Nieuws onder de zon

nieuws_onder_de_zon01

Ik vond dat het weer eens tijd was voor een update over veracamilla.nl en over mijzelf. Even wat huishoudelijke mededelingen doen, omdat in de zomer mijn blogleven best wat verandert. Er zijn weinig nieuwe producten om over te schrijven, PR bureau’s die dicht gaan, geen events om naartoe te gaan (en als die events ze er wel zijn, gaan ze over lanceringen in de herfst) en veel minder mensen die online verschijnen, tussen een zonnesteek en een cocktail (of regenpak) door.

Ik schrijf dit aan de eettafel met een bakje yoghurt en glas sinaasappelsap. Het is 6 uur ’s ochtends. Ik ga steeds vaker rond dit tijdsstip aan het werk, omdat Jeffrey om 6 uur ’s ochtends weggaat. Het is vroeg, maar ik begin er al steeds meer aan te wennen. Op warme dagen is het ook wel heel fijn, dan kan ik voordat de hitte de kamer binnen komt, nog even rustig werken.

nieuws_onder_de_zon02

Soms denk ik dat ik minder moet vertellen over mijn vriend. Want ik heb het al zo vaak gezien, YouTubers en bloggers die super gelukkig in een relatie zitten, maar een paar weken/maanden/jaren later komt er toch een einde aan die relatie en hebben ze spijt van alle verliefde Tweets, foto’s, filmpjes en zinnen in blogposts. Ze gaan dan niet nog een keer de fout in. Maar is het wel echt een fout? Je was toentertijd hartstikke gelukkig. Ik kan me voorstellen dat als je relatie rottig eindigt je er spijt van hebt en misschien is het wel super naïef van me dat ik nu denk dat mij dat niet gaat overkomen. Maar dan maak ik die fout maar, dan heb ik straks weer wat geleerd. Fouten maken is ook niet erg. Bovendien gaat het hartstikke goed en voel ik me heel fijn.

Ondanks dat ik dus niet mijn mond kan houden over Jeffrey en hoe gelukkig ik ben, gaan we geen Boyfriend Tag of een My Boyfriend Does My Makeup video opnemen. Daar wordt ons veel om gevraagd, maar we vinden (oh, hoor mij over ‘ons’ en ‘we’ praten, haha!) het daar nog veel te vroeg voor. Heel lief en leuk dat jullie zo graag meer willen weten en zien, maar wij voelen ons daar nog niet prettig bij.

Maar goed, die zomer dus. Er zijn bloggers die een zomerrooster hebben, wat ik heel goed begrijp. Er zijn veel minder bezoekers, reacties, Tweets, etc. Het internet is in juli en augustus toch wel een beetje met vakantie. Ik vind dat persoonlijk erg lastig, de zomer. Ik bekijk daarom mijn statistieken zo min mogelijk, want een daling zien omdat jullie met vakantie zijn en/of het buiten lekker weer is, maar er wel 2 nieuwe artikelen online staan, is natuurlijk heel begrijpelijk, maar ook best frustrerend.

nieuws_onder_de_zon03

Op veracamilla.nl komt er geen zomerrooster, ondanks dat ik super blij ben dat bloggers dit nu durven. Voor mijn gevoel was de afgelopen jaren de druk om veel op je blog te publiceren erg hoog. Je kon niet ziek zijn, op vakantie gaan zonder keihard vooruit gewerkt te hebben of gewoon een dagje vrij nemen, zoals bij een gewone baan wel kan. Natuurlijk zitten er ook heel veel voordelen aan en ik zeg ook zeker niet dat we het zwaar hebben, maar dat vond ik wel lastig, dat het 24/7 doorgaat. Het is een droombaan, maar ook droombanen hebben lastige punten.

Er komt geen zomerrooster, maar er zullen zeker dagen zijn dat er maar één update online komt. Ik doe mijn best er elke dag twee te schrijven, maar ik wil geen opvul artikelen plaatsen die ik eigenlijk helemaal niet leuk vind, zodat er maar wat online komt. Bovendien wil ik ook wel eens een weekendje weg, of iets anders leuks doen zonder te stressen. Ik kijk aan hoeveel materiaal ik heb om over te bloggen en aan de hand daarvan zal een X aantal updates online komen. De ene week meer, de andere week minder.

Dat was het dan! Hoe is het met jou?

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 8 juli 2014 | 153 reacties | Tags: , , , , ,

Reacties

Door Kim op 8 juli 2014 15:01

Leuk om zo een persoonlijk artikel te lezen :wave:

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 juli 2014 15:04

Oh ik snap het helemaal dat je het moeilijk vind om nu al zo veel over je vriend te delen. Het hoeft ook helemaal niet, vind ik. Ik vind je blog al leuk genoeg, haha!

[Beantwoorden]


Door Maris op 8 juli 2014 15:06

Heel begrijpelijk dat je in de zomer niet elke dag post, zeker met de uitleg er bij.
Als je nu naar buiten kijkt krijg je alleen helemaal geen zomer gevoel.

En wat Jeffrey doe gewoon wat voor JOU goed voelt. Mensen kunnen vragen wat ze willen, maar jij moet je er goed bij voelen.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juli 2014 15:08

Heerlijk om dit te lezen Vera! Ik ben echt blij voor je dat je goed in je vel zit en je gelukkig bent. Ik snap het idee van de zomerroosters helemaal maar jij moet er zelf ook achter kunnen staan. Liefs, xx

[Beantwoorden]


Door Elja op 8 juli 2014 15:13

Leuk zo’n update!
Ik ben blij dat je niet zo’n zomerrooster doet ik ben bijna de hele vakantie thuis en met dit weer wordt je ook niet echt blij. :no:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:19:

Dat snap ik! :-( Ga je wel leuke dingen doen met vriendinnen, of zijn die ook allemaal weg?

[Beantwoorden]

Elja antwoordt op 8 juli 2014 om 16:23:

Ja vast wel! We gaan nu waarschijnlijk een last minute weekendje doen naar duitsland :yay: naar de reuze primark en kiko :love: het wordt zeker wel leuk!

[Beantwoorden]

Julia antwoordt op 8 juli 2014 om 20:55:

Oohh , ik hoop het voor je! Ik heb dit vorig jaar ook gedaan met een vriendin en het was zo leuk! Ik denk dat je Essen bedoelt? Vergeet vooral niet als je daar bent bij een kraampje een echte Duitse braadworst met broodje te halen , ze zijn geweldig!
Veel plezier!!! ^^)


Door Talita op 8 juli 2014 15:15

Heel logisch! je moet ook van je zomer kunnen genieten!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Mirte op 8 juli 2014 15:16

Wat een leuke foto van Jeffrey en jou!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:19:

Dankjewel! :$ Is ook het lockscreen op mijn telefoon.

[Beantwoorden]

Emma antwoordt op 9 juli 2014 om 20:21:

Ik begin echt te denken dat ik een outsider ben omdat ik gewoon niet op de foto sta met mijn vriend. Nog nooit, gewoon niet gedaan (en we hebben al 3,5 jaar xD)

[Beantwoorden]


Door Rosa op 8 juli 2014 15:17

Hoi Vera,

Fijn weer zo’n update!
Je blog ziet er altijd mooi en geweldig uit, dus liever 1 goed mooi artikel dan 2 wat minder leuke artikels.
Als je nog op vakantie gaat veel plezier en geniet, je werkt hard!

x Rosa

[Beantwoorden]


Door Naomi op 8 juli 2014 15:17

Je hebt wel gelijk! Leuk even zo’n update ;) en toch blijf ik altijd blogs lezen in de zomer.

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 juli 2014 15:17

Wat leuk om dit zo eens te lezen. Fijn dat het goed gaat tussen jou en Jeffrey! Ik snap je punt over het internet en delen etc, maar je kunt er inderdaad ook wat van leren. Gewoon dingen doen waar jij je goed bij voelt en inderdaad dus ook de dingen die (nog) niet goed voelen lekker laten.

Voor mij geen vakantie, dus ik blijf wel terug komen. ;) Maar natuurlijk snap ik dat er soms geen twee artikelen online komen, ik vind het belangrijker dat er één ‘leuk’ artikel online komt, dan twee artikelen waar je zelf niet helemaal achter staat!

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 8 juli 2014 15:19

Leuk artikel om te lezen! Ik snap dat je de hoeveelheid ‘vriendje’ op je blog (voorlopig nog) wilt beperken, maar ik vind het zelf wel echt leuk dat er af en toe zoiets persoonlijks tussendoor komt! In ieder geval -net zoals met je ‘zomerrooster’- vind ik het belangrijk om te zien dat je goed in je vel zit en graag schrijft over de dingen waar je over schrijft!

[Beantwoorden]


Door pamela op 8 juli 2014 15:24

je hebt helemaal gelijkt wat betreft boyfriend stuff!! ik zou geen spijt hebben van mijn verliefde steeds of berichtjes. diegene is een deel van je leven geweest en je hebt ook een leuke tijd met diegene gehad dus het is normaal dat je in die tijd ook gewoon dingen over die persoon gezegd heb.

en ik ga dalijk drie weken met vakantie en ben echt heeeeeeeeeel erg hard aan het vooruit schrijven xD zoveel dat het soms gewoon mijn neus uit komt :P ik ben bijna klaar gelukkig. dan even drie weken niets :P

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:20:

Heel veel plezier op je vakantie alvast! ^^)

[Beantwoorden]

pamela antwoordt op 8 juli 2014 om 21:21:

dankjewel! Als ik terug ben heb ik in ieder geval een hele hoop artikelen om te lezen en filmpjes om te kijken haha :P

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 8 juli 2014 15:24

Fijn om even bijgepraat te zijn. :-) Het stuk van je vriend is natuurlijk helemaal privé, jij/jullie bepalen wat je deelt. Natuurlijk ben ik heel benieuwd naar Jeffrey, maar het gaat erom dat jullie doen wat goed voelt en vooral natuurlijk heel gelukkig zijn samen.
Zo te zien lukt dat wel, het straalt er echt van af bij jullie!!
Heel begrijpelijk dat ook jij soms wat minder plaatst hoor. In de zomer is het toch rustiger en een artikel minder, daar lopen je lezeressen echt niet voor weg.
Ga lekker die weekendjes weg en neem soms een (zonnig) dagje vrij, dat verdien je!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:20:

Dankjewel Kirsten <3

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 juli 2014 15:25

Leuke update! Ik vind ook dat jullie helemaal niet verplicht zijn om een boyfriend tag of iets dergelijks te doen; mijn vriend en ik doen het ook (nog) niet, hebben er niet echt behoefte aan op het moment en dan moeten we het niet doen lijkt me!

[Beantwoorden]


Door Minke op 8 juli 2014 15:25

Leuke update! Ik vond het heel leuk om te lezen :)

[Beantwoorden]


Door Neeltje | Thoughts in Style op 8 juli 2014 15:26

Leuk zo’n persoonlijke update :) Het begrijpelijk als je in de zomervakantie maar 1 artikel op een dag wil plaatsen omdat je ook een dagje vrij wil hebben. Het is niet dat mensen dan gelijk je blog niet meer lezen dus don’t worry en geniet van je vakantie en het mooie weer (als dat nog komt… aangezien het nu regent).

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 juli 2014 15:28

Wat een schattige foto!!!

[Beantwoorden]


Door Marcella op 8 juli 2014 15:29

Ik vind je persoonlijk posts altijd superleuk om te lezen. Als je alleen maar over mascara’s en glanzende pareltjes op je wangen schreef had ik je blog echt niet gevolgd. Maar ik besef me heel goed dat het jouw persoonlijke leven is en Jeffrey is jouw vriendje. Alleen jij mag dus bepalen wat je over jezelf schrijft.

Ik snap helemaal die frustratie van de dalende statistieken en begrijp dat dat niet altijd erg motiverend is. .. Alhoewel, ik zou nu wel elk uur een nieuw artikel willen zien..Mijn vakantie is net begonnen en ik verveel me nu al stierlijk. Niet dat ik niets te doen heb ofzo. Misschien moet ik toch maar eens wat meer regelen voordat ik op vakantie ga volgende week. Een heen en terugvlucht boeken is toch niet genoeg.. (A) En als ik terug kom gaat m’n beste vriendin trouwen en die heeft me gevraagd wat te zeggen bij haar ceremonie. Dus daar moet ik ook nog over nadenken.. en over m’n angst voor spreken in publiek heen komen… Maar goed, nu heb ik zo’n dag waar ik niet zo goed weet wat ik met mezelf aan moet en ik kom maar tot niets. Die regen helpt ook niet mee!!

Grappig is dat he, jij schrijft iets persoonlijk en daardoor wil ik ook meteen iets persoonlijks terugschrijven. Ik hoop niet dat je dat erg vindt..

Fijne dag nog!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:22:

Haha, die glanzende pareltjes blijven erin volgens mij ^^) Ik vind het ook leuk persoonlijke dingen te delen, dat verandert niet.

Ohhh, wat gaaf dat je beste vriendin gaat trouwen! En wat een eer dat je wat mag zeggen op de ceremonie. Heel veel plezier op je vakantie en daarna op de bruiloft! Ik weet hoe spannend spreken voor een publiek is, ik vind dat ook altijd heel moeilijk. Probeer rustig te praten, te ademen en je niet gek te laten maken door je gedachten.

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 8 juli 2014 15:35

Wat een leuke foto van jullie samen! En helemaal niet erg hoor als je het wat rustiger aan doet de komende tijd!

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 juli 2014 15:46

Wat een leuke update , leuk om te lezen.

[Beantwoorden]


Door saskia op 8 juli 2014 15:50

Ik vind het wel leuk dat je af en toe wat deelt over je vriend! je geluk straalt er vanaf en dat vind ik echt heel leuk en mooi om te zien! en omdat we ook een piep klein stukje van je achtergrond weten gun ik het je alleen maar des te meer en word ik er zelf blij van om te lezen! Ik vind overigens niet dat je teveel deelt! af en toe een foto, chocola die hij mee neemt en een beetje over je gelukkige gevoel met hem. ik vind het juist heel mooi zo! en als hij het goed vind dan is het goed!! meisje blijf er lekker van genieten! Ik vind het echt heel erg leuk voor je! (en natuurlijk ook voor hem!!!) niet te veel bezig zijn met wat als dan… en stel je voor dat… dat is zonde!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:22:

Misschien voelt dat voor mij zo, omdat het de eerste keer is dat ik een relatie heb, dan is het allemaal zo nieuw, dat het wat gek voelt :$

[Beantwoorden]

saskia antwoordt op 8 juli 2014 om 21:52:

Ja dat begrijp ik wel! ga af op je gevoel en je intuïtie dat is het beste! maar ik vind echt dat je het precies goed doet zo!

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 8 juli 2014 15:52

Ik kan mij voorstellen dat video’s samen opnemen wellicht te ‘vroeg’ is en dat je dat niet prettig vind. Ikzelf heb besloten niet mijn man in beeld te laten komen. Ik ben de blogger, hij niet. Ik kritiek? Prima. Over hem? Niet acceptabel! Wellicht in de toekomst komt er wat meer over hem maar voor nu niet en dat moet ook prima zijn. Verstandige keuze! Ik ben blij voor je dat je je zo gelukkig voelt, het is immers wel eens anders geweest volgens mij. Wat betreft het zomerrooster, ook dat heb ik wel. Meer omdat ik de site niet wilde vullen om het vullen. En mensen die weg zijn op vakantie gaan niet tientallen artikelen teruglezen en ‘missen’ wellicht wel hele mooie/belangrijke artikelen of reviews! Doodzonde. Het geeft ook wat meer rust om lekker vooruit te kunnen werken en ineens veel meer dagen te kunnen vullen met artikelen, haha! Straks weer vol aan de bak! Af en toe een artikel minder bij jou vind ik absoluut niet erg en ook zeer begrijpelijk. Geniet van je zomer mop! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:23:

Ja, daar zit ik ook mee, ik zou me zo rot voelen als ze gemene dingen over hem zeggen.

Jij ook een fijne zomer, Elise!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 juli 2014 15:55

Oke.. ik wist niet eens dat je een vriend had haha! wat leuk voor je! en ik snap je helemaal, maar leuk dat je het deelt!

[Beantwoorden]


Door Desiré op 8 juli 2014 15:57

Leuke foto van jou en Jeffrey :kiss:
Goed van je dat je toch af en toe wat laat zien; ik snap helemaal waarom je het niet zou doen maar ik ben 1 van die bezoekers die persoonlijke dingetjes vaak het leukste vind ;)
En ik vind het niet erg als er wat minder updates komen; wel jammer maar niet erg.

[Beantwoorden]


Door lieke op 8 juli 2014 15:57

waauw vera ga zo door ! , je artikelen zijn top (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:23:

Dankjewel Lieke!

[Beantwoorden]


Door I op 8 juli 2014 15:58

Vaker persoonlijke artikelen zijn ook leuk! Altijd leuk om te weten hoe het met je gaat en hoe je je voelt.

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 juli 2014 16:04

Geen stress, ik waardeer dat je kwalitatieve artikelen wil schrijven en geen opvulartikelen wil publiceren. Geniet van het weer, je nieuwe liefde en je leven in Amsterdam. Ook werk mag wel eens aan de kant worden geschoven!! Doe je best, meer kun je niet doen. En laat vooral geen ervaringen voorbij gaan omdat je zou ”moeten” werken omdat de lezeressen perse 2 artikelen willen zien. Het leven gebeurt je terwijl je plannen maakt!

[Beantwoorden]


Door Ayla op 8 juli 2014 16:06

Super dat je het zo leuk hebt met je vriend! Ook goed dat je ook een soort van vakantie neemt, heb je verdiend! Ik zit nu lekker aan het zwembad in Italie :) Iedereen nog een fijne zomer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:24:

Veel plezier in Italië Ayla!

[Beantwoorden]


Door Fleur op 8 juli 2014 16:09

Wat een leuk en spontaan artikel! Die foto van jou en Jeffrey is ook té lief! Fijne zomer, Vera!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:24:

Dankjewel Fleur :$ Jij ook!

[Beantwoorden]


Door Nienke op 8 juli 2014 16:10

Wat een goed idee! Ik vind het natuurlijk leuk om artikelen te lezen en filmpjes te zien, maar ik vind het nog leuker dat jij gelukkig bent en jij hebt ook vakantie nodig en dat verdien je ook. Dus heel begrijpelijk en een verstandige keus! :)

[Beantwoorden]


Door Vink op 8 juli 2014 16:25

Het is heel logisch dat je niet te veel over je vriend wil delen hoor! Niks doen waar je je niet goed bij voelt. Wel heel erg leuk om te zien dat je zo gelukkig bent :)
xx

[Beantwoorden]


Door Romy op 8 juli 2014 16:33

Wat een fijn artikel! Ik vind trouwens de hoeveelheid die je over je relatie deelt precies goed, het blijft gewoon leuk om er dingen over te horen, niet dat ik zoiets heb zovan: komt zij wel weer aan met haar vriend, je doet het goed! Fijne dag nog Vera! :)

[Beantwoorden]


Door priscilla op 8 juli 2014 16:35

Ik snap precies wat je bedoeld met het plaatsen van artikelen over je vriend. En inderdaad alleen jij beslist wanneer je er wel ooit klaar voor bent. Hele fijne zomer en natuurlijk ook met je vriend! :)

[Beantwoorden]


Door Eden op 8 juli 2014 16:37

(Ik comment eigenlijk nooit, maar. . .) Ik vind het juist bewonderenswaardig hoe goed je de grens weet te trekken tussen je blog en je privéleven. Je hebt steeds een persoonlijke insteek, maar toch ben je je er als lezer van bewust dat je achter de schermen nog een heel leven en bewustzijn hebt, waar wij slechts een deel van meekrijgen. Dat heb je toch op jonge leeftijd (als ik even “ageist” mag wezen, het is tenslotte een compliment) toch mooi voor elkaar!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 17:42:

Dankjewel, ik ben heel blij om dat te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Fleur op 8 juli 2014 16:40

Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat!
Leuk om te lezen dat je op dit moment zo goed in je vel zit!

[Beantwoorden]


Door Irene op 8 juli 2014 17:01

Wat een fijn persoonlijk bericht Vera!
Ik vind het juist heel leuk om te lezen en te zien dat het goed gaat met jou en met jou en je vriend. Lekker rustig aandoen met zijn tweeën en genieten van de tijd die jullie samen doorbrengen!

Een hele fijne vakantie met veel zonnestralen toegewenst :)
Liefs

[Beantwoorden]


Door Nicky op 8 juli 2014 17:14

Ik vind het goed van je dat je berichten over je vriend deelt, tuurlijk is het niet leuk als het uit zou gaan maar het zijn juist de gelukkige momenten die je moet opslaan. Je leert er alleen maar van :)

Leuk dat het zo goed met je gaat en lekker doen wat je zelf wilt :)

[Beantwoorden]


Door Boukje op 8 juli 2014 17:18

Van mij had zo twee weken op vakantie mogen gaan! Daar heeft toch elk mens recht op ;)
En ik ben heel blij dat jij en Jeffrey het zo leuk hebben samen!
x

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 8 juli 2014 17:20

Om mij hoef je je geen zorgen te maken! Vakantie of geen vakantie, maar er zijn 2 dingen die ik dagelijks check. Het youtube kanaal van Zoë Sugg (Zoella…) en veracamilla.nl :ja:

Ik ben erg blij voor je dat alles zo goed gaat met Jeffrey, maar ik snap ook wel dat je een tikje terughoudend bent. Internet is iets fantastisch, maar privé is al gauw een begrip dat niet meer zoveel voorkomt. Lekker rustig aan en af en toe een update-je zodat we weten dat alles daar nog kits is met jullie tweetjes is al heel leuk!

Geniet van je vakantie en hopelijk kan je er even tussenuit! Ga je eigenlijk vaak op vakantie bedenk ik me net? Ik kan me het eigenlijk niet zo echt herinneren! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 17:43:

Ahhh wow, dankjewel Nena!

Ik ga in ieder geval een paar dagen naar Parijs met Jeffrey, daar kijk ik er naar uit ^^)

[Beantwoorden]


Door Petra op 8 juli 2014 17:22

Leuk artikel hoor, zie maar hoe het in de vakantie gaat. En geniet er van zolang het duurt, inderdaad kun je dan later nog teruglezen hoe gelukkig je was :)

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 juli 2014 17:22

Super om te horen dat het zo goed met je gaat. Het is heel begrijpelijk dat je niet direct ‘all the way’ wil gaan met Jeffrey op internet gebied. Het is nog zo pril allemaal. Natuurlijk is het leuk als er over een aantal maanden een keer zo’n video online komt. Maar alles op zijn tijd. Doe gewoon wat goed voelt.

Met mij gaat het super! In een paar maanden tijd 4 tekorten opgehaald, waardoor ik nu met slechts 1 tekort over ga naar 4 HAVO. Ik heb er super veel zin in. Heb het profiel N&G gekozen. Scheikunde vind ik echt leuk. Net zoals biologie. Ben heel benieuwd hoe volgend jaar zal worden, omdat je dan ook in clusterklassen zit. Lijkt me soms fijn, maar soms ook niet. Want dan wil je een vriendin wat vertellen, maar dan heeft ze een andere les. Ach ja, ik zie het volgend jaar allemaal wel.

Fijne zomer Vera! En alle andere natuurlijk ook!

xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 17:43:

Heel veel succes alvast in Havo, maar voor nu een fijne zomer gewenst! :-)

[Beantwoorden]


Door Vera op 8 juli 2014 17:31

Leuk dat je ons weer bijgepraat hebt! Ik snap je punt met je vriend wel maar beter spijt van dingen die je wel hebt gedeeld dan spijt van dingen die je niet deelt vind ik dan. Hele fijne zomer!

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 juli 2014 17:34

Heerlijk dat je 2 artikelen blijft plaatsen, je blog is een feestje! <3

[Beantwoorden]


Door XRIOT op 8 juli 2014 17:41

Leuk zulke persoonlijke artikelen! Fijn dat het zo goed gaat met je in jullie relatie!
Ook al helemaal gewend aan je huisje?
Mijn vriend en ik zitten nu ongeveer 2 jaar op een geschikte woning te wachten, gaat niet zo snel met een puntensysteem.
Hoop dat ik snel elke dag kan kiezen wat ik wil voor het avondeten, haha!

Groetjes! <33

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 17:44:

Ja, helemaal gewend, voel me hier helemaal op mijn plek!

Ik hoop dat jij en je vriend ook snel een mooi huisje vinden (love)

[Beantwoorden]


Door Evi op 8 juli 2014 17:44

Ik ben zo blij dat mijn meest favoriete blogger in ieder geval geen zomerrooster gaat inzetten!:D Je bent te gek Vera!

[Beantwoorden]


Door Joyce op 8 juli 2014 18:01

Hoewel de foto wat pixelig is, zie je er ontzettend gelukkig uit Vera! Fijn om te zien dat het goed met je gaat. En ik zou die frustratie gewoon van je af laten zakken. Het liefst wil je twee artikelen klaar hebben, maar ik denk dat de bezoekers die dan wél komen ook graag artikelen zien waar jij achter staat en leuk zijn om te lezen ipv ‘stomme’ opvulartikelen. Way to go! En een fijne zomer :)

[Beantwoorden]


Door Nadia op 8 juli 2014 18:06

Jij moet ook lekker genieten en een keer een dag zonder artikel is echt geen probleem. En met mij gaat het goed hoor! Morgen eindelijk mijn diploma van mijn opleiding ophalen, jeeej. (love)

[Beantwoorden]


Door Denise op 8 juli 2014 18:07

Hartstikke logisch dat ook jij wat minder gaat bloggen in deze heerlijke zomermaanden! <3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juli 2014 18:15

Superleuk om zo’n artikel te lezen. Hele fijne vakantie, lieve Vera! :D (love)

[Beantwoorden]


Door Dana op 8 juli 2014 18:18

Super leuk om te lezen dat het goed gaat! Doe gewoon lekker wat je wilt, het is jouw ding Vera! (love)

Voor de rest ga ik naar Tomorrowland en Hong Kong en dan is het tijd om te beginnen op de HBO :wave:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:11:

Wat gaaf, veel plezier!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 juli 2014 18:21

Wat een lieve foto van jullie samen. Het geluk is je van harte gegund!

[Beantwoorden]


Door Maroussia op 8 juli 2014 18:39

Vera, ik vind het fijn dat je er zo openhartig over praat! Fijn dat ons ook op de hoogte stelt van hoe je het gaat doen met de artikelen x

[Beantwoorden]


Door Marianne op 8 juli 2014 18:39

Leuk om te zien dat het goed gaat met Jeffrey! Denk dat iedereen jou dat geluk gunt en ik vind t alleen maar leuk om te horen als je hem noemt in een video!
Ik heb mij nooit open durven stellen naar jongens en vooral relaties. Jou artikel laatst over bindingsangst was echte een eye-opener voor mij. Ik heb laatst een leuke jongen ontmoet en na een paar dates voelt het nog steeds heel goed. Ik hou jou artikel in mijn achterhoofd om niet weer die blokkade te creëren. Hoop dat ik net zo gelukkig kan worden als jij met Jeffrey bent! Bedankt voor het maken van dat artikel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:11:

Wat goed om te horen! Ik hoop dat je het gaat lukken, maar je bent goed op weg. Knap!!!

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 juli 2014 18:54

Zes uur is vróég! Maar als je eenmaal in dat ritme zit en ook eerder gaat slapen, is het – zeker in de zomer – best een lekker tijdstip om te beginnen met werken. Ik snap je punt wat betreft dingen rondom Jeffrey en jou delen, allereerst natuurlijk vragen waar hij zich fijn bij voelt, maar dat heb je waarschijnlijk al wel besproken. Ik heb in de tijd dat ik een relatie had ook nagedacht over wat ik erover zou delen op mijn blog, want wat als het stuk liep… Dan stond alles er nog maar wel mooi op. Uiteindelijk heb ik geen spijt dat ik die dingen heb gedeeld, er staat ook nog gewoon een foto samen op mijn Instagram (en op de zijne) en die laat ik er maar gewoon op staan, er staat immers bij dat het zoveel weken geleden is en ik kan mijn verleden niet ‘wissen’. Dat wil ik ook niet. Dat was toen en dat was goed. Oh en ik blog nu ook nog gewoon over hem zoals vandaag haha, alleen dan niet als vriendje maar als ex. Denk dat het dingen zijn die iedereen wel begrijpt, alles zijn momentopnames, maar het is wel de vraag of je die ook voor altijd vast wil leggen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:12:

We praten veel, ik doe niets wat hij niet wilt, dus dat is fijn.

Mooi wat je zegt, dat zet me wel aan het denken.

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 8 juli 2014 19:00

Die foto van jou en je vriend is echt super schattig, het gaat er om dat jij gelukkig bent en dat is aan je af te lezen meis, nouja af t elezen, het druipt er meer van af, erg leuk! Ook ben ik blij dat er bij jou geen zomerrooster is. Ik begrijp de meiden volkomen die het wel doen, maar toch vind ik het ook leuk dat jij het niet doet. Je bent goed bezig en geniet van de momenten.

Met mij gaat het trouwens ook best lekker, ik ben zaterdag jarig, dus nu al in de stemming! xxx

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 8 juli 2014 19:09

Die foto van jou en Jeffrey is echt super cute! Ik snap ook wel dat jullie liever nog niet zulke video’s gaan maken. Ik heb dat wel een keer in een vroeg stadium gedaan en er achteraf best wel spijt van gehad nadat het uit was. Maar wat over mijn exen schrijven betreft, aan de ene kant heb ik natuurlijk wel spijt, maar aan de andere kant klopt wel wat je zegt, in die periode was ik gelukkig met die persoon, dus waarom zou ik de boel dan verwijderen?! Inmiddels ben ik er voorlopig wat minder open over totdat mijn liefdesleven weer stabiel is geworden. Voorkomt een hele hoop drama denk ik :)

En verder ik snap inderdaad dat sommige bloggers een zomerrooster ingepland hebben, maar het lijkt mij juist een uitdaging om in de zomermaanden hetzelfde uit je blog te halen qua artikelen ondanks dat er wat minder bezoekers zijn! :D

[Beantwoorden]


Door Sara op 8 juli 2014 19:13

Wat een leuk artikel en wat goed om te lezen dat je zo gelukkig bent met je relatie. Lekker van genieten en vooral lekker over schrijven. :)
Aangezien ik nog maar net aan het bloggen ben, ben ik ook niet zo goed op de hoogte van allerlei dingen. Ik las her en der al wel dat het in de zomer allemaal wat minder is qua bezoekers dan normaal. Absoluut begrijpelijk maar inderdaad frustrerend om de statistieken te zien dalen. Succes met bloggen in de zomer. :)

[Beantwoorden]


Door Daisy op 8 juli 2014 19:20

Super leuke blog heb je!!
Kun je nog eens een home tour doen? Echt heel leuk om te zien!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:13:

Doe ik als het af is! Het schiet al aardig op ^^)

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 juli 2014 19:21

Wat fijn dat je op dit moment zo gelukkig bent met Jeffrey! Dat vind ik super leuk om te lezen en om te zien op de foto’s van jullie samen! Ik vind het niet erg als er soms minder artikelen komen, ik gun jou zeker je weekendje vrij of gewoon lekker een dagje niks doen! Ik lees liever een goed artikel dan een artikel wat iets minder vol is doordat je niet veel producten hebt om in de zomer over te schrijven :)
Met mij gaat het goed! Ik ben net geslaagd en heb nu vakantie waardoor ik extra veel tijd heb om blogs te lezen en tutorials te bekijken! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:13:

Gefeliciteerd! Geniet van je vakantie :-)

[Beantwoorden]

Femke antwoordt op 9 juli 2014 om 10:19:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Silja op 8 juli 2014 19:23

Ik snap je helemaal.

Ik ga het net zo als jou doen. Lekker genieten van de zomer, elke dag sowieso 1 artikel , en als er een tweede komt, dan komt die. Komt die niet, dan ook no big deal.

Geniet van je zomer en we zien elkaar snel weer! :hey:

liefs Silja

[Beantwoorden]


Door Marieke op 8 juli 2014 19:24

Wat een lieve foto!
Ik wist tot een week of twee geleden niet dat je een vriend hebt, haha. Ik lees de persoonlijke artikels nooit omdat ik geen zin heb om de soap van iedere beautyblogger te lezen. Maar dit is leuk om te zien.
Komkommertijd maakt mij niet uit, als er maar iets online komt.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 juli 2014 19:30

Ik krijg zoooooooo trek van jouw foto! Bakje ijs? Yoghurt? Met heeeeerlijke dingen erin

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:13:

Froyo! Heeeel lekker :D

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 8 juli 2014 19:34

Heel fijn dat je deze update schrijft. Ik begrijp je goed over je blog. Denk dat dit een goede beslissing is! Ik vind de foto van jou en Jeffrey onwijs lief. Volgens mij zijn jullie heel leuk samen! Ik vind het heel fijn dat jullie samen zo gelukkig zijn. Mij lijkt het net als vele anderen leuk om een Boyfriend Tag of een My Boyfriend Does My Makeup te zien, maar begrijp dat jullie dat niet zomaar willen doen of zo. Je moet gewoon doen wat jij en jullie willen! Wat jij wil en leuk vind om te doen voor je blog vinden je lezers en kijkers waarschijnlijk ook het leukst om te zien. (love)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juli 2014 19:52

Hey Vera,

Leuk dat je geen zomerrooster doet! Ik ga namelijk niet op vakantie, omdat al mijn vriendinnen met hun vriendje gaan, dus dan heb ik lekker veel tijd om alle beautybloggers bij te houden! Ik heb je ook op instagram, heel leuk!!
En voel je niet verplicht twee artikelen te doen. Echte fans blijven ook als je minder blogt!

xx Suzanne

[Beantwoorden]


Door Sophie op 8 juli 2014 19:52

Nou ik snap dat het moeilijk is, maar alle banen zijn anders, een groot voordeel hiervan is dat je niet eens een opleiding hiervoor hoefde te doen!
Ik vind het niet professioneel dat je soms minder gaat posten. Ik vind nu al dat je soms weinig post en als ik dan kijk naar andere bloggers vind ik dat die veel professioneler zijn en dan ga ik daar veel liever naar kijken.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 juli 2014 20:01

Wat leuk dat je zo open bent Vera! Wens je alle geluk toe met Jeffrey en geniet van de (hopelijk eeuwige! ;) ) gelukkige tijd!

[Beantwoorden]


Door siham op 8 juli 2014 20:02

Wat heb jij een pakkende schrijfstijl. Ik volg je al een tijdje, en zo nu en dan verschijnen er wat van dit sooort artikelen op veracamilla.nl en dan word ik er weer aan herinnerd hoe leuk je schrijft!
Keep up the good work, girl!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:14:

Dankjewel Siham ^^)

[Beantwoorden]


Door Ay op 8 juli 2014 20:11

Ik reageer normaal gesproken nooit, maar god wat een LEUKE foto is dat zeg! Superlief!

[Beantwoorden]


Door Mariëlle op 8 juli 2014 20:24

Wat een lieve foto, die met je vriend! Ik merk nu al aan mezelf dat ik minder tijd heb door extra werken enzo, daar baal ik van :(

[Beantwoorden]


Door Wendy op 8 juli 2014 20:32

Ik begrijp je helemaal! Je moet ook aan je eigen denken hea. Vakantie is om tot rust te komen niet om je kapot te stressen. ;)

[Beantwoorden]


Door Eva Realitijd op 8 juli 2014 20:36

Ik snap wat je bedoelt hoor, met dat delen van je liefde. Ik denk dat je gewoon moet doen wat je op dat moment voelt en spijt komt altijd te laat, dus denk er nu maar nog niet aan! Geniet van het moment :)

Ik snap zeer goed dat het in de zomer minder druk is dus een heel logische beslissing om geen opvulmateriaal online te zetten. Kwaliteit over kwantiteit!

En wat lief dat je vraagt hoe het met ons gaat. Wel, met mij gaat alles supergoed, alleen mag het weer vandaag rap voorbij zijn ;)

Geniet van je zomer Vera!

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 8 juli 2014 20:51

Heel goed van je dat je dit besloten hebt, in plaats van het ter discussie open te stellen. Leuk om te zien dat jullie het fijn hebben samen en dat jullie ook beiden weten wat jullie wel en niet willen delen. Staat heel professioneel om het zo maar even te benoemen! Ga zo door!

[Beantwoorden]


Door Svenja op 8 juli 2014 21:06

Begrijpelijk dat je de relatie tussen jou en je vriendje niet zo in de openbaarheid gooit. Ik vind het altijd leuk om foto’s voorbij te zien komen van jullie (de foto in dit artikel is super cute). En ik vind het heer erg leuk om te zien dat jullie zo happy met elkaar zijn, dat maakt ons ook weer happy. Maar je moet natuurlijk ook dingen lekker voor jou/jullie zelf houden. Mijn vriend zou het ook niet leuk vinden als ik van alles over hem op mijn blog plaats.

Leuk dat je geen zomerrooster doet. Ik heb alle begrip voor bloggers die dat nu wel doen, maar vind het ook fijn dat niet alle blogs het doen. Zelf ga ik pas eind augustus op vakantie, dus ik blijf alle blogjes wel graag lezen. Alhoewel ik met mooier weer toch ook minder aan blog lezen en mijn eigen blog doe. IK zie vanzelf je artikeltjes wel verschijnen ;)

Voor nu wens ik je een hele fijne vakantie toe, lekker van genieten <3

[Beantwoorden]


Door Angela op 8 juli 2014 21:10

Fijn artikel! Lekker bloggen wanneer je zin hebt, geniet van je zomer!

[Beantwoorden]


Door Jana op 8 juli 2014 21:21

Heel fijn artikel!Ik snap ook dat je niet heel je liefdesleven online wil gooien..en die ene foto zegt meer dan genoeg: SUPERCUTIES ^^)

[Beantwoorden]


Door Marloes/GLAMOURMOES op 8 juli 2014 21:22

Wat een leuk artikel om te lezen. Ik kan me heel goed voorstellen, dat het allemaal soms te veel wordt en dat je van de ene kant heel graag wil delen hoe gelukkig je bent, maar aan de andere kant ook wel weer dingen privé wilt houden.

Leuk trouwens dat je ook reageert op comments onder dit artikel! :) Ga gewoon vooral zo door en blijf jezelf! Zo zien we je graag!

[Beantwoorden]


Door Sheela op 8 juli 2014 21:29

Ohww ik wist helemaal niet dat je een vriend had :D die foto is zooo cute. Ik ben heel blij voor je xx

[Beantwoorden]


Door Tenicia op 8 juli 2014 21:29

Pff ik heb echt geeeen idee wat ik deze zomer moet gaan doen… Word denk ik weer een levenloze zomer dat bestaat uit niks doen voor mij. En al helemaaaal als het weer zo blijft!

liefs, unpredictablle.blogspot.nl

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 8 juli 2014 21:37

Wat fijn om zo’n artikel te lezen! Ik ben heel blij voor jou en Jeffrey en het is normaal dat jullie het rustig aan doen!

[Beantwoorden]


Door Emma op 8 juli 2014 21:37

Prima! Je moet doen waar jij je lekker bij voelt, toch? Jij en je vriend zijn trouwens wel heel leuk samen<3
X Emma

[Beantwoorden]


Door Melissa op 8 juli 2014 22:05

Het belangrijkste is om lekker op jullie gevoel af te gaan, sowieso kan je altijd in de toekomst nog kijken of jullie samen video’s gaan opnemen ;) Tenslotte is het gewoon normaal om rustig aan te doen :)

xxx

[Beantwoorden]


Door Loïs op 8 juli 2014 22:25

Vera, je bent echt een goede blogger. Goud eerlijk en super lief.
Ga zo door.

Liefs,
http://www.lovesbeautyfashion.blogspot.com

[Beantwoorden]


Door Emke op 8 juli 2014 22:40

ik ben nu zelf al 15 en heb al 2 jaar geen relatie meer omdat ik er me niet geweldig bij voel om eraan te beginnen. ook al ben ik zo jong ( jij trouwens ook! ) en je leven begint nog maar. dus je kan nog erg veel van het leven genieten, dus geniet ervan! ik zelf ben niet echt opzoek. ik wacht op mijn leeftijd en op de tijd dat ik denk van nu kan ik mijn leven met iemand delen!

liefs Emke

[Beantwoorden]


Door Isabelle op 8 juli 2014 22:50

Hi Vera,

Groot gelijk, geniet van de zomer, dubbel & dik heb je dit verdiend!
Heel veel liefs! Xxx

Ps: de dagen dat ik je blog niet volg, zijn vakantiedagen zonder internet. Ik denk dat dit voor veel van je volgers telt dus trek je niets aan van die statistieken! Xxx

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 juli 2014 22:56

Wat leuk om te lezen, ik krijg geen genoeg van je tweets en berichtjes over je vriend hoor, vind het vooral erg leuk voor je maar ik begrijp je wel, doe het rustig aan dat is altijd goed ^^)

[Beantwoorden]


Door Josefien op 8 juli 2014 23:09

Haha ik ben juist blij dat je geen zomer rooster doet, want daarvoor vind ik jouw artikelen veel te leuk en ik lees ze allemaal! Natuurlijk kan je soms een artikeltje laten omdat je weg bent, maar dat snappen de meeste wel lijkt me.
En over je vriend, het is jouw relatie dus die hoef je ook niet met iedereen te delen
Liefs,
Josefien

[Beantwoorden]


Door HanneV op 8 juli 2014 23:23

Vera, je ziet er zo goed en gelukkig uit met Jeffrey!
Ik ben zo blij voor jou. Het is heel verstandig om je liefde nog niet volledig op internet te tonen. Respect voor jou!

[Beantwoorden]


Door Josie op 8 juli 2014 23:29

Ik snap je punt wel. Het is natuurlijk zo leuk allemaal om de dingen te delen waar je gelukkig van wordt. Je gaat er nu natuurlijk ook helemaal niet van uit dat het mis gaat. Zolang jij je er goed bij voelt moet je gewoon doen waar jij je prettig bij voelt vind ik. Alleen ik snap wel waarom mensen die veel op social media zijn enzo, liever niks van hun relatie laten zien. Ik zit zelf ook in die situatie en ben toch blij dat niemand iets over mijn relaties kan zeggen! Leuk om zo je update te lezen :wave:

[Beantwoorden]


Door Esther op 8 juli 2014 23:35

Poeh Vera, wat vind ik jouw blog toch leuk!
Leuk om je zo gelukkig te zien!

Veel liefs, een nooit reagerende lurker;)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:15:

Dankjewel Esther! Leuk dat je nu toch reageert :$

[Beantwoorden]


Door iris op 8 juli 2014 23:43

Leuk om weer eens een persoonlijk artikel te lezen. Natuurlijk hoef je niets alles te delen over je vriend en jij, daarom is het jouw vriend ;-) En als je eens geen tijd hebt om te bloggen omdat je een weekendje weg wilt of een dagje vrij wil (of er is gewoon even niks om over te schrijven) maakt dat toch niet uit. Iedereen verdient een pauze, ook jij!
Xxx Iris

[Beantwoorden]


Door Nelina op 9 juli 2014 00:02

Ik gun je alle liefde, vreugde en geluk toe in je relatie!! Jullie zien er zo oprecht lief uit!!!

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 9 juli 2014 01:13

Wat een leuk artikel! Ik vind helemaal niet dat je teveel over je Boyfriend deelt! Hij is toch deel van je leven? Lijkt me super logisch! :)
Ik kan me voorstellen dat het frustrerend is als je keihard je best zit te doen op blogjes die de helft minder gelezen worden, maar ik (en vast meer mensen met mij) ga altijd nadat ik terug kom van vakantie bijlezen. Kan ik me altijd enorm op verheugen, want normaal denk ik altijd: ah, weer een artikel uit :(, maar als je terug komt van 3 weken vakantie heb je daar ineens geen last meer van :D

Ik ben eerst nog een paar week hard aan het werk, daarna ga ik een weekje naar Duitsland (ojee. Wat als, finale Ned-Ger?) en dan heb ik nog 2 weken vrij, hoop nog een last minute naar iets warms te doen en de zee nog even te zien, want ik ben dol op de zee! En dan begint het keiharde studentenleven weer hahaha. ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 9 juli 2014 om 09:16:

Lekker, geniet ervan! Wel hopen dat we vanavond en zaterdag (zondag?) winnen…

[Beantwoorden]


Door Sofie op 9 juli 2014 07:25

Vera, geniet van jouw relatie! En als je graag foto’s, artikels of filmpjes van jullie samen plaatst: doe dat dan gewoon :) Als het jouw gelukkig maakt, is het allemaal ok :) Wat je nu hebt en doet, kan men je nooit meer afpakken.

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 9 juli 2014 08:32

Ha meid, wat leuk om te lezen dat je ernaar streeft om twee blogposts per dag online te zetten (in de zomer). Probeer ook te genieten en te relaxen, hè? Juist in een periode dat het wat rustiger is op je blog, kun je daarvan ‘profiteren’.

Tof om te lezen dat je zo happy bent met je vriend! Dat je dit met ons wilt delen, is heel begrijpelijk! En, in welke ” stapjes’ jullie dat doen, moeten jullie zelf beslissen.

Mag ik je wel mijn mening hierover geven? Ik heb altijd geleerd: ‘Blijf bij jezelf’. Ik zie steeds vaker dat de grotere blogs over hun privéleven vertellen. Er staat ergens op hun blog vermeld: beauty, fashion & lifestyle. Hun privéleven neemt de overhand. Om eerlijk te zijn, kom ik daarvoor niet op hun blog. Blogs die ik vroeger volgde vanwege hun kijk op beauty, volg ik vrijwel niet meer. Het is fijn voor hen dat de bezoekersaantallen stijgen. Soms krijg ik het gevoel dat ze alleen nog maar daarom bloggen: de groei van bezoekersaantallen (en het geld). Want, hoe verleidelijk is dat?

Lieve Vera, hopelijk begrijp je mijn achterliggende gedachte. Ik gun je al het geluk van de wereld! Maak keuzes waarin jij je prettig voelt en volg je hart. Geniet van de verliefdheid en van elkaar! Het is een fantastisch gevoel :-)

[Beantwoorden]


Door Laura op 9 juli 2014 09:04

Goed dat je dit besluit! Ik denk dat je erachter moet staan wat je zelf prettig vindt voor je blog. Het is tenslotte je eigen stukje op het net. Los gezien van alle bedrijfsmatige zaken eromheen.

[Beantwoorden]


Door floor op 9 juli 2014 10:11

Mooi artikel!!
Ik begrijp het best dat een tag wil doen want is toch prive. ;-)
Wil je misschien kijken of in zomer beetje lifestyle er bij kan doen. :O

[Beantwoorden]


Door Teddy op 9 juli 2014 11:26

Leuk om te lezen, wat een lieve foto van jullie saampjes!

[Beantwoorden]


Door Ellen op 9 juli 2014 11:57

Hoi Vera,
De boog kan niet altijd gespannen staan hoor!
Gun jezelf ook wat weekjes in een lagere versnelling en geniet samen met je nieuwe liefde van de zomer die voor de deur staat.
Zo’n eerste zomer saampjes is heel bijzonder en iets waar je later nog vaak aan terug zal denken. Dat mag je jezelf niet ontnemen hoor!

Verder zal denk ik iedereen er alle begrip voor hebben.
En als ze dat niet hebben, dan moet je je misschien afvragen of dat nou echt de volgers zijn waar je behoefte aan hebt.

Happy summer Vera!

[Beantwoorden]


Door Aimée op 9 juli 2014 12:02

Fijn artikel! En maak je vooral niet te druk om de hoeveelheid die je deelt; het is zo stom om later spijt te krijgen als het misgaat, nergens voor nodig want nu is dit alles precies wat je wil en waar je gelukkig van wordt!
Ik ben ook blij dat je geen echt zomerrooster doet, nu hèb ik tijd om alle blogs te lezen, gaat iedereen minderen :(

[Beantwoorden]

Aimée antwoordt op 9 juli 2014 om 12:03:

Oh, dit komt heel verwijtend over maar ik snap het natuurlijk wel hoor! Iedereen verdient vakantie en meer vrije tijd. Haha, oeps ;)

[Beantwoorden]


Door Suzanna op 9 juli 2014 12:28

Natuurlijk moet je geen artikelen plaatsen om het op te vullen. Plaats alleen dingen die je echt wilt plaatsen! En de foto met de ijsjes ziet er heerlijk uit!

[Beantwoorden]


Door Annemae op 9 juli 2014 12:38

Wat leuk om te lezen dat je zo gelukkig bent! Je straalt echt op die ene foto met je vriend! Je bent echt gegroeid in de jaren dat ik je volg en dat vind ik zo leuk om te zien! <3

[Beantwoorden]


Door Jas op 9 juli 2014 12:54

Hoi!
Ik snap dat je het moeilijk vind om over je vriend te veel te praten als je een best openlijk leven hebt.. maar ik persoonlijk vind een foto van jullie samen in bed persoonlijker dan een paar onschuldige vragen over waar je elkaar hebt ontmoet en wat jullie leuk aan elkaar vinden. Ben ik hierin de enige?

Gr. x

[Beantwoorden]


Door Florine op 9 juli 2014 13:10

Lieve vera
Ontzettend leuke update weer, eigenlijk comment ik nooit maar ik wilde vragen of je tips had, volgend jaar ga ik naar 1 vwo en ik ben best zenuwachtig. Of ik me daar wel op me plek voel . Alvast in iedergeval een fijne vakantie toegewenst en veel plezier met Jeffrey! En je moet gewoon doen waar jij je goed bij voelt!
Liefs florine

[Beantwoorden]


Door Tjitske op 9 juli 2014 13:52

Snap het volkomen! Fijne vakantie (misschien wel met Jeffrey?) Veel geluk samen <3

[Beantwoorden]


Door Fatima op 9 juli 2014 15:06

Jouw artikelen zijn altijd van top kwaliteit dus als je dan een keer besluit 1 artikel te plaatsen dan is dat prima. Zelfs als je een keertje niks plaatst denk ik dat je geen lezers zult verliezen, we kunnen wel wat hebben omdat de kwaliteit hier altijd hoog is. Ik heb absoluut nooit het idee dat je afraffelt. Gewoon doen wat je denkt dat het beste is want zo te zien is dat ook het beste. Je hebt je blog goed door en je weet ook goed wat je lezers willen zien.

Liefs, Faat

[Beantwoorden]


Door Sandra op 9 juli 2014 15:34

Hoi Vera!
Ik denk dat je vooral moet doen waar je je zelf goed bij voelt, persoonlijk heb ik nog niet zoveel gemerkt van je relatie en vind ik het dus zeker geen overkill maar dat moet je natuurlijk voor jezelf bepalen, je bepaalt wat je deelt en met wie je het deelt, zolang jullie maar gelukkig zijn :)!
Daarnaast ben ik blij dat je geen zomerrooster invoert op je site! Ik begrijp dat er misschien minder events zijn en minder bezoekers maar met het druilerige weer van de laatste dagen is het net fijn om op de bank te kruipen met een laptop en blogs te lezen, dan is het net jammer als er bijna niks nieuws te zien is op Bloglovin’ :(. Ik wens je alvast een fijne zomer toe, geniet ervan, relax en doe waar je je goed bij voelt :D!

[Beantwoorden]


Door Iris op 9 juli 2014 15:38

Heerlijk zo’n persoonlijk berichtje even, leuk altijd om te lezen :)
Begrijpelijk dat het ‘eng’ is om een zomerrooster aan te houden, maar jij verdient wel een vakantietje en rust.
Geniet van je vriendje, heerlijk is dat he, het is je gegunt.

[Beantwoorden]


Door Patchouly op 9 juli 2014 17:31

Ik snap helemaal hoe je je voelt met de drukte van het bloggen, daardoor ben ik er ook mee gestopt. Maar jij doet het super goed en je moet gewoon doen wat je wilt doen!!! Leuk artikel trouwens. ^^) <3 (love)
xxx

[Beantwoorden]


Door Manwai op 9 juli 2014 19:43

aawhh so sweet!

[Beantwoorden]


Door Charleen op 10 juli 2014 08:53

Gewoon lekker tweeten en praten over je vriend! Dat doet iedereen van jouw leeftijd, alleen omdat je een blog hebt kan dat niet? Ik vind het super om het te zien en vind het geweldig voor je een relatie hebt! <3
Ik wens je ook een fijne zomer! En geniet van je vriendje!

[Beantwoorden]


Door Diana op 10 juli 2014 13:51

Ik ben echt blij dat je geen zomerrooster hebt. Bepaalde blogs doen dit wel, wat ik ook goed begrijp, maar ik vind de inhoud van de artikelen vaak ook vrij waardeloos. Helemaal als het dan om een of ander bakje/flesje/weet ik wat voor plastic ding gaat.
Plaatst dan in ieder geval 1 fatsoenlijk artikel. Zo, dat was mn frustratie wat dus nogmaals niet voor jou geld!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 10 juli 2014 17:54

Ik vind het juist leuk dat je af en toe over je vriend schrijft. Ik ben zo blij voor jullie! Vooral omdat het voor jou best wel een moeilijke stap was om je echt aan iemand te kunnen binden. Dus alleen maar leuk dat het goed gaat. Geniet er lekker van! :) En fijn dat je geen zomerrooster hebt. Ik snap het wel bij de andere blogs, maar aangezien ik zelf gewoon thuis blijf vind ik het wel prettig als er nog iets te lezen valt, haha.

[Beantwoorden]


Door Laura op 10 juli 2014 19:59

Ik vind je persoonlijke artikelen echt heel leuk :) en dat je al die tags niet doet, begrijp ik heel goed. Geniet van elkaar, dat is je echt gegund!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 10 juli 2014 21:20

gaan we weer outfitfoto’s maken? dan heb je materiaal! :yay:

[Beantwoorden]


Door Mariko op 10 juli 2014 21:54

Vera,

Ik vind het zo leuk om dingen over je vriend te horen! Ik vind het altijd fijn als mensen een goede relatie hebben met zijn of haar vriend/vriendin en dit laten merken.
Zelf heb ik al 3 en een half jaar een relatie met de meest fantastische jongen die er is.
Soms heb ik zelfs het idee dat ik droom.
Maak je niet te druk om de toekomst! Geniet van elke dag die je samen hebt! (love)
Deel zo veel als je wil! Deel met ons de hoeveelheid waar jij je goed bij voelt!
Ik wens jullie alle geluk in de wereld toe!

:love:

[Beantwoorden]


Door Severine op 11 juli 2014 00:46

Leuke update!
En wat een mooie foto van jou en je vriend! Jullie stralen!

Xx

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 juli 2014 17:42

Die foto van jou en Jeffrey! Zo. Lieeef! <3 Ik kan me helemaal voorstellen dat jullie het te vroeg vinden om jullie liefde op en bloot het internet op te gooien. Maar als het moment daar is, zit ik te wachten achter m'n laptop. ^^) Fijne zomer, Vera!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 11 juli 2014 17:43

open en* :-P

[Beantwoorden]


Door Zenna op 11 juli 2014 23:10

Jeeeej! Geen rooster (: kan ik in Turkije je blog nog gaan lezen! Haha maar het is juist leuk (vind ik dan) dat je het veel over je vriendje hebt, ik bedoel je bent verliefd dus dat doe je dat, haha ik doe het zelf ook ^^)

[Beantwoorden]


Door Littlebibsy op 13 juli 2014 12:31

Leuk artikel. Ik ben zeer blij dat je probeert om nog steeds evenveel te schrijven. Misschien kan je nu meer je zin doen in je berichten, zonder dat ze gesponsord worden. Zoals updates over jezelf, …. .

[Beantwoorden]


Door Jolien op 15 juli 2014 12:31

Ik vind het zo fijn dat veel van mijn favoriete bloggers zelf de druk een beetje wegnemen! Doe maar eens lekker 1 post op een dag, maakt mij niks uit, vind het veel fijner om te weten dat het relaxed gaat met jou ;)

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 18 juli 2014 20:24

Leuk, zo een persoonlijke update :)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 28 juli 2014 15:22

Heel begrijpelijk! Zelfs ik houd me nu aan een zogenaamd zomerrooster. Nu plaats ik elke dag ‘maar’ 1 artikel maar zelfs dit is soms heel lastig aangezien er gewoon minder is om over te schrijven in deze maanden. Leuk om te lezen dat het zo goed gaat met jou en met jou en Jeffrey. Geniet van de zomer!
Liefs.

[Beantwoorden]