Een half jaar op mezelf

een_half_jaar_op_mezelf01

Het is alweer 7 maanden geleden dat ik mijn casa in Amsterdam betrok en op de tweede dag dat ik er woonde, gelijk uit eten ging met een vriend op de Wallen. 7 maanden! Het gaat belachelijk snel. Het leek me leuk weer eens een update te schrijven en ook gelijk wat vragen te beantwoorden die ik nog regelmatig krijg.

een_half_jaar_op_mezelf02

Het gaat nog steeds heel goed. Ik besef me maar al te best hoe goed het gaat en soms vind ik dat best een beetje eng. Ik heb het gevoel dat ik aan het wachten ben op het moment dat het minder gaat. Maar dat gaat het niet. Ik zit helemaal op mijn plek hier. Het doen van boodschappen gaat steeds beter, net als de was (op hier en daar een verkleurde witte trui of lichtroze onderbroek na). Koken gaat ook steeds gemakkelijker! Ik kook vaak voor 2 of 3 dagen. Wraps, soep, salade, pasta, quiche, bami… De meeste recepten haal ik uit de Allerhande en vaak zijn ze hartstikke lekker.

Jullie voorspelden het al, maar nu ik wat langer op mezelf woon ga ik niet meer elk weekend naar mijn ouders in Arnhem. Ik blijf soms ook een weekendje in Amsterdam, wat ook goed bevalt. Lekker winkelen, films kijken en vriendinnen uitnodigen. Toch mis ik mijn ouders na twee weken vaak wel en is het fijn het weekend erna wel naar Arnhem te gaan.

een_half_jaar_op_mezelf05

Ik krijg sinds ik in Amsterdam woon, regelmatig mails met vragen over hoe ik mijn woning heb gevonden. Daarom leg ik het hier even uit, zodat de vragen gelijk beantwoord zijn. Ik huur een woning in de vrije sector. Woningen via bijvoorbeeld de woningbouwvereniging en studentenkamers zijn schaars, zeker in Amsterdam. Ik weet van vrienden hoe lastig het kan zijn een kamer of appartement te vinden. In de vrije sector is er genoeg keus, maar dat komt omdat de prijzen toch vaak wel boven de €1000 liggen voor een maand huur. Zoek je een kamer, dan raad ik je aan vooral om je heen rond te vragen. Gebruik ook Twitter en Facebook. Vaak kom je via via het beste terecht.

Ook krijg ik veel vragen over de ‘final home tour’, maar de inrichting is nog niet af. Dat duurt zeker ook nog wel maanden, misschien zelfs jaren. Wel is er een paar weken geleden een professionele fotografe langs geweest die mijn inrichting op de foto heeft gezet voor een interieur website. Heel tof en spannend! Die foto’s krijg je nog te zien.

een_half_jaar_op_mezelf04

Dit heeft niet echt met het op mezelf wonen te maken, maar toch ook wel een beetje: ik ga minderen/afbouwen met therapie! Ik zit inmiddels twee jaar in therapie voor mijn angststoornis, maar in overleg met Dr. Rossi hoef ik nu nog maar een keer per half jaar te komen. Ik zou ook helemaal kunnen stoppen, maar ik vind het wel fijn een stok achter de deur te hebben. Er zijn soms nog wel eens kleine dingen waar ik tegenaan loop of over twijfel, dus ik vind het een prettig idee dat ik nog eens paar halfjaar langs ga om bij te praten en advies te krijgen.

Het voelt wel ontzettend goed en als een kleine overwinning dat ik ga/mag minderen. Ik ben eigenlijk zelfs een beetje trots! Twee jaar geleden had ik niet gedacht dat ik ooit zonder therapie zou kunnen en dat het nu zou goed gaat dat ik het niet meer nodig heb, is een heel gek idee. Er zijn dagen dat ik niet één keer een angstmoment heb en dat is ontzettend fijn.

een_half_jaar_op_mezelf03

Een jaar geleden had ik niet eens plannen om uit huis te gaan, nu ben ik ontzettend happy in mijn woning in Amsterdam. Voordat ik het weet woon ik er alweer een jaar! Ik kijk uit naar de zomer, ik ben heel erg benieuwd hoe dat hier gaat zijn. De dagen dat het warm weer was, waren al erg fijn. Lekker naar buiten, ramen open, aan het water zitten.. Het bevalt me wel!

Er komen ook nog steeds veel vrienden langs, wat ik ook heel erg leuk vind. Ze zijn altijd welkom en ik ben blij dat dat ook zo op ze over komt. Op naar het volgende halfjaar!

Fijn weekend! X

Twitter Facebook
Categorie: Personal Life | 2 mei 2014 | 127 reacties | Tags: , , ,

Reacties

Door Anne op 2 mei 2014 15:03

Wat fijn dat je mag minderen met je therapie!

En wat is je huis toch al mooi, Vera! Je mag er zeker trots op zijn!

Love, Anne

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:14:

Dankjewel Anne!

[Beantwoorden]


Door Janneke op 2 mei 2014 15:03

Fijn dat het alleen wonen goed gaat, en dat je er al 7 maanden woont! En je interieur is zoo mooi!

xx

[Beantwoorden]


Door Saartje op 2 mei 2014 15:05

Wat gaat de tijd toch snel dat je er alweer een half jaar ik woont! Super leuk deze update. Ik hoop dat he nog lang veel plezier mag hebben van/in het huis!

[Beantwoorden]


Door Maaike op 2 mei 2014 15:05

Wat fijn dat je zo’n fijne plek gevonden hebt. Dat is echt zoveel waard. Zeker als je naar de andere kant van het land verhuisd is het maar afwachten in hoeverre je in je nieuwe omgeving kan aarden.

[Beantwoorden]


Door Svenja op 2 mei 2014 15:05

Leuk om te lezen dat je zo bent gegroeid, en eigenlijk een angst hebt overwonnen. En heel fijn natuurlijk dat je het nog helemaal naar je zin hebt in je mooie woning, dat is het aller belangrijkste. Ik woon nu ook een jaar op mijzelf (samen met mijn vriend). En mis mijn ouders ook. Eerst zei ik dat ik eeeeeelk weekend zou gaan, maar dat verwaterd inderdaad toch. Toch mis ik ze wel! Dus het is heel herkenbaar wat je zegt. Ik hoop dat je nog lang van je mooie appartement mag blijven genieten, het is super mooi dus dat komt vast helemaal goed!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:14:

Wel fijn dat we zo’n warm nest hebben (gehad). Dat is een goed teken ^^)

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 mei 2014 15:06

Fijn dat je gaat minderen met therapie! Dat is een goede stap. Ik vind je plekje erg mooi <3

[Beantwoorden]


Door Maris op 2 mei 2014 15:07

Een interieur is nooit echt af :) maar dat maakt het ook juist wel zo leuk!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 2 mei 2014 15:07

Wow, woon je er al zo lang? Wat gaat de tijd toch snel! Nu realiseer ik me meteen hoe lang ik je al wel niet volg, haha ^^)
Ik vind dat je je huis ontzettend mooi inricht. Telkens wordt het weer een beetje mooier. Je hebt echt een ontzettend goed oog voor interieur, daar moet je echt iets mee doen!

x Isabella

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:15:

Enorm he! Het vliegt! Dankjewel Isabella :-)

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 mei 2014 15:09

Wauw is het al weer een halfjaar?! Wat fijn dat je mag gaan minderen met je therapie. Je huis ziet er echt super leuk uit, leuk ingericht allemaal.

[Beantwoorden]


Door Jaimy en Laura op 2 mei 2014 15:10

Je hebt ook een super mooie woning! Klinkt erg leuk je leventje zo hoe het nu is!

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 mei 2014 15:12

Heel erg fijn dat je mag minderen met therapie en je huisje ziet er goed uit!

[Beantwoorden]


Door Kimberly op 2 mei 2014 15:13

Wat ontzettend heerlijk dat je het nog steeds zo naar je zin hebt! En een halfjaar alweer? Wat gaat de tijd snel zeg, woowoowoow! En super dat je mag minderen met therapie zeg, wauw! Je kunt super trots zijn op jezelf Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Amelie op 2 mei 2014 15:16

Mooie woning en heel fijn dat het zo goed met je gaat! Het is denk ik een typfout, maar ik vind het wel treffend dat er ‘ Er zijn dagen dat ik niet één keer een angstmoment ben’, want zo’n moment neemt je natuurlijk helemaal over. Ga zo door!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:15:

Haha oeps!

[Beantwoorden]


Door Dita op 2 mei 2014 15:19

Wat gaat de tijd toch snel, ik ben blij dat je het zo naar je zin hebt meid! Geniet er van :)

[Beantwoorden]


Door Eline op 2 mei 2014 15:19

7 maanden geleden alweer, het is echt bizar hoe snel de tijd gaat…
Wat goed dat je mag minderen met je therapie!
Ik vind je appartement nog steeds zo leuk :)

[Beantwoorden]


Door Minke op 2 mei 2014 15:21

Je appartement ziet er ontzettend mooi uit!!!

[Beantwoorden]


Door Julie Joanne op 2 mei 2014 15:24

Je hebt het zo leuk ingericht :)
xx Julie

[Beantwoorden]


Door Kelly op 2 mei 2014 15:30

Jeetje zo lang alweer! Blij dat je het naar je zin hebt. :)

[Beantwoorden]


Door Melike op 2 mei 2014 15:30

Mweh ik ga over 2 maandjes uit huis en wil het echt niet haha omg.. Moet voor de studie.

[Beantwoorden]


Door Laura op 2 mei 2014 15:32

Ik heb iouwn huis gezien vanuit de trein. Dacht ga toch een keer opletten, maar er waren zoveel van dezelfde ramen haha, dus precies weet ik niet. Je woont er wel echt mooi! En goed dat je je zo goed voelt, heel fijn voor je

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:16:

Haha, dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Cherel op 2 mei 2014 15:38

Wat een fijn, positief artikel! Mooi dat het zo goed met je gaat, kan me best voorstellen dat je daar trots op bent :-) En jeetje, de tijd vliegt inderdaad. Ik weet nog wel dat ik je home shoplogs zat te kijken, dat dat dan alweer zo’n tijd geleden is!

[Beantwoorden]


Door Melanie op 2 mei 2014 15:40

Wat fijn dat je het zo naar je zin hebt! Ik ben echt jaloers op je prachtige appartement! (love)

ps. Er staat trouwens een spelfoutje in je artikel : “Er zijn dagen dat ik niet één keer een angstmoment ‘ben’ en dat is ontzettend fijn.”

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 2 mei 2014 om 15:41:

Natuurlijk ben je geen angstmoment Vera, gelukkig niet :smak:

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:17:

Heb het aangepast! Dankjewel Melanie <3

[Beantwoorden]


Door Romy | Big Cozy Sweater op 2 mei 2014 15:46

Jeetje, is het al weer 7 maanden? Het voelt als een paar weken. Ik vind het heel erg goed hoe je alles hebt aangepakt, daar mag je trots op zijn!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 2 mei 2014 15:48

Wat een mooi geschreven artikel!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:17:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 2 mei 2014 15:51

wat een mooie post :wow: :yay: (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:17:

Dankjewel Suz <3

[Beantwoorden]


Door Willemijn op 2 mei 2014 15:51

Wat fijn dat het zo goed met je gaat Veer, you go gurl! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:17:

Dankjewel lieve Willemijn!

[Beantwoorden]


Door Paola op 2 mei 2014 15:52

Wat fijn dat je je zo op je plek voelt en dat je mag minderen met je therapie!

[Beantwoorden]


Door Tineke op 2 mei 2014 16:01

Fijn om te horen dat het zo goed gaat! Je hebt een prachtige woning!
Liefs

[Beantwoorden]


Door Kirsty op 2 mei 2014 16:02

Wat fijn dat het zo goed gaat! Misschien dat het ook juist doordat je nu je eigen plekje hebt ook wel zo goed! Ik merkte wel bij mij dat toen ik samen ging wonen met mijn vriend het ook meteen een stuk beter met me ging (en nog steeds gaat gelukkig), het is zo lekker om je eigen huisje te hebben :) Top ook dat je mag minderen met therapie1

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:19:

Dat zou best kunnen, gek eigenlijk. Had ik echt niet verwacht. Fijn om te horen dat het jou ook zo goed heeft gedaan!

[Beantwoorden]


Door Elsbet | La Vie Pure op 2 mei 2014 16:02

Ik vind jouw huis echt zo mooi! <3

[Beantwoorden]


Door Roos op 2 mei 2014 16:03

ik ben echt heel blij voor je!! en wat woon je mooi!!!

[Beantwoorden]


Door Mariska op 2 mei 2014 16:06

Zo’n artikel vind ik erg leuk om te lezen :) fijn om te horen dat je de therapie mag afbouwen. Begrijp best dat het voelt als een overwinning!

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 2 mei 2014 16:07

Wat super dat je mag gaan minderen met de therapie. Op jezelf wonen doet je duidelijk goed! Het lijkt me ook wel fijn, lekker zo’n plekje voor jezelf :)

[Beantwoorden]


Door Dieuwertje op 2 mei 2014 16:17

Leuk artikel! Goed om te lezen dat het zo goed gaat. En wat een prachtig appartement heb je!

[Beantwoorden]


Door Fatma op 2 mei 2014 16:20

Ik vind je woning er zo mooi uitzien! Ook heel knap dat je niet meer zo vaak naar therapie hoeft. Je blog volg ik al een langere tijd en je artikelen vind ik nog steeds leuk om te lezen! :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:20:

Dankjewel Fatma!

[Beantwoorden]


Door Eva op 2 mei 2014 16:24

Wat onwijs fijn dat je op je plek zit! Ik denk dat we allemaal heel blij zijn dat het goed met je gaat :)

[Beantwoorden]


Door Dianne Overbeeke op 2 mei 2014 16:30

Wat fijn dat je je eigen plekje hebt gevonden en wat fijn dat het zo goed gaat!:-)

[Beantwoorden]


Door Cynthia op 2 mei 2014 16:49

Wauw, dat is alweer meer dan een half jaar joh! Ja, dat kan ik mij voorstellen. Ik zou ook echt te kleine shirtreclame overhouden met het wassen ofzo xD Gekleurde onderbroeken.. For sure! Ik vind het knap van je! :) Mijn zus gaat binnenkort ook het huis uit, maar woont nog wel in dezelfde stad. Dude, ik reserveer een kamer bij haar dan hoor! Gezellig kokkerellen en dikke fissa’s houden! XD

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:22:

Oeeeh ja leuk! ^^)

[Beantwoorden]


Door pamela op 2 mei 2014 17:01

wat gaat de tijd toch snel!! fijn dat je het zo naar je zin heb.

[Beantwoorden]


Door Em op 2 mei 2014 17:10

Ik krijg over een half jaar (december) ook een appartement.. T is nieuwbouw dus hopelijk wel een beetje mooi.. Ik heb t wel via woningbouw. Hopelijk kan ik mijn angsten net zo goed overwinnen als jij. Super knap hoe je t allemaal doet.. Mag je trots op zijn!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:22:

Dat van mij is ook nieuwbouw! Weet niet of je het mooi vindt hoor, haha. Maar ik ben ook niet zo van de nieuwbouw en ben hier wel heel blij mee. Hopelijk heb je ook geluk! ^^)

[Beantwoorden]

Emmy antwoordt op 8 mei 2014 om 00:05:

Tuurlijk vind ik het mooi! Ik hoop het ook heel erg ja!

[Beantwoorden]


Door Anne op 2 mei 2014 17:11

Je huisje is heel mooi! Ik ben blij voor je dat je een plekkje gevonden hebt ^^)

[Beantwoorden]


Door Shannon op 2 mei 2014 17:20

Leuk om te horen dat het zo goed gaat!
X

[Beantwoorden]


Door femke op 2 mei 2014 17:21

Leuk!! En inderdaad je mag trots zijn op dat je jou angststpornis eigenlijk eem soort van achter je laat. Eens in het half jaar later eens in het jaar eens in de 2 jaar en uiteindelijk heb je die terapie niet meer nodig!

[Beantwoorden]


Door Wendy (B) op 2 mei 2014 17:22

Je bent goed bezig, Vera ;)

[Beantwoorden]


Door Manon op 2 mei 2014 17:24

Wat leuk om te lezen, ik denk dat veel mensen jaloers mogen zijn op je mooie stulpje, het is namelijk erg mooi :)

[Beantwoorden]


Door Zina op 2 mei 2014 17:26

Echt zo goed van je dat je zo ver bent gekomen. En dat helemaal in je eentje! Zie je nu wel dat je een sterke vrouw bent. ^^
Ook heel fijn dat je mag minderen met je therapie.. Toch ook wel gek om te minderen denk ik zo, dat je het opeens zonder moet doen. Het is toch fijn om alles even kwijt te kunnen. Gelukkig kan je dat ook bij je vrienden/ouders.
Ikzelf heb nu helaas medicijnen die mij zouden moeten helpen bij mijn angststoornis.. dus dat blijft voorlopig nog wel even doorzetten.

En Vera, het blijft gewoon zo leuk voor je. Laat niets in de weg staan van jouw geluk. ^^

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:23:

Ja, dat is waar. Toch is een therapeut wel wat zekerder ofzo. Ik hoop dat je medicijnen je gaan helpen <3

[Beantwoorden]


Door Tessa op 2 mei 2014 17:37

Wat leuk om te lezen! Jeetje dat het al 7 maanden geleden is! Ik weet nog wel al die artikelen van dat je ging verhuizen! Wat fijn dat het zo goed gaat! Echt leuk om te horen!

xxx

[Beantwoorden]


Door Beau op 2 mei 2014 17:48

Het voelt echt nog als de dag van gisteren dat je uit huis ging! Ik vond het zo leuk om al de voorbereidingen te zien en alle shoplogs met dingen voor je huisje. Super knap dat je nu ook nog mag minderen/stoppen met de therapie :-)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:23:

Dankjewel! Leuk om te horen ^^)

[Beantwoorden]


Door Lisanneleeft op 2 mei 2014 18:05

Wat ontzettend goed en fijn hoe het gaat zeg! Dat is je echt gegund, super dat je het zo goed doet!

[Beantwoorden]


Door Femke op 2 mei 2014 18:05

Het is absoluut een kleine overwinning dat je mag afbouwen met therapie. Maar goed dat je zelf aanvoelt toch nog graag een stok achter de deur te houden, dit is ook absoluut niet erg natuurlijk. Goed juist! Ben ook erg benieuwd naar de foto’s op die -nog anonieme ;-)- interieurwebsite. Succes nog met je lichtroze onderbroeken, haha :wave:. X

[Beantwoorden]


Door Sofie op 2 mei 2014 18:45

Goed om te lezen dat je je er nu ook echt thuis voelt :)

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 2 mei 2014 18:45

Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat!

[Beantwoorden]


Door Joy op 2 mei 2014 18:47

Wat fijn dat je wilt minderen met je therapie! Ik wist niet dat je een angststoornis had. Klinkt misschien raar maar ik vind het leuk om te lezen. Zelf ook een angststoornis gehad maar heb dit zelf enorm kunnen verbeteren. Ondanks dat ga ik er toch niet snel van uit dat anderen ook een angststoornis oid kunnen hebben. Goed dus dat je er zo open over schrijft, vooral omdat je op deze manier meehelpt het stigma van (angst)stoornissen en therapie te verminderen!

Nog heel veel plezier in je mooie huisje <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:25:

Sinds ik erover praat, hoor ik het zoveel om me heen. Had ik ook niet verwacht! Maar ik vind het goed dat we er open over kunnen zijn, het geeft een fijn gevoel dat je niet de enige bent. Ik snap wat je bedoelt. En we kunnen elkaar helpen en steunen <3

[Beantwoorden]


Door Nadia op 2 mei 2014 18:53

Ik ben heel blij voor je Veer!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:25:

Dankjewel Nadia!

[Beantwoorden]


Door Desmain op 2 mei 2014 19:05

Super fijn dat het goed gaat!

[Beantwoorden]


Door Manwai op 2 mei 2014 19:13

Alles ziet er zo volwassen uit meid ;)
wens je het aller beste!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:25:

Ja jeetje, voel me nog helemaal niet volwassen haha!

[Beantwoorden]


Door lisa op 2 mei 2014 19:28

wow wat gaat de tijd snel , een half jaar alweer en wat fijn dat je het nog steeds naar je zin hebt :) en wat fijn om te horen dat je mag minderen met therapie! vera ik wens je heel veel geluk toe en blijf zo doorgaan!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:26:

Dankjewel Lisa!

[Beantwoorden]


Door Susanne op 2 mei 2014 19:32

Ik vind het vooral leuk en mooi om te toen hoeveel stappen je (onbewust) kan maken in een jaar. Echt super goed! En wennen heeft gewoon even tijd nodig, niets mis mee! Ik ben benieuwd naar de interieur foto’s!

[Beantwoorden]


Door Jana op 2 mei 2014 19:38

Echt leuk om te lezen dat het zo goed gaat! :) Ik vind je appartementje er nu ook al leuk uitzien ondanks de inrichting mss nog niet helemaal af is :) ^^)

[Beantwoorden]


Door Luuke op 2 mei 2014 19:59

Wat fijn dat het goed gaat! Mij lijkt op jezelf wonen erg leuk, maar ik denk dat ik me soms wel eenzaam zou voelen..
Ik ben benieuwd naar de foto’s!

[Beantwoorden]


Door Kim op 2 mei 2014 20:03

Je appartement is echt prachtig!
Ik ben blij voor jou dat alles goed gaat, je verdient het :)
moest stiekem heel erg lachen met Dr. Rossi, ik moet dringend nog eens naar Gooische Vrouwen kijken!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:27:

Hehe :D

[Beantwoorden]


Door Martina op 2 mei 2014 20:19

Ik zou mijn eigen plekje ook niet meer willen missen :) ik heb voor ons koophuis ook in een vrije sector woning gezeten. Heerlijk wonen, maar inderdaad aan de prijs :)

[Beantwoorden]


Door Simone op 2 mei 2014 20:23

Wat een heerlijke positieve blogpost! Het is je gegund en geniet maar van je eigen huisje.

[Beantwoorden]


Door ayla op 2 mei 2014 21:54

Vera ik ben heel blij dat het zo goed met je gaat! Volgens mij ben je helemaal happy! Blijf vooral zo door gaan met leuke artikels en top videos! ;-)
Groetjes Ayla

[Beantwoorden]


Door Joli op 2 mei 2014 22:03

Heerlijk om in de bruisende stad te wonen. Ik ben een aantal jaar geleden uit de drukte van de stad gegaan en in de rust gaan wonen maar het blijft prikkelen.

Veel plezier in je woning.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:27:

Ik zit wel op een rustig plekje, maar zelfs daar bruist het. Zo’n verschil met waar ik woonde in Arnhem, ik geniet er ontzettend van ^^)

[Beantwoorden]


Door Estrella op 2 mei 2014 22:49

Leuk artikel en je hebt echt een mooi appartement!

[Beantwoorden]


Door saarenzo op 2 mei 2014 22:59

Wat is de tijd snel voorbij gegaan. Ik heb het gevoel dat je er pas een paar maanden zit. Maar fijn dat het zo goed bevalt en dat je gaat afbouwen met therapie :)

[Beantwoorden]


Door danoontje op 2 mei 2014 23:49

Fijn om te lezen dat het goed gaat met je! Ik mocht op de beautygloss party met je op de foto! Echt heel leuk! Je bent aardig, netjes en veel mooier in het echt! X

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:28:

Dankjewel! <3

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 2 mei 2014 23:56

Ah mooi artikel! Ik ben heel blij voor je dat het nu goed met je gaat. En je woning is echt prachtig! Fijn weekend Vera!

[Beantwoorden]


Door roxannalayla op 3 mei 2014 09:42

Wat onwijs fijn dat je gaat minderen met therapie!

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 3 mei 2014 09:50

Wat word ik blij van je post en ook om te lezen dat het zo goed met je gaat! Fijn lieve Vera. Ik vind het heel knap van je dat je een half jaar geleden deze stap hebt gemaakt. Je huisje is superleuk! <3

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:28:

Dankjewel Charlotte!

[Beantwoorden]


Door Laura Lulufashion.nl op 3 mei 2014 11:09

Wat fijn dat het allemaal zo goed gaat. Ik blijf je woning echt prachtig vinden! XX

[Beantwoorden]


Door D op 3 mei 2014 11:18

Hahahaha Dr. Rossi, :lol:

[Beantwoorden]


Door Carien op 3 mei 2014 11:35

Wat fijn dat t zo goed gaat met je en met je angst! Ik ben benieuwd naar de foto’s van je huis! It’s so pretty!

[Beantwoorden]


Door Isabel op 3 mei 2014 12:04

Wat goed en fijn dat het zo goed gaat met je angst. En wauw wat heb jij een mooi huisje. <3

[Beantwoorden]


Door Stèphanie op 3 mei 2014 12:48

Wat fijn dat je mag minderen met therapie. Altijd goed om te horen!

[Beantwoorden]


Door Caro op 3 mei 2014 12:50

Wat fijn dat het zo goed met je gaat. En het lijkt me inderdaad een fijn idee dat je nog ergens op terug kan vallen als je het nodig hebt. Amsterdam is prachtig in de zomer… geniet ervan! En wees heel trots op jezelf.

[Beantwoorden]


Door Jente-Nudelipsticks op 3 mei 2014 13:53

Superleuk dat het zo goed met je gaat!

[Beantwoorden]


Door Iris op 3 mei 2014 14:01

Fijn dat het zo goed gaat! Ik zou zelf ook wel op mezelf willen wonen, heerlijk.

[Beantwoorden]


Door Axelle op 3 mei 2014 14:18

ik vind je appartement echt prachtig! & wat leuk voor je dat je mag minderen met therapie! ik wens je nog heel veel succes!

[Beantwoorden]


Door Anouk op 3 mei 2014 16:58

Wauw, echt fijn dat je mag minderen met de therapie. Ik vind het echt heel fijn voor je! Sowieso dat het nu al zo goed gaat, want zomaar eventjes op jezelf gaan wonen is niet altijd even makkelijk.

[Beantwoorden]


Door Isabel op 3 mei 2014 17:15

Wauw Vera echt goed om te horen dat het zo bevalt en dat het zo goed met je gaat! Echt knap van je dat je niet meer naar therapie hoeft en dat je in je eentje daar kan wonen, echt super goed. Heel veel succes met je inrichting he, ben benieuwd naar de foto’s!

[Beantwoorden]


Door Maayke op 3 mei 2014 17:35

Jou woning is zo mooi! Echt een huis om jaloers op te zijn. Ik las of hoorde (volgens mij) een keertje op jou blog dat je dicht bij het station woont en soms zie je ook wel treinen op de achtergrond, dus elke keer als ik bij een station ben in amsterdam dan kijk ik rond om te zien of ik je huis kan herkennen aan de ronde ramen hihi!
Ook super fijn dat je mag minderen met therapie, dat moet een hele stap voor je zijn. Ik denk dat het ook wel komt omdat je toch volwassener word als je op jezelf gaat wonen, onbewust.
Liefs!

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:29:

Haha, ik woon wel bij het spoor maar vanaf CS zie je het niet ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 3 mei 2014 20:04

Wat leuk om dit te lezen. Hopelijk word het komende half jaar nog veel beter! Het lijkt me soms ook wel leuk om uit huis te gaan. Lekker shoppen voor de inrichting. Heel erg veel plezier nog in je appartement Vera en een heel fijn weekend gewenst x.

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 3 mei 2014 20:47

Heel leuk om te lezen! Ik ben superblij dat het goed gaat!

[Beantwoorden]


Door Daniek op 3 mei 2014 23:32

Leuk om te lezen! Fijn dat het goed met je gaat. Ik ben erg jaloers op je appartement, hoop later een appartement te vinden in de zelfde stijl als die van jou. Die ramen, gewoon prachtig!!

[Beantwoorden]


Door Manon op 3 mei 2014 23:37

Wat fijn dat je kan gaan minderen met therapie en wat heb je toch een geweldig huis!!

[Beantwoorden]


Door Jamilla op 3 mei 2014 23:54

Ah, de tijd gaat snel inderdaad. Ik kan me de eerste uit huis filmpjes nog goed herinneren haha! En wat fijn dat het beter met je gaat! :)

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 4 mei 2014 05:20

Wat fijn om te horen dat je het zo naar je zin hebt! Je huisje ziet er zo leuk uit, ben heel benieuwd naar die professionele foto’s die er zijn gemaakt. En wat een overwinning dat je mag minderen met therapie, kan me voorstellen dat dat heel goed voelt! :)

[Beantwoorden]


Door Rhoda op 4 mei 2014 08:31

heel leuk geschreven & wat fijn dat het goed gaat ^^)

[Beantwoorden]


Door Laura op 4 mei 2014 11:16

Wat super tof dat je al 7 maanden op jezelf woont, dat de tijd zo snel gaat! Je huisje ziet er ook echt super leuk uit.

[Beantwoorden]


Door Lenneke op 4 mei 2014 11:27

Fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat!

[Beantwoorden]


Door Marleen op 4 mei 2014 11:28

Wat goed om te lezen dat het zo goed met je gaat! Het lijkt me erg fijn om zo’n mooi plekje voor jezelf te hebben. Ik kan ook niet wachten om een plekje voor mezelf te hebben.

Wat super fijn he dat je af mag bouwen met je therapie! Ik heb het zelf ook meegemaakt en in het begin voelt het inderdaad erg vreemd dat je zo ineens kan afbouwen/minderen met therapie! Maar het voelde voor mij ook als een overwinning, dat zal het voor jou ook vast zijn. Je mag zeker trots zijn op wat je in de afgelopen jaren allemaal hebt bereikt ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:30:

Dat heb ik inderdaad ook! Maar het is ook gek. Ik hoop dat je ook snel een fijne plek vindt!

[Beantwoorden]


Door annabel op 4 mei 2014 14:24

Leuk! ik vind dit soort persoonlijke updates vaak zelfs leuker dan je make-up artikelen! Hihi, maar waarom vertel je niks over je vriend? Die heb je toch sinds kort?? :)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 7 mei 2014 om 20:31:

Ik heb een vriend inderdaad, maar weet niet zo goed wat ik erover moet vertellen! Wil er ook niet teveel een big deal van maken (al vind ik het heel leuk natuurlijk ^^))

[Beantwoorden]


Door Floor Daasvand op 5 mei 2014 00:25

Fijn om te horen dat het allemaal zo goed gaat! Ook goed om te horen dat je gaat minderen met therapie, ik ben trots op je Vera! (love)

[Beantwoorden]


Door Laura op 6 mei 2014 20:58

Super, deze update! Wat fijn om te lezen dat het zo goed met je gaat, je doet het super allemaal! (love)

[Beantwoorden]


Door Joyce op 12 mei 2014 09:54

Wat heerlijk om te lezen dat het zo goed met je gaat Vera! <3 Makes me happy!

[Beantwoorden]


Door Lisanne op 12 mei 2014 11:56

Hoi vera! Wat fijn dat je mag minderen met therapie, ik heb zelf ook een angststoornis en weet hoe vervelend het is en dat het echt je dagelijks leven kan beiinvloeden, zelf dacht ik 1 jaar geleden ook niet dat het ooit nog over zou gaan, het gaat ook nooit helemaal over maar ik kan er nu wel mee leven en ook bijna geen therapie meer! En je hebt echt een suuuper mooi huis! ^^)

[Beantwoorden]


Door christel op 13 mei 2014 01:33

Hallo Vera,

Ik had je ontmoet bij de beautyglossparty en je bent een van de leukste, sympathiekste beautybloggers, zo heerlijk neugter en gewoon.
Ik ben echt blij voor je dat je je op je plek voelt in Amsterdam en ik vind het ook echt super fijn voor je dat het beter gaat met je angststoornis.
Ik heb ook een tijd gehad waarbij het slecht met me ging en gelukkig gaat het nu weer helemaal goed, dat is zo’n opluchting.
Leuk om te horen dat jij je ook goed voelt !

xxx

[Beantwoorden]