Shoplog van alles en nog wat

De shoplog van vandaag is een mix van sportkleding, servies, decoraties, yogamatjes, lipsticks en accessoires. Er zit van alles en nog wat in, de juiste benoeming kon ik er daarom ook niet echt voor vinden. Het is dan ook een chaos geworden, maar hopelijk wel een leuke. Enjoy!

Klik hier als je de video niet kunt zien.

Twitter Facebook
Categorie: Video | 28 augustus 2014 | 97 reacties | Tags: , , , , , , ,

Reacties

Door Sara - Window On My Wardrobe op 28 augustus 2014 06:07

Ik krijg de melding dat de video privé is en kan hem niet bekijken?

X Sara

[Beantwoorden]

Sara - Window On My Wardrobe antwoordt op 28 augustus 2014 om 08:17:

Nu zie ik het wel! Leuke sportkleding van de H&M, ze hebben daar altijd veel keuze, de glasjes en kan van H&m zijn ook super! Zo jammer dat we geen H&M home hebben hier in België

X Sara

[Beantwoorden]

Hanna antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:50:

Eind september, oktober gaat er een H&M Home open in Gent!

[Beantwoorden]


Door Marit op 28 augustus 2014 06:31

Ik krijg ook de melding dat de video op privé staat :/

[Beantwoorden]

Iris antwoordt op 28 augustus 2014 om 06:55:

Ik Oookk

[Beantwoorden]


Door emma op 28 augustus 2014 06:38

ik oookkk!!!!!

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 28 augustus 2014 07:04

Hij doet het nu gewoon.

[Beantwoorden]


Door Nienke op 28 augustus 2014 07:18

Dat zakje in de hardloopbroek is voor je sleutels of telefoon.

[Beantwoorden]


Door Juut op 28 augustus 2014 07:20

Leuke spulletjes. In dat ritsje doe je je huissleutel als je gaat hardlopen. Tenminste dat deed ik altijd. Heel handig als je geen jasje aan hebt. Vóór deze broeken bond ik mijn huissleutel aan de veter van mijn schoenen, maar zo’n ritsje is veel handiger. Je moet er alleen om denken dat je alleen je huissleutel mee neemt en dus je sleutelhanger en eventuele meerdere sleutels eraf haalt, anders heb je een dikke bos op je billen hangen haha. Één enkele sleutel merk je niks van:)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:28:

Heel slim!

[Beantwoorden]

Susan | ishootlovee antwoordt op 31 augustus 2014 om 13:16:

Wat ook slim is, je ID kaart erin doen. Je weet immers nooit of er iets kan gebeuren.

Groetjes, Susan

[Beantwoorden]


Door Desmain op 28 augustus 2014 07:23

Die lipsticks zien er heel mooi uit!

[Beantwoorden]


Door Akosua op 28 augustus 2014 07:29

Leuke spullen, Vera. Zo’n glazen ‘bol’ van de Xenos heet een stolp. En dat zakje in de hardloopbroek is inderdaad voor je huissleutel. Handig als je buiten gaat rennen en alleen woont.

[Beantwoorden]


Door Benay Vaneese op 28 augustus 2014 07:36

Leuke spulletjes. Die waterkan vind ik echt gaaf!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 28 augustus 2014 07:47

Mooie stolp heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 28 augustus 2014 07:52

Leuke spullen! Ik vind je shoplogs altijd zo leuk, ik heb meestal dezelfde smaak.

[Beantwoorden]


Door Arlet op 28 augustus 2014 07:57

Zakje in de sportbroek is inderdaad voor huissleutel,
Maar ook voor ov chipkaart ofzo, (als je in het park wil rennen maar dat is heeel ver weg.
Laatste optie voor het sleuteltje van het kluisje van de sportschool :D
Leuke spullies gekocht!

[Beantwoorden]


Door Jasmine op 28 augustus 2014 08:01

Sportbroeken met koordjes zijn echt handig en zo’n zakje gebruik ik zelf voor een gsm, weet nooit wanneer er een creep achter je komt rennen en je nog net niet sportief genoeg bent om het te lozen. :D Prachtige oorbellen en chique waterkanset!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:29:

Haha, ook handig :D

[Beantwoorden]


Door Maaike op 28 augustus 2014 08:12

Leuke dingen. H&M sportkleding is geweldig! Heb alleen nog maar dat volgens mij.

[Beantwoorden]


Door Amy op 28 augustus 2014 08:14

Wat een leuke spulletjes weer! Mijn sportbroek (die ik net als jij niet voor hardlopen gebruik) heeft ipv een ritsje een klein zakje aan de binnenkant. Dat is handig voor je sleutels, mp3speler of mobiel (hoewel dat bij mij niet past, omdat mijn telefoon te groot is).

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 28 augustus 2014 08:15

Super leuke shoplog, ik houd wel van zo’n bij elkaar geraapt iets. Echt goed bezig meis met je beweging, als je je daardoor prettiger voelt, zeker blijven doen! Woop woop! xxx Lucinda

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:29:

Ja, het is ook maar een kleine moeite en het doet veel!

[Beantwoorden]


Door Heleen op 28 augustus 2014 08:21

Het is al eerder gezegd, maar dat ritje is inderdaad voor sleutels. Ik heb die broek ook, maar dan in het roze, en het lukt me zelfs om een pasje, twee sleutels, en mijn mobiel er in te stoppen. Erg fijne broek, ik heb er nog een extra exemplaar van gekocht.

[Beantwoorden]


Door Amber op 28 augustus 2014 08:25

Wat een leuke spulletjes allemaal!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 28 augustus 2014 08:39

Leuke shoplog van vanalles en nog wat, leuk!

[Beantwoorden]


Door Lieke op 28 augustus 2014 08:52

Ik deed in plaats van sleutels ook wel eens mijn mp-3 in het zakjes van mijn hardloopbroek.
Die maison jars zijn ook te koop bij de Blokker voor 2€ de dop is dan gekleurd met van die witte blokjes en het rietje heeft dan dezelfde kleur.

[Beantwoorden]


Door Yudeska op 28 augustus 2014 09:06

Was ook heel erg benieuwd naar de kleur van je shirtjes, niet dat het een must is maar gewoon uit nieuwsgierigheid. Vind zo schattig dat je je soms verspreekt of niet weet hoe je t moet formuleren, een van de redenen waarom ik graag kijk! Nobodys perfect

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:29:

Ik zal eens kijken of ik ze op instagram post! Ze zijn wel heel leuk, lekker fel :ja:

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 28 augustus 2014 09:14

Wat een leuke shoplog :D In het ritsje doe je sleutels of een iPod, haha. Ik kan me voorstellen dat je geen idee hebt als je nooit hebt hardgelopen, maar het is wel erg handig. Verder heb je ook echt leuke dingen gekocht joh. Vooral die mason jars en dat glazen ding. :yay:

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 28 augustus 2014 09:16

Ik vind je make-up in deze video echt héél mooi Vera! Verzorgd, aanwezig maar toch heel clean en netjes. Misschien door het neutrale lipje ofzo.. Desalniettemin; mooi! Leuke shoplog, je was lekker vrolijk maar toch serieus. En het lijkt oprecht of je de laatste tijd (vanwege Jeffrey denk ik dan ook!) gelukkiger oogt. Ik ken je natuurlijk niet persoonlijk dus het is lastig te bepalen maar je ziet er uit alsof je beter in je vel zit dan een aantal maanden geleden.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:30:

Dankjewel Elise! :$

Dat ik gelukkiger oog de laatste tijd, hoor ik vaker. Vind ik heel leuk om te horen ^^) En dat is wel echt aan Jeffrey te danken.

[Beantwoorden]

Lisa antwoordt op 28 augustus 2014 om 22:55:

Ik wilde hetzelfde reageren! Je makeup is mooier, en je lijkt idd lekkerder in je vel te zitten. Welke lipstick heb je hier op?

[Beantwoorden]


Door lonneke op 28 augustus 2014 09:21

Wat een leuke shoplog Vera!
Die sportkleding is echt heel leuk.
Liefs lonneke

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 augustus 2014 09:23

Ik doe in dat zakje altijd mijn huissleutel. Voor iets anders (telefoon of i.d.) is het te klein, maar voor je sleutel wel handig. Als het in je jaszak zit of zo, rammelt het zo!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 28 augustus 2014 09:24

Ha! Deze shoplog herinnert mij eraan dat ik ook weer even thee moet inslaan bij Xenos, want mijn favoriete smaakjes zijn weer op! Die maison jars heb ik ook, je moet wel de rietjes meteen goed uitspoelen, want ze zijn van hard plastic en als er eenmaal viezigheid in vastgekoekt zit, dan kun je ze weggooien. Vooral als je er smoothies uit drinkt, dan willen er nog wel eens fruitresten in de rietjes blijven zitten.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 09:31:

Ah, goede tip! Dankjewel Jennifer!

[Beantwoorden]


Door Mila op 28 augustus 2014 09:27

Leuke shoplog weer! :)

Zakje is voor je huissleutel of evt mp3-speler tijdens het hardlopen!

[Beantwoorden]


Door Angela op 28 augustus 2014 09:31

Leuk hoor zo’n shoplog met vanalles en nog wat! Ik ben zelf ook op zoek naar een yogamat voor pilates, bevalt die jij hebt een beetje?

[Beantwoorden]


Door Felicia Rodrigues dos Santos op 28 augustus 2014 09:32

Leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 28 augustus 2014 09:37

Leuke shoplog! Die mason jars zijn echt heel leuk! :)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 28 augustus 2014 09:44

Superleuk filmpje <3! Juist leuk dat we af en toe ook eens een andere shoplog zien dan beauty. Zoiets houdt de variatie er lekker in (love).

[Beantwoorden]


Door Cheyenne op 28 augustus 2014 10:01

Coole ketting! De ‘bokaal’ om over iets heen te zetten doet me super hard denken aan Belle en het Beest, waar de roos onderstaat, haha!

[Beantwoorden]


Door Ina op 28 augustus 2014 10:05

Ah leuke spulletjes. :)

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 28 augustus 2014 10:08

HAHAHA LEKKERRRR STRAKKK!! oh man… jouw filmpjes zijn geweldiggggg

[Beantwoorden]


Door Minke op 28 augustus 2014 10:20

Leuke spulletjes heb je gekocht!!

[Beantwoorden]


Door OnlineBeautyMagazine op 28 augustus 2014 10:33

Leuke aankopen!

[Beantwoorden]


Door Denise op 28 augustus 2014 10:57

Oh wauw, wat fijn dat die sportbeha’s zo goed zitten. Ik ben nog op zoek naar een mooi exemplaar maar ik vind deze echt leuk!

[Beantwoorden]


Door Eva op 28 augustus 2014 11:10

In dat zakje kan je een sleutel doen oid. Wanneer je het in je gewone zak stopt, gaat dat zo op en neer en dat is heeeel vervelend haha!

[Beantwoorden]


Door saskia op 28 augustus 2014 11:32

Ik hou echt van jou filmpjes! de manier waarop je dingen verteld is echt zo leuk!
Hahaha dat van het vergiet was 1 van de dingen waar ik al snel achter kwam toen ik op kamers ging en zelf ging koken!! ik had ook een leuk wit vergiet met ronde gaten erin maar rijst was een dikke nono in dat ding!
Die stulp die je hebt gekocht vind ik ook erg leuk, ook mooi met een orchidee erin!
Ben wel benieuwd wat je er uiteindelijk mee gaat doen!!! Let us know!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 13:44:

Dankjewel Saskia! ^^) Ik plaats sowieso nog een fotootje op instagram!

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 28 augustus 2014 11:35

De H&M heeft echt leuke sportspullen en die bodychain is echt leuk! x

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 28 augustus 2014 12:04

Heel leuke dingen! Ik zou ook eens moeten beginnen met wat work outs, maar het starten en volhouden is zo moeilijk :(

[Beantwoorden]


Door Sanja op 28 augustus 2014 12:44

Leuke spullen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Sara op 28 augustus 2014 12:50

*wacht op foto’s van Vera in bikini met bodychain* Als ik vragen mag, waar zijn je in- en outro’s gebleven? Ik mis ze, vond ze juist zo leuk (en papa begon het deuntje eindelijk weer op te pikken, delen kunnen mee-geneuried worden). Vind het erg goed dat je gaat sporten/fitnessen. Die sportlegging lijkt me heeel chill. Ik heb zelf een kort broekje voor als ik ga hockeyen, alleen die is nét iets te kort (lees: kan liplezen van hier tot Tokio, om je maar eens te citeren). Ik vind die strakke leggings heel fijn. Enige nadeel is dat je altijd rekening met je ondergoed moet houden (of je moet mooie onderbroeklijntjes willen zien) en trust me: als je in een keepersoutfit zit is het kuhut als het even niet chill zit. Mehh. Ach, als je thuis sport heb je daar geen last van :) Vind je glaasjes ook heel mooi! Ben volgende week in Amsterdam dus moet ik even kijken of ik ze kan vinden. Lijkt me wel mooi om waxinelichtjes in te doen. Alllright, praat weer veel te veel. :shit:

Liefs, Saar.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 13:45:

Ik heb het idee dat ze wat te lang duren, daarom probeer ik nu een aantal video’s zonder. Ik vind het ook wel wat kaal nu, dat moet ik toegeven.

De glaasjes zijn inderdaad ook mooi voor theelichtjes :ja:

[Beantwoorden]


Door Bianca op 28 augustus 2014 13:18

Leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door laura op 28 augustus 2014 13:27

dat zakje aan de achterkant van de broek gebruik ik als sleutelzakje!

[Beantwoorden]


Door Serap op 28 augustus 2014 14:04

Dat ritsje is voor je sleutel :)

[Beantwoorden]


Door Floor op 28 augustus 2014 14:18

Superleuke shoplog! Ik weet niet wat voor oefeningen je doet maar mocht je veel cardio (gaan) doen dan raad ik de sportbh’s van de hunkemöller aan. Ze hebben een ritsje aan de voorkant en ze zijn echt geweldig. Ik heb vrij veel ‘meegekregen’ and they ain’t going anywhere ;)

[Beantwoorden]


Door MAnon op 28 augustus 2014 14:26

Wat veel leuke dingen heb je gekocht!

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 augustus 2014 14:29

Ik heb ook van die H&M sportbroeken en draag ik bij het hardlopen. Ik doe dan altijd mijn huissleutels erin en mijn iPod nano. Die is zo klein en dun dat hij er ook wel inpast.

[Beantwoorden]


Door Daisy op 28 augustus 2014 14:38

Jou interieur inspireert me echt. Jij lijkt er echt altijd de leukste dingen uit te vinden :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 28 augustus 2014 om 15:17:

Nou jeetje, dankjewel! :$

[Beantwoorden]


Door Chantal op 28 augustus 2014 14:50

Jij bent zo schattig :kiss:

[Beantwoorden]


Door Anouk op 28 augustus 2014 14:52

Even een tip: Je hebt ook rijst in 1 persoons portie’s 2 bakjes bij elkaar. Verschillende merken hebben dat. 1 minuutje in de magnetron en je kan eten. Geen vergiet nodig!!

[Beantwoorden]


Door Maria op 28 augustus 2014 15:15

Oeehh ben superbenieuwd naar de lipsticks van mac, vooral riot house. Hopelijk komt daar nog een review van. Hele leuke aankopen:)

[Beantwoorden]


Door Idhuna op 28 augustus 2014 15:25

Echt een hele leuke shoplog! Super leuk zo alles door elkaar! :)

[Beantwoorden]


Door hardloopster op 28 augustus 2014 15:43

Hey,

Wat ik altijd handig vind aan die ritsjes is om er even wat geld of een mp3 speler in te doen. Ik heb dan namelijk geen zin om een hele sporttas mee te nemen, en ik doe dan even snel wat in dat tasje. achteraf kun je dan even koffie drinken bij de sportvereniging ofzo ^^)

xx

[Beantwoorden]


Door Anna op 28 augustus 2014 16:02

Jaaa weer een shoplog! Die glazen met die gouden onderkant zijn zó mooi! En die maison jars zijn tof. Die ritsjes in de broek zijn vast om je ipod/mobiel in te stoppen of geld, hihi! X

[Beantwoorden]


Door Laura op 28 augustus 2014 16:24

ik vroeg me af hoeveel dat matje gekost heeft? Ik ben ook opzoek naar zo’n matje voor oefeningen!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 28 augustus 2014 16:51

Wat een leuke aankopen!

[Beantwoorden]


Door Sanne op 28 augustus 2014 16:56

Leuk zo’n combinatievideo!
xx

[Beantwoorden]


Door Jun op 28 augustus 2014 17:18

Iemand een idee waar dat shirtje die Vera aan heeft vandaan komt?

[Beantwoorden]


Door Kiss & Make-up op 28 augustus 2014 17:22

Leuk, al je sport buys!

[Beantwoorden]


Door Lien op 28 augustus 2014 17:24

Wat een leuke shoplog, mooie spulletjes heb je weer gekocht!
Dat matje is eigenlijk een fitnessmatje (iets dikker en meer foamy), mocht je meer balans nodig hebben voor bepaalde yoga houdingen, dan kan een “echt” yogamatje handig zijn. Ik ben zelf echt een ramp met balans en evenwicht ^^) , maar merk echt zwaar verbetering op mijn 4 mm dikke matje t.o.v. het sportschool fitnessmatje!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 28 augustus 2014 17:57

Die rits in de eerste broek is voor je sleutel! :)

[Beantwoorden]


Door Anne op 28 augustus 2014 18:18

Ik vind de sportkleding van de H&M altijd zo fijn, ik ben groot fan!

[Beantwoorden]


Door femketje op 28 augustus 2014 18:44

leuke aankopen allemaal :D

[Beantwoorden]


Door Sonja op 28 augustus 2014 18:51

Ik word zo blij van shoplogs ^^) Ik ga morgen shoppen in Utrecht met een vriendin en na deze video heb ik er extra veel zin in!

[Beantwoorden]


Door Femke Steketee op 28 augustus 2014 19:15

Ha, dit is de doorslag; ik moet echt eens een keertje bij H&M Home gaan kijken! Koper it is. Groetjes, Femke

[Beantwoorden]


Door Manon op 28 augustus 2014 19:15

wat een leuke aanloopjes heb je gedaan :) Sportkleding van de H&M is altijd leuk!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 28 augustus 2014 19:40

Leuke shoplog! De sportspullen zijn van H&M zijn erg fijn! Dat ritsje is voor je sleutel, maar ik doe er altijd mijn mobiel in! En als je bijvoorbeeld in een andere stad wil hardlopen, kun je je ov er in doen!

[Beantwoorden]


Door Nina op 28 augustus 2014 20:53

Superleuke shoplog!
Word altijd helemaal vrolijk van je enthousiasme!
Keep on going! :)

[Beantwoorden]


Door Sophie op 28 augustus 2014 22:22

Hoi Vera, als je nog een lekkere chai tea zoekt; die van Pukka is erg lekker (met melk, eventueel een heeeel klein beetje kaneel). Wel iets ‘scherper’ dan Starbucks, maar vind ‘m meer in de buurt komen dan andere chai teas die ik ken. Te koop bij De Tuinen en EkoPlaza trouwens. :)

[Beantwoorden]


Door maira op 28 augustus 2014 23:06

Door anoniem op 29 augustus 2014 00:15

Leuk! ;)

[Beantwoorden]


Door Laura op 29 augustus 2014 16:42

Die ketting vind ik erg leuk :D
Alleen ik ben zo lomp dat ik m meteen kapot zou trekken als ik me raar draai ofzo :-(
Erg leuke shoplog!

[Beantwoorden]


Door Ile op 29 augustus 2014 23:30

Leuke shoplog! Wat zit je haar goed trouwens ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 30 augustus 2014 11:09

Ik gebruik het vakje voor het sleuteltje van het kluisje bij de sportschool

[Beantwoorden]


Door Hester op 30 augustus 2014 13:16

Je klinkt zooo vrolijk! Inderdaad een chaosshoplog, maar zoveel maakt dat eigenlijk ook weer niet uit, het blijven leuke spulletjes. Vind je home-accessoire echt weer geweldig en je make-up zit ook mooi, lekker naturel!

[Beantwoorden]


Door Jolet op 30 augustus 2014 18:01

Je filmpjes vind ik echt leuk! En je hebt super leuke dingen gekocht. Ik heb nog getwijfeld over een mason jar, maar ik heb eigenlijk al genoeg glazen. Maar voor shakes is het inderdaad ideaal!

[Beantwoorden]


Door Julia op 30 augustus 2014 18:12

Dit soort shoplogs vind ik echt het leukst om te kijken, weer een leuk filmpje met leuke spulletjes! Wat ben je toch een leuk persoon!

[Beantwoorden]


Door Maartje op 31 augustus 2014 15:19

Hey Vera,
Normaal ben ik meer een “lurker” die niets post, maar nu moest ik toch echt even! :P
Ik ken namelijk die verpakkingen met Chai Latte maar al te goed. Heb ze altijd in huis! (Als ik in Duitsland kom, moet ik altijd een paar doosjes hebben.)
Deze zijn bedoeld om gewoon met heet water te mengen, niet met melk (met melk mengt het ook niet goed meestal). De smaak die je hebt gekocht is de vreemdste en minst zoete die Krüger verkoopt. Je moet er van houden, maar voor mij is het een smaak waarbij ik na één of twee slokken denk: hmmm… Beetje vreemd, maar toch ook wel lekker.
Het is melkthee, maar de smaak van chai thee is erg ver te zoeken. Het smaakt meer naar een vreemdsoortige chocolademelk. Mocht je de verpakkingen nog eens tegen komen kan ik je zeker de donker blauwe (“Classic India”, met vanille en kaneel) en witte (“Lovely India”, met honing) verpakking aanraden! En als je van chocolade houdt, dan uiteraard de oranje verpakking met chocoladesmaak (“Sweet India”).
Liefs, Maartje.

[Beantwoorden]


Door Rianne op 31 augustus 2014 16:58

Drinke me chai, chai latte is een erggggg fijn.
Een aantal lepels van het goddelijke goed in een mok, hete melk erbij en eventueel aftoppen met wat melkschuim met kaneelsuiker. Oeeeeh (love)

Vooral de spiced en de vanilla variant, die lijken op de Chai latte die geschonken word bij de Starbucks.

[Beantwoorden]


Door Jacqueline op 8 september 2014 21:51

Oeh die maison jars <3 die wil ik al een tijdje hebben. Hoeveel kosten ze bij de xenos :)?

[Beantwoorden]


Door Lotte op 7 december 2014 15:41

Vera, hoe duur was die geweldige stolp??

[Beantwoorden]