Hoe je een designer tas (veel) goedkoper koopt

designer_tas_veel_goedkoper_kopen01

Lig je ’s nachts te dromen van Alexander, Michael of Stella? Arm candy die helaas niet zo even binnen handbereik is. Maar er zijn genoeg trucs waarmee je een betaalbare Wang, Kors of McCartney aan je arm kunt hangen. Ik deel na aanleiding van mijn collectie video van vorige week, in dit artikel mijn beste adresjes en diep gekoesterde geheimen. Zo kun je een designer tas een stuk goedkoper kopen!

designer_tas_veel_goedkoper_kopen02

Sale

De sale, natuurlijk! Die geldt niet alleen bij H&M, maar ook bij chique boetieks aan de P.C Hooft. Ook de Bijenkorf heeft twee keer per jaar een fijne sale. Deze begint in juni en december. De kunst is om niet gelijk te kopen bij 30% korting, waar de sale mee begint, maar nog even te wachten tot de helft eraf gaat. Zo heb ik een Alexander Wang Rockie kunnen kopen met 50% minder geld. Welke merken er meedoen? Bijvoorbeeld Givenchy, Lanvin, Marc by Marc Jacobs, Michael Kors, Mulberry, Balenciaga, Proenza Schouler en Chloé.

Durf je het aan, loop dan ook eens Paul Warmer binnen (Leidsestraat) en natuurlijk de P.C. Hoofstraat. Ook daar is de uitverkoop bezig! En niet alleen in Amsterdam zijn luxe merken te koop, ook steden als Den Haag en Maastricht hebben winkels die bovengenoemde merken verkopen.

Veilig shoppen vanachter je laptop kan ook, bijvoorbeeld op Net-a-Porter.com. Ook daar is er twee keer per jaar sale.

(Hoeveel korting je krijgt verschilt per wel een beetje merk. De meeste merken gaan tot 50%, maar er zijn altijd uitzonderingen. Zo is Lanvin snel met 70% korting te koop, terwijl het bij Mulberry bijna altijd 30% is).

mulberry_cecily_flower_medium_mint08

Outlet

De sale is er helaas niet het hele jaar, maar outlets zijn wel bijna elke dag te bereiken. In de Benelux zitten twee designer outlets. Maasmechelen Village in België (net over de grens) en Designer Outlet Roermond in Roermond. Ook in het buitenland zitten outlets. Even zoeken op Google en je vindt ze zo. Ik heb er al eentje in Parijs en Londen bezocht. In Londen zat er zelfs een Dior boetiek in de outlet! Over Designer Outlet Roermond schreef ik eerder al een artikel, die lees je hier. Ik kocht er al twee Mulberry tassen en een Prada.

Maarrr… Ook de outlet vind je online! Bij de webshop The Outnet kocht ik mijn Stella McCartney tas, Eddie Borgo armband (die ik later in de Bijenkorf zag liggen voor de volle prijs) en DvF portemonnee. Het is wel zo’n site die net aangevuld (op maandag, dinsdag en donderdag) het beste aanbod heeft. De rest van de week vind ik niet veel leuks. De mooiste items zijn snel weg, dus je moet er snel bij zijn als je wat gevonden hebt.

designer_tas_veel_goedkoper_kopen03

(nog steeds) sparen

Een designer tas kost ook met 50% korting meestal nog steeds een paar honderd euro. Spek je bankrekening, doe alle dubbeltjes in een spaarpot en zet genoeg opzij. Een designer tas blijft sparen, maar als je hem voor een stuk minder kunt kopen is dat natuurlijk wel veel leuker en minder lang sparen!

Wat ik ook een hele leuke site (of nou ja, forum) vind om te bekijken is het Purse forum. Hier posten gebruikers foto’s van hun nieuwe tas, maar delen ze ook ervaringen. Over webshops, maar ook over de kwaliteit van de tassen en de klanten service. Geen verkeerd idee dus om daar even te kijken voordat je de designer tas van je dromen aanschaft.

Wil je een tas goedkoper kopen, let dan goed op. Houd de uitverkoop scherp in de gaten en wees niet te ongeduldig, maar wacht ook weer niet te lang. En natuurlijk zijn niet alleen designer tassen, maar ook schoenen, kleding en accessoires in outlets en in de uitverkoop te koop. Good luck!


Reacties

Door MySimplySpecial op 8 juli 2014 06:11

Handige tips!

[Beantwoorden]


Door Natasja op 8 juli 2014 06:22

Leuk artikel met goede tips.
Toch zal ik dan nog steeds niet snel een designer tas kopen. Ik vind dat gewoon way overpriced terwijl er genoeg leuke – en goedkopere – andere tassen zijn.
Heb je het geld er voor dan is het wel leuk, maar ik moet toch echt mijn geld opzij leggen voor belangrijkere zaken…

[Beantwoorden]

rozalie antwoordt op 12 juli 2014 om 15:00:

Natasja,

ze hebben bij bataviastad nu calvin klein en calvin klein jeans tassen voor 29 en 49 euro in de pop up store.
misschien een idee.

[Beantwoorden]


Door IsabellaEliane op 8 juli 2014 06:25

Zeker handige tips ! :)

X

[Beantwoorden]


Door Laura op 8 juli 2014 06:35

Hele goede tips! Zelf zou ik ooit ook eens een designer tas willen kopen, maar sparen voor mijn rijbewijs gaat toch even voor. ;-)

[Beantwoorden]


Door Lotte op 8 juli 2014 06:38

Ik heb zelf geen enkele designer tas, maar die Mulberry tassen van jou hebben me toch wel een beetje kriebels gegeven, die zijn zó mooi! Lijkt me best leuk om echt te sparen voor zoiets en dan superblij te zijn als je de tas eindelijk kunt kopen.

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 8 juli 2014 07:01

Ik zou nog steeds heel graag een Céline tas willen. Maar ga denk ik toch voor een nepperd binnenkort. Het gaat me om het idee een tas van mijn eigen naam te hebben ;) Liefs Céline

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 11:48:

Dat is ook leuk! Ik wil later trouwen in een Vera Wang ;-) (beetje onbetaalbaar, maar het gaat om het idee)

[Beantwoorden]

Seline antwoordt op 8 juli 2014 om 21:53:

Dan heb ik een goede tip voor je! Ik wil ook graag nog een keer een echte Celine maar vindt ze toch echt te duur dus heb nu ook een neppe. Van mijntas.nl veel verschillende kleuren en modellen, super goede kwaliteit en de levering is heel snel en het is echt goed te betalen! Ben super blij met de mijne!! :love:

[Beantwoorden]

Ceetje antwoordt op 8 juli 2014 om 22:08:

Vera en Céline allebei dure dames hahahaha. Bedankt voor je tip Seline :)

[Beantwoorden]


Door Beautydagboek op 8 juli 2014 07:15

Ik zou graag nog eens een designertas erbij willen hebben, dus deze tips zijn erg welkom. De Mulberry Willow staat hoog op mijn wishlist :)

[Beantwoorden]

Oum Feerozah antwoordt op 8 juli 2014 om 07:36:

Ookal zeggen sommige dat ze het geld er niet voor over hebben, ik wel je kan er zo lang mee door! Zulke goeie kwaliteit. In de sale en in de outlet is mooi meegenomen! Je bent je daar goed bewust van , leuk!

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 juli 2014 07:38

Hele goede tips, ik wist niet eens dat de Bijenkorf daar ook sale voor had ;)

[Beantwoorden]


Door lucindainwonderland op 8 juli 2014 07:42

Dank je voor deze tips, het is echt een droom om ooit ook een designer tas in mijn bezit te hebben. Sparen sparen sparen, want zoals je al zegt… zelfs met korting betaal je nog een smak geld. Maar dan heb je natuurlijk wel wat. xxx

[Beantwoorden]


Door Marloes op 8 juli 2014 07:50

Ik moet hier echt werk van gaan maken! Ik heb er 2, maar ik zou vooral nog wel een hele mooie kleine avond tas, a la clutch, willen hebben. :)

[Beantwoorden]


Door Elise Joanne op 8 juli 2014 08:01

Geweldige tips! Ik hoopte al dat je ze zou delen naar aanleiding van je video. Het sparen voor een gloednieuwe designer tas, daar is absoluut niets mis mee, maar het is zó duur! Zelfs al heb je het geld is het toch wel even slikken daarom.. Zulke outlets of sales helpen dan wel. Ikzelf heb net mijn allereerste designer tas van Smaak Amsterdam binnen! Helemaal geen superduur designermerk maar duur genoeg genoeg én mooi genoeg om het ontzettend blij mee te zijn :).

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 11:49:

Dat is ook een heel mooi merk, heeft mijn moeder ook een tas van!

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 8 juli 2014 08:21

Fijne tips! Ik heb zelf nog geen designer bags, maar ik ben wel heel benieuwd hoelang dat gaat duren nog haha!

[Beantwoorden]


Door Sofie op 8 juli 2014 08:23

Het nadeel aan sale ‘en vaak ook bij outlet) is dat je er geen basics terugvind en dus echt enkel kan kiezen uit de laatste stukken van een collectie. Helaas zijn zulke items het jaar daarop al helemaal niet meer ‘in de mode’.

[Beantwoorden]

Céline antwoordt op 8 juli 2014 om 08:51:

Ik vond dit erg meevallen. Ik kocht afgelopen week mijn eerste Michael Kors in een outlet.
Een tijdloos Jetset model in een hele neutrale leverbruine kleur. Vind dat absoluut niet seizoensgebonden.

[Beantwoorden]

Sofie antwoordt op 8 juli 2014 om 09:14:

Het is natuurlijk niet onmogelijk :) Maar als je een snelle blik werpt op de webshops die Vera aanhaalt, zie je al snel heel wat felle kleuren en hippe printjes die net iets minder tijdloos zijn.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 11:49:

Ik zie bij TheOutnet toch vaak basics! Zeker van Alexander Wang, zwarte Rocco’s, maar ik weet niet of je die tassen mooi vindt.

[Beantwoorden]


Door Manon op 8 juli 2014 08:23

Ik heb zelf ook geen echte designer tas, ik vind ze te duur, zelfs in de sale, nu is het ook zo dat mijn moeder zelf tassen maakt waardoor ik het sneu vind als ik een designer tas zou kopen haha, maar ik mis het niet :) Die gele van jou vind ik wel erg leuk!

[Beantwoorden]


Door Danique op 8 juli 2014 08:38

Ik vind de mulberry exotic geweldig. Maar denk niet dat ik het geld ervoor over heb. Ook niet met de 30% korting. Een tas van €2000 daar doe ik toch liever een vakantie naar Curaçao ofzo voor.

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 8 juli 2014 08:41

Handige tips! Ik vind de meeste tassen erg mooi, maar ik denk niet dat ik het er zoveel geld voor over heb.

[Beantwoorden]


Door saskia op 8 juli 2014 08:46

hele goede tips! marktplaats is ook nog een optie alleen daar loop je wel eens het risico dat je toch een nepper koopt, maar er worden natuurlijk ook gewoon echte designers aangeboden!

[Beantwoorden]


Door Céline op 8 juli 2014 08:49

Fijne tips! Maar er is nog een derde outlet centrum hier in Nederland. Namelijk Bataviastad bij Lelystad! Daar kocht ik afgelopen weekend mijn eerste Michael Kors tas en portemonnee. Ben er helemaal verliefd op. <3

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juli 2014 08:53

Handige tips. Ik probeer sowieso altijd zoveel mogelijk in de sale te winkelen.

[Beantwoorden]


Door Mademoiselle Sophistiqué op 8 juli 2014 08:55

hehe ik ben echt verslaafd aan tpf :p

[Beantwoorden]


Door Svenja op 8 juli 2014 08:59

Wat een fijne tips. In de toekomst lijkt het mij ook heel erg gaaf om eens voor een designer tas te gaan sparen! Op het moment heb ik het geld nog niet over voor zo een tas, aangezien ik nog studeer. Maar later ‘als ik groot ben’ ga ik zeker een keertje toeslaan. Bedankt voor de fijne tips, die houd ik zeker in mijn achterhoofd!

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 juli 2014 09:02

Hele fijne tips ^^

[Beantwoorden]


Door Natascha op 8 juli 2014 09:12

Wat een goede tips! Ik heb laatst een Kors tas gezien die ik zo graag wilde hebben! Maar inderdaad, de prijs he. Ik heb er nooit bij stil gestaan dat dit soort merken ook sale hebben, simpelweg omdat ik die dure winkels meestal oversla ;)

[Beantwoorden]


Door marieke op 8 juli 2014 09:17

Dit is een bericht voor vooral jonge meiden, spaar niet voor een desingertas maar voor je studie of rijbewijs. Het is niet verstandig om je geld daar aan uit te geven. Als je jong bent moet je nog zoveel opbouwen dat je je geld beter ergens anders aan kunt spenderen.

Vera, ik vind dat je artikel overkomt alsof je een desingertas moet hebben. Veel jonge meiden volgen jou en zien jou als voorbeeld. Vooral jonge mensen moeten bewust omgaan met geld zodat ze later geen schulden hebben.

[Beantwoorden]

Ayla antwoordt op 8 juli 2014 om 09:46:

Dat vind ik helemaal niet! Het is toch een eigen keuze waar jij je geld aan uit geeft?
Vera heeft het artiekel helemaal niet zo bedoeld maar meer als tips voor ALS je er een wilt gaan kopen.
X Ayla

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 11:48:

Dit artikel heb ik geschreven na aanleiding van een video van een paar weken geleden. Er was vraag naar en ik vind het leuk om mijn tips te delen. Ieder moet voor zichzelf bepalen waar je geld aan uitgeeft en volgens mij kunnen mijn lezeressen ook heel goed nadenken, daar voel ik me niet verantwoordelijk voor.

[Beantwoorden]

Mila antwoordt op 8 juli 2014 om 18:25:

En daar moet je je ook zeker niet verantwoordelijk voor voelen! Ik heb ook geen geld voor een designertas (ziek zijn en Wajong is nou eenmaal niet hoog) maar ik geniet er sowieso van als je zulke artikelen schrijft! Het is voor mij al genieten als jij zo blij al je tassen toont op video! Ik vind dat echt heel leuk dus ga zo door! :)

[Beantwoorden]


Door Sonja op 8 juli 2014 09:18

Leuk artikel! Ben gek op je tassen. Zelf nog niet veel designer tassen, omdat ik de prijzen gewoon te gek vind. Wel een Michael Kors jetset deze week gekocht met 60% korting bij my-wardrobe!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 11:50:

Nice! ^^)

[Beantwoorden]


Door Syl op 8 juli 2014 09:22

Waarom 10x een goedkope tas kopen die na een paar maanden uit elkaar valt, als je een kwalitatief designerstuk kan kopen in de outlet.
Owja….omdat mensen meteen op korte termijn iets willen vasthouden.

[Beantwoorden]


Door Ayla op 8 juli 2014 09:43

Super handige tips! Ik blijf je mintgroene muyberry tas zo prachtig vinden! (love)

[Beantwoorden]


Door Miranda op 8 juli 2014 09:44

Wat een goede tips!:) ik ben alleen niet zo geduldig, daar moet ik echt nog even aan werken dan!

[Beantwoorden]


Door Kim / Vintage & Beauty op 8 juli 2014 09:45

Fijne tips! Ik droom ook nog over mijn een tas van Michael Kors, vind ze zo mooi! Maar Liebdeskind is ook een van mijn favoriet en die is gelukkig wat goedkoper XD

[Beantwoorden]


Door Meike op 8 juli 2014 09:46

Fijn artikel, goede tips. Ik heb zelf één Michael Kors tas en ik ben er nog steeds blij mee. Niet per se omdat hij van MK is, maar omdat hij al 2 jaar aan mijn arm hangt zonder een scheurtje of rimpeltje. Al die tassen van €20 gingen een maand mee en als ik dat geld bij elkaar had opgeteld had ik waarschijnlijk al 3 MK tassen kunnen hebben. :’) Als je een (bij)baan hebt en je werkt graag voor de tas waar je al lang over droomt, is dat toch geweldig?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 11:50:

Ik vind dat de MK tassen ook erg goed zijn, heb meerdere modellen die er allemaal nog haast ongedragen uitzien.

[Beantwoorden]


Door Esmee op 8 juli 2014 09:51

Erg handig artikel! Het nadeel vind ik bij designer tassen dat ze of niet vaak of heel weinig worden afgeprijsd, misschien ook wel beter want anders loopt straks iedereen met een MK tas wat ik persoonlijk ook niet heel erg leuk vind!
XOXO Esmee

[Beantwoorden]


Door pamela op 8 juli 2014 09:52

handige tips! ik heb zelf helemaal geen designer tassen maar vind ze echt super mooi. Ik hou heel erg van een mooie tas.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 8 juli 2014 09:59

Heel handige tips! Mijn MK komt uit Maasmechelen Village ! :)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 8 juli 2014 10:13

Handige tips, misschien toch eens naar de outlet in België, dat is voor mij het dichtste bij :)

[Beantwoorden]


Door Esmiralda op 8 juli 2014 10:16

Je kan natuurlijk ook tweedehands kopen op de designer-vintage website. Soort van marktplaats met alleen maar designer spul.
Zelf heb ik tassen van andere merken waar ik al superblij mee ben en duur zat vond. Ik Let wel altijd goed op de kwaliteit. Ik vind het ook niet erg om eve te sparen voor iets van goede kwaliteit. Maar die hele dure tassen zijn niet zo voor mij. Vind ook maar zelden een tas die ik mooi vind en die me zou staan.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 11:50:

Ja, dat is ook een goede tip!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 8 juli 2014 10:20

Wat een handige artikel!

[Beantwoorden]


Door Annelien op 8 juli 2014 10:41

Handige tips! Misschien nog een ideetje voor een artikel: waarom designer knock-offs een heel slecht idee zijn. Mocht je dit niet weten: vooral de net-echt-namaak tassen (ook zijn ze van echt leder) worden gemaakt door kinderhandjes. Je kan dus, als je een goedkopere mooie tas wil, beter op zoek gaan naar een soort gelijke tas van een totaal ander merk dan ergens een namaak van bijna dezelfde kwaliteit ‘op de kop tikken’. (En dan heb ik het nog geen eens over belabberde afwerking of dat het merkje zelf er uiteindelijk niet om hoort te doen haha)

[Beantwoorden]


Door Merel op 8 juli 2014 10:47

Ik was nooit zo van de tassen, maar nu merk ik dat ik tassen steeds mooier ga vinden, al zal ik nog niet zo gauw een designer tas kopen nu, mijn smaak veranderd daar nu nog te veel voor en is nog best wel trendgevoelig. Lijkt me niet handig voor een tas die je halve leven mee kan gaan ^^)

[Beantwoorden]


Door Celia op 8 juli 2014 10:50

Handige tips! Zelf ben ik niet zo into designer tassen, maar ze blijven wel leuk om naar te kijken, natuurlijk :)

[Beantwoorden]


Door toni op 8 juli 2014 10:51

wil je weer eens kledingkast tour filmen pleaseee (love)

groetjes een hele grote fan van Veracamilla

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 11:51:

Ik zal eens kijken of ik daar wat leuks mee kan doen!

[Beantwoorden]


Door Kim op 8 juli 2014 10:51

Handige tips! Gotta love de sale :D

[Beantwoorden]


Door Janneke | Beautyroad op 8 juli 2014 10:53

Hele handige tips! Al zou ik zelf niet zo snel een designers tas kopen.

[Beantwoorden]


Door YB op 8 juli 2014 11:04

In het buiteland een tas kopen kan soms ook nog schelen;). Ik heb trouwens een gloednieuwe en echte Michael Kors tas (Jet set chain midnight blue) te koop op Marktplaats…Is misschien ook een tip voor mensen die goedkoper een MK tas willen. ;-)

[Beantwoorden]


Door Eline op 8 juli 2014 11:59

Handig artikel! Ik ben zelf erg fan van de Smaak Amsterdam tassen en Fred de la bretoniere tassen die zijn van goede kwaliteit en de prijs rond de €200,- dus geen hele rib uit mijn lijf. Zelf zou ik graag een tas van Chanel willen hebben alleen heb ik het geld er nu niet voor over, dan eerst een baan met meer salaris!!

[Beantwoorden]


Door Hanne op 8 juli 2014 12:05

Leuk om te weten! Kga zeker ns een kijkje nemen :ja:

[Beantwoorden]


Door Sanne op 8 juli 2014 12:07

Ook leuk: Bataviastad in Lelystad! Dit is ook een outlet met mooie merken!

[Beantwoorden]


Door Rosalie Josina op 8 juli 2014 12:09

Ahhhh, nu heb je me nog meer in de verleiding gebracht! Deze zomer ga ik naar Amerika en ik zit echt te twijfelen of ik dan de Marc Jacobs tas ga kopen die ik al een hele tijd wil. Misschien met deze tips in mijn achterhoofd, wacht ik nog maar eventjes. Dank je wel voor de fijne tips in ieder geval xxx

[Beantwoorden]


Door Saartje op 8 juli 2014 12:10

Wat een super leuk en handig artikel! Voor mij blijft het flink sparen helaas al heb je dan wel iets waar je trots op kunt zijn!

[Beantwoorden]


Door Eva | Realitijd op 8 juli 2014 12:39

Goeie tips want ik ben zelf niet bereid om heel veel geld uit te geven aan een tas.

[Beantwoorden]


Door Romy op 8 juli 2014 12:43

Fijn artikel, zelf ben ik absoluut niet zo van de merken maar dit zijn erg goede tips!

[Beantwoorden]


Door Shaz op 8 juli 2014 12:47

Handige tips. Sommige websites kende ik nog niet.

Ik zou best een designertas willen hebben, maar dan moet ik echt 100% verliefd op zijn en dat is vaak niet het geval.

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 juli 2014 12:59

Denk dat dit voor vele een enorm handig artikel is! :) Al is Google altijd je beste vriend natuurlijk.

[Beantwoorden]


Door Teddy op 8 juli 2014 13:04

Hele handige tips! Ik weet nog niet of ik ooit een echte designertas ga kopen

[Beantwoorden]


Door aniek op 8 juli 2014 13:19

Je maakt echt prachtige foto’s!

[Beantwoorden]


Door Bart op 8 juli 2014 13:26

Jammer dat je bij THE OUTNET niet met Ideal kan betalen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:51:

Internationale webshop, maar ik snap dat het lastig is.

[Beantwoorden]


Door Zeynep op 8 juli 2014 13:29

super handige tips!

[Beantwoorden]


Door Marlie op 8 juli 2014 13:45

Bij zalando lounge heb je ook goede sales van grote merken heel het jaar door! Zo heb ik daar ook mijn marc jacobs bikini gekocht met 50% korting, maar ik zie ook vaak tassen voorbij komen X

[Beantwoorden]

Marlie antwoordt op 8 juli 2014 om 13:58:

Je hebt nu tassen van 379 euro voor maar 95 euro

[Beantwoorden]


Door Marije - BakingBeautyNL op 8 juli 2014 14:02

Ooit, ooit zal ik ook zo’n mooie designertas gaan aanschaffen! Nu heb ik daar het geld nog niet voor.. Flink sparen en de sale in de gaten houden!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 8 juli 2014 14:19

Nee ik kan hier mijn geld niet aangeven… Maar dat is natuurlijk persoonlijk. Iedereen geeft zijn geld anders uit. Waar ik een zwak voor heb zijn de bikini’s van Aqua Bendita.
Ook erg aan de prijs voor een bikini. Maar zoooooo mooi!

[Beantwoorden]


Door vera op 8 juli 2014 14:24

leuk artikel!! goede tips, leuk om te lezen! xx

[Beantwoorden]


Door Danielle op 8 juli 2014 14:26

Ik heb een grotere tas, een clutch en portemonnee van Michael Kors via een sample sale! Ik denk dat ik in totaal ongeveer 50 euro kwijt was? Maar ben al een tijdje aan het sparen voor een nieuwe designertas. Had trouwens ook een jurkje daar gekocht voor 35 euro ongeveer, 2 maanden later zag ik hem in een dure winkel hangen voor 200 euro katjinggggg ghehe. Maar ik heb geluk dat mijn oom connecties had met Michael Kors NL.

[Beantwoorden]


Door Esther op 8 juli 2014 14:28

Wat een prachtig en handig artikel! Persoonlijk heb ik nooit een tas gezien die ik ontzettend graag wil hebben. Misschien komt dat nog, hihi

[Beantwoorden]


Door Cherel op 8 juli 2014 14:55

Wat een super fijn en super handig artikel! Deze tips ga ik zeker gebruiken. Erg blij mee. Ik ben namelijk ook flink aan het sparen en met jouw tips kan mijn droomtas nog wel eens erg dichtbij komen!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:50:

Leuk om te horen! succes met sparen ^^)

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 8 juli 2014 15:25

Handige tips! Ik heb zelf een tas van Smaak Amsterdam. Vorige jaar gekregen van mijn stagebegeleidster, omdat ze wist dat ik daar heel graag een tas van wilde. Zo lief! Ben er dan ook super blij mee. Vind de tassen van Smaak Amsterdam heel mooi, dus wil er zeker nog een in een ander model en andere kleur. Ze zijn betaalbaarder dan echte designer tassen (zo’n 150-250 euro), maar alsnog even sparen :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 8 juli 2014 om 16:51:

Wat een goed kado! Smaak is ook mooi :ja:

[Beantwoorden]


Door Janine op 8 juli 2014 15:32

ik heb vorig jaar een Michael Kors Hamilton gekocht bij de Designer Outlet Roermond. 150 euro korting in totaal :) super tas, en hij is nog steeds prachtig! en ik ga toevallig morgen weer naar de Outlet. Als je je via internet aanmeld bij de Privilege Club kun je op 5 artikelen nog eens 10% extra korting krijgen tot 30 dagen na je verjaardag, dus dat is ook een goede tip! ;)

[Beantwoorden]


Door Nienke op 8 juli 2014 16:07

Handige tip, merci!

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 juli 2014 16:32

Leuke tips! Zeker omdat ik in Maasmechelen zelf woon :D Lekker dichtbij Maasmechelen Village dus :D Zelf ga ik er nu nooit echt naar toe. Waarschijnlijk omdat ik die straat zo gewoon ben :D

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 8 juli 2014 17:33

Outnet en Net-A-Porter ga ik onthouden!

[Beantwoorden]


Door J. / De Spiegelreflex op 8 juli 2014 17:35

Wat een handige tips!

[Beantwoorden]


Door Denise op 8 juli 2014 18:20

Wat een ontzettend leuk artikel. Ik ga zeker eens naar Roermond om te kijken wat ze daar nog voor leuks in de schappen hebben liggen! <3

[Beantwoorden]


Door Estrella op 8 juli 2014 18:26

Ik moet eerlijk bekennen dat ik nog nooit een designertas gezien die ik niet spuuglelijk vind. Ik ben sowieso erg kritisch op tassen en van die hele ‘goedkoopjes’ met van dat glimmende imitatieleer vind ik ook niks, maar ik vind tassen van bijvoorbeeld Mexx, Exprit of S.Oliver echt vele malen mooier dan de gemiddelde designer tas. Het is met name het model wat me tegenstaat. Echte handtassen hou ik sowieso niet van. Ik ben erg praktisch ingesteld en ‘moet’ een tas hebben die schuin over m’n schouder gedragen kan worden zodat ik twee handen vrij heb.

[Beantwoorden]


Door Femke op 8 juli 2014 19:25

Wat een handige tas! Ik zou niet zo snel een designer tas kopen omdat ik het liever uitgeef aan andere spullen maar ik vind het wel super leuk om te zien wat voor mooie tassen jij hebt!

[Beantwoorden]


Door Nadia op 8 juli 2014 19:40

Wat een leuk artikel! Ik heb (nog) geen designer tas.

[Beantwoorden]


Door Chinouk op 8 juli 2014 19:55

Wat een fijne en goede tips! Bijenkorf heeft inderdaad een hele leuke sale :roll: en ik ben in mei in Roermond geweest, als je hebt gespaard kun je daar echt je slag slaan. Ik heb van vriendlief een mooie tas gehad van Louis Vuitton, ik ben er zo trots op en blij mee! Ik spaar nu zelf voor een bijpassende portemonnee. Nu geloof ik dat LV geen outlets heeft toch? Jammer.. :no:

[Beantwoorden]


Door Jessica op 8 juli 2014 20:24

Ik wil zo graag een Michael Kors Selma tas! Goeie tips, dankjewel :)

[Beantwoorden]


Door Daphne op 8 juli 2014 20:28

Handige tips! Toevallig heb ik woensdag mijn eerste designertas gekocht, een Mulberry Lily bag. Een hele smak geld, maar ik heb het er voor over (love)

[Beantwoorden]


Door Hester op 8 juli 2014 20:34

Pssst: het is naAR aanleiding van ;-) Wel goede tips, het zijn en blijven mooie tassen. En ze gaan ongetwijfeld langer mee dan die van de Primark die ik om de paar maanden weer in huis haal.

[Beantwoorden]


Door Valerie op 8 juli 2014 21:08

Wat een fijne tips! Helaas zijn die tassen vaak nog steeds heel duur, dus ik kan er alsnog geen kopen.. Maar ik ga de SALE zeker in de gaten houden!

[Beantwoorden]


Door Jennifer op 8 juli 2014 21:39

Goede tips. Helaas doet niet elke merk/designer aan sale :(

[Beantwoorden]


Door iiiThinkPink op 8 juli 2014 22:17

Ik wil zo graag de tas van alexander wang rockie of een michael kors tas in het model selma.

[Beantwoorden]


Door Eva op 8 juli 2014 22:25

super leuke tassen

[Beantwoorden]


Door Sandra (beautybysandra) op 9 juli 2014 10:36

Wat een handig artikel!

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 9 juli 2014 16:32

Handige tips om zo’n designertas te scoren!

[Beantwoorden]


Door Marissa op 10 juli 2014 12:29

Sorry, maar ik vind het kopen van designerspullen echt onzin. Waarom zou je zoveel betalen voor een tas, armband, wat dan ook? Ontworpen door een chique friemel en gemaakt door mensen in ontwikkelingslanden?!
Ik weet zeker dat mensen hierover gaan vallen. Ik wil ook niet zeggen dat je het niet mag doen; iedereen moet dat zelf uitzoeken. Maar ik zie er geen logica in.

[Beantwoorden]

Paula antwoordt op 7 september 2016 om 21:25:

Beetje laat, maar ik waardeer je reactie.

[Beantwoorden]


[…] Ik liep een keer in de Bijenkorf en zag hier een superleuke tas. Ik werd gelijk verliefd op de Shopper Hamilton van leer in de kleur taupe of zwart van het merk MICHAEL Michael Kors. Ik wilde deze tas zo graag hebben vanwege de gouden ketting en het slotje wat er aan zit. Echter was deze toentertijd €350,- en bovendien nu nog steeds. Dit vond ik toch wel erg prijzig voor een tas en al helemaal om mee te beginnen. Ik volgde de tip op van veracamilla.nl en kocht de tas in de final sale van de Bijenkorf. Hier is trouwens dat artikel nog van haar te lezen: Hoe je een designer tas (veel) goedkoper koopt. […]


Door Sophie op 17 juli 2014 18:04

designer-vintage.com
ook een hele goede site!
wel is het al gebruikt maar vaak nog in goede staat :)

[Beantwoorden]


Door Alessia op 8 september 2014 16:36

Het is een super goed ideei om te gaan investeren in een designer “vintage” items.
Als jij hebt een beperkt budget om uit te geven, dan betaal je zeker nooit te veel.
Op http://WWW.VINTAGE-UNITED.COM vind je authentieke en vooraal betaalbare designer “vintage” kleding, schoenen, tassen en accessoires van de bekende modemerken zo als Chanel, Celine, Gucci, Fendi, YSL, Louis Vuiton, Louboutin, Patrizia Pepe, MaxMara, Laurel, Boss, en veel meer.
All de items op VINTAGE-UNITED zijn in een goede staat, z.g.a.n. of nieuw met het aankoopbewijs.
Wat onderscheid deze webwinkel van de andere? Is dat de bezoekers weten wie achter de verkochte artikelen staat. De “verkopers” zijn niet anoniem. Daarmee creëert VINTAGE-UNITED.COM een betrouwbare omgeving met kwalitatieve en authentieke “vintage” designer stukken voor veilige internet aankopen.

[Beantwoorden]


Door veracamilla.nl | The Shopping List op 10 december 2014 06:00

[…] lees hier waar ik tassen […]


Door Lara op 10 december 2014 14:42

Dit jaar was ik in Las Vegas: ook daar hebben ze outlets! Er zijn er twee, eentje in het noorden, eentje in het zuiden. Aangezien het daar ontzettend warm is, raad ik de overkapte (noorden) aan. Ook daar kan je heerlijk goedkoop shoppen!

[Beantwoorden]


Door Maud op 21 mei 2015 02:17

Hoi,

Weet jij of ze de Alexander Wang Rocco met rose golden studs nog zouden hebben bij de Bijenkorf?
Ben namelijk van België en wil niet helemaal tot daar rijden als ze hem dan niet zouden hebben.

Alvast bedankt,

Maud

[Beantwoorden]


Door Kimberley op 17 juni 2015 10:17

Wat toevallig, een paar dagen terug heb ik toevallig een designer tas gekocht. ^^) Mijn 2e. Moet alleen nog even wachten tot ie binnen komt. ^^) Ik had al een tasje van Michael Kors en nu heb ik er een van Zac Posen besteld in de sale.
Ik kan me goed vinden in deze tips, ik heb ook lang gespaard en ik heb best een klein inkomen. Maar als je echt een designer tas wilt is het dus zeker niet onmogelijk. Soms moet je alleen wat geduld hebben. ;-) Eerst kocht ik goedkope tasjes gekocht maar de reden dat ik nu liever spaar voor een duurdere tas is toch wel de kwaliteit en de designs vind ik vaak ook een stuk mooier. Uiteindelijk kost het wel veel maar dan heb je wel wat voor een hele lange tijd. Ooit wil ik nog graag een Valentino tas dus dat word weer flink sparen. :ja:

[Beantwoorden]


Door m.vander Linden op 18 april 2016 13:59

Twee weken geleden kocht ik voor mijn dochter een lichtbeige tas bij Smaak in de Utrechtsestraat te Amsterdam. Zij blij en ik ruim 200 euro lichter, maar ook blij om haar een plezier te doen.
Na twee weken bleek dat de tas steeds blauw aangeslagen werd in het normale gebruik. We checkten kleding etc, maar konden niets ontdekken. Driemaal per dag moest de tas gereinigd worden met water en wat kleurloze schoensmeer. Mijn dochter was het op een gegeven moment zat en zei dat ze spijt had van de lichtgekleurde tas. Omdat de verkoopster de service van Smaak de hemel in geprezen had gingen wij terug naar de winkel om het probleem voor te leggen met het verzoek een oplossing te bieden. Dat werd een afknapper. De verkoopster had nog nooit meegemaakt dat de lichtgekleurde leren handtassen klachten veroorzaakten. Er werd zelfs gesuggereerd dat wij kleding droegen dat afgaf op de tas. Een verklaring had zij niet. Wij hebben wel een verklaring; de tassen kunnen niet normaal gebruikt worden, want dit leer van Smaak is kwetsbaar in het gebruik. Maar dat werd ontkend. Ik kreeg nog een tip om een klacht- brief te sturen naar het hoofdkantoor. Dat ga ik zeker doen, maar ook een review en deze mail; ik heb een vieze smaak van Smaak overgehouden!

[Beantwoorden]