om daar achter te komen, dan kan ik en review niet meer serieus nemen. Jij doet dat wel en dat vind ik echt heel tof. De lipsticks zijn wederom favoriet en als ik Sin kan bemachtigen, word ik heel blij. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Denise op 10 oktober 2014 08:45

Mooie producten! Ik vind de rode lipstick helaas iets te rood voor bij mezelf!

[Beantwoorden]


Door Madeleine op 10 oktober 2014 08:53

Mooie ooglook! Die donkerrode lipstick is echt prachtig!

[Beantwoorden]


Door Vicky op 10 oktober 2014 08:55

Mooie collectie van MAC, vooral het oogschaduwpalletje spreekt me wel aan.

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 oktober 2014 09:00

Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen en vind het dan deze keer niet echt heel mooi dat is wel jammer want de kleuren van de lipsticks zijn zooo mooi!

[Beantwoorden]


Door Laurie op 10 oktober 2014 09:10

Deze laat ik even aan me voorbij gaan, niet zo my cup of tea qua verpakkingen een het palette is ook niet echt mijn kleurtinten. Lipstickkleuren zijn wel heel mooi, maar volgens mij ook wel ergens anders te vinden! :-) Wel een toffe review Vera en as usual, jou staat alles!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2014 om 09:56:

Dankjewel Laurie! En zoek voor de gein eens Viva Glam Nicki 2 op, stond mij ECHT niet :D

[Beantwoorden]

Laurie antwoordt op 10 oktober 2014 om 11:34:

Haha, wat grappig! Nou op Viva Glam Nicki 2 na, staat jou alles, haha! Mij staat Catrice Frozen Roze echt voor geen meter, terwijl ik nog vrijwel niemand heb gezien waarbij die niet staat. Nouja, genoeg andere leuke kleuren die wel goed staan! :-)

[Beantwoorden]


Door Melanie op 10 oktober 2014 09:26

Het palette vind ik niet heel bijzonder maar de lipsticks lijken me heerlijk!
Beide lipsticks zien er lekker romig uit, lijkt me fijn.

XoXo Melanie

[Beantwoorden]


Door fashionbeautydaphne op 10 oktober 2014 09:32

Wat staat rode lipstick je toch prachtig! hele leuke review

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 10 oktober 2014 09:40

Heel mooi! Ik heb alleen ook niks met horror, dus ik ga er denk ik niets van aanschaffen. Het paletje is mooi, maar het zijn niet mijn kleuren… :) Prachtige lipsticks wel!

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 10 oktober 2014 09:45

De oogschaduw is niet zo mijn ding, maar de lipsticks vind ik wel mooi.

[Beantwoorden]


Door Maaike op 10 oktober 2014 10:00

Jammer dat de pigment van de oogschaduws tegenviel!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 10 oktober 2014 10:10

Jammer van de oogschaduw maar de lipsticks vind ik erg mooi. Denk wel dat ik zelf deze collectie oversla.

[Beantwoorden]


Door Nadia op 10 oktober 2014 10:10

Klopt het wel dat je Sin hebt geswatcht? Ik heb Sin zelf en die is vele malen donkerder, en ook bij andere blogs is de kleur heel anders. Heb zelf het idee dat je Frank-n-Furter geswatcht hebt. Ook als je kijkt naar swatches van bijvoorbeeld Temptalia :/

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2014 om 10:19:

Ik heb even gekeken, maar ik twijfel. Er stonden bij mij op de lipsticks de verkeerde namen (namen die niet meer gebruikt worden, ‘werknamen’ vermoed ik, heb ik wel eens vaker omdat het samples zijn), waardoor ik zelf op onderzoek uit moest.

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 10 oktober 2014 10:11

Oeh die donkerrode lipstick vind ik echt heel mooi. Het oogschaduwpalette is niet m’n ding maar je hebt wel weer een mooie look gemaakt!

[Beantwoorden]


Door C_Justine op 10 oktober 2014 10:16

Ik ben de laatste tijd wat teleurgesteld in de limited editions van Mac.. Ik heb voor mijn verjaardag een cadeaubon van Mac gekregen en ik wil deze enkel gebruiken om een limited item te kopen, maar de verpakkingen vallen me zo tegen.. Hopelijk volgen er nog leukere collecties waarbij ze niet zomaar ff een sticker opplakken..

Wel een fijne review, dankje! :)

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 10 oktober 2014 10:34

Wauw die lipsticks zien er goed uit! Fijne review :)

[Beantwoorden]


Door Julia op 10 oktober 2014 10:51

Prachtige lipsticks! Rood staat je echt goed! XO

[Beantwoorden]


Door Minke op 10 oktober 2014 11:08

Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door sarah op 10 oktober 2014 11:09

Rocky Horror Picture Show hoort bij je algemene ontwikkeling. Het is al heel oud, dus het is niet iets nieuws ofzo. Je had het kunnen weten ;)

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 oktober 2014 11:10

Mooie producten! Lipsticks staan je mooi:-)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 10 oktober 2014 11:12

Op de lipsticks na, trekt deze collectie mij niet zo aan.

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 oktober 2014 11:15

Het pigment van de oogschaduws vind ik ook op je oogleden tegenvallen, zeker voor dat geld. De donkerrode lipstick vind ik wel erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Desiree op 10 oktober 2014 11:24

Ik vind dat zo’n gave film!!! Ik hou ervan! En de verpakking ook… *smelt* Maar de film is juist totaal niet eng hoor.. Het is geen horror-film zoals de titel laat denken. Eigenlijk moet je hem gewoon een keer zien! Ik ga denk ik proberen Sin of Frank-n-Furter te bemachtigen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 10 oktober 2014 11:24

epic verpakking alleen al :D

[Beantwoorden]


Door Daphne op 10 oktober 2014 11:24

Mooie producten! Ik zou zelf alleen liever gaan voor de lipsticks dan de oogschaduw, ook omdat ik koele tinten wat minder vind bij mezelf.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 10 oktober 2014 11:40

Wauww die lipsticks staan je prachtig Vera! Komt de collectie 18 oktober online of in de winkel?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2014 om 11:51:

Allebei!

[Beantwoorden]


Door Manon op 10 oktober 2014 11:40

Het zijn zulke mooie producten. Helaas voor deze arme studente een tikkeltje te duur maar anders had ik het wel geweten haha

[Beantwoorden]


Door Amelie op 10 oktober 2014 12:09

Mooie kleuren, ook van de lipsticks. Ik zou graag zien dat MAC vaker paletjes met 6 kleuren maakt, dat is echt handig. Vier is vaak net te weinig keus, en anders worden het er gelijk zo veel…

[Beantwoorden]


Door Melanie op 10 oktober 2014 12:42

Ohh die lipsticks!! Prachtig!

[Beantwoorden]


Door seren op 10 oktober 2014 13:11

Had het laatst met een collega, die ook fan bleek van beautyblogs er nog over hoe fijn we het vonden dat je altijd looks maakt met oogschaduw :) Ik denk dat ik de look mooier zou vinden zonder het blauw van het palet erin. En de lipstick staan je weer prachtig!

[Beantwoorden]


Door Gerance op 10 oktober 2014 13:18

Hoi! Wat een leuke review :) kan je mij/ons misschien ook vertellen waar de collectie te krijgen is? Bik de MAC counter in Rotterdam zeiden ze namelijk dat hij alleen bij de MAC pro stores en online te krijgen is, klopt dat? Alvast bedankt! Gr. Gerance

[Beantwoorden]


Door Wendy Esther op 10 oktober 2014 13:36

Oeh, de donkerrode lipstick staat je erg mooi!

[Beantwoorden]


Door Miss Mags op 10 oktober 2014 13:47

Mooie Look ! En zoals altijd staat die rode kleur je geweldig !

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 10 oktober 2014 13:54

Wauw je hebt er weer een prachtige look mee gemaakt. Helaas moet ik bekennen dat ik het palet niet zo mooi vind. Te veel grijstinten. De lipsticks zijn prachtig maar sla ze qua kleur over. Als ik met mijn donkere haar die tinten op doe kan ik zo het circus in. Nadeel van donker haar en van mij want heel veel donkerharige vrouwen kunnen het juist wel hebben. Whats wrong with me :-(

[Beantwoorden]


Door Nikki op 10 oktober 2014 14:16

Het palette spreekt mij niet zo aan, maar die lipsticks zijn mooi!

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 10 oktober 2014 15:13

Ik vind Frank ´n Furter erg mooi! Liefs´ Iris

[Beantwoorden]


Door Sharine op 10 oktober 2014 15:26

Die lipstick is zoo mooi! :O

[Beantwoorden]


Door Esmée op 10 oktober 2014 15:53

Echt een gave collectie, ideaal voor halloween. x

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 10 oktober 2014 16:07

Ik vind de blauwe kleur uit het palette echt heel mooi. En de donkere lipstick zou ik ook wel willen hebben!

[Beantwoorden]


Door beautyReviewsNL op 10 oktober 2014 16:18

mooie lipsticks!

[Beantwoorden]


Door Julie op 10 oktober 2014 16:28

Ik vind die rode lipstick echt ontzettend mooi! :-)

[Beantwoorden]


Door Sara op 10 oktober 2014 16:47

Nee, ik vind de verpakking ook drie keer niks maar de producten zelf zien er wel mooi uit. De oogschaduw inderdaad niet denderend, maar je hebt er wel een mooie ooglook mee gemaakt. Inderdaad, donker maar toch zacht.

[Beantwoorden]


Door ashley op 10 oktober 2014 19:00

De lipsticks zijn prachtig en staan je ook heel goed!

De oogschaduw vind ik als product wel heel mooi maar de kleuren flateren jou niet bepaald als ik dat mag zeggen. Warme tinten staan inderdaad veel beter.

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 oktober 2014 19:35

Ik ben geen fan van deze verpakkingen maar de lipsticks zien er super mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 10 oktober 2014 20:02

Ziet er mooi uit, maar zou er zelf nooit zoveel geld voor uit geven :)

[Beantwoorden]


Door Merle op 10 oktober 2014 20:13

Leuke collectie!
En ik hou zo van The Rocky Horror Picture show. Zoveel goede herinneringen aan :)

[Beantwoorden]


Door Beau op 10 oktober 2014 20:35

Ik vind de lipsticks allebei erg mooi! De lipstick met oranje ondertoon staat je toch erg gaaf :)

[Beantwoorden]


Door Lucy | Beautylogics op 10 oktober 2014 20:57

Wauw, die Frank-n-Furter is gaaf! Ik hou zo van dat donkere matte. Staat jou ook erg goed!

[Beantwoorden]


Door Silke op 10 oktober 2014 21:38

Frank-n-Further staat je erg mooi! :)

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 10 oktober 2014 22:11

De oogschaduws zijn niet helemaal mijn ding, maar de lipsticks vind ik echt prachtig! Ze staan jou ook prachtig, wauw!

[Beantwoorden]


Door Lou's Corner op 10 oktober 2014 22:59

Zo leuk, een speciale haloweencollectie!
Ik vind de lipsticks echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 11 oktober 2014 11:54

De laatste rode lipstick vind ik het mooiste, de rest ziet er ook wel leuk uit!

[Beantwoorden]


Door Paola op 11 oktober 2014 11:58

Wat een prachtige producten! Het oogschaduw palette had ik minder mooi verwacht, maar wat een plaatje zeg. Zelf heb ik alleen het geld er niet voor over en dat is misschien maar goed ook. De donker rode lipstick vind ik je geweldig staan!

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 11 oktober 2014 13:06

Mooie ooglook, staat je goed!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 11 oktober 2014 13:47

Ik hou heel erg van halloween en vind de producten er goed bij passen. Ik ben ook niet echt fan van de verpakking, MAC kan beter vind ik. De lipkleuren zijn wel echt wat voor jou :-)

[Beantwoorden]


Door Kaylani op 11 oktober 2014 17:01

Prachtige lipsticks zeg!

[Beantwoorden]


Door Marie op 12 oktober 2014 10:04

De lipsticks zijn echt om verliefd op de worden !

[Beantwoorden]


Door Lisa op 12 oktober 2014 19:40

De lipsticks staan je heel mooi!

[Beantwoorden]


Door Sophie op 15 oktober 2014 14:20

Aaaaah Rocky Horror Picture Show :love: !
Ik snap dat veel mensen geen fan zijn van de verpakking, maar als je (net zoals ik) een grote fan van de film bent dan is dit echt geweldig! De lipsticks passen gewoon perfect bij het concept! Echt heeeeel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Inge op 18 oktober 2014 16:29

Ik ben fan, vind de kleuren prachtig en de verpakking stiekem ook wel leuk!! En ligt het aan mij of lijkt Frank-n-Furter iets weg te hebben van de eerste Viva Glam Rihanna?!

[Beantwoorden]


Door Lindsay | MakeupbyLindsay.nl op 22 oktober 2014 19:34

Ik vind het echt een hele mooie collectie!
Ik zou er graag wat van willen hebben. :-)

[Beantwoorden]


Door Renate op 23 oktober 2014 20:39

Het verbaast me echt hoeveel mensen The Rocky Horror Picture Show niet kennen! Maar dan verbaast het me idd niet dat het hier niet zo loopt en in Amerika binnen twee dagen was uitverkocht..
Ik vind de verpakking echt he-le-maal heerlijk! En het heeft niks met Halloween of horrorfilms te maken :P

[Beantwoorden]