Lush Halloween review

Ongeveer 2 weken geleden kreeg ik een pakketje binnen van Lush met de nieuwe Halloween producten die sinds vorige week te koop zijn (ook in de webshop). Ik besloot het pakketje voor de camera uit te pakken en elke dag een bad te nemen, om alles er ook bij te kunnen reviewen. Zie hierbij mijn unboxing en review in één! Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.


Reacties

Door lucindainwonderland op 9 oktober 2014 08:12

Jammer dat er een aantal gebroken waren, maar deze video vind ik echt heel erg leuk, dus direct een review. Heb je goed gedaan Vera! Super leuk. Ondanks dat ik geen bad heb, kijk ik hier graag naar. Lush is geweldig. xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:07:

Dankjewel Lucinda!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 9 oktober 2014 08:14

Leuk dat je bad dan meteen een kleur krijgt!

[Beantwoorden]


Door Manon op 9 oktober 2014 08:27

Leuk zo’n unboxing met review, die pumpkin is zoo leuk, zou nu echt heeel graag in bad gaan. mis dat zo!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 9 oktober 2014 08:37

Ik vind het echt onwijs fijn dat je laat zien wat er met de producten gebeurt als je ze in bad laat vallen – bij Lush is dat vaak een verrassing en tegelijkertijd ook een waar feestje! Op dit soort momenten baal ik wel echt heel erg dat ik geen bad heb, haha.

[Beantwoorden]


Door Esmée op 9 oktober 2014 08:44

Ahh, ik zou nu zo graag een bad hebben! Het sneeuwmannetje en de pompoen zouden er zo invliegen! X

[Beantwoorden]


Door Maris op 9 oktober 2014 08:46

Leuk filmpje! De combinatie met unboxing en review is heel erg leuk gedaan!

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 9 oktober 2014 08:53

Ik vond het heel erg leuk om te zien! Ik weet dat je het vorig jaar ook op deze manier deed en zo vind ik het heel handig om zelf iets uit te kunnen kiezen :). Heb met plezier gekeken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:08:

Dankjewel! Het wordt een beetje en vaste prik inmiddels, deze filmpjes ^^)

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 oktober 2014 09:01

Echt super leuke combinatie om het zo te doen, zo zie je echt goed wat de producten doen. Ik heb ook vorig jaar na het kijken van je video iets gekocht :)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 9 oktober 2014 09:02

Oef, er zitten veel producten tussen die ik wel zou willen proberen!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 9 oktober 2014 09:02

Aaahh ik wil zo graag een bad elke keer als ik de badproducten van Lush zie! <3 Vind het trouwens heel fijn dat je in de video alle producten laat zien in gebruik; ik kom ook wel eens reviews tegen waarbij dat niet wordt gedaan, terwijl ik het toch nét wat extra's vind geven in plaats van alleen "het ruikt lekker" te horen!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 oktober 2014 09:18

Hele leuk review! Super handig om het zo te doen! :)
(Als ik dan toch een kleine aanmerking mag hebben: ik mis de prijzen bij de producten)

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 9 oktober 2014 09:20

Wat leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 9 oktober 2014 09:20

Vind deze unboxing en review in één video´s van jou zo leuk om te zien, Vera! Je review van de producten vind ik fijn en duidelijk. Zo te zien zitten er een aantal heerlijke en leuke producten tussen! Liefde voor producten die enorm schuimen. :love:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:08:

Dankjewel Lisanne! ^^)

[Beantwoorden]


Door saskia op 9 oktober 2014 09:21

Leuke lijn van Lush weer! heerlijke producten!

[Beantwoorden]


Door beautyforgirls op 9 oktober 2014 09:38

Wat een heerlijke producten van Lush. Zo jammer dat ik geen bad heb.
Liefs, xxx

[Beantwoorden]


Door Dionne op 9 oktober 2014 09:39

Ze zien er heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 9 oktober 2014 09:44

Aah zulke leuke producten <3

[Beantwoorden]


Door Melanie op 9 oktober 2014 09:46

Oh my! Wat een heerlijke collectie is dat!

[Beantwoorden]


Door Minke op 9 oktober 2014 09:47

Hele leuke producten!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 oktober 2014 09:59

Wat een leuk filmpje is het geworden. Leuk dat je ze direct in bad laat zien! (love)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 9 oktober 2014 10:01

Ik vind dit een hele leuke video! Fijn dat je ook laat zien van de badproducten nou precies doen en wat je mening daarover is. Ik vind dit zoveel leuker dan alleen een unboxing (love) Lord of Misrule & Sparkling Pumpkin lijken mij heerlijk! Leuke video Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:08:

Dankjewel Kelly!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 9 oktober 2014 10:02

Leuke video heb je er van gemaakt! En wederom heerlijke producten van Lush.

[Beantwoorden]


Door seren op 9 oktober 2014 10:08

Ik wou dat ik een bad had :(

[Beantwoorden]


Door Denise op 9 oktober 2014 10:17

Ah heerlijke video! Ik vind de producten leuk, maar eigenlijk geven ze niet echt toegevoegde waarde. Jammer, ik zou ze niet kopen!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 9 oktober 2014 10:26

Wat een hoop heerlijke producten. Ik word er ontzettend hebberig van <3 Baal er soms van dat er geen Lush winkel bij mij in de buurt zit, misschien maar goed ook, anders zou ik hem zo helemaal leeg kopen!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 9 oktober 2014 10:28

Wat doe je me aaaan! haha! Ik ben echt de grootste Lush fan ever en ik heb geen bad, kan je nagaan hoe ik me voel :D ik koop dan een paar bath bombs/bubble bars en dan spaar ik ze op tot ik eens naar m’n moeder ga of voor op hotel enzo. ARRGH!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 9 oktober 2014 10:31

Heel leuk gedaan Vera! Jij bent vaak in bad geweest de afgelopen week, haha! Nu zal je wel eerlijk ruiken en onder de glittertjes zitten, haha! Zeker voor herhaling vatbaar :)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 9 oktober 2014 10:35

wat een mooie video Vera. Heel duidelijk zo, een unboxing met daartussen direct de review. Lekker vernieuwend, ik ben fan;)
Wat ik me trouwens wel afvraag bij dit soort producten, vooral die laatste: zit je niet compleet onder de glitters na zo’n bad? Spoelt het makkelijk af al die kleur en glitter? Of zie je er daarna zelf ook uit als een pompoen?;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 10:39:

Haha nee gelukkig niet, de glitters blijven niet aan je huid kleven.

[Beantwoorden]

Miranda antwoordt op 9 oktober 2014 om 22:36:

oh gelukkig!:)

[Beantwoorden]


Door manon op 9 oktober 2014 10:43

wat een heerlijke producten

[Beantwoorden]


Door dresses and daisies op 9 oktober 2014 11:00

Duidelijke review, hoor. Steekt vast heel wat werk in.
Ik zie dat je de producten er helemaal in gooit, zelf breek ik deze in kleinere stukjes en doe meerdere keren met één product. Of is dat niet echt de bedoeling van een lush product? Ik vind lush een beetje duur en ben nogal zuinig (lees: gierig) op de producten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 11:49:

Je kan met sommige producten wel meerdere keren doen, maar om ze goed te kunnen testen doe ik dat niet. Ik gebruik dus alles in een keer :-)

[Beantwoorden]


Door Hilal Orhan op 9 oktober 2014 11:14

Ik vind dit serieus 1 van de leukste video’s die je maakt. Ik heb zelf ook een bad en zo kan ik precies zien welk Lush product perfect is voor mij!

xx

[Beantwoorden]


Door MHilariusFotografie op 9 oktober 2014 11:49

Super leuk, meteen zo’n review erbij! Nou heb ik geen bad dus eigenlijk heb ik er niks aan, haha. Maar toch heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Amelie op 9 oktober 2014 12:05

Wat een leuke en lekkere spulletjes allemaal!! Ik ben dol op LUSH, en nu baal ik dat ik geen bad heb en alle leuke bathbombs niet uit kan proberen

[Beantwoorden]


Door Heleen op 9 oktober 2014 12:19

Leuk filmpje en wat is je make-up mooi! Heel fris en lief vind ik!

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 9 oktober 2014 13:00

Zonde van de gebroken producten, maar maakt het niet minder leuk. Ik heb zelf geen bad, dus dan vind ik het jammer om ze te proberen.

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 9 oktober 2014 13:05

Lucky you! Met zo’n box zou ik ook ZEER happy zijn :-) Jammer dat die bath bomb stuk was. En jaaa, die Wizard Bubble Bar is inderdaad heel cute. Het zijn trouwens ShitakE mushrooms, de E spreek je uit als een i :-)

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 9 oktober 2014 13:17

Super leuk gedaan! ga je dit ook doen met de kerst editie’s? :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 18:48:

Yes!

[Beantwoorden]

Cheyenne antwoordt op 9 oktober 2014 om 20:15:

Yess! Daar wordt ik happy van! Ik ben ongelofelijk ongeduldig en kan niet wachten daarom morgen ga ik zelf naar lush, maar kijk enorm uit naar de kerst video (love)

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 9 oktober 2014 13:19

Onwijs leuke video! Goede keuze om een unboxing en review in één te doen, dit maakte het extra leuk! Hoop dat je dit ook met de kerst producten gaat doen ^^)

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 9 oktober 2014 13:57

Vooral die met veel schuim lijken me erg lekker! Heel leuk dat ze trouwens voor Halloween een collectie hebben gemaakt.

[Beantwoorden]


Door daantje loves to read op 9 oktober 2014 13:58

Super leuk filmpje. Zo krijg je een goed beeld van de producten. Alleen moet ik wel even slikken wanneer in geel of bruin badwater moet stappen. Staat me een beetje tegen al weet ik dat het niet afgeeft en heerlijk spul is. Toch weird.

[Beantwoorden]


Door isa op 9 oktober 2014 13:59

Super leuke video, die goude pompoen ziet er zo leuk uit.
Als ik weer bij lush kom ga ik hem zeker kopen

[Beantwoorden]


Door Vanessa op 9 oktober 2014 14:45

Je hebt er weer een superleuk filmpje van gemaakt Vera! Leuk dat je laat zien wat het effect in bad is. Ik ga heel graag in bad ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 18:47:

Ik moet eerlijk zeggen dat ik het steeds mee begin te leren. Was er eerst te ongeduldig voor :D

[Beantwoorden]


Door roosie op 9 oktober 2014 14:48

super leuk filmpje zonde van de gebroken producten ze zien er leuk uit
vind je het niet zonde om de producten zo in het water te gooien zonder in bad te gaan

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 15:39:

Ik ga wel in bad, anders zou het ook geen review zijn.

[Beantwoorden]


Door Sanja op 9 oktober 2014 15:06

Leuk filmpje! en leuke producten

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 9 oktober 2014 15:41

De laatste lijkt me de leukste! Blijven de glitters ook achteraf op je lichaam achter?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 9 oktober 2014 16:06

Wat een onwijs goed idee: een shoplog en review in een! Moet je vaker doen, echt super!

[Beantwoorden]


Door Anne Solveig op 9 oktober 2014 16:41

Ik had het al gezegd op YouTube, maar hele leuke video!

[Beantwoorden]


Door roos op 9 oktober 2014 17:07

Ben je ook daadwerkelijk in bad gegaan?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 18:46:

Ja, natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 9 oktober 2014 17:09

Leuke review, Sparkly Pumpkin lijkt me heerlijk. Fijn als er zoveel schuim bij komt!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 9 oktober 2014 17:18

Hele gave producten weer!

[Beantwoorden]


Door ellen op 9 oktober 2014 17:30

Er zijn vast niet veel mensen die lekker kunnen badderen elke dag en vervolgens kunnen zeggen dat t bij hun werk hoort! Hihi

[Beantwoorden]


Door Saar op 9 oktober 2014 17:42

Heel leuk dat er van elk product gelijk een review volgt! Dan weet je tenminste direct of het verkooppraatje ook klopt. Zelf heb ik geen bad, maar het zijn zeker leuke producten om cadeau te doen.
Dit soort filmpjes wil ik zeker nog eens zien!

[Beantwoorden]


Door pauline op 9 oktober 2014 17:51

ik vond deze manier van de lush-producten verwerken echt heel erg goed gedaan! leuk om direct het effect te zien :)

[Beantwoorden]


Door hopper op 9 oktober 2014 18:16

Off topic.

Wanneer gaat die reclame weer weg? Net als ik wat wil aantikken neemt hij mn hele scherm in beslag. Super vervelend!

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 9 oktober 2014 18:33

Leuke vorm van unboxen en reviewen

[Beantwoorden]


Door Romy op 9 oktober 2014 18:34

Zijn de producten van Lush ook geschikt voor een gevoelige huid? Ik vind die dingen van Lush er altijd zo enorm leuk uitzien, maar twijfel toch altijd of ik ze moet kopen, omdat veel van de producten behoorlijk sterk ruiken en van die felle kleuren hebben.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 18:47:

Ik heb een gevoelige huid en kan er goed tegen :ja;

[Beantwoorden]


Door Beau op 9 oktober 2014 18:43

Wat fijn om de unboxing en werking te zien in 1 video :) Er zitten een aantal producten bij die me wel erg fijn lijken. Ik wacht denk ik nog even tot de kerst producten.

[Beantwoorden]


Door Emke op 9 oktober 2014 18:48

jammer hier geen Lush bij mij in de buurt maar er zijn toch een aantal die ik wil proberen.

[Beantwoorden]


Door Syl op 9 oktober 2014 18:57

Ik ben zo benieuwd naar die pompoen! Lord of mishrule had ik vorig jaar en die was erg lekker.

[Beantwoorden]


Door Esther op 9 oktober 2014 19:16

Aaahh zin om naar lush, en daarna meteen in bad te gaan haha!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 9 oktober 2014 19:19

Hmmmm heaven!! :love:

[Beantwoorden]


Door Nicole op 9 oktober 2014 19:37

Hele leuke video. Dat is weer eens wat anders dan al die gewone unboxing videos! Heel erg leuk gedaan. De producten zien er heerlijk uit. Vooral de pumpkin en de wizard!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 9 oktober 2014 19:52

Wat een leuke unboxing slash review! Ik vind jouw video’s/artikelen altijd zo goed! Je steekt er echt tijd en moeite in volgens mij! Kijk heel graag naar jouw reviews, zijn altijd zo duidelijk. Je bent een topper!!!!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 21:29:

Dankjewel Marleen ^^)

[Beantwoorden]


Door Esther op 9 oktober 2014 20:03

Leuk, leuk, leuk! Wat een fijne review!! Dank je wel!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 9 oktober 2014 20:09

Zo leuk dat je gelijk laat zien wat ze doen ^^) Nu vind ik het wel extra jammer dat ik geen bad heb, haha.

[Beantwoorden]


Door De Spiegelreflex op 9 oktober 2014 20:14

Erg fijn dat je ze écht gereviewd hebt! Lush is altijd zo origineel en creatief.

[Beantwoorden]


Door Andrea op 9 oktober 2014 20:16

De geluidskwaliteit in de review stukjes vond ik erg slecht, helemaal in combinatie met de muziek. Jammer dat je muziek onder deze video zet, het is in mijn ogen niet nodig. Je vertelt interessant genoeg en de muziek doet er voor mij afbreuk aan, het leidt mij af. Ik kan er eigenlijk niet doorheen luisteren. Bummer dus! Terwijl de video wel heel leuk is! Ik hoop dat je er iets mee doet :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 21:29:

Het kijkt net wat lekkerder weg en het geeft sfeer, hoe hard de muziek moet is alleen wat lastig soms. Ik zet hem de volgende keer wat zachter :-)

[Beantwoorden]

Andrea antwoordt op 10 oktober 2014 om 19:51:

Dat is fijn, dankjewel voor je reactie. Je hebt wel vaker muziek, maar deze keer sprong het er echt uit voor mij. Ik weet dat ik er gevoeliger voor ben dan anderen, dus fijn dat je er rekening mee houdt ^^)

[Beantwoorden]


Door Amy op 9 oktober 2014 20:47

Ik vind dit nou echt een hele leuke unboxing/ review video, Vera! Niet alleen zien we nu het hele leuke uiterlijk van deze producten, maar ook de werking ervan. Je hebt mij in elk geval overtuigd om enkele van deze dingen te gaan inslaan en anderen juist te laten liggen. Dankjewel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 21:28:

Dankjewel Amy!

[Beantwoorden]


Door Danielle op 9 oktober 2014 20:54

Wat een super toffe unboxing video.. ook met gelijk een mini review enzo.. helemaal top! Mijn complimenten!

[Beantwoorden]


Door Lot op 9 oktober 2014 20:56

Normaal gesproken reageer ik niet zo snel op filmpjes of artikels, maar ik wilde nu toch even zeggen dat het me in dit filmpje echt opviel hoe mooi de kwaliteit is! Ik weet niet of je iets anders had gedaan dan normaal qua instellingen van je camera of dat het toeval is, maar echt heel mooi!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 oktober 2014 om 21:28:

Niet dat ik weet, misschien kwam het door het zonlicht!

[Beantwoorden]

Lot antwoordt op 9 oktober 2014 om 21:40:

Dat kan natuurlijk ook! Dan zou ik zeggen neem een abbonementje op de zon ;)

[Beantwoorden]


Door Lou's Corner op 9 oktober 2014 22:31

Zo een leuke review! Spijitig dat er een paar kapot waren maar ze zagen er nog altijd geweldig uit!

De Loard of Misrule (denkik) ziet er echt geweldig uit! Enkel het concept van de groene bal met “bloed” in is geweldig! En de kleur erna in het bad is zo leuk! Blijft de kleurstof niet plakken op je ?

Ook de wizard is zo leuk! Echt een toppertje!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 10 oktober 2014 om 09:56:

Nee, kleurstof en glitters verdwijnen allemaal het badputje weer in!

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 10 oktober 2014 00:56

Echt gaaf dat je dit doet. Het is namelijk niet even niks om iets bij Lush te kopen. Ik heb zelf geen bad maar ik had echt zo’n vuurwerk gevoel tijdens het kijken van deze video, zo van “woow wat een kleuren”, ben hartstikke benieuwd naar de kerst editie! :-)

[Beantwoorden]


Door Laurie op 10 oktober 2014 09:18

Ah wat leuk deze video, echt heel leuk dat je zo de moeite hebt genomen om alles te laten zien! Ik heb zelf helaas geen bad, maar vond het toch leuk om te zien en mij lijkt die laatste in die pompoen vorm wel erg lekker!

[Beantwoorden]


Door Priscilla op 10 oktober 2014 10:40

Ohh ik krijg helemaal zin om een warm bad te gaan nemen na het zien van deze video.. Maar die heb ik niet. ;( haha. Heel leuk voor ons gedemonstreerd Vera, geweldige originele spulletjes heeft Lush!

[Beantwoorden]


Door Anna op 10 oktober 2014 11:12

Ahh, zo zonde van al het water dat je laat lopen tijdens het wassen van je handen :p. De pompoen lijkt me echt heel lekker.

[Beantwoorden]


Door Milou op 10 oktober 2014 11:25

Super leuke video Vera!

[Beantwoorden]


Door Rozenn op 10 oktober 2014 17:50

Super leuke manier van een product reviewen zo!
xx

[Beantwoorden]


Door Femke op 10 oktober 2014 19:33

Jaaa op dit filmpje zat ik heel erg lang te wachten! Ik vind jouw Lush reviews het allerleukste om te zien en te lezen vandaar dat ik verder nog geen Lush reviews heb bekeken over de Halloween collectie. Die sparkling pumpkin vind ik super schattig!

[Beantwoorden]


Door Marjoleinee op 10 oktober 2014 22:02

Wat een leuke producten, ook erg leuk dat je een filmpje hebt gemaakt van de producten, geeft een veel beter beeld dan een foto ^^)

[Beantwoorden]


Door Paola op 11 oktober 2014 12:23

Na 4 maanden zonder douche thuis, maar een douche in de tuin of bij een ander douchen komt deze film als geroepen! Ik heb nu eindelijk een eigen bad en ga binnenkort een mega bestelling bij de Lush plaatsen! :yay: (love)

[Beantwoorden]


Door Merel op 11 oktober 2014 19:23

Vera, ik vind dat jij echt de meeste duidelijke review hebt gemaakt over deze producten. Heb ze namelijk al op verschillende blogs voorbij zien komen maar nu heb ik pas echt een goed beeld van de producten! (Y)

[Beantwoorden]


Door Lisa op 11 oktober 2014 20:30

Leuke review!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 oktober 2014 20:38

Wat een super leuke video en wat heb je dat leuk gedaan zo!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 13 oktober 2014 11:00

Ik kijk al uit naar het kerstfilmpje!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 15 oktober 2014 00:42

Ik heb helemaal geen bad en ik hou ook niet zo van Lush maar ik vind dit wel echt een leuke review, heel leuk dat je ook even filmt hoe het er nou echt uit ziet in bad. Ook wel belangrijk lijkt me! Wat me trouwens op viel is dat je bij bomb steeds de laatste b uitsprak maar dat hoeft helemaal niet, je zegt meer gewoon “bom” wilde ik even meegeven :)

[Beantwoorden]


Door Moniek op 15 oktober 2014 16:31

Ik vind het altijd een beetje nietszeggend als ik alleen de producten zie, ben dan altijd heel benieuwd hoe het er nou uitziet. Dit heb je echt super leuk gedaan zo!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 24 oktober 2014 20:36

Ik vind het altijd zo leuk dat je dit soort pakketten van Lush direct helemaal reviewd op video. Zo weet je toch een beetje waar je je geld aan uit geeft. Bijna € 10,- voor één bad is vrij prijzig namelijk.

xx Sanne

[Beantwoorden]


[…] de enthousiaste reacties op de review van de Lush Halloween producten, ben ik gelijk onder de douche gesprongen om ook de Kerstproducten uit te proberen. […]


Door Floor Daasvand op 26 oktober 2014 20:52

Erg leuke video, ik vond het wel fijn dat je het tussendoor ging uittesten zodat je meteen ziet wat je er van kunt verwachten! Lijkt me heerlijk om eens in bad te gaan met Lush! (love)

[Beantwoorden]