Flashback friday #2

flashback_friday_2_01

Omdat er zo leuk gereageerd werd op de eerste Flashback friday, blik ik op deze heerlijke vrijdag nog maar eens een keertje terug. Naar tijden waarin lavalampen op nachtkastjes stond te gloeien, een bank opblaasbaar kon zijn en ik foundation stick met leverworstgeur van Hema gebruikte. It’s flashback friday!

flashback_friday_2_02

Opblaasbaar meubilair

Helaas was er in mijn slaapkamer geen ruimte voor een opblaasbare stoel of bank, maar ik kende wel mensen die zo’n pracht exemplaar in woon- of slaapkamer hadden staan. Mijn barbie had overigens wel een opblaasbaar stoeltje. Eigenlijk bedoeld voor een GSM, maar gekocht in de sale bij Xenos voor een euro, fungeerde hij ook prima als gezellig zitelement in het Barbie huis. (bron en bron).

flashback_friday_2_03

Lava lampen

Ohhh, lava lampen! Ik was gefascineerd door lava lampen. Het zag er allemaal zo mooi en kleurrijk uit. Mijn beste vriendin had een lava lamp (en zitzakken!) die tijdens het bijkletsen met thee en limonade, steevast aan ging. (bron).

flashback_friday_2_04

Klamboe

Klamboe’s waren toen ik op de basisschool zat ontzettend populair. Ik had een paarse, in eerste instantie bedoeld tegen muggen, maar ik vond het toch ook wel romantisch en gezellig, zo slapen onder zo’n klamboe. Toen een klasgenootje vertelde dat ze niet meer onder een klamboe sliep omdat ze bang was dat er brand uitbrak en ze dan niet meer uit de klamboe kon komen, durfde ik hem ook niet meer te gebruiken. Nu zou ik toch wel weer graag een klamboe willen. Voor dat romantische en knusse gevoel, alsof je in een tentje ligt. (bron).

flashback_friday_2_05

LA Gear + K-swiss

Toen ik nog heel jong was, ik gok op een jaar of 7, waren sneakers met lampjes razend populair. Als je liep, dan lichtten de lampjes in de schoenen op. LA Gears kwam met deze sneakers, maar al snel volgden andere (goedkopere ) merken. Ik had sneakers die er qua model heel erg op leken, alleen gaven mijn ‘lampjes’ geen licht. Toch hoopte ik elke keer dat ze het toch opeens zouden gaan doen.

K-Swiss is ook zo’n merk waar je nu niks meer van hoort. Toen ik een jaar of 14 was, waren K-Swiss sneakers super populair. In het roze, of met een geruite print. (bron en bron).

flashback_friday_2_06

Hema foundation stick

Het is niet hetzelfde product als wat je op de foto ziet, want een afbeelding van de foundation stick kon ik helaas niet vinden. De stick leek op creamy concealer, maar was groter en dikker. Ik gebruikte de foundation stick vooral plaatselijk op puistjes. Maar niet te vaak, want hij stonk ontzettend naar leverworst. Haha, ik word nog misselijk als ik eraan denk.

Weet jij nog leuke flashback friday’s?

Twitter Facebook
Categorie: Lifestyle | 5 september 2014 | 105 reacties | Tags:

Reacties

Door Danielle op 5 september 2014 15:03

Vroeger kocht ik ook zo’n mobiel opblaasstoeltje en die gebruikte ik dan ook voor mijn barbie. Werkte perfect! Owja K-swiss kan ik ook nog wel herinneren. Waren die toen niet best duur? Ik mocht ze toen in ieder geval niet hebben, haha.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 5 september 2014 15:04

Haha, oh my, wat een herinneringen! Ik heb ook lang op K-Swiss gympen gelopen. De klamboe en de lava lamp had ik ook in mijn kamer. En dat opblaasbare meubilair was zo leuk! Zelf had ik het niet maar vrienden wel! ^^)

[Beantwoorden]


Door Iris Visser op 5 september 2014 15:04

Ik vroeger een roze klamboe, nu kan het helaas niet meer in mijn kamer… Ontzettend jammer, het geeft zo’n leuke sfeer aan je kamer! Liefs’ Iris

[Beantwoorden]


Door Maris op 5 september 2014 15:08

LA Gears <3 <3 <3 Geweldig, die zou ik nu nog wel willen hebben :D

Andere leuke flashbacks: Tetris en van die chockers voor om je nek van zwart plastic (Tribal achtig)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:25:

Oja, die chockers!!!

[Beantwoorden]

Fleur antwoordt op 28 februari 2015 om 11:03:

Leuk om te zien dat die chockers nu weer helemaal terug zijn!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 5 september 2014 15:12

Ik heb nog steeds een Lava lamp hoor! Nog een echte ook, en hij gaat elk jaar in de winter aan. Heerlijk als het buiten vroeg donker is. Heb ook nog een glitterlamp staan maar die gaat binnenkort opgeborgen worden. Die haal ik dan alleen nog maar met kerst te voorschijn.

[Beantwoorden]


Door Soesja op 5 september 2014 15:13

Zo’n leuk artikel is dit! Ik had ook een paarse klamboe, en lavalampen vond ik ook heel erg cool :)

[Beantwoorden]


Door Saskia op 5 september 2014 15:14

Haha geweldig artikel, ik vlieg weer helemaal terug in de tijd.

[Beantwoorden]


Door Lotte op 5 september 2014 15:15

Oh jaaa, die opblaasbare stoelen! Ik had er ook geen, maar het was altijd dikke pret bij vriendinnen die ze wel hadden. En die lavalampen ja, oh god. Die sneakers met lichtjes zie ik nog regelmatig bij mijn kleuters, haha.

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 september 2014 15:15

oh ja hoor zo’n opblaasstoel heb ik ook gehad en een lavalamp heb ik nog haha vind ze stiekem nog steeds best leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Romy op 5 september 2014 15:18

Ah, wat leuk allemaal, ik had vroeger ook K-swiss schoenen!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 5 september 2014 15:19

Haha wat een leuk artikel! Haha lavalampen!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 5 september 2014 15:20

Haha, zo herkenbaar! vooral die K-swiss

[Beantwoorden]


Door Saartje op 5 september 2014 15:28

Hahah geweldig! De opblaasbare stoelen die waren zoooo leuk! Maar ook de lava lampen, heb er nu nog één, ze blijven mooi! x

[Beantwoorden]


Door Dagmar op 5 september 2014 15:32

Aaah zo leuk die K-Swiss, die had ik ook! Helemaal vergeten, maar superleuk om er weer aan herinnerd te worden. Haha echt heerlijk artikel, superleuk geschreven!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 5 september 2014 15:34

Haha! Ik ga terug in de tijd joh..! Mijn grootste jeugdherinnering is de Nokia 3310! Wie kent hem niet verdorie, iedereen had hem toen ik jong was. Althans, begin tienerjaren was dat dacht ik. Voor degen die dat mobieltje niet herkennen; ik ben 24 jaar. Maar ook blauw oogschaduw (aah!) bruine lippenstift en vierkante neuzen.. (Schoenen) :cool:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:25:

Ja, die ken ik ook nog! IEDEREEN had die :D

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 5 september 2014 15:38

Haha zo herkenbaar weer! Ik had vroeger altijd een roze klamboe en van van die lava en disco lampen was ik ook helemaal gek!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 5 september 2014 15:45

Hahahaha de la gear sneakers die lichtgevend zijn had ik voor mijn dochter in the USA toen gekocht. Inderdaad al zo lang geleden ;-)
Leuke post .

Xoxo

[Beantwoorden]


Door Denise op 5 september 2014 15:50

Ah die klamboe! Ik mis ‘m haha!

[Beantwoorden]


Door Meral op 5 september 2014 15:51

Het aantal keren dat mijn oude klamboe omviel was zo groot, dat ik dat ding maar bij de vuilnis heb gezet. (A) Ik was toen nog klein, maar ik was bang dat ik het loodje zou leggen als dat ding op me zou vallen tijdens m’n slaap. :’)

Leuk artikel trouwens! De lavalampen en het opblaasbaar meubilair, haha!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 5 september 2014 15:53

Heel erg leuk om te zien! :D
Je links werken alleen niet naar de bronnen, moet nog even http:// voor de www :)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 5 september 2014 15:54

Ja wauw, ik had ook lampjes met sneakers wat vond ik die dingen geweldig! Met zo’n optreden was ik de gene die opviel doordat ik lampjes had. Soms hebben ze het nu nog maar je ziet het nog zelde.

[Beantwoorden]


Door Mandy op 5 september 2014 16:00

Haha, wat leuk om te zien. Ik had een opblaas poef, een rode. Ik was er zo blij mee.

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 5 september 2014 16:01

Haha zo herkenbaar! Ik had thuis natuurlijk een lavalamp, én een opblaasbare stoel. Zo trots dat ik was!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 5 september 2014 16:02

Wat leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Danique op 5 september 2014 16:02

Ik had altijd van die kleine glow in the dark staafjes, die je dan vervolgens in een soort rubberen kunstgebitje kon doen. Als je dan dat gebitje in deed werd heel je mond verlicht in fel roze, knalgeel en dat soort kleurtjes :) Op een gegeven moment mocht het niet meer van mijn ouders, omdat ze bang waren dat ze vloeistof uit de staafjes zou gaan lekken. Oh wat was ik daar boos om, haha!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 5 september 2014 16:03

Super leuk artikel! Ik had ook een klamboe op de basisschool!

[Beantwoorden]


Door Syl op 5 september 2014 16:06

Soms als ik kleine kinderen zie rondspringen met van die sneakers met lampjes, word ik jaloers…hihi…. want het liefst zou ik als volwassene hier ook gewoon nog in rondrennen.
Gelukkig heb ik hysterische glitter-Vans, dus dat maakt het nog een beetje goed.

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 5 september 2014 16:22

Ik wou ook doodgraag zo’n opblaasbare zetel, maar het is er nooit van gekomen ;)
Leuk artikel!

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 september 2014 16:23

Echt een super leuk artikel! Ik had ook een klamboe met allemaal bloemetjes erop, dat was echt super gezellig.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 5 september 2014 16:23

Ahh, ontzettend plezierig artikel om te lezen weer! Toen ik klein was had ik ook altijd een klamboe. Wat was ik dol op die dingen! Ik heb toen ik een jaar of vijf was denk ik schoenen met lampjes gehad. De schoenen waren gewoon wit geloof ik, maar de lampjes gaven verschillende kleuren licht. Zo leuk!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:26:

Dankjewel Lisanne!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 5 september 2014 16:25

Leuk dat je weer z’n artikel hebt. Ik heb nog steeds een klamboe haha.

[Beantwoorden]


Door Sarah op 5 september 2014 16:27

Weer leuk om te lezen! Ik kreeg een paarse klamboe toen ik stopte met duimzuigen, haha. Kwam hem gister weer tegen bij het opruimen van de zolder. :)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 5 september 2014 16:29

Heel erg herkenbaar!

[Beantwoorden]


Door Manon op 5 september 2014 16:34

haha wat gaaf!!!

[Beantwoorden]


Door Céline op 5 september 2014 16:35

Ik had zo’n opblaasstoel op mijn kamer staan vroeger! haha.
Lizzy Mcguire had ook altijd een opblaasbare rugzak. Dat vond ik toen zo stoer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:26:

Oja! Die vond ik ook fantastisch!

[Beantwoorden]


Door beautydiarynl op 5 september 2014 16:36

Ooohja, de lavalampen & klamboe’s!! ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 september 2014 16:43

Oeh ja, zo’n lavading! Ik had geen lamp, maar wel iets wat er op leek. Was het al helemaal weer vergeten :)

[Beantwoorden]


Door Floor op 5 september 2014 16:46

Haha! Ja! Die K-swiss schoenen wilde ik ook altijd graag ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 5 september 2014 16:56

ik was vroeger ook echt gefascineerd door lava lampen, ik had er vroeger dan ook een als nachtlampje en dan keek je er ’s avonds altijd naar voordat ik ging slapen. Leuk om te zien!

[Beantwoorden]


Door Tanja op 5 september 2014 16:56

Dit vind ik echt zo’n geweldig artikel!
Zo kan ik inderdaad ook nog wel een lijstje opnoemen!
leuk om flashbacks op te halen..

Ik had een walkman van mijn zus geweest en zo’n cd speler waar ik ook nog zo’n bandje in kon doen om nummers van op te nemen..
Ik had een discman voor mijn verjaardag gehad, mijn eerste telefoon was een Nokia 5110 met zo’n verschrikkelijke kleine dikke antenne..
zo’n draaiende grijze discobal op een voet..

Ik liep echt jaren op nike air max classics (je had ze ook met licht!)
noem maar op.. leuk om aan terug te denken..

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:26:

Oja, die discoballen!!!!

[Beantwoorden]


Door roos op 5 september 2014 17:07

Ah haha, zo leuk om te zien! Ik heb zelf eerst een roze klamboe gehad, en toen een witte. En ik had ook een opblaasstoel in mijn kamer haha. Ik was dat eigenlijk al weer vergeten!

[Beantwoorden]


Door Elise op 5 september 2014 17:17

Haha, ooh herkenbare dingen! Vooral de lava lamp, opblaas meubilair en k-swiss schoenen die helemaal ‘tha bomb’ waren.
Oh en wat dacht je van zo’n sprietenbol lamp met lichtgevende puntjes!(Geen idee hoe die dingen heten eigenlijk)

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 5 september 2014 om 22:44:

Ooooh, zo’n ufo lamp! Jaaaa. Had er zelf geen maar zat er bij een vriendinnetje altijd tijden gefascineerd naar te kijken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:27:

oooja! Die had mijn buurmeisje ook!

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 5 september 2014 17:31

De lava lamp, de lichtgevende schoenen en de klamboe, ja hoor… represent! Die heb ik dus ook gehad. Ook de tuinbroek was een grote, ik leefde zowat in dat ding. Zo had je ook nog de haarmascara, maakt nu een beetje een rivival mee door het krijt, maar toch. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 5 september 2014 17:35

Haha, leverworst? Vreemd ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:27:

Het was heel vies :D

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 september 2014 17:36

Aah die roze kswiss schoenen had ik, zelfs toen ze eigenlijk al te klein waren bleef ik ze dragen. Toevallig heb ik gister een nieuwe lamp in mijn lavalamp gedaan en na zo’n tien jaar brand hij weer in volle glorie

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 5 september 2014 17:57

Ik wou vroeger ook altijd een lavalamp en was jaloers op mensen die er wel eentje hadden!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 5 september 2014 18:07

Haha die opblaas meubels vond ik ook zo geniaal!! Ik had geen opblaasding voor mezelf (wel zo’n rugzak trouwens haha!) en voor mijn barbie had ik ook dat opblaas stoeltje geloof ik, geniaal!

[Beantwoorden]


Door femketje op 5 september 2014 18:30

gotta love lava lampen :D

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 5 september 2014 18:35

Die lavalampen! Heel grappig!

[Beantwoorden]


Door Eline op 5 september 2014 18:37

Wat heerlijk dit, K-Swiss, inderdaad! Dat waren echt coole schoenen!

[Beantwoorden]


Door Kim op 5 september 2014 18:43

Heel herkenbaar. Ik was ook altijd zo gefascineerd door de lavalamp. Ik had ook een gekleurd gordijn voor de deur hangen met hartjes volgensmij. Maakte ontzettend veel lawaai.

[Beantwoorden]


Door Marijke op 5 september 2014 19:05

Wij hadden ook een lava lamp. Ik had hem van jou kado gekregen maar hij ging snel stuk, jammergenoeg.

[Beantwoorden]


Door Beau op 5 september 2014 19:11

Hahaha leuk om dit zo te lezen! :) Ik wilde vroeger ook zo graag een klamboe boven m’n bed.

[Beantwoorden]


Door Elody op 5 september 2014 19:35

Ahhh leuk artikel :)
Ik had geen lavalamp, maar wel een UFO-lamp, met van die sprietjes.

en wat dacht je van blauwe haarmascara, blonde-spray, flippo’s, Furby en niet te vergeten Spice Girl plateauzolen!

[Beantwoorden]


Door Lys op 5 september 2014 19:36

Jaaa, lava lampen! Die waren altijd zo fascinerend, ook al gebeurde alles zo traag :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 5 september 2014 19:37

Hahahahah, leuk artikel dit!

xx

[Beantwoorden]


Door Jana op 5 september 2014 20:01

Die lavalampen ken ik :D Die voelden altijd zo warm aan :p

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 5 september 2014 20:03

Ik vind dit zo tof! Moet je zeker vaker doen!

[Beantwoorden]


Door Salina op 5 september 2014 21:12

Hahahah dat van die oplaasbare bank voor de Barbie herken ik xD En die foto met klamboe.. Ik heb toen ik 6/7 was ook een klamboe, ook een paarse als ik het me goed herinner.. Alleen dan iets meer naar de blauwpaarse kant. Dat bed daarbij had ik trouwens ongeveer ook, nouja niet die bank maar wel zo’n bed-bank van gietijzer. Daar heb ik overigens van m’n 6e tot m’n 20e in geslapen, hij is nu zo’n halfjaar verruild voor een 2-persoons bedje <3

[Beantwoorden]


Door Jenneke op 5 september 2014 21:20

O mijn god wat een nostalgie! Ik had een hele grote roze opblaasstoel, dat vond ik zo stoer. O god haha!

[Beantwoorden]


Door Femke Steketee op 5 september 2014 21:24

Pennen met zo’n pluimpje erop! In alle kleuren. Lekker zacht tegen je wang.

[Beantwoorden]


Door Dewi op 5 september 2014 21:32

Haha, die blauwe opblaasstoel had ik gewoon! Fantastisch :D Compleet onpraktisch, nam super veel ruimte in en het zat niet eens echt lekker :)
Die lava lamp zou ik zo weer nemen, heerlijk hypnotiserend om naar te kijken. Zelf had ik zo’n neon lampje. Het zag eruit als een grote gloeilamp. Maar ipv dat gloeidraadje zat er dan een neon lampje in met de tekst “I Love You” in groen en roze. Oh! Of die bollen waar je je hand op kon leggen en waar dan al dat licht naar je hand toe ging? Geen idee hoe dat heet :D

[Beantwoorden]


Door lynet op 5 september 2014 21:57

Kswiss! Ik heb ze nog steeds in de kast staan.. kan ze echt niet weg doen! Met van die draaibare tongen die aan 2 kanten een anderbpatroontje hadden. Yes! Ik vind ze stiekem nog heel leuk, maar durf ze niet meer te dragen. Uit de mode, je weet wel..

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 5 september 2014 22:02

Whaa, alles, gewoon alles heb ik gehad. Lekker nostalgisch.
Glow in the dark sterren, tattoo chokers, scoubidou, ministeck, discman.

[Beantwoorden]


Door Anne op 5 september 2014 23:18

AAAAHH DIT IS ZO LEUK! zo dat is eruit :)
mijn ultieme throwbackjes:
-scooby doo (ik gok 8 jaar geleden?)
-het liedje numa numa (uit zo’n mini radiootje dat je in je happy meal kreeg)
-sowieso, happy meal kadootjes!! allemaal.
-Diddl blaadjes
-Crocs
-Hitzone cd’s
-tamagotchi’s
-TMF

Ja, dit was denk ik wel zo’n beetje mijn jeugd in het kort ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:28:

Diddle blaadjes! Die ruilden we hier altijd op school :D

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 5 september 2014 23:34

Hihi super herkenbaar, super leuk!

[Beantwoorden]


Door Lin op 5 september 2014 23:46

Haha! Ik had een opblaasbare stoel (die overigens verschrikkelijk kak zat…) met daarnaast op een tafeltje een lavalamp :’)
En jawel, k-swiss sneakers aan mijn voeten! Wit met roze en wit met donkerblauwe had ik, al gebruikte ik die laatste om te tennissen.
Het enige dat ik nooit heb gehad is een leverworststick ;)

[Beantwoorden]


Door sarah op 6 september 2014 00:33

Opblaasbare en vaak ook doorzichtige tassen, schoenen met wieltjes, discolampen, pogo stick, tamagotchi, flippo’s, snoep fopspeentjes, gekleurde hair extensions, tattoo kettinkjes om je nek enzovoorts…

[Beantwoorden]


Door Simone op 6 september 2014 04:17

Hahaha, ik wilde altijd per se zo’n lava lamp hebben. Ik wilde natuurlijk een roze. Maar ik kreeg hem nooit. Laten we de tamagotchi ook niet vergeten :lol:

[Beantwoorden]


Door Raf op 6 september 2014 09:19

haha everworst :wtf:

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingbeautyNL op 6 september 2014 09:53

Hahaha een concealerstick dat ruikt naar leverworst? YUK!!! Hoe bedenken ze het?! hahahahaha

[Beantwoorden]


Door Iris op 6 september 2014 09:57

Haha leuk artikel dit! Mijn zus had precies die blauwe opblaasstoel. En ik had ook een klamboe, wat was dat lekker knus. Ik heb ook heel lang zo’n coverstick gehad, maar dan van Essence (die rook gelukkig niet naar leverworst hahaha).

[Beantwoorden]


Door Merel op 6 september 2014 10:07

Ik heb zelf nooit K-swiss gehad maar ik zat er laatst toevallig wel aan te denken. Die schoenen waren zo hip vroeger, iedereen liep er mee! En nu zie ik ze nog af en toe…

[Beantwoorden]


Door Linda op 6 september 2014 11:21

Een gele lavalamp, groene opblaas stoel en een klamboe, ik was ze haast vergeten! De lamp ging gelijk weg toen ik hoorde dat hij kon ontploffen en in mijn klamboe bleven vaak muggen hangen.. Ik kijk nu wel uit naar een trip naar de Malediven met een klamboe boven je bed :)

[Beantwoorden]


Door Ellis op 6 september 2014 11:39

HAHAHAHAH. zo herkenbaar! Ik wilde de lamp, de opblaasbank en de klamboe. Het bleef bij willen overigens, want mijn moeder vond het allemaal maar niks

[Beantwoorden]


Door Eva op 6 september 2014 12:41

Haha, zo leuk. Ik weet nog dat ik heel graag een klamboe wilde en hem toen voor Sinterklaas kreeg, ik was zo blij! Alleen… toen heeft ie volgens mij drie jaar naast mijn bed gestaan omdat mijn vader er maar niet aan toe kwam om hem op te hangen (eigenlijk vergaten we het beide steeds)… die heb ik dus nooit gebruikt, haha! Wel had ik een hele grote, mooie (gele) lavalamp.

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 6 september 2014 12:47

Jaaa! Die k-swiss, en dan met van die verwisselbare strepen, en dan kon je ook het flapje onder de veters omdraaien. Die waren echt fantastisch haha. &Super cool ook.

Een klamboe lijkt me best leuk weer, doet een beetje denken aan een soort hemelbed ook . :)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 6 september 2014 13:40

Echt een leuke blogpost dit! Ik had zelf ook een opblaasstoel en een fiberlamp. Dat was zo’n UFO lamp met van die sprietjes van glasfiber waardoor je verschillende kleuren licht door de fibers heen zag. En ik las net van iemand over de vierkante schoenneuzen maar je had ook een tijd lang de punt schoenneuzen. Handig voor lange uitstekende tenen zoals die van mij haha.

[Beantwoorden]


Door Stella op 6 september 2014 15:13

Haha, geweldig!
Lavalamp, klamboe, (fatboy) zitzak en K-Swiss sneakers… Ik had het ook!
Sterker nog, ik had precies de onderste van de sneakers. Ontzettend leuk om aan die dingen herinnerd te worden.

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 6 september 2014 15:20

Haha super leuk weer! Ik had vroeger een opblaasbare poef en daar was ik toen zo trots op, haha. En wut? Een foundation die naar leverworst ruikt? Hahaha, die foundation heb ik gelukkig nooit gehad!

[Beantwoorden]


Door Rieke op 6 september 2014 15:37

ik had vroeger een opblaasbare tas! wat was ik daar trots op, haha :P

[Beantwoorden]


Door Sophie op 6 september 2014 17:58

Zo grappig, ik had bij elke echt zo’n ‘oh ja!’ gevoel, haha. Die Kswiss sneakers dacht ik laatst nog aan, maar kon niet meer op de naam komen. Leuk om op deze manier herinneringen op te halen ^^)

[Beantwoorden]


Door Deborah op 6 september 2014 19:31

haha leuk! Ik had vroeger ook altijd een klamboe, maar m’n kamer is heel erg klein en een klamboe maakte het nog kleiner en drukker, daarom heb ik het uiteindelijk maar weg gehaald :p

[Beantwoorden]


Door ingrid op 6 september 2014 23:09

Wat n leuke post! Ik was de lavalamp echt allang vergeten, maar ik had er idd ook eentje! Met groene ‘bubbels’ (zo noem k het maar ff) en blauw water. En n klamboe had ik ook totdat mn kat er telkens in sprong omdat ze bij me op bed wilde haha. En ik had witte kswiss met van die roze stepen die je kon verschuiven :) en als kind had k heel mn plafond vol met glow in the dark sterren!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 7 september 2014 11:15

Hahaha die K-Swiss had ik vroeger ook met geruite print inderdaad hahaha :)

[Beantwoorden]


Door Nora op 7 september 2014 11:41

Ohhh Vera, dit artikel <3! Ik had in de brugklas een paar K-Swissjes, die helemaal boven op je plaatje, met een tong die je kon twisten, aan de ene kant roze tweed en aan de andere kant het logo, ik was er ZO dol op!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 september 2014 om 09:27:

Omg, dat was Kswiss inderdaad!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 september 2014 00:47

Wat een leuk artikel! Ik heb jaren zo’n lavalamp gewild, maar er nooit één gekocht omdat ik ze te duur vond. Inmiddels ben ik al even van het idee afgestapt, past ook niet echt bij m’n inrichting. :-)

[Beantwoorden]


Door Laura - Essential Honesty op 8 september 2014 12:04

En ik maar denken dat het enkel in België was dat deze grappige trends ‘hot’ waren. Ik had zo’n opblaasbare zetel van een coca-cola actie in m’n kamer staan toen ik een jaar of 8-9 was. Hilarisch toch, zeker achteraf! Mijn lavalamp heb ik trouwens nog steeds, pure nostalgie!

[Beantwoorden]


Door Stephanie op 8 september 2014 13:24

Haha zo’n lava lamp heb ik ook gehad! Ik gaf het ook wel eens als verjaardagscadeau aan vriendinnetjes, heel populair inderdaad haha! Ook de klamboe hype heb ik meegedaan, maar die zou ik inderdaad nu ook nog wel gebruiken, staat zo leuk :D Bij ons waren de sneakers waarbij je de “rolschaatsen” uit kon drukken ook heel populair!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 8 september 2014 13:27

Hoi Vera, bedankt voor de aandacht voor de opblaasbare meubelen van Exposion!

[Beantwoorden]


Door Romy op 8 september 2014 14:05

Ik ben nog steeds in het bezit van en lavalamp, die dingen blijven fascinerend! En dat opblaas meubulair deed me ontzettend denken aan die opblaas rugzakken, je weet wel, met die vierkantjes (H)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 9 september 2014 17:14

Oh hoe toevallig ik heb precies hetzelfde gedaan voor mijn barbie hahaha , en idd K-Swiss sinds ik ong 15 was en nu 18 nog steeds dezelfde maat schoenen heb , heb ik ze nog steeds als gymschoenen.. , tijd ! om nieuwe te gaan kopen haha

[Beantwoorden]


Door Moniek op 13 september 2014 21:43

Wat een heerlijk artikel! Ik was in het bezit van een opblaasbare bank (amper op gezeten, zat totaal niet lekker) en ook de roze klamboe had ik. Maar dat was meer om mezelf te beschermen tegen de dikke spinnen (sliep op een zolderkamertje waar ze graag kwamen). Ik maakte hem namelijk helemaal vast met wasknijpers :’) En een lavalamp heb ik ook gehad, staat nu bij m’n broertje op de kamer :D

[Beantwoorden]


[…] Lava LampElmo Lava LampExpeRimental: Balancing SculpturesExpeRimental: Balancing Sculpturesveracamilla.nlExpeRimental: Balancing SculpturesThe Lava Lamp Just Won’t QuitLava Lamp ExperimentElmo Lava […]