Even bijkletsen

even_bijkletsen01

De zomer(vakantie) is zo goed als voorbij. De zon is onder, de teenslippers liggen weer in de kast, de bikini hangt aan de wilgen en de flacon body splash is leeg. Na weken vol zon, zomerse producten en vrolijke filmpjes, leek het me een goed plan nog even bij te kletsen voordat de eerste bladeren van de bomen vallen.

even_bijkletsen02

Mijn zomer was fijn. Rustig en warm. Volgend jaar moet ik toch maar eens naar een goede airco gaan kijken, want vooral in het kantoor en de slaapkamer liepen de temperaturen hoog op. Elke video zat ik om de minuut mijn voorhoofd af te vegen, want wat was het heet! Maaarrrr… dat heb ik natuurlijk wel veel liever dan een regenachtige zomer.

Ik ben niet op vakantie geweest, wel een weekendje naar Parijs. Dat heb je al kunnen zien. Dit najaar is Jeffrey een paar weken vrij, dan willen we weer naar Disneyland, maar dit keer met vrienden. Ook willen we nog naar Londen! Daar is hij nog nooit geweest en ik vind het een hele leuke stad. Het duurt nog een paar maanden, maar ik kijk er nu al vast naar uit.

En ondanks dat ik maar een weekend buiten Nederland was, voelden alle zondagen dat ik met Jeffrey naar de film en uit eten ging (met veel te dure cocktails) ook als mini vakantie’s. Of bij mijn ouders op het terras, Flint die ongewenst mijn handen schoonlikt en mijn moeder die super lekker voor me kookte. Een hele fijne zomer!

even_bijkletsen03

Zoals ik in zomer foto’s 5 al noemde, had ik last van mijn ademhaling. Ook sliep ik onrustig en had ik veel nachtmerries. Ik ben meer aan het bewegen en gezonder aan het eten en ik merk dat ik nu alweer veel rustiger ademhaal en ook het slapen beter gaat. Ik slaap nog niet elke nacht aan een stuk door, maar ik word ook niet steeds om de paar uur wakker. Ik kan de korte work out video’s van Blogilates je zeker aanraden, mocht je wat meer willen bewegen en net als ik hardlopen en de sportschool haten niet zo leuk vinden.

Even wat anders. Zoals denk ik wel duidelijk is, review ik veel en graag beautyproducten. Wel wil ik ook dat persoonlijke tintje erin houden, waar ik 5 jaar geleden mee begon. Dat lukt me niet zo goed. Ik ben altijd al iemand geweest van alles of niets. Balans vinden is niet mijn sterkste kant. Ik ben nog heel erg zoekende. Ik probeer mijn hart te volgen en te bloggen over wat ik leuk of interessant vind en wat mij blij maakt. Waarschijnlijk kom ik er wel uit, maar tips zijn welkom.

even_bijkletsen04

Wat erg leuk was en wat ik ook nog even moet melden, is dat mijn broertje zijn verjaardag afgelopen weekend eindelijk weer eens heeft gevierd! Elk jaar probeer ik hem over te halen, maar hij wil het nooit doen. En dat terwijl hij zo’n leuke vriendengroep heeft. De verjaardag was dan ook heel erg geslaagd. Jeffrey was er ook, wat het nog leuker maakte. Ik voel me intens gelukkig als ik bij mijn ouders ben, mijn vriendje erbij is en het gezellig en ontspannen is.

Ook met mijn broertje en zijn vrienden (die ik ook regelmatig zie en waar ik ook gek op ben) kan hij goed overweg. Het is toch vaak wat spannend, de eerste keer/keren dat je vriend bij je familie is. Ik kijk er dan ook met een big smile op terug.

Hoe was jouw zomer?

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 27 augustus 2014 | 101 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Denise op 27 augustus 2014 15:01

Zo leuk dat je naar Parijs bent geweest met Jeffrey, super romantisch <3

[Beantwoorden]


Door TodaysLovely op 27 augustus 2014 15:02

helaas heb ik ook niets anders gedaan dan werken deze zomer. Jij hebt nog kunnen genieten van een weekendje parijs. en je nieuwe mixer ziet er super cute uit . liefs

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 27 augustus 2014 15:04

Wat een leuk berichtje! Ik ben in de zomer een week op vakantie geweest naar Noord-Italië, en verder heb ik helaas de hele zomer (nu nog) in de boeken gezeten. Nadeel aan studeren in België: de herexamens zijn niet door het jaar heen, maar aan het eind van de zomervakantie. Boohoo :-(

[Beantwoorden]

Annie antwoordt op 27 augustus 2014 om 20:02:

Hier hetzelfde! ik word helemaal gek van dat leren, ik ben al bezig van 20 juli , pffff.
Veel succes :)
ps heel leuk berichtje Vera :D

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:32:

Veel succes Anneloes en Annie!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 27 augustus 2014 15:10

Wat een gezellige maar ‘rustige’ update (als je snapt wat ik bedoel..?). Het vooruit kunnen kijken naar Disneyland en Londen geeft al zoveel plezier dat juist die voorpret het gelukkig dragelijk maakt om te wachten. Gelukkig gaat het emotioneel en lichamelijk ook beter met je en heb je niet meer zo’n last van nare aspecten. Ik vind de aantal beautyreviews die jij publiceert geweldig, zo heb ik het zelf als blogger ook het liefst en dus ook bij anderen. Af en toe doe je er iets persoonlijk doorheen zoals een update zoals vandaag, tripje met Jeffrey of een TAG; ik vind het een mooie afwisseling. Meer mag altijd maar dat komt meer omdat ik je een leuke vrouw vind en het dus niet erg vind om meer over je te horen en van je te lezen ;). X

[Beantwoorden]

Melissa antwoordt op 27 augustus 2014 om 17:53:

Hier ben ik het bij eens, op sommige beautyblogs lees ik bijna alleen maar persoonlijke artikelen. Leuk, maar op een beautyblog verwacht ik wel grotendeels reviews/beauty artikelen. Dus ik ben heel blij met al je reviews!

[Beantwoorden]


Door Liliane op 27 augustus 2014 15:23

Een fantastische zomer maar je hebt ook heel veel mooie dingen om naar uit te kijken zo te lezen!
En Disneyland met vrienden is natuurlijk geweldig!

[Beantwoorden]


Door Hanna op 27 augustus 2014 15:31

Wat leuk dit artikel. Zo denk je zelf ook eens na over hoe je eigen zomer is geweest en denk je weer terug aan alle leuke dingen. Bedankt Vera!

[Beantwoorden]


Door Myrna op 27 augustus 2014 15:32

Meestal vind ik de spontane vakantie tripjes van een paar dagen nog leuker dan weken lang weg zijn. Gewoon lekker relax een paar dagen weg, heerlijk! Ik moet zeggen dat ik stiekem ook wel weer zin heb in de herfst, hopelijk niet met al te veel regen maar het hele sfeertje vind ik wel fijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:32:

Ja, even eruit! heerlijk is dat :ja:

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 augustus 2014 15:32

Hey Vera! Wat goed dat je je weeral iets beter voelt. Voeding kan inderdaad helpen. Je moet eens ‘Piet Huysentruyt Smakelijk’ intikken in Google. Hij is een bekende kok hier in België en heeft een programma waarin hij gezonde maar lekkere receptjes maakt. Hij heeft suikerziekte en moet heel erg opletten wat hij eet. Maar ik vind bepaalde recepten echt lekker zonder dat je het gevoel krijgt van: Wat ben ik in godsnaam aan het eten :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:33:

Wat een leuke tip! Nooit van gehoord, zoek hem gelijk op.

[Beantwoorden]


Door Beau op 27 augustus 2014 15:34

Leuk om dit te lezen! Ik ga eigenlijk nooit op vakantie, maar kan er al wel van genieten als we een dagje weg gaan. :)

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 27 augustus 2014 15:34

Leuk om een persoonlijk artikel te lezen! Ik ben blij dat je een fijne zomer hebt gehad en dat het met je ademhaling en het niet goed kunnen slapen al wat beter gaat. Ik snap trouwens dat je het lastig vind om de balans te vinden tussen persoonlijk en reviews op je blog, zelf vind ik dat ook wel lastig eigenlijk. Ik denk dat het enige dat je kunt doen is doen wat voor jou goed voelt! Zelf vind ik persoonlijke artikelen altijd leuk om te lezen, maar een goede review vind ik ook altijd heel fijn! :)

[Beantwoorden]


Door Manon op 27 augustus 2014 15:38

Disney met vrienden lijkt me ook ontzettend leuk, wij zijn begin mei al naar Turkije geweest en we hadden helemaal niet zo lekker weer dus dat was balen, gelukkig was het hier in Nederland toen ik vakantie had wel lekker en maakte het niet uit dat we niet meer nog een keer weggingen, ik wil nog graag een keer naar Parijs met mijn vriend, zo romantisch :)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 27 augustus 2014 15:39

Leuk om dit te lezen en je even bij praat :)

Waar ik benieuwd naar ben en misschien een vreemde vraag; maar jij zet bijvoorbeeld niet bij een artikel als je iets ontvangen hebt ter review bijvoorbeeld. Is dat niet iets wat persé moet? Of mag je daar zelf voor kiezen?

Mij maakt het persoonlijk helemaal niets uit, maar ben benieuwd! Grote bloggers doen dit vaak niet namelijk en ben benieuwd naar jouw mening :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:34:

Dat hoeft niet, en ik doe het inderdaad niet. Niet omdat het geheim is, maar ik vind het geen toegevoegde waarde hebben. Snap je vraag wel, maar het is dus niet verplicht.

Als je er vragen over hebt, mag je ze natuurlijk wel altijd stellen! Vaak review ik iets voordat het te koop is, dat geeft het al weg.

[Beantwoorden]

Mariska antwoordt op 28 augustus 2014 om 11:56:

Daar heb je gelijk in! :) Dank je wel voor je antwoord!

[Beantwoorden]


Door Bente op 27 augustus 2014 15:40

Wat een leuke update om te lezen :) Meteen een goede manier om er af en toe wat persoonlijkers in te gooien!

[Beantwoorden]


Door Marieke op 27 augustus 2014 15:42

Ik zou niet zo goed kunnen bedenken hoe je jouw blog nog persoonlijker zou kunnen maken. Zelf vind ik dat jou persoonlijkheid in alles in je blog al goed naar voren komt. Je bent gewoon een super vrolijk en optimistisch ingesteld persoon en dat zie ik echt wel terug in elke post op je blog. (+ je humor die ik echt waardeer ;) ga vooral zo door en ik hoop dat je komende tripjes naar Disney en London super leuk zullen zijn! Liefsx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:34:

Dankjewel, dat vind ik fijn om te horen! :$

[Beantwoorden]


Door Madelaine op 27 augustus 2014 15:56

Ik vind je blog op deze manier erg fijn! Je hebt voldoende reviews (waar andere bloggers soms aardig tekort komen) en je persoonlijke posts zijn niet opdringerig. Ik ben blij voor je dat je nu beter slaapt, we hadden het er nog over op twitter maar die nachtmerries zijn echt vreselijk. Blogilates is echt super, ik probeer twee filmpjes per dag te doen.. even nergens aan denken :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:35:

Dankjewel Madeleine! Slaap jij inmiddels ook wat beter?

Ik doe er ook 2 tot 4 per dag, vind vooral een aantal van de kortere oefeningen achter elkaar fijn. En ze is zo lekker vrolijk, die Cassey, daar kan ik wel om lachen :D

[Beantwoorden]


Door Stacey op 27 augustus 2014 15:59

Wat jammer van het weer he? Hopelijk wordt het nog een beetje lekker in september en voel je, je dan ook weer wat beter. In ieder geval heb je nog een paar leuke uitjes in de planning!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 27 augustus 2014 16:09

Klinkt als een goede zomer

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 27 augustus 2014 16:26

Heel leuk artikel! Gewoon even lekker bijkletsen! :)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 27 augustus 2014 16:31

Leuk om te lezen! Ik vind dat het balans juist heel goed is! De beauty artikelen zijn wel wat in de meerderheid, maar dat vind ik ook erg leuk om te lezen! Je zou ook aan elk beautyartikel op de een of andere manier een persoonlijk tintje kunnen geven!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:35:

Dat probeer ik wel, dankjewel Desmain! (mooie naam btw)

[Beantwoorden]

Desmain antwoordt op 29 augustus 2014 om 08:33:

Het lukt je goed, want je bent een van de weinige bloggers waarbij ik echt alle artikelen leuk vind om te lezen! Je blijft lekker jezelf, heerlijk! En bedankt voor je compliment, haha!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 27 augustus 2014 16:37

Goed om te horen dat het nu wat beter met je gaat, hoor! En hé, je bent nog zo jong, misschien is het nog geen tijd om balans te vinden :) alles komt wel op z’n plek uiteindelijk, dus niet te hard over nadenken!

Mijn zomer was echt hard en veel werken. De maanden zijn voorbij gevlogen en heb nog geen vakantie gehad. Over een maand eindelijk een weekje relaxen!

[Beantwoorden]


Door Carien op 27 augustus 2014 17:01

Wat een leuke update! Wel vervelend van je slaap en ademhaling! Ik kan je ook de site van Fitsugar aanraden voor kleine (en grote) workouts. Mijn persoonlijke favoriet als ik het echt ff niet kan opbrengen is de Lazy Girl workout! Hoop dat het helpt!

[Beantwoorden]


Door Dita op 27 augustus 2014 17:02

Mooi geschreven deze update, mijn vakantie was een klus vakantie. Wij zijn verhuisd maar nu is ook alles al af.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:36:

Ohhh, gaaf! Zal het nooit vergeten dat ik 12 jaar geleden zo’n vakantie had. Daarna had ik een super mooie kamer ^^)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 27 augustus 2014 17:06

Leuke update, het is altijd heerlijk om alles even van je af te schrijven en ook te delen met anderen.

[Beantwoorden]


Door Anna op 27 augustus 2014 17:15

Ik vind persoonlijke artikelen juist heel tof, net als deze! Ik lees haast nooit reviews over beautyproducten. Af en toe lees ik er een en ik weet dat veel lezeressen van jou ze wel altijd lezen, dus daar moet je ook zeker mee doorgaan! Maar meer lifestyle vind ik super tof! Ik lees/kijk altijd met heel veel plezier je foto’s die je dan de afgelopen twee weken hebt gemaakt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:36:

Dankjewel Anna, goed om te horen!

[Beantwoorden]


Door My Simply Special op 27 augustus 2014 17:21

Leuk om te lezen en wat fijn dat het sporten helpt bij het slapen. Ik slaap ook al een tijdje niet goed, dus dit is wel iets waar ik even naar ga kijken. Leuk vooruitzicht da je nog naar Disney en Londen gaat!

[Beantwoorden]


Door ruby op 27 augustus 2014 17:21

Leuke update! Wat je ook misschien kan doen is bijvoorbeeld ’s ochtend iets niet beauty gerelateerd te plaatsen en ’s middags wel.

xx

[Beantwoorden]


Door Melanie op 27 augustus 2014 17:25

Toevallig dat ik me gister bedacht dat ik je persoonlijke blogs zoals deze wat miste! Zeker in vergelijking met vorig jaar, toen je veel vertelde over je verhuizing en wat dat met jou deed! Ik vind het heel leuk om de persoonlijke artikelen van je te lezen, en aan de bovenstaande reacties te zien ben ik niet de enige. Het roept een stukje herkenning op wanneer je in dezelfde situatie zit of hebt gezeten. Meer persoonlijke blogs dus leuk,leuk,leuk!! (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:37:

Daar moest ik ook aan denken, wat ik toen deed kan ik nu natuurlijk niet meer doen, nu is er weer een nieuwe fase. Maar ik houd het in mijn achterhoofd. Ik wil jullie wel betrekken in mijn leven! Alleen is er soms niet zoveel te vertellen, zoals nu. Dat maakt het wat lastiger.

[Beantwoorden]


Door Lou op 27 augustus 2014 17:50

Hey Vera,

Als ik jouw opmerkingen over niet lekker in je vel zitten, soms angstig zijn (niet in deze blog, maar wel andere keren), niet goed slapen, een vervelende ademhaling hebben… dan moet ik sterk denken aan chronische hyperventilatie. Dat is wat anders dan acute hyperventilatie en het betekent dat je onbewust teveel/ te diep inhaleert. Dat gebeurt al heel snel als je veel door je mond ademt… Heel veel mensen doen het dan ook zonder dat ze het weten. Je merkt dat je sneller last hebt van bovenstaande klachten, maar je kunt nog veel meer dingen ervaren (bijv. snel moe, rare gedachten, soms duizelig, huilerig, dat je spieren gek trillen, etc. etc.) Ik heb het ook gehad en moet soms nog wel opletten: weinig tot geen alcohol, gezond eten en bewegen, een goed ritme… En sinds ik er op let zie ik dat heel veel mensen hier last van hebben (komt door onze maatschappij met haar vele prikkels)… Ik dacht laat me het delen met je, wie weet heb je er wat aan?

Hier kun je uitleg terugvinden over wat precies bedoel: http://selwyndonia.nl/site/2010/uitleg-over-stress-en-angst-bij-chronische-hyperventilatie/ Het is echt geen spam!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:38:

Dankjewel Lou, wat je zegt klinkt heel herkenbaar. Ik ga je linkje bekijken, heel erg bedankt dat je het deelt!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 27 augustus 2014 17:52

Leuk om te lezen! Fijn dat je zo’n leuke zomer hebt gehad :) Ik heb ook soms moeite hoor met dat persoonlijke op mijn blog, maar ik moet zeggen dat het nu wel beter gaat. Ik heb zelf 2 vaste persoonlijke artikelen, die zo nu en dan terugkomen op m’n blog. Een diary en een ‘how’s life?’. In die laatste klets ik bij, net zoals dit nu. Daarnaast doe ik ook veel tags, of laat ik random foto’s zien. Je kan ook artikelen maken zoals ’10 random facts about me’ of iets dergelijks. Succes!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:39:

Dat doe ik inderdaad ook, die dingen zijn wel leuk en blijf ik doen. Goede reminder, dankjewel Melissa!

[Beantwoorden]


Door Eva op 27 augustus 2014 17:57

Klinkt gewoon supergoed meid ^^) Fijn om jezelf te blijven ontwikkelen en dingen te doen die je gelukkig maken, meer kun je niet doen hoor! Ik ben al wat ouder en kan je garanderen dat je steeds meer inzichten krijgt en alles met de tijd beter wordt :idee: :yes:
Wat jouw blog persoonlijk maakt is jouw manier van schrijven en fotograferen, je smaak en mening, de filmpjes, mee met Vera, updates zoals deze, de foto’s van het seizoen & shoplogs en zolang jij met ons deelt wat je wilt delen kom je vanzelf tot de goede balans denk ik ^^)
You go girrrrrrl x

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:39:

Dankjewel Eva <3

[Beantwoorden]


Door Maaike op 27 augustus 2014 18:06

Mijn zomer was fantastisch! Het begon met 3 weken treinen door Europa. Bij thuiskomst had ik een baan die net vorige week begonnen is en de rest van mijn officiële vakantie heb ik lekker met vrienden en familie doorgebracht. Ook lekker wat boekjes gelezen en TV series gekeken. Dagje strand, middagje park en ik ben een blij mens.

Qua balans tussen persoonlijk en beauty vind ik het fijn zoals je het nu doet. Af en toe een update vind ik erg leuk. Elke week een foto overzicht vind ik een beetje overkill en ook ploggen, vloggen en meer van dat soort dingen zijn de artikelen die ik vaak maar half lees (of helemaal niet). Ik kom op je site omdat ik je reviews goed vind en de beautyproducten die je uitkiest interessant vind. Daarnaast vind ik je een hele leuke meid, die spontaan is en lekker haar eigen ding doet. En dat moet je dus ook lekker blijven doen. Doe waar jij je goed bij voelt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:40:

Klinkt goed! Je nieuwe baan bevalt tot dusver ook? Of lees ik verkeerd en heb je geen nieuwe baan.

En dankjewel, fijn om te horen!

[Beantwoorden]


Door femketje op 27 augustus 2014 18:27

mijn zomer bestond alleen maar uit keihard werken en geen vakantie >.<

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 27 augustus 2014 18:42

Stiekem vind ik het jammer dat ik veel reacties zie van ‘je bent een beautyblogger dus houd het bij beauty’. Stiekem ben ik het daar mee eens. Natuurlijk ben ik gek op reviews, maar toch leer ik ook graag de persoon achter de blog kennen. Elke zondag en maandag zijn bij mij ‘persoonlijk’. Op zondag een terugblik van de week en op maandag iets persoonlijks, bijvoorbeeld een tag of een update. Die dingen moeten kunnen en ik houd er ook wel van. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 27 augustus 2014 18:46

Volgens mij heb je een prima zomer gehad :) En een weekendje weg is ook genoeg toch, als je het thuis ook heerlijk vind. Fijn dat je vriend het zo goed met je broertje kan vinden.

[Beantwoorden]


Door Joyce op 27 augustus 2014 19:14

Klinkt als een fijne zomer Vera!
Hopelijk gaat het snel ook beter qua ademhaling en slapen. Dat is erg vervelend!

Ik vind jouw blog juist heel fijn qua balans. En jouw artikelen hebben altijd een leuk persoonlijk randje. Naar mijn idee hoef je daar niet is te veranderen. Ik vind het namelijk juist heel knap van je dat je zo dicht bij jezelf blijft!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 27 augustus 2014 19:15

Fijn om te zien dat je een fijne zomer hebt gehad. Misschien ook maar eens kijken of dat blogilates wat voor mij is.. Thanks :)

[Beantwoorden]


Door Marije op 27 augustus 2014 19:34

Als je niet van hardlopen of de sportschool houdt, dan is een mini trampoline misschien iets voor jou. Er zitten veel gezondheidsvoordelen aan en bevalt mij erg goed! Vooral de bellicon is echt super fijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:40:

Ik ben alleen bang dat ik de onderburen daar niet zo’n plezier mee doe…

[Beantwoorden]

Marije antwoordt op 28 augustus 2014 om 22:05:

De bellicon hoor je bijna niet, omdat hij geen veren heeft maar elastieken.

[Beantwoorden]


Door Benay Vaneese op 27 augustus 2014 19:57

Klinkt als een heerlijke zomer. Ik mag ook niet klagen. Heb lekker vakantie gevierd in Maleisië met mijn vriend en we hebben een huis gekocht, dus nu kijken we vooral uit naar de verhuizing en ik natuurlijk naar het inrichten van mijn blogkantoortje

[Beantwoorden]


Door pamela op 27 augustus 2014 20:06

ik weet nog dat mijn family en vrienden mijn vriend de eerste keer ontmoette. Alweer bijna 3 jaar geleden. Ik was stik nerveus en mijn vriend boeide het allemaal niet zo veel. Gelukkig was het zoals hij al verwachtte meteen hartstikke gezellig :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:41:

Ik vond het volgens mij ook spannender dan mijn vriend, haha!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 27 augustus 2014 20:07

Ik ben zo blij voor je dat je Jeffrey hebt gevonden :)

[Beantwoorden]


Door Shaz op 27 augustus 2014 20:07

Allereerst moet je doen wat jij het fijnst vindt. Geen persoonlijke dingen vertellen omdat je het gevoel hebt alsof het moet. Niet dat je achteraf spijt gaat krijgen van hetgeen je eerder gedeeld hebt.

Af en toe een persoonlijke update vind ik erg leuk, maar het moet niet het hoofdonderwerp worden van een beautyblog. Sommige blogs doen dat wel en dat is erg leuk voor hen, maar ik kom daar niet om alles te weten over hun leven, maar over reviews van producten of vlogs van events.

Persoonlijk vind ik plogs/vlogs alleen leuk als iets interessants plaatsvindt zoals de lancering van nieuwe producten, bezoek van een make-up bedrijf, perstrips etc. Niet wat mensen de hele dag gegeten hebben.

Btw op yt heb je vaak sportfilmpjes van een paar minuten lang. Dan kun je het sporten rustig opbouwen zonder alles overweldigend te vinden.

Mijn zomer was super! Heerlijk op vakantie geweest en nu alvast voorbereiden op herfst. Mijn outfits liggen al klaar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:42:

Dankjewel Shaz!

Ik doe ook vaak van die korte work out video’s, heel fijn.

Ik ben langzamerhand ook mijn kledingkast aan het veranderen, met de herstdingen meer in het zicht. Heb er ook wel zin in!

[Beantwoorden]


Door Vera op 27 augustus 2014 20:11

Wat een leuk artikel! En wat fijn dat je je weer beter voelt, zo zie je maar weer hoeveel invloed een gezonde levensstijl heeft.. Blog waar jij zin in hebt, als jij het leuk vind, dan vind ik het ook leuk! Liefs

[Beantwoorden]


Door Emily op 27 augustus 2014 20:22

Ah, ik wordt er zo blij van hoe jij zo intens kan genieten van de simpele dingen en het zo goed omschrijft! Dan voel ik het net zo :-) X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:42:

Dankjewel, wat een compliment!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 27 augustus 2014 20:24

Klinkt allemaal erg gezellig! Ik vind juist dat je zelf al een leuke draai in je blogposten hebt :) Ga zo door zou ik zeggen ^^

Ik ben twee weken naar Curacao geweest en op kamp. Ook nog lekker geshopt en met vrienden afgesproken. Op naar de volgende zomer!

[Beantwoorden]


Door Tessa op 27 augustus 2014 20:25

Fijn zo’n update! Ik vind jouw persoonlijke artikels het leukste. Een mix van beide is ook leuk natuurlijk. Het is maar net waar jij op dat moment zin in hebt, toch?

[Beantwoorden]


Door Heleen op 27 augustus 2014 20:29

Hoi Vera, ik heb geen tips voor je, want ik vind dat je het zo al fantastisch doet! Ik lees je blog met veel genoegen en ik vind het mooi als je je gevoelige persoonlijke kanten laat zien – en dat doe je. Ik vond dat bindingsangstfilmpje van een tijdje terug zo mooi en bijzonder dat ik er nu nog aan terug denk.
Ga zo door!! ^^) <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:42:

Dankjewel Heleen, dat vind ik heel er fijn om te horen <3

[Beantwoorden]


Door Dewi op 27 augustus 2014 20:55

Hi Vera,

Ik vond dit echt een heel leuk stukje om te lezen. Persoonlijk, maar niet té.
Af en toe zijn artikel is heel leuk! Dat maakt het menselijk.

Maar ik denk ook dat het daarmee genoeg is. Ik vind jou blog eigenlijk al één van de persoonlijkste die er is. Je hoeft natuurlijk niet alles over je leven te vertellen of te delen om het blog persoonlijk te maken. Ieder artikel of filmpje is bij jou persoonlijk, omdat je hele charisma erin door komt! Dat heb jij gewoon en daar hoef je verder niks bijzonders voor te doen.

Anyway, dat is mijn mening :) Ga vooral zo door! :ja:

Liefs,

Dewi

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:43:

Dankjewel Dewi, een groot compliment!

[Beantwoorden]


Door Isa J. op 27 augustus 2014 21:06

Hey veertje :wave:

Ik vind dat je het goed doet hoor, dat reviewen (beter als mij, ben het nog aan het uitvogelen :) Je hebt duidelijke productfoto’s en een eerlijke mening. You go girl!

Lots of love,
Isa (TheBlondesBeauty)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 27 augustus 2014 21:08

Wat een fijn berichtje, altijd goed om te horen dat het goed gaat, daar mogen we best vaker bij stil staan!

[Beantwoorden]


Door Manouk op 27 augustus 2014 21:13

Probeer je niet te druk te maken over je blog en dat persoonlijke tintje waar je het over had. We vinden het allemaal super leuk nu dus maak je over ons maar geen zorgen x

[Beantwoorden]


Door Bianca op 27 augustus 2014 21:31

Mooie update! Fijn dat het zo goed met je gaat, ondanks het slechte slapen!

[Beantwoorden]


Door Maureen op 28 augustus 2014 00:00

Lieve Vera,

Superleuk om dit zo te lezen! Ik vind het een supergoed idee om af te wisselen tussen persoonlijk en beauty! Supergaaf! Fijn om te horen dat het beter met je gaat…

Liefs, Maureen xx

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 28 augustus 2014 01:01

Wat een fijne update. En dat persoonlijke tintje heb je nog steeds, daarom vind ik je blog ook zo fijn om te lezen! :)

[Beantwoorden]


Door Linda op 28 augustus 2014 07:10

Fijn dat je zo’n heerlijke zomer hebt gehad en dat je nog wat leuke dingen in het verschiet hebt. Wat goed dat je door wat meer te sporten en op je voeding te letten, je je weer wat beter voelt, knap dat je dit zo zelf hebt opgepakt.
Ik vind juist dat je je site in een heel mooi evenwicht hebt, fijne reviews die toch de boventoon voeren wat ik echt heerlijk vind en wat ook wel hoort bij een beautyblog, er zijn verschillende beauty logs die dat compleet uit het oog verliezen en jouw kracht is juist het geven van reviews en het evenwicht, wat je, in mijn ogen hebt met de afwisseling met verschillende soorten filmpjes, persoonlijke updates, af en toe een vlog en je super mooie foto’s.
Geen gedoe met ploggen en extreem veel vloggen en al die andere dingen meer. Af en toe een vlog, je persoonlijke dingen en al je super leuke filmpjes, maken jouw log, tot éen van mijn favoriete logs en ook al verschillen we in leeftijd, ik heb erg veel aan je log en heb al menig beautyprocduct op jouw advies gekocht en ben nog nooit teleurgesteld in je advies. Je doet het echt geweldig!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:44:

Dankjewel Linda, wat een complimenten. Vind ik heel fijn om te horen! Ook dat ik goed advies geef, daar doe ik het voor ^^)

[Beantwoorden]


Door onzeweg op 28 augustus 2014 09:29

Wat een leuke zomer heb je gehad.
Echt op vakantie gaan hoeft ook niet perse om het fijn te hebben. Leuke avondjes en dagjes weg zijn ook fijn, vooral met het zonnetje erbij.
Wij hebben ook leuke uitstapjes gemaakt, lekker bbq, uit eten, zonnen in de tuin, heerlijk toch.

[Beantwoorden]


Door Marloes op 28 augustus 2014 09:46

Wat fijn dat je zo’n heerlijke zomer achter de rug hebt<3. Lekker genieten! Hopelijk komen er nog een paar mooie nazomer dagen aan!

[Beantwoorden]


Door Nicole - Lipstickzone op 28 augustus 2014 11:14

Hoi Vera. Mijn zomer was erg leuk, heerlijk ontspannen en alleen met een groepsreis naar Italie geweest. Veel genoten van de katten thuis, filmpjes opgenomen en tijd met mijn mama doorgebracht. En mentaal opgeladen; ben nu bezig met de laatste stage voor de opleiding die ik nu doe (verkoopspecialist) en daarvoor moet ik nu dik 2 maanden stage lopen in een winkel. 4 volle dagen, dus dat zomerse gevoel is bij mij totaal weg, maar ook wel een fijn idee dat mijn diploma (doe de opleiding in 1,5 jaar) in januari al klaar is! :)

Liefs en ga zo door, je bent tegenwoordig (hoe erg ook) juist hét verschil doordat jij nog wel altijd de reviews schrijft. Daarom bezoek ik je site graag. X

[Beantwoorden]


Door Robinn op 28 augustus 2014 11:16

Hey, heb lange tijd niet gereageerd maar ik vind je persoonlijke dingen altijd wel fijn om te lezen. Op een of andere manier rustgevend.

Maar ik dacht misschien in de aanloop naar de feestdagen cadeautips kan geven of wat jij voor cadeaus voor je eigen familie/vriend koopt? Ik zit er namelijk echt elkaar jaar mee in de knoop en kijk dan vaak naar je parfum reviews.

Het zou mijn in ieder geval enorm helpen haha

[Beantwoorden]


Door Romy op 28 augustus 2014 11:26

hei,

ik ben benieuwd waneer je naar londen gaat want ik ga ook en misschien zie ik je daar dan nog wel! ik ga er ook voor het eerst in heb je nog winkels enzo waar ik MOET zijn geweest en spulletjes die aanrader zijn van jouw uit londen?
xox Romy

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 28 augustus 2014 12:00

Leuke update :)

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 augustus 2014 12:42

Wat een leuke update! Ik vind het juist goed dat je ook lekker persoonlijk bent op je blog, ga zo door Vera!

[Beantwoorden]


Door Iris op 28 augustus 2014 12:54

Hey Vera,

Misschien komt de moeite met het vinden van alles/niets balans doordat je je leven nu met iemand deelt. En al het persoonlijke wat je met hem deelt, dat deel je niet meer op je blog. Dat lijkt mij tenminste een logische reden. Dat is net als met vriendschappen. Als je beste vriendin een vriendje krijgt, dan deelt ze ook niet meer alles direct met jou, maar een heel aantal dingen eerst of alleen met hem.

Ik vind dat persoonlijk wel jammer omdat ik het heel erg leuk vind als mensen hun leven delen op internet. Het is simpelweg gewoon veel leuker dan krantjes lezen! Maar ik vind het ook heel erg begrijpelijk als je daar een stapje terug in neemt. Maar dat betekend niet dat je het niet op andere manier kan invullen.

Als ik kritisch mag zijn naar je blog dan mist er voor mij een stukje vooruitgang en vernieuwing. Elke dag producten reviewen lijkt mij persoonlijk niet eindeloos uitdagend om te doen en het is voor mij zelf een beetje eentonig om te lezen. Daarom kom ik de laatste tijd iets minder vaak en scroll ik kort of ik iets zie wat me leuk lijkt.

Afgelopen jaar heb je natuurlijk heel veel verandering gehad in je woonomgeving en privé! Ik denk dat komend jaar de weg helemaal vrij ligt om misschien wat nieuwe projecten rondom je blog op te gaan pikken/uit te denken zodat er een nieuwe wind gaat waaien waardoor het voor jou ook uitdagend blijft! Misschien door bijvoorbeeld het toevoegen van een groot bij-onderwerp (heb je door hoe jou talent interieur styling is?) aan je blog, of door iets buiten je blog te gaan doen wat leerzaam is en waar je blij van wordt en je weer kan delen (of juist niet!!).

Voor mij voelt het soms ook alsof je te weinig ‘gebruik’ maakt van Amsterdam. Je bent hier natuurlijk komen wonen omdat je het (denk ik) een toffe stad vindt. Daar zie ik heel weinig van terug op je blog, alsof je nog aan de rand leeft. Hoop dat je me nu geen creep vind, maar ik woon denk ik een paar 100 meter bij jou vandaan en denk best regelmatig aan je! Er er zijn zo gigantisch veel toffe plekken hier in deze kant van Amsterdam! Misschien heeft het zin om wat meer te gaan investeren om de stad zelf ook echt je thuis te maken (misschien vergis ik me, maar ik baseer het op dat ik er heel weinig van terug zie). Misschien leef je iets te geïsoleerd voor een meisje van jou leeftijd. Niet omdat je geen ontzettend lieve en leuke vrienden en familie hebt, maar mensen als studiegenoten, directe collega’s, huisgenoten, verenigingen of andere clubs zijn ook waardevol voor je prikkels. Die groepen die niet direct vrienden zijn die laten je op heel veel nieuwe plekken komen vaak. Soms kan een leuk bijbaantje al heel veel doen, zelfs al heb je t geld niet nodig.

Keep it up! Je bent hartstikke leuk en je hebt veel in je mars, succes met t vinden van de crux. Ik hoop dat je me niet een bemoeial vind, misschien heb je er wat aan :)

[Beantwoorden]


Door Riemke op 28 augustus 2014 17:25

klinkt als een fijne zomer! :) ik hoop dat het snel beter gaat met je ademhalen/slapen.

ik ben de hele zomer in nederland geweest, maar heb nog wel een week gekampeerd met mijn ouders en zusje. :) en mijn zus en ik gaan in het najaar waarschijnlijk een weekend naar parijs! ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke Steketee op 28 augustus 2014 19:23

Ha, ik heb ook al heimwee naar de zomer. Don’t worry over de blogposts, maar: je moet de stad in!! Go.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 augustus 2014 19:37

Leuk om een update te lezen Vera! Fijn om te horen dat je een fijne zomer hebt gehad. Ik hoop dat het beter gaat en goed blijft gaan met je ademhaling en het slapen. Fijne avond!

[Beantwoorden]


Door Eline op 28 augustus 2014 19:54

Je persoonlijkheid komt goed genoeg in je video’s naar voren. Van mij hoeft er niet echt wat veranderd te worden! Lekker doorgaan zoals je het altijd al doet. go Vera !! (love)

[Beantwoorden]


Door Marike op 28 augustus 2014 21:19

Afgezien van het weekje regen vorige week was het ook een prima zomer, dus daarvoor hoef je gelukkig ook niet ver weg :) Ik vind de herfst- en wintermaanden altijd leuker om weg te gaan omdat het dan zo druilerig is in Nederland. Goed vooruitzicht dus voor jou!

Ik lees niet al je blogs en reageer al helemaal niet vaak, maar ik vind het zo leuk om te lezen hoe blij jouw vriendje en je familie jou maakt. Dat gun ik je echt!

[Beantwoorden]


Door Elise op 28 augustus 2014 21:20

Fijn om te lezen dat het al wat de betere kant opgaat met de “onrust” die je wat had :)
En die nieuwe blender is zo pretty <3

[Beantwoorden]


Door Fien op 28 augustus 2014 21:26

Snap dat die balans vinden moeilijk is! Misschien kun je gewoon zo’n praatartikel elke maand, of elk seizoen een paar keer schrijven, want ik vind het mega leuk om te lezen! En ook je foto’s (zomerfotos afgelopen tijd) zijn leuk dus die zou ik ook blijven delen :) en als je nog iets persoonlijks wilt doen, kun je natuurlijk ook tags invullen met persoonlijke vragen of een ask me anything video maken? Misschien zijn dat wat ideeën waar je wat mee kunt.
Liefs

[Beantwoorden]


Door Mirte op 29 augustus 2014 18:30

Wat een fijne blogpost! En fijn om te lezen dat het beter met je gaat :) Ik vind trouwens dat je persoonlijkheid al heel goed naar voren komt in de reviews die je schrijft, mede door je ge-wel-dig-e schrijfstijl.

Liefs xx

[Beantwoorden]


Door Lonneke op 29 augustus 2014 19:03

Bloggen over wat je leuk vind lijkt me inderdaad goed!
Zelf merk ik dat ik de laatste tijd vooral persoonlijke blogs lees en de beautyartikelen vaker oversla.
Plogs, of wat vaker ‘zomerfoto’s’ zou ik leuk vinden! Of wat vaker indrukken beschrijven, dus schrijven over een leuk restaurantje wat je ontdekt hebt en beschrijven wat voor indrukken / gedachtes je daar had lijkt me leuk!
Ook over leefstijl / gezondheid (hoe je nu bezig bent met sporten enzo) vind ik interessant om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 30 augustus 2014 00:46

Je hebt vast beter weer gehad dan hier, augustus is letterlijk in het water gevallen maar hé, we klagen niet en trekken volgende week lekker de bikini uit de kast want er komt een nazomertje, heerlijk!

[Beantwoorden]


Door alexandra op 30 augustus 2014 13:44

Ik heb lang last gehad van hyperventilatie en ben toen oefentherapie gaan volgen. Je leert dan trucjes om je ademhaling te regelen. Ook sprak ik gewoon veel met mijn therapeut, waardoor ik mijn gedachte ook een beetje op een rijtje kon zetten. Wat ook bijdraagt aan hyperventilatie.

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 31 augustus 2014 15:48

Ik vind al die reviews juist leuk! :-) Dus voor mij is het prima zo! (Binnenkort nog eens een First Impressions video? :p)

[Beantwoorden]


Door Duifjaah op 1 september 2014 22:34

Blogilates is echt heel tof. Heb je de app al gedownload? Heel fijn, want dan kan je de kalenders volgen.

[Beantwoorden]