Back to school zonder puistjes

back_to_school_garnier_pure_active_3_in_1_01

AdvertisementHet nieuwe schooljaar wil je zo goed mogelijk beginnen. Gelijk elke dag huiswerk maken en op tijd beginnen met leren voor een proefwerk, maar je wilt er natuurlijk ook een beetje leuk uitzien. In de puberteit kan dat dankzij acne nog wel eens lastig zijn. Garnier heeft Pure Active 3 in 1 ontwikkeld, waarmee je genoeg tijd overhoudt voor school (hmmm…), tegelijk met een mooie huid!

Deze blogpost is gesponsord.

back_to_school_garnier_pure_active_3_in_1_02

back_to_school_garnier_pure_active_3_in_1_03

Pure Active 3 in 1 is bedoeld voor de onzuivere huid met puistjes, pukkeltjes en mee-eters. Het belooft puistjes en mee-eters te verminderen en imperfecties en onzuiverheden aan te pakken. In Pure Active 3 in 1 zit onder andere salicylzuur. Een populair ingrediënt wat goed tegen pukkels werkt.

Garnier Pure Active 3 in 1 € 9,99

back_to_school_garnier_pure_active_3_in_1_04

back_to_school_garnier_pure_active_3_in_1_05

Pure Active 3 in 1 is een dagelijkse face wash, scrub en masker in één. Gebruik het als facewash door het product aan te brengen op een vochtige huid bijvoorbeeld onder de douche of voor je gaat slapen, in te masseren en af te spoelen met water. Gebruik het als een srub door het product op een natte huid met ronddraaiende bewegingen in te smeren. Of gebruik het als een masker, door het aan te brengen op je gezicht, 3 minuten te laten drogen en daarna af te spoelen.

Het product heeft een mintgroene kleur en bevat kleine deeltjes die scrubben. De substantie is vrij dik en een beetje klei-achtig. De geur is fris; het product ruikt naar komkommer.

back_to_school_garnier_pure_active_3_in_1_06

back_to_school_garnier_pure_active_3_in_1_07

Garnier Pure Active 3 in 1 werkt op alle manieren goed. Als facewash, maar ook als scrub (dankzij de korreltjes die erin zitten) en als masker (dankzij de dikke substantie die klei-achtig aanvoelt en opdroogt). Als face wash en scrub kun je het product dagelijks gebruiken, als masker 3 keer per week, bijvoorbeeld terwijl je je huiswerk maakt.

Ik vind het een lekker, fris product. Snel in gebruik, voor elke dag en als masker een paar keer per week.

Garnier Pure Active 3 in 1 € 9,99 – te koop bij de drogist.

Twitter Facebook
Categorie: Sponsored | 28 augustus 2014 | 44 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door sylise op 28 augustus 2014 12:15

gelukkig heb ik niet last van mee – eters / puistjes maar het lijkt me een heel fijn producht !
ik hb het even opgeslagen in mn hoofdje ,
want je weet maar nooit !
liefs ,
sylise

[Beantwoorden]


Door Rosa op 28 augustus 2014 12:22

Werkt ie ook goed tegen puistjes enzo??

[Beantwoorden]


Door dara op 28 augustus 2014 12:23

Ik vind het rot spul! Ik kreeg er alleen maar puistjes van i.p.v. dat ze weggingen en mn huid was erg geïrriteerd. Ging snel de prullenbak in.

[Beantwoorden]

Liselotte antwoordt op 28 augustus 2014 om 16:12:

Ik kreeg er ook alleen maar meer van, heeel vreemd..

[Beantwoorden]

Matthea antwoordt op 28 augustus 2014 om 19:43:

Oeff.. Dit spul heeft mijn gezicht in ’08 toen ik 18jr was erg beschadigd.. Het is bedoeld voor acne en als er iets slecht is voor je huid is het wel scrubben op een open huid (puistjes,wondjes,korstjes,huid wat aan het helen is). Wanneer je last hebt van puistjes of onzuiverheden is de huid enorm gevoelig. Ga je op dat moment scrubben, dan verspreid je in feite de puisjes/ontstekingen. Natuurlijk zijn het ook hormonen die niet in balans kunnen zijn of teveel zonlicht op de huid. Maar als ik foto’s terugkijk van die tijd…
Gelukkig is mijn huid nu rustig en vrij van acne, mede dankzij een huidcoach van Hannah. Ik heb geleerd en ervaren dat het beter is om niet te scrubben bij een gevoelige huid. Ga liever voor een milde reinigingsgel/facewash, zonder parfum en zonder grove korrels! Het boek van Jetske Ultee is een goed voorbeeld om verdieping te zoeken naar de juiste behandeling/producten of ga naar de huisarts.
Ik snap dat de post gesponsord is, maar ik vind dat meiden wel de juiste informatie moeten krijgen over hoe zij bijv. acne kunnen behandelen. Dat is niet dit product, zoals ik hieronder ook veel lees..

[Beantwoorden]


Door Denise op 28 augustus 2014 12:27

Er is niets beter dan zonder puistjes het nieuwe schooljaar beginnen! Heel fijn artikel, Vera! Ik denk dat ik ‘m zeker ga aanschaffen!

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 augustus 2014 12:27

Ik heb dit wel eens gebruikt volgens mij… Alleen dan een andere versie. Kan me nog wel herinneren dat ik die scrubdeeltjes fijn vond. Ik heb nu gelukkig niet echt meer last van puistjes (thanks zwangerschapshormonen ;)) dus hoef ik dit soort producten niet te gebruiken! (love)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 28 augustus 2014 12:43

Ik heb dit product ook wel eens gebruikt. Beviel prima!

[Beantwoorden]


Door Celia op 28 augustus 2014 12:51

Lijkt me een prima product. Ik heb een vergelijkbaar product gehad van Essence (van hun vroegere huidverzorgingslijn) en die vond ik ook wel prima.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 28 augustus 2014 12:59

Dit soort producten werkt bij mij juist averechts helaas.
Het enige wat bij mij heeft gewerkt is de clarisonic (zie de uitgebreide review op mijn blog). Na jaren vechten, kan ik nu gelukkig zeggen dat ik puistjesvrij ben!

[Beantwoorden]


Door Melissa op 28 augustus 2014 13:08

Maar werkt het ook? :) … Niet echt een uitgebreide review dit, was nochtans benieuwd :)

[Beantwoorden]

Anne antwoordt op 28 augustus 2014 om 16:33:

Ja daar ben ik ook benieuwd naar! Zeker omdat Vera ook wel last heeft van onzuiverheden volgens mij.. Zou je het zelf kopen? Ben je het blijven gebruiken?

[Beantwoorden]

Eveline antwoordt op 29 augustus 2014 om 15:08:

Let op, het is wel gesponsord hé! Het is geen normale review.

[Beantwoorden]


Door pamela op 28 augustus 2014 13:11

ik had graag de ingrediënten gezien!! Meestal zijn dit soort producten veel te agressief voor mijn huid:P

[Beantwoorden]


Door Marieke op 28 augustus 2014 13:34

Ik smeer dit meestal op als masker en als hij dan hard geworden is scrub ik nog een beetje en spoel het af tijdens het douchen. Het is fijn in gebruik maar zelf kan ik niet echt zeggen dat het iets speciaals doet behalve dat mijn gezicht schoon en fris aanvoelt

[Beantwoorden]


Door Deborah op 28 augustus 2014 14:11

Hmm, was er niet zo fan van! Het droogde best wel uit, merkte ik! Ik blijf fan van mijn dode zee modder zeep en dode zee algen crème. Wel duur (zeker importkosten!), maar works like a charm!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 augustus 2014 15:12

Klinkt goed!

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 28 augustus 2014 15:15

Handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Amy op 28 augustus 2014 15:38

Een soortgelijk product van Garnier heb ik enkele jaren terug heel erg lang gebruikt en ik was er erg tevreden over. Dikke aanrader!

[Beantwoorden]


Door mila op 28 augustus 2014 16:24

dit lijkt zo ziek op vichy.. echt te erg dit

[Beantwoorden]


Door Emily op 28 augustus 2014 17:05

Er was eerder al zo’n product toch van Garnier? Deze is waarschijnlijk gewoon in een ander jasje gestopt en wat aangepast. Toen ik de vorige versie gebruikte, bleven mijn puistjes wel aanwezig, maar in mindere maten en mijn huid voelde fris en schoon aan. Nu zou ik dit niet meer durven gebruiken omdat ik vorige week, of twee weken geleden mijn gezicht heb gewassen met een reinigingsgel en 3 dagen lang met een verbrand gezicht moest rondlopen. Nu weet ik dat mijn gezicht nogal gevoelig is.. ;-)

[Beantwoorden]


Door Naad op 28 augustus 2014 17:33

Huh maar jij hebt toch ook den heel gevoelige huid? Kan je dit
Gewoon hebben dan? Zit boorvol alcohol en parfum.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 28 augustus 2014 18:08

Als ik terug denk aan mijn middelbare schooljaren, oef wat heb ik onder de acne gezeten zeg… niet te zuinig. Ik heb toen ook van alles geprobeerd, maar tjah… het hoort natuurlijk ook wel een beetje bij puberen, hoe irritant het ook is. xxx Lucinda

[Beantwoorden]


Door mariska op 28 augustus 2014 18:11

Dit spul werkt erg goed. Ik ben zelf 23 en ik gebruik het af en toe. Het reinigt je huid echt heel goed. Mijn huid is wel rood en voelt strak aan erna, maar dat geeft niet omdat dat bijtrekt en het spul gewoon erg goed werkt. Echt een aanrader voor iedereen. Een diepe zuivering!

[Beantwoorden]


Door Claudia op 28 augustus 2014 18:13

Ik heb een erg vette en onzuivere huid sinds een jaar ongeveer (ik ben nu 16), ook deze gezichtsreiniger heb ik geprobeerd. Hij deed helemaal niets voor mijn huid! Echt balen, ik gebruik nu hun gezichtsscrub en hopelijk werkt die wel beter.

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 augustus 2014 18:52

hij klinkt best nice :D

[Beantwoorden]


Door Femke Steketee op 28 augustus 2014 19:19

Dit product is helaas killing voor mijn huid; veel te agressief. Ik heb ook mijn vraagtekens of het echt werkt tegen puistjes, die komen van binnenuit en daar doe je (als puber) gewoon vrij weinig aan. Maar als je huid ertegen kan, is het vast fijn om af en toe zulke maskers en scrubs te gebruiken!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 28 augustus 2014 19:30

Klinkt als een goed product. Zonder puistjes het schooljaar in zou inderdaad heel prettig zijn, haha!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 28 augustus 2014 19:49

Toen ik een paar jaar terug last had van mee-eters en puistjes gebruikte ik dit product ook. Werkt heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Syl op 28 augustus 2014 20:24

Ik heb hem vroeger meermalig gekocht. Fijn spul. Daarna een goede crème smeren en je huid is weer zacht.
(ik heb best veel last gehad van puistjes en mee-eters.)

[Beantwoorden]


Door maroussia op 28 augustus 2014 21:29

Ik heb dit product al een tijdje, zeer fijn!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 augustus 2014 21:57

Volgens mij is dit best een ‘agressief’ middel. Ik heb tegenwoordig ook heel snel puistjes en bultjes. Als ik dit zou gebruiken zou ik binnen no-time allemaal bulten hebben.

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 augustus 2014 22:04

Voor mijn huid zal dit denk ik wat te agressief zijn en ik denk dat de scrubdeeltjes misschien een echte acne huid zullen irriteren, maar ik denk dat voor degenen die zeg maar een wat meer gemiddelde huid qua gevoeligheid en puistjes het misschien wel fijn zal zijn!

[Beantwoorden]


Door Nele op 28 augustus 2014 22:07

Ik gebruik dit product al zolang en hij blijft me maar verbazen. Dit is echt super spul!

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 augustus 2014 23:28

Als tiener heb ik vaak dit soort anti-puistjes producten geprobeerd. Goedkoop en makkelijk verkrijgbaar waren redenen dat ik dit soort producten gebruikte tegen mijn puistjes. Later bleek keer op keer dat de crèmes en scrubs die ik gebruikte (ik heb zelfs deze ooit nog gebruikt) niet hielpen en de puistjes juist erger werden. De alcohol en irriterende ingrediënten droogden mijn huid ontzettend uit waardoor ik meer puisten kreeg, meer ging smeren en vice versa. Voor de gevoelige huid (waarvan ik dacht dat jij die ook had, Vera) zou ik dit soort producten totaal niet aanraden! Iets wat ik de laatste jaren wel heb geleerd: zoek een milde verzorging en geef daar desnoods meer geld aan uit. Ook erg jammer dat je er niet bij hebt gezet of het product voor jou heeft gewerkt. Dit wekt des te meer de indruk dat je dit artikel alleen hebt gepost omdat het een gesponsord artikel is en niet omdat je het daadwerkelijk een fijn product vindt dat je nog vaker zal gebruiken (correct me if I”m wrong). Ik zou in het vervolg wel meer onderbouwing willen zien bij dit soort gesponsorde reviews :). Verder volg ik je al heel lang en je site is verder top, maar dit is toch even iets wat ik kwijt moest ;-) .

[Beantwoorden]


Door Madelief op 29 augustus 2014 07:41

Ik had ook ooit zo’n facewash gehad, maar dan van Kruidvat eigen merk, veel goedkoper maar zowat her zelfde product. Ik had niet echt last van acne, dus het deed bij mij niet heel erg veel. Me huid voelde wel lekker fris en schoon na het gebruiken :)

[Beantwoorden]


Door Lizzy op 29 augustus 2014 08:38

Ik heb zelf al vanaf mijn 13de last van acne en nu pas rond mijn 21ste is mijn huid gekalmeerd. Dit soort producten (zoals garnier of denk aan clearasil) zorgen meestal voor veel meer acne dan dat ze het tegenhouden. Mijn tip is om appelazijn, vermengend met water als tonic te gebruiken en slakkenslijmgel onder je dagcreme aan te brengen. Mijn huid is 10x zo mooier daarvan geworden dan door de producten van garnier of clearasil.

[Beantwoorden]


Door Nikki op 29 augustus 2014 11:14

Bij mij werkt dit product erg goed, zeker een aanrader!

[Beantwoorden]


Door Denise op 29 augustus 2014 11:40

Ik hou van dat spul! Heeft bij mij een paar jaar geleden echt een verschil gemaakt!

[Beantwoorden]


Door Britt op 29 augustus 2014 18:02

Vera ik vind je blog echt geweldig maar vind het jammer dat je over dit product zo positief schrijft. Ik heb alles geprobeerd om van acne af te komen en dit product maakte mijn huid alleen maar erger. Bij puistjes niet scrubben maar exfolieren!!!!! In dit product zitten veel irriterende ingredienten. met scrubben zorg je er vaak voor dat de puistjes ‘open breken’ of erger worden. Mijn wondermiddel tegen puistjes is paula’s choice bha gel 2%!! Dit werkt écht tegen puistjes.

Nogmaals, ik vind je blog geweldig, denk alleen dat dit niet het juiste product is voor een huid met puistjes!

[Beantwoorden]


Door Lisa op 30 augustus 2014 14:26

Was het maar zo makkelijk als het klinkt :)

[Beantwoorden]


Door Sarah op 30 augustus 2014 15:44

Dit product heb ik een paar jaar geleden gekocht en staat nog steeds in mijn kast. Niet omdat het een fijn product is, helaas. Ik vind het als masker niet prettig, en als facewash blijft het product teveel ‘plakken’ waardoor ik relatief lang bezig ben met mijn gezicht schoonspoelen. Dat vind ik erg onprettig, die klei-achtige substantie werkt voor mij niet. Ik vind de hema-facewash duizend keer fijner en bovendien véél goedkoper.
Ik ga deze maar eens in de douche zetten zodat ik hem nog op kan gebruiken, maar ik zou zeker niet aanraden.

[Beantwoorden]


Door leonie op 31 augustus 2014 20:08

Wat jammer dat we bij beautybloggers tegenwoordig steeds meer gesponsorde posts zien. Het geld dat je er mee verdient lijkt voor jou toch belangrijker te zijn dan eerlijkheid tegenover je bezoekers. Je hebt zelf een onzuivere huid en juist jij zou toch moeten weten dat deze producten júist ontzettend slecht zijn voor je huid. Jonge bezoekers zien jou als voorbeeld, herkennen huidproblemen en denken nu, nou Vera raad dit aan dus laat ik het maar kopen! Erg jammer hoor! Dit had ik van jou niet verwacht.

[Beantwoorden]


Door Julia op 7 september 2014 08:52

Ik heb al vanaf mijn 8e last van vrij heftige acne. Ik heb ontzettend veel producten gebruikt en dus ook deze. Voor mij persoonlijk werkte hij niet zo goed maar een aantal andere creams van het zelfde merk wel een beetje. Ik ben nu 15 en 2 weken geleden werd mijn acne nog erger. Dus wou mijn moeder toch een keer naar de huisarts. Dit hebben wij gedaan en ik heb een gel gekregen. Ik gebruik het nu ongeveer een anderhalve week en ik ben ontzettend blij met het reslutaat. Ik heb nog puistjes en een paar mee eters maar die zullen denk ik snel verdwijnen, daar ben ik van overtuigd. Dus als tip meiden als je echt acne hebt, maak een afspraak met je huisarts. Ga erheen zonder make up ook al zal dat best moeilijk voor je zijn en dan krijg je waarschijnlijk een super gel mee

[Beantwoorden]