Wat ik voor mijn haar gebruik.

wat_ik_voor_mijn_haar_gebruik01

Waar ik vaak gek word van mijn huid, heb ik met mijn haar gelukkig niet zoveel problemen. Dat is wel eens anders geweest, maar nu gebruik ik op een duurdere haarborstel na, vrijwel alleen drogisterijproducten voor mijn haar en het werkt prima. Vaak zit het goed, soms zit het wat minder. Omdat ik er vragen over kreeg: dit is wat ik momenteel gebruik!

wat_ik_voor_mijn_haar_gebruik02

wat_ik_voor_mijn_haar_gebruik03

Shampoo + Coniditioner

Ik gebruik meestal Elvive, zo nu ook. Ik probeer regelmatig andere merken uit, maar daar krijg ik meestal jeuk en schilfers van. Elvive werkt goed, het maakt eigenlijk niet zoveel uit welke soort ik gebruik. Deze is voor creëren van dikker haar (wat ik niet nodig heb), maar werkt prima.

Haarmasker

Ik gebruik alle soorten merken, maar John Frieda vind ik het fijnst. Momenteel heb ik in Amsterdam geen haarmasker staan. Bij mijn ouders wel, daar gebruik ik er één van Gliss Kür. Ook dat vind ik een heel fijn haarmerk, ook qua shampoo.

wat_ik_voor_mijn_haar_gebruik05

Olie

Ik zweer bij L’Oréal Extraordinary Oil. Zulk fijn spul in een mooie glazen fles. Onlangs herontdekt en de liefde is weer helemaal opgebloeid. Ik smeer dit in mijn haar nadat ik het net gewassen heb en het nog nat/vochtig is.

wat_ik_voor_mijn_haar_gebruik04

Borstel

Ik slaap met nat haar omdat het föhnen haast niet te doen is, en ik het bovendien meestal het mooist vind zitten als ik ermee slaap. Dan heb ik de volgende dag lekker veel slag! Nadat ik wakker ben borstel ik het door met een Tangle Teezer, doe het in een knotje (mijn haar is vaak nog vochtig ’s ochtends) laat het helemaal goed drogen, haal het knotje eruit, borstel het weer en klaar is kees.

wat_ik_voor_mijn_haar_gebruik06

Droogshampoo

Ik was mijn haar niet te vaak, omdat het daar droog van wordt. Soms schat ik het verkeerd in en is het de volgende dag toch een beetje vettig. Dan ga ik aan de slag met droogshampoo! Van Andrélon, Batiste of gewoon Kruidvat huismerk. Herinner je je deze ‘strip’ nog die ik 3 jaar geleden maakte?

wat_ik_voor_mijn_haar_gebruik07

Ik doe relatief weinig met mijn haar. Soms maak ik er een vlechtje in, schuif ik er een schuifje in of doe ik het in een knotje. Ik heb veel, dik, zwaar en lang haar met slag, wanneer ik het los draag vind ik het ’t mooist. Ik ben blij met de slag in mijn haar, daarom vind ik het ook leuk dat wanneer ik net nieuwe shampoo gebruik, het ’t meeste krult. Dat zou ik altijd wel willen.

Wanneer het weer verandert, zeker wanneer het kouder wordt, wil mijn haar nog wel eens droog worden of gaan pluizen, maar ik heb het momenteel goed onder controle. Mijn enige probleem zijn klitten, maar die haal ik er met de borstel gelukkig vrij makkelijk en pijnloos uit.

Wat gebruik jij voor je haar?

Twitter Facebook
Categorie: Haar Verzorging | 12 maart 2014 | 125 reacties | Tags: , , , ,

Reacties

Door Svenja op 12 maart 2014 15:02

Fijne producten! Zelf heb ik ook een concditionair van L’oreal uit de ‘oil’ lijn, die vind ik erf fijn. De Tangle Teezer ben ik nog steeds erg benieuwd naar. Al veel positieve verhalen over gehoord, dus die staat bovenaan mijn wishlist!:)

[Beantwoorden]


Door Mirte op 12 maart 2014 15:02

Je hebt echt prachtig haar! De haarolie van Kruidvat eigen merk is ook echt ontzettend fijn, ik kan niet zonder. :)

Liefs xx

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:03:

Hm, die misschien ook eens proberen!

[Beantwoorden]


Door Bianca op 12 maart 2014 15:02

Die droogshampoo moet ik nog steeds eens testen. En ja, de Tangle Teezer is hier al jaren favoriet :-)

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 maart 2014 15:04

Tangle teezer… Beste aankoop OOIT!! Ik kan niet meer zonder die borstel. Zo veel minder pijn bij borstelen.

[Beantwoorden]


Door Danielle op 12 maart 2014 15:04

Ik gebruik heel weinig voor mijn haar. Ik gebruik altijd shampoo van Andrelon omdat ik die tot nu toe echt het fijnst vind. Verder gebruik ik nog een haarolie van John Frieda na het douchen en af en toe een haarmasker.

[Beantwoorden]


Door Rosa op 12 maart 2014 15:05

Ik doe eigenlijk ook nooit wat met mijn haar, daarom heb ik het laatst in een bob geknipt, zit er weer model in :)

[Beantwoorden]


Door ella op 12 maart 2014 15:05

Superleuk mijn haar is heel moeilijk en nu weet ik er wat aan te doen

[Beantwoorden]


Door Mariska op 12 maart 2014 15:05

Ideaal dat je zo weinig producten nodig hebt! Vind deze borstel ook fijn!

[Beantwoorden]


Door Imre op 12 maart 2014 15:05

He, heb ik deze post gister niet al voorbij zien komen?
Je hebt trouwens echt super mooi haar, ben er erg jaloers op! vooral op de slag in je haar, bij mij is het altijd zo stijl.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:04:

Ja, was een foutje. Verkeerd ingepland, hij heeft daarom eventjes online staan.

[Beantwoorden]


Door Shoppingsarah op 12 maart 2014 15:05

Je hebt echt heel mooi haar Vera! Wat ik me altijd af vraag, hoe krijg je het zo lang? Bij mij lijkt het wel of het stopt met groeien op een bepaalde lengte:(. De olie van Loreal heb ik ook en vind ik ook erg prettig, je haar gaat er inderdaad mooi van glanzen. Ik wil mijn haar het liefst ook altijd los dragen, maar dan wordt het vaak één klittenbol door de wind, meh! Haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:04:

Bij de een groeit het sneller dan bij de ander… :-(

[Beantwoorden]


Door britt op 12 maart 2014 15:07

tangle teezer (love)

[Beantwoorden]


Door Anneloes op 12 maart 2014 15:07

Leuk artikel! Ik heb helaas wat minder/dunner/fijner haar dan jij, en omdat ik zwem is het al helemaal een drama. Ik probeer zoveel mogelijk voedende producten te gebruiken, vaak wat duurdere. Momenteel gebruik ik weer Orofluido (shampoo, conditioner en haarolie) maar ik zweer ook bij Tigi (de rode voor zeer beschadigd haad) en Moroccanoil vind ik qua haarolie ook wel fijn, maar die vind ik erg duurr en ik vind dat Orofluido ook prima werkt. Verder een haarborstel van Denman en een zelfde soort iets duurdere borstel (eentje thuis, een op kamers) en tussendoor doe ik ook nog olie in de puntjes van mijn haar voor het slapen, zodat mijn haar niet te droog wordt!

[Beantwoorden]


Door Carina op 12 maart 2014 15:07

Die droogshampoo heb ik nog nooit gezien, vaag, toch eens beter zoeken! (Al kan ik Batiste ook nooit vinden in t Kruidvat..)
Ik kan echt geen olie of serum gebruiken in mijn haar, maakt het supersnel vet!

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 13 maart 2014 om 22:00:

Mss is het een idee om de olie of het serum enkel en alleen op je haarpunten te gebruiken en niet of nauwelijks op je lengtes maar al helemaal niet aan je aanzet, dat maakt het idd bij mij ook veel sneller vet dan, maar in de haarpunten en ienieminnibeetje op de lengtes is ideaal.
Greetz, Inge.

[Beantwoorden]

Carina antwoordt op 13 maart 2014 om 22:03:

Ik probeerde het uit met een druppeltje op mijn punten.. maar dat werkt dus gewoon niet. En ik kan prima zonder dus scheelt ook weer een hoop geld :)

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 13 maart 2014 om 22:08:

Hmm ja, dan lijkt het idd dat het ofwel niet werkt, ofwel je haar het gewoon echt niet nodig heeft en daarom extra snel vet wordt. Ha, des te beter dan maar want idd, het kost je alleen maar extra al die verzorging.
Greetz, Inge.


Door Healthy Mommy op 12 maart 2014 15:07

Lekkere producten. Ik gebruik Aussie voor mijn haar. Werkt top. Verder heb ik de tangle teezer en aan droogshampoo doe ik niet. Je ziet het áltijd in mijn donkere haar. Zelfs de variant die voor donker haar geschikt is.. -.- Mooi jammer.

[Beantwoorden]


Door Laura op 12 maart 2014 15:07

Leuk om te zien wat je allemaal gebruikt! Zelf gebruik ik ook niet zo heel veel producten, maar de Tangle Teezer is wel echt de beste haarborstel die ik ooit heb gebruikt! ;-)

[Beantwoorden]


Door jiske op 12 maart 2014 15:08

Ik ben voor mijn haar helemaal verslaafd aan olie, het liefst Biosilk of argan olie. Als masker gebruik ik vaak Kokosolie, ik wil graag nog een keer die olie die jij gebruikt proberen

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 12 maart 2014 om 19:48:

Biosilk is geen olie! Het is een serum dat voornamelijk siliconen bevat. Doet het prima, maar dan moet je wel altijd een shampoo met sulfaten gebruiken (iets wat ik vermijd ivm jeuk). Heel veel haarserums die verkocht worden als olie bevatten veel meer siliconen dan olie. Bij Marokkaanse winkels kun je de originele argan olie kopen. Je bent dan in NL als snel 10-15 euro kwijt voor een klein flesje, maar je hebt dan ook echt maar een druppeltje nodig. Je herkent de olie aan de typische arganoliegeur: als je die 1x hebt geroken, vergeet je die geur nooit weer. In Marokko is die olie goedkoper, dus als je die wilt, vraag een Marokkaanse collega, vriend(in), buurvrouw of zo om tijdens hun vakantie 1 of 2 flesjes mee te nemen, kun je zo een jaar of 2 vooruit.

[Beantwoorden]


Door Budgetproof.nl op 12 maart 2014 15:09

Ik ben gek op droogshampoo, gebruik het minimaal 3 dagen in de week. Heb verschillende merken geprobeerd waaronder Schwarzkopf, Syoss en Andrelon maar die van Kruidvat vind ik het fijnst! Alleen jammer van de strijkspray geur ;)

[Beantwoorden]


Door Maaike op 12 maart 2014 15:09

Die olie van L’Oreal is idd fijn! Die gebruik ik als ik mijn haar stijl maak. Ik heb van mezelf ook een dosis slag waar ik erg blij mee ben. Mijn haar is alleen niet super dik en het hangt nu echt op zo’n meh lengte dat ik denk: het moet nog een stuk langer en dan kan het altijd los.

[Beantwoorden]


Door Manouk op 12 maart 2014 15:10

Ik denk dat ik ook maar eens die olie van L’oreal moet gaan proberen. Ik heb alleen echt heel erg dun haar dus ik ben bang dat het er al snel vettig uit gaat zien. Maar dat moet ik maar gewoon meemaken denk ik :wave:

[Beantwoorden]

Danielle antwoordt op 12 maart 2014 om 19:50:

Je kunt het dan ook voor het wassen gebruiken als masker: werkt prima met olie. Dan is het niet vet, maar is je haar na het wassen wel extra gevoed. Let wel op dat veel haarproducten die als olie verkocht worden, vooral uit siliconen bestaan. Als je die vermijd, kun je het beste naar een toko, afroshop of Marokkaanse winkel gaan voor het echte spul (vaak ook goedkoper dan in de drogisterij of kapperszaak).

[Beantwoorden]


Door Daphne op 12 maart 2014 15:10

Misschien moet ik die shampoo ook maar eens gaan gebruiken. Ik heb ook vaak last van schilfertjes op mijn hoofdhuid. Heel vervelend met donkerbruin haar :’)

[Beantwoorden]


Door Daniëlle op 12 maart 2014 15:13

Je hebt echt super mooi haar! Ik ben ook heel dol op je haarkleur Vera! :)
Ik gebruik meestal mijn Andrélon shampoo met wat wax. Of ik gebruik de L’Oréal shampoo die ik van de Grazia Red Carpet awards heb gekregen. Allebei fijne producten!

[Beantwoorden]


Door Suzanne R op 12 maart 2014 15:13

Ligt het aan mij of heb ik deze post gister al gezien?
Je hebt echt heel mooi dik haar. Ik heb zulk dun haar, er is echt niks mee te doen haha.

[Beantwoorden]

Melanie antwoordt op 12 maart 2014 om 15:43:

Ja ik heb deze ook al gezien. Misschien is er wat mis gegaan. hoewel een tijdje terug is dit ook gebeurt.

[Beantwoorden]


Door beloved op 12 maart 2014 15:50

dejavuuuuuu

[Beantwoorden]


Door Charlotte op 12 maart 2014 15:51

Ik vind je haar zo tof! Leuk om te zien wat je gebruikt voor je coupe. Ik vind de droogshampoo van Kruidvat ook prima werken. Ben nog steeds benieuwd naar de olie :)

[Beantwoorden]


Door Desmain op 12 maart 2014 15:52

Wauw! Je hebt erg mooi haar! Ik gebruik een arganolie, en het werkt echt super goed!

[Beantwoorden]


Door katrien op 12 maart 2014 15:57

Ik ben best jaloers op je dikke, volumieuze haar! Ik heb wel veel haar maar zeer dun haar, wat het dus vaak heel slap doet vallen.
Dat artikel van 3 jaar terug: lachen!, Dat paarse sjasje ;) Dat was nog een heel andere stijl dan je nu hebt he. Die strip was eigenlijk een heel leuk idee, een review met een knipoog! ;-)

[Beantwoorden]


Door adinda op 12 maart 2014 16:06

Haha! Die strip! Ja dat weet ik nog wel, toen keek ik nog maar net dagelijks op de site. Dat dat al 3 jaar geleden is zeg! Wat gaat de tijd snel! Ik ben trouwens nogsteeds benieuwd naar die extraordinary oil, maar ik heb dun/ fijn haar, dus ik ben bamg dat het voor mij niet gaat werken..

[Beantwoorden]


Door Kennie op 12 maart 2014 16:09

Ligt het aan mij of stond dit artikel er gisteren ookal op?
Ik vind je haar echt heel mooi. Zelf gebruik ik dezelfde tangle teaser (ook roze!) En een random shampoo.

Xx Kennie

[Beantwoorden]


Door Dita op 12 maart 2014 16:10

Leuk om te lezen, jij hebt echt prachtig haar!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 maart 2014 16:20

Ik gebruik echt precies hetzelfde haha. Met shampoo’s kan ik wel afwisselen. Gebruik ook de Tangle Teezer en droogshampoo haha.

[Beantwoorden]


Door Izabella op 12 maart 2014 16:34

Als allereerste zin staat er iets met ‘huid’. Maar dit is een haar artikel moet dat dan geen haar zijn i.p.v. huid xx, voor de rest een super leuk artikel

[Beantwoorden]


Door Izabella op 12 maart 2014 16:35

Laatmaar, ik had de zin verkeerd gelezen ;$

[Beantwoorden]


Door Laura Louise - Fablouise op 12 maart 2014 16:41

Mooie producten gebruik je! Ik gebruik ook een Tangle Teezer en vind het super handig om mijn haar ermee te kammen!

[Beantwoorden]


Door chucky1012 op 12 maart 2014 16:41

Ziet er heel goed uit!
De tangle teezer lijkt me fijn ;-)

[Beantwoorden]


Door Beautyjuf op 12 maart 2014 16:45

Je hebt prachtige haren vol volume. Ik ben lichtelijk jaloers op je ;-) Grappig dat jij Elvive een heel fijn merk vindt. Mijn haren worden hier juist heel slap van. Leuk om te zien wat je zoal aan haarverzorgingsproducten gebruikt.

[Beantwoorden]


Door Edith op 12 maart 2014 16:51

Heel leuk om te zien wat je allemaal gebruikt, je hebt super mooi haar! (love)

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 maart 2014 16:54

droog shampoo heb ik nog nooit gebruikt!

[Beantwoorden]


Door MySimplySpecial op 12 maart 2014 16:54

Leuk om te zien. Droogshampoo vind ik echt een geweldige uitvinding!

[Beantwoorden]


Door Dionne op 12 maart 2014 17:02

Leuk om te zien! Mooie producten!

[Beantwoorden]


Door Vera op 12 maart 2014 17:14

Ik ben zo jaloers op jou haar! Het is echt prachtig :)

[Beantwoorden]


Door lapurevie op 12 maart 2014 17:14

Leuk artikel! Ik wil echt heel graag die olie van L’oréal, maar ik vind hem best duur :/

[Beantwoorden]


Door Axelle op 12 maart 2014 17:31

leuke producten! ik gebruik die droogshampoo van het kruidvat ook soms, maar die stinkt zo!

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 maart 2014 17:40

Mooie producten gebruik je!

[Beantwoorden]


Door Isabella op 12 maart 2014 17:44

Fijne producten gebruik je! Ik gebruik vaak conditioner en een haarmasker van John Frieda, die producten zijn super. Kwa shampoo gebruik ik Guhl voor blondines.

x

[Beantwoorden]


Door Joli op 12 maart 2014 17:54

De olie van L’Oreal is super fijn! Ik heb vrij dun haar maar zelfs dan werkt het nog super goed!

[Beantwoorden]


Door xAmber op 12 maart 2014 17:56

Waarom doe jij de olie in nat haar? wat voor extra effect heeft dat op je haar?

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:08:

Dan is het minder vettig, vind het effect het mooist.

[Beantwoorden]


Door Hester op 12 maart 2014 18:04

Ik vind je haar prachtig!

[Beantwoorden]


Door Beau op 12 maart 2014 18:13

Super leuk artikel! Ik vind je haar altijd zo mooi :)

[Beantwoorden]


Door Mandy op 12 maart 2014 18:30

Ik heb een vraag: Waar heb je die borstel gekocht xoxo EN het zal leuk zijn als je een video maakt en dan zegt wat jouw favorieten makeup winkels zijn!! :D enzo xx Groetjes mandy :roll: :roll: (love)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:07:

Ik heb hem bij de kapper gekocht, maar je kunt hem goedkoper online bestellen. Google :-)

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 13 maart 2014 om 15:28:

Oke bedankt :)

[Beantwoorden]

Eva antwoordt op 13 maart 2014 om 18:49:

Ik heb m laatst bij Douglas ook gezien, in eindhoven dat wel

Mandy antwoordt op 14 maart 2014 om 07:54:

Oke ik zal wel ff kijken :cool:


Door Marielle op 12 maart 2014 18:47

Ik gebruik nooit shampoo van L’Oréal omdat de shampoo’s ervan extreem veel siliconen hebben, de conditioners en haarmaskers gebruik ik dan weer wel. Ik gebruik nooit shampoo met (veel) siliconen omdat je dan build-up kan krijgen en haaruitval omdat het de haarwortels helemaal verstikt onder de siliconen. Van shampoos gebruik ik meestal Gliss Kur of Nivea.

[Beantwoorden]


Door Ceetje op 12 maart 2014 18:48

Wat een prachtig haar heb je toch! Ik ben zelf gek op Aussie producten. Vind mijn vriend ook altijd zo lekker ruiken :ja:

[Beantwoorden]


Door Joyce op 12 maart 2014 19:00

interessant om te zien, ik vind je haar zo prachtig!

[Beantwoorden]


Door xxx op 12 maart 2014 19:05

weet iemand of de groene concealer van make up studio goed is? xx

[Beantwoorden]


Door Kirsten op 12 maart 2014 19:08

Volgens mij gebruik je wel fijne producten (: ik gebruik de laatste tijd shampoo en conditioner van Dove. Die zijn ook wel erg fijn! :D leuk om te zien Vera!

[Beantwoorden]


Door Anne op 12 maart 2014 19:10

fijne producten gebruik je !

[Beantwoorden]


Door Carmen op 12 maart 2014 19:22

Hoi Vera!
Ik weet niet of het alleen bij mij zo is, maar ik volg je blog op bloglovin en deze post kon ik gisteren al zien. Hij stond er gelijk op met het middagartikel van gisteren. Ik dacht dat je het misschien wel even wilde weten :)

Lieve groetjes Carmen ^^)

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:07:

Klopt, was een foutje!

[Beantwoorden]


Door Denise op 12 maart 2014 19:26

Fijne producten gebruik je ! Ik kan ook echt niet meer zonder haar olie en droogshampoo. En ik wil echt graag nog een keer de tangle teezer proberen :) X Denise

[Beantwoorden]


Door Nicole op 12 maart 2014 19:41

Ik ben heel benieuwd naar de L’Oreál Extraordinairy Oil, misschien toch maar eens proberen. En ja, die strip kan ik mij nog wel vaag herinneren! ^^)

[Beantwoorden]


Door Danielle op 12 maart 2014 19:41

Ik heb heel fijn en vrij droog haar dat heel snel klit en pluist. Ook heb ik een erg gevoelige hoofdhuid en eigenlijk altijd jeuk gehad nadat ik mijn haar heb gewassen. Sinds een paar maanden gebruik ik daarom een sulfaatvrije shampoo die ik koop in de toko of afroshop en sindsdien is de jeuk weg, klit mijn haar veel minder en is het minder droog en pluizig.
Het maakt voor mij niet zoveel uit welke shampoo ik gebruik. als het maar volledig sulfaat vrij is. De shampoo die ik nu gebruik kost rond de 8,- euro voor 330 ml is de Hollywood Beauty Argan Shampoo. De conditioner die ik gebruik is duur, maar voor mij de beste conditioner ooit: de Paul Mitchell Original Leave-in Conditioner, ca 18 euro voor 300 ml, alleen bij enkele kapperzaken in NL en online verkrijgbaar. Verder gebruik ik een tangle teezer en haarspray. Als ik op zonnige zomerdagen veel buiten ben, gebruik ik een spray met spf voor mijn haar (ik heb het deels knalrood geverfd en dat beschermd ook meteen de kleur). Ik was mijn haar maar eens in de 5 tot 7 dagen en als het nodig is, gebruik ik na een dag of 4-5 een droogshampoo: batiste is de beste naar mijn mening, maar ook die van Schwarzkopff is goed. Verder staat er nog een bus Elnet haarspray. Is mijn haar heel erg droog, dan doe ik er na het wassen een heel klein beetje pure arganolie in (van een Marokkaanse winkel in Rotterdam, het echte spul, zonder toevoegingen, dus met de typische argan geur eraan).
Ik zou willen dat ik veel eerder had ontdekt dat ik geen jeuk meer heb sinds ik sulfaatvrije shampoo gebruik en dat mijn haar er veel beter uitziet, minder klit, minder droog is en minder snel breekt. Ik gebruik dus niet veel en was en style mijn haar niet vaak: het zit nu gewoon veel sneller vanzelf goed. Ik draag het overigens ’s nachts altijd in een knot met als resultaat de volgende ochtend meer volume en meer golven en krullen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:07:

Ik kan dus echt niet slapen met een knot… Probeer het zomers als het heel warm is wel, maar vaak krijg ik nekpijn :+

[Beantwoorden]


Door jana op 12 maart 2014 19:59

Leuk om te zien wat je gebruikt :D Ik doe ook niet veel met mijn haar :) x

[Beantwoorden]


Door Marjolein op 12 maart 2014 20:24

Die olie van L’oreal gebruik ik ook altijd, echt fijn! En verder vaak random dingen van de Action, haha.

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 12 maart 2014 20:35

haha, die strip met dat adidas jackie (A)

[Beantwoorden]


Door Kelly op 12 maart 2014 21:05

Je hebt parchtig haar, die olie is zo fijn, ik gebruik hem ook voor mijn krullen

[Beantwoorden]


Door Maria op 12 maart 2014 21:27

Hee!
Ik weet niet of ik het mag vragen.. Misschien vind je het te privé maar ik vermoed dat je geen hetero bent. Ik heb hier over gediscussieerd met een vriendin en die denkt het zelfde.. Ik ben benieuwd

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 13 maart 2014 om 22:12:

Ik vraag me wel af hoe dat je dat ziet dat ze geen hetero zou zijn??

[Beantwoorden]

Mandy antwoordt op 14 maart 2014 om 07:52:

Ze is geen lesbie

[Beantwoorden]

Inge antwoordt op 14 maart 2014 om 20:22:

Dat zei ik ook niet, en ik weet het ook niet, maar ik vroeg me wel gewoon af hoe dat Maria het zo zou kunnen zien dat ze geen hetero zou zijn.
By the way, als Vera het wel zou zijn, wat dan nog, no big deal toch, als ze maar gelukkig is en straalt, dan zijn haar filmpjes en blogposts dat ook!!
Greetz, Inge.

Mandy antwoordt op 31 maart 2014 om 17:04:

Uhu Tis gewoon een leuke meid om wie ze is srry laate reactie


Door Lisanne op 12 maart 2014 22:29

Fijn artikel! Haha, die strip van jou heb ik nog nooit gezien. Te leuk! Je hebt echt mooi haar!

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 maart 2014 22:33

Heel veel meer dan dit gebruik ik ook niet, af en toe een masker en ik heb nu een serum i.p.v. een olie, is deze olie ook goed op droog haar te gebruiken?

[Beantwoorden]


Door Manon op 12 maart 2014 22:34

Oeps laat maar zie nu dat je er al een aparte review van had!

[Beantwoorden]


Door Ilse op 12 maart 2014 22:47

Wat is de eerste foto mooi! Ik gebruik eigenlijk vrij weinig voor mijn haar, ik heb het rood geverfd dus gebruik shampoo en een masker met rode pigmenten erin zodat de rode kleur wat langer blijft, serum voor na het wassen en vooral (veel) droogshampoo. Ik was mijn haar hooguit 2 keer per week en droogshampoo is echt een must voor mij haha.

[Beantwoorden]


Door Anouk op 12 maart 2014 22:48

Fijne olie is dat he! Ik gebruik hem ook elke dag voor het fohnen. Mijn haar word er beter doorkambaar door en gladder na het fohnen

[Beantwoorden]


Door Carien op 12 maart 2014 23:31

Wat leuk om te lezen! Ik gebruik ook veel John Frieda, fijn spul! En die olie heb ik ook:) Nu nog de elvive full fiber-lijn proberen want daar ben ik ook benieuwd naar:)

[Beantwoorden]


Door lana op 12 maart 2014 23:36

is die strip alweer drie jaar geleden? wat gaat de tijd toch snel!
Ik weet nog wel dat ik jou adidas vest zo tof vond! die tijd was er echt een ‘adidasvesten’ hype haha.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:05:

Ja, gaat snel he! ^^) Leuk dat je dat zegt!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 maart 2014 00:49

Zúlke mooie wenkbrauwen! ^^) Haha, op instagram zei ik het ook. Maar echt bijzonder mooi. Leuk artikel trouwens, ook al is het vrij minimalistisch. Toch fijn om te lezen.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:05:

Dankjewel!

[Beantwoorden]


Door Suzanne op 13 maart 2014 00:50

Ik zweeeeer ook echt bij de Tangle Teezer. De enige borstel die redelijk door mijn haar gaat. :)

[Beantwoorden]


Door Sharon op 13 maart 2014 01:33

Hoi Vera!

Ik heb een vraagje over de tangle teezer. Ik heb hem ook gekocht, maar weet niet goed hoe ik ‘m moet gebruiken.. Nu lijkt jouw haar net zo dik, zwaar, lang en met slag te zijn als mijn haar. Hoe borstel jij je haar ermee? Doe je dit een beetje pluk voor pluk? Ik merk dat de ‘tanden’ van die borstel te kort zijn, waardoor ik hele kleine plukken per keer moet borstelen om erdoorheen te komen, wat mega lang duurt.
Hoop dat jij een tip voor me hebt!!

Groetjes,
Sharon

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:05:

Ik begin onderin en werk naar boven. Pluk voor pluk doe ik niet echt, maar ik borstel wel de bovenste, middenste, als onderste lagen.

[Beantwoorden]


Door saskia op 13 maart 2014 08:29

Leuk om te zien wat je allemaal voor je haar gebruikt!

[Beantwoorden]


Door Maud op 13 maart 2014 09:06

Eigenlijk vind ik je haar zoals het nu is niet zo mooi. Het ziet er nu nog steeds droog en dof uit. Als ik oude foto’s zie van een aantal jaren geleden dan vind ik sowieso die iets donkere kleur je mooier staan. Ook was je haar toen – zo lijkt het – minder droog, het viel toen veel mooier, nu zie ik vooral heel veel, lang en droog haar. Het zou misschien ook leuk zijn als je er een stuk af knipt. Je hebt natuurlijk al veel en dik haar (ik heb dat zelf ook) maar het oogt nog zwaarder doordat het zo lang is en je het vaak los draagt.

[Beantwoorden]

Vera Camilla antwoordt op 13 maart 2014 om 09:09:

Het is nu helemaal niet droog! Weet niet waarom dat zo lijkt. Vind het lang en lichter van kleur ook een stuk mooier, maar smaken verschillen en dat is ook prima :-) Vroeger steilde ik het trouwens vaak, kan daardoor ook gladder lijken.

[Beantwoorden]


Door Fabienne op 13 maart 2014 09:23

Leuk om te zien! Je hebt echt prachtig haar.

[Beantwoorden]


Door Fleur op 13 maart 2014 09:26

Leuk om eens te lezen! Ik heb ook altijd last van schilfers en jeuk op mn hoofd, miss die shampoo maar eens proberen.
Mocht je trouwens nog een heel goed voedende conditioner zoeken, die van Pantene is geweldig. Daar zweer ik echt bij! Mijn haar lijkt veel op dat van jouw en ik heb snel droge punten. Ik haal ‘m altijd bij de Action (maakt niet uit welke versie) en is dus ook nog eens heel goedkoop. Eerst gebruikte ik bij elke wasbeurt haarmasker, maar dit is eigenlijk ook een haarmasker maar dan goedkoper en verkocht als conditioner! <3

[Beantwoorden]


Door nenacecilia op 13 maart 2014 09:40

De Tangle Teezer is echt prachtig hé :)

[Beantwoorden]


Door lousaa op 13 maart 2014 10:08

Heerlijk. Een no nonsense aanpak van haar. Ik heb net zulk haar als jij qua dikte. Het groeit alleen niet zo lang en omdat het daardoor minder zwaar is krult het echt. Ik heb een moeilijke hoofdhuid maar heb gemerkt dat de sulfaatvrije shampoo van everriche echt lekker werkt. Geen jeuk! Geen vellen! Wat een verademing! En het wordt ook veel minder snel vet! Superrelaxt! Nu nog een tangle teaser en we zij helemaal happy.

[Beantwoorden]


Door Kayleigh op 13 maart 2014 12:09

Ik gebruik zelf ook L’Oréal Extraordinary Oil! Is werkelijk een hele fijne olie voor het haar :-) Ik gebruik het altijd na het wassen in de punten of als ik het heb gestyled om het mooi te laten glanzen en minder pluizig te maken.

[Beantwoorden]


Door Veerle op 13 maart 2014 12:16

Hee Vera!

Sorry maar ik wil het toch even kwijt: Wist je dat L’Oreal palmolie in haar producten gebruikt? Palmolie wordt verbouwd op palmolieplantages op Sumatra, waar ontzettend veel tropische regenwouden voor verbrand worden. Ik werk voor Greenpeace en we zijn nu campagne aan het voeren tegen deze palmolie-industrie. Je mag helemaal zelf weten wat je hier mee doet, maar dan ben je je er in ieder geval bewust van dat dit verwerkt zit in je shampoo etc.

En voor iedereen:
Teken de petitie op http://www.greenpeace.nl

xx

[Beantwoorden]


Door Lisa op 13 maart 2014 12:26

Die shampoo en conditioner van L’Oreal gebruik ik ook! Ben er heel tevreden over :-)

[Beantwoorden]


Door Sterre op 13 maart 2014 14:06

Leuk artikel ^^) ( als gewoonlijk )

Ik ging terugkijken naar die ‘strip’die je had gemaakt en wat ziet dat lange haar er leuk uit bij jou!

Ik vond het zo niet op je haar lijken dat je nu hebt, maar het model vond ik echt super leuk! ( laat het weer groeien! haha :ja: )
De kleur vond ik opzich ook niet verkeerd maar je blonde haar ( volgensmij is dat je natuurlijke kleur ) vind ik wel leuker staan!

liefs :wave: :D

[Beantwoorden]


Door carmen op 13 maart 2014 17:12

wauw wat ben ik jaloers op jou haar zelf heb ik heel dun en stijl haar. ik ben nog steeds op zoek naar een goede droog shampoo omdat mijn haar heel snel vet word ik moet het iedere dag wassen (ja ik weet dat dit slecht is) dus iemand aanraders of tips waardoor je het minder vaak hoeft te wassen?

xox

[Beantwoorden]

iris antwoordt op 13 maart 2014 om 20:23:

Gewoon proberen om de dag te wassen en dan de dag na dat je je haar hebt gewassen het in een knotje of een staart doen daardoor valt het minder op. En als je dat aanhoud wordt je haar minder snel vet (:

[Beantwoorden]


Door Mila op 13 maart 2014 17:17

hii,
Ik gebruik ook Elvive Shampoo en Cremespoeling de roze fles met de groen dop. Echr super fijn ruikt lekker en laat je haar heel licht en fris en zacht voelen. <3

[Beantwoorden]


Door Laurie op 13 maart 2014 17:34

Vera, echt een super groot compliment. Ik zie hoeveel je vooruit bent gegaan en nog steeds vooruit gaat. Ook wat je laatst zei over je nagellak swatches haha. Ik vind dat dat nog even een dik compliment verdient, dus bij deze! Je doet het heel goed <3

xoxo

[Beantwoorden]


Door iris op 13 maart 2014 20:19

Weet iemand mischien hoe duur de haarloie is van L’Oréal? Ik zou hem namelijk graag een keertje willen uitproberen Xx

[Beantwoorden]


Door Birte op 13 maart 2014 23:02

Ik heb die droogshampoo van Kruidvat ook, maar vind ‘m om eerlijk te zijn niet echt geweldig!

[Beantwoorden]


Door Anoeska op 14 maart 2014 03:25

Ik gebruik ook alleen maar drogisterij producten voor mijn haar. Van mezelf heb ik ook slag alleen vind ik ’t dan toch minder mooi, vandaar dat ik ’t vaak stijl. Die tangle teezer lijkt me heel fijn!

[Beantwoorden]


Door Estrella op 14 maart 2014 22:45

Leuk om te lezen!

[Beantwoorden]


Door Magalie Linda op 15 maart 2014 10:59

Oh thanks. Ik ben zo blij dat je zegt dat je je haar niet te vaak wast, ik doe dat namelijk ook niet. Ik krijg er zo nu en dan wel een frons terug als reactie van anderen.

Trouwens, heeft iemand hier een droogshampoo in ‘travel size’ ontdekt? Daar ben ik nu al een paar weken naar op zoek…

[Beantwoorden]

Bo antwoordt op 1 december 2015 om 07:09:

oke

[Beantwoorden]


Door Nikki op 15 maart 2014 15:26

Ik heb zelf ook heel dik haar wat af en toe best vervelend kan zijn :/ Maar sinds ik de lush jungle solid conditioner gebruik is m’n haar veel minder droogv(heb altijd veel last van droge punten) en glanst het veel meer ^^) . Echt een aanrader !!

[Beantwoorden]


Door Hannelore op 16 maart 2014 16:06

Ik heb wat dunner haar dan jij, maar ik mag gelukkig ook niet klagen!
Ik gebruik shampoo en conditioner van herbal essences voor lang haar (voornamelijk voor de lekkere geur, daar krijg ik vaak complimentjes op!) en een keer in de week een maskertje van dezelfde lijn. En verder een serum van de hema. That’s it!

[Beantwoorden]


Door Annemiekish op 17 maart 2014 14:34

Bij de Boots apotheek verkopen ze een heeeeerlijke leave-in conditioner van hun eigen merk met kokos geur. Yummm! :ja:

[Beantwoorden]


Door vera op 17 maart 2014 16:07

Ik vind die olie ook erg fijn! Ik gebruik die ook altijd

[Beantwoorden]


Door Cherel op 18 maart 2014 22:01

Leuk om te lezen! Ben altijd in voor nieuwe haarproducten… De olie van L’Oreal gebruik ik zelf ook en ik zweer er ook echt bij. Kan niet meer zonder! Van dezelfde lijn als jouw shampoo en conditioner gebruik ik nu het masker, is ook echt een aanrader ^^)

[Beantwoorden]


Door Tessa op 19 maart 2014 14:48

Hoi Vera,

Leuk artikel wat je geschreven hebt, maar ik hoop dat jij een aantal tips voor me hebt.
Mijn haar was ik 3 keer in de week. En af en toe neem ik een anti-klit shampoo. Elke keer als ik mijn haar kam gaat het pluizen. Maar ik weet niet zo goed wat ik hier mee moet doen. Nooit ga ik met nat haar slapen of maak ik een knotje/vlechtje als ik ga slapen. Is het dan een idee dat ik ook een olie ga gebruiken? hopelijk heb jij tips om van mijn pluizig haar af te komen.

Liefs,
Tessa

[Beantwoorden]


Door Bo op 1 december 2015 07:08

heeee Veraaa, Je bent very mooi met dat haar :duh: doeiiixxxxxx (love)

[Beantwoorden]